full rulle..

hej bloggen :) jag lever ! ständigt ute på äventyr nu i semestertider..jag har hunnit med både det ena och det andra, golf med daniel, en riktigt lyckad trädgårdsfest med killarna ute i myresjö, shopping, buffeafton med tjejerna och 2-3 fika stunder per dag..haha..många man ska hinna med att träffa när man väl är hemma ! nu är det kööv mee bröö hemma hos Ida innan vi ska dra iväg och kolla på fotboll..sen blir det att ladda inför en liten spontan tripp till gbg i morgon för festligheter :) tjohoooo!!

bilder och lite mer detaljer om mina bravader kommer så fort jag har tid ! :)

*smack

ljuva morgonstund :)


Har varit ute på en solig morgonpromenad och dom enda som var vakna var jag och alla kreatur :)
Nu blir det frukost på altanen som pappa redan har förberett åt mig snäll som han är...jag är själv hemma nuhär ute i huset..helt strandsatt..ingen bil och ingen cykel..pappa ska vara borta hela dagen..fast jag kan tycka det är ganska skönt!
Jag ska njuta av lugnet och göra mig redoför lite fiske tills daniel kommer hit...ikväll blir det festligheter :) tjohoooo!

later

*smack

underbara semestertid :)

Haft en underbar semester dag..hade glömt att tabort alarmet på min jobbmobil som ringde 03.30, jag fick panik och trodde jag skulle till jobbet..sen märkte jag att jag låg hemma hos pappa i min sköna säng och att regnet smattrade mot rutan....semester !! :) och jag somnade om och sov ut till halv 8 :)

sen stod frukosten fram dukad av pappsen och vid 9tiden ( skönt att pappa är lika morgon pigg som jag ) bar det av till golfbanan för lite träning eftersom jag och pappa ska gå 9hål nån dag nu i veckan..och jag överraskade med mina slag ! pappa var helt chockad och likaså jag..hoppas det går lika bra när vi ska ut på banan!! idag blev det i alla fall inte många svordommar...

lagom till att regnet kom så åkte vi och handlade lite..så skönt att kunna gå i affären och bara peka på allt gott man vill ha hem så lägger pappa det i korgen och betalar snällt :) jag valde ut en tidning samt mörk choklad som jag mumsade i mig tillsammans med lite ost och kex till lunch medans regnet öste ner utanför..och där satt jag inne i köket med min tidning och njöt :)

efter regn kommer sol...och det var precis vad som hände!! klarblå himmel, så iförd endast shorts och sporttopp ( så skönt när man är här ute på landet/skogen att man kan gå så lättklädd utan man behöver bry sig om att magen kanske putar ut lite mer än den borde eftersom dom enda man träffar är kossor och några enstaka bönder ) så traskade jag runt heeeela sjön ( 1 mil !!) i stekande sol och när jag kom hem blev det att lapa lite sol i trädgården innan pappa serverade dagens middag som bestod av favoriträtten fetaostfyllda kycklingfiler som jag hade beställt :)

Sen åkte jag in till stan oh tog en fika med Ida samt shoppade nya fotbollsskor :) tjohooo! efter det så drog vi ut och kollade på fotboll..myresjö slog husqvarna efter förlängning och straffar !!...vi fick i alla fall valuta för pengarna och träsmak i röven !

nu är det dax för sängen och i morgon väntar en dag med min första stora kärlek, Daniel <3
vi ska antingen åka ut på sjön här nere och fiska, eller så blir det att lapa sol och bada...precis som på den gamla goda tiden under våra 2½ år vi hade..vi var alltid ute på äventyr i naturen ;)

få sehur mycket jag hinner uppdatera under dagen! det är ju trots allt semester, ingen stress :)

natt i natt på er där ute

*smack

lite ont om tid just nu..

Har inte haft tid till att uppdatera här idag...har ju semester så då är jag ute på äventyr....berättar om min dag sen ikväll i stället...bjuder på en bild så länge :)


Idag var det ju som sagt golf som gällde och här testade jag svingen med en av pappas klubbor :)

hörs sen :)

*smack

Mys..

Det känns som fredagsmys här i soffan..sitter ute hos pappa, vi har kollat på lotta på lisseberg och jag har smaskat i mig ost med kex..som sagt semesterkilona: välkomna välkomna ! :)

Resan hem gick bra, godiset tog slut redan på första tåget ;) sen resten av resan sov jag nog mest...lite sliten av allt jobb men nu är man semesterfirare nr 1 !! Min kära far hämtade mig på stationen och jag kände direkt hur det kröp i hela kroppen på mig efter att ha suttit stilla och rest i nästan 4 timmar så jag begav mig ut på en promenad så fort vi var hemma...

Gick längs sjön bland kossorna och ladugårdarna..det enda som störde var alla satans flugor som försökte flyga in i öron munn och näsa !! Hade helst velat gå inne i skogen men vågade mig inte in där..hittar inte lika bra som jag gjorde när jag var liten , då var jag ju ständigt där inne med pappa och letade älg :) hehe....men pappsen har lovat att ta med mig ut bland granarna nu i veckan och plocka svamp :)

Promenaden var i alla fall till belåtenhet..att vara ute i naturen uppskattas högt när man bor i en etta mitt i stan..
Passade på att prova lite olika inställningar med min kamera nu med.. så här kommer lite bilder på denna vackra småländska natur jag nu befinner mig i :)


Det var helt vindstilla vilket var otroligt skönt eftersom man nu mera bor i blåshålet nr 1 Karlskrona !









Supernöjd med min kamera :) tog massa bilder på alla olika sortes blomster jag hittade..men antar att intresset inte är det största här i bloggen av att se växter..hehe...

roligare bilder lär det ju komma nu i veckan när jag skaut på alla mina äventyr..i morgon tillexempel ska pappa släpa med mig till golfbanan och försöka lära mig ett och annat...antar att det lär bli lite svordommar och tvister när far min ska förklara en massa och jag inte gör som han säger...han vet ju ALLTID bäst...men jag däremot tycker ju att JAG är den som vet bäst...detta kan bli intressant....en och annan klubba lär ju slängas i backen...

nähä..bäst att krypa till sängs..kl 8 ska jag vara redo med klubba och boll :)

God natt

*smack

solen skiner och jag med den :)

Nu är det inte långt kvar tills det är dax för avgång mot VETLANDA, lite mindre än 1 timma :) har precis varit och köpt lite godis och en tidning, obligatoriskt enligt fröken Eriksson när det är resdax ! och jag skäms inte för det inte, nu ska semesterkilona läggas på i vanlig ordning..dom är så välkomna så...här ska det njutas med gott samvete! är det semester så är det ! :) kan väl erkänna att hälften av resgodiset redan är uppätet..hehe...

Finns bara en sak som är riktigt tungt just nu......suck, pust, stånk och stön !! Min packning..
förstår inte riktigt hur jag ska orka släpa på allt i denna värmen! svett svett..fick precis som jag misstänkte igår, sätta mig på väskan för att lyckas stänga den :) men det gick till slut.....

Mindre lyckat kommer det bli att kånka väskan vid alla byten under resan..byte i emmaboda, byte i växjö och byte i nottebäck till buss.och .4 timmar tar det att komma hem mina ynkliga 16 mil till lilla Vetis...aja...tur man gillar att vara på resande fot  :) tycker det är sjukt skönt och avkopplande att bara sitta bland massa folk och ''bara vara'' och ingen vet vem man är .. och man vet aldrig vem man träffar.. :)

Nä nu ska jag checka min packning en sista gång så jag inte har glömt något..man måste ju vara förberedd på alla sorters väder i detta land..smhi kan ju lova regn och ändå så blir det solsken, precis som idag !  :)


Nu tar jag mitt pick och pack och drar....

VETLANDA här kommer JAG !! :)



*smack


en favorit...

Om ni letar efter nåt skönt att lyssna på så kommer här en av mina favoriter...



Nu ska jag dra på stan och ska fixa lite ärenden samt luncha med Angelina och Sophie :) Dejten fanns det inte tid för..
Hörs innan jag drar hem till Vetis vänner.... tjingiis så länge

*smack

SEMESTER :) wiiiehooo!!

I made it :) allt jobb, allt strul och all stress som varit kan slänga sig i väggen för det är semestertider för fröken Eriksson!!

