melodifestivalen at my place

dagen har spenderats på 1344 ( fik ) där det har spanats och mumsats lunch och semla med tove siri och nadja :)
ikväll blir det schlagerkväll hemma hos fröken Eriksson, här bjuds det på vindruvor, jordgubbar, päron, kex och ost :)
så ska det pimplas vin oxå ! yeeey :)
nu blir det en promenad för jag mår illa av allt godis som jag har tryckt i mig!! ska försöka gå en liten runda så det lägger sig så man får plats med allt gott sen ikväll..

eftersom solen sken idag så passade jag på att ta på mig lite av mina nyinköpta vårplagg :)
blev den vita blusen med blå väst från ginatricot det matchade jag med blåa jeans från vila och svarta stövlar från dinsko :)




*smack


ut i sooolen !

jag tänkter fasen inte träna innomhus idag när det är så fint väder så nu ska jag ut på en liten joggingrunda !!
hur kunde jag ens tveka innan..man väljer ju hellre att vara ute i friska luften i stället för att trängas i en svettig gymlokal !!



*smack

morgonstund har guld i munn

fatta härligt det var att slå upp ögonen idag och se en klarblå himmel !! bästa morgonen på mycket länge..
och just morgonen är min favorit stund på heela dagen..bara jag får vara själv en stund, typ den första halvtimman efter att jag har vaknat, har inte så jätte gott morgonhumör precis! men ändå älskar jag dessa timmar fram till typ kl 11 :)

mindre bra har natten varit..har en ganska ny granne..en tös på 18 år, nä fel, en snorunge på 18 år..fy faaan !! jag hon står inte högt på min lista kan jag säga..vet inte hur många fredagnätter hon har väckt mig..fredagar är väl tydligen den dagen i veckan då 18åringar går ut i denna stan och hon tar verkligen ingen hänsyn till sina grannar.oftast brukar hon har förfest till tolv, halv ett på natten, vilket är jätte störande för mig som brukar lägga mig mellan tio, elva tiden och mitt sovrumm ligger vägg i vägg med henne !! igår var det dock lugnt och jag fick somna in i min skönhetssömn MEN kl 02.30 vaknar jag av ett jäkla liv !! skratt och skrik från andra sidan väggen..lät typ som hon hade 10 tjejer på efterfest i hennes lilla etta ! fröken Eriksson blev riktigt förbannad och började banka i väggen, det blev tyst i 5 sekunder och sen bröt skratten ut ännu värre..KUL..jag var nära att ta på mig morgonrocken och kliva in på festen och fråga vad fasen hon höll på med...varför gjorde jag inte det?! nä vi gör inte sånt här i Sverige..vi lämnar små lappar i brevlådan och sånt i stället..fega vi är! hmm..jag ska nog skriva henne en liten lapp/hotbrev sen..hehe ! okey att man har lite förfest hemma men att skrika och gapa fram till 4 på morgonen, nä det funkar inte om man är granne med mig !!

aja jag har fått lite av min skönhetssömn i alla fall och vaknade ändå vid sju tiden och nu sitter jag här och njuter i min ensamhet :) lovely ! ska iväg och träna aerolates (pust, jätte jobbigt) kl halv tio.lite besviken på att dom inte kan vara mer morgonpigga där borta på gymmet och börja passen lite tidigare..jag får ju sitta här och vänta nu.. men kanske kan gå en promenad innan, det är ju helt underbart väder :) och LEDIG LÖRDAG är det oxå med utgång ikväll !! nice nice..
ska man kanske strunta i träningen och löpa en runda i stället och sen köpa färska frallor att mumsa på..hmm...
oavsett vad det blir så hoppas jag denna dagen blir lika underbar som jag har förväntningar på att den ska bli !

hörs snart igen !

*smack

blåvitt

dessa plagg hänger nu i min garderob i väntan på våren...
märkte när jag fotade att jag visst faller för blått och vitt just nu..får nog ta en till shoppingrunda och skaffa lite andra färger, kan ju inte gå runt som en smurf varje dag :)


outfit

*nr1 : här ser vi en jacka/tröja i mörkblått från veromoda med guld dragkedjor, vit och blå sjal från indiska med blåa toffsar och en brun väska från h&m


*nr 2: tunika från ginatricot med knappar, virkad väst ginatricot och väskan från h&m


*nr3: mörkblått linne från åhlens, blommig kjol från h&m


*nr4: T-shirt från åhlens med roset och blå kjol från ginatricot


*nr5: favoriten :) Blus med blå väst från ginatricot och ljusa slitna jeans ginatricot


såhär kommer jag se ut när solen komme fram och fåglarna kvittrar :) *längtar
sorry för dåliga bilder men bättre än inget! mobilen får leka kamera tills jag har bestämt mig för vilken jag ska köpa..


*smack

kamera..

ååh vad jag skulle behöva en kamera..så trisst att inte kunna lägga upp bilder..dom med mobilen blir ju inte så jätte roliga direkt! men ska göra ett försök sen ändå..har ju shoppatloss idag och vill ju visa mina kap :) fick en hel del för pengarna !! lovely..men nu får knappt jag själv plats i min lägenhet, så trångt är det..kläder överallt !! men håller faktiskt på att organisera det lite så gott det går..hatar när det är rörigt !! jag får stress då..och det vill vi INTE att fröken Eriksson ska få för då är det inte roligt att vara i hennes närhet.snäser och suckar åt allt, klagar på det mesta och vill bara hoppa i havet och bli uppäten..
kanske bäst att fortsätta så man blir klar..
så skönt sen att ha fredagsmys när allt är på sin plats !!
ikväll är det dax för Bagge att skaka rumpa i let's dance igen..hejja hejja !!hörde visst att hon har en romans på gång oxå !! smarrigt värre ;)

*smacken

6 och en halv timma !

yes har redan varit uppe i 6 och en halv timma !! var lite trött innan idag när jag hade min rast i kristianstad som ni kanske märkte på mitt inlägg..fingrarna slant visst där några gånger så det blev lite stavfel men jag tror ni fattar vad jag skrev ändå..går man upp 03.30 är det okey att skriva lite slarvigt tycker jag.. :)
kom nyss hem från en promenad och idag gick jag förbi saltö badplats och kollade upp mot kiosken dom har där och vad får jag syn på ??!! jo en stor skylt med feta bokstäver : FRALLOR KAKOR OCH GLASS !
gaaaah..tänk vad gott med smör ost och marmelad på en färsk fralla !! geee miiiiiiig !!
Nu blir det duschen sen blir det shopping och lunch time ! :)

*smack

dofter på tåget

det är verkligen härligt att jobba tidigt på mogonen och man möts alltid av härloga dofter..Då menar jag INTE när indierna som pendlar mellan karlskrona och Ronneby tar av sig skorna och strumporna ( ?!! ) , frågan är varför dom gör det. man kanske gör så när man åker tåg i indien..det stinker i alal fall jätte illa...nä det är alltså inte det som doftar så härligt på morgonen utan det är det nybryggda kaffet, dom färdigbredda mackorna och youghurten som pendlarna har med sig till tåget och m umsar i sig innan dom är framme på jobb! fatta huingrig man blir när man går där..och idag gick jag fram till en man som satt där med helt underbara ostfrallor och kaffe och bad om hans biljett..naturligtvis hade han den låångt ner i väskan så jag fick stå där i typ en  evighet och dreggla över hans färdkost och nu har jag inte kunnat släppa tanken på ostfrallor och sitter här med min frukt som var det enda jag hade hemma...Kul....

*smack och tack


redan fredag !!

oj oj oj vad denna veckan har skenat iväg..!! fredag redan i morgon..helt lovely ! min absoluta favorit dag !! det är även dax för ledig helg och den kommer att innehålla fika, shopping, utgång, träning, myskväll och säkert massa massa mer trevligheter ! :) ska bara upp innan tuppen i morgon och jobba lite men slutar redan 8.30 så jag ska verkligen inte klaga, och det gör jag ju inte heller :) ser lite ljusare ut nu inför miamiresan så om en och en halv vecka kan det vara JAG fröken Eriksson som sitter i ett plan på väg till värmen !! som sagt, hoppas hoppas !!!!
kom nyss hem från träningen som idag blev en timmas powerpump och jag var riktigt nöjd, man ska ju inte jämföra sig med andra, men när jag idag kunde lyfta mer än killen som stod bakom mig när vi körde axlar, då bara njööt jag :) så härligt när träning ger resultat..Magnus Samuelsson ( världens starkaste ) släng dig i väggen ..!! ;)
har stått stilla nu i träningen ett tag och inte orkat varken mer eller mindre men denna veckan har det verkligen lossnat :) lagom till att man ska åka på semester och tappa allt igen..hehe..piss tråkigt..men what to do ??! semester tackar man ju inte nej till..
nähä nu hade jag inte mer på hjärtat för den här gången..
sov så sött sen så hörs vi i morgon på morgonen !!

*smack

lunch time !

är vråååål hungrig..blev en promenad direkt efter jobbet och kom hem till ett kylskåp som gapade tomt..!! suck !
men nu blir det snart lunch med anna..funderade på att shoppa loss lite idag men kompå att det är roligare att shoppa en fredag..fråga mig inte varför..egentligen skulle man ju kunna shoppa loss varje dag hur lätt som helst men det känns extra lyxigt på fredagar eller lördagar :) och det är ju bara bra för då ligger ju pengarna i alla fall kvar en dag längre på kontot..hehe!

tjingiis så länge !

*smack

Gäääsp

idag är faktiskt till och med fröken eriksson trött !
sitter på kontoret i kristianstad och ska ta mig en frukt nu innan det bär av mot karlskrona igen, sen är jobbdagen avklarad så blir det kanske en löprunda, lunch och shopping i stället..lönen har ju kommit om det nu är någon som har lyckats att missa det !! :)

ha en toppen dag vänner !!

