gooo ooo glaaaa

nu bär det av till olearys,..jag och frida har pimplat vin och drinkar, snackat killar och gamla minnen..tänk vad kul två tjejer en flaka vin och lite absolu kan ha...

skål och hej

*smack

lovely !!

en dag på stan med fika och lunch , lite tid i min brasse stol, ett par löpar skor som sitter som gjutet ( dock lite dyra 1800 så nu får jag fasen löpa )  samt viiiin ikväll...nu spelas:
Love story - Taylor Swift,
Hurtful - Erik Hassel,  
Takin back my love - Enrique Iglesias Ft Ciara...

hur skön kan en ledig dag bli ??!!

fröken Eriksson är helnöjd !


skål



*smack


god morgon god morgon !!

finfint väder idag och det passar utmärkt till fröken Erikssons lediga dag :)

njuta njuta njuta

nu blir det att sätta på sig promenadskorna + solbrillor innan det blir efterlängtad frukost ! är så hungrig att jag har ont i magen idag..skulle kunna vräka i mig en pizza känns det som.men jag tror jag skippar det ;) vi få se vad jag kan fixa fram som föda att stoppa i munnen !

ha det bäst

over and out

*smack


fröken svår

den som har träffat ''singel linda'' vet nog att det kan vara något av det knepigaste man kan träffa...

hon låter ingen ta plats i hennes vardag förrutom på söndagar....då helt plötsligt passar det !!
annars är det bäst att hålla sig borta för om man inte gör det utan råkar ringa ett samtal för mycket känner hon sig kvävd och blir irriterad..

att prata känslor med henne funkar inte heller, för hon har blivit som en sten..nästan lite känslokall..kanske är det för att hon helt enkelt inte känner för att träffa nån just ju....
hon tycker om tiden hon har för sig själv för mycket för att byta ut det mot något annat....
så hon stöter hellre bort något innan det hinner bli allvar..

hon är rädd för att släppa sin frihet och bli fast i något som hon kanske inte kan ta sig ur, även att det kanske tillslut är något hon mår dåligt av...hon vill inte ha något som hindrar henne från att göra saker hon egentligen hade tyckt varit mycket roligare...för när man är kär ser man inte alltid vad som kanske är bäst, utan följer hjärtat lite för mycket...

fröken Eriksson backar nog heller i relationer som börjar bli lite för seriösa för tillfället...hon vill göra allt och allting precis när hon känner för det utan att behöva bry sig ellet tänka på någon annan eller morgondagen..
men när tiden känns rätt och det klickar så vill nog singel linda oxå träffas alla dagar i veckan och inte bara på söndagar...den tiden är tydligen inte nu i alla fall.....

något har avslutats ikväll, och det känns lite tråkigt, men ändå skönt..lika bra det, innan det leder till missförstånd och någon blir för fast och ledsen..antar att det var det rätta nu ! men man vet ju aldrig med singel linda..för när det är söndag, så ändrar hon sig igen.....knepigare kan ingen vara!





god natt från fröken svår....

*smack

sen senare senast !!

åååhh...detta var femte gången i april månad som jag blir försenad hem med mitt tåg, vilket i sin tur ger piss sura resenärer, som i sin tur gör att jag till slut tappar tålamodet ( jag vill väl för fasen oxå hem och kan inte hjälpa att det brann på spåret som det gjorde idag) och som till sist resulterar i att jag får springa hem skit stressad , förbannad och trött efter jobbet, kasta på mig träningskläderna och rusa ner till träningen utan mat i magen !! ååhhhh....
mitt jobb är verkligen toppen egentligen men dessa dagar vill man bara spyyy på det !! har verkligen haft otur i april och lyckats jobba på alla tåg som tycks komma sent hem...lite plåster på såren är väl att det blir övertidspengar :) träningen idag gick i alla fall bra, 30 minuters core och 1 timmas bosu..nu är det du blir vad du äter på tv så nu ska jag åter igen lyssna på skippers tips :)
i morgon är jag ledig ledig ledig !! behövs verkligen efter denna dag ! ååååhh såååå sköööönt !!
vill bara gå och lägga mig nu så jag  kan vakna och känna att jag är helt fri och kan göra precis vad jag vill :)

*smack

sov som en prinsessa

ååh så gott jag har sovit i natt :) tror det var för vi hade sån satans hård fotbollsträning i går kväll..somnade som en stock... och mina drömmar ska vi bara inte prata om !! ta mig tillbaka...
dom har handlat om min första största kärlek hemma från vetlanda, att jag reste runt i nåt paradis land och att jag skulle shoppa skor :) lika rolig blir väl inte denna dagen precis..jobb från halv nio till halv fem och sen blir det att sticka hem och käka och sen dra direkt till träningspasset...men i morgon och på fredag är jag LEDIG :) som jag läääännggtaaarrr !!

dax att hoppa i uniformen och fixa frillan !


snart firar jag 2 år på mitt jobb ! 2 maj :)

*smack och ha en bra dag vänner

helt ok

dagen har än så länge flytit på fint...nu ska jag bara till kastrup och sen hem till karlskrona och då blir det omelett med fetaost, en favorit i repris :) och sen ska fotbollsdojorna på! fick precis reda på att jag ska vara ledig på fredag med..nice ! bara morgondagen jag ska överleva sen blir det ledighet torsdag fredag, kort pass på lördag och jour på söndag ! just the way I like it !!

*smack

då var det dax

jaha då var man vaken nu då..eller det har jag varit ett tag..kul att vakna en timma innan man ska gå upp och inte kunna somna om... :( sen somnade jag naturligtvis tio minuter innan klockan skulle ringa!! usch..drömde att jag ringde och sjukade mig på jobbet...vet ni hur skönt det hade varit ?? !! aja..jag är pigg idag i alla fall..än så länge..nu är det make up time!

tjingeling

*smack

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte !!

vill inte gå och lägga mig..somnar jag så kommer jag vakna och då är det tisdag och då är det jobb...

jobbångest jobbångest jobbångest jobbångest jobbångest jobbångest jobbångest jobbångest jobbångest jobbångest jobbångest jobbångest jobbångest jobbångest jobbångest jobbångest....

men antar att det inte bli bättre av att sitta uppe..speciellt inte när man ska upp med tuppen...

det borde vara olagligt att behöva jobba när det är stekande sol och fågelkvitter....

*smack

hard work work

jaha då har man överlevt denna måndagen oxå men med nöd och näppe !! att det alltid ska vara så satans tungt..kan det ha något med lördagens alkoholintag att göra kanske??!

mm....jag och Henrik räknade ut igår att vi nu har varit ute 5 helger i rad ! nu får det väl ändå vara nog...!!! men vad ska man göra när det är fint väder, luktar grill och vinsuget kommer?! kul att sitta hemma och uggla när alla andra är ute och skaka rumpa lixom..

sen har vi ju massa högtider hitan och ditan hela tiden och dom måste man ju såklart fira..man hittar konstigt nog alltid bra anledningar till att pimpla vin..men ack så man ångrar sig på måndagen när det är dax för träning..idag var det svettigare än svettigast!! och i morron kommer mina löparskor in i butiken som jag har beställt, 1800 kr...kul..så nu måste jag använda dom flitigt ;) 

nähä nu tackar jag för mig denna måndag..
tisdagen och onsdagen består av två tunga långa jobbpass och träning...känns inte så motiverande men sen är det lite ledighet som står på tapeten..undra hur det ska firas ?? ;)