Nu väntar lata dagar och friheten att göra precis det man känner för..ett glas vin hit och dit, morgonpromenader i smålands skogar , god mat och samkväm med vänner och familj! fantastiskt...

later..



*smack

snart snart snart..

Härligt det var att svettas ut alla gifter ur kroppen idag på träningspassen! Men vad illa jag mådde sen..kan ju kanske bero på att jag inte hade käkat heller på typ hela dagen..aptiten har lixom inte funnits..men efter träningen blev det pannbiff och lite choklad till efterrätt..tycker dock inte att något utav det smakade värst bra (?!) sen när hände det att jag inte tycker att choklad är gott då??!! aja...fel på mina smaklökar idag..mätt är jag i alla fall och ska chilla lite i soffan innan jag kryper till sängs!
 
I morgon är det en stor dag..

Dagen D
!!

kl 08.40 går jag på SEMESTER tjohoooo...
okey, bara 10 dagar men det är 10 underbara och välbehövliga dagar vill jag lova :) som ska spenderas hemma i Vetis..väskan är ju nästan färdigpackad, så nu återstår då ett kort jobbpass i ottan 4.20-8.40, betala räkningar och en sista dejt innan jag sätter mig på tåget och rullar hem mot småländska skogarna för att vilaupp mig!

Hurra !! :)

hörs i morgon

nattinatt bloggen

*smack


Dagens andra prestation



Jobbet klarade jag ju av innan idag och nu även min packning :) hade dock liiiite problem med att få plats med allt i väskan plus att det ska ner locktång, smink, smycken och sånt krimskrams ni vet...så i morgon får det nog bli att hoppa på väskan i ett desperat försök att stänga den.....aja...det tar vi i morgon...
nu ska jag hoppa i träningskläderna, dax för spinning och coore....

Nöjd är jag :) gott att jag har tatt mig i kragen....

*smack

Det lär ju inte behövas några sommarkläder i resväskan hem till Vetlanda i alla fall....

I morgon

den 27 jul
Information
Fm. regnFm. regn

Högsta: 20° Lägsta: 13°

   

tisdag

den 28 jul
Fm. regnFm. regn

Högsta: 20° Lägsta: 12°

   

onsdag

den 29 jul
KlartKlart

Högsta: 19° Lägsta: 14°

   

torsdag

den 30 jul
Em. regnEm. regn

Högsta: 20° Lägsta: 14°

   

fredag

den 31 jul
Fm. regnFm. regn

Högsta: 18° Lägsta: 13°

   

lördag

den 1 aug
MolnigtMolnigt

Högsta: 18° Lägsta: 12°

   

söndag

den 2 aug
MolnigtMolnigt

Högsta: 18° Lägsta: 13°

   

måndag

den 3 aug
Några regnstänkNågra regnstänk

Högsta: 18° Lägsta: 11°

   

tisdag

den 4 aug
RegnRegn

Högsta: 16° Lägsta: 12°

   


Inget bikiniväder direkt...KUL.....

*smack

soffläge


Varför ska man ut och ränna om nätterna när man ska jobba??! aja...kul var det i alla fall :) inte lika kul idag på jobbet dock men jag tog mig igenom mina timmar med nöd och näppe...

har legat i soffläge en stund nu och funderat på om jag ska ta tag i denna söndag eller om jag bara ska skit i det och köpa hem nåt onyttigt och bara dega...men känner mig faktiskt lite rastlös...hjärnan börjar fungera igen och det kryper i kroppen..jag tror att den vanliga hurtiga lindasakta men säkert är på väg tillbaka till verkligheten :)

så jag funderar på om jag äntligen ska tvättabort gårdagens partysmink ( som jag har jobbat med.. hehe ) börja packa inför min vistelse hemma i vetlanda dom kommande dagarna ( det lär ju ta tid , ska vara hemma i över en vecka så packningen lär bli några kilon om jag känner mig själv rätt) och sedan bege mig bort till lokomotion för att köra ett spinning och ett coore pass ( galet en söndag som denna egentligen men har inte ro i kroppen att bara sitta hemma) nä nu ska fröken Eriksson ta tag i sin sega söndag , soffpotatislivet är inget för mig!! hejja hejja...


*smack

jösses

äntligen framme i kristianstad..inte visste jag att jag skulle bli en vandrande biljettautomat när jag sökte detta jobbet..alldeles förmycket huvudräkning för min del idag..

lite rast nu i alla fall innan det bär av hemmåt igen! hade behövt få i mig några koppar kaffe och nåt ätbart....men fröken Eriksson har ingen aptit alls idag och en konstig känsla i magen (?)..hhmm..känns som jag är nervös för något..resfeber kanske..hehe..ska ju hem till vetis i morgon :)

kan inte beskriva med ord hur skönt det ska bli att gå på SEMESTER!!

*smack

www.skjutmig.nu

huuuu....dax för jobb, sliten som få...kom i säng 02.30,  klockan ringde 06.30..hurra hurra!

*smack och tack

allt i ett :)

på en lördagsdejt hinner man : sola, shoppa, luncha och käka glass :)

nu avnjuts det en bit mörk choklad och ett glas rött i fröken Erikssons soffa sen får vi se hur kvällen slutar...

*smack



God morgon lediga lördag :)

Igår jobbade jag ju ett kvällspass som gick ganska smidigt..på mina 3½ timmar i malmö så spenderade jag 1600 hehe :) det blev klänningar, t-shirtar, en kjol, plånbok och sallad med choklad som färdkost på hemresan..men ska nog lämna tillbaka en av klänningarna, man ska ju hinna använda alla ;) och den från h&m får jag som sagt se lite hur jag gör med...vet inte riktigt när det kommer dyka upp ett tillfälle där den kommer att passa..aja....

hemresan sen var lite kaos, folk stod som packade sillar i tåget, knappt att jag själv fick plats..men hem kom jag tillslut och efter lite chill i soffan blev det sängen..hade funderingar på att gå ut och pimpla vin med Frida, eller kanske träffa fredagsdejten;) men sängen kändes som det enda rätta allternativet efter så mycket jobb....och sängen fick det bli....

men guuud så fort denna natten har gått, känns som jag nyss gick och la mig..och heeela natten har jag drömt om JOBBET!! usch...tredje gången på 1½ vecka jag gör det...vadå att man har jobbat lite för mycket!! men idag är jag äntligen LEDIG !! :) känns lite overkligt hehe...har bara 9 timmar kvar att jobba sen innan jag går på semester, 5 timmar i morgon och 4 på måndag :) tjohooooo !

Nä nu ska jag hoppa i promenad skorna innan frukost, sen får vi se om det blir en tredje dejt på stranden idag eller om den spenderas på stan i stället...

solen komsi komsi, vi börjar blekna bort !!


later

*smack


usch då...

det är verkligen tur att jag inte jobbar fler kvällspass än ett i månaden för fy fan vilken ångest man får...man bara går här hemma och väntar på att gå och knega, ett 10 timmars pass...jippie

man kan ju inte direkt göra så mycket innan jobbet när man börjar vid 11 tiden..jag har i alla fall laddat upp med en promenad, dusch och en rejäl frukost bestående av knäckebröd, mjukost, ägg och några bitar mörkchoklad ( som plåster på såren) !

uniformen är på och nu är jag fit for fight...malmö här kommer jag !!
hade jag inte haft min långa rast nere i storstaden idag hade ångesten varit olidlig..nu har jag i alla fall lite att se fram emot denna jobbdag....

dax att traska till stationen....

*smack

lite konstigt att jobba kväll....

Nu ska jag bege mig ut på en morgonpromenad innan det är dax för jobb..ska jobba ett kvällspass idag..suck! 11.30-21-30...inte så jätte sugen direkt, får ju ingen fredagskänsla alls! jag älskar ju mina fredakvällar men nu kommer den spenderas på tåget..antar att det inte kommer bli så mycket fredagsmys där inte...

aja jag kan ju glädja mig med att jag har 3½ timmas rast i malmö idag och en lön på kontot som ligger där redo för att spenderas :) bara för det så hittar jag säkert inget som passar mig i smaken men då får jag väl slänga pengarna på nån god mat  i stället...nån tröst måste man ju ha när man jobbar kväll !