*smack så länge

suck

lämnade in min semesterlapp idag...får typ till 99% ledigt...hade redan börjat planera vad jag ska ha med mig men så pratade jag med min kära resekompis som nu förmodligen har fått förhinder...inget hon kan hjälpa men bara sååå tråkigt...så nu kanske det blir att stanna hemma... :(  hmm...
aja..bara att vänta och se hur det blir...hoppas hoppas !!
usch vilken dålig bloggerska jag har varit idag..sorry..har jobbat hela dagen, sen kilade jag direkt iväg till 30 minuters core och sen 1 timmas bosu så jag har inte haft tid och sen har jag dessutom inte haft nåt kul att berätta..
nu blir det sängen så lovar jag att gott göra er i morron :)
ska upp om 6 timmar och 30 minuter..KUL..sängen ropar nu !!

*smack och god natt

god morgon

ont om tid det blev helt plötsligt..
önska mig lycka till för idag ska jag söka semester :)
miami är planerna i mars...
hoppas hoppas
måste kila till jobb nu....

*smack

Miss semla

jaha hur många semlor blev det nu då?!
3 st :) och guud såå gott det var !!
som tur är har jag gått två st en timmas promenader och tränat pump, core och spinning ikväll så jag har inte någon direkt mega ångest över bullarna och idag är ju dessutom dagen då man får svulla !! mer av dessa dagar till folket tack..någon som vet när kanelbullens eller våfflans dag är..?? hehe..*längtar
och eftersom det nu inte är någon som har vågat anta utmaningen med mig i semeltävlinger så utser jag nu mig själv till Sveriges bästa semelätare !! Linda semlan Eriksson är nu mitt namn ..nu ska det ut och tävlas i europa och världen och till slut kommer jag stå där som världens miss semla :)

*smack

grattis till mig :)

Läste precis att en vanlig semla innehåller cirka 500 kalorier. Det betyder, enligt Livsmedelsverket, att en normalstor vuxen som inte rör sig täcker in hela sitt dagsbehov av energi om hon/han sätter i sig fem semlor!! och jag har ju faktiskt rört mig idag, en timmas promenad och ska träna ikväll vilket typ borde innebära att 
LINDA FÅR ÄTA 7 SEMLOR IDAG =) om jag pallar det får vi se..hehe
svulla nu gott folk för idag får man !!
ska vi tävla??!  vem kan slå Linda i att trycka i sig flest semlor idag ??
Jag lär vinna lätt !!

over and out !
*smack


sov morgon

gick upp för en halvtimma sen..guuud vad jag behövde sova!! nu är jag utvilad men känner mig lite seg..det bruka jag göra om jag sover mer än 8 timmar..få se om jag piggnar till..borde egentligen gå ut på morgonpromenad men är inte alls sugen. fast vad ska man göra halv nio på morgonen ?? !
Nä fröken Eriksson, ta dig i kragen nu och palla dig ut i kylan.......
belöningen är ju att man får äta massa semlor idag !! åååh vad jag ska gotta mig idag :)

*smack


Linda hissar och dissar

då var man hemma från 1 timas Bosu som sög musten ur mina ben idag..kändes att man spelade fotboll igår...
nu gott folk ska jag däremot inte låta er vänta mer, nu kommer veckans lista.. 24 timmar för sent bara..sånt händer, det kostar att ligga på topp och denna gången fick listan lida.. :)

Veckans hiss ( v 8 )

* Slagerbaren inne på statt..vilken stämning..alla var fulla och glada :) folk sjöng med i dom klämmiga låtarna och skålade hej vilt..riktigt kul !!

* KHK har gått till playoff1..det trodde jag verkligen inte efter dom första matcherna i höstas men grabbarna grus har arbetat sig uppåt ! ! vann nu första matchen hemma i telenor arena i lördags med 7-3 och ikväll spelar dom igen..hejja hejja !!

* Cykelbuss ska göra karlskrona renare..haha..ur BLT : Allt är som vanligt - nästan. Du går upp på morgonen och släpar dig till närmaste busshållplats. Sedan stiger du in i bussen och sätter dig på en motionscykel och börjar trampa tillsammans med dina medpassagerare. Kraften från pedalerna används för att ladda de batterier som driver bussen framåt...skrattade lite för mig själv när jag läste detta förslaget från Sverker Lindeberg..alla sätt är bra utom dom dåliga :)
men vem vet..en vacker dag kanske vi alla sitter där och trampa..segt bara om man är själv på bussen..


Veckans diss ( v 8 )

* Måndagsångest och all annan ångest med för den delen..en av dom värsta känslorna som finns...på söndagkvällen smyger den sig oftast på, ångest för att man ska upp tidigt igen på måndagen, ångest för att det är 5 dagar kvar innan det är helg igen, ångest för allt man har druckit och ätit under helgen och ångest för att man har en heeel vecka att ta sig igenom med jobb träning och allt annat..veckorna blir sen inte alls lika tunga som man tror att dom ska bli ( jäkla tur) så varför bygger man upp den där ångesten egentligen?? det är ju en ny vecka = nya möjligheter..det handlar nog bara om att man oftast ligger i soffan helt död efter lördagens bravader..hehe

* Dåliga tvprogram på kvällarna nu är det vinter och vad ska man göra efter träningen på kvällen när tvprogramen sviker? usch...finns ju verkligen inget bra att titta på..förrutom The hills och melodifestivalen..men hallå, alla dom andra kvällarna då?? tur man har datorn..ge oss Desperate och Idol :)

* Posten som bran ner..upp till 600 paket kan har förstörts..stackars alla som hade skickat efter grejer..tur att jag inte hade ett stort paket där med kläder eller nåt :) branden stoppade all tågtrafik till karlskrona ( som var ganska skönt för mig eftersom jag då fick åka taxi i ställer när jag skulle jobba ) men ställde till det så att folk missade sina tåg tyvärr och vägar stängdes av i stan..och inte nog med det..jag fick jobba en hel lördag och lukta rök i håret !! blääää

japp där har ni veckans lista, som egentligen är från förra veckan då :)
nu ska jag se om jag lyckas hitta något sevärt program att titta på..tvivlar..suck..


*smack

keso

vi kom in på lite mat snack när vi lunchade innan idag...Keso har jag inte ätit sen jag gick i skolan och då spydde jag typ..inte alls min smak..sen funderade jag lite och kom fram till att jag äter ganska många saker idag som jag inte gjorde förr så varför inte testa keso? man dör ju inte..och det är jätte nyttigt..sen jag flyttade hemmifrån har jag faktiskt lärt mig att äta majs, brockoli, lite lax och grapefrukt, som till och med är en favorit nu !!
så när jag var och handlade innan slängde jag ner en burk keso i korgen, den minsta burken jag kunde hitta hehe..när jag kom hem började jag lite försiktigt med att doppa skeden i röran och provade men det smakade ju inte så mycket så jag fick helt enkelt ta och gräva och få upp lite på skeden...asså det var ju inte jätte gott men inte jätte äkligt..tog ett äpple oxå och efter en liten stund hade jag fått i mig 3-4 skedar...nja..jag kanske kan bli en kesoälskare jag med....men det lär dröja !
nu ska jag göra mig redo för att träna Bosu...
hörs sen

*smack

dagens


polo (t-shirt) h&m
halsband guld med hjärta h&m
svarta jeans vila
jobbklockan
svarta stövlar din sko

roligare än såhär blev det inte idag..kan det inte bara bli sommar så man kan gå i kjol, linne och bruna ben :)
nu är det hög tid för lunch med Tove och Angelina

*smack

ny garderob tack

ååh man har så mycket kläder att det inte ens får plats men ändå har man inget att ta på sig !!
man blir ju galen....tror många känner precis lika dant...suck !!

*smack

Linda har löpt

mmm nu tänker ni säkert att jag tror att jag är en katt eller hund eller nåt och springer runt här hemma och juckar mot soffan..men NEJ gott folk !! Linda har idag tagit på sig löpaskorna efter jobbet och sprungit en runda..Okey det var ju inte värsta maratonrundan direkt och tempot låg väl på en sån nivå att min farmor hade kunnat hakapå men jag slutade i alla fall inte att springa utan kämpade hela vägen hem..nja så värst lång var ju vägen inte heller..var ute i 30 minuter..alltid nåt i alla fall ! nu är jag ledig fram till halv 8 på onsdag morgon :) niiice !!
men det kryper i kroppen på mig, måste aktiveras annars får jag damp..ska fixa i ordning mig sen blir det väl en runda på stan i brist på annat och efter det vankas det lunch med angelina...veckans lista ska ju oxå fixas med det får bli lite senare..

*smack

Linda hissar och dissar

Listan kommer i morgon på grund av tekniska problem ikväll ( som jag har lärt mig i mitt jobb att man ska säga för att det låter bra )!
om jag ska vara ärlig så ska jag upp innan tuppen i morgon för att jobba och har ju inte fått så mycket sömn i natt plus att det är the hills på tv nu sen blir det sängen..det är där skon klämmer..hoppas ni förstår :)
den som väntar på något gott ... ;)
sorry !!

