usch

idag gör inte jag många knop !

*smack

FEST :)

Nu var man nyklippt kvällen till ära då det vankas kalas och utgång :) den lilla rosa klänningen ska snart på, och ikväll är första kvällen jag går ut utan strumpbyxor sen typ förra sommaren..lovely !! ska snart fixa iordning mig, ska testa en ny maskara, eftersom den jag brukar ha var slut när jag var på H&M, få se i fall Max factors False lash effect håller vad den lovar..då kanske den kan bli min nya favorit ! nähä...dax att sätta lite fart här !
ska bara bjuda på en liten bild först :)


detta är väl sommar va??! :) kanske inte ostmackan, med jordgubbarna :)
i bakgrunden ser ni min älskade brassestol !!


*smack


kläderna

hej hopp igen :)

sprang på stan innan och uträttade allt jag skulle, köpte nya knappar till min klänning jag köpte igår och har sytt på dom ute i solen..resultatet ser ni lite längre ner....

käkade som sagt ingen frukost idag eftersom jag inte var hungrig men när jag sprang runt där på stan fick jag ett sjukt sug efter jordgubbar med mjölk !! så det inhandlades innan jag gick hem..spenderade en timma i solen men nu har jag gått in eftersom min kära sol skymms av nåt jäkla dismoln men jag hoppas det försvinner snart..lägger upp lite bilder så länge på mina kläder jag har köpt denna veckan..


linne från kapahl 199kr
( men jag fick 25% rabatt, fick betala 109 kr, frågan är hur kasörskan räknade, men jag är nöjd i alla fall ;) )


Tröja från gina 149kr


Tröja från Zara 159kr


Kjol från Zara 279kr

och här kommer projekt Lindas klänning :


yes här är den..149 kr på gina tror jag..men tråkiga knappar enligt mig, i silver dessutom..
fröken Eriksson vill ha guld ;)


sen åkte nål och tråd fram


och här ser vi dom nya knapparna..vita med guldkant :)


såhär blev resultatet :) tycker den blev lite mer sommrig oxå, och lite mer ''linda''

visst är det roligt nu när pappsen har lånat ut sin kamera till mig så jag kan bjuda på lite bilder :)

nu ska jag kila..Angelina ska kapa håret på mig :)

*smack


bra jobbat fröken Eriksson

klockan är bara tio över tio och jag har redan hunnit att städa ( har i och för sig badrummet kvar men det tar jag i eftermiddag ) , diska, tvätta, duscha och göra mig redo för att fixa några ärenden på stan  !! besöka bolaget bland annat ;)
så medans ni nu förmodligen sitter där vid datorn nyvakna och ska ta tag i frukost, dusch , tvätt och allt vad ni nu ska göra så kilar jag ner på stan innan jag ska schteeeeeka i solen, om den vill komma fram igen, ligger ett stort moln över karlskrona just nu...suck !!

solen: komsi komsi :)

*smack

jag bjuder..

äh klockan är ju inte så mycket än så jag passar på att bjuda på lite vetlanda bilder så länge innan jag beger mig ut i solen !


lite öl vin och mat med Ida och Anna


Här bjuds det på dans :)


utgång med grabbarna grus :)


hehe vad ska man säga...


Nej ta inga kort på mig Micke !!


Söta va? :)


söndagen bestod av chokladbollar och chill vid fotbollsplanen


med bland annat två favoriter :)

 
cykeltur genom Vetlanda city ;)

Härlig helg med vänner för livet !!

*smack

hur är det möjligt?

asså jag fattar verkligen inte..jag åt pizza för 10 timmar sedan, igår när vi satt på olearys och ändå vaknar jag mätt och belåten nu i morse ( ?! ) och är inte sugen på frukost för fem öre ! lite skumt det där....
aja strålande sol ut och min lya ser ut som ett bombnedslag så jag kanske borde göra något åt det, fast först blir det en promenad i solskenet, så kanske aptiten kommer tillbaka :)

*smack

inte en lugn stund

idag har det varit fullt ös på fröken Eriksson..jobbade ner till malmö och spenderade min rast på att flänga runt på stan i malmö och leta kläder till kalaset i morgon!  herre guuud så jobbigt, magen kurrade, folk överallt, stress och man blev ju lite lagom svettig av att springa runt i uniformen hit och dit !

men jag hittade vad jag sökte :) Zara i malmö is the shit !!
köpte en jätte söt liten blå kjol och en slapp grå tröja som lär bli en favorit ! hittade även en söt liten klänning inne på gina oxå som jag ska sy dit lite finare knappar på så den blir mer festlig..kommer visa bilder på mitt lilla projekt! så antingen blir det den nya kjolen eller klänningen i morgon kväll :) skönt att ha det avklarat..

så fort jag kom hem bar det av upp på torget med Angelina, Frida, Rasmus och Petter för att kika på balen..inte många som imponerade i år vill jag lova!! jag blev ganska besviken men en tjej glänste verkligen !! lyckades tyvärr inte fånga henne så bra på bild,bara bakifrån..ni ska få se sen när jag fått in bilderna i datorn..

fram tills nu har vi suttit på olearys, käkat världens godaste pizza och snackat skit! hamnade äntligen här i soffan nu och ska varva ner..har verkligen haft fullt ös hela dagen ! har ju inte ens haft tid att blogga !! ;)

chill i dill

*smack

ena hålet

det kanske inte var så tokigt att träna igår ändå för nu när jag vaknade så märkte jag att jag kan andas genom det ena hålet i näsan i alla fall :) yeeees...jag kanske slipper att bli sjuk denna gången oxå..har inte varit förkyld sen jag jobbade på dagis och det är över 2 år sedan !! ganska friskt jobbat tycker jag :) testade även ett av mammas tips mot förkyldning igår när jag gick och la mig, nämligen att sova med strumpor..hon säger att förkyldningen tydligen inte bryter ut då..kanske har hon rätt :)
aja nu ska jag snart hoppa i uniformen och åka ner till Malmö, få se i fall jag orkar springa på stan eller om jag bara tar det lugnt på rasten..sen när jag kommer hem ska jag iväg direkt och kolla på Balen där bland annat Nadja ska skrida fram i nån fin klänning och håruppsättning som Angelina ska fixa :) är det 3 år sedan jag själv gick på bal ? eller är det 4 ? hmm....nä 3 år sedan måste det vara...usch vad tiden går ! !






här skrider jag ner för den rödamattan i Vetlanda med min ljusrosa lilla dress :)
bland det roligaste jag har gjort !!

*smack


typiskt

jag var nära att stanna hemma från träningen, satt till och med i soffan och skulle avboka mig MEN jag var så sur eftersom jag inte hittade något i garderoben att ha på mig på lördag så för att inte bryte ihop här hemma för att inget satt som det skulle så trotsade jag min täppta näsa och drog till träningen...fröken Eriksson i ett nötskal !! man blir ju inte direkt frisk av att träna om man känner sig lite krasslig...sitter här nu och andas med munnen för näsan är täpptare än täpptast !! bara jag inte blir sjuk på riktigt nu..blääää....men attans så kul jag hade :)

kompå en lysande idé när jag fick höra att min vän Anna hade shoppat loss i malmö idag...jag har ju fasen 2 timmars rast där i morgon och om jag har orken så ska jag nog dra en runda på stan där så kanske man har turen att hitta sig en klänning eller nåt :)  tyvärr beger sig Anna hem till Vetlanda vid elva tiden i morgon så jag får strosa runt i min ensamhet..något som jag i och för sig tycker är riktigt skönt :) bara vara bland massa folk och inte känna någon !! lovely

dax för sängen och försöka samla krafter för att stå emot en förkyldning som jag tror ligger och lurar i kroppen !!
kämpa kämpa kämpa..JAG SKA INTE BLI SJUK !!  i morgon blir det träningsvila och där med basta !!


*smack


what to wear??

ska ju på 30års kalas på lördag och jag har funderat på vad jag ska ha på mig ( ?! ) och jag kan verkligen inte komma på nåt alls som jag tycker passar...och inte har jag tid att gå och köpa nåt heller...vet i och för sig redan att det inte finns nåt att köpa ändå eftersom jag var på stan igår...PaNiK!!
tur i alla fall att Angelina ska klippa mig på lördag...nä nu ska jag rota i garderoben..
hatar lixom att stå där en timma innan fest i panik och slita ut allt och allting, svettas, förstöra frillan när man provar, stressa och nästan börja lipa, för att sedan komma försent till festligheten...
så därför ska jag ligga steget före denna helgen !! :)
funderar på att ställa in dagens träning..fortfarande snorig i näsan och vill verkligen INTE bli sjuk...men hade tänkt att gå på afropowerdance ikväll och där har jag inte varit på jätte länge...så det hade ju varit kul......