Nä på med promenadskorna nu så man hinner prestera lite innan det är dax för jobb!

later

*smack

nattinatt

gäääsp ! jag som har sovmorgon i morgon till 11.38....jag hade ju kunnat sitta uppe hela kvällen för en gångs skull..men då strejkar kroppen så klart...fast förstår egentligen inte vad jag skulle hittat på ändå nu en kväll som denna, det är ju skit på tv..är i alla fall helt slut efter att ha spenderat 2½ timma i träningskläder ikväll..gjorde ett sista ryck nu innan jag ska ha semester och troligtvis träningsvila nästa vecka...så nu blir det strax bed time, ska bara kolla vädret på tv4 först, favorit programet :) drömmen är ju att kicka ut Tone ur studion och ta över i rutan....goood luuuck till fröken Eriksson i den matchen..hehe....aja...drömma kan man ju :)



*smack


vinden har vänt :)

Känns som jag har haft motvind ett tag men det är min tur nu, vinden har vänt :)

Kom i tid ner till Malmö idag, vi körde in en försening vi hade, åkte men en toppen lokis som jag inte träffat på länge, lagom med resenärer, det bjuds på frallor på kontoret som jag och min favorit kollega Johanna ska avnjuta ute i solen innan vi ska tjänstgöra ihop på vägen hem :) och det bästa av allt, jag får övertid för denna dagen :) och snart är det semester tider!

hurra hurra

later

* smack och tack

knäcker :)

Jaha då var man redan klar för jobb..men jag börjar om en timma! så jag sitter här lite smått rastlös..så är det när man alltid vaknar med tuppen..men ganska skönt ändå att hinna ta det lite lugnt såhär på morgonkvisten.. kolla lite på nyhetsmorgon, läsa lite bloggar och käka frukost!

Idag skulle jag egentligen ha varit ledig men går in och jobbar extra, klirr i kassan !! tjohoo! och vad passar bättre en regning torsdag än att gå in och knäcka på jobbet ?! :)  hoppas allt flyter på bra bara....ska ner till malmö och ha lite rast sen bär det av hemmåt igen..

I morgon blir det också jobb och jag längtar faktiskt (!) för jag ska bara ner till malmö och ha 3 ½ timmas rast innan jag åker tillbaka hem...visst jag slutar halv tio på kvällen men i morgon är det ju löning och då är det ju perfekt med så lång rast i Malmö :)

later

*smack

jag blev nästan kär nu!!

Leopard Strap Shoe

*smack

Happy face :)



Idag blev jag endast 10 minuter sen på jobbet och det var påväg ner till malmö när jag skulle ha min rast! sen var jag i tid hem..tjohoooo !! så jäkla skönt..

Efter jobbet blev det åter igen kycklingsallad med Frida i solen ( inte Frida med knoddarna för hon kunde inte utan det blev ''frisör Frida'' precis som igår :) ) och nu har jag duschat efter spinningen och coore passet ! ska möta upp Frida eftersom hon och jag inte han ses innan idag så hon ska komma in till stan så ska vi ta en kvällskaffe..

skönt att redan ha träningen avklarad och att jag har sovmorgon i morgon så jag kan utnyttja min kväll utan att behöva tänka på att komma i säng i tid ! Mina vardagkvällar brukar ju spenderas i soffan efter träningen men ikväll kan jag äntligen göra något annat...

måste kila nu...

*smack

god middag där ute !

Jaha då var det onsdag..Jag sitter på rast i malmö och ska hem mot karlskrona om en timma! hoppas man kommer hem i tid idag..det är ju ingen garanti direkt om man kollar statistiken för mig dom 2 senaste veckorna..hehe...beräknas i alla fall vara hemma halv tre och då blir det fika med Frida och hennes små knoddar innan det är träning som gäller!

roligare än så blir det inte just nu....är lite less på att vara på jobbet..så vi hörs senare :)

*smack

Längtan !!

Idag har varit en riktigt kreativ dag från min sida men utan stress, jobbade några timmar tidigt i ottan, sen blev det städ och tvätt i lugn och ro här hemma, finslipade till och med lite genom att putsa porslins saker och torkade lister :) sen blev det lunch med Frida på Nivå där jag käkade stans godaste kycklingsallad! den var riktigt prisvärd med en stark dressing till gjord av yallapenos, hot hot hot ...blev nästan lite svettig..mumsfilibabba !

Sen har jag hunnit med ett träningspass, bodycombat igen som jag testade förra veckan och jag älskar det ! så jäkla mycket adrenalin och svett ! :) därefter slog jag min kära far en signal, störde honom lite i hans golfspelande ;) men inte blev han sur för det inte..han är överlycklig att hans lilla tös kommer hem nästa vecka! och lika lycklig är jag !!

Längtar verkligen efter att komma hem till lugnet i vetlanda lite efter all stress på jobbet ! har massa jag vill göra där i smålands skogar: grilla, plocka svamp, äta pappas goda mat, fiska, lira golf, sola, bada, rensa ogräs och klippa gräsmattan, kela med katten, baka äppelpaj ( om äpplena är mogna i trädgåren vill säga), cykla, spela golf,äta choklad, träffa vänner och fika, dricka vin, käka kebabb ( sveriges godaste), promenera i friska luften på landet, äta glass, sitta på bryggan nere vid sjön och bara njuta av min ledighet utan massa måsten och stress!!

Har 5 arbetspass kvar nu..hejja hejja!! men det känns riktigt tungt..förstår inte att det alltid ska vara som jobbigast precis innan man ska få sin ledighet..jobbigare än väntan på tomten på julafton till och med !! men snart snart snart....


Hem ljuva hem....


*smack


Färdig jobbad för idag :)

Blev helt yr när jag kom hem från jobbet, mådde illa och ont i hela kroppen! vet inte vad som hände..men nu har jag vilat mig lite i soffan, käkat och druckit massa vatten så nu är jag pigg igen..kanske var vätskebrist eller nåt. ..inte nån svininfluensa hoppsa jag !! man vet ju aldrig, man träffar ju så skumt folk på tågen när man jobbar....

nu blir det i alla fall tvätt och städning..vädret tillåter inte så mycket annat en dag som denna! är sugen på att unna mig att luncha på stan sen med så jag ska ringa Frida och se vad hon har för planer idag. Jag är inte alls sugen på att laga nåt hemma och efter lite städning så är man värd att äta ute ;)

Pratade med planeringen nyss med..det blir extrapass på torsdag ...klirr i kassan ;) tänkte att jag lika väl kan köra skiten ur mig på jobbet nu när jag ändå har semester nästa vecka! fast på måndagen ska jag i och för sig också hoppa in extra och jobba, men bara 4 timmar så fick jag min semester förlängd lite :)
Så på måndag kl 8.40 när jag kommer hem från mitt jobbpass så har jag semester till torsdag veckan därpå ! lovely !!

Nä nu sitter jag bara här och skriver bara för att slippa ta tag i städningen..nu får jag allt ta mig i kragen!

later


Äta ute is the shit :) här i egypten med en av dom godaste pizzorna ever...
Men idag blir det nog något nyttigare att fylla magen med ;)


*smack

Vågar man tro på detta??

måndag

den 27 jul
KlartKlart

Högsta: 22° Lägsta: 11°

5 m/s NV40%5%

tisdag

den 28 jul
Molnigt/em. solMolnigt/em. sol

Högsta: 23° Lägsta: 14°

2 m/s VNV45%5%

onsdag

den 29 jul
Delvis molnigtDelvis molnigt

Högsta: 23° Lägsta: 13°

2 m/s N49%15%

torsdag

den 30 jul
Em. molnigtEm. molnigt

Högsta: 22° Lägsta: 11°

3 m/s VSV48%55%


Här har vi den senaste prognosern inför min semester..det ser ju trevligt ut! men som sagt..dom skiftar ju sina raporter hej vilt! men jag ska nog inte ta bort min semester trots allt..jag ska däremot kolla om jag kan jobba extra på torsdag och på lördag och förlänga min semester med 3 dagar..det blir ett samtal till planeringen sen när jag komemr hem..sitter på rast i kristianstad nu..slutar 8.30 tjohooo!

*smack

tröttsamt..