*smack o god natt

04.25

i morgon inleds jobbdagen med taxi till ronneby:) nice..04.25 står den nedanför på min gata och väntar på mig, som förhoppningsvis inte har försovit mig, har inte gjort det hitills men nån gång ska ju vara den första och eftersom det var utgång igår så finns ju risken..känns lite lyx faktiskt att åka taxi igen på arbetstid och bli hämtad vid dörren!!
slutar redan halv 9 på morgonen sen är jag ledig på tisdag med..har en skön vecka framför mig!
idag har det dock inte varit lika skönt..palla sig iväg till fotbollen vid tolv tiden var lite kämpigt men som tur var så var vi innomhus..gick förvånansvärt bra för mig idag när vi spelade även att det var en hård natt :) det går oftast bättre för mig att lira dagen efter (så länge man inte mår illa vill säga) man spelar mer avslappnat på något sätt..fast jag var lite sliten där på slutet, 2 timmars fotboll en söndag är svettigt värre !! men som ni märker överlevde jag.
resten av dagen har spenderats i soffan.. :)
lite senare kommer veckans lista...

nu ska jag nog gå och köpa mig lite choklad..eller ska jag det ??kallt ute och sen lär jag säkert få ångest när jag har ätit upp den..hhmm...vilka problem man har :)

*smack

dagen efter

frågan är varför man ska in och kladda i bloggen mitt i natten när man kommer hem ..haha
bättre det än att skicka massa fylle-sms i alla fall :) det kan bli riktigt illa...såg att jag visst hade varit inne på facebook med och kladdat lite..:) men ingen störa skada skedd ! *pust..alltid lika nervöst att kika i mobilen på söndagar !!
ja gårdagen har jag ju tydligen redan berättat om ( nattens inlägg ) så den vet ni ju hur den var..hehe
var i alla fall inne på Statt där det pimplades drinkar, skakades rumpa inne i slager baren heeela kvällen och spanades en hel del.. ;) hade verkligen skit kul !! måste erkänna en sak jag gjorde när jag kom hem...hör på detta..ÄGG och TZATSIKI ..hur gott låter det ihop?? tydligen tillräkligt gott för att jag skulle trycka i mig det när jag kom hem!! fy fan..hade lixom inget annat allternativ..visst, jag hade kunnat gå och köpa en pizza men ville inte ge mig ut i snöstormen igen..hade redan varit på en pizzeria typ 10 minuter innan jag kom hem men då var jag inte alls sugen på att äta så klart men så fort jag kom innanför dörren så blev man ju naturligtvis så jäkla sugen !! så jag fick ta vad jag hade..stinker ju lagom gott i munnen nu !! eeeuuu !!! och idag ska vi tydligen lira fotboll, hoppas det går men risken finns ju att det är inställt eftersom det snöade så mycke i natt..har i alla fall laddat upp med en tallrik yoghurt med päron, inte direkt det man är sugen på dagen efter men orka gå och köpa något ??!! nääää...
dax att ringa runt och snacka om nattens bravader :p

tjingis så länge

*smack

03.45

snöstorm- as snygg calle- flickvänn blää :)- mycket trevligt - gott vin- kul på statt- många drinkar- hemma- full - sova- i morgon fotboll?? inställt?? SNÖ!! NU SÄNGEN !!

*smack *smack* full * full

funderar

utgång eller inte utgång ??

Det som talar för utgång :
*Vin är ju bara såå gott
*inte kul att sitta hemma själv en lördag
*ledig från jobb i morgon
*det är melodifestivalen = då blir man alltid sugen
*hemma i soffan hittar man ju inte söndagskillen precis ;)
*hela stan ska ut

Det som talar för en hemma kväll :
*är lite sliten efter jobb
*det är sviin kallt ute
*ska lira boll i morgon
*har konstig känning i luftrören
*måste duscha och hitta kläder


okey det blev 6-5 till utgång !! hhmm..kanske ska ta mig i kragen och hoppa in i duschen..
aja duscha behöver jag göra i vilket fall..sen får vi se!
vad är bäst för fröken Eriksson ikväll??

uppdaterar när jag har bestämt mig..


*smack

Jag lever :)

gick förbi vårt kontor innan som ligger precis där det har brunnit och exploderat..poliser överallt och avspärrat. hela posten hade brunnit ner, skönt då slipper man få räkningar hemskickade hehe...alltid något gott med något ont..sen skickades jag iväg med taxi till mamlö och jag sov heeela vägen :) nu har jag haft rast i snart två timmar och ska snart bege mig hem till karlskrona med tåget..det var min jobbdag det..nice! och i morron är man ledig !!

hörs senare!

*smack


Hjäääääälp !!

God morgon !!

det brinner i karlskrona !!
hela tågstationen, lokomotion, infartsleden och området runt omkring där är avspärrat !!vet egentligen inte så mycket än, den enda information som har gått ut är på radion än så länge.. tydligen exploderar det lite titt som tätt oxå eftersom det är massa gasbehållare och grejer ( ooops nu hörde jag en smäll !! ) där det brinner..illa illa !! räddas den som räddas kan..och jag som inte har någon mat i frysen för en sån här krisituation!!! eller okey..så illa kanske det inte är men det låter läskigt..kanske var därför jag vaknade en halvtimma innan klockan ringde idag..hhmm..aja..det blir inget jobb på tåget idag i alla fall efter som dom inte kan köra hit så det blir nog att ta någon bakväg förbi området med taxi ner till malmö..nu ska i alla fall uniformen på så får vi se hur jobbdagen blir ! spännande
hör av mig sen så ni vet att jag lever :)

*smack


njuter

frisk promenad + solarie + pepparbiff +grönsaker + tzatsiki + halloumi ost + sötsaker + soffan + varm vetekudde + Tv = MiN uNdErBaRa FrEdAgKvÄlL



*smack

Thank god it's friday !!

Sooom jaag ääälskaar FREDAGAR !!
spelar ingen roll att jag hade ett piss pass på jobbet idag (halv nio till halv fem)
jag sprang ändå runt med ett leende på läpparna hela jobb dagen igenom :)
Fredakvällar är nog enda stunden i veckan som jag verkligen kan koppla av..ingen stress och inga måsten!
tänkte gått till badhuset och simmat lite nu men läste på deras hemsida att dom hade Familje bad ikväll..hmm..
För det första är jag ju inte någon familj så alla kommer ju titta konstigt på mig när jag kommer dit själv och plaskar, sen har jag ingen lust att simma runt i barnpiss, få vatten stänk i ögonen eller typ halvt drunkna när jag får en svallvåg över mig när papporna ska tävla inför sina barn om vem som kan göra bästa bomben i bassängen !! nej tack..
men guuud vad skönt det hade varit att glassa lite i bubbelpoolen, sitta i bastun och sola lite solarie.Men känner att jag behöver en lite lugnare kväll utan alla barnaskrik så jag stannar nog hemma..måste ju se när Leila Bagge dansar skiten ur dom andra i let's dance sen med sina välsvarvade spiror ikväll med !
Något som jag har gått och längtat efter hela dagen är en massage !! är så stel nu efter all träning så min söndagspojkvän hade faktiskt fått kika förbi här ikväll ( även att det är fredag!! ) och gett mig vad jag behövde om han nu existerade!! aja man får ta vad men har, jag får värma min vetekudde i stället sen och lägga över axlarna så kanske jag mjuknar till..ikväll blir det i alla fall träningsvila...fanns inga roliga pass på lokomotion ändå..
Men på söndag blir det nog att lira lite fotboll..skulle egentligen jobbat då men dom inne på planeringen frågade om jag kunde tänka mig att jobba 4 timmar onsdagen den4 mars i stället...ööhh JA TACK !! dom behöver ju inte ens fråga..vem fasen tackar nej till att slippa 9 timmars jobb en söndag och i stället jobba 4 timmar en onsdag??! bra byte :)
nä nu ska jag ta en liten promenix, kanske kika förbi ett solarie och få lite värme och sedan handla något gott att äta till min myskväll !

hej så länge

*smack


Rice and shine

jaha då har man hoppat upp innan klockan ringde idag..halv nio är verkligen för sent att börja jobba för mig! sitter och kollar lite på nyhetsmorgon som faktiskt är ett av mina favorit program :) drömmen har alltid varit att presentera deras väder, så när Tone ska gå i pension är det mig ni kommer se skutta in i rutan och ta över ;)
Nä nu ska jag fixa mig lite, ska försöka se om jag kan få kontroll på håret som idag ser ut som ett fådelbo !! KUL...

hörs lite senare

*smack


det hängde på linnet

jag kom nyss hem efter ett mördarpass på lokomotion..Box passet var sviiin jobbigt, nästan som kick'n box men bara nästan och även denna gången hade jag en träningspartner som var två huvuden längre än mig.nästa gång ska jag fasiken ha någon som är lika lång som jag, eller jag menar lika kort som jag..mina 1.64 är inte mycke att komma med ..hehe tur att det finns klackar !! men dom kan man ju inte ha på sig under träning direkt..
det var tydligen till och med fel att ha på sig rosa linne !! såg direkt instruktörens blick när jag trippade in i salen med min blonda tofs och rosa nike linne..fel val Linda..helt fel...instruktören hon hade några gamla slitna joggingbyxor och ett grått dassigt halvslapt linne.hon verkade tro att jag var en såndär lite oseriös tös som var rädd om naglarna och inte ville bli svett och hur mycket jag än boxade och sparkade fick jag inte höra minsta lilla uppmuntrande ord från henne utan hon körde stenhårt på första intrycket hon fick av mig när hon såg mig och dissade mig totalt..aja...
okey jag var väl inte världsbäst idag direkt, var ganska besviken efter träningen om jag ska vara ärlig..hatar när jag inte kan något perfekt redan från början..gick och ältade träningspasset fram och tillbaka på vägen hem..åhh om jag bara kunde få till högerkroken, sparka lite hårdare med vänstern och bla bla bla...alltid samma visa med mig..lika dant efter fotbollsmatcher då ligger jag på kvällen i sängen och maler matchen om och om och om igen..även om man har gjort en kanon insatts så finns det alltid något som jag hakar upp mig på..aldrig är jag nöjd och det enda jag ville efter träningen var att träna igen igen igen och igen !! bara mata slag tills dom sitter...
men antar att det inte är den bästa metoden..det blir nog bättre av att sova på saken och ta nya tag tills nästa gång detta var ju faktiskt mitt första Box pass, Karin är dessutom mycke längre än mig och jag var hatad av instruktören så jag ska inte gräva ner mig för detta...oooh vad bra det låter, men om jag känner mig själv rätt så skrev jag bara detta för att det lät bra och för att ni inte ska tro att jag är så barnslig som ligger och lipar för ett litet träningspass..hehe..men jag vet en som kommer ligga i sängen och grubbla på vad hon skulle ha kunnat göra bättre på dagens träning !! fröken Eriksson it is :)


