Latmask

vad långa dagarna blir när man inte gör något sådär speciellt !! jösses... när jag avslutade min resa och ångesten var total så bestämde jag mig för att första veckan hemma i sverige skulle vara utan stress och utan press. försöka komma in i vadagen lite lagom lugnt. börja jobba och vänja sig vid kyla och dagliga rutiner. något som har gett mig myror i brallan! jag klarar inte av det. jag får näst in till pAnIk !! jag trivs bäst med lite stress och krav. min vecka har varit slappare än slappast. visst jag har jobbat men oftast slutat tidigt. vad har jag gjort resten av dagarna? joooo, glidit runt, fikat, myst under filten i soffan,struntat i att packa upp och tvätta hela resväskan, tagit extra långa och extra varma duschar, ätit choklad, inte rört en fena, kollat på film, inte lagat mat mer än nån enstaka gång då jag kokade pasta, shoppat, ätit semlor och bara varit. jag är understimulerad och jag vet vad som saknas. mina träningspass !! nu när jag inte tränar, inte städar,inte fixar käk och inte tar mina promenader , ja då har jag för mycket tid.

innan idag när jag trodde att klockan närmade sig kvällning var hon bara halv 3 !! vad gör man nu tänkte jag.....flera timmar att döda innan dagen är slut.jag satte mig på en bänk uppe på torget bland alla pensionärer och lapade sol :) det var ju i och för sig inte helt fel.det värmde gott..sen dödade jag några timmar med samuel, det blev fika och lite shopping. jag vet inte vad det är med mig men jag har en förmåga att alltid hitta dom perfekta kläderna till honom som sedan blir hans favorit plagg :) idag blev han en jeansjacka rikare ! hurra hurra....när vi var klara för dagen var klockan bara sex! dagen tar ju aldrig slut !! nu här hemma har jag suttit här vid datorn och tvn under filten och myst. ska ju upp 03.30 i morgon igen så nu är det inte så många timmar kvar att fördriva denna dag innan det är dax för sängen...

nästa vecka är den vanliga linda tillbaka, då är det fart och fläkt som gäller :)

även att jag har kännt mig lite understimulerad nu i dagarna så tror jag faktiskt detta har varit bra för mig. sakta men säkert landa här i sverige! i morgon ska jag landa i vetlanda för att fira födelsedag och påsk :) nice!
nu ska jag fortsätta slappa, det blir med anna anka på trean! :)


god kväll

~L.E

bloggeliblogg

oj så dåligt det har uppdaterats här nu sen jag kom hem. jag har fullt upp att anpassa mig till att komma in i vardagen, plus att min dator är segare än segast. ska köpa ny nu så fort jag bara kan !

det har inte hänt så värst mycket dessa dagar.jobbet har gått som en dans. så jäkla kul att jobba när man träffar sina kollegor som kramas och hälsar mig välkommen hem och vill höra om mina äventry jag har varit ute på! :)
födelsedag var det igår och har nog aldrig fått så många grattisönskningar som i år..man kanske borde åka bort lite oftare för då uppskattas man verkligen när man väl kommer hem ..hehe...i morgon bär det av mot vetlanda för födelsedags och påskfirande :) wiihooo....slipper förresten att åka tåg hem denna gången. en kollega ska upp till Skara i morgon så jag får lift till smålandskaskogarna..perfekt!

idag är det en vecka sedan jag började min hemresa.det har gått sjukt snabbt. funderar på att krypa in i ett solarie och få lite värme och så man behåller färgen, antingen idag eller i morgon..få se om jag orkar! hade ju varit skönt med värmen, jag fryser konstant. jag visste att jag skulle frysa men jag trodde att jag skulle anpassa mig efter någon dag men icke!om dagarna går jag fullt påklädd med dunjacka och extra strumpor plus full mundering när jag kryper till sängs om kvällarna! burr..och idag har vi inte ens nån sol...aja..vi går i alla fall mot ljusare tider! :) nä nu ska jag slänga av mig uniformen ( har jobbat 4.30-8.30) och hoppa in och ta den hetaste duschen !! ge mig värme !!!

later


kan inte ens lägga in bilder i datorn så seeeg är den, och jag som har massa kvar
att visa från resan. ny dator.nu är det som gäller! här hittade jag i alla fall en liten mingelbild
från helgen som jag bjuder på ! :) mange jag och samuel

~L.E

happy time

yeees såå gööött !! jag fick ledigt över påsk :) vågade knappt fråga, har ju varit ledig i nästan 5 månader och redan efter min första jobbdag frågar jag om jag kan få ledigt igen jag var lite nervös men visst, det fixade dom :) så nu blir det vetlanda för hela slanten över påsk ! guuuud så skönt...

har förövrigt haft en riktigt soft dag med angelina på stan, lite småärenden och fika. sen har det blivit häng i hennes lya och lite kycklingkalopps och ris. nu inväntar jag samuel för en filmkväll..

over and out


~L.E

lätt som en plätt

första jobbdagen avklarad och jag blev förvånad över mig själv, allt gick verkligen som på räls. jag behövde inte ens tänka. allt kom helt automatiskt! skönt. tur ändå att jag hade marie med mig idag som kunde sälja lite biljetter för det kan jag inte eftersom jag inte har fått alla mina arbetsredskap än..suck ! så undra hur jag ska klara mig själv i morgon. ni som vill åka gratis kan ju åka med mig i morgon då kl 6.38 hehe...ska ringa min arbetsledare lite senare idag så det löser sig på nåt sätt annars bli i morgon ingen rolig dag på jobbet !

nu ska jag ut på en lite promenad tänkte jag, släng i en maskin tvätt också om det är ledigt sen blir det lunch och en dag på stan med angelina :)

later

~L.E


bed time next

jaha..då var barnprogramen slut och jag ska gå och lägga mig eftersom jag ska upp vid 4 tiden i morgon..nu ska man börja knega igen. har inte varit på jobbet sen 5 november...det känns ju lite si så där..uniformen sitter ju inte riktigt som den ska heller, kjolen lär spricka i morgon så man kanske ska ta med en kjol i väskan som reserv eller nål och tråd..haha ! och undra om jag ens kommer ihåg vad det är jag ska göra på jobbet.. aja en av mina favorit lokisar är det i alla fall som ska köra, Glenn får äran att ha min premiärtur så jag litar på att han kör som han ska så vi är i tid. sen ska jag ha min kära kollega Marie med mig i morgon oxå som ska hålla ett vakande öga över mig i fall det krisar på nåt sätt.så detta ska nog gå bra...eheee...tvekar..men men...



alltid på tå när uniformen är på... ;)


bäst att sova nu. har ju bara 2 timmars sömn i kroppen sen föregående natt....jösses!


over and out

~L.E

hot and spicy !