Ännu en dag på jobbet som blev längre än väntat....Idag på grund av en ned riven kontaktledning mellan Höör och Hässleholm, det gjorde att vi inte fick någon ström så vi kunde köra tågen och blev inställda, fick stå och vänta på bussar i evigheter och sedan byta till tåg igen som också var sent! 2 timmars övertid blev det idag..inget roligt när man inte är beredd på det!

aja...sen blev det direkt hem för att käka och sen drog jag iväg på ett 70 minuters powerpuls pass! hopp,styrka, kondition och svett! men skönt nu när man sitter nyduschad i soffan...träningen är typ det enda som får mig att koppla av från all stress på jobbet för tillfället, njaa förrutom vinet då, men det kan man ju inte hälla i sig varje kväll... ;)

ska ju som sagt ha semester nästa vecka men känner inte alls för det då det ska ösa ner regn så jag funderar på om jag ska skjuta på semestern 2-3 dagar och kolla med planeringen om jag kan jobba extra måndag-tisdag och kanske få ledigt några dagar v32 i stället..fast jag är i och för sig sjukt trött på röran som råder på jobbet just nu och har jobbat sjukt mycket på senaste så egentligen borde man kanske bara passa på att kunna vara hemma...ska nog ringa planeringen och se i fall dom har nåt bra att erbjuda så får jag se hur jag gör..ska ju hem till vetlanda när jag är ledig är det tänkt men det spelar ju ingen roll om jag åker v31 eller v 32...

I morgon ska jag upp med tuppen..03.30..favorit pass på jobbet :) slutar 8.30, hoppas jag i alla fall....man vet ju aldrig hehe...aja det är i alla fall strax dax för sängen..ska bara kolla klart på lotta på lisseberg! riktigt klämgoa låtar idag :)


*smack

mitt kommande semesterväder....

Nästa vecka har jag äntligen semester, dock blir det nog bara en vecka....men vad har jag gjort för att förtjäna detta??!


måndag

den 27 jul
SkurarSkurar

Högsta: 17° Lägsta: 10°

tisdag

den 28 jul
Em. regnEm. regn

Högsta: 15° Lägsta: 9°

onsdag

den 29 jul
SkurarSkurar

Högsta: 17° Lägsta: 13



hoppas verkligen SMHI har fel denna gången....

*smack

förvirrad

allt känns så stressigt på nåt vis..jag får inte riktigt ihop det..vet knappt vad det är för dag! hade verkligen ingen fredagskänsla alls i fredags ( förrutom när jag fick i mig lite vin hehe )  även att jag skulle ha ledig helg, vilket det dock inte blev sen ändå...

det  är ändringar i schemat hit och dit, jag går in och tar extrapass för att jag sedan ska få längre samanhängande ledighet framöver och vädret skiftar ju lika ofta som man byter underkläder..jag blir så tröööött !! kan ju inte planera så mycket av min fritid..jag får STRESS !!

ikväll känns det inte alls som söndag..vet inte vad det känns som faktiskt..känner mig förvirrad ! ska bli helt underbart att vara ledig sen, men inte ens min ledighet kan jag planera eftersom jag inte vet hur länge jag ska ha semester eftersom jag har frågat om jag kan förlänga den med en halv vecka men inte fått nåt svar än....hhmm....

funderar på om jag ska krypa till sängs snart..men trots att jag har varit uppe och jobbat idag, fikat, varit lite på stan, käkat på olearys, käkat glass på glassiären och gjort ett desperat försök på lokomotion att svettasbort helgens synder så är jag inte trött !! jag var ju skit seg innan idag men nu när man borde gå och lägga sig inför morgondagens jobb så strejkar kroppen..

jag är så uppe i varv och tankarna bara ekar i huvudet ! ikväll är jag en grubblare....
man kanske skulle ta sig en resa trots allt ?! eller så kanske man lugnar ner sig när man kommer hem till dom småländska skogarna igen......



*smack

glass i stora lass med Ida !

Ni som någon gång har varit på glassiären i karlskrona vet vad vi snackar om...magen putar ut som om man vore i 5 månaden efter en glass där i från...där gick min nyttiga vecka i kras...fast det gjorde den ju i och för sig redan i fredags natt hehe :)

men vad är lixom bättre än god mat med det bästa sällskapet?? det är den sanna KÄRLEKEN !!



Nu blir det antingen träning eller låångpromenad...eller jag borde nog ta båda..hehe....men först måste jag vila ''lilla'' magen lite....oj oj oj..men ack så gott vi har haft det !!

*smack

behöver en stor kaffe

är så satans seg ! har jobbat 5 timmar men är hemma nu och ska fika med Ida..känns som jag har jobbat konstant nu i två veckor..och det är nästan så..var ledig 1 dag förra veckan och 1 dag denna veckan.det räcker lixom inte för att återhämta sig.speciellt inte nu när det är så struligt ! aja..nu är jag fri resten av dagen så är det jobb i morgon igen...

WWW.KAFFE.NU ... så kanske man blir pigg igen :)

later

*smack


livat igår..lite lugnare idag...

Igår blev det ju som sagt utgång och då såg det ut såhär...



Först korkade vi upp nere vid båtarna och njöt i solen...


Sen var det dax för käk på olearys som i stället blev dricka med snacks :)


Sen blev vi allt lite dragna ;)


Innan vi lämnade Olearys på väg mot Fox så tog vi ett snack med glada vakten :)


Inne på Fox blev det drinkar :)


Men här på Fox var det inte mer livat än såhär så vi tog vårt pick och pack och drog till NiVÅ :)


Och på vägen dit hittade jag en cykel som jag tydligen skulle leka lite med innan vi slutförde vår krogrunda...

För mig och Ida slutade kvällen redan efter ett nån gång..vi var sjukt trötta efter jobb och var redan tillräkligt fyllda så vi gick hem och la oss :) något som vi var glada för idag på morgonen !
Denna lördagen har bjudit på promenad, morgonbad, stor frukost, glass, shopping, fika med Angelina, sen käkade vi lunch på NiVÅ och nu ligger vi halvt döda i soffan och funderar på vad vi ska hittapå ikväll....

Utgång i karlshamn ( östersjöfestivalen)
Utgån här i stan..
Åka till Karlshamn och bara kolla på folk
Eller stanna hemma med glass och film....

det sista alternativet känns mest lockande för tillfället..men kvällen är ung ;)

*smack

stan med Ida :)

det blev visst utgång igår i stället för middag :) jag Ida karin och angelina gjorde staden osäker..bilder kommer lite senare! nu ska jag och Ida på stan, vi har redan hunnit med en morgonpromenad morgondopp dusch frukost och fixa i ordning oss för shopping och klockan är bara halv tolv !! mycket bra jobbat efter att ha varit ute inatt !! :)

later

*smack

Härliga Fredag :)

Efter jobbet idag bar det direkt iväg till stumholmen med Ida, Angelina, Frida och Jonathan. Kom nyss hem och ska duscha för snart kommer Ida ( från Vetlanda)  på besök :) Ikväll blir det vin och gott käk...äntligen helg !!


Ida var nöjd med glassen i högsta hugg :)


Moster Angelina njöt i solen med lite läsning :)


Jonathan likaså...


Jag och Frida STEEKTE :)


Och tog ett dopp i det blå :)


*smack

ÄNTLIGEN !!

Nu är det fredag !! och inte vilken fredag som hellst...det är min sista jobbdag av 9 !! I made it :) eller det vet vi ju inte riktigt än..allt kan ju hända nu på min sista tur..men förhoppningsvis är jag hemma i gen om 4 timmar ! och då blir det beachen för att lapa lite sol men Frida och Angelina...och i eftermiddag får jag fint besök från smålands skogar :) tjohooo ! ett glas rött på det ikväll så blir allt toppen ..... :)

later..

*smack

abstinens !!

Borde egentligen ligga och krama kudden nu...men jag fick bara ett sånt enormt sug efter att åka utomlands ! räknade ut att det är ca 4 månader sen sist, så det är inte så konstigt att jag börja bli sugen för dom två senaste åren har jag dratt iväg var fjärde månad ungefär..suget bara kom precis innan jag skulle stänga av datorn och då var jag ju tvungen att kolla igenom alla mina resbilder först..och det tog ju sin lilla tid och nu kan jag inte släppa tanken på att dra i väg , bort en vecka eller två och bara vara....vart som. om det så skulle vara på en kamel ut i öknen......