*smack


8

hela 8 timmars sömn fick jag i natt ! minns inte sist jag fick det...men är riktigt utvilad idag :) lite snorig i näsan men humöret är på topp trots det, trots regnet och trots en lååång dag på jobbet. fröken Eriksson har vaknat på rätt sida idag :)

*smack

sorry

tråkiga inlägg jag bjuder på idag..och inte håller jag vad jag lovar heller..inga mer bilder från vetlanda och inga bilder från dagens shopping har jag lagt ut....fy skäms på mig..

men jag har verkligen ingen ork, har ju varit uppe innan tuppen idag och hunnit med :
jobb, promenad, fixa present till Sofie med Tove, shopping, fika, letat efter ytterligare en present ( ska på 30års kalas på lördag :) )  käka, träna, kort promenad igen, handla och chilla lite i soffan med bloggläsande som underhållning eftersom det är piss på tv...så jag tycker nog att jag kan vara en dålig bloggerska idag med gott samvete ! 

strax ska fröken Eriksson hoppa i bingen...jobb, träning och regn är väl vad morgondagen kommer att bjuda på.. känner mig dessutom lite seg, lite snorig i näsan...är det kanske en förkyldning på gång ??!!
NEJ TACK !!


fröken Eriksson är varken sugen på torsdag eller en förkyldning...

*smack o god natt


hörs ikväll

det blev sol sen tillslut och vi kunde sitta ute när vi fikade :) sen bar det iväg på lite shopping..hittade ett vitt linne på kapahl och en tröja på gina..tänkte visa det här i bloggen men hinner inte just nu..ska strax dra iväg och träna !
så vi hörs lite senare :)

*smack


dag på stan

jag kämpade mig igenom mina timmar på jobbet och fick nästan sätta tändstickor i ögonen för att hålla dom uppe..tog mig i kragen direkt när jag kom hem och gick en promenad..dock ingen lång idag..var ju inget roligt väder  alls !! men det skulle tydligen bli bättre snart...har precis försökt piffa upp mig lite, inte så lätt eftersom mitt hår känns som en kattastrof ! fick panik innan så jag drog iväg ett mess till Angelina att hon måste fixa till det i veckan !! hoppas hon har tid för min blonda kalufs...

nu blir det en dag på stan med Tove och Sofie..länge sen vi hade tid att göra nåt ihop alla 3..alldeles för länge...men idag så blir det fiiiiiika :) och lönen slank ju in på kontot i måndags, inte fel inte, så den måste ju spenderas ;)


*smack


gäsp

jaha då var man uppe innan tuppen...03.30 ringde klockan..var inte så pigg då i och med att man igår nat sov 4 timmar och åkte på utbildning hela dagen..och i natt..hmm...mm 5 timmars sömn kanske..känns som jag ligger efter där lite..aja..nu får jag kila..tåget mot kristianstad näst !!
hoj hoj

*smack

rostade tupplår

god kväll på er ! fröken Eriksson har haft en låååång dag, lämnade karlskrona halv 5 i morse och kom hem för en timma sen !! gäääsp..

har varit på utbildning i malmö..JTF och interna föreskrifter..det kanske inte säger er så mycket om ni inte jobbar på samma jobb som jag...nja vad ska man säga, typ säkerhetsparagrafer och termer inom järnvägen..lärde mig massa saker som ni säkert tycker är onödigt ( jag med till viss del hehe ) typ skillnaden mellan hållplats och hållställe, station och driftplats och att det viktigaste av allt : säkerhet före allt!  konstigt då bara att vi endast har fått 5 minuter av företaget före avgång att förbereda inför färd..aja..mina kära kolleger där ute förstår vad jag pratar om..nog om detta..dagen avslutades med ett litet prov och det gick som en dans :) så ni kommer få se mer av mig där ute på spåret!
för övrigt så har dagen mest betstått av att äta..som på alla utbildningar..till lunch serverades det rostade tupplår, kan säga att vi alla var en aningens skeptiska till menyn men blev positivt överraskade..det var faktiskt ganska gott och eftermiddagsfikat var inte heller nåt att klaga på :)

låååååång dag men ändå lyckad ! mycket tack vare härliga kollegor :)
kanske dyker upp lite bilder från dagen eftersom Maria var lika flitig som vanligt med att plåta..

nu är det mjukisbyxom och desperate som gäller..ska upp med tuppen i morron igen...

*smack

motivation = 0

oj oj...denna dagen har jag tagit mig igenom med nöd och näppe..har somnat om vart annat i brassestolen..var ju meningen att jag skulle vila upp mig när jag var hemma på besök över helgen men det bliv visst inte riktigt så ;) men kul var det...hehe..

tur att jag hade jour på jobbet idag och slapp åka iväg på något !! det enda jag har lyckats prestera idag är två promenader och ett träningspass samt en snabb lunch med Angelina..annars har jag som sagt bara slumrat ute i solen..nu däremot är jag pigg som en lärka....piss...eftersom jag egentligen borde ligga och sussa i bingen nu...

ska nämligen på utbildning med jobbet i malmö i morgon..soft tänker ni säkert nu...men NEJ gott folk..det kommer bli långt ifrån soft...ska åka halv 5 på morgonen och kommer hem halv 9 på kvällen..
ska sitta och skriva prov och grejer med och det ryktas om dålig mat..blääää...vill inte vill inte vill inte..!! hade mycket hellre haft en vanlig jobb dag !!

antar att ni är sugna på resten av bilderna hemma från vetlanda oxå men tyvärr får ni klara er utan dom idag för nu är det hög tid för mig att krypa till sängs...

nattinatt

*smack

lite fler bilder

jag hade ju inte tid sist att lägga upp alla bilderna från min morgon promenad där i lördags ute hos pappa så hrä kommer resten...härliga småland :)


rött hus med vita knutar är det som gäller i småland :)


Skidbacken


gnääägg

grannens höns


fint pappsen gjort i vår trappa till huset :)


min kiiiiiise :)

partypix och lite annat smått o gott kommer senare idag !
nu ska promenadskorna på...solen skiner :)

*smack


prima skinka :)

har verkligen haft det så bra man kan ha det hemma i Vetlanda över helgen..
men sliten blir man allt, sov som en stock hela resan hem..
bilder och smaskiga detaljer kommer i morgon..nu är det bed time hemma hos fröken Eriksson!

*smack


pappa göder mig !!

jag är så mätt att jag var tvungen att lägga mig ner här på soffan nu innan vi ska åka och kolla på fotboll pappa och jag...idag bjöds det på backon inlindad kycklingfile fylld med fetaost !! och det bästa av allt är att pappa har gjort matlådor till mig nu som jag ska ha med till karlskrona...kycklingfile och fläskfile kommer att fylla mitt kylskåp :)

har varit en vända på stan innan med men där hände inte så värst mycket, tog en fika med anna och såg en kändisoxå...vem kan det ha varit ??!! Joooo...Robinson Erik så klart !! hejja hejja ...berrättade dock inte för honom om min heta dröm jag har haft om honom och mig , you know ;) hehe...ser jag honom ute ikväll lär det säkert slinka ur mig..kanske bordetejpa ihop munnen sen för att vara på den säkra sidan.. ;)

nä nu är det dax att dra här, pappa står nere i hallen och stampar igen....men vad gör man inte för sina läsare :)

lånar med mig pappas kamera i helgen så fler bilder lär det bli sen så ni får se mitt vetlandaliv !!

take care

*smack

morgonpromenix

idag startade jag dagen med en promenad bort till skidbacken och hade med mig pappas kamera i högstahugg så här kommer lite bilder från smålands djupa skogar där fröken Eriksson kommer ifrån :)











nu ropar pappa..vi ska in till stan så fler bilder kommer lite senare..ni får nöja er med djuren så länge :)

*smack

lyckorus hemma i smålands djupa skogar

ni skulle sett fröken Eriksson innan..!!
som en galen ko på grönbete...

jag skulle ut på en liten promenad här vid sjön ute hos pappa men det bara sprätte i benen på mig och helt plötsligt bara sprang jag längs ängar med kossor som såg ut som dom sett ett spöke ! benen kändes så jäkla lätta, jag bara flög fram :) fåglarna kvittrade, skogen doftade ljuvligt efter dagens regn och solen värmde skönare än skönast !! luften var verkligen sådär frisk som den bara kan vara i en skog efter regn och vinden var helt stilla...LyCkA !!
Jag kan inte sätta fingret på vad det var men något fick mig att känna mig sådär super glad igen..all min energi kom tillbaka och bitterfittan är som bortblåst :)


kan det bli bättre än så här:

* mamma överraskade mig vid stationen idag och mötte mig där med världens goaste mammakram och en kexchoklad!