*tack och smack

vart tog jag vägen ?

vart har jag varit hela dagen ? inte ett endaste litet inlägg..!!*fy skäms på mig !
jag satt faktiskt på rast i malmö och loggade in vid datorn, klickade mig in på bloggen och skulle kladda ner något..men kände att jag inte riktigt skulle fåtill det..så jag minglade lite med mina koleger i stället..har väl inte så jätte mycket att skriva nu heller om jag ska vara ärlig..känner mig som en ointressant torr boll..usch.inget spännande som har hänt på jobb idag och här hemma i soffan är det ju inte så mycket action direkt..ska iväg och träna Box ( nästan samma pass som jag och patrik var på förra veckan när jag blev söndersparkad hehe, fast mer inriktning på boxning än sparkar ) ikväll med Karin som fick hoppa in i stället för Anna som har brytit fingret och är sjukskriven nu i 2 veckor..nice.. ;) kanska kan hoppas på att man bryter ett finger eller två på träningen ikväll..hehe..



hörs later

*smack

redo för förhållande?

sitter och chillar i soffan nu efter kvällens träning som var kanon kul, 30 min core och 60 min bosu..
läser i min cosmopolitan, eftersom det är piss program på tv, gjorde precis ett test som jag hittade i tidningen..Är du redo för ett förhållande?

Svaret blev : Ett stadigt förhållande med lägenhet och hund är inget för dig !

bra svar..helt rätt, jag gillar inte hundar!

*smack


promenix

det blev inget med mitt skridskoåkande...buhuhuhuhu!! aja..stadsbor ni vet..rädda för lite frisk luft !;)
så det blev en vända på stan,lunch med Tove och nu blir det ännu mindre plats i garderoben för jag köpte nya jeans med..dom slitna inne på gina tricot :) men nu får jag verkligen inte gå upp ett endaste litet gram för då spricker dom!
så nu ska jag ge mig ut på promenix innan maten !! ut i soooolen :)

*smacken

ååh !!

finns något som jag verkligen HATAR !! Tog mig ner till affären och handlade frukost helt utsvulten, när jag kom hem funderade på om jag verkligen orkade koka ägg, ville lixom ha en snabb frulle i magen och ville inte vänta längre men sen kom jag fram till att ägg är ju faktiskt jätte gott..så jag kokade upp vattnet och allt såg ljust ut tills jag skulle skala dom..halva ägget följde ju fasen med skalet, jag svor och slängde ägget i soptunnan..som tur var hade jag ett ägg till, men det blev ju typ bara gulan kvar när jag hade skalat det...KUL..!!
angående friluftsdagen ser det inte så ljust ut..ingen som är direkt sugen på att göra något..pisstråkigt !! Jag är så trött på att strosa runt på stan varje lediga dag, shoppa och fika..det var mycket roligare när man var yngre då åkte man skridskor, pulka, grillade korv, fiskade, var ute och sprang i skogen!! nu börja solen komma fram oxå vem fasiken vill sitta inne på ett fik då??!! åååhhhh..kommer ihåg en helt underbar dag för några år sedan när jag stannade hemma från skolan( ooops! ) , var ute hos daniel i korsberga och han struntade i att gå till sitt jobb/praktik den dagen sen gick vi till affären och handlade bullar, mackor och fixade varm choklad, tog våra skrillor och åkte en hel förmiddag ! när vi kom hem bäddade vi ner oss i soffan och kollade på film, helt slut efter dagens äventyr och mumsade godis..*ta mig tillbaka !!!

*smack

god morgon bloggen

idag är det ledig dag och jag har sovit ut till kl kvart i sju..japp ni hörde rätt.kvart i sju slogs mina ögon upp och vägrade att åka ner igen en LEDIG dag..gick verkligen inte somna om.det var inte mycket att göra åt saken så nu har jag suttit uppe och kollat på nyhetsmorgon och väntar på att affären ska öppna här nere så jag kan kila iväg och köpa frukost..nu ekar det sådär i kylskåpet igen.nu behöver jag visst inte vänta längre för nu har den öppnat men frukosten får vänta lite, är ju upptagen här..förresten, hade en skum dröm i natt igen..att någon tvingade mig att klättra upp i toppen av en tall och sen fick jag inte komma ner även när det började storma så jag höll på att trilla ner !!det var hemskt..mörkt och regnigt var det oxå! kissade ju nästan ner mig av höjdrädsla!bort med hemska drömmar tack !! men känner mig trots nattens hemskheter helt utvilad och dagsformen är även idag på topp !!
skulle ju ha friluftsdag idag men frågan är om vi inte åker till ishallen i stället, det är ju ingen sol ute :( tyyyypiiiskt !!
men bara jag får åka lite skrillor :)  och se när patrik ( nyfiknapatrik.blogg.se) stapplar fram på isen..han är tydligen inte så vass på det där..hehe
inte för att jag är någon isprinsessa direkt så jag kanske inte ska yttra mig men jag kan i alla fall stanna sådär så det nästan sprutar lite is ni vet. :) yeeey !! i alla fall åt ena hållet..alltid nåt !
nä nu ska det fixas frulle och planera dagens utflykt..hörs säkert om nån timma eller två :)

*smack

åhh så skööönt

i morgon är jag ledig och jag ska njuta varje sekund in i det sista !!
egentligen borde jag vara hemma med tvätten och städa men om det är sol i morgon ska jag ut i friskaluften för som det är planerat nu så blir det skridskor och korvgrillning..hur nice är inte det ?? !!
få lite blåmärken och röklukt i håret ..lovely !! eftersom man är från skogen så älskar man ju dessa stunder.. :)
tänk om man hade lite angeldon oxå då hade man kunnat fiska.men det är väl förmycket begärt nu när man ska åka ut med stadsbor ;) aja bara jag får vara ute i naturen lite så blir jag nöjd !
nu ska jag varva ner lite efter träningen innan det är dax för sängen :) ååh som jag ska sova !! niiice

nattinatt

*smack




spaning

nu måste vi genomgå en undersökning gott folk!! finns en kille som har åkt hit till karlskrona med telenorjacka på mina tåg nu dom senaste veckorna..och idag hakade jag på hans tempo upp till stan och smygkikade vart han tog vägen..och han begav sig upp mot torget..där slutar mina spår..!! jag var ju tvungen att svänga av hem till mig...så om någon nu har sett vart detta charmtroll försvinner efter sina tågresor så kan ni ju meddela mig :) hehe
nu ska jag förbereda mig för träning..idag blir det trippelpass! pump, core och avslutar med spinning...svett svett!!

*smack

tisdag

dag 2 denna veckan och den flyter på riktigt bra :) solen skiner och jag vaknade pigg som en lärka idag när jag skulle till jobbet :) hade dock en skum dröm i natt..att någon skulle skära upp ett stort sår i min arm och hälla saltsyra i det tills dag dog..hmm..undra vad man får allt i från :s det tog väl 5 minuter idag på morgonen innan jag kunde släppa den hemska upplevelsen men nu är dagsformen som sagt på topp ! :)
ska strax ta en tur till Kastrup innan det bär hemmåt till Karlskrona !
hoppas på lite trevliga resenärer på turen hem så man har nåt att spana på ;) man får ju lite vårkänslor nu när solen skiner !!

take care !

*smack

längtar

Jag vill ha

*värme !! Slippa pälsapå sig plagg efter plagg bara för att man ska sticka ut näsan i friska luften..usch..
*solen och ljuset på morgonen så man kan ta en härlig morgon promenix innan frukost
*på mig alla härliga vår och sommar plagg som hänger i garderoben
*grönt gräs att lira boll på
*en ny badrummsmatta och matchande duschdrapperi som jag har hittat på åhlens
*ljusa slitna jeans från gina tricot
*hög grå kjol med svart dubbelknäppning från H&M
*uteserveringar så man kan fika i solen
*storstädning och bära upp alla vinterkläder på vinden och göra vår fint
*och löning !!


längtar längtar längtar sååå !!


nu har man i alla fall kickat igång denna veckan som är slut om 6 dagar..

sen är jag en vecka närmare allt jag längtar efter !!

*smack


16/2-08

kompå att idag är det ju ett år sedan jag och anna drog till thailand med bara en ryggsäck som bagage !
vi var i paradiset i nästan 2 månader och bara softade..ingen stress, ingen kyla, god mat och dryck :)
ååhh så härligt det var..och det har redan gått ett år !! helt sjukt...hade varit helt underbart om man satt i ett flygplan idag på väg till någon varm destination..kanske blir det så om några veckor...har planer på miami :) hoppas hoppas









*smack


ganska sliten

lördagens bravader har satt sina spår..har varit sjukt trött idag och haft en sån måndagsångest..
men nu känns det bättre.. :) ska bara överleva kvällens träning med sen är måndagen gjord !
känner mig lite små hög för tillfället..jag blir det när jag har druckit kaffe och inte ätit på länge..blir lite skakig, får massa överenergi och blir tanksprid..så efter fikastunden med Tove fick jag springa av mig lite i affärerna innan jag gick hem och jag hade till och med sån energi att jag orkade prova ett par jeans..något som typ innebär att man håller på att avlida inne i provhytten eftersom det bruka bli så jäkla varmt, man måste dra in magen och hålla andan och hoppa och studsa för att kunna knäppa knappen men idag hade jag ju min kaffekick i mig så jag lyckades hoppa i ett par jusa slitna jeans inne på gina tricot som jag har spanat på lite och innan veckan är slut så lär dom hänga i min garderob, ska bara föra över lite pengar till kontot sen ska dom bli mina :)
ska läsa lite cosmopolitan nu och ladda inför kvällens mördar pass på lokomotion, dax att svettas ut allt socker jag åt hemma i vetlanda i helgen !

tjingis så länge

*smack

Måndagsångest

usch en heeeel vecka att överleva med jobb och träning...
bläää
Måndagsångest så det sjunger om det !!