*smack

lördagsbravader..

jag lever vänner :) det var bara det att jag verkligen inte hade tid att knappra in här i datorn om lördagens bravader!
kom väl hem igår runt två tiden på dagen och som alltid är det hemskt att stappla hem i gårdagens outfit med klänning och klackar med party väska...jag ska börja sova hemma på lördagar..!! när jag äntligen var hemma slängde jag mig i brassestolen men fick upp och hoppa direkt för då ringde Angelina, det var dax för käk och fylla i minnesluckor..
på med solbrillor och kämpa sig bort till coffehous där vi turades om att oja oss över hur vi mådde, sämst mådde nog Linda som kalvade en sväng i toaletten när vi var hemma hos Angelina..haha...
det visade sig att Angelina hade haft besök på sin soffa även denna natt, fast denna helgen var det inte två kunder hon hittade på soffan utan Linda och en sjöman ;) vi gjorde upp en affärsidé åt Angie att hon skulle ta betalt för att folk använder hennes soffa..där har man nog nån räkning att betala då ...;)
vi följde Linda till stationen och vinkade av henne sen bar det av mot pizzerian och min sista destination igår var henriks soffa där jag somnade som en stock till en värdelös film vilket var ganska skönt faktiskt...jag kanske inte var det roligaste sällskapet men vad ska man begära en söndakväll :)
och idag är det måndag igen, jag har jour på jobbet, skönt med en mjukstart på veckan...


efter en riktigt lyckad grillfest hos angelina med bland annat Färjan ( ååhhhh baaarrbrroooo ååhhh) på youtube som underhållning bar det sedan av till Rockbaren inne på Statt där det pimplades billig öl :) rock on.....

*smack

lycka

linda + brassestol + sol = lyckan är total !! :)

nu är det strax dax att göra sig redo för grillning hemma hos Angelina där vi ska pimpla vin :)
kanske hinner slänga in en bild här på mig i min nya dress innan jag drar...men jag lovar inget..

dagen har hitills bjudit på promenad, kort pass på gymet, steeek i solen samt en snabb shoppingrunda inne på bolaget där jag slapp visa legg (??!) vad händer ??!! jag som redan har ångest för rynkor o skit mår ju inte direkt bättre nu....gaah..eller så kan det ha något att göra med att jag nu mera räknas som stammis där inne ;)
aja vi kvinnor är som viner, vi blir bara finare med åren ( försöker jag desperat övertala mig själv ) .... ;)

nähä SKÅL mina vänner !!


*smack

redan lördag

neeeeeeeeej !!!  dagarna går för fort !!! tänk nu är det redan lördag vilket innebär att det bara är ett dygn kvar tills jag ligger här bakis i soffan och sen är det heltplötsligt måndag igen ... det går för fort..helgerna är för korta !
planerna för dagen innan det är söndag är följande :

promenad om tio minuter, besöka gymet ( eller är det för fint väder för att svettas inomhus idag ? ) , äta en smaskig frulle, sola sola sola :) , kanske ta ett glas vin på stan vid torget med frida, kanske en glass ( nja det där med att jag aldrig mer ska käka sötsaker som jag skrev igår, ja det kan vi glömma..hehe...bara något man får för sig när grädden står en upp i halsen och man mår illa för man har tryckt i sig alldeles fööör mycket ) med Angie och Linda på glassiären, grillning och vin vin vin och till sist ut och skaka rumpa !!



nä på med solbrillor, hörlurar och promenadskor  :)


*smack

väl valda ord...

jag ska aldrig mer äta sötsaker...ALDRIG !!

mmm den har vi hört förr från fröken Eriksson och varje helg trillar hon dit igen..
idag med kanelbulle, center och glass med grädde som avslutning på ätardagen.......

*smack och god natt

firas

god morgon nu är det fredag och ledighet för mig om 2 timmar...det firas med....trumvirvel......en KANELBULLE till frukost :)



*smack


dagens outfit

idag kan ni räkna ut vad jag har haft för mig alla dygnets timmar genom att läsa vad jag har haft på mig....

5 timmar - uniformen ( nä inget snuskigt nu )

3 timmar - bikini   ( fortfarande inget snuskigt )

3 timmar - benskydd, fotbollsdojor och promenad skor (  inget snuskigt här heller.. men det var väl ingen som trodde hoppas jag..hehe )

nu avslutar jag 1 timma i min badrock och handuk som turban på huvudet och foppatofflorna innan det är bed time :)

i morgon ska jag upp innan tuppen och jobba 4 timmar. slutat halv nio på morgonen och då gott folk, då ska fröken Eriksson njuta av LEDIG helg med vin, choklad, ost, grillning och soool :) lovely

*smack och god natt


mummmmmsss !!

nu har mästerkocken Eriksson varit igång igen och dagens meny bestod av : omelett med lite tomat och massa massa fetaost i !! vet inte om det var det nyttigaste jag kunde stoppa i men det blev riktigt riktigt nice !!



*smack

snart snart

god morgon gott folk ! vill bara säga att jag nu har jobbat 2 timmar och har bara 2 timmar kvar ..efter det blir det morgonpromenix och sen ska det njutas av solen om inte vinden är allt för kall ....
ha en toppen dag så hörs vi snart...

*smack

inställt..

veckans roligaste träningspass ( bosu med Lina )  var inställt idag så då gick jag faktiskt och provade på ett annat ,vilket jag tror är väldigt nyttigt för kroppen, annars vänjer ju sig musklerna och utnytjas inte till max när man kör samma träning hela tiden..
idag fick det då bli 70 minuters Powerpuls som var en blandning av friskis och svettis hopp och skutt, core och box...ganska kul och svettigt! var riktigt trött i rumpan och benen när jag skulle ta mig en promenix hem så den blev väldigt kort, men tog ändå trapporna upp till mig trots att vår hiss nu är lagad ( den har varit trasig nu i en vecka så jag har svurit och svettats upp för trapporna varje dag ) och eftersom jag har klarat det i en vecka så tänkte jag att jag lika väl kan fortsätta...

sitter för tillfället och kollar på Anna Skippers program du blir vad du äter eller vad det nu heter...alltid lika kul att se vad hon har för tips och konstiga drinkar för ett hälsosammare liv som jag kan disskutera flitigt med Frida i morgon..hehe
en riktig hälsokväll här hemma hos fröken Eriksson...
strax är det dax för bingen eftersom jag har ett kort arbetspass tidigt i morgon..

nattis

*smack


tack för maten sa soldaten :)

man ska ju inte skryta med sina matkonster men fyyy faan vad god maten blev idag !! jag har i princip slickat tallriken...

fröken Erikssons meny bestod idag av : soltorkade tomater i chilimarinad,  gurka,  fetaost,  wookade/stekta  morötter med peppar och salt  och till det en finfin  köttbit  kryddad med  chilipulver  och  grillkrydda  !! hett och underbart...
fattas bara ett glas vin och kladdkaka med extra grädde  ;)

kvinnans plats är verkligen i köket och jag älskar det !! någon som behöver en liten housewife ?? ;)



*smack


solstråle :)

riktigt härlig dag !! strålande väder så jag började dagen med en morgonpromenad och nu har jag jour på jobbet..vilket innebär typ att jag minglar lite på kontoret, fixar lite med redovisningar och sånt..lite senare blir det fika med frida som ska försöka ta sig in till stan med sina två knoddar i magen :)
humöret är verkligen på topp !! :)

later...