* pappa hade fyllt kylskåpet med massa gottigheter ! inte fel med hemma gjord potatissallad med fetaost i, grillad fläskfile, blandsallad och grekisk dressing plus kex med ost !! och allt bara till fröken Eriksson :)

* frisk luft, solsken, kossor i hagen och en nybäddad säng :)

livskvalite  för fröken Eriksson denna helg :)

imorgon vankas det fika på stan med anna, åka och kolla på fotboll med pappa, fikastund med mamma, ut och käka buffe med anna och ida på kvällen och sen är en utgång inte omöjlig med grabbarna grus ;)

nu ska prinsessan få sin skönhetssömn :)


lycklig som få :)


*smack

tjohooo !

ny dag och nya tag efter mitt psykbryt igår :)

idag är allt på topp !

väskan är packad och jag är redo för att bege mig hem till skogen..för tillfället är jag så långt från skogen jag kan komma..sitter i malmö på rast och ska snart rulla vidare mot kastrup, sedan bär det av mot karlskrona:) sen är jobbdagen avklarad och så är det dax att åka lite tåg igen, mot emmaboda...3 timmar senare kommer jag vara HEMMA i Vetlanda :)

ååååhh åååååkaaaa pendel tååååååg :)
yes det är ju vad min dag består av..jag kommer ju åka runt hela syd sverige typ..hehe
men sen är det äntligen ledig helg !! wiiiiiie

*smack

snart hem till skogen

i morgon är det äntligen fredag !! ska bara ta mig igenom en jobb dag till..skönt att höra att det tydligen finns fler där ute som knegar dessa dagar då alla andra verkar vara lediga..snart får vi oxå helg :)

längtar sjukt mycket tills jag är hemma i vetlanda i morgon MEN kommer få sitta själv ute i huset hela kvällen eftersom pappa ska iväg och dömma fotboll...
blev väl kanske lite sur över det först när han ringde och berättade att han var tvungen att åka iväg i morron när jag kom, till och med så sur att jag började lipa..hehe...

det var bara det att jag verkligen hade längtat efter en hemmakväll med pappa och god mat..har varit en lååång jobb dag idag med för lite mat i kisstan och som ni säkert har märkt har jag varit sjukt rastlös och uttråkad på senaste och ville bara hem till pappsen och prataut lite...
så när han då berättar att jag får sitta själv i morgon så började jag toklipa...allt bara kom..han blev ju jätte orolig och är säkert fortfarande det! oooops...hur ska jag nu övertyga honom att hans ögonsten mår bra?!
det lär han ju inte tro på nu när jag har lipat i telefonen....suck suck !
det var lixom bara inte rätt tillfälle när han ringde, jag kände mig helt nere och allt kändes jobbigt och tårarna kom från ingenstanns...lipade väl inte direkt över att få sitta själv hemma i morron..vet faktiskt inte riktigt vad det var egentligen..alla är vi väl lite knäppa ibland...

nu såhär i efterhand tycker jag det ska bli riktigt skönt att ha hela huset för mig själv tills han kommer hem :) ett välfyllt kylskåp med den bästa maten i världen enligt mig ( pappas välkryddade rätter ) , lugnet vid sjön, fåglarna i träden och skogen !! lovely....

aja..grädde på moset denna dagen var ju att jag mötte upp Angelina och Frida innan på Olearys där dom käkade..där kom jag i mina träningskläder eftersom jag skulle ut för att få lite frisk luft och var helt risig efter en dag på jobbet och vem kommer dit då ??!! JO.... stans hetaste enligt mig och sätter sig på stolen bakom mig....
aaa meeeen kuuuuul att när man då sitter så nära honom man typ kan komma så har man påsar under ögonen, träningskläder på en restaurang och typ stinker svett !!

japp idag utnämner jag mig själv till dagens bitterfitta !!

over and out

*smack

röd dag

kom precis hem från en kort morgonpromenad där jag har samlat krafter inför dagens jobb! inte så jätte sugen, alla andra verkar ju vara lediga idag och i morgon men inte fröken Eriksson inte..så åk inte tåg med mig idag för jag lär ju inte vara på topphumör direkt !! som grädde på moset är det ju klarblå himel och sol !! det blir en tung dag detta..halv tio till halv sju ska jag knega..det blir bra klirr i kassan när lönen kommer..jag får tänka på det :)
dax att slänga sig i duschen och hoppa i uniformen !!


over and out !


*smack


H&M

I brist på annat har jag roat mig en stund med att kolla vad H&M har att erbjuda inför sommaren...
Ska man spara eller spendera?





















Sommar är i alla fall ordet !

*smack

Me Myself and I

Idag är en sån dag då fröken Eriksson bara vill vara själv...

När jag var nere i Malmö och hade rast gick jag ut i solen och satte mig ensam på en bänk och kollade på folk i stället för att sitta inne på kontoret och mingla bland kollegor...Såg 6 snygga killar på 1 timma...det snittar 1 snygging var tionde minut ! frågan är om jag inte borde flytta dit...börjar bli riktigt sugen faktiskt...inte bara för killarna då..hehe....

efter jobbet drog jag direkt till träningen ( Bosu ) som gick super idag, gårdagens träning var en kattastrof, där jag knappt orkade stå upp men idag var mina krafter tillbaka igen :) skönt för jag var nästan lite orolig för hälsan..trodde jag höll på att bli sjuk eller nåt men det verkar tydligen vara lugnt..man kan ju inte vara på topp varje dag och igår var jag nog nere på botten och vände :)

Innan jag begav mig hemmåt tog jag en promenad vid havet och avslutade det hela med att sätta mig på ytterligare en bänk, fast denna här i Karlskrona då :) i parken..där satt jag i en halvtimma och bara funderade på allt och allting...
grubblade grubblade och grubblade...känner mig lite nere, kanske för att jag är en sån rastlös själ som har svårt att aktivera mig tillräkligt med äventyr om dagarna och det går mig på nerverna...

Ge mig Fredag NU så jag kan åka hem, hem till familj och vänner så jag kan bryta vardagen :)


*smack

solsken

Nu har jag torkat och har solsken i malmö så  jag ska ut och sätta mig på en bänk med en kopp kaffe :)
ha det bäst vänner !!

*smack

dränkt katt

ösregn på väg till jobbet så nu sitter jag här i min blöta uniform..
dax att kila...malmö nästa !!

*smack

dead and gone

Efter träningen och min kvällspromenad fick jag här i soffan ett sorgligt besked i kvällens avsnitt av Desperate...

Edie Britt ( spelas av Nicolette Sheridan ) är numera död i en av mina favvo serier Desperate..
Lite tråkigt att kvaterets slampa i det rosa huset skulle dö så hastigt men bara inte serien dör så är jag nöjd !! :)

*smack


Glad som få :)



japp solen skiner, ta på brillorna gott folk :)

klockan är inte ens tio och jag har redan hunnit med att käka, kolla nyhetsmorgons nyhets sändningar 3 gånger, duschat och gjort mig klar för att bege mig ut på promenad till Frida för att sedan spendera en vända på stan med henne..pensionärsvarning på mig nästan...hehe

tjingeling

*smack

och idag ?

fröken Eriksson är uppe som vanligt efter att ha försökt att somna om sen kl halv sju utan resultat..sitter nu i soffan och funderar på vad denna lediga Tisdag har att erbjuda....

kommer jag fram till något vettigt?
nää..bara att detta kommer bli en lååång dag..tänk att underhålla sig själv i 16 timmar innan det är bed time !!
önskar jag var en person som kunde njuta av att ''bara vara'', kanske stanna i soffan med en godispåse och kolla på film, eller ligga och läsa en bok, sova till i alla fall minst kl 10 eller att kanske bara sitta och kolla på massa dåliga såpor på tv hela dagen ! men NEPP !! så fungerar tyvärr inte fröken Eriksson......

*smack

perfekt väder

Vädret har faktiskt passat mig utmärkt idag..visst , det är väl inte super kul med regn men då får man tid till massa annat som man inte hade tatt tag i om solen hade varit framme..

så idag har jag redan hunnit städa, kikat runt på nätet efter en ny dator ( en mini, har dock inte bestämt mig än, några tips? )  varit och tränat ( det blev Aerolates som är en kombination av Aerobics och Core) och käkat...
Det var faktiskt riktigt mysigt att träna mitt på dagen medans regnet öste ner utanför :) ska ju träna ikväll med men hade faktiskt inget bättre för mig innan så det får bli två pass idag..kan behövas eftersom jag inte kan träna på torsdag för då jobbar jag heeeela dagen och sen till helgen lär det oxå bli lugnt då jag ska hem till Vetlanda !

Annars är det inte så mycket mer jag har på hjärtat just nu..
Väntar bara på att Anna ska ringa så blir det fika :)

*Smackis


risk för pAniK...