*smack

Tjohooo :)


Här kommer första undervattensbilden från min nya digitalkamera..kanske inte så rolig, men det fanns inte så mycket mer att fota under ytan idag så det fick bli lite sjögräs, och kameran höll faktiskt :) blir mer bilder i morgon om det är badväder :) då kanske ni till och med får bildbevis på mig under ytan !!


och såhär fint väder har jag och frida njutit av idag på bryggan nere på stumholmen!
perfekt !! vi har fått fram brännan igen samtidigt som vi har vilat upp oss, vi somnade visst några gånger där nere på bryggan..hon var bakis och jag sjukt sliten efter allt jobb men nu är jag piggare än piggast igen och är redo för kvällens träningspass..men fram tills dess ska jag ta tag i disken....får ju fint besök i morgon och över hela helgen ;)


*smack

upp som en sol :)

03.30 ringde klockan men inte var jag bitter inte :) jag bara ÄLSKAR mina tidiga morgonpass...om jag hade fått välja hade jag haft dom varje dag tills jag dör !! slutar halv 9..bara 2 timmar kvar! tjohooo sen blir det stek i solen :)

*smack och god morgon på er där ute

nu ser jag ljuset :)

nu är äntligen denna dagen också avklarad!

morgonpromenad, jobb till malmö, rast med grekisksallad i solen , jobb hem till karlskrona, direkt iväg till spinning och corepass, NU soffan, strax sängen!

bara 2 av 9 jobbdagar kvar nu innan det blir ledig helg :)

i morgon tar jag tåget 4.38 till kristianstad så det är strax dax att krypa till sängs och försöka sova....

roligare än så blir det inte i bloggen idag ! sorry



*smack och tack

Fullbokad

som vanligt vaknade jag med tuppen, trots att jag har sovmorgon..jag borde ALDRIG börja jobba efter kl7!! det är inte riktigt min melodi, jag vaknar ju ändå så tidigt så då kan jag ju lika väl gå till jobbet då..

men men idag fick det bli en morgonpromenix i stället i väntan på att gå till jobbet..8.39 ska jag ju åka idag IGEN ! tack vare planeringen..suck suck suck !!

slutar halv 5 och då ska jag snabbt springa hem och byta kläder för kl 5 börjar spinningen och sen blir det ett coore pass också..stress! hade ju ränkat med att sluta halv tre...aja..bara att bita ihop! så idag är jag fullbokad vilket innebär att vi inte hörs innan kvällningen!
så ha en bra dag där ute !

*smack

Hur svårt ska det vara??!

idag fick jag ett riktigt psykbryt på planeringen på mitt jobb..dom ringer och säger att jag ska jobba till halv fem i morgon med när jag skulle jobbat till halv tre...i stället sätter dom Anna på mitt pass och mig på hennes..när jag sedan ringer och frågar vad dom sysslar med så får jag bara svaret att: Linda det är stressigt nu, vi har blandat ihop lite arbetspass och nu kanske det blev lite fel här och det råkade vara du som drabbades men om du inte jobbar till halv fem i morgon får du en varning ( ! ) faaaan så sur jag blev! byta pass på oss utan anledning...

sen frågade jag hur det går med min semester nästa helg och fick svaret : ööhh den lappen har vi inte sett ( ! ) den måste ha kommit bort....  varför är jag inte förvånad?? precis samma sak som hände när jag sökte ledigt för 2 veckor sedan.....trött jag blir !! motivation för att gå och vara trevlig på jobbet i morgon = 0.0%  !

Det bästa med denna dagen var innan när jag gick på bodycombat passet! slag, hopp och sparkar i luften, svettigt värre! när dom skrek - tänk på något/någon som gör er arga och slå allt vad ni kan, så kanske det inte är så svårt att räkna ut vad jag tänkte på...mm...jobbet, och jag slog som aldrig förr !! helt dyngsur var jag efteråt men det kändes mycket bättre efter att ha slått jobbet sönder och samman! nu blir det kycklingsallad och allsång på tv...

Body Combat
bodycombat..det jobbigaste träningspasset på länge !


*smack


bara att bita ihop !

usch...8.38 går mitt tågt ner mot malmö..ner mot allt kaos som råder där med banarbeten, inställda tåg och förseningar ! så idag är det tålamod som gäller..antar att man kommer vara slut som artist när man kommer hem i eftermiddag...

*smack

sometimes love comes around and it knocks you down..



spelas flitigt :)

*smack

effektiv :)

Idag har jag hunnit med en himla massa ! såå nöjd, jobbade ju ett extrapass på morgonen, sen blev det att fixa med tvätten, träffa johanna, träffa angelina, kika i lite affärer, hänga tvätt, glassa i brassestolen lite över 1 timma ( äntligen kom solen fram efter ett ösregn på förmiddagen) , träna powerpump, 1 timmas promenad och nu käk, chill och lotta på lisseberg i soffan :) 

efter en sånhär dag bara älskar jag att sitta hemma själv i mjukiskläder och njuta ! :)

*smack

Neeeeeeej !!

''tanten med den heta stolen'' har semester fram till 10 augusti ! ska man leva i celibat när kartan har tagit slut  fram tills dess då eller??! what to do??!!!  åååhh sååå dryyygt det blev nu.....


*smack


Normalt igen :)



tummen upp ! jobbdagen är avklarad och nu åker uniformen av :) idag var allt som vanligt på tåget igen,lugnt och skönt, lagom med folk och inga sura ovana resenärer med tuuusen frågor! bara mina kära pendlare och några morgontrötta passagerare...älskar mina tidiga mornar ! :) och klirr i kassan blev det ju som sagt idag med eftersom det var en knäcketur ! tjohooo!

ute regnar det men inte hänger jag läpp för det inte, passar utmärkt för jag måste tvätta, sen ska jag möta upp Johanna för att hålla henne sällskap på hennes lunch för att sedan möta upp Angelina för samma sak :) sen blir det träning..
men nu ska jag ta tag i och ringa ''tanten med den heta stolen'' först för ett litet besök, inget man direkt längtar efter men nödvändigt innan pillerna  tar slut för då blir det en bulle i ugnen och det vill vi ju inte ! :)

later

*smack

hård helg..säger god natt nu !

hej bloggen...har varit en hård jobbhelg..folk i massor och stress ! idag gick det dock bättre än igår i alla fall..och rasten i malmö var helt okey..satt med en sallad på espresso house i solen 2 timmar och kollade på folk...

när jag kom hem var jag helt slut, på dåligt humör och hade magknip ! kände verkligen hur kroppen skrek CHOKLAD !! har haft en nyttig vecka nu, men idag var jag bara tvungen....så choklad fick det bli och den avnjöts nere vid vattnet och båtarna med Angelina i solen :) magen blev åter glad och lika så min själ ! så nu ska jag hoppa i säng och sussa sött !!

i morgon ska jag upp 03.30 för då är det jobb igen....hejja hejja,men i morgon knäcker jag så då är det lite lättare att gå till  jobbet, man vet ju att det ger extra klirr i kassan :)  brukar inte jobba så mycket extra men det är ju bara 4 och en halv timma och nu när vi knäcker på sommaren får vi ytterligare 100kr i timman , det gillas hehe :)

bed time

*smack

I don't wanna work to day

God morgon !! pigg som en lärka är jag efter 8 timmars skönhetssömn..skönt att man inte var ute igår trots allt :) men sugen på jobb kan jag ju inte säga att jag är..idag bär det av hela vägen till Kastrup för att sedan vända tillbaka till malmö och ha rast i 2 timmar...och att ha rast i Malmö på helgerna är piss tråkigt!! ska nog sätta  mig på ett fik och käka något gott tror jag...sen är jag hemma ikväll vid halv 7! så nu väntar alltså en HEL dag på jobbet...tjohoooo...det kunder ju varit bättre ! men sen har jag i alla fall gjort 4 av 9 arbetsdagar :)


later

*smack

utgång utgång utgång utgång

Jag lovade mig själv att INTE gå ut ikväll..att bara ta 1 glas vin....och hur bra går det nu då?

jooo..jag sitter fortfarande och smuttar på samma glas, vill verkligen inte att det ska ta slut för jag ska absolut inte fyllapå det igen!! då är det ju alkisvarning..hehe...

men hur lätt är det att sitta här i soffan när man har sovmorgon i morgon, solen skiner, man har en flaska rött här hemma och denna musiken hörs i högtalarna..?? (egentligen borde jag inte plåga mig själv med att lyssna på låtarna..det skriker ju UTGÅNG om dom!! )borde kolla på någon kärleksfilm eller nåt så man lugnar ner sig..men jag ska klara detta..Jag, Linda Maria Therese Eriksson ska stanna hemma denna lördagkväll !!

visst blir man sugen när man hör detta?!