*smack


Linda hissar och dissar

Ikväll blir det en snabb lista och kanske inte så utförlig..mår lite illa tackvare gårdagens alkoholintag!
så låt oss få detta överstökat nu :)

Veckans hiss (v 7)

1 *Vädret som tidigare har blivit sååå dissat av mig..nu åker det in direkt upp på hisslistan :) underbart med sol och vit gnistrande snö !!

2 *Lokomotion det bästa stället i stan att förbränna kalorier på inför beach 2009..riktigt goa instruktörer och svettiga pass ! alltid lika roligt varesig man väljer att skaka rumpa på afrodans eller slå sig gul och blå på kick'n box :)

3 *Vännerna hemma i Vetlanda som alltid gör att jag trivs när jag kommer hem..Tack för en riktigt nice långhelg med god mat, massa onyttigheter, fest, alla hjärtans dag och allt annat. :) Love love !!



Veckans diss (v 7)

1 * Mens Linda..såå trött på denna gnälliga,sura och lättirriterade tös som kommer fram i mig nån gång då och då när det är lingonvecka som göra att nära och kära kan få höra både det ena och det andra när jag inte är på humör..FÖRLÅT ( speciellt till pappa ) jag kan inte hjälpa det...Mens Linda stick och brinn !!

2 *Buss och Tåg förbindelserna mellan Vetlanda och Karlskrona..!! 4 ½ timma för att ta sig dessa 15 milen till priset av 500 kr..det är illa...riktigt illa..tur man har föräldrar och vänner som kan ställa upp att köra ! tusen tack..nästa gång jag ska hem ( PÅSK ) ska jag fixa bil eller nåt...detta håller ju inte. Så jag hoppas ni där hemma förstår varför jag så sällan tar mig tiden att komma hem..inte så kul att spendera 9 timmar på tågbyten för att ta sig till skogarna...

3 *Föräldrar med 1000 frågor när man kommer hem på besök..visst dom vill bara veta att man mår bra och så..Men snälla välj rätt tillfällen..det vill säga INTE på morgonen vid frukosten när man vill ha lugn och ro, INTE när man sitter vid datorn, INTE när man ska fixa iordning sig för att dra på stan och absolut INTE när mens Linda är framme !!

Det blev en lista även denna vecka!
nu ska jag häva mig i soffan..det kostar att ligga på topp på lördakvällarna ;)
saknas bara den där söndagspojkvännen ..hade varit bra att ha nu..hehe

*smacken

såå lyckat !!

Igår var lördakvällen då Linda Maria Therese Eriksson INTE skulle gå ut...
Hamnade i Idas soffa framför melodifestivalen som igår var riktigt riktigt bra..och hur het är inte Måns då ??!! grrr*
Vi diggade musik, dregglade över Måns och käkade glass..allt var lugnt och stilla..men sen är det något konstigt som händer med mig på just lördakvällarna.jag blir så svag så svag..så fort någon säger VIN så trillar jag dit..hehe
efter ett antal sms och övertalningar stapplar jag till slut in på hotellet trots att jag bara hade mina tråkiga jeans, skjorta och 0 alkohol i kroppen..men vad gör man inte för en utekväll i Vetlanda?! :) möter upp Jocke ( som är boven i dramat, han som lurade ut mig ) och vi begav oss till baren direkt och där blev det vin, vin och lite mer vin...vi minglade runt och babblade,skålade, pratade med vakterna ( Jocke var lite olydig hehe) och kramades med allt och alla.. hade så förbaskat roligt, härligt att vara hemma bland gamla vänner..blev full, fullare och tillslut fullast...hehe..
eller fullast var nog Henke för han tog sig inte ens ut..:) *besviken !! aja...vi tar igen det när jag kommer hem till påsk vännen :)
och allahjärtansdag till ära så blev det ju oxå lite pusskalas denna underbara afton ;)
ca 2 timmar blev det på hotellet eftersom dom stänger 01.00 ( tur var väl det för annars vet jag inte hur det hade slutat ) och ändå lyckas jag inte komma ihåg allt...sista halvtimman och promenaden hem är lite suddig..hehe..lika bra det kanske...tsss :)
yes så blev alltså lördagen den 14 februari då fröken Eriksson INTE skulle ut....Tack Jocke, den blev bäst !! :)


*smack


Bara såååå NÖJD ! vilken helg :)

hemma

nu är jag tillbaka i Karlskrona igen..känns lite konstigt..skönt men ändå inte..förvirrad..
ska strax fixa lite föda..har ju levt på typ socker nu i 4 dagar och det ser inte ut att bli någon ändring idag inte..
började dagen med rostade mackor och sen 2 semlor !! hehe...
ska berätta om lördagens bravader lite senare ikväll..det blev visst utgång..så det kommer lite smaskig läsning sen från utekvällen ;)
sen kommer naturligtvis veckans lista oxå :)

*smack

dessa kalorier

här kommer en liten uppdatering gällande kalori intaget här hemma i vetlanda...
nu har jag och Ida delat på en 500g  Dulce de Leche ( Carte Dór )
glass i stora lass :)


*smack


sool :)

solen skiner över snön, mig och hela Vetlanda :) helt underbart..ångrar inte en sekund att jag har åkt hit över helgen !!
har varit en runda på stadens gator med anna idag och kollat läget..sen tog vi en lördagsfika med Emma och Sofia där jag träffade massa roligt folk som jag inte sett på länge så det blev kramkalas :)
och nu är man även en semla tjockare med..hehe 
och ett par skor rikare :)
i morgon bär det av mot Kallekrona..ska väl bli skönt, skönt att komma hem till sin lägenhet...men usch för att jobba igen !! fy faaasen..mer semester åt folket tack !!
nu blir det chill i soffan med Ida och njuta nu in i det sista..

tjingiis så länge

*smack

alla hjärtans dag

yees idag är dagen då allt ska vara så himla perfekt mellan alla par här i världen..presenter och blommor ska köpas, det ska pirra sådär härligt i magen, inget bråk, man ska vakna upp på morgonen och va världens bästa sex, maten får inte brännas, det ska skålas med vin och man ska dra en massa kärleksförklaringar och bla bla bla....allt är tvingat till att vara så himla bra just denna dag...och många kommer nog få det just sådär underbart...
och här sitter jag vid min dator SINGEL..men inte är jag bitter inte !! skönt att inte ha någon press och inga krav :)
denna dagen ska i stället avnjutas med goda vänner och god mat :) Lovely !!
måste kila nu...

take care

Love

Linda :)

varför köpa en liten semla..

När man kan köpa en hel tårta ??! :)
ligger i Idas soffa nu och jäääser..vi har nästan klämt i oss en heeeel semeltårta !!
kalori intaget här hemma i Vetlanda ligger något högre än vad det brukar..hehe
och ikväll ska vi ut och käka taco buffe..oj oj oj..
kommer rulla hem till Karlskrona på söndag... men är det semester så är det :)



home sweet home

skrev ihop ett inlägg nyss och så hakade internet upp sig..man blir ju tokig !! här har man kämpat och kämpat för sina läsare och så bara försvinner allt :) men jag får väl göra ett försök till då...alltför er ! ;)

är som sagt hemma i Vetlanda uppe i skogen och jag lever som en prinsessa!! mor och far göder mig med allt gott man kan tänka sig..Hör bara på dagens föda : kanelbulle,choklad, semla, fetaost fylld kycklingfile och ostkaka ( inte vilken ostkaka som helst utan äkta småländsk ostkaka från Vrigstad ) dom här hemma vet verkligen vad deras ögonsten vill ha :) kanske borde komma hem lite oftare ..hehe..semlan kan jag väl erkänna att jag köpte själv när jag tog en fika stund med Anton..förra gången sågs vi bara nån timma hemma hos honom på fest och då blev det inte mycket prat för det första jag gjorde var att spilla ut typ hela hans öl över honom..oooops!! så vi fick torka lite..:) men idag kacklade vi om allt och ingenting..när man väl ses märker man hur mycker man saknar vännerna här hemma..Lite tråkigt att anton har åkt iväg för att spendera helgen i göteborg nu när jag väl är hemma..dålig planering anton ;)

nu sitter jag ute hos pappa i skogen och kollar på sveriges sämsta bilförare..funderar nästan på att kila ner och kolla om han har bunkrat upp med något annat kaloririkt att stoppa i munnen..finns ju inget härligare än ett välfyllt kylskåp :)
och ingen annan stanns jag kan koppla av så som jag kan här ute..hatar egentligen att sitta still och rulla tummarna..men även fröken Eriksson som har myror i brallan gillar faktiskt att ta det lugnt ute i skogen ibland :)
men det är bara här ute i huset jag kan göra det..kommer ihåg hur jag som barn älskade helgerna jag spenderade här ute hos pappa, brukade strosa runt ensam och pyssla i skogen och bygga fågelbon, lägga ut mat till älgarna och prata lite med mig själv, för även som barn hade jag svårt att hålla munnen stängd :)
nä nu ska jag njuta av lugn och ro i soffan !