*smack

surare än en citron

ni skulle sett mig innan ( eller det var tur ni inte gjorde det ) ..sååå sur !!

motvind till träningen, kändes som jag hade en elefant på pakethållaren och det enda som gjorde att jag orkade trampa och inte ta en taxi var att jag jag visste hur lätt jag skulle rulla hem sen efter träningen....

men nähä...vinden hade tydligen vänt under tiden jag sparkade boll så det var bara för mig att bita i det sura äpplet och cykla hem i motvind igen! hade sällskap av Emma som kanske inte fick se den bästa sidan av mig..
jag tjurade ihop totalt, precis som en 5åring som tvingas äta upp sina grönsaker..jag ville bara slänga cykeln i diket och skrika på dom högre makterna att dom kan dra dit pepparn växer med sitt väder !!! åååååhhhhhh.......

nu blir det dock gladare miner..dax för desperate på femman :)
vi får se om jag orkar hålla mig vaken och se hela avsnittet...har ju lyckats somna dom senaste gångerna....

*smack

ge mig ..

inatt drömde jag att jag satt hemma i köket hos mamma och hon dukade upp kladdkaka med grädde...när jag hade tryckt i mig 2 stora lass så vände sig mamma om mot kaffebryggaren och då passade jag på att ta mig ett tredje lass och slevade i mig det pluss massa massa grädde..sen skämdes jag ögonen ur mig när mamma kompå mig när jag satt där med all grädde i munnen ...- Men Linda, jag tror vi måste lägga in dig på behandling..det är inte normalt att vräka i sig så där mycket ! du måste på avgiftning, sa mamma....

aja kanske är det just avgiftning jag behöver för idag kan jag bara inte släppa tanken på ljummen och mjuk kladdkaka med massa grädde !! ge mig !!!!




*smack

varför

varje måndag kommer ångesten, fast i olika former...ibland sån måndagsångest för att det är en heeel lååång tung vecka att ta sig igenom, eller måndagsångest för man tänker på helgens bravader, eller måndagsångest för man tänker på alla MÅSTEN man måste ta tag i efter som det inte längre är helg och vilodagar...

men idag har jag nog den tyngsta måndagsångesten av alla...den som gör att jag känner mig så rastlös, uttråkad och missnöjd..en irriterande kännsla,har tusen myror i kroppen som springer runt! och jag tycker att allt i min vardag är tråkigt, allt i mig bara längtar bort, bort från allt och in i något äventyr och något nytt! är rädd för att stampa på samma ställe och fastna...vill inte, vill inte, vill inte...

jag känner mig fastkedjad men egentligen har jag all världens möjligheter att göra vad jag vill eller hur??!!


nja...så idag är en såndär dag då jag kanske inte pratar, skrattar och tindrar med ögonen lika mycket som vanligt...
idag kan ni lika väl hitta mig på en ensam parkbänk, sittandes i tankar och bara grubbla grubbla och grubbla...
vad vill jag? vart vill jag? när vill jag? hur ska jag? vad måste jag? vad borde jag? vem är jag??


fast mest troligt idag är faktiskt att ni hittar mig på ett fik i solen med en koppkaffe med anna för det är precis så det är planerat !  och förhoppningsvis gör det att jag njuter av tillvaron igen :)

*smack

hmm

jag känner mig lite komplicerad...

bed time next....

*smack

ååååhh såååå sköööönt

jag har just avslutat sex dagars jobb med ett tio timmars pass !! jobbdagen har varit helt till belåtenhet..jag var kanske inte så nöjd när jag traskade till jobbet efter 4 timmars sömn men det var knappt nåt folk på tåget så det var jätte lugnt, sen väntade 3 timmars rast i malmö som spenderades på shopping och en timma i solen :) på hemvägen hade jag trevligt sällskap av en kollega så tiden gick jätte fort..nu vankas det filmkväll hemma hos Henrik...skönt med lite söndags häng i soffan :) i morgon är jag LEDIG =)

tjingiis

*smack

chefen kommer strypa mig !!

usch kom nyss hem från efterfesten..!! dax att bytaom till uniformen och bege sig till jobbet..ska bara hulka lite i toalettstolen först känns det som..men några tuggumin i käften sen så ska väl inte det märkas......bara att klistra på det där leendet ....nya resande??! pigg och glad...

nä gott folk..så illa är det inte :) kom hem vid två tiden i natt så några timmars sömn har man allt fått...
och kvällen var inte så hård men fasen vad jag mår dåligt idag.och då menar jag inte på grund av alkoholen utan av all mat vi åt igår..min mage är helt uppblåst och det ser ut som jag är med barn!! vi åt kanske vid åtta tiden men jag är fortfarande mätt !! hur fasen går det till??! men guuuuud sååå gooott det var !! tack Angie och jimmie :) ser fram emot nästa helgs grillfest och då ska jag inte bara gå loss på maten utan lägga i en extra växel vad det gäller alkoholen med för då har jag ledig helg !! ledig helg är det ju inte direkt idag och nu ska jag bege mig till tåget för ett tio timmars pass..känns väl inte sådär super kul....men sen väntar filmkväll med Henrik det lär bli desto roligare :)


*smack

vit helg...

jobbdagen gick bättre än väntat..fick åka med två toppen lokisar och då går tiden mycket fortare och idag jobbade jag ju morgonpass vilket innebär att man slipper bli kallad hora mm..hehe..bara massa snälla tanter som vill bjuda på kakor och prata om allt och allting eftersom dom inte har nån annan att prata med om dagarna..ibland funderar jag över om dom kanske till och med sätter sig på tåget bara för att ha någon att prata med, och 99% av gångerna är det just mig dom haffar för en pratstund...aja det är ju bara trevligt ! kan nästan se mig själv där som gammal..pratglad som man är..hehe

jaha och vad händer ikväll då ?? jooo....det är ju lördag och solen skiner.....är i och för sig jobbdag i morgon men jag ska iväg och grilla snart och sen blir det lite utgång..men en lugn sådan så klart ;) så det blev ingen vit helg denna helgen heller för fröken Eriksson......

*smackis

of to work...

kom hem i går kväll för att gå och lägga mig för att gå upp idag och gå till jobbet...KUL...!!
nja inte världens roligaste jobbhelg.....
hörs later...

*smack


HEMMA !! =)

ååh sooom jag har längtat efter min soffa här hemma !! kvällspass är verkligen inget för mig, i fall det nu är någon som har missat det !!
jobbdagen började trots allt riktigt bra med sällskap av en kollega hela vägen ner till malmö, plus i kanten att han är hyfsat snygg med ;) rasten spenderades ute på en bänk i solen där jag spanade på malmöiter i vårvädret..allt var frid och fröjd och tillslut var det dax att ta tåget hem till karlskrona och jag kom hem i tid denna gången!! ( senaste kvällspasset gick ju tåget sönder så jag blev ett X antal timmar sen hem) 
men kom inte hem smärtfritt denna gången heller..fick stå ut med en låång rad fula ord av en utländsk liten snorunge som inte hade nån biljett !! guuud vad jag hade velat läxa upp henne men behärskade mig eftersom uniformen var på...
men att kalla fröken Eriksson för en jäkla hora det gör man bara inte, så henne hystade jag av i mörkret i bromölla !!
nu har jag käkat lite kvällsmat och ska ladda inför morgondagens jobb..men då är det morgonpass som gäller :) me like !!