*smack

sätter guldkant på jobbhelgen..


Ett glas rött, ost , kex, mjukisbyxor och soffan! det är livskvalité för fröken Eriksson!


*smack


Hemma tillslut..

hemresan blev som väntat ingen hitt ! folk i mängder, toaletter som inte fungerade och bromsar som gick sönder vilket innebar att vi blev stående mitt ute i ödemarken, vi rörde oss inte 1 meter på 20 minuter..resenärerna var gaaanska otåliga och vi funderade på om vi skulle evakuera och ställain tåget och beställa bussar i stället..men tillslut fungerade bromsarna igen och vi kom hem till karlskrona med en försening på 30-40 minuter...måttligt nöjd jag var där..usch!

nu har jag legat och sovit i brassestolen 1 timma och känner mig som en ny människa, såå skönt med lite värme ! har nästan återhämtat mig helt från min tuffa jobbdag.nu fattas bara lite käk och ett stort glas rött i soffan :)

ICA nästa :) ( i kylskåpet finns en flaska ketchup och en grapefrukt ) hehe..

later

*smack

Här ska det egentligen stå en rubrik men är för trött för att komma på någon som passar..

oj oj oj...sliten som få är man ! har haft ett överfullt tåg ner till malmö nu ! det tar verkligen på krafterna att vara trevlig och tillmötesgående hela tiden ! för tillfället sitter jag på rast och förstår inte riktigt hur jag ska orka hålla humöret uppe hela vägen hem också..fast då är det förhoppningsvis inte lika mycke resenärer! Ska strax gå och sätta mig på nåt fik och få i mig lite kaffe och nåt ätbart..kylskåpet ekade idag på morgonen så nu kurrar magen....

later

*smack


Bio fika och soffan = min fredag kväll

Min fredagsdate gick hem för ett tagsen så nu är det dax för mig att hoppa i säng..
Han efterlyste även lite mer bilder här i bloggen..så....

This one is for you ;)


*smack och god natt

Fredagsmys ?

Vart är solen och fredagskänslan?!
Det är verkligen kallt ute idag och jag ser hur min bränna bleknar bort ! hhmm...har i alla fall jobbat klart för idag och är fri resten dagen men i stället för att glassa på beachen så får det bli att städa lite sen får vi ser vad som väntar! Fredagen är ju egentligen min favorit dag i veckan..då är det ju dax för fredagsmys med vin och grejer :) men den känslan är ju som bortblåst denna helgen eftersom det är jobb för min del i ytterligare 7 dagar...huuu..
nu blir det lite frukost !

*smack


nu blir det jobb

yes nu ska jag snart knalla ner till tåget och åka till kristianstad, där blir det nog en kaffe och sen vänder jag hem igen :) slutar 9.30 ! det ska jag nog kunna leva med ;) har sovit sjukt gott i natt..har vaknat några gånger och alltid när jag har kollat på klockan så har jag haft flera flera timmar kvar att sova..hur skönt är inte det då?? !! lovely...

hade en såndär dröm i natt som kändes så jäkla verklig ni vet..kännslan har fortfarande inte försvunnit..jag drömde att jag var gravid och att det var dax för förlossning..snacka om att jag var nervös men guud så underbart det var att vara gravid och alla brydde sig om mig heela tiden, jag behövde inte lyfta ett finger :) jag var så jäkla lycklig..vem pappan var framkom dock inte i drömmen..hehe...
nä ni kan lugna er, jag är inte ens liiiite sugen förtillfället :) och någon bulle i ugnen finns det inte ! hehe...

dax att kila...

*smack

fit for fight !



Dagens träningspass gick så jäkla bra ! har varit en skit tung vecka..det har jag alla lata dagar på stranden, all glass och all alkohol att tacka för dom 3 senaste veckorna som har varit...men nu är jag sakta men säkert påväg tillbaka i form :) tänkte att jag skulle vara lite hälsosam nu när det ändå är dåligt väder, så kan jag njuta , glassa och festa när det fina vädret är tillbaka igen med gott samvete :)

nu blir det chill i soffan, sen tidig läggdags..upp med tuppen i morgon !

*smack


helt slut !

usch vilken hemresa jag hade från malmö idag ! 4 av 4 toaletter på tåget var trasiga..ni kan ju tänka er hur glada alla var..och ni kan ju kanske räkna ut vem som fick skiten för det...mmm helt rätt !! JAG ! så där stod jag som en klagomur och bara tog emot allt som kom ur det toanödiga folkets munnar ! man tackar.....

men nu är jag äntligen hemma, trött som få..det tar på krafterna att försöka lugna arga resenärer, man försöker med allt ( även att resenärerna står 10 cm i från en och skriker ) , man försöker se förstående ut, försöker le med hela ansikktet, försöker se lite sådär lagom söt ut, försöker se oskyldig ut, försöker se beklagande ut, försöker se allt utom sur ut och innerst inne vill man bara hoppa av tåget i farten och ta en taxi hem !!

hela dagen har i alla fall inte varit pest och pina, resan idag på morgonen ner till malmö gick som en dans och när jag var framme nere i skåneland gick jag till kontoret där jag flirtade lite med dom inne på planeringen genom att ta ett extrapass på måndag ( min lediga dag ) då blev dom nöjda och glada..sen lämnade jag in en ledighetsansökan till min nästa jobbhelg, då kanske dom inte var lika nöjda hehe men jag tror jag ligger bra till nu eftersom jag ställer upp nu på måndag..man får ju vara lite smart ;) nu blir det då jobb tors ( idag) fre lör sön mån tis ons tors och till sist fredag nästa vecka innan jag blir ledig igen..aja..det får jag försöka överleva..har ju gjort 1 nu, bara 8 more to go...ger ju bra med pengar i alla fall !    *kaching :)

Efter besöket på kontoret begav jag mig ut på lite shopping och jag kom inte hem tomhänt denna gången heller ! tror aldrig jag har gjort det när jag har vatt på stan i Malmö :) perfekt att ha rast där !! :) Idag blev det shopping inne på Zara som vanligt ! där inne hittar man alltid nåt att spendera sina pengar på...

Nu försöker jag komma ner i varv lite efter jobbet, har ätit omelett med sallad och ska chilla här en liten stund till i soffan innan jag beger mig bort till dagens träningspass....

later

*smack


Torsdag Fredag Lördag och Söndag

Japp där har ni dagarna jag nu ska jobba från och med 8.30 idag...inte så sugen !! kom även på att det nog inte blir någon shopping eller fika på min rast idag, har tyvärr massa grejer jag måste fixa på kontoret, ledighetslapp som ska fyllas i och massa annat smått och gott..aja...

Testade förresten min kamera nu här på morgonkvisten eftersom den var färdig laggad..lite besviken blev jag nog allt..eller jag kanske inte ska jämföra med pappas superkamera jag har lånat nu på senaste..men lika bra som den var den i alla fall inte! få se hur bliderna blir när jag lägger i dom i datorn sen..

nähä dax att sluta hänga läpp över att man ska jobba kanske..dagen blir säkerligen lite lättare att ta sig i genom då ! hejja hejja !


later..