nu vet jag vad jag ska sysselsätta mig med :) inget jätte ansträngande precis men jag ska leta lite recept på nätet! nar jag var i thailand käkade jag ju gröncurry med grönsaker och kyckling varje dag och då lovade jag mig själv att jag ska lära mig laga sveriges godaste grönacurrygryta !! igår när jag och samuel käkade thaimat var det rödcurry som serverades i buffen och den smakade typ ingenting. boooring... thailändskcurry ska ju vara spicy !!! så nu har jag alltså tänkt att jag ska bli currymästare i köket...den ska bli sådär god att när mina barn växer upp så ska deras kompisar säga -ååhh kan inte vi få följa med er hem och äta idag, eran mamma lagar den godaste curryn i heeeela världen ( i stället för godaste kanelbullarna ) hehe...

jag har förresten önskat mig presentkort på ICA av mor och far i födelsedagspresent :) hoppas min önskning slår in.fatta gött att slippa betala för mat på ett tag !! utöver det vill jag faktiskt inte ha några presenter..det blir lixom inte mycket till firande i år ändå. jobbar hela födelsedagen och jag fyller ju bara 23, det är väl inte så mycket att kalasa för tycker jag....

nä nu ska jag leta curry curry !! ååhhh.jag känner redan hur sugen jag är.ska man knalla bort till thaistället kanske??!! :) fast bakisdag då ar väl ändå kebab med extra stark sås ett måste ? ;)





later

~L.E


sista lediga dagen !!!

jag var helt förstörd igår kväll och allt kändes bara piss ! helt depp, ensam, frusen och allt, verkligen ALLT kändes meninglöst. jag var meninglös...funderade på att bara krypa ner i sängen och bara försvinna.

MEN jag tog mig i kragen, helt oväntat sådär, sminkade över det söndergråtna ansiktet, satte på favorit musik, tog en värmande drink och tog på mig party klackarna och drog ut ! och vilken kväll det blev..här var det klackarna i taket för hela slanten. Harrys i karlskrona är värsta partystället ju ! jag blev helt chockad, och alla dessa trevliga människor jag mötte :) massa glada ansikten som välkomnade mig hem med kramar och fina ord :) det värmde verkligen. nu känns det åter igen mycket bättre att vara tillbaka i svea rike ! hurra hurra..jag är verkligen så fruktansvärt glad att jag inte deppade ihop totalt igår och bara gick och la mig i stället...

halv 7 kom jag i säng idag på morgonen, och halv 9 slog jag upp mina två blå igen och var pigg som en lärka..jösses! jag fattar det knappt. men jag har varit i full gång sen jag hoppade upp. städat, diskat, handlat, förberett lite grejer inför jobbet i morgon, lagat lite käk ( eller lagat och lagat, mackisar med ketchup hehe det får blir något finare till kvällis i stället :) ) nu slötittar jag bara lite på tv och känner mig rastlös men ändå inte på ett såntdär panikartat sätt som jag brukar känna det är ju trots allt söndag. då ska man faktiskt bara vara..så det gör mig för en gångs skull inte så värst mycket att jag inte har fullt upp..men snart måste jag nog aktivera mig med nån ting även om det bara är att typ gå och handla lite mjölk eller nåt....

ikväll blir det nog film och mys i soffan och tidigt i säng. i morgon är det första dagen på jobbet på 5 månader! hurra hurra..njaaa..kanske inte. men kan ju trösta mig med att det bara blir 4 timmar :) mjukstart..fast start tiden kanske inte är en mjukstart precis, runt 5 snåret i morgon på morgonen ska jag vara på plats..aja..den dagen den sorgen :)

nu ska det njutas av ledighet in i det sista !!!!

tjingiis


~L.E

.....................

Get me out of here....

det är det enda jag säger..tror ni förstår hur jag känner ikväll utan att förklara mer...

over and out

~L.E

take me back

gaahh...nu kliar det i hela kroppen. redan när jag slog upp mina två blå idag så kände jag vad om höll på att hända..  jag landar...

jag börjar inse att jag är hemma!! mina två senaste dagar har gått av bara farten, folk och kramar hit och dit, vandrat gator upp och gator ner i staden utan att riktigt fatta vart jag har varit även att det är samma gator som jag har vandrat så många gånger förrut...allt har känts som en dröm..men idag, idag fattar jag att jag har kommit hem och är kanske inte så jätte nöjd! mitt humör är verkligen inte på topp och jag har lust att bara låsa in mig i min lägenhet idag, sitta i mjukisar, gömma mig under en filt och bara lyssna på musik, äta choklad och drömma mig bort...jag är egentligen så sjukt rastlös att jag inte vet vart jag ska ta vägen men kommer verkligen inte på något att aktivera mig med som passar mig i smaken alls!! är inte ens sugen på att gå ut ikväll ( jösses nu måste något verkligen vara fel ) !

nä nu ska jag hoppa in i duschen, sätta på hög musik och försöka komma i stämning! hallå, det är ju LÖRDAG !! och vid tolvtiden blir det åter igen ett kärt återseende, samuel är hemma från norge :) det kanske kan få mig på bättre humör...HOPPAS !!


I WILL SURVIVE !!

later

 

~L.E




fredagsmys

min fredagskänsla lyser med sin frånvaro trots att det har varit ledighet, solsken, lunch på stan, shopping och ikväll vankas det middag och ett glas rött pa harrys med Frida...aja...jag kommer nog snart in i mina rutiner och lär mig veckans alla dagar. i 5 manader har jag ju haft fredag VARJE dag ..hehe... dagen har i alla fall varit toppen och jag har till och med fått tilbaka min resväska :) tjohooo....nu ar det bara att boka tid i tvättstugan..ååhh så kul...hehe...skönt att ha den hemma i säkert förvar i alla fall.

nu ska jag göra mig fin inför kvällens aktiviteter... jag ska träffa FRIDA igen !! wiihoo !! det har varit många kära återseenden på stan idag men henne har jag inte träffat än..men nu ar det bara en timma kvar :)


~L.E

hoppas hoppas hoppas

jag gick precis in och kollade på nätet hur det går med min väska...

Bag 1 Status RECEIVED AT AIRPORT / DELIVERY PROCESS INITIATED


gött !! den är forhoppningsvis påväg hem till mig....fast dom har ju inte ringt och det skulle dom göra innan dom skickar den. men det står ju faktiskt på statusen att hemkörningen är påbörjad..för det är väl vad delivery process initiated betyder?!

aja vi får vänta och se....

jag håller alla mina tummar !!

~ L.E

morning

när jag slog upp mina två blå idag och såg solen trodde jag att jag var i Phuket . jag visste att det skulle bli så :) men sen insåg att jag var hemma i min lägenhet men blev faktiskt inte så värst ledsen trots allt, det är ju super duper väder och det ar fredag! wiihoo..visst det kunde ha varit några grader varmare kanske för att passa mig helt i smaken men att solen skiner gör det så mycket lättare att vara tillbaka i sweden! hade egentligen tänkt att sova ut idag men det gick inte längre än till tjugo över sex..hehe allt är sig likt :) nu har jag kollat på nyhetsmorgon och ska bege mig ut på en liten morgonpromenad och sen köpa frukost.