*smack och god natt


rast i malmö

är på rast i malmö nu och har smaskat i mig min hemmagjorda sallad med bland annat soltorkadetomater :) fast lite besviken blev jag allt..den hade lixom legat i min väska nu i 5 timmar så den var ju inte så jätte krisspig men det gick ner!
nu blir det en sväng till kastrup och sen hem :)
later

*smack

då var det fredag

antar att det sitter massa där ute nu som njuter, ni som bara har 1 dag kvar nu att jobba innan det är helg..
helg med ledighet, vin, god mat, roliga aktiviteter och allt annat vad helg innebär! grattis till er :)

själv ska man då jobba ett 10 timmars pass idag halv 11.30 - 21.30..den är man lite lagom sugen på....eller inte ! sen blir det jobb resten av helgen oxå..det kunde ju varit bättre..men jag ska överleva !!

förresten, angående kvällen igår...jag skrev ju ett inlägg för att piggna till lite men utan resultat...efter bloggandet la jag mig till rätta i soffan, drog filten upp till öronen och kollade kanske 2 minuter av programet och vaknade lagom till att det var slut...KuL..så det där med sena filmkvällar och sånt kan ni glömma med mig ;)

ooooooooops !! såg precis på nyheterna att det är en fånge som har rymmt från fängelset inatt här i karlskrona och dom har INTE kunnat spåra honom...näää men det känns ju kul...vågar man gå utanför dörren nu eller ?!!
Han ska fasen inte stoppa mig från att göra nåt vettigt nu innan jobbet..bara 4 timmarna kvar och dom ska jag nog kunna överleva...dax för promenad, frukost och fixa käk att ta med sig på jobbet idag...

*smack smack

trött på trötta mig !!

helt slut efter fotbollsträningen, det blev ju inte bättre av att man fick cykla dit i motvind 7 km !! pluss då cykla hem oxå..dead meat är ordet !!
och varför ska jag alltid somna i soffan när jag väl har hittat nåt bra att se på..skandal att jag somnade i tisdags när det var desperate, favoritprogramet ju !! och nu har den där känslan smugit sig på igen...jag sitter här med tunga ögon, myser under varma filten och tänker att jag bara ska vila ögonen lite...men NEEEEJ jag ska INTE somna så därför kladdar jag ner några rader här i bloggen i ett desperat försök att hålla mig vaken...har hittat ett riktigt intressant och hemskt program på 3an..det handlar om tio åriga barn som redan bryr sig om vad dom stoppar i sig och hur många kalorier dom förbrukar per dag...helt sjukt !! dom är helt besatta...vart är vi på väg egentligen ??
jag vet vart jag är påväg i alla fall...sängen ! gäsp...orkar inte mer..har gjort ett tappert försök men det räkte visst inte..

så nu säger jag nattinatt

*smack

nice :)

har haft en riktigt bra dag på jobber nu än så länge och fick dessutom mitt schema inför Maj månd som ser riktigt lovande ut...vill börja jobba på det redan nu! såg riktigt soft ut med bland annat fler lediga dagar som t ex tors-söndag...hur skönt är inte det ??! lovely!
nu bär det snart av hemmåt sen blir det fotbollsträning !

*smack

god morgon bloggen

idag hade verkligen blivit en underbart bra ledig dag..är uppe med tuppen, solen skiner så det hade blivit en morgonpromenad, lite städning här hemma och sen fika på stan i solen med lite fotbollsträning på kvällskvisten som avslutning på dagen....
MEN nu är jag ju inte ledig utan ska traska till jobbet vid halv nio och kommer sedan hem halv fem..! inget att hänga läpp för försöker jag intala mig själv..denna veckan på jobbet känns faktistk lite tung..inte för att det är tråkigt eller nåt, hade bara hellre varit ledig men vem hade inte det ;)
så idag blir det i stället att ta på sig uniformen, klippa lite biljetter och sprida glädje på tåget ;) så gott det går i alla fall...sen bär det av med cykeln ( inte taxi denna gången tyvärr, hehe ) ut till lyckeby för fotbollsträning..sen är dagen avklarad..
kom igen Linda !! you can do it ..


*smack

plugga ?!

nu har jag varit inne på studera.nu och skickat in min anmälan om studier till hösten..har ingen aning om i fall jag verkligen vill börja plugga men jag har sökt ändå för att se om man kommer in..nån vacker dag ska jag ju plugga i alla fall men nu till hösten blir det nog resor i stället... 

sökte i alla fall sjukgymnastutbildningen i göteborg, lund och uppsala samt arbetsterapututbildningen i göteborg och lund och även 2 lärarutbildningar i göteborg..

om ni inte har skickat in någon anmälan så gör det idag ! sista chansen, gör det även att du kanske inte har tänkt plugga till hösten för man vet aldrig vad som händer, man kan ju ändra sig över en natt ! och skicka in en anmälan tar ca 10 minuter och det är det värt !! lycka till vänner :)

*smack

gooood morgon :)

jag somnade i soffan igår när jag skulle se det hundrade avsnittet av desperate..kul.. :( och antar att jag jobbar när reprisen går på sönda oxå ! aja...what to do...nu sitter jag i kristianstad på rast och ska snart hem till karlskrona igen..

resan hit gick super..till skillnad från gårdagens jobb med förseningar! la även märke till en dold talang som min lokförare hade idag..han är grym på engelska, hehe....Vår ( spring ) heter tydliger Waar och gul ( yellow )heter Gall...inte många rätt där inte..fasen så jag garvade !! låg dubbelvikt och kunde knappt göra utrop när vi kom fram till kristianstad..!

hoppas turen hem nu går lika snabbt och smidigt ! sen är jag ledig resten av dagen :)

*smack


vilken dag det blev...streeeessss!!

idag var dagen då jag INTE fick bli försenad hem från jobbet...och vad händer ??! jooo..signalfel mellan sölvesborg och mörrum! vi blev en halvtimma sena och massa strul..slutade i alla fall med att jag fick  hoppa  in i en taxi från ronneby hem till karlskrona och min lägenhet där jag hämtade träningskläderna och bytteom i taxin påväg till träningen samtidigt som jag käkade ett halvt päron..stress stress stress!! kom bara 10 minuter sent och fotbollen gick förvånansvärt bra ! tur man inte pröjsade taxin själv ;)

nu sitter jag här i soffan och laddar inför desperate houswives men upptäkte nyss att det är dubbelavsnitt och i normala fall hade jag blivit överlycklig MEN i morgon ska jag upp halv fem vilket innebär att jag bara kommer kunna se ett avsnitt och det andra får jag se på söndag när det är repris...jag är inte så jätte nöjd över att vara tillbaka på jobbet..hehe...
fast jag ska nog vara glad, trivs ju som fisken i vattnet och pengarna som rullar in är ju inte heller helt fel, det kan nog vara värt att missa ett avsnitt av desperate pluss att få stessa till fotbollsträningarna trots allt :)

förresten firar desperate 100 avsnitt idag..hoppas det blir 100 till :)
nu ska jag njuta av i alla fall 1 avsnitt innan det blir sängen !

*smack


lunch

nu har jag lunch i malmö och ska snart bege mig hem mot karlskrona där det vankas fotbollsträning på gräs :) det är typ det enda som gör mig på gott humör idag känns det som..just ju sitter jag bara här och är bitter, alla skrattar och stojar i lunchrummet men jag tycker mest dom är dryga och vill bara att det ska vara tyst !!
oj oj oj vad har hänt??!!  såhär brukar jag ju inte känna, brukar ju vara jag som står mitt i stimmet och kacklar, men inte idag inte...är jag sjuk?? hmm..näää...bara en seg dag..man måste ju ha dessa dagar ibland så man vet när man har det bra oxå :)
ska vi försöka med ett litet skämt för att få mig på bättre humör ??!!