Idag får jag bita ihop och försöka undvika att bli galen igen..har inga planer alls för dagen förrutom träningen ikväll och dit är det ju 11 timmar kvar..låg till och med kvar i sängen innan i över en timma och försökte somna om efter som det regnar ute men icke !! säg nu bara inte att detta kommer bli en såndär dag då jag ska gå runt och vara rastlös!!

händer verkligen inte mycket i fröken Erikssons liv nu i Maj månad och det kryper i kroppen på mig !! det kryper så pass mycket att jag till och med har bestämt mig för att packa väskan och åka hem mot skogen i helgen i brist på annat....då är det illa..fast det ska bli riktigt skönt att komma hem till mor och far...speciellt ut till huset, med sjön, skogen och kossorna :)

*smack

blää

Idag har jag mått så jäkla illa...trodde nästan jag skulle spy på tåget...är min kropp så inställd och van vid att vara bakfull på söndagar att den blir det automatiskt även att jag inte har varit ute??!

eller kan det ha något med kycklingdsalladen jag åt innan?! den var i alla fall vidrig och jag pallade bara käka upp halva sen kändes det som det jag hade fått i mig skulle komma upp igen..blää !

nu mår jag bra i alla fall och sitter på rast i malmö..ska hem till Karlskrona om en och en halv timma...känns inte så tungt att jobba nu en söndag eftermiddag trots allt, för jag vet att hemma hade jag bara fått damp eftersom jag säkerligen inte hade haft nåt att göra... förresten...gissa vilken låt jag fick av min kära lokis idag till min telefon??!!
Fairytale
så klart :) LyCkA !!

*smack


kär och galen :)

nu är det massa kärlek i fröken Erikssons liv..igår kväll undrar jag om det fanns någon där ute i tv sofforna som INTE blev kär i norsken??!! guuud vilket charmtroll...brukar inte falla för brunetter men han hade allt nåt speciellt...så där satt jag med gåshud hemma hos Angelina och hade vinnar låten på repeat till strax efter ett tiden...

när jag kom hem sen så slocknade jag direkt och trodde att  jag typ skulle sova hela dagen, men icke...7.20 slogs ögonen upp idag ( jag som tänkte att jag skulle sova länge eftersom jag ska jobba ett etermiddagspass på jobbet idag )  efter en helt underbar dröm !! ni vet ibland drömmer man nåt så starkt att sen när man vaknar sitter känslorna från drömmen kvar..inte så roligt om det har varit nåt hemskt men det var det inte i natt...inatt var jag med i Robinson och blev kär i vår allas älskade Erik från småland :) Vi blev tillsammans i smyg på ön och bestämde att spela ovänner och gå med i massa pakter men sen svika alla andra så vi skulle stå i final tillsammans ! jag var lyckligast i världen med honom och den kännslan sitter kvar än idag..hehe...

så mitt kärleksliv består nu mera av mina drömmar :) lika bra det...smidigast så..hehe!





funderar på om jag ska traska ut på promenad nu.....
solen skiner ju... :)




*smack


4 timmar

jaha då har fröken Eriksson klarat av 4 timmar nykter denna lördag kväll...suck ! sitter här med gurkstavar och kaffe..
mmmm...

*smack

eurovision

Det var tur att jag drog till gymmet innan, jag var på riktigt dåligt humör... vill inte påstå att jag tränade så värst hårt.. satt mest på maskinerna och njöt av att vara bland folk och inte sitta hemma själv... tänk att jag går och tränar bara för att få socialisera sig lite..hehe...känner mig lite knäpp... men jag blev på mycket bättre humör sen och på vägen hit till Angelina så köpte jag med mig en stor kaffe med mjölk som höjde mitt humör ett snäpp så nu är jag på topp :) lite sugen på utgång kan jag ju erkänna....

Ikväll blir det Eurovision hemma hos Angelina....garanterat med vin tänker ni säkert nu ! men nej nej nej ! 
vi ska försöka hålla oss borta från alkoholen..vi är ju faktiskt barnvakter i helgen åt lilla amanda..
vi har precis klätt upp den lilla prinsessan i en fin klänning kvällen till ära ! hejja sverige :)

nä nu ska vi förbereda lite innan resten av gänget kommer !

*smack



ingen ro i kroppen

nu har jag fått nog !

jag drar till gymmet annars dör jag av trisstes !!


kände bara att jag behövde denna bilden som lite uppmuntring nu ;)


*smack


PaNiK

dagar som dessa kan jag få panik på !! det kryper i hela kroppen på mig...tråkigt tråkigt tråkigt !

inget fint väder, inget kul folk på stan, ingen att spana på , inga kläder som passar, sjukt godis sug och inget att se fram emot !!
 
RaStLöS !!

fröken Eriksson behöver spänning, äventyr, fart och fläckt...

snälla någon där ute, entertain me !!!

*smack


lÖrDaG

åter igen skiner solen hos fröken Eriksson som ska bege sig ut i friska luften snart..
har några timmars jour på jobbet sen här på morgonkvisten men hoppas på att alla är friska så jag slipper åka nån stanns för i så fall blir det en lugn jobbdag :) håll tummarna kära vänner !!

*smack


då var det helg igen :)

jaha då har man överlevt träningen idag med..blev 30minuter kondition innan core och spinningen...idag var jag dock lite lam, hade inte riktigt nån motivation...förren det sista passet ( spinningen) då kom den och jag trampade hej vilt och svetten sprutade, tror bestämt att jag till och med råkade stänka lite svett på hon som satt på cykeln bredvid..oopps.. !! men det kunde hon behöva..hon var helt snustorr efter passet ( ?! ) själv hade jag svett i princip överallt !! hon trampade för dåligt helt enkelt eller så får jag läggas in för nån operation och fixa svettköttlarna..hehe

nu är det då fredag och jag är ledig hela helgen så nu ska jag ut på romantisk dejt och dricka vin och käka nån god matbit innan det blir mys i soffan, i morgon ska jag shoppa hela dagen, fika nåt gott och sen blir det vin och utgång på kvällen..söndagen kommer bestå av att åter igen mysa i soffan och beställa hem en fet pizza.....


NEJ NEJ NEJ gott folk !! här är det som ni säkert redan vet nyttiga och nyktra veckan som gäller för fröken Eriksson !
vilket innebär en helg utan allt det goda...i stället kommer det bli jobb och sallad..hehe...
bara att bita ihop och inte falla för vin ost och choklad...mina största laster...

hejja hejja !! I can do it !!

*smack


upp och hoppa

ny dag nya tag och nya möjligheter..eller??! :)

aja solen skiner i alla fall och jag ska snabba mig ut nu på en promenad..dock bara en 30minutare eftersom jag måste hoppa in i duschen sen och göra mig redo för lite jourtid på jobbet idag ! hoppas verkligen att jag slipper åka nån stanns så jag kan mingla lite på kontoret och fixa pappersarbete, det skulle passa fröken Eriksson som handen i handsken denna FrEdAgEn :)

hoppas ni är lika pigga och glada där ute som jag är :)



*smack

skärpning fröken Eriksson

kommit hem från jobb och fotbollsträning...roligare än så blir det inte..

bloggtorka idag.....




vi hörs i morgon i stället :)

*smack

bara en vanlig torsdag

inget spännande idag än så länge..har varit på jobbet och kom nyss hem..har precis slängt i mig en sallad och ska snart cykla ut till fotbollsträningen! pust stånk och stön....
förhoppningsvis får ni er nåt roligare att läsa sen ikväll.....
måste kiiila..

*smack

A

Eftersom det är skit på tv ikväll och jag är sjukt rastlös så har jag börjat spana lite på vad världen har att erbjuda fröken Eriksson på hennes eventuella resa i höst/vinter...Ikväll blev det AUSTRALIEN..
har hittat lite ställen som man tydligen inte bör missa och jag kan säga som så att det verkar vara nåt som faller mig i smaken :)
Vad jag hittade kommer i ett annat inlägg, när jag har nästa rastlösa kväll i soffan, ska även ta mig en titt på vad Kina och Bali har att erbjuda ! :)

Nu är det strax dax för sängen !



Australien verkar toppen !!
Eller ska jag strunta i att packa ryggsäcken och söka till Robinson i stället?? :)

*smack

skakis

min lediga onsdag lider mot sitt slut och i morgon är det jobb mellan halv sju och halv fyra som gäller...

nu blir det förmodligen chill i soffan, har precis ätit en välbehövlig måltid efter dagens träningspass som bestod av 30 minuters kondition innan jag körde 60 minuter Bosu, blev helt skakig under Bosupasset och jag antar att jag har ätit för lite mat i förhållande till träningen idag..men nu mår jag däremot prima efter min måltid :)
och har nästan lite överskottsenergi...känner mig rastlös..fast det finns väl inte så mycket att göra nu en kväll som denna så jag får snällt sitta kvar i soffan......suck......