KAFFE KNÄCKEBRÖD OCH KESO ! mums ....

later

~L.E

in i drömarnas värld...

skratt och gråt om vart annat idag och nu är jag helt slut i kropp och knopp ! har fortfarande inte fattat att jag faktiskt har kommit till sverige igen....

tuuusen tack till alla nära och kära jag har träffat/pratat/messat med sen jag kom hem. ni gör det lite mer värt att vara hemma <3

nu säger fröker eriksson god natt..ska forsöka att inte tänka såmycket nu när jag kryper till sängs, inte tänka på resan och absolut inte tänka på alla saker jag har att fixa nu här hemma kommande dagar..nu ska det bara bli skönhetssömn heeela natten lång! kommer sova med långbyxor och sockar under tjockt täcke! :) mys! kunde inte i min vildaste fantasi ana att jag skulle frysa såhär mycket som jag faktiskt gör..jag som är ganska varm av mig...men huuu sååå KALLT det är här hemma..BURR !!

ska bli intressant och se om jag fattar vart jag är när jag vaknar i morgon :)
hoppas man vaknar pa rätt sida i alla fall ! jag har ju en helt härlig ledig helg att se fram emot, eller hur? kom igen linda..hejja hejja..glada miner nu !!

over and out

 

( ser ni förresten att jag verkligen ansträngde  mig i detta inlägget och har skrivit med åäö :) ) NÖJD
~L.E


@ home

flyget fran malaysia tog 13 timmar, jag sov 9 :) var bara vaken nar det serverades middag och frukost..i amsterdam blev det strul, holl pa att missa mitt flyg hem men klarade det med 5 minuter innan vi lyfte men det gjorde dock inte min vaska..den ar kvar pa flygplatsen i amsterdam...

har gratit 3 ganger sen jag kom till sverige men solen skiner :) jag kom med varen till svenska folket! wiihooo ;)

kommer battre uppdatering senare. nu ska jag traffa min kara Angie, vi ska fika. jag behover verkligen kak i magen...eller egentligen inte, jag fick inte igen mina jeans innan..hhehe...aja.....jag ar hungrig som en varg sa kak ska det bli och en semla med om det finns nagon kvar :)



behover jag forresten saga att jag fryser? BUUUUURR !! vinterjackan pa....

ska forsoka lara mig skriva med åä och ö i kvall oxa... :) hors sen


~L.E

snart hemma !!

tidigt i morse drog jag till flygplatsen i Phuket..allt var frid och frojd tills jag kom till tullen...oooooooops! jag hade visst stannat 1 dag for lange i landet, ''det visste jag ju inte'' ;) hehe...500 bath i boter skriker tulltjanstemannen...NO NO NO svarar jag och spelade oskyldig och ovetande...efter nagra minuters tjabb fick jag folja med killen i tullen till The big boss! 500bath ar ju inte sa varst mycke men jag tankte att det gar ju alltid att forsoka komma undan lite snyggt, jag sag det som en utmaning bara eller brista, jag hade inget att forlora. och det gick min vag. med radjursogon och lite bortforklaringar lamnade jag 15 minuter senare bossens kontor med en fin stampel i passet utan att betala en krona och kunde smidigt kliva pa flyget till malaysia !! jag skrattade hela vagen till flyget fran hans kontor.... ;) gissa om alla andra turister kollade med stora ogon pa den blonda svenska flickan som nyss hade blivit inslapad pa bossens kontor och nu kom ut med ett leende pa lapparna.. :) hurra for mig ! I made it ...

flyget till malaysia gick sa fort att jag knapps han blinka. upp i luften, kaka och sen ner igen..val pa flygplatsen vagrade jag inse att min resa har tagit slut och ville inte sitta och deppa pa flygplatsen i 11 timmar sa jag letade reda pa forsta basta tag in till centrala Khuala Lumpur. 150 kr tur och retur gick det pa men jag tankte att hellre 150 kr fattigare men glad an 150 kr rikare och i tarar pa en flygplats..min tanke var fran borjan att ta mig till time square ( shopping mal ) men turistinformatorerna pa flygplatsen sa att det var smidigare att ta sig till ett annat stalle och det skulle dessutom vara mycket battre sa jag tog mig dit. det lag ca 45 minuter fran flygplatsen sa det var perfekt..men der fanns tyvarr ingen shopping som lockade mig inte, bara massa dyra markesklader. visst det var ju mycket billigare an i sverige men jag hade ingen storre lusst att slanga ut 500 kr for en t-shirt och jag var inte sa shopping sugen heller for den delen heller, ville bara bort fran flygplatsen sa jag satte mig pa ett cafe och laste min bok och njot av solen i stallet. helt underbart bland alla stressade manniskor som irrade runt. for ca 2 timmar sedan kom jag till baka hit till flygplatsen och skadade solnedgangen fran en parkbank och fallde en tar, men det blev bara en :) kunde lixom inte halla tillbaka den. sen gick jag in och trostat pa mc donalds. nu kanns allt mycket battre !! mat ar livet ;)

om helt plotsligt sa ar det bara 2 timmar och 15 minuter kvar sen sitter jag pa flyget till amsterdam, ett snabbt byte dar sen ar jag pa kastrup flygplats sen blir det tag och om allt gar som det ska ar jag hemma i min lya runt 14 tiden pa torsdag... en resa pa 34 timmar ar ju ingenting jag ar ju snart hemma..hehe....

hors !!

over and out

~L.E


why do all good things come to an end..

igar var ingen bra dag...jag vaknade helt pa fel sida..jag hade typ mardrommar om jobbet. alla cheferna var jatte sura, jag var tvungen att jobba 7 dagar i rad och ingen var glad att se mig...nagon som har jobbangest??!! hhmm..aja i vilket fall som hellst sa var jag pa jatte daligt humor nar jag slog upp mina tva bla igar..kan vara pa grund av drommen vad vet jag..tog mig till stranden dar det inte hande sa varst mycket, nagra gamla gubbar med sina ''thaiflickvanner'' plaskade i vattnet och allt var i sin ordning. pa kvallskvisten blev det lite shopping.inget markvardigt. thaimodet ar ju inte det senaste sa jag antar att jag kommer ga loss i affarerna som en tok nar jag val kommer hem..var och sommarklader har kommer jaaaag !! :) nar jag kom hem pa kvallen och skulle sova kom min forsta grat attack...dom spelade Big girls dont cry pa MTV och jag kunde inte halla tillbaka tararna...jag bolade och bolade och tankte pa hela min resa och vad som nu vantar...jag ar verkligen jatte nervos over att aka hem. lite radd. kanns ju jatte konstigt..nu har jag lixom restrunt till platser jag inte har haft en aning om och inte kannt en endaste person och det har inte rort mig i ryggen men nu nar jag ska resa hem till tryggheten, nara och kara, min lagenhet och min vardag DA ar jag nervooos....det ar nagot fel pa mig... ;)

idag har i alla fall humoret varit pa topp :) vaknade pigg som en larka och drog till stranden dar jag har njutit till fullo..darefter blev det en laaaang dusch med harinpackning och skrubb. sen begav jag mig till en skonhets salong och fick massage, manikyr och pedikyr for 155kr !! yes ni horde ratt..josses sa billigt !! jag har inte varit sa har fin pa hela resan, jag som lixom har gatt runt i mjukisklader, osminkad och tvattat haret var tredje fjarde dag..hehe...nu skiner det om mig och jag har tagit pa mig en ny klanning och smink kvallen till ara :) ska snart ut och kaka en pizza och ta mig ett glas rott..finns det pengar kvar sa blir det en glass oxa ;) sen kanske det kommer fallas en tar eller tva...usch vad barnslig man ar..hehe...aja....