Jag känner mig lite dålig idag...
Jag har svalt en klocka..
jag känner mig verkligen urdålig......


hahaha..mm jätte kul eller hur..
nä nu sitter jag bara här och svamlar..dax att ta tåget hem :)

*smack

jobbdag!!

Nu är det snart dax för jobb igen..laddad man är...eller INTE !!!
usch vad lat jag har blivit nu när man har haft det glassigt i några veckor..jobbar halv nio till halv fem idag.inget att klaga på egentligen..men ack så drygt om man jämför med stekiga dagar i solen med grill o vin på kvällen!
känner mig smått stressad, direkt efter jobbet halv fem ska jag pumpa min cykel, få i mig något ätbart  pluss byta om till träningsoutfiten och cykla ut till lyckeby och allt detta på en halv timma !! träningen börjar kl fem...känns som jag kommer komma en aningens sent.aja dom ska vara glada att jag dyker upp ;)
nähä...dax att hoppa i uniformen....
ni som är lediga idag, njut och skänk en tanke till mig :)

*smack


slut på det roliga

har haft det riktigt soft nu i ca 5 veckor...semester i miami och mycket ledighet även efter resan som t ex nu över påsken. MEN nu ska även jag få dra mitt strå till stacken och jobba lite, 6 dagar i rad från och med i morgon !! hur ska jag överleva?! ligger ångest och gnager i huvudet på mig nu mina sista timmar på ledigheten ! vill inte vill inte vill inte att denna dagen ska ta slut för den har varit toppen, började med morgonpromenad med anna i stekande sol, lunch med angelina i ännu mer stekande sol och tillsist blev det promenad till västramark där jag och tove kollade på fotboll i just stekande sol :) stekig dag med andra ord....

nu är slutet nära * lessen i ögat, och jag vill tacka alla som har gjort mina dagar så underbara, tacka gudarna för det vackra vädret och nu önskar jag mig själv ett stort lycka till med mina kämpiga jobb dagar och hoppas att jag överlever !!

*smack

idag då ?

jaha då var man ledig idag..skulle egentligen åkte hem från vetlanda idag men det gjorde jag ju redan igår så nu har jag hela dagen på mig att njuta av ledighet....men what to do ??!! jag är redan sjukt rastlös och klockan är bara halv nio !!
får väl bjuda på någon bild eller två från bahamas så länge...har fått alla nu men inte lagt in dom i datorn än men håll utkik i veckan :)



bahamas baby :)



*smacken

nytt rekord

idag slog jag nytt rekord....13.30 kom jag hem efter nattens bravader ! lite lagom roligt att stappla hem genom lilla Vetlanda i klackar och klänning i stekande sol som sved illa i ögonen !! håret ska vi bara inte prata om, värsta burret , värre än någonsin..fick i alla fall sällskap halva vägen..
det blev ett stopp på vägen hem, där vi tog en frukost ( eller det kanske man inte kan kalla det när klockan är 12.30) i solen bestående av bulle och kaffe från pressbyrån..när jag kom hem till mamma slängde jag mig i solstolen och deckade en timma...som tur var frågade hon inte vart jag hade hållt hus :)
när jag sedan hade fått lite mat i kisstan gick jag och emma ner på stan och köpte godis och gottade oss i solen med vickan och frida där vi gick igenom nattens händelser som vi inte ska gå in på närmre här men kan ju erkänna att ''busskillen'' från i torsdags är inblandad *blink =)

det har varit dåligt med bloggandet nu dom senaste dagarna men har haft fullt upp hemma i vetlanda!
i morgon blir det lite bilder och kanske nåt roligt att berätta från min lilla tripp till smålands skogar!
Nu blir det säääängen !! lovely

*smack

sorry

inte mycket tid till bloggandet idag..sorry !! har precia avnjutit kaffe med glass i fridas gräsmatta och nu är det dax för grille !
hörs i morron !

*smack

lyckorus !!

vet ni hur lycklig man blir av en morgonpromenad ute på landet i solen när alla andra ligger och sover förrutom tuppen och fåglarnai skogen?? jag vet.....bästa morgonen på länge !
nu blir det gymmet med Ida och sen kanske lite fotboll och efter det shopping i Jönköping :)

high five !!

*smack

home sweet home !!

nu sitter jag ute i skogen, och JA det finns internet här :) hehe

resan gick super.. på första tåget läste jag veckorevyn, andra tåget underhöll jag mig själv med att äta en påse center och messa med mobilen och på bussen hem fick man visst sällskap av en bekant snygging från vetlanda ;) inte helt fel...skulle visst på samma fest på lördag med..där ser man :) trevligt med sällskap på resan för mig i alla fall eftersom det annars är väldigt jobbigt för mig att sitta tyst i 3 timmar!! vilket min resekamrat fick uppleva eftersom jag typ kacklade ihjäl honom, truten gick i ett...jag hade ju lixom varit tyst i 2 timmar !!

pappa hämtade upp mig på stationen och så körde vi hem, fick äntligen köra lite bil igen :) härligt..
när vi kom hit ut i skogen var jag bara tvungen att gå en promenad, vattnet låg helt stilla i sjön, fåglarna kvittrade, kossorna gick i hagen, solen var på väg ner och det var alldeles alldeles UNDERBART!
var ute en timma men hade nog kunnat gå i all evighet om det inte var så att det blev mörkt...då vill man inte direkt traska runt här bland granarna...massa läskiga saker som gömmer sig, älgar och sånt !!

nu är det bara en skön hemma kväll med pappsen vid tv'n..vi kollade precis på Hjälp jag är med i en japansk tv show med Gynning...skit kul faktiskt och så tycker jag att Gynning är sååå jäkla coool!! mer av henne i rutan tack ! hejja hejja !
är verkligen super glad över att vara  här hemma i huset och skogen igen !! skönt med lite frisk luft och rensa tankarna lite !

och det jag har haft i tankarna idag har bara varit massa killar ..!! vet inte vad det är med mig..mina hormoner är inte som dom ska eller så är det våren som spelar kroppen ett spratt ! sugen på allt ju !! så passa er där ute .. ;)
gjorde ett test på facebook med och där blev resultatet  att jag var en bock hehe..riktigt så illa är det nog inte men nja... helt oskyldiga har väl inte mina tankar varit idag ;)

ha en toppen kväll !

*smack

Hej då Kalle

nu lämnar jag kallekrona och beger mig uppåt in i skogarna hem till Vetlanda !! tåget går om 20 minuter så jag borde kila snart..har stressat som en tok idag, jobb , promenad och packat väskan ALLTID i sista sekund !! mn ändå lyckas jag få med mig allt..bara för det så har jag väl glömt nåt idag...har hunnit med en lunch med Angelina samt hälsat på Henke på jobbet där det delades ut påskägg till Angelinas förtjusning :)
nu blev det ont om tid...måste draaaa !!

hörs när jag är hemma i skogen !