*smack

Grattis min prins ;)


30 år idag ! hurra hurra hurra *
snart dax att fria till mig kanske ?? ;)

*smack

lediga onsdag !

ska strax bege mig ut på promenad i solen till Frida där jag ska bli bjuden på frukost :)
känner mig sliten idag, mår nästan lite illa...men det är nog för att kroppen inte riktigt har vaknat än..och eftersom jag är inne på dag 3 i min nyttiga vecka, kroppen har nog fått sig en liten chock hehe...
efter promenixen och frukosten är jag säkert redo för att möta min lediga dag med ett leende :)

*smack


sugen..

fotbollsträningen gick som en dans, förutom några psykbryt på mina lagkamrater, men det är inget ovanligt..fröken Eriksson har lite dåligt humör när hon spelar fotboll och speciellt när hon inte får dom bollarna hon vill..vi lirade nästan heela träningen och hade bara 2 löpövningar på slutet...yeeeees!! Me like :)

har precis käkat en smarrig biff som jag kryddade hett som vanligt samt sallad..men nu är jag sjukt sugen på nåt sött !
tänk Center som smälter i munnen..mmmm...eller mjölkchoklad..eller varför inte lite salta djungelvrål?..eller glass med grädde och kolasås!! åååååhh........nyttiga veckan dag 2, usch jag vill inte mer......

känner mig sjukt rastlös i livet nu ikväll...vill ha förändring !! ta vara på min Frihet...
visst jag har inget att klaga på, bra lya, bra lön, bra vänner, bra stad, bra rutiner, bra jobb..ja allt är egentligen så jäkla BRA!! MEN fröken Eriksson hatar att stå stilla...vill hela tiden mer...just nu lockar både resor, plugg, byta stad och andra äventyr...samtidigt som man inte vill lämna det man har byggt upp här....nä nu får jag sluta grubbla..det lär dyka upp nåt tecken på vart jag ska ta vägen och vad jag ska bli :) everything happens for a reason...


Nu är det snart dax för favorit programet Desperate !!

älskar mina hemmakvällar med mig själv ibland :)


har ju all frihet i världen...what to do ??


*smack


SPENAT

jag är nöjd ! jag har lärt mig äta spenat idag !
jag har fått för mig att det är  super nyttigt och eftersom jag har min hälsa i fokus nu denna veckan så har jag köpt hem fryst hackad spenat som jag värmde och rörde ner chilipulver, salt och peppar i.. till sist hällde jag över lite chilisås :)
blev riktigt gott, kanske kan det bli en vana att stoppa i sig lite spenat då och då....
annars händer det inte så värst mycket här hemma..har fyllt i lite övertidslappar till jobbet och läst lite bloggar...
försöker samla ork för att cykla ut till fotbollsträningen sen....suck



visst blir man stark av spenat ?? :)

*smack


underbart är kort :)

det blev ingen lång stund i brassestolen direkt..efter en halvtimma kom molnen! men den lilla stund jag fick var härlig..somnade visst några minuter oxå :)
nu sitter jag i soffan och funderar på vad jag ska hittapå..lyan är ju redan städad, ingen disk, ingen tvätt...och ingen som är ledig! jag blir galen....myror i hela kroppen !!
det enda som är planerat för dagen är fotbollsträning kl fem.men den känns bara jobbig..det är ju tisdag idag = löpträning..suck !
ska nog se över min ekonomi och planera lite inför hösten/vintern nu..dax att ta tag i resandet ;) ...det enda problemet är reskompis..australien och asien, någon villig?


*smack


lovely !

solen skiner ! :)  lite oväntat..trodde det skulle vara mulet idag..aja..jag har i alla fall jobbat klart för dagen och ska nu ut på promenad med anna innan det blir brassestolen :) nice

hörs sen

*smack

såå nöjd !

när jag traskade till träningen innan var jag illamående och pisstrött !! riktigt förbannad....och vet ni ?!
Det gav mig motivation till att ta ut mig riktigt ordentligt....tänkte tillbaka på hur dåligt jag har mått nu i helgen på grund av alkoholen och bestämde mig för att det inte skulle sänka mig på träningen så jag lassade till och med på mer än vanligt idag och det gick super ! jag verkligen slet och kämpade mig igenom passet med tyngre vikter än innan och svetten rann...ganska bra att träna när man är lite arg :) är i alla fall toknöjd över min insatts och har precis mumsat i mig knäckebröd med ägg och ska nu hoppa i bingen !! upp innan tuppen i morgon med....

natt i natt

*smack

min brassestol kom till användning idag igen:)

kom nyss in..har legat ute i brassestolen och sovit, det blev soligt idag till slut :) låg i lä så det blev riktigt varmt..
tror dock att jag skulle ha haft solbrillorna på mig och ett glas vatten , för jag vaknade upp med huvudverk och illamående.. åter igen fick jag känna hur skönt det ska bli att inte dricka vin på ett tag!!

förrutom en tupplur i solen har jag tatt en kaffe med Angelina på hennes lunch samt kikat i lite affärer med Malin..ikväll är det som vanligt veckans jobbigaste träningspass! det ser jag inte fram emot så värst mycket..förstår verkligen inte varför just det passet ska ligga på måndagar när man är ur form från helgen!  aja..bara att bita ihop..nu ska jag softa i soffan och ladda inför kvällens pest och piina !!



*smack

jag känner att jag lever i alla fall

sådär ja..då var arbetsdagen avklarad! glassigt tänker ni säkert nu..kan man kanske tycka, men 03.30 när klockan ringer tycker man inte det, speciellt inte efter en hård helg som denna !!

kommer inte ihåg hur mycket jag har berättat om lördagens bravader men det började i alla fall hemma hos Angelina där blondintrion ( angelina linda och jag ) hade allsång till bland annat Svenne banan...jag är glad att jag inte var i grannarnas kläder..ljudnivån var inte nådig!  

när vi var i vår bästa form drog vi till Nivå och gjorde stället osäkert..vi stapplade in med dunder och brak..efter  att ha vält ut en oljelampa på en killes lindebergbyxor drog vi vidare till statt..hehe..där lyckades Angelina ragga med oss tre hästpolo spelare från stockholm ner i rockbaren..konstiga  typer som tydligen gått på samma skola som prins carl philip ( min blivande man ni vet ;) ) det var väl det enda dom hade att komma med..i rockbaren fick vi oväntat besök av Henrik som sedan blev min danspartner resten av kvällen eftersom mina vapendragare angelina och linda stapplade tillbaka till nivå för att leta reda på, vi kallar honom den ''försvunna kocken'' med lyckat resultat..

när sedan lamporna tändes och det egentligen var bed time fick jag ett samtal om efterfest med angelina och kocken ! jag och henrik tackade självklart JA!! :) eller jag gjorde det i alla fall och han hade väl inte så mycket till val utan fick snällt följa med :)
åter igen fick angelinas grannar lyssna på allsång till Svenne banan och när jag hoppade omkring i Angelinas säng och skrek : Jag är så lycklig, så lycklig, sååå lyyyycklig !! :) vet inte vad det var för ryck jag fick..glad var jag i alla fall..
när det var dax att bädda ner sig i soffan fick jag och henrik för oss att det var mycket bättre att sova hemma hos honom ( han har ju världens skönaste säng)  och vi tyckte inte angelina skulle behöva vakna upp med två kunder på soffan igen så vid fem tiden stapplade vi hem i soluppgången...eller rättare sagt sprang hem eftersom jag fick för mig att det var bättre att springa för då skulle ingen se oss..( ?! ) ..aja..

vaknade vid 9 tiden och kunde inte flytta mig från sängen förrens typ kl ett nån gång...då tog jag mig ut till henriks soffa, där låg jag med hink och sov sen till hockeyn på tv..vid halv 5 fick jag tillbaka medvetandet och kunde bege mig hem för att byta kläder och möta upp min blondintrio på olearys för pizza..100 kr gick mitt kalas på, och vad fick jag för det ? jo typ en fjärdedels pizza och ett glas vatten...mer fick jag inte i mig !

resten av kvällen spenderades hemma hos Angelina dit den ''försvunna kocken'' som vi har återfunnit kom på besök och intog sin plats vid grillen och bjöd mig på en köttabit med potäter :) då kunde jag äntligen äta igen...vid nio tiden vandrade jag hem, gick och la mig...

gick sedan upp idag 03.30 och traskade till jobbet och nu sitter jag här hemma i soffan helt död ! känns som jag gick i sömnen på jobbet idag, kommer nästan inte ens ihåg att jag har varit där..sjukt snabbt gick det i alla fall...riktigt skönt ! nu har jag suttit här och försökt hämta krafter för en promenad....får väl ta på mig skorna..har ju inte direkt nåt bättre för mig ändå....

ja nu fick ni er allt en riktig uppdatering av fröken Erikssons bravader...
sug på den så länge så hörs vi lite senare ! :)

*smack

gäsp

jag har inte fattat att jag är uppe än...tror jag är för trött för att känna att jag är trött oxå !!
min mamma säger att jag kommer dö i förtid, för att min kropp slits ut med dessa jobb tiderna...
hade kanske funkat om man inte var ute på helgerna och vänder på dygnet...

aja.. måndag igen och idag lär nog bli en tung ångestdag...
sliten som få.....men nu är det 2 hälsoveckor på tapeten...ingen skräpmat,socker eller alkohol...vi får väl se hur jag reder ut det :) första dagen idag då.....har redan abstinens.....

nu ska jag traska till jobbet medans ni andra sussar skönare än skönast just nu antar jag.....