07.00 plockas jag upp imorgon sen bar det av till malaysia. dar ska jag sitta i 11 underbara timmar pa flygplatsen..hurra hurra :) va kul jag ska ha..hehe..kanske hors da :) sen flyger jag vidare mot amsterdam och ar sen om allt gar som det ska pa svensk mark runt nio tiden pa torsdag morgon !! NERVOOOOOS... :)

see ya!!

over and out


min vardag ;) men snart blir det andra bullar for froken eriksson..hehe


finkladd kvallen till ara :)


~L.E

just one more day left..

kanner inte for att blogga...sorry....

over and out!

~L.E

40 grader

idag bjods det pa 40 grader i skuggan! lovely. och om 2 dagar ska man till 40 grader kallare hehe..jag hoppas pa plus grader i alla fall. idag ska jag inte beklaga mig over min angest. inget kul for er att hora anda ju ! :)

jag borjade dagen med frukostbuffe for 30 kr ! jag blev matt som en platt och har inte orkat ata natt pa hela dagen..frukost buffe is the shit :) mums ... efter beachen tog jag taxi till Patong beach ( jag var har forra veckan eller nat ) , gillar val inte stallet jatte mycket, stranden suger men har finns shopping och jag ska strax bege mig till ett shoppingcenter och se vad dom har att erbjuda :)

nu ar det nagra jakla indier har inne som kacklar hogt som fasen sa jag orkar inte ens tanka..fyy fan vad storiga !!
blir inget mer bloggande nu..maste har i fran! usch for indier.......morr !!


sorry

over and out

~L.E

3 days left...

jag har haft en san underbar dag denna lordag. 08.00 blev jag upphamtad vid mitt hotell av min driver och i baksatet hade han ett aldre par runt 70 bast fran tyskland som jag skulle tillbringa mina kommande timmar med , suck tanker kanske ni, hurra sager jag :) vi hade skit kul ihop! och nar dagen var slut och jag satt i bilen pa vag hem kom angesten igen, jag borjade tanka pa hur kul jag haft under hela min tid pa resande fot on my own, hur mycket vanner jag skaffat fran hela varlden. tank att jag idag lixom blev typ bastis med ett gamalt par fran tyskland, vem kunde tro det? jag har lart mig sa otroligt mycket om mig sjalv och kunde aldrig i min vildaste fantasi ana att jag skulle ha sa har roligt!! vill inte att det ska ta slut har...jag alskar detta, dra till stallen jag inte vet det minsta om, traffa folk gamla som unga, tjocka som smala och bara ta dagen som den kommer.....
men nu ar slutet nara 3 dagar kvar. det som borjar kannas mest surt ar nastan att borja jobba igen. ar inte sugen for 5 ore! det ger mig mega angest...

denna dagen har i alla fall varit till belatenhet, sa jag suger pa den tills vidare. jag har varit pa en fantastisk view point, sett en mega stor big buddha, sett ett jatte fint tempel mm. det enda som inte var bra var monkey showen. stackars aporna hade koppel och var tranade att gora massa sjuka saker som cykla och sparka fotboll. visst, jag skrattade mesta dels och det var ju lite kul att thailandarna som vanligt valde den blonda svenska tjejen att dra upp pa sceen och ta del av showen :) fick nagra fina bilder med apan Charlie som showade med mig infor publiken. men vilket liv dom har assa..efter upptradandet blev aporna inlasta i burar igen. usch... sen var det dax att rida elefant, aven detta var ett skamt. tur jag har gjort det en gang tidigare ute i djungeln sist jag var har. denna gangen gick elefanten 5 minuter in i skogen och sen vande den och gick tillbaka. trisst. men jag fick i alla fall rida pa elefantens huvud pa vagen hem :) det var ju lixom inte sa kul att sitta pa en korg pa ryggen och guppa. sa jag fick alltsa rida helt on my own :) ! gissa om tyskarna skrattade. dom var livradda av att bara sitta i korgen. men rida elefanten tillbaka var ju inga konstigheter, den visste vagen och ville hem till maten. det enda jag behovde gora var att ''kicka'' igang den och stanna den nar jag ville hoppa av. aja tur att jag inte var pa utflyckten for att se apor och elefanter for da hade jag blivit besviken. men resten av dagen var toppen !! :)

efter min lilla tripp blev det ett eftermiddagsdopp i havet och nu har jag varit ute och kakat min grona curry ! smaskens..


ganget :)


elefantdrottningen :)


me and Charlie :)


charlie in action. sotlok ! :)


vacker tempeltradgard..

slut for idag !

~ L.E


shoppaaaaa !!

i vantan pa att i alla fall nagra av korten ska laddas upp pa face sa har jag kikat lite pa vad varmodet har att erbjuda dar hemma i sverige !! gaaaaah sager jag bara, jag kommer ju shoppa ihjal mig nar jag kommer hem !!! :) alltid natt att se fram emot i alla fall :) man fa gladjas at det lilla i dessa angest tider !

over and out


~L.E

pics

skulle vara lite snall mot alla dar hemma nu och ladda upp bilder fran resan pa facebook, har ca 700 som inte lagts upp an , visst ALLA ska ju inte upp direkt men vissa vagar man ju visa allmanheten i alla fall ;) men internet ar skiiiit seeeegt!! aaahh... aja...idag har jag inte sa mycket roligt att beratta, jag spenderade nagra timmar pa stranden, det var jatte skont idag med harlig vind och svalkande hav. imorgon ska jag dock skippa stranden, kanske drar dit och badar en svang pa eftermiddagen men innan det ska jag pa utflykt :) jag ska se massa sevardheter. att vara pa stranden 4 dagar till kommer gora mig rastlos sa nu ska jag ut pa aventyr. ska bli riktigt trevligt ! 08.00 bar det av i morgon mot big budda osv...

nu ar det 4 dagar kvar.....nervoooos!!