*smack

full rulle

idag har jag hunnit med både det ena och det andra men det var inte alls vad jag trodde jag skulle göra när jag kom hem från jobbet helv tio idag på morgonen då det ösregnade !!

jag var trött och hade verkligen inte lust med nåt alls..men jag tog mig i kragen, trotsade regnet och traskade ut till Frida där jag lämnade en ''gravid-tidning'' med namnspecial eftersom det är ett ämne som diskuteras hett där ute på hästö ;) ännu en gång fick jag sedan trotsa vädrets makter och spatsera hem i regn men redan efter 5 minuter kikade solen fram och promenixen blev riktigt härlig..

väl inne i stan shoppade jag ett par nya vårskor och lunchade med Angelina och hon ersattes sedan av Sofie och Frida !
sen bar det av till lokomotion för ett corepass och en timmas bosupass med promenad som avslutning innan jag kom hem hit i soffan ! strax bedtime och i morron blir det ett litet snabbt jobbpass, packa väskan och börja resan hem mot Vetlanda där jag ska spendera hela min påsk !!

känner att mina inlägg för tillfället bara är någon trisst updatering om vad jag gör med alla dygnets timmar men när solen är framme och det är vår så lockar inte bloggandet så värst mycket..nu till påsken kommer det i alla fall bilder från Miami resan och kanske nåt kort av vad som händer i lilla Vetlanda :) håll ut vänner ..!

nattinatt

*smack

regn och rusk !

sitter i Kristianstad nu och har rast..åkte med 5.38 tåget idag på morgonen från Karlskrona..har inte jobbat på det tågen på typ 5 veckor och pendlarna hade saknat mig sa dom, så jag har gått runt med ett leende på läpparna och fått berätta om min miami resa för dom :) hä i Kristianstad är det långt i från så bra som det var i miami, ösregn och åska !! hoppas det inte drar vidare mot Karlskrona !! jag vill ju sola ;)
nähä..nu ska jag dricka upp mitt kaffe innan jag ska ta tåget tillbaka hem...soft arbetsdag :)

*smacken


lovely !!

idag har jag haft en alldeles underbar ledig dag !

fick mycket gjort under morgonkvisten..rensade garderoben på vinterkläder och packade upp dom på vinden men ändå fick inte alla mina kläder plats.nästa gång jag flyttar ska jag fasen ha ett helt rumm åt bara kläder, skor och väskor !! fick verkligen pressa in kläder i minsta lilla vrå och ändå klagar man på att man inte har nåt att ta på sig...

när städningen var avklarad ( blev inte riktigt klar men solen började skina så jag lämnade resten åt en regning dag ) så spatserade jag ut till Frida där vi i vanlig ordning glassade i solen och skrattade åt det mesta så tårarna rann..

avbokade mina träningspass sen på eftermiddagen ( ingen alls lust med att träna innomhus när solen steker) och tog en promenad med Sofie medan Frida Jimmie och Putte åkte och handlade käk..när jag var hemma hos Frida igen tog Jimmie fram grillen och Putte fixade i köket, jag och frida lyfte knappt ett finger..:) fixade lite med salladen men ingen större ansträngning..hehe
under måltiden, där det bjöds på kött, klyftpotatis, sallad, grillad svamp, halloumiost och grillat bröd blev det åter igen fullt av garv och ännu en gång sprutade tårarna, nu värre än någonsin...hade verkligen en helt sjukt rolig kväll ! måste göras om snarast !!

promenerade hem från Frida vid åtta tiden för att hinna hem till desperate vid nio....och exakt kl nio var jag hemma och slängde mig i soffan för att inte missa en endaste sekund av dagens avsnitt....MEEEEEN det var ju hockey på 5an idag..attans ! då hade jag ju kunnat stanna kvar på Hästö en sväng...
fast lika bra att jag kom hem i tid för i morgon är det dax för jobb igen..ingen vidare lång dag direkt, slutar halv tio på morgonen :) niiice...har verkligen haft det för bra för att vara sant nu på jobbet med mina jobbtider..men nästa vecka blir det tungt igen..aja den dagen den sorgen! än så länge har jag det slappt fram till tisdag..bara att njuuuuta !!

*smack och god natt

bilder från miami och bahamas

tänkte även infomera om att mina bilder från resan förmodligen dyker upp nu till påsken här i bloggen så håll utkik vänner :)

*smack

ledig

ännu en dag då jag är fri från jobbet ! :) ibland har man det bra...har inte alls några planer för dagen.känns nästan lite jobbigt. jag hatar ju verkligen att bara sitta och rulla tummarna !! det enda jag har på tapeten är träning från 17.00-19.00 då det vankas Afropowerdance, pump och core !
känner att det är hög tid för att städa lyan egentligen. åker nämligen hem till Vetlanda på torsdag så innan dess MÅSTE det verkligen vara städat..inte så kul sen på måndag och komma hem till ett slagfält med grejer överallt !! men när man är ledig vill man göra just allt annat än att städa även att det typ inte finns nåt annat att göra idag... aja..jag har ju i morron på mig oxå för då slutar jag halv tio på morgonen :) hittade förresten en biljett hem till Vetis på torsdag för 170 kr ! riktigt nice..dom andra ligger på runt 500 kr..helt sjukt !

nähä..dax för morgon promenad kanske ??!


hade ju inte varit fel att spendera sin lediga dag här i poolbaren på Bahamas....

*smack

lite off

idag har jag allt varit lite upp och ner...haft småpanik..varit rastlös..kännt mig lite orolig och nervös.konstiga känslor helt enkelt...fick gå ut och ta en till promenad innan träningen..rensa huvudet lite, inte för att det kanske fins så mycket där inne men allt kändes rörigt..nu efter promenixen och träningen känns det bättre :)


slut för idag, tack för idag...

*smack

nödbroms

god morgon god morgon..här sitter jag i soffan med blåslaget ben, ångest och trötta ögon..jag är i alla fall ledig idag och solen skiner ! :)

igårkväll jobbade jag ett kvällspass vilket jag inte har gjort på ett och ett halvt år ! och efter detta passet ska det dröja väääligt länge igen innan jag sätter min fot på tåget kvällstid igen..

allt började så trevligt med solnedgång, lite folk, kaffe och fika stund med Mattias i tåget..MEN efter rasten i Malmö när vi skulle ta vårat tåg hem mot Karlskrona igen 20.28 var det inte riktigt lika mysigt längre...I Burlöv går nödbromsen i och jag flyget som en vante in i en vägg. resenärerna tittar på mig med medlidande i blicken och frågar hur det gick...- äh näädå ingen fara, ingen störra skada skedd, jag ska bara ringa ett samtal till lokföraren svarar jag med ett nervöst leende på läpparna och rättar till kjolen lite och biter ihop..kan ju inte visa att det faktiskt gjorde lite ont..ringde fram till mattias och frågade vad han höllpå med där framme..nödbromsen hade gått i utan anledning och där stod vi i Burlöv och kunde inte flytta tåget en meter...

1 timma och 45 minuter satt vi där innan det tillslut kom ett hjälpfordon som körde oss tillbaka till centralen i Malmö...resenärerna hade vi redan gjort oss av med och kastat in på ett pågatåg...skönt att slippa dom...dom var ju inte sådär jätte nöjda om man säger så..Mattias och jag fick höra både det ena och det andra..som vanligt även att man inte kan hjälpa det som hänt...jag tyckte väl fasen inte heller det var så jäkla kul att sitta där i mörkret och inte kunna ta mig hem men resenärer verkar tro att man alltid försenar tågen med flit eller nåt...

aja efter mycket om och men körde vi sedan tjänste tåg hem hela vägen till Karlskrona, vilket innebär att vi körde utan resenärer och utan att stanna på några stationer..det var i och för sig skönt men var inte hemma här förren två tiden inatt..
det var ju ett lyckat kvällspass för min del....

idag har jag tatt mig upp hyfsat tidigt ändå..ville inte att min lediga dag ska gå till att sova och förresten är jag ju ledig i morgon med :) nu blir det en dusch så man piggnar till och sen promenad ut till Höstö till Frida och steek på balkongen!