*smack

ge mig nåt sött !!

sitter här helt slut i min soffa...spinningen gick bra, svettigt men skönt på samma gång..coorepasset däremot sööög verkligen i magen och ryggen ! kändes att jag inte har varit på dom passen lika regelbundet som innan! pust stånk och stön..

efter träningen var det dax för en promenad med anna, som jag hade lovat! jag ångrade mig dock direkt när  hon  började pinna iväg glatt med pigga ben.. jag var ju redan slutkörd från passen så jag fick verkligen kämpa för att palla hela rundan ! men har man bara trevligt sällskap så går det ganska smärtfritt ändå..hade aldrig orkat själv ! taaack Anna :)

Nu sitter jag och spanar lite på mobiler..hade nämligen tänkt att skaffa en ny nu i veckan eller möjligtvis veckan därefter...väljer mellan en röd sony ericsson W995 och en vit samsung S5600 ( med pekskärm) ..kan verkligen inte bestämma mig !! killen i affären sa att det är lika bra att börja vänja sig vid pekskärm eftersom det kommer komma på i stort sett alla mobiler nu i framtiden...usch, jag tycker det verkar drygt, jobbigt för mig som messar mycket..eller jag kanske har fel..få pilla lite mer på Angelinas telefon med perskärm innan jag bestämmer mig!

Är i alla fall sjukt nöjd över min kamera jag köpte innan idag ! Fujifilm finepix Z33wp..har dock inte tagit några kort än eftersom batteriet ligger på laddning..men den är ju super sööt, och det bästa av allt är ju att den är vattentät :) Anna tycker det är synd att jag inte har något badkar, hon tyckte nämligen att det hade varit intressant om jag hade hoppat i och plåtat några testbilder så vi fick se om den verkligen håller vad den lovar ! men jag tänkte att om det blir det fint väder på fredag när jag slutar tidigt kan jag ju testa den i havet då i stället :)

Har även planer på en ny dator...men det är ju så jobbigt när man inte är så hemma på det området lixom..det enda jag kollat på är ju typ utseendet...mycke annat förstår jag ju mig inte på ! får nog ta pappa till hjälp när jag åker hem till vetlanda v31..så dataköpet får jag lägga på is ett litet tag till tyvärr...är ju så satans trött på den jag har hemma ! idag är typ första dagen på evigheter som den inte har hakat upp sig ( peppar peppar ta i trä)!!

Oj vilket långt inlägg det blev nu...skönt att fördriva tiden lite här nu eftersom det bara är skit på tv ikväll ! I morgon blir det jobb halv 9 till halv 5..lång dag..uuusch !! men har två timmars rast i malmö, inte omöjligt att det blir lite shopping :) eller sitta på nåt fik och spana, det finns mycket ögongodis i skåne har jag märkt :)

förresten, rubriken på detta inlägget var ju : ge mig nåt sött !! var så jäkla sugen på choklad när jag började skriva här efter att ha käkat en sallad ! började nästan klättra på väggarna..men vet ni...nu är det som bortblåst :) det kanske ska vara mitt nya knep när jag är sötsugen, att sätta mig här och skriva så jag glömmer bort det...fast då skulle jag ju sitta här typ jämt eftersom jag är sugen på choklad helatiden och lite till....hehe....


fröken Eriksson är sjukt svag för sötsaker...glass som godis som kakor och tårtor och allt annat smaskigt!
en riktig gottegris helt enkelt! men denna kvällen lyckades jag motstå frestelsen !! :)



*smack och tack

min nya lilla vänn :)



den här rosa lilla kameran har jag införskaffat idag :) vattentät ner till 3 meter ! perfekt när man är ute och reser, eller bara en blöt utekväll  :)

nu är det dax för spinning och coore ! därefter väntar en promenad med anna..

later


*smack

Lediga onsdag :)

God morgon där ute! vilken skönhetssömn jag har fått i natt.. hela 8 timmar!! så nu är jag pigg som en lärka :) funderar starkt på en morgonpromenix nu, solen skiner ju..men enligt vädret ska det regna hela dagen! så man kanske ska passapå nu att ge sig ut? jo så får det bli...promenadskorna här kommer jag :)

later

*smack

Allsång för hela slanten !

Efter mitt besök ute hos Frida där vi drack kaffe, matade barn och snackade om mig och mina helgbravader så blev det shopping och fika med Angelina på stan..jag skulle inte köpa nåt, det var hon som skulle handla..konstigt då att det var jag som spenderade nästan 800 kr och hon kanske 200kr..hmm...aja...

sen gav jag mig ut på dagens andra promenad, det var ju fint väder så jag skippade träningen innomhus, har ju ändå så jäkla ont i kroppen så det var nog bra med en powerwalk i stället...

Kvällen har spenderats i parken där vi har kollat på Allsång...trevligt att det har dratt igång igen..mysig stämning !
Sen blev det ytterligare Allsång för min del, på tv tillsammans med lite sallad och nötter !

Nu blir det snart sängen och vet ni vad....jag är LEDIG i morgon..tjohoooo !! och nu har min ''bakfylla'' ( eller vad det nu har varit) gått över så i morgon blir nog en härlig dag, en glad och pigg fröken Eriksson igen :)





Angelina och jag i soliga parken under allsången :)



Marcus från Idol var där och sjäng några verser..lät ju bra, men ful frissa och fula röda skor hade han..jag hade hellre sett Idol Ola eller Måns..lite mer min smak ;)


Massa folk att titta på :)



*smack och tack


God middag ;)

god morgon bloggen ! eller god middag om man ska räkna efter min tid ;) 03.30 ringde klockan! guud jag trodde aldrig att jag skulle ta mig till jobbet, jag var helt yr, svettig, frusen, tröttare än tröttast och mådde illa...kan man vara bakis i 3 dagar?? tydligen.....usch! men till jobbet kom jag i alla fall och efter 2 hemska timmar så började jag sakterligen återhämta mig..en kopp kaffe i kristianstad gjorde susen och nu efter lite frukost här hemma mår jag ganska okey igen !  Inte helt återställd men jag fungerar i alla fall :)

ska hoppa in i duschen snart, eller hoppa och hoppa, har lite svårt att röra mig idag efter gårdagens träningspass...envis som jag är så vägrade jag ju lätta på vikterna även att man inte är lika tränad som innan och det fick jag lida för idag! kan knappt sätta mig ner..min rööööööv , sååå ont !!

nä dax att sätta fart..ska promenera ut till Frida på en kopp kaffe och se hur tvillingarna har det :) hoppas att promenaden mjukarupp rumpan lite !!


Agnes och Hilma som jag ska besöka strax :) sötlökar !


later

*smack


äntligen

snart snart snart har man tagit sig igenom ytteligare en måndag!!

det har varit jobb, fika med frida, jimmie, agnes, hilma o robban, sen var jag sällskap till angie och niclaz på deras lunch innan jag drog mig hemmåt och fixade en stor grekisk sallad :) smaskens..

är så trött på dessa onyttiga veckor som har varit med massa glass och vin och för lite träning !! så idag tog jag mig i kragen...svettades en timma på bodypumpen och där efter stapplade jag mörbulltad ut på promenad en timma! kvällen har spenderats i soffan med jordgubbar och mjölk...frågan är om man kommer kunna röra sig i morgon...03.30 ska jag i alla fall upp och hoppa för då är det dax för lite jobb !

känner mig sjukt omotiverad till allt denna veckan..kanske har fått lite för lite sömn och vila nu i helgen..förhoppningsvis blir det bättre när jag har sovit i natt och fått lite träning igen :) men har nåt som lixom skaver i hjärnan, jag grubblar på allt och allting, massa tankar som bara ekar där inne.. ( ? ) hhmm...

nu ska det lyssnas en sista gång på when love takes over med David Guetta , ännu en riktigt skön låt !

god natt och tack

*smack


Hörbart :

Falling down med Space Cowboy (ft. The Paradiso Girls)

*smack



suck

solen skiner med sin frånvaro likaså mitt glada humör ! är sjukt omotiverad till det mesta idag...

trött och grinig .....   morr !!

passa er för vad ni säger till fröken Eriksson idag...

nu ska jag se om en kaffe med frida kan muntra upp mig !

over and out

*smack

måndagar

favorit dagen på hela veckan är här !! hurra hurra....nää måndagar är inte mycket att hänga i granen! regn är det oxå men dom har lovat solsken lite senare idag så då blir det kanske dopp i det blå igen ! två timmar kvar att jobba nu..hejja hejja, det ska jag väl klara av..men är en aningens sliten efter min lediga helg, den var ju inte så specielt lugn direkt !

sist men inte minst så önskar jag er en härlig start på veckan !

later

*smack

fantastisk helg !!

söndagen lider mot sitt slut och min underbara helg likaså....suck ! ack så bra den har varit ! svårslaget vill jag lova...
nu sitter jag här med ågren bredvid mig i soffan..han hånflinar mot mig och vägrar lämna mig i fred ! i morgon är det måndag...en måndag i en vecka som kommer bli seg..inget speciellt kul inplanerat alls..mega suck !!

bäst att hoppa ner i sängen....hoppas ågren har gått hem när jag vaknar !