*smack


6 timmar

om ca 6 timmar är det dax för mig att hoppa upp ur bingen och traska till jobbet !! ååhh så härligt ....hur ska det gå?
bed time next....

imorron får ni veta mer om min ''underbara'' söndag....gäsp

*smack

det var droppen

har mått som en klubbad säl idag, tur att man har varit i trygga händer i alla fall..henrik har fått stå ut med både det ena och det andra..

fröken Eriksson fick nog igår..nu ska hon vara nykter i minst 2 veckor!

dax att få i sig lite föda kanske  och se hur resten av blondinligan mår...

later

*smack

skååål

nu har jag gått över till smultronvinet :) 
snart ska dom tre blondinerna ut på turne i karlskronas nattliv...
allmänheten bör vara på sin vakt !! speciellt sjömän..kapen morgan vi ses i rockbaren :)
skåååål !

*smack

fröken Eriksson önskar

kvällens önskelåt blir : Svennebanan !!

*smack


solsken på fröken Eriksson

kom precis in från en tupplur ute i solen i min älskade brassestol !

Linda och Angelina förklarade för mig innan idag varför jag var bakis..jag drack helt enkelt för lite..och dom var serriösa med sitt svar!
så ikväll ska jag hälla i mig allt jag kommer åt så får vi se hur jag mår i morgon..hehe

förrutom en tupplur i brassestolen så har denna dagen bjudit på shopping ute i amiralen, där jag köpte mig en vit stor t-shirt  med tryck på lindex generous avdelning..nä jag har inte gått upp 50 kg, men jag hittade faktiskt ett riktigt fynd där..snyggt med stora t-shirtar, och sköönt om inte annat! sen hittade jag, hör och häpna, en t-shirt inne på maxi !! hehe...helt sjukt..jag lär ju vara ensam om att ha den för jag känner då ingen annan som köper sina kläder där..hehe
sen begav vi oss in till stan, där det blev en fika i solen med Linda och lite smink shopping...

strax ska jag ta tag i disken och förbereda mig inför nattens bravader med Angelina och Linda...
rockbaren here we come !

*smack


svaret...

jag vet varför jag har skalleverk idag...! trots att jag bara drack en halv flaska vin..
kompå att jag svettades som en gris på spinningpasset igår och drack nästan ingenting..sen drog vi ju direkt till olearys och pimplade vin..det måste vara det !!
min joggingrunda nu gjorde inte saken bättre faktiskt..men jag hoppas att den friska luften ska göra lite nytta i alla fall, kanske piggnar till nu efter duschen..annars får det fasen bli en alvedon..det tar jag bara i nödfall men jag känner att idag är ett nödfall..kan ju inte gå runt bakis en lördag ! efter denna helgen ska jag ha minst 12 dagars nykterhet !!

*smack

bakis

usch...jag känner mig typ bakis idag..hur fan är det möjligt? delade ju bara på en flaska vin med frida igår.visserligen direkt efter träningen men ändå..nu ska jag ut och jogga en runda så jag piggnar till för annars lär jag ju inte vara sugen på vin ikväll igen.....
på med skorna !! hejja hejja

*smack


mätt och belåten

kom precis hem från en trevlig afton på olearys där det smaskades stauns godaste pizza och några glas vin..blev allt lite småfnittrig :) kunde inte motstå att köpa lite choklad på vägen hem heller så den har jag precis avnjutit med gott samvete, det är ju fredag :) underbara fredag..bästa dagen på veckan enligt mig..lördagar är ju inte fy skam dom heller !
nu blir det sängen för en sliten fröken Eriksson..det tar på krafterna att vara uppe senare än nio..hehe

förresten, kompå nu att jag har en nybäddad säng som väntar på mig !! LOVELY

*smacken

kanske lite udda..

vet ni när jag trivs som bäst med mig själv?

när jag är på ett träningspass och tar ut mig totalt...
iklädd favorit träningsbyxorna och ett svart linne, när jag har svettpärlor på axlarna, svett som rinner från pannan, när det glänser om bruna ben och armar, musklerna är hårda, ådrorna är upp pumpade och håret sådär rufsigt i en slarvig toffs ! då känner jag mig nöjdare och till och med snyggare än när jag ska ut på krogen efter några glas vin iklädd nån fin klänning, håret i fint svall och upp spacklad....

ska jag kanske gå ut och käka middag nu med tjejerna i min svettiga outfit ? :)
har nämligen varit på Core och spinning nyss..blev toksvettig idag...det droppade om mig, och jag älskar det :)
och mitt under passet när det var som jobbigast var jag som nöjdast med mig själv ! det bara slog mig att jag verkligen trivdes med mig själv sådär dyngsur och det kom upp ett leende på läpparna och jag trampade på cykeln som aldrig förr ! tänk att man kan känna sig som fräschast när man är som äckligast...

kanske bäst att ta sig en dusch nu innan vi ska ut och äta middag jag, angelina, linda och frida för jag tror inte dom har sama smak som jag , utan ser nog mig hellre ren och fin !


här var det svettigt vill jag lova ! just the way I like it !!
thailand förra året med anna...
svett på brunbrändhud måste vara nåt av det hetaste..i alla fall enligt fröken Eriksson...

*smack


god morgon !

gissa vem som slocknade som ett barn i soffan tio minuter efter att hon hade skrivit ett blogginlägg om hur pigg hon var igår..??! yeees fröken Eriksson ! aja vara vaken till halv elva är ju inte fy skam..vanknade upp sen vid elva och stapplade in till sängen och nu gick jag upp för en halvtimma sen...tror jag har sovit lite för länge, är lite seg..inte van vid 9 timmars sömn..trisst väder är de oxå.jag hade planer på en promenad men är inte alls sugen, lat man har blivit...
yeees vädret på tv 4 visar nu sol i eftermiddag, sol i morgon och sol på söndag !! vågar man lita på det ??!!

*smack


torsdagen lider mot sitt slut

det blev en riktigt härlig dag idag ändå :) var lite trött där på morgonen efter jobbet och hade inte lust med så mycket men så fort jag kom igång med städningen så flöt det på riktigt bra, förrutom det lilla missödet med mina mattor...men det fixade sig tillslut..fast badrumms mattan får jag nog byta ut..den fick nån grisrosa färg som skar sig lite till mitt duschdrapperi..hehe..aja..

nu är det rent i alla fall fast jag hade inte tid att tvätta sängkläderna och ta disken, det blir morgondagens projekt...det kan ha och göra med att jag tog en liten paus ( lunch med Frida i 3 timmar ) mitt i städningen annars hade jag nog hunnit klart! sen när jag kom hem var jag så mätt att jag bara orkade fixa lite med tvätten så resten ska jag alltså ta tag imorgon..har även hunnit med att sparka lite boll idag och denna träningen var en aningens roligare än i tisdags då vi bara löpte..idag var det mest avslut och spel :)

inför mogondagen ser det ut som jag får vara själv större delen av dagen..alla jobbar :( så det blir shopping på egen hand men det ska väl inte vara några problem, shopping som shopping lixom. det är ju aldrig fel ! sen blir det middag ute på kvällen med angelina linda och frida :)


förresten är det helt sjukt att jag fortfarande är vaken..när jag har varit uppe så tidigt ( 03.30) brukar jag slockna i soffan efter barnprogrammen..nä men i alla fall efter typ kl nio men idag känner jag mig fortfarande stark! vi få se när det blir bed time är ju ledig i morgon så jag kan ju unna mig att vara uppe ett tag till :)

hörs i morgon bloggen ! 

*smack


åååhhhhh

skrev precis ett inlägg om vad som händer här hemma....men bloggen hakade upp sig..dubbel suck!! aja...
en bild säger mer än tusen ord så kolla här :



nä mina vänner det är inget rollspel här hemma utan städning !!
nu blir det rent hus hemma hos förken Eriksson :)
men dagens outfit består inte av det bilden visar utan av blåa adidas shorts, vitt linne, slarvig toffs och rosa foppatofflor :)

nu ska jag kila ner i tvättstugan och kolla om jag har 3 vita mattor ( håller på och bleker dom ) och 1 rosa...
råkade nämligen bli så att den rosa mattan färgade av sig på dom vita innan så jag fick 4 rosa mattor...hehe..
oooooops!

