fantastiskt uderbart !

Vilket dygn jag har haft! jag är nöjdare än nöjdast :)
Efter jobbet igår drog vi ut till Emanuel för lite grillning och jag släpade glatt med min baginbox för att kunna smutta på lite vin...riktigt så lugnt gick det dock inte till sen framåt småtimmarna efter en underbart god måltid...slurk sa det bara och vips så satt vi i en taxi in mot stan..

taxifärden gick  hem till angelina där vi festade vidare med lite pusskalas innan vi drog till statt...därefter träder minnesluckorna in i bilden...vi träffade i alla fall nån norsk snubbe som vi hängde med ett tag, jag slarvade bort min telefon utan att ens veta om det själv, det dansades inne på slagern där även Karolina Klyft försökte sig på några dans steg (!) ..

sen hamnade vi hemma hos Angelina igen där vi höll igång till halv 7 idag på morgonen innan vi deckade i sängen alla tre som packade sillar, Angelina jag och Samuel...men någon livad efterfest hade vi inte direkt..det jag kan minnas var en bölande linda och samuel ute på balkongen medans det spelades balader på högsta volym av angelina som gjorde att det var ännu svårare att hålla tillbaka tårarna! herre jösses så känsliga och blödiga vi var där i natten...

innan läggdax passade jag även på att krama toalettstolen lite med..urk! visste ni förresten att om man käkar grillat och dricker rödvin och sedan kastar upp det i en tillbringare (om man inte hinner in till toaletten när illamåendet tar vid) så ser det ut som blåbärs smootie ;) i alla fall om man ska tro på Samuel efter att han städade undan lite efter mig..hehe..

halv tio slog jag upp mina blå idag och väkte genast mina inte lika morgonpigga sovkamrater..strålande sol och Emanuel körde in och hämtade oss i stan..sen bar det av ut mot havet med en puttrande liten båt ! en av dom bästa dagarna på hela sommaren! vi hittade oss en mysig liten ö där vi slog läger, grillade, badade från klipporna, sov, solade, och buskarna på ön fick även smaka lite på vad angelina hade i magen denna dag, hehe, hon var nog sjösjuk tror jag ;) dagen har i alla fall varit toppen och nu sitter jag här i soffan lite smått sliten...jobbångesten börja krypa fram..härligt härligt...nä nu måste jag ta och vila lite..håller tummarna för att det är något sevärt på tv.....

här kommer lite bilder från mitt fantastiska dygn !

utsökt mat avnjöts som sagt igår ute i emanuels trädgård...


sen flyttade vi in i soffan och slogs om vilken musik vi skulle lyssna på..hehe


efter taxifärden in till stan hamnade vi hos angelina en sväng innan statt...


lite pusskalas han vi med oxå :)


och idag har vi glidit runt på havet :)

bättre kan det inte bli...

*smack

Kommentarer
Postat av: samuel

oj, jag visar ju hela härligheten

2009-08-23 @ 20:39:18
Postat av: linda

nää det är nog bara som det ser ut..men emanuels byxor var nog allt lite stora, du får ju växatill dig lite ;)

2009-08-23 @ 21:21:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0