min dag :)


over and out

~L.E

fran Karon

tidigt idag pa morgonen tog jag farval av anna och lina som tog bussen mot koh tao, jag sjalv tog lokalbussen mot Phuket och Karon. inte helt lyckat, efter 2 timmar var vi framme i Phuket town dar en thailandare som jobbade pa bussen slangde av mig mitt pa en ode gata. han sa att det var det basta stoppet att stanna pa om man skulle till Karong beach..jag tvivlade. inte en enda ljushyad sa lang ogat kunde na och ingen taxi eller buss heller for den delen. tillslut fick jag tag i en svart taxi ( borjar bli en dalig vana nu) och foraren var helt stord..han ville ha 130 kr forst, och jag vet att resan jag gjorde med honom var inte vard med en 50 kr, inte ett ore mer..efter mycket om och men fick jag det for 100 kr. det ar inte det att jag ar sur over nagra kroner hit och dit men jag blev sa sur over att han utnyttjade situationen, han visste att jag inte kunde ta mig dar i fran pa annat satt sa han kunde i princip ta det pris han ville...ibland ar thailandarna for jakliga! aja nar jag kom fran tog jag in pa ett jatte fint boende, unnar mig lite lys nu pa slutet. och Stranden har i Karon ar jatte fin om man jamfor med den andra stranden har i Phuket, Patong beach dar jag var innan jag drog till Lina och Anna i kao lak. men shoppingen har suger sa nu ska jag ha nagra stek dagar har pa stranden och sen dom 2 sista natterna drar jag till Patong for shopping. nar jag var pa stranden idag hamnade jag forresten i solstolen bredvid folk fran vetlanda ett aldre par, jag horde deras smalandska sen horde jag anr dom pratade om hur vadret var hemma i vetlanda nu..helt sjukt. varlden ar verkligen liten men jag kande faktiskt inte igen dom. sa jag blundade och somnade i stallet, trott efter morgonens resande. nu ska jag hem och lasa lite twilight och kolla pa tv. i morgon blir det beachen! ska bara ta det lugnt nu mina sista dagar, sola, bada, lasa, kaka och shoppa och vara helt sjalv och vila upp mig och forbereda mig for hemresan! 5 dagar kvar nu....



Anna och Lina som jag lamnade idag pa morgonen. vi ses hemma i vetlanda over pask tjejer :) wiihooo!!



innan jag drog ut och kakade ikvall sa kollade jag pa solnedganen pa stranden..mys!



dar fick jag salskap av en jatte sot pojke som gillade mitt blonda har :)
sotlok :)


hors i morgon !

~L.E


vingliga ben..

igar dampade jag angesten over hemresan med ol..skulle bara ta en, slutade med att vart bord bestallt in 12 liter..hahaha ! josses...och det var inte en endaste kotte ute pa stadens gator forrutom vi vid vart bord vid ol taltet utanfor Mcdonalds..haha..men kul var det :)

idag kor jag med shoppingmetoden i stallet. har kopt mig varldens finaste ring som gjorde mig lycklig for stunden. sen har det blivit lite annat smatt och gott :) i morgon drar Lina och Anna till koh tao och jag ska till Phuket. jag ska ge mig pa att aka lokalbuss och sedan byta buss i phuket town och ta mig till Patong..josses. men det finns inget annat satt att ta sig har i fran om man inte tar taxi, det tar typ 1 och en halv timma men det kostar skjortan sa nu ska jag alltsa ut pa aventyr och prova thailandarnas bussar.haha..kan ju bli intressant. lar ta mig ca 3-4 timmar att komma fram men det ar det vart, mer pengar till shopping ;)

nu ska vi hem och packa vara vaskor! upp med tuppen i morgon !

over and out

~L.E

vingliga ben..

igar dampade jag angesten over hemresan med ol..skulle bara ta en, slutade med att vart bord bestallt in 12 liter..hahaha ! josses...och det var inte en endaste kotte ute pa stadens gator forrutom vi vid vart bord vid ol taltet utanfor Mcdonalds..haha..men kul var det :)

idag kor jag med shoppingmetoden i stallet. har kopt mig varldens finaste ring som gjorde mig lycklig for stunden. sen har det blivit lite annat smatt och gott :) i morgon drar Lina och Anna till koh tao och jag ska till Phuket. jag ska ge mig pa att aka lokalbuss och sedan byta buss i phuket town och ta mig till Patong..josses. men det finns inget annat satt att ta sig har i fran om man inte tar taxi, det tar typ 1 och en halv timma men det kostar skjortan sa nu ska jag alltsa ut pa aventyr och prova thailandarnas bussar.haha..kan ju bli intressant. lar ta mig ca 3-4 timmar att komma fram men det ar det vart, mer pengar till shopping ;)

nu ska vi hem och packa vara vaskor! upp med tuppen i morgon !

over and out

~L.E

seven days

nu ar det bara en ynka vecka tills jag ska aka hem...suck suck suck! kanner mig lite depp samtidigt som jag har det helt sjukt soft med Lina och Anna i kao lak. idag har det varit en dag pa stranden och nu blir det kaka och nagra ol. det behover jag for att stilla nerverna....

later

~L.E

ingen mandagsangest har inte :)

idag var jag uppe med tuppen 5.30 och akte buss till Kao lak till anna och Lina som har fixat varldens basta boende at oss med AC tv och jatte stort badrum  nara beachen for typ 70kr var natten :) perfekt. nu har vi nyss kommit hem fran stranden och tankte faktiskt ga till ett museum har , tsunami museum. det ar 3km dit sa vi far lite motion pa kopet! :) ikvall blir det kak och myskvall ! lovely...

det var allt for idag!

over and out

~L.E

gaaasp!

det ar lite konstigt att man befinner sig i Phuket som ligger i Thailand och anda ar det typ omojligt att hitta ett stalle med ordentlig thaimat !! Phuket ar verkligen turistigt och alla mat stallerna ar dyra och vardelosa..det finns hur manga svenska restauranger som hellst och massa steak hous och italienska pizza och pasta stallen men en vanlig enkel liten thairatt far man leta med ljus och lykta for att hitta! nar jag val hittade ett stalle sa var det en stor besvikelse. jag bestallde min vanliga grona curry med gronsaker och kyckling som ska vara en aningens spicy men icke, det smakade typ ingenting och kycklingen kandes att den hade varit fryst, lika sa gronsakerna...dyrt var det ocksa :( 50 kr ! vanligtvis bruka thaimaten kosta typ 25-30 kr...Hoppas Karon ( den andra delen av Phuket) ar battre for dit ska jag sen och spendera mina sista dagar och da ska jag bannemig ha ordentlig thaimat !

lite shopping har det blivit ocksa, lyckades fynda en ny resvaska. jag blev helt kar. den ar verkligen jatte jatte jatte fin :) fick den for ca 500 kr efter lite prutning och den ar stor och bra :) lycka! nu ska jag dumpa min ryggsack, den ar sa jakla skitig och packa ner mina klader i min nya fina resvaska. jag ska ju anda inte resa runt mer sa da kan jag lika val ha en vanlig vaska i stallet for ryggan..det enda stallet jag ska till nu ar ju kao lak och dit aker jag med minibuss som hamtar mig vid hotellet kl 06.00 (!) i morgon sa jag behover inte slapa vaskan massa..i kao lak ska jag forsoka leta reda pa Anna och Lina. har inte fatt tag i dom men vi bestamde att vi skulle ses dar i morgon sa jag hoppas jag springer pa dom pa nan gata i fall vi inte hors innan jag kommer dit..sant loser sig alltid pa ett eller annat satt :)

na nu maste jag hem och packa, blev inte sa manga timmars somn i natt precis och jag ar verkligen jaaaatte trottt och i morgon ska jag upp 05.30 sa jag far nog satta lite fart har :)

over and out!