*smacken

aaaj

har så satans ont i benet sen jag trillade på stattt igår...mindre lyckat !!
sitter här i soffan med gåradgens outfit och makeup...ska börja jobba sen vid kl fyra..

vill typ inte visa mig ute på stan i veckan..man vet ju inte vad man kommer få höra.minns ju fasen inte hälften av kvällen. jag ska ALDRIG mer ut...visst, hur många gånger har man inte sagt det och varje lördag trillar jag dit igen !! och inte lär det bli bättre nästa lördag när jag ska hem till vetlanda över påsken !! men efter det ska jag nog ha ett litet uppehåll från flaskan nån helg eller två..

jag var ju så bestämd igår att jag INTE skulle på efterfest..men det gick ju inget viadre som sagt..denna efterfesten trodde jag vi var 5 pers men vi var bara 4, trodde jag drack rödvin med det var cider, trodde det var henriks lägenhet men det var angelinas, trodde henrik hette erik daniel eller jimmie, trodde henrik blivit utröstad ur robinsson och kommit hem över natten och trodde att ingen hörde men det gjorde dom...hehe

nu måste jag fixa föda innan jobbet ! take care

*smack

Linda Ångest Eriksson är numera mitt namn !!

jag vaknade och hörde mystiska ljud från rummet bredvid....hmm....grannen i soffan svarade : - dom ger bara igen för igår.. ( ?!  eeh jaha )

kl 10.00 Angelina : - haha det är inte varje dag man vaknar med två kunder i soffan !!

kort om kvällen: förfest med wiskey, för många drinkar, trillat på statt, ont så in i h*****e i benet, efterfest, minneslucka, sov i soffan, kom hem typ NU, jobb om 2 timmar !

jag säger bara: -  inga komentarer !

*
smack

äntligen

dom 3 sista timmarna gick faktiskt ganska sakta på jobbet idag...inte så mycket folk som åkte tåg..kanske inte så konstigt..strålande solsken, vem väljer att sätta sig i ett tåg då ??! jo JAG , eller inte direkt väljer, jag var ju tvungen..tur att lokisen körde snabbt så jag fick stå länge ute i solen på stationerna och njuta innan det var dax för ny avgång...

just nu sitter jag i soffan iklädd favorit kostymen ( mjukiskläderna ) knäcker en öl ( carlsberg), kollar på fotboll (ELF-HAM) på tv och jäser efter dagens middag ( lövbiff och halloumiost ) samtidigt som diskberget växer...känner mig oerhört kvinnlig ;)
hade det inte varit för mina rosa foppatofflor och att jag inte rapar kunde man nästan tro att det är någon med det manliga könet som sitter här....

nu är det hög tid att sätta lite fart och fixa sig inför kvällens äventyr med Angelina..hoppas det inte slutar lika illa som förra helgen..nää idag komer jag tacka NEJ till efterfest..det är en sak som är säker !!

skål på er


det är vi som ska ut och göra staun osäker...ingen går säker, jag lovar !!

*smack


snart snart !!

bara 3 timmar kvar på jobbet sen ska jag njuta av solen på stan ! :) lovely !! och ikvøll blir det vin, kan verkligen inte motstå nu nar våren ar kommen !! hors lite senare...

*smacken

min idol !!

guuuud jag glömde ju att berätta det viktigaste som hände innan idag på turen övet till kastrup !!

vem hade jag med mig på tåget idag om inte min idol !! ibörjan störde jag mig på henne för jag fattade inte vad hon sa i tvrutan men hon hade ändå mitt drömjobb och efter ett tag älskade jag henne !

den jag talar om är våran norska väderflicka på tv4: TONE !! men hon sjönk snabbt i mina ögon kan jag säga, tråkigare människa får man leta efter..skiit sur, hon rörde inte en min, stenansikte !! och det såg verkligen ut som hon tänkte att hon var tuuusen gånger bättre än alla andra på tåget ! hon sa inte ett ljud när jimmie klippte hennes biljett även att han gjorde sitt yttersta för att charma henne som bara han kan ;) sen måste jag säga att hon ser mycket bättre ut i tv än i verkligheten, där tycker jag hon är riktigt gullig men utan allt det där tvsminket och det falska leendet ser hon lika tråkig ut som min utslitna disktrasa här hemma !! äh Tone släng dig i väggen och kom ner på jorden !! ut ur tvrutan och ge plats åt mig i stället ! :)

nog om henne, det var en besvikelse helt enkelt !
vad händer här hemma hos fröken Eriksson ikväll då ??! jooo det är fredagsmys på hög nivå!
gjorde nyss en gudomligt god middag :) köpte en köttbit som var fylld med bla ost och soltorkade tomater ! asså det måste vara det godaste på länge !! så om det nu är någon som vill charma mig där ute så fixa en sån köttbit, lite vin, ost med kex och lite choklad så faller jag garanterat direkt !! :)
i morgon vankar det jobb halv 8 till halv 4..ingen direkt jobbig tid men det är alltid överfullt på tåget så man får inte en lugn stund..stress! tror jag ska ta mig lite vin sen när jobbdagen är över och sen kanske det blir utgång om jag inte är allt för sliten efter jobbet..Borde inte men vill !
och om jag känner mig själv rätt så blir det nog utgång sen trots allt ..hehe..



*smack

fredag :)

yes it's friday...men det känns inte så. kanske för att jag ska jobba hela helgen...denna dagen gick snabbt i alla fall, fick en trevlig kollegas sällskap över till kastrup och tillbaka till malmö :) trevlig lokischaffis hem till kallekrona sen med så jag ska inte klaga ! hade på mig min stegräknare på skoj idag när jag jobbade för att se hur mycket man traskar runt där när man klipper sina biljetter..runt 8000 steg ! det trodde jag verkligen inte..trevlig överraskning !
avbokade nyss mina träningspass som börjar om 20 minuter..vem vill svettas inne när det är sol ute??! inte jag i alla fall så det får bli en promenad i det fina vädret i stället så kanske jag kikar förbi gymmet senare på vägen hem och kör lite styrka..

har även kollat upp hur jag ska ta mig hem till vetlanda över påsken...och det är ju helt otroligt !! 400-500 kr och det tar 4 timmar och man har 3 byten ( ! ) med bil tar det typ 1 h 30 min och kostar väl 150 kr...jag smäller av..så om det nu är någon där ute som inte behöver sin bil över påsken så vet ni vem ni ska höra av er till ;)

fixade lite med mina arbetspass nu vekorna framöver...nästa vecka lyckades jag fixa så jag bara jobbar 2 dagar :) men fick däremot jobba 6 dagar veckan efter..men men känns ganska bra ändå..det överlever jag..jag ska ju hem och vila upp mig och äta mammas mat ( föredrar egentligen pappas men han är bortrest, fast säg inget om det till mammsen ;) ) så jag kommer ha massa energi till att bita ihop en vecka...



nu ska jag ut i det fina vädret så får vi se vad som händer mer ikväll..