*smacken

T T

mm T T som i Trissta Torsdag !! satt och funderade på tåget innan på väg hem vad jag skulle göra med min dag..kompå en massa MÅSTEN, tvätten, disken, städning, promenad och träning ikväll..suck suck suck!!

sen bestämde jag mig för att strunta i alla måsten idag och bara gör det jag själv vill, lära mig uppskatta tiden att ''bara vara''  något som jag är värdelös på ! då kom ju nästa problem...vad vill jag göra ??!

herre guud hur svårt ska det vara lixom ?? en heeel dag att göra precis vad jag vill med och vad väljer jag då??
Joooo....diska, tvätta, städa...kan verkligen inte bara sitta still och kom inte på nåt annat, så det blev alltså att ta tag i alla måsten....tror nästan att det är något som inte stämmer med fröken Eriksson.....

ställde i alla fall in promenaden eftersom jag är sjukt sliten efter träningarna denna veckan och spara på krafterna tills kvällens fotbollsträning..har även planerat in en liten lunch med Frida :) det är i alla fall nåt att se fram emot !!
annars är det tyvärr  inte mycket mer som glädjer mig så värst mycket denna torsdag....ge mig Fredag :) fredagar är bÄsT !

*smack

macka macka macka macka

idag är en sån dag då ALLA på tåget sitter och mumsar på sina goda hemma gjorda mackor och kaffe till det..och vad har jag? ! ett päron...aa men kul...aja slutar ju halv nio idag så då får jag väl gå och köpa mig nåt fint till frulle efter morgonpromenixen! bara 2 timmar kvar sen är jag ledig fram till måndag!




*smack

det är ju en dag i morgon oxå

mina ben är som stockar..helt slut efter gårdagens fotbollsträning som toppades av ett skit tungt Bosupass idag.nu är det till och med jobbigt att sätta sig ner..ni vet när man ska sätta sig på toa och typ får hänga i handfatet för att musklerna i benen är helt döda...aj aj...förhoppningsvis är jag i bättre form i morgon då det vankas fotboll igen..men så mycket vila blir det inte för min del, bara 6 timmar och 25 minuter kvar tills jag ska upp och jobba...känns ju lagom kul..inte ens lite sugen på att sova men antar att jag får göra ett försök om jag ska vara människa på jobbet i morgon! jag kan ju tänka på att jag slutar redan 8.30 och sen är ledig fram till måndag morgon, om någon nu har missat det ;) !! :)

hoppas john blund kommer på besök nu.....

nattis

*smack

hetta

åt lite wookade grönsaker precis med massa chillisås..
det bränner i munnen, and I love it :)

och nu är det snart dax för träning men det känns typ som jag inte behöver värmaupp idag för jag är ganska varm av den starka maten, nästan så det kommer nån svettpärla..hehe..

hörs sen


*smack



blöta fötter

regn regn regn..gör inte så mycket att man jobbar då.blir bara lite blöt om fossingarna! ska snart bege mig till danmark en sväng innan det bär av hem mot karlskrona..idag är en lika dan dag som gårdagen var, det vill säga att vakna, gå till jobbet, komma hem, träna, äta och sen sova...inte så spännande..men i morron då går jag på ledighet ffrån halv nio på morgonen fram till måndag morgon :) gaaanska niiiice !! läängtar...

*smack

det borde vara olagligt !!

att ha fysträning och löpa som en idiot i en och en halv timma i stället för att sparka lite boll ( som jag trodde man gjorde på fotbollsträningar) , direkt efter jobbet ,utan att ha hunnit äta och efter att ha cyklat ut i motvind är inte okey !!

jag är så trött att jag knappt orkar blogga ! fast även att det gör ont i alla delar av min kropp känns det ändå rätt skönt..en riktig genomkörare..men nu blir det chill i soffan, Desperate börjar nu :) unnar mig lite haloumiost nu med efter monsterpasset på träningen!

chill chill....

*smack

myspys

tycker faktiskt det är lite myspys väder ute..nu tror ni väl att jag har blivit sjuk, jag som alltid vill ligga ute i solen och steka! men icke ! jag är pigg och frisk som en lärka :) är ju faktiskt lite trevligt med detta väder nån gång ibland, det finns inget dåligt väder, det finns bara dåliga kläder :) det blir ju så grönt och fin ute nu.. men det får gärna bli sol igen till helgen för då är jag ledig :)

*smack

jobba :)

idag har jag sovmorgon..börjar halv 9 och slutar halv 5!
i normala fall brukar jag sitta och svära när jag ska jobba den tiden men inte idag..det var skönt med lite sovmorgon och jag ser fram emot 9 timmar på jobbet så man har nåt att göra.. för jag antar att om jag hade varit ledig idag hade jag bara fått panik, hade ju inte haft ett piss att göra..tråkigt väder och typ alla andra är ju oxå på jobb..så detta är en perfekt dag för att klippa biljetter och mingla lite bland mina resenärer :) hoppas den kännslan håller i sig hela dagen..hehe!
nu ska sminket på och kjolen ska knäppas....

ha det bäst

*smack


nöjda hoppas jag

ja idag måste ni vara nöjda med mitt bloggande ! har haft massa tid över till att kladda ner både det ena och det andra här ju :)

själv tycker jag att min undersökning av mitt stjärntecken var riktigt intressant...vet inte hur ni andra uppfattar mig men jag kan säga att jag tycker beskrivningen som stjärnorna gav mig stämde äckligt mycket !!

det är precis så jag ser mig..en rastlös besserwisser helt enkelt som ibland bara vill vara själv och grubbla....lite knepig med andra ord ! och nu ska man tydligen bara dejta lejon och skyttar och kanske möjligtvis någon vädur...det kanske förklarar ett och annat på senaste ! hhmm..vet ju inte om man ska lita på stjärnorna men kul tidsfördriv i alla fall ..in och googla med er i fall ni har tråkigt !  :)

nu lider denna dagen mot sitt slut och jag sitter i soffan med skoskav !! inte ens när man slänger ut en saftig summa kroner på ett par skor slipper man det....och det blev ju inte bättre när jag tränade Bosu ( som idag var piss jobbigt men riktigt kul)  sen heller..aj aj aj! kan man sjuka sig från jobbet på grund av skoskav??! nää..kanske inte..

god natt på er

*smack



!!

förresten ni glömmer väl inte att det är sista dagen idag att deklarera annars kan ni få böta 1000kr och det gör man ju inte gärna i onödan ! jag klickade precis in mig på skatteverket.se och fixade min :) riktigt smidigt..

då har man gjort nån nytta idag i alla fall :)

*smack

undersöker mig själv...

Efter tips från vänner och av nyfikenhet och för lite tidsfördriv på min lediga dag har jag nu frågat stjärnorna ( googlat stjärntecken ) varför jag är den jag är och vem som är den rätte för fröken Eriksson....


Personliga egenskaper förknippas med det stjärntecken en person är född i. Det är egentligen soltecknet som menas, det vill säga det tecken som solen stod i då en person föddes. Många tror på astrologin och somliga är facinerade över att mycket stämmer..Vi får se vad jag har att säga om detta efter min lilla undersökning av mig själv..



Linda Maria Therese Eriksson föddes 30:e Mars 1987 vilket gör henne till Vädur och denna diagnos ställs
:

Allmänt:
  Fröken Eriksson söker hela tiden nya projekt och större utmaningar. Tappar ganska snabbt tålamodet och ger sig då in i nått nytt med beslutsamhet och iver. 

Det hon har på gång, både när det gäller affärer och kärlek driver hon passionerat och med envishet. Det raslösa tempramentet orsakar ofta vredautbrutt, men det går lika snabbt över som det kom.
En vädur behåller sin nyfikenhet naiva uppriktighet livet ut. 

Hon är rastlös, ständigt igång och förivrar sig ofta. Utmaningar, tävling, stordåd är i hennes smak. Att kämpa och segra, chansa och våga. Hon spränger genom alla hinder och vänder sällan på huvudet, för att se vad han lämnat bakom sig. Men mitt i all aktivitet behöver hon även komma ifrån ibland och få vara ensam med sina tankar.

Denna Vädurskvinna vill ha mycket fritid och kan därför ibland uppfattas som sval och distansierad, men det är bara på ytan. Inuti henne glöder passionen för både livet och kärleken.
Det går inte att dominera fröken Eriksson för hon vill bestämma allt.

Det finns många yrkessområden hon passar inom. Med hennes ledaregenskaper gör henne till en utmärkt lärare, psykolog, läkare eller journalist.. Vädurskvinnan är oftast stark fysisk och älskar utmaningar, både inom sportens och kärlekens område...



Vem är då den rätte för fröken Eriksson?

Med charm, lekfullhet och romantik fångar hon sin partner och blir du vän med denna vädurskvinna har du funnit en vän för livet. Kärlekslivet med fröken Eriksson är dock allt i från lätt eftersom hon är så pass dominerande.

Om hon slår sig ihop med ett LEJON eller en SKYTT lär det slå gnistor. Det finns en grundharmoni och dom förstår varandra. Men det lär bli konkurrens mellan dom eftersom dom är bra på samma saker och har behov av att visa det också.

En TVILLING däremot är nog den perfekta partner. Dom stimulerar och kompletterar varandra, och det alstras verkligen elektricitet. Båda är lika alerta och utåtriktade.

En VÅG är fröken Erikssons raka motsats men också komplement. Det kan bli katastrofalt eller fantastiskt bra. Dom har väldigt mycket att ge varandra.