*smack


ute hos pappa :)


från köksfönstret  :)

Linda disktrasan Eriksson

Jaha då har man blivit söndersparkad av Patrik såhär en torsdagmorgon!! Jag kände mig slapp som en disktrasa när han sparkade in mig i väggen så jag satt där som en flugskit...varje spark flög jag typ 3  meter bakåt sen när jag väl skulle få sparkapå Patrik var jag ju redan helt mörbulltad så jag viftade mest med beneni luften..oj oj oj !!
Allt såg så lätt ut när instruktören visade.. - så lägger ni bara upp sparken här lite lätt, sen fintar ni med ett hopp och lägger in en hård spark..!!
mm visst, vadå LITE LÄTT??!! de va ju fasiken inte LÄTT !! 
I slutet fick jag dessutom boxas med ett monster med tandskydd och blå tröja, han bara matade slag i magen och sparkar i ryggen..lite lagom skönt sådär..jag stod mest bara där och försökte skydda mig så gott det gick..
Vi överlevde i alla fall men i morgon blir det nog värre..kommer ha ont i HELA kroppen !!
Men tack patrik för att vi tog oss i kragen och gick dit och körde skiten!! Tackar även för dom sne träffarna du fick in på mitt ben! hehe...
nu måste jag skynda mig att packa väskan och kläpå mig..pappa kommer om en timma...
over and out !!

*smack


boxning i thailand för ett år sedan !

resultatet

ja, träningen idag kunde ju knappast bli sämre än gårdagens..hehe..
den gick faktiskt lysande !! :) nu käkar jag mina vindruvor och laddar..om 11 timmar är det träning igen.
då har jag och Patrik bestämt att vi ska på kick'n box...hur fasen ska det gå kl 8 på morgonen och han som dessutom är två meter lång typ..??!! jag kommer ju inte nå upp när jag ska boxa honom..jag får stå där och vifta i luften ..
om jag får in en fullträff eller inte i morron lär ni få veta runt tio tiden när jag är hemma ( förhoppningsvis om jag inte är blå slagen ) och ska duscha och hämta väskan sen bär det av mot vetis !! :) ska försöka hinna slänga in ett inlägg i bloggen innan avfärd !!
nu blir det chill i soffan !

God natt på er !!

*smack


den där mens linda

Pappa har som sagt kommit till stan idag på besök..det som skulle bli så kul..
Det började ganska bra, vi gick och kollade i lite affärer, småpratade och så..sen blev pappa sugen på mc donalds..så vi gick in och tog ett bord..jag kände hur mitt sötsug började krypa fram, tröttheten efter att ha varit uppe innan tuppen smög sig oxå på, sen kom huvudverken och mensverken...allt detta, plus att man skulle sitta och svara på alla tuuusen frågor som pappa hade..han ville prata om ALLT ( och det kan man ju förstå, inte varje dag han får träffa sin ögonsten) men jag orkade verkligen inte..Mens Linda kom fram igen..!! Pappa frågade bara lite snällt hur mina planer ser ut inför min resa till australien och asien...Och då bara kom det...jag vet inte vad som hände..jag tappade allt och höll på att gå under..jag var verkligen inte upplagd för alla dessa frågor... det svar han fick till baka var : - ÅÅÅHHH..jag ORKAR verkligen inte prata, jag är trött !!!!!!jag satt där och rynkade pannan lika mycket som ungen gjorde vid bordet bredvid som inte fick någon glass tilll efterrätt, och jag kände mig jätte barnslig.. pappa blev helt paff och bara satt där och undrade vad han hade gjort för fel...sen sa inte ett ljud under måltiden..pappa såg livrädd ut för att öppna munnen igen och jag satt där med världens ångest..!! att det skulle gå ut över min lilla pappa...stakarn..
Jag brukar ju inte vara såhär grinig när det är lingonveckan...och varför skulle jag bli det just när min kära far är på besök ??!! nu känns det i alla fall bättre för jag har fått både halloumiost och vindruvor i mig  :)
ska nog bli väldigt bra för mig att komma hem till vetlanda i morgon på ''avgiftning'' från osten och druvorna..få mammas och pappas mat i magen igen :)
nu är det snart dax för träning och idag är det Bosu som gäller..och inget fusk idag inte !!

*smack


Har fått lite fler bilder..

Siri har varit så snäll och skickat över lite bilder från bröllopsmässan :)
Ska visa mor och far bilderna nu när jag ska hem och självklart får ni oxå er en liten titt :)


( kort från min mobil på min frissa )





( siris kamera var något bättre =) )


                                                 Jag


                                             Tove


                                          Siri


                 Jag                Tove                 Siri                       Maria


Gissa vem..

Vem kan det vara som är ledig från och med nu, i morgon, fredag, lördag, söndag fram till halv nio på måndag morgon ??!!
YEEEES fröken Eriksson !!
hur ska dessa dagar spenderas?!
jo, idag blir det städning, pappa kommer ju hit så det är bäst att det är ordning och reda. Sen ska det hinnas med lite packning, det lär väl vara massa snö hemma i Vetlanda( dit jag ska i morgon) så det blir att packa ner raggisarna..är ju inte van vid sånt klimat nu när man bor här nere på den soliga kusten ;)
Imorgon bär det alltså hem till Vetis..där kommer dagarna att spenderas med familj vänner och god mat !! fram till söndag kväll då det bär av mot Kallekrona igen!
hur nice ni vill och lite till...


*smacken

mens linda

slutade jobbet klockan halv fem och stressade direkt iväg till afropowerdansen..kunde inte riktigt hitta ryttmen idag..jag orkade lixom inte.visst ,jag skakade väl lite rumpa men inte alls som förra veckan när jag var helt dyngsur av svett och verkligen gick in för det..idag stuttsade jag mest bara runt och viftade lite med armarna..sen var det dax för power pump och lyckas hamna bredvid en mulat och en anorektiker...Kul att stå där och kolla in i spegeln och känna sig både blek och tjock mellan dom två !! inte nog med det, instruktören , hon lassade på för kung och fosterland idag..fattar inte hur en sån liten tjej kan lyfta så mycke...hhm..då kännde man sig klen också..sen när det var dags för Bosu, ja då hade jag redan lagt ner..hehe..gjorde några situps men myglade mig mest igenom passet..fyyy såå dååligt...jag FUSKADE mig igenom 2 timmars träning..och jag var riktigt bitter.....nästan gråtfärdig..Noll ork och noll motivation..men jag kämpade mig i alla fall igenom den..alltid nåt..på vägen hem kom jag på att jag har ju den röda underbara veckan nu !! det måste vara därför...och om det inte är den så får vi tjejer faktiskt skylla på den ändå !! :) 

*smack


lite stress..

måste kila iväg till jobbet nu..ska låsa in min träningsväska i skåpet, sen bär det av mot malmö och kastrup..slutar halv fem coh då blir det att knalla iväg till lokomotion för att skaka loss på afrodans sen blir det pump och core..ska hinna med att äta lite i mellan åt idag.hinner ju inte hem efter jobbet innan träningen..kämpa kämpa!

tjingiig pingiis

*smack

beroende...

glömde berätta det i förra inlägget men jag har blivit beroende..och nu tänker ni säkert - Jaha nu har hon fastnat i det där chokladträsket igen och trycker i sig center 24 timmar om dygnet eller  - jaha då var det det där med vinet...men nää gott folk så är det inte..och inte är det spelberoende, sex är det inte heller , inte läsk, inte shopping och ingen tobak här inte...
Fröken Eriksson har däremot blivit beroende av 3 saker.. Mjölk, grapefrukt och halloumi ost.. vad händer med mig egentligen?? hur normalt är det? !! jag häller i mig mjölk som om det var den sista mjölken på jorden, och det första jag vill stoppa i mig när jag vaknar är en saftig härlig grape och när det vankas middag är jag inte det minsta sugen på kött och potatis utan väljder hellre massa halloumi ost...jätte nyttigt verkligen..vart kommer allt detta ifrån?! min kropp har ju blivit helt konstig... och något annat som jag oxå har blivit svag för är vindruvor..fick slå mig på fingrarna innan idag uppe på kontoret där det stod två stora skålar med druvor men ändå kunde jag inte sluta trycka i mig även att jag redan var proppmätt..kan väl erkänna att jag nästan är lite bloggberoende oxå..
Så vi kan väl säga att fröken Eriksson har fem saker hon faller för just nu : Mjölk, grapefrukt, halloumiost,vindruvor och bloggen...skumt !!

BLOGGEN !!

*smack


Nu är jag mig själv igen :)

Har nyss varit och tränat och det var precis vad jag behövde!! Nu är vanliga Linda tillbaka..inte någon förslappad soffpotatis som jag är på söndagar...!!
Har lite smått ångest bara..shoppade loss lite idag och det var verkligen inte meningen..det bara hände..köpte en klänning som kostade endel och om jag får gissa så lär jag nog bara använda den en gång..den var lite speciell..det är tänkt att jag ska bära den på min födelsedagsfest som jag håller på att planera :) aja..är det födelsedag så är det ..då ska man vara fin..sen köpte jag en skjorta, en skjortklänning, ansiktskräm, ögonskugga sen sprang jag förbi frissan och köpte schampo och inpackning, det gick ju på endel men det var det värt eftersom mitt hår var svinto efter lördagens håruppsättning..men nu efter duschen är det silkeslent igen :) så idag har det blivit lite jobb, shopping, fika och träning :) just the way I like it..! I'm back :)

nattis

*smack

smakprov från helgens visning





bider lånade från BLT ( Matildas blogg )

Underbart !!

Sitter på kontoret i Karlskrona och har jour..ganska soft, har mumsat i mig lite frukost, kollat på tv och om dom inte ringer så kommer jag inte åka några tåg idag.. :) slutar vid tolv tiden och då ska jag njuta av den underbara soooolen !!
Så som jag har sakna den !! men nu har den hittat hit :) LOVELY !!

*smack och tack

Linda hissar och dissar

japp då var det söndag och nu kommer listan som alla ni kära läsare där ute har väntat på ;)
kanske är just DU hissad denna veckan... !!