high five


*smack


at work

jaha då var man tillbaka på jobbet igen..ska bege mig till mitt tåg som ska ta mig till Malmæ sedan blir det rast, efter der en svøng toll kastrup och sen hem  till karlskrona igen :)
ha en toppen dag solen skiiiner :)

*smack

följer trenden

idag har jag varit på vift heeela dagen!! och ute i solen..är helt slut ! känner mig som när man hade friluftsdag med skolan förr och åkte skridskor en hel dag ute i friska luften..lite frusen av vinden, slut i benen och sådär skönt sömnig..

sitter och myser i soffa just nu..har en maskin tvätt som ska plockas upp annars är jag klar för dagen :) okey, kanske inte riktigt..disken bygger ett berg här i köket men det finns fortfarande en och annan gaffel kvar som är ren så det går ingen nöd på mig än så länge! :)

Sofies hår blev kalas idag när vi blekte lite slingor, så nu är hon redo för helgens date ;) lyckatill stömpan :)
ute hos frida blev det att bättra på brännan lite idag igen och när jag var tillbaka inne i stan så traskade jag och anna ut på en promenad på 8546 steg :)
yeees gott folk, jag har följt trenden och skaffat mig en stegräknare ( har redan en men den kan man inte riktigt lita på..testade den innan idag, gick 10 steg och den visade 4..hehe, den åker nu i soporna) , som bla Tove+familj o Sofie har gjort..ganska rolig liten sak.stegen bryr jag mig väl inte så jätte mycket om men den mäter hur många km man har gått oxå. Och det var lite kul att se hur lååånga mina olika rundor är :) rundan idag med anna var nästan 6 km.
totalt idag vet jag ju inte hur långt jag har knallat men jag har i alla fall gått ut till Bergåsa + till Hästö + till jobbet fram och tillbaka och lite på stan så jag hamnar nog ganska högt idag och det var planen eftersom jag inte tränade idag ( ! ) är gaanska sliten i kroppen..trodde jag skulle må bättre av att ''bara'' promenera..men då kanske man inte ska promenera typ över en mil..det är kanske inte direkt att vila..hehe..men men..kanske känns bättre i morgon..
frisk luft har jag ju fått i alla fall :)

nu ska jag springa ner i källaren ( eller springa var fel ord, hasa mig 5 steg ut till hissen och gliida ner) och hämta tvätten sen blir det bara chill i soffan!

*smacken

goood mooorrning sunshine :)

vem var det som somnade i soffan vid tio tiden igår?! joooo, JAG! vilket innebär att jag nu vet att vanliga Linda verkligen är tillbaka igen..hon som somnar i soffan redan efter barnprogramen typ och stiger upp med tuppen !

strax blir det frulle sen ska jag ta mig en promenad ut till Sofie och där ska jag leka frissör, ska sätta lite ljusa vårslingor i hennes hår :) efter det ska jag promenera ut till Frida och glassa på hennes balkong som vi gjorde igår..
sen blir det att promenera hem och antagligen fixa med disk och tvätt..

även att det är soligt ute och jag är ledig har jag en krypande känsla av lite ångest...tror det är för att jag vet att det är jobb i morron, lördag och söndag..asså jag ska ju verkligen inte klaga men när man har haft en sån soft vecka pluss haft semester innan det, så vänjer man ju sig vid att bara softa och njuta om dagarna och helt plötsligt MÅSTE man vara på jobbet 3 dagar...3 låånga dagar dessutom! sen är det något annat som tynger mig...eller kanske inte tynger mig men nåt jag grubblar över..hhmm nää jag är nog bara lite upp och ner för tillfället. börjar nog komma tillbaka till vardagen igen..känns som jag har landat nu efter resan...nu är det ingen dans på rosor längre..
äh guud nu blev jag bitter igen..jag får ta mig i kragen, det är SOL och jag är LEDIG !
nu ska det njutas !!

ha en toppendag !

*smack


underbara VÅR !!

när jag var liten så längtade jag såklart till min födelsedag som alla andra barn men inte bara för att man fick presenter och tårta näää... det var för att vi alltid åkte ner hit till Karlskrona och hälsade på farmor mf...då brukade våren vara kommen, blommor i farmors trädgårdsland och kvittrande fåglar! älskade att gå med släkten vid havet och kolla på folk som fixade med sina båtar och mata fåglar, då var jag som lyckligast..!!
alla dessa känslor jag hade då kom fram nu ikväll efter core och buso träningen då solen fortfarande sken trots att  klockan var strax efter sju !
att jag var mörbulltad  efter träningen kunde inte hindra mig från att traska en rask promenad vid havet och bara filosofera lite. så bra har jag inte mått på länge. var ute och vandrade tills det blev mörkt runt 8 tiden..fattar ni ??!! det är ljust fram till kl 8 !!  
jag har verkligen inte lyft ett finger här hemma idag, sorterade bara lite tvätt, men tvättstugan var upptagen..hade nästan lite ångest innan..jag hatar verkligen oreda MEN jag har i alla fall tagit vara på vårvädret idag ! och det slår faktiskt en städad lya !! man mår ju bara såå bra !! traskade ju ut till Frida innan runt lunch tid och där satt vi sedan på hennes balkong och sög in varenda liten energistråle från solen i hela 3 timmar...3 timmar fyllda med skratt och massa vatten :) ( ett försök att bli nyttig ) sen traskade jag hemmåt innan träningen i bara t-shirt och uppknäppt jacka och solbrillor så klart :) härligt värre! ingen ångest här inte, trots att disk och tvätt fanns här hemma !! tänk vad lite ljus och värme kan göra :)

*smack


just det ja

jag lovade ju bilder igår från mitt lilla ''kalas'' i lördags...men det blev visst inga..var lite bitter efter träningen..som ni redan vet..hehe

många har nog redan sett bilderna för dom ligger ute på facebook..men för er som inte har sett dom så kommer dom här ! ( känns som jag gör detta bara för att slippa ta tag i tvätt disk och allt annat just nu )























ja här var några av bilderna som togs i lördags och dom från efterfesten har ni ju redan sett med ödlan :)

nu är det väl inte så mycket mer att be för..bara att ta tag i tvätten...suck

*smack

Motivation = 0

kom hem från jobbet för en stund sedan och jag borde städa, diska, tvätta och rensa garderoben inför våren...men motivationen existerar inte!!
istället ska jag fly röran här hemma och gå ut till Frida..lär bli en ganska kämpig promenad fram och tillbaka idag eftersom jag är en aningens sliten efter gårdagens träning.orkar knappt lyfta armen, inte så mycket träningsverk men har lixom ingen kraft !! i kväll blir det ett 30minuters Core pass samt Bosu en timma..kämpa Linda, kämpa !!

kompå innan idag att det är EN VECKA sedan jag åkte hem från MIAMI !! herre guuud vad det har gått fort..känns som jag var där igår typ...en hel jäkla vecka...sjukt!!
funderar på att lägga mig i solariet en sväng, behålla brännan lixom, den har redan börjat blekna tycker jag..men jag vet faktiskt inte om jag orkar..visst, ligga där är ju inget jobbigt..men man ska ta sig dit, kläav sig, kläpå sig, duscha, kläpå sig igen..!! nää....jag skiter i det! jag kanske kan steka lite ute på Fridas balle sen när jag är framme :) frågan är om jag inte ska kassta i en maskin tvätt med innan jag går så har jag gjort lite nytta idag i alla fall......



*smack

RSS 2.0