Med en annan VÄDUR slår det verkligen gnistor, lite för mycket till och med. Risken är att dom driver varandra till utmattningens gräns, på alla områden. Dom måste hela tiden ha något att göra för att inte bli uttråkade.

Till KRÄFTAN har fröken Eriksson ett slags hatkärlek. Egentligen är detta inte alls någon lyckad kombination, men den är så pass vanlig så det måste finnas något kemiskt som drar domtill varandra. Fysisk passion antagligen.

Betydligt lugnare får hon det med VATTUMANNEN. Dom kan samsas om det mesta och tillåter varandra mycket frihet. Men det blir sällan någon riktigt stor passion och inte heller speciellt romantiskt. Istället blir dom troligtvis själsfränder och fungerar bäst på det vardagliga och vänskapliga planet. 

STENBOCKEN och fröken Eriksson dras till varandra, men istället för att mötas kolliderar dom! Båda är ledartyper och vill till varje pris driva igenom sin vilja.

JUNGFRUN, SKORPIONEN och FISKARNA ska hon se upp med, för här kan det verkligen bli irriterat. Fröken Eriksson  känner dig hämmad av dessa tecken och de känner sig hotade av hennes gåpåiga stil.
 
En OXE med sin sävlighet gör fröken Eriksson våldsamt irriterad. Dom kan mötas på det sensuella och erotiska planet, men i övrigt går dom mest i vägen för varandra.




Övrigt gällande Väduren

Element
(De klassiska fyra elementen är jord, eld, luft och vatten)  : eld

Kvalitet
(delas in i ledande, fasta och föränderliga) : ledande

Polaritet
(Ett stjärntecken klassas antingen som positivt eller negativt laddat, och då inte i meningen bra eller dåligt utan mer hur förmågan är att ge uttryck eller ta emot intryck) : positiv

Nyckelord
: Mars, aktivitet, självupptagenhet, mod, starkt ego, impulsivitet, energi, bagge, metallen järn och tisdag.

Positiva karaktärsdrag: energisk, utåtriktad,glad, ivrig och frispråkig.

Negativa karaktärsdrag: självisk och dominerande, vill ha allt NU !

Färg : rött och rosa

Människokroppen: huvud och ansikte.



Såhär beskrivs alltså jag av stjärnorna..vad säger ni kära vänner? är det såhär fröken Eriksson är?
min åsikt får ni i nästa inlägg när jag har analyserat mig själv... :)



*smack

hej igen :)

inget nytt om vad min dag har att erbjuda..men klockan är ju inte så mycket så det hinner ju hända mycket innan den når sitt slut..

hittills har jag hunnit med en liten joggingtur ( måste ju använda dom dyra skorna hehe ) samt googlat mitt stjärntecken lite ( i brist på annat att göra typ ) resultatet kommer i ett senare inlägg idag där ni kommer kunna läsa vem som är den rätte för fröken Eriksson enligt stjärnorna....

nu är det duschen som är nästa projekt och sen får vi se vad som händer...

*smack


7

här satt jag för 7 timmar sedan och då var det bed time..nu är jag uppe igen :)

måndag idag och inga direkta planer alls..vet inte alls vad jag är sugen på att göra eller vad dagen har att erbjuda..
ska väl ta mig en promenad eller en joggingtur om en liten stund, solen skiner men ingen brassestols temperatur så det blir ingen solning i alla fall...

usch bara det inte blir en såndär dag när jag får typ panik och blir på dåligt humör för att jag blir rastlös och inte har nåt att göra..jag brukar ju inte vara på topp på måndagar! konstiga dagar det där.....

*smack

regndroppar över fröken Eriksson

dagens onyttigheter hittade jag och angelina på olearys och det smakade inte fel inte, kryddigt just the way I like it  !
sen blev det choklad och filmkväll hemma hos henrik , som precis lämnade av mig här nedanför i regnet vid grinden..
ett regn som gav en konstig mysig känsla...
kvällens låt som går om och om i högtalarna tillsammans med regnet mot mitt fönster är Hurtful.. you don't know what you got till you're missing it a lot...

i morgon är jag ledig :)

nu : bed time !

*smack

på jakt..

jag överlevde turen ner till malmö och nu är jag äntligen hemma...har hela kvällen fri samt i morron :) nu ska jag och angelina ut och jaga föda för inte tänker vi laga mat en söndag inte !!


hörs sen

*smack

jour

idag skulle jag egentligen ha jour på jobbet..så jag antog att jag skulle mingla på kontoret , fika och sitta i solen..men NEJ nu har det kommit in en sjukning så jag ska jobba till halv fem !! ta ett tåg ner till malmæ nu..inte så sugen..
måste kila..tåget går om 4 minuter..hehe

*smack


:)

Solsken idag med!! lycka =)

På med nya skorna, springa, jogga eller gå? lätt val om man heter Eriksson en söndag...GÅ ! :)

*smack

nedräkning

om  44 minuter har jag överlevt en nykter lördagkväll !! sen när hände det lixom ?? !
antar att jag gjorde mitt denna veckan redan i torsdags och la skorna på hyllan idag...

Alkoholabstinensbehandlingen bestod av att passa upp på Amanda 1½ år med Angelina..vi hade det tufft vill jag lova, den lilla damen hade ikväll ett humör utan dess like..hehe..men till slut fick vi henne till att somna i soffan med oss när vi kollade på Robinson....

fröken Eriksson är i alla fall nöjd över att hon inte är ute och slirar ikväll och att hon sover hemma i sin egna säng, även att det finns en betydligt skönare säng i stan, som till och med fick ny sängram idag!

over and out

*smack

uppdat. av tors,fre och lördag...

ojojoj...mår sååå illa...skulle köpa mig nåt att äta innan men eftersom jag ska käka mat hemma hos Angelina ikväll ( INTE dricka vin ( ! ) ) så tänkte jag att jag ska köpa nåt lätt så länge..blev pannkakor, vet inte riktigt vart någon stanns i det jag hittar ordet lätt ??! dom står mig upp i halsen nu..jag vet inte riktigt om min taktik att typ äta 0 kalorier på veckordagarna och att äta 10 000 kalorier på helgen är så smart...

aja man kan ju unna sig lite onyttigheter idag nu när det är lördag och man inte ska ut...ja ni hörde rätt, jag ska inte ut !! och mina vänner jag är inte sjuk ! det är bara det att ingen annan som jag känner ska ut, dom ska grilla med familjen, plugga, vara barnvakt, jobba eller vara gravida ;)

fast jag fick väl i och för sig nog av alkoholen på valborg...eller inte under kvällen då var allt på topp, vi började hemma hos frida med vin och lite drinkar, stapplade sedan ut på stan för attt leta föda, blev gyrostallrik som vi tog med hem till jonathan där vi käkade, pimplade rödvin, tog fula bilder och höllpå att bli uppätna av hans hund som inte verkade vara så förtjust i mig !!

vi hamnade tillslut på Nivå där vi önskade låtar av vår nya favvo DJ :) var länge sen jag var på Nivå, tycker stället har tappat lite på senaste men på valborg var det riktigt bra !! aja kvällen var kanon men dagen efter ( igår )  var hyfsat seg..då gjorde jag inte många knop..kom hem vid halv tolv tiden ( mm sov inte hemma denna gången heller , förstår inte varför det ska vara så svårt att sova i sin egna säng, hehe, denna gången var jag till och med hemma i min lägenhet efter utekvällen men vände snabbt efter ett telefonsamtal och stapplade ut i natten till en annan mycket skönare säng..) aja när jag kom hem där vid tolv tiden slocknade jag i brassestolen och sen blev det glass med frida ( frissörfrida) på glassiären innan det bar av ut till hästö där jag och frida ( gravidfrida) åt oss proppmätta på mat och chips !! kunde knappt cykla hem sen så mätt var jag...

och idag har jag jobbat, gick jätte smidigt..var bara nere i Malmö och vände och mina resenärer bestod i stortsätt bara av några enstaka pensionärer som skulle på utflyckt...lugnt och skönt med andra ord ! slutade redan halv ett och då bättrade jag och frida på brännan lite ute på stumholmen..nu sitter jag då här med pannkakor och grädde upp i halsen och ska snart ta mig en dusch och bege mig till Angelina..sen får vi se hur kvällen slutar...misstänker att jag kommer bli sjukt sugen på vin....dessa lördagar......

*smack

eller inte...

åh så underbart !!
jag ska till jobbet..hur kan man bättre spendera en lördag morgon??

*smack

snark

hej bloggen!! jag har inte glömt dig :) det blir en bättre uppdatering i morgon om nattens bravader och dagens äventyr..nu väntar sängen, fattar inte hur jag ska orka upp och jobba i morgon! halv 5 ringer klockan...gäsp!
man ska inte vara ute och slira på nätterna..det sätter sina spår..
hörs i morgon

nattinatt

*smack

RSS 2.0