♥ Veckans hiss

1 * Melodifestivalen är igång igen och detta året med Petra Mede i spetsen. Jag tycker att hon klarade premiären alldeles utmärkt men enligt aftonbladet var det bara 30 % av svenskafolket som gillade henne..och hela 89 % tycker att röstnings systemet borde ändras..jag måste erkänna att jag inte gjorde nån större ansträngning på att försöka förstå min på hur röstningen gick till, jag koncentrerade mig mer på mitt vin, mitt sälskap och på att spana, för igår följde vi melodifestivalen inne på Olearys vilket jag starkt rekomenderar. God mat, god dricka, folk att spana på och melodifestivalen och allt på samma gång under ett och samma tak !! perfekt..men melodifestivalen fungerar ju bra hemma i soffan också och nu åker alltså denna årliga musiktävling in på min lista :)

2 * Vimelfotograferingen på NIVÅ är igång !! vår kära vimelfotograf Fredde har tagit fram sin kamera igen och det gillas ..alltid lika trevligt att kolla på bilder där i från och kan vara till hjälp med om minnet sviker som det så lätt gör på lördagkvällarna, och fråga mig inte varför ?? så klicka er nu in på www.ronnebygatan.se och ta er en titt på helgens bravader ! :)

3 * Bröllopsmässan igår var en lyckad tillställning och 700-800 personer hade hittat dit..Där bjöds det på bröllopstårta och folk kunde få inspiration vid montrarna där det visades ringar, blomsteruppsättningar, bröllopsfotografier och allt annat man kan tänkas behöva till sin stora dag..12.00, 14.00 och 16.00 var det dax för catwalk i hörsalen där det visades smink, blomster och såklart kläder för brudpar och deras följe..lite extra roligt var ju att man själv fick göra sin debut på catwalken då...där kunde man se mig i en grön halterneck klänning, med matchande grön sminkning och en underbar lockig håruppsättning med gröna blad i..kommer bilder i veckan :) mässan avslutades med ett livebröllop och där kan man väl erkänna att det blev lite blöta ögon..så fint, så fint....



 

♦ Veckans diss ( v6 )


1 * Dunindustrin Ingen har väl undgått att läsa eller se på nyheterna om denna tortyr som gäss utsätts för bara för att vi ska kunna gosa ner oss i våra duntäcken och jag kunde inte i min vildaste fantasi ana att det är såhär det går till...Att gässen plockas levande, där fjädrar slits bort från dom panikslagna fåglarna som får stora köttsår som sedan sysihop direkt på plats utan bedövning. Så fort deras fjädrar har vuxit ut är det dax för totyren igen!! Jag förstår inte hur man som människa kan sitta där utan att röra en min och göra sånt mot en oskyldig varelse som inte har en chans att försvara sig! Dom personerna borde man binda fast vid en stol och dra bort deras hår på skallen så de får känna hur det känns !!

2 * Nya X-cider jasmine/peach...brukar inte dricka så mycket cider men såg denna nyhet när jag var inne och skulle handla vin i fredags och tänkte att jag skulle ge den en chans..nu har den fått chansen och det blir ingen mer..den smakade typ parfym eller nåt..inte alls god men den slank visst ner tillslut ändå ..hehe...

3 * Oärliga personer som snackar skit bakom ryggar men inte vågar stå för det och säga det till personen i fråga..Fega är vad dom är! Lägger inte ner någon energi på dessa personer så länge dom inte snackar dynga om mig eller folk som betyder nåt för mig. Gör dom det så ska dom veta att då kan dom inte längre räkna med mig!! Man ska faskien stå för sådant som man har sagt !! skärpning..


Det var veckans lista..har ni tips eller önskningar på vad som bör hissas eller dissas så släng in en komentar så tar jag mig en titt på det ..
I morron är det en ny vecka och nya tag !!

Take care

*smack


ge mig

ge mig paul walker på söndagar !! eller alla andra dagar i veckan funkar ganska bra det oxå...




fortfarande här i soffan

Asså på söndagar är jag verkligen inte mig själv..klockan är halv 1 och jag har fortfarande inte tvättat bort gårdagens smink, har inte flyttat mig från soffan än, åt nyss stekt halomi ost till frukost och har inga planer alls för dagen...
vart tog den där hurtiga Linda vägen som alltid går upp med tuppen, tränar och har tuuusen saker för sig jämt ??!!
just det..hon försvinner på söndagar....


älskade söndag..

ååååhh nu är favorit dagen här...NOT !!! dessa söndagar asså...

dagen då jag INTE skulle snubbla

idag var det dagen då jag inte skulle snubbla på scenen och,,,,,, det gjorde jag inte heller :)
har haft fullt upp sen kl 8 idag på morgonen, fått håret och sminket fixat, bytt klänning hit och dit, ätit bröllopstårta,gått på catwalken, minglat och varit tärna på ett riktigt bröllop !! ååh de va såå fint!! undra om man själv kommer stå där som brud en vacker dag ?? ! det kanske är en bra idé att hitta sig en mann först så nu blir det utgång så då ska det spanas ;)
man är ju redan färdig sminkad så det enda som återstår är att hitta kläder..men ikväll blir det nog bara jeans och nån svart topp..eller...kjol kanske....frisyren passar doch bättre till klänning...hhmm...mm som ni märker så måste jag kila nu och rota igenom heela garderoben..ska vara på olearys kl 8 o kolla på melodifestivalen så jag får nog lägga på ett kol..
hörs i morgon och förhoppningsvis har jag några bilder från dagens visning då :)

ha en toppen kväll!!

*smack

ett litet smakprov

här kommer förresten ett litet smakprov av bilderna från förra veckan..
www.ronnebygatan.se där hittar du oxå nån bild eller två.. :)


tove jag och siri
i morron ser ni alla oss tre på bröllopsmässan..

*smack o god natt


Dan före dan..

Här sitter jag nu i min soffa och laddar inför morgondagens Bröllopsmässa !!
Dagen då jag INTE ska stuka fötterna i dom skyhöga skorna, dagen då jag INTE ska trampa på min klänning och trilla, dagen då jag INTE ska få black out och glömma stegen, dagen då jag INTE ska svimma av nervositet och dagen då jag INTE ska göra allt som jag INTE borde..!! ooooh...hur ska detta gå??!

aja här laddas det i alla fall upp med halumiost (gudomlig ), grönsaker med dipp och mjukiskläder !!
Och är alldeles alldeles SJÄLV !! kan det bli bättre??! vissa kvällar behöver man verkligen det....

Om ni nu vill se mig skrida fram i en underbar ljusgrön kreation i morron med svetten i nacken och ett nervöst leende och gör allt för att inte trilla så ska ni bege er till marinmuseet kl 12.00 14.00 eller 16.00...
för er som inte vågar er dit för att se mitt eventuella svandyk ner för scenen så kommer det nog bilder här i bloggen på framträdandet här i helgen så ni kan betygssätta mitt fall ner på golvet.... :s

nä håll nu tummarna för mig och min catwalk debut !!

*smack


fredag

nu är det äntligen fredag..ska bara överleva 9 timmar på jobb men det ska väl inte vara några problem..
slutar halv fem idag vilket är ganska segt men sen är jag ju i alla fall ledig heeela helgen och då blir det bröllopsmässa.( nervööös )
ikväll ska jag ladda upp med myskväll med mig själv i soffan och nåt gott att äta :) ska bli riktigt härligt..ibland bara älskar jag att vara ensam hemma .. !! nu får jag kiiila till jobb...
ha en bra fredag !!

tjingeling

*smack

skööönt

var på afropowerdance i en timma innan och skakade järnet..hade massa energi idag och det var så skönt att bara dansa ut den ! efter det blev det poweryoga en timma, massa avkoppling och fokus på andning,styrka ,rörlighet och lugn.. det var precis vad jag behövde..bara kände hur all min stress flög ur mig :) sitter nu här som en ny människa..okey nu kanske jag tar i, men jag känner mig riktigt lugn och sansad.. idag fick jag verkligen ut något av all träning!!
Bed time next...

*smack

kräsen ??

jag vet inte vad det är som har hänt med mig..såg faktiskt en kille i fikarummet idag på jobbet som jag aldrig har sett innan..ingen aning om vad han gjorde där..han hade ingen uniform på sig och pratade inte med någon..han bara satt där och läste massa papper..grejen är den att han såg ju faktiskt riktig bra ut..spanade in honom när jag satt där och drack mitt kaffe samtidigt som jag låtsades lyssna på vad mina kolleger pratade om ( har inte en aning om vad samtalsämnet var för jag kunde inte koncentrera mig) satt bara och drömde mig bort med mitt nya span men svarade ändå -mmm..-aaa..-mm..-precis.. nång gång ibland för att inngen skulle misstänka något..;) sen tänkte jag att jag måste ju närma mig och granska mitt byte så jag stapplade iväg mot datorerna och gick förbi där han satt..och då fick jag till min förskräckelse se hans skor !! eeuuu...helt fel! och han blev dissad direkt..asså om en kille är helt felfri förrutom att han har fel skor så blir jag helt OFF ändå..sååå osexigt..kan inte hjälpa det. har råkat ut för samma sak flera gånger nu...är skorna fel så blir det tack och hej...känner mig helt knäpp !! snälla säg att det finns någon mer än mig som är lika kräsen där ute ?? !!






Grattis !!

Idag fyller en riktigt nara vann till mig år..jag har kannt henne sen jag var jatte liiiten..jag lekte med henne varje dag men nu mera ligger hon i en kartong inne i min garderob hos pappa blan flera andra....låter kanske konstigt..
Hon fyller 50 år dessutom..och hon ser inte en dag ut over 25..hur lyckas hon ??!!
aja...
Stort grattis på din 50 års dag från mig till dig BARBIE :)

*smackis



27 dresses..