~L.E

vi som gjorde det igar :)


assa jag hade sa sjukt kul igar med ganget har ovan ! :) vi borjade med kak och ol pa en svensk restaurang sen blev det mer ol och drinking games pa killarnas rum..sen gjorde vi patong osakert hela natten lang..det blev pingpongshow som var helt galen ( och nu snackar vi inte direkt pingis har inte , aven att det var pingisbollar inblandade i leken), shottar inne pa grabbarna grus och massa svettig dans! sen kylde vi ner oss inne pa nan Ice bar som vi hittade..det var svin kallt dar inne men sjukt skont :) idag har jag spenderat nagra timmar pa stranden, mar forvanansvart bra med tanke pa olkonsumtionen igarkvall men det ar ju bara att tacka :) ikvall ska jag nog shoppa lite..finns sa jakla mycket har sa jag blir helt tokig! tjejerna drog till Bangkok idag sa nu ar jag sjalv fram tills i morgon da jag ska mota upp anna och lina i Khao Lak :) nya aventyr vantar... har dock bara 9 dagar kvar nu och jag vet att det kommer ga sjukt fort..jag ar jatte nervos! snart sitter jag pa flygplatsen.....

blev forresten ingen tattuering igar..och jag ar faktiskt glad for det..tattuera sig med massa ol i kroppen ar inte min grej..ska jag lagga mig under nalen ska det vara i nyktert tillstand och ordentligt gjort :) men sara och ditte drog till med varsin, blev faktiskt jatte fint  :)

na nu ar det dax for en dusch innan shoppingen !!

later !

~L.E

inget att forlora

nu kom den dar kanslan igen...det dar som kanns i magen, i huvudet och som gor att ogonen taras..agesten...snart ska jag hem....ikvall kor jag all in !!

~L.E


hon har inte ens brannan men anda far hon ligga (internt citat )

igar blev det fredagsmys med middag och shopping och idag hoppade vi alla upp med tuppen for stek pa stranden. men innan det var det dax for frukost. och jag snylltade gratis frukost pa tjejernas hotell, jag smog in dar i matsalen lite snyggt :) nice..hehe.. nu har vi precis kommit hem fran 6 timmar pa beachen och ska samla krafter for ikvall ska vi pa pingpongshow och sen blir det buckets och dans hela natten :) vi smider aven lite planer, planer for att gora nagot som kan gora ont...jag ar inte saker an, det kommer bli ett minne for livet om jag gor det men jag tror jag kommer banga for jag vet inte riktigt om jag ar saker pa min sak.. och nar man val har gjort det ar det ganska svart att sudda ut om man sager sa....nu vet ni sakert vad jag snackar om...aja vi far se om jag vagar lagga mig under nalen eller inte! nu ska jag hem och ta en dusch!!

over and out!

~L.E

jag far stanna :)

resan till Phuket och patong gick bra..tog mig lite over 3 timmar men en san kort resa ar som en droppe i havet for mig nu nar man ar van vid 10-20 timmars resor :) nar jag kom hit tog jag mig till macke, ditte och saras hotell och vad hander nar jag traskar in dar?! jo da kommer tjejerna ner for trappan :) perfekt..kunde ju inte bli battre..dom strosade ner till stranden medan jag tog in pa ett hotell bredvid. dom bor for 300kr natten, det har lixom inte jag riktigt ekonomi till, eller det har jag egentligen men jag kanner att jag hellre lagger pengar pa annat..jag bor i alla fall riktigt lyxigt nu anda, AC , TV dubbelsang och kaklatbadrum..det ni :) for 120 kr..helt ok..

sa fort jag hade lamnat vakorna pa rummet var det bara att forsoka ta reda pa vart immigrationofficet lag..det tog ju sin lilla tid..men till slut fick jag reda pa att det ligger i Phuket town ( ett omrade dar det typ inte finns nagra turister eller vita manniskor over huvudtaget)..en bra bit har i fran sa jag fick leta taxi men fick bara tag i bilar som kostade 200 kr ! formycket pengar for min del men till slut fick jag tag i en svart taxi..hehe...en gubbes brorsas kompis eller nat tror jag det var om jag fattade det hela ratt, dom hade ju inte varldens basta engelska..haha..100 kr gick kalaset pa, visst jag var lite nervos over att bli kidnappad men jag sparade 100 kr ;) pa immigrationoffice fick jag fylla i massa jobbiga papper och grejer men nu har jag i alla fall 7 extra dagar har i thailand utover mitt vanliga turistvisum. hade egentligen behovt 8 men det gick inte att fixa sa jag kanske kommer fa bota lite for min extra dag nar jag kommer till flygplatsen nar jag ska aka hem om inte grabbarna i tullen ar snalla mot mig :) har aven beslutat mig for att inte andra mitt flyg hem..det ar inte vart over 1000 kr. jag far helt enkelt komma pa nagot bra satt att doda 11 timmar pa KL flygplats..forslag tack ??!!

Nar jag kom tillbaka fran immigrationoffice sa drog jag till tjejerna som lag vid poolen..softade dar ett litet tag innan jag begav mig hem for dusch ( tvattade till och med haret, kanner mig som en ny manniska, blir typ bara att jag tvattar det var tredje eller som nu var fjarde dag..hehe ) och lite slapp i sangen.liiiiiife iiiis gooood :) ingen stress..

nu ar vi dock lite veliga om vi ska ut ikvall eller om vi ska ha fredagsmys, macke vill ut, sara velar, jag velar och Ditte vill inte...vi far val se hur det blir med den saken..ska bege mig till deras hotell nu for vi maste i vilket fall som hellst ha lite kak i magen..


nyduschad och frasch igen :)

seee yaaaa !!


~L.E

kanske inte blir en jatte rolig dag, hade hellre legat pa stranden !

god morgon ! da var klockan halv nio och jag ska ta mig till baten som ska frakta mig till Phuket..lite buss resa blir det ocksa. sen ska jag virra runt i Patong, har slarvat bort mackes nr sa jag far bara tag i dom via facebook men jag vet vilket hotell dom bor pa sa nar jag har hittat dit hoppas jag att jag hittar dom :) om det ar billigt och bra dar tar jag ocksa in dar annars sa hittar jag nat i narheten..men mitt viktigaste mission idag ar att forlanga mitt visum pa immigrationoffice sa hoppas jag hittar dit innan dom stanger kl 4 !! har forresten fatt svar angaende mitt flyg. jag kan boka om biljetten till ett pris av 1000 kr...fragan ar om det ar vart det eller om jag helt enkelt far sitta 11 timmar pa KLflygplats...tusen kr ar mycket pengar...hhmm.....nu maste jag kil sa jag inte missar baten! hors snart igen, om immigrationoffice later mig stanna kvar i landet vill saga ;) !

over and out

~L.E

Mooooorr !!!