*smack

söndags-sjukan !


lycklig man var i baren igår...mindre kul idag...

illamående, huvudverk, värmeslag, hungrig, sexsug, pizzasug, törstig, risigt hår, gårdagens smink, ömma fötter toppat med megaångest inför kommande jobb vecka! där har ni söndags-sjukan !

over and out!

*smack

galet kul

god morgon bloggen !! söndag morgon och vi älskar det...eller hur?
vaknade upp i angelinas soffa och fattade ingenting....vad gjorde jag där lixom? skönt att det regnar i alla fall...
galen kväll igår...blev bjuden på drinkar av steeeeekarn nr 1 i stan hela kvällen ! men ack så kul det var :) humöret igår var på topp! nu längtar man redan efter nästa lördag !! 

lycka :)

later

*smack

Hiss eller diss ?

hur ska detta gå? om några timmar ska jag börja pimpla vin igen..och jag har knappt återhämtat mig från gårdagen..
då var det ju picknick på Stakholmen med min fredagsdate ;) det blev massa vin, fåglar som slogs, svettigt väder, ost och kex, toalettbesök hemma hos mig där vi drack likör43 drink ( som kanske blev en aningens stark ) innan vi drog ut i nattlivet som inte var någon höjdare..vi hamnade efter mycket om och men och mycket velande på Fox där vi drack öl och raggade cigg sen bar det av hem till mig igen där jag berättade lite skämt som jag hade på lager.. :
 
- det var 3 möss som var instängda i en flaska..2 honor och en hane...
den ena honan frågade hanen : hur kommer vi ut? han svarade: om du älskar med mig så berättar jag..så dom älskade..tillslut svimmade honan...
och då frågade den andra honan  : hur kommer vi ut? hanen svarade åter igen om du älskar med mig så berättar jag..så dom älskade och honan svimmade.........

Sen frågade min fredagsdate mig: - hur kom dom ut sen då ?

Jag ( nöjd ) - om du älskar med mig så berättar jag ;)


men som ni vet så har fröken Eriksson inte sex innan äktenskapet, hon är ju en fin flicka så det blev en lugn natt.... *blink blink

Denna dag har jag kanske inte mått kalasbra men det blev ändå lite sol och dopp i det blå ! har nyss fått i mig lite käk..ganske välbehövligt..nu ska jag vila lite och försöka piggna till så man kan göra stan osäker inatt igen ;)
vi får se hur det går ikväll, förra helgen lyckades jag ju inte så bra med mitt 2dagars festande.....men nu är det en ny dag och nya tag ! gårdagen var i alla fall en stor HISS ! :)

*smack och tack

picknick nästa


det har åter igen varit en dag med sol och bad ! mumsade jordgubbar med som ni kanske ser :)

nu blir det picknick med vin ute på klipporna...en liten fredagsdate ;)
vi får väl se om det blir en hiss eller en diss ;)

*smack

Fredag :)

god morgon mina vänner :)

vad är det för en dag? är det en vanlig dag?
Neeej det är ingen vanlig dag för det är faktiskt FREDAG idag... hurra hurra hurra !! :)

nu har jag 2 timmar kvar att jobba sen blir det ledig helg :) och om vädret tillåter så blir det ännu en lat dag på stranden idag! tjohoooo!

later

*smack

Jösses så jobbigt !!

Jag har varit på världshistorens svettigaste träningspass !! Bosu passet var inte nådigt idag..och i lokalen var det varmare än i en öken..huuu..nu är det avklarat i alla fall och jag har precis avnjutit en skål med jordgubbar och mjölk med lite socker så klart, lite belöning måste man ju ge sig själv efter det passet !

Ska ta tag i disken tänkte jag eftersom det ändå inte är någon idé att försöka gå och lägga sig..jag kommer ju inte kunna somna i denna värmen och ljuset direkt..ska i och för sig upp 03.30 men jag kan ju sova på beachen sen i morgon efter jobbet om det är fint väder ! :) slutar redan 08.30, riktigt kort dag..sen är jag ledig heeela helgen! :)

*smack

sunny day :)


Här har jag legat bland alla andra steeekare idag :) stumholmen är perfekt när man inte orkar ta sig nån stanns, 5  minuter hemmifrån, mitt i stan ! lovely..


Dagens lunchlåda bestod av vattenmelon som blev kvar sen igår :) man är inte sugen på att äta så mycket annat när det är så varmt..jo glass kanske, men det kan man ju inte leva på 24 timmar om dygnet..hehe...

Nu har jag precis käkat lite mer rester från gårdagen, kyckling och fetaost dock ingen sallad..det fanns bara gurka kvar men det fick duga..det var ju ändå bara jag som skulle käka så jag orkade inte bry mig...sitter här och laddar inför kvällens träningspass som lär bli det svettigaste någonsin !!

*smack

sol i mitt hjärta :)

då har man bara 2 timmar kvar att jobba :) sen blir det stranden så vi hörs i eftermiddag mina vänner !

*smack

klibbedibklabb

usch ! kul att vakna typ dyngsur av svett ! sitter här med isvatten nu och har precis blåst kalluft med hårfönen på mig...fyyy så klibbigt det är idag...mulet är det med..eller är det dimma? kollade på vädret nyss och dom lovade solsken idag..ser inte så ut just nu i alla fall..aja om det blir dåligt så har jag i alla fall en hel del att göra här hemma, disk och massa tvätt som ska sorteras..skura golven hade oxå varit lägligt! men om det blir solsken så drar jag till beachen..slutar ju halv tio idag :) oj nu skenar klockan iväg..dax att hoppa i uniformen !

later

*smack

mätt som en plätt

Efter min svettiga powerwalk där jag slogs med tusentals knott vid havet och tävlade med åskan om vem som skulle hinna hem först till mig ( den mullrade helatiden mig i nacken ) så bestämde jag mig för att jag faktiskt skulle äta riktig mat idag !! inte jordgubbar med mjölk, inte nån köpt sallad på nåt fik, inte knäckebröd med ägg eller nåt annat konstigt som jag stoppar i mig bara för det är lätt att fixa och för att det är sååå tråkigt att äta själv...

jag traskade in på cityhallen och fick lite småpanik till enbörjan..hittade ingenting , som vanligt ,och hade god lust att ställa korgen och gå hem och käka jordgubbar...men....så fick jag se en nygrillad kyckling ligga där helt ensam i en hylla och jag nästan hörde hur den viskade mitt namn..jag skyndade mig fram för att ingen skulle hinna före och ta den där sista saftiga delikatessen...med kycklingen i korgen så trippade jag glatt vidare i affären och plockade ner både det ena och det andra, allt släppte lixom när jag väl fick ner något i min korg, sen gick allt av bara farten :) middagen idag blev tillslut inte jordgubbar utan grillad kyckling med en stor sallad med massa fetaost i , det saknades bara ett glas vin ! 


Nu mumsar jag vattenmelon som jag köpte till ett otroligt pris, endast 12.50 :) 

*smack

pappas mat

kom nyss hem från jobbet..en lång dag idag men den har gått ganska bra fast svettigt har det ju varit..älskar verkligen värmen men inte när man jobbar ! passade på att shoppa lite när jag hade rast i malmö, fyndade på Zara där det var rea i heela butiken.!! orkade dock inte knuffas, slita och dra bland allt  och alla så värst länge så det blev bara 3 plagg...men nöjd ändå :)

Nu ska jag strax bege mig ut på en powerwalk..känner inte för att gå in och träna i en svettig gymlokal när man kan vara ute i värmen och friska luften i stället..borde laga lite käk nu först innan jag drar ut men det är ju bara såååå trååååkigt !! längtar efter pappas mat..hans fetaostfyllda kycklingfiler är typ min favorit, eller när han grillar fläskfilé, och hans hemmagjorda potatissallad...mmmm....

ge mig pappas mat.nu

nähä dax att sluta drömma, dax att svettas...

*smack

RSS 2.0