                            

Var och provade klänningar inför bröllopsmässan innan idag igen i över 1 timma..jag var helt slut efter det..
den klänningen jag egentligen skulle bära har blivit såld men ska förmodligen ha den på mässan ändå men var tvungen att pröva fler alternativ..riktigt kul :) vi hittade en annan klänning som jag ska ha att bytaom med och mingla runt i mellan visningarna..fick reda på vilken frissör som ska styla mig oxå. det ska nästan bli roligast..bli ompysslad som en prinsessa..jag hoppas dom kan sitt jobb så dom inte färgar mitt hår rött och sätter på mig rött läppsift som en riktig prussiluska.. :p
få visa bilder sen i helgen hur resultatet blev :) wiiieee !!

tro det eller ej men i morron ska jag jobba extra..hade ju egentligen inget annat för mig ändå, alla andra i stan jobbar ju så det gör inte så mycket..fint med lite övertid. och jag spara det självklart i timmbanken så jag kan vara ledig :)
eftersom jag var så snäll och ställde upp så fixade dom även ledigt åt mig på nästa torsdag..så nästa vecka slutar jag 9.30 på onsdagen sen är jag ledig fram till måndag morron :) lovely !!! sicken gliidare man är ;)
Nu sitter jag i soffan lagom sliten efter ett bosupass som var riktigt kul idag ..jag och Tove kämpade järnet !!
Så nu ska jag vara soffpotatis ett tag innan det är bed time !!
nattis

*smack



Jag som trodde jag var nyttig..

Läste nyss en artikel om frukt..och jag blir så trött !! man blir ju tjock och får cancer av allt nu för tiden..ska man leva på vatten och luft ??!  Enligt artikeln så får man i sig lika mycket socker av att äta 5 frukter per dag som man får om man dricker en halv liter läsk !! kul att jag då har börjat stoppa i mig massa frukt om dagarna i tron om att jag är nyttig och i själva verket häller jag i mig massa läsk typ...åååh !! Det är dock inte samma sorts socker man får i sig men det påverkar kroppens insulin lika dant och kroppens fettförbränning och bla bla bla så dom kom i alla fall fram till att man inte ska äta fem frukter per dag för det är inte så nyttigt som man tror...
Sen tog dom upp att en promenad knappast gör att du kommer i form !! För när du går en promenad kommer du bli extra hungrig, vilket innebär att du kommer äta mer och det leder i sin tur till att du inte alls går ner i vikt...hhmm....
Så nu har jag kommit fram till att det bästa sättet till att må bra och komma i form är : *Inte få ångest över att man inte gick den där promenaden ( den hade ju ändå gjort dig mer hungrig, så du äter mer ), * och inte få ångest för att man inte har ätit några nyttiga frukter ( för dom innehåller ju ändå bara massa socker )..
Så det bästa är ju att sitta hemma i soffan, inte röra sig en meter och smaska på choklad..Det gör dig lika tjock som om du skulle gått en promenad och stoppat i dig 5 frukter.....frågan är om man ska lita på allt man läser ??


Förresten här kommer tips på två riktigt bra låtar som vi brukar ha som avslutning på spinningen så man kommer ner i varv..grymt bra !!
Lyssna och njut mina vänner :)

*Lips of an angels - Hinder
*Angels wings - Social disortion

Lips of an angels går just nu på repeat hemma hos mig !!

Ha en bra dag! nu ska jag ta av mig min uniform, har ju jobbat klart för dagen..snart ska jag bege mig ner på stadens gator och ta en fika..:)

*smack och hej


No no....


Yes Yes .. :)



dead meat

Dead meat är precis vad jag är nu efter 1 timma afropowerdance 30 minuters pump och 30 minuters core..behöver jag säga mer??! nu ska jag inte lyfta ett finger mer idag..
natt i natt













*smack

har så mycket ledig tid nu framöver

Slutade jobba halv nio idag..så nu sitter jag här i soffan, kl är elva och jag har redan hunnit jobba, gått en timmas promenix, plockat undan lite sen lördakvällen som vi hade här hemma hos mig och ätit frukost..Så skönt att gå upp tidigt och jobba för sen har man hela dagen att göra vad man vill!!
Har faktiskt prickat in att åka med kvinnliga lokförare både i går och idag..riktigt trevligt faktiskt..Ni ska bara veta vad vi har för samtalsämnen där framme i förarhytten..Det har blivit allt från kk-förhållanden till matlagningstips..Idag listade vi snyggingar som finns på jobbet..Vi kom fram till att vi har allt några charmtroll på tågen..hehe...Så det är alltså inte bara när man åker med patrik (nyfiknapatrik.blogg.se) som man pratar snusk.. :p
ska snart duscha för sen blir det lunch på stan med anna ( nu mera toffel anna ;) )
I morron slutar jag halv tio, torsdag är jag ledig, jobb fredag sen är jag ledig lördag söndag måndag !! har ju hur mycke ledig tid som hellst ju !! lovely !!!
Torsdag nästa vecka drar jag hem till Vetlanda en sväng för jag är ledig då fram till söndag så nu får ni förbereda er där uppe i skogen för snart blir staden osäker igen ;)
Nä nu ska jag fixa i ordning mig, kommer nog ta lite tid för idag är jag faktiskt lite sliten av att ha gått upp innan tuppen..Brukar vara pigg som en lärka men även den piggaste har sina trötta dagar :)
tjingiis*

*Smack

En vanlig enkel Måndag

Inget speciellt som har hänt idag den 2/2 -09...lugnt på jobbet och nu ska jag snart iväg och träna..Inte så sugen med tanke på alkoholintaget i lördags..är inte direkt i toppform pluss att det är en helt skogstokig instruktör på passet idag som kör skiten ur en. Hon orkar hur mycket som hellst..hmm..bara för att hon äter morrötter och löper 1 timma varje dag..ORKA !?! nä fy..lite roligt ska man väl ha här i livet !!
Ikväll ska jag nog klicka hem lite saker från H&M..Ha redan kollat ut vad jag vill ha..har bara inte fått tummen ur att beställa..det är väl bäst att göra det nu om man vill ha sina saker till somaren..
Nä nu ska det svettas..!!
skepp o hoj

*smack


7.30

sopbilen brummade i vanlig ordning in på min gata 7.30...inte så underbart eftersom jag idag visste att det var exakt då jag skulle gå upp..jobb från halv 9 till halv 4 idag..jag är väl inte sådär jätte sugen..somnade i soffan vid nio tiden igår.skulle sett en film på tv med det blev inget med det inte..vaknade vid tio och hasade mig in i sängen och har sovit fram till halv 8 och ändå kändes det som jag nyss gick och la mig..helgens utgång tog en del på krafterna..blev ju inte så mycke sömn i lördags natt...!!
oj oj vad klockan skenar iväg..dax för att hoppa i uniformen!!
chiiaaoooo!!

*smack

Linda hissar och dissar

Tänkte att jag varje söndag ska hissa och dissa veckan som har gått...
Här kommer listan...





Veckans hiss

1 NIVÅ.
Stort + till NIVÅ och dess ägare Mikael Lagman för att ha lyssnat på sina gäster och nu kommer att:
-  Ha 0-tolerans när det gäller rumpnyp och tafserier !
-  Ta bort Barstolarna vid baren under nattklubbstimmarna..
-  Porta den som ofredar!!
-  Och ha hårdare Leg.kontroller.

Hoppas dessa åtgärder hjälper så man kan skaka rumpa ifred när man är ute !!

2 www.ronnebygatan.se här kommer det nu mera mingel, vimmel och bloggar till folket :) Det gillar vi !!

3 Shopping. Yeees, äntligen är butikerna fyllda med nya kläder och nu ska det spenderas pengar på plagg i pastellfärger för det är vad som gäller i vår..Ljusrosa, aprikos, korall, lavendel, isblå mm :) finfint !!









Veckans diss

1  NIVÅ.
Här hittar vi åter igen NIVÅ på listan men nu i sämre bemärkelse..Stället var verkligen dött igår. Inget folk, ingen vimelfotograf och noll party stämning..Vad har hänt??! 

2 Hemköp. Jag och Tove stapplar in i affären helt mörbultade efter att ha repat inför bröllopsmässan 5 timmar, bakfulla och utan mat för att gå loss bland godishyllorna..Lite plåster på såren lixom. Men när vi väl kommer fram till godisavdelningen gapar hyllorna tomma !!! Inga CENTER kvar och knappt något annat godis heller för den delen..dom måste ju för fasen ha välfyllda hyllor med allt onyttigt när det är helg och man kan synda !! Skärpning!! Mer center till folket tack !!

3 Vädret. Solen lyser med sin frånvaro och vinden biter i kinderna..Och detta eviga mörker...Låt februari gå snabbt nu och ge oss värme i Mars så vi kan använda alla fina vårkläder som nu hänger med prislappen kvar i garderoben..




Detta var godbitarna från denna veckan!
Nu blir det chill i soffan med lite choklad. Ladda batterierna inför en ny härlig vecka som man har framför sig..
Mot nya äventyr !!
Förresten slå på kanal 4 NU..!! mycket interessant ämne i Kalla fakta idag..duntäckesindustrin!!

*smackis från Lindiis




din buss..

- asså din buss hem går om nio minuter ( fatta, jag vill bli av med dig! )
- Jaha men då tar jag nästa den går om en timma... (??!!)
( EN TIMMA !! fy faaan jag pallar inte )

hur svårt ska det vara...fatta att du är dissad!!! din buss går om nio minuter..vad mer ska man säga...??!! stick !!
det var kul igår, det är inte kul idag...drrraaaa !! tillslut blev jag av med nattens bravader !!

nu ska jag fixa i ordning mig och stressa iväg för repetition inför bröllopsmässan nästa helg ..suck !! bakfull som man är..frågan är hur det ska gå..bara att bita ihop !!

*smack!!

RSS 2.0