Nu ar jag ARG...ARG pa riktigt!! forra veckan hittade jag det perfekta flyget hem till sverige och nar jag skulle boka det var det slut sa jag fick helt enkelt bita i det sura applet och boka ett annat flyg hem med 11 TIMMARS vantan i malaysia..piss trakigt och jaaaaatte seeeeegt! nu nar jag gick in och kollade lite flyg igen bara for skojs skull , vad har hant da tror ni ??!! jo da finns helt plotsligt det flyget som jag ville ha fran borjan med bara 3 timmars vantan i malaysia, 200 kr billigare ocksa !! MORR !! aja...jag har mailat och fragat om det gar att boka om flyget men troligtvis inte for pa hemsidan stod det att flygen ar ej ombokningsbara..suck ! jag far helt enkelt sitta pa Kuala Lumpurs flygplats inne pa MC donalds i 11 timmar..har hort att man inte ens far ga ut ur flygplatsen under vantetiden..da maste man betala massa pengar och grejer..! suck suck suck..jag som redan har angest over att aka hem..blaaa ! aja..sen ar jag arg pa en sak till...forlat om jag klagar men man mar sa mycket battre nar man har skrivit av sig allt :) jag var pa stranden idag och min solkram tog slut!! :( och inte fanns det nagon ny att kopa heller, for jag var ute pa long beach, som ar lite ode men otroligt vackert..tror jag har visat bild pa den tidigare..aja i alla fall sa hade jag ingen solkram till ansiktet sa nu ar jag ROD och brand :( inte jatte farligt men ar radd att jag ska fjalla nu..trisst, javisst !

fran det ena till det andra..nu ar det slut pa klagandet fran froken erikssons sida :) nar jag kom tillbaka till hotellet sa traffade jag Sofie ( en kompis till kristin, kristin som jag spenderde 10 dagar med pa gillioarna pa bali) jag trodde sofie hade akt hem till sverige for sa var planen men hon angrade sig och ar fortfarande ute och reser! vi har hamnat pa samma hotell nu...jag har sagt det forr och jag sager det igen, varlden ar sjukt liten! synd bara att jag drar vidare i morgon.. ska mota upp Ditte , macke och sara i phuket, patong...jag maste dit och fixa med mitt visum, sen spenderar jag nagra dagar dar med dom innan jag aker upp till kao lak och moter upp anna och Lina...som ni marker har jag fullt upp har nere. jag far nastan inte en lugn stund trots att jag ar ute och reser sjalv..men nu ska jag tillbaka till mitt rum och packa min vaska, IGEN, undra hur manga ganger under dessa 4 manader jag har packat den dar satans ryggsacken!! aker tidigt i morgon till phuket..maste hinna till immigrationoffice innan dom stanger..hall tummarna for mig att jag far stanna lite extra dagar har i thailand for en billig peng :)




~L.E

god kvall

vilken harlig dag. det blev stranden for hela slanten pa en luftmadrass ute pa havet, det var pa tok for varmt for att ligga i sanden ! ikvall har det blivit groncurry med kyckling (som alltid) och sen begav jag mig till ett mysigt lite cafe , tog en kaffe (smakade precis som kaffet hemma, ljuvligt), laste lite bok och tankte pa livet...nar jag satt dar insjunken i mina tankar kom basisten fran mitt favorit live band pa rollingstonebar fram till mig och fragade vart jag var i gar kvall nar dom spelade...hehe..sen sa han att han tyckte att jag skulle komma ikvall sa skulle dom spela fear of the dark for mig eftersom han vet att jag alltid onskar den..hehe !lite kul att han kannde igen mig :) dom ar verkligen saaaa skona dom grabbarna..en liten stund efter det blev jag utbjuden igen !! av en kanadensare som jag traffade pa Full moon partyt pa koh pangan. han fragade om jag ville folja med honom ut och kaka och sen dra pa fest men ater igen sa tackade jag nej. ikvall ar det me my self and I och min bok New moon sa klart :) sa jakla skont ! i morgon ska jag upp med tuppen hade jag tankt och dra till loong beach for lite stekning :) och vet ni, idag ar det exakt 2 veckor tills jag aker hem !!!!! omg...

~L.E


all good things come to an end

hej igen bloggen :) fick lite angest innan over vad jag skrev har pa bloggen, att angesten ar total over att aka hem..kanner mig sjalvisk mot er dar hemma att skriva sa ! klart ni ar saknade och det kommer bli kul att ses igen men detta aventyret jag har varit ute pa har verkligen varit det basta i hela mitt liv och jag vill itne att det ska ta slut. resa sjalv ar sa underbart och galet kul att det inte gar att beskriva med ord och jag ar sa fruktansvart glad att jag har gjort det och klarat av det ! nu lider det dock mot sitt slut och jag kanner mig lite nervos over att komma tillbaka till verkligheten och vardagen..har ingen aning om hur jag kommer reagera, sist jag kom hem fran en lite langre resa grat jag i 2 dagar....na nu ska jag sluta gnalla. an sa lange har jag 2 och en halv vecka kvar pa aventyret att overleva och leva livet :)

idag har jag varit med om 2 helt sjuka saker...varlden ar verkligen liten. nar jag lag pa stranden idag och solade horde jag en glad stamma saga mitt namn, VIKTOR FLADVAD som jag och anna larde kanna har sist vi var pa phi phi. han ar ocksa har nu och fick syn pa mig pa stranden! han hade ingen aning om att jag var har just nu! skit kul att ses igen verkligen :) vi har varit ute och kakat mat ikvall och druckit lite vin! tidigare idag gick jag upp tipp view point, typ 30 minuter upp pa ett berg, jag som inte har tranat eller rort en fena pa ca 4 manader holl ju pa att do! men jag tog mig upp till toppen ( som ni sag pa forra bilden jag la upp innan ) och i morgon vet jag nagon som kommer ha traningsverk! aj aj...i alla fall, nar jag sedan skulle ta mig ner for berget stannade en kille fran kanada mig och fragade om jag har hoppat fallskarm i australien i ar...och visst har jag det , och det visade sig att han var i samma plan som mig upp i luften, nar han val sa et sa kande jag i gen honom. helt sjukt att forst se honom i australien pa vag upp i luften och nu pa vag upp mot toppen av ett berg..!

efter min svettiga bergsklattring gjorde jag nagot mindre kul.jag tog farval av mina finnlandska vanner ! snyft..dom drar i morgon och har tjatat pa mig att folja med men jag har lite andra planer nu sa idag var troligtvis sista gangen jag sag dom, ever :( kommer sakna massa !! vi har verkligen varit som en liten familj sedan vi sags forsta dagen pa bali vid poolen! dom ar bast!

nu ar klockan halv tolv och jag ska krypa till sangs och lasa lite twilight!

nattis



~L.E

life is goood


angesten over att aka hem borjar bli total..jag tanker pa det allt mer och mer for varje dag som  gar..ska forsoka koppla bort tankarna sista tiden och bara njuta...resa ar ljuvligt !


~L.E



back in business

hej bloggen och alla kara lasare :) sorry om jag har varit lite off pa senaste vad det galler bloggandet men nar man traffar nytt folk sa umgas man hellre och hittar pa nya saker an sitter vid datorn och knapprar! men ikvall har jag lite egen tid och ska agna min kvall at er :)

jag ar alltsa pa Phi phi , ett utav mina favvo stallen har i thailand. saklart har aven detta stallet forandrats mycket sen sist men den softa stamningen ar fortfarande kvar pa on och inte ett enda MCdonalds i sikte ! skont skont ! har ar ingen stress. bara sol bad och fest !  :) shoppingen har ar dyr men tuuusen ganger battre an var den var sist jag var har. sjukt mycket fint, och dom har till och med fatt hit nagra vintage butiker :) dar jag har spenderat lite pengar..det ar ju inte billigt dar inne precis men det ar kul att har saker som man inte hittar i sverige. kopte ett halsband, ett armband en kofta och en t-shirt..kalaset gick pa 500-600kr vilket ar vaaaaldigt dyrt for sa fa saker har i thailand men det var det vart.. partystamningen ar lika bra som sist ocksa , min favorit bar finns kvar Rollingstonebar, dar dom har ett thailandskt liveband som lirar Ironmaiden, metallica och somliga gar i trasiga skor (!!) samt andra skona latar  varje kvall..dom ar sjukt skona..sist jag var har lirade dom happy birthday for mig :) nagot som ar nytt har i partyvag ar att alla stallen maste stanga redan kl 01.00 eftersom 3 turister blev skjutna har i nagot gangbrak i december, vad jag har hort var det thailandare som skot 2 svenskar och 1 norsk. och nu har polisen beslutat att stanga allt kl 01.00 for att ha mer koll pa vad som hander har...lite trakigt men det har oppnat nagra nya stallen nere vid stranden dar vi har ''efterfestat''' lite..dom har ingen musik men serverar alkohol sa dar har det blivit nagra ol i sanden framat smatimmarna med mina finnlandska vanner Kaj, Esa och Teemo !

annars har dagarna spenderats med Ditte, Macke och Sara. 3 tjejer fran Kristianstad som jag motte pa baten hit..vi har delat rum nu och haft skit kul. festat 3 natter ( med allt for starka buckets, rockbar, thaiboxning och dans pa stranden) och haft myskvall 2 kvallar (forsta kvallen med twilight 1 och andra kvallen med twilight 2 och nagra paar gott och blandat )  en dag akte vi ut pa snorklingutflykt, samma som jag och anna var pa 3 ganger sist vi var har..haha..sa jag var inte sa ledsen over att jag inte kunde snorkla denna gangen pa grund av min lapp for jag har nog redan sett alla fiskar som gar att se har..hehe...det var en sjukt skon dag i alla fall som vi avslutade med solnedgang pa baten, sen kakade vi kottbullar med mos nar vi kom hem och sen blev det fest:) idag drog tjejerna dock vidare..dom ar i phuket nu. jag drar nog dit pa fredag och moter upp dom. jag maste anda dit och forlanga mitt visum, det gar ut pa sondag men mot en billig peng kan man forlanga det 1 vecka till om man lyckas flirta lite med grabbarna inne pa imigration office :)

idag har jag bara varit helt SJALV ! jag kande att jag behovde det. drog till Longbeach som ar otroligt vackert. sag dom finnlandska killarna lite langre bort men jag orkade inte ga dit. jag sov 5 timmar pa stranden i stallet..jag var skit trott efter alla sena natter har. och jag vet att nar man ar pa stranden med finnlandarna far man inte en lugn stund..sen blev det lite shopping och jag har ANTLIGEN hittat Twilight boken New Moon pa engelska jag har hittat den overallt pa svenska. helt sjukt att det ar lattare  att hitta en bok pa svenska har an pa engelska. men nu ar den alltsa i mina agor. har redan last den forsta, och det var pa engelska sa jag ska fortsatta lasa dom andra ocksa nu. pa nagot satt kanns det mer ''akta'' att lasa bokerna pa engelska...bara nagot jag har fatt for mig..aja nu ska jag i alla fall ha nagra softa dagar har pa phi phi oarna hade jag tankt mig med bara sol, bad, vatten halsosam mat och lasa bok och nagra hela natter med somn! nu ska jag ju snart hem sa da vill man ju vara utvilad..

bokade hemresan i gar...24de mars flyger jag och landar den 25 i sverige..har forresten dromt sjukt manga drommar under min restid ( senast igar natt) att jag kommer hem, blir ovann med alla vanner och familj, det regnar och ar morkr jag ar ensam och jag grater och grater och grater..inte alls kul faktiskt men jag har den drommen minst 1 gang i veckan, ibland flera ganger...usch...kanns lite skumt...men men...

hoppas ni har orkat lasa allt jag har knapprat ner nu..ska vara flitigare med bloggandet nu sa det slipper bli sahar lang tid vid datorn igen...det ar dyrt med internet har pa phi phi....nu ska jag hem och lasa New Moon :)

natt i natt


har steker jag om dagarna :)


Phi Phi ar vackert :)


gron curry med gronsaker och kyckling ar min favoritratt har nere :)


pa battripp med tjejerna :) Ditte ar dock bakom kameran !


har var jag idag. long beach.. :)

over and out

~L.E

den som vantar pa nagot gott..

ikvall kommer en uppdatering :)

nu drar jag till stranden!

~L.E

sorry!

orkar inte skriva sa mycket sa jag bjuder pa lite bilder sa lange! hors snart igen !





over and out!

~L.E

sleeeten !

usch och fy. med 7 timmars somn i kroppen pa 2 natter sa var det inte med gladje jag hoppade upp ur sangen idag kl 5.30 nar klockan ringde.men nu har jag i alla fall rest 11 timmar, taxi, bat, buss, ny buss och bat igen och ar antligen framme pa Phi Phi :) delar rum med 3 tjejer fran sverige som jag traffade pa resan hit. trots att vi ar sjukt slitna fran fullmoon sa ar det party i kvall..och vet ni vad ?! :) mina finnlandska killar plus Mirkka fran finland som jag traffade pa Bali ar oxa har :) ingen ar gladare an jag !! tjohoooo!!

hors

~L.E

slut som artist

igar var det fullmoonparty med 30 000 pers pa stranden. det slutade kl 11 idag pa morgonen. riiiiktigt saa lange orkade jag inte, runt halv 7 tiden trillade jag hem...josses.! det var galet..som ni kanske forstar sa har denna dagen inte varit sa effektiv....har packat vaskan och ska ut och kaka med tjejerna snart. i morgon drar jag till phi phi :)

over and out

~L,E

RSS 2.0