sleep tight

En givande afton.
2 träningspass, idol, dagens man ( gynnings nya program, kanske inte världens bästa, men hon är ju bara såå bäst så det gör inget, sen var det ju trevligt att kolla på lite snygga singelkillar med så klart ;) )
och nu kollar jag på fråga Olle-dokumentären ( helt sjukt, dom filmar från något onanimaraton i köpenhamn, folk är ju helt knäppa, försöker sätta sprutrekord och 291 cm sprutade vinnaren, en kille har fått orgasm 33 gånger på lite över en halvtimma(!) och en tokig tanta försöker lära en tjej att få orgasm av att andas på ett speciellt sätt..haha galet kul att kolla på ). samtidigt som jag följt dessa program så har jag kikat lite på vad australien har att erbjuda. Det som föll mig i smaken var Sydney, Byronbay, Surfers paradise och Cairns. Det verkar bli låånga bussresor men om ekonomin håller så kanske det inte är omöjligt att vi lyxar till det med något flyg ibland. Vi får se hur, när och vart vi hamnar! I morgon blir det nog i alla fall att boka flygstolen till landet down under! :) och nu har jag trötta ögon här i soffan så nu är det bed time..sååå skööönt för i morgon vet jag någon som är LeDiG !! underbart, hoppas jag vaknar aptidigt och kan njuta av att somna om och slippa hoppa i uniformen och traska ut i mörker och kyla ! natt i natt på er..






¤ L.E

fixat :)

Några telefonköer och samtal senare har jag nu fixat en hel del inför resan och är nöjd! Nu vet jag vad jag behöver för försäkringar, kommer kosta ca 1500kr. Kan det väl vara värt, man vet ju aldrig vad som händer när man är ute på äventyr. Försäkrningspapper angående mitt opererade knä ( 4 år sedan ) är på väg hem hit i min brevlåda, ska fylla i lite papper och kolla om man kan mjölka ut någon ersättning, värt ett försök i alla fall även att jag inte direkt kan säga att jag har något problem med knät, eller joooo Aj Aj Aj sååå ont jag har ;) ;)

Vaccination har jag bokat tid för också. Så den 21oktober ska dom sticka 2 nålar i mig, kan bli fler. Det kalaset kommer gå på minst 800 kr. Kulorna rullar iväg nu inför resan som ni kanske märker. Ett besök hos ''damen med den heta stolen'' är också bokat. Kan vara bra att ett extra lager av lite piller att knapra så dom inte tar slut för jag vill inte klämma ut en liten thai-unge lagom till sommaren ;)

Nu ska jag gå och köpa mig lite nötter, sjukt sugen på det och sedan ska jag ta mig en kopp kaffe på waynes där jag även ska planera dom sista veckorna innan resan. Finns lite saker att hållareda på som måste göras och sen har jag lite extra lediga dagar på jobbet som måste tas ut innan jag åker så jag ska kolla när det passar så kan jag planera in en visit i Vetlanda också, för dit måste jag ju hinna före jag drar !

later

¤ L.E 

Ljuvligt

Idag är en såndär underbar dag då det hade varit perfekt om man gick i skolan och hade friluftsdag! solsken, frisk luft och lite småkyligt. Traska runt i skogen med för mycket kläder som mammsen packat på en, lära sig om djur och natur, leka lekar och kasta kottar på varandra. Och det bästa av allt: varm chokladmjölk med prickikorvmackor !! Har varit sugen på det hela morgonen! Men här hemma finns varken mackor eller chokladmjölk. Så det fick bli knäckebröd med ägg på och en kopp te. Inte helt fel det heller :) Ibland är det mysigt med lite kyla..speciellt när man vet att man snart slipper den ;)

Nu har jag resten av dagen ledigt och jag är faktiskt pigg som en mört trots att jag gick upp 4.30 och jobbade. Gick ju och la mig i tid igår, duktig som jag är och har äntligen repat mig efter helgens bravader! och vet ni..nu är det bara 2 dagar kvar, sen är det fredag igen! här går det fort i svängarna. Nu ska jag ta mig i kragen och ringa massa nödvändiga en ack så tråkiga samtal. Lär säkert få sitta i massa telefonköer med men nu ska det fixas försäkringar, vaccinationer mm.

och eftersom jag befinner mig hemma här vid datorn så kommer det säkerligen en liten up date snart igen :)

trevlig dag på er

¤ L.E


Desperate

Färdigtränad och nu är det soffläge.  Har avverkat Idol och går vidare in på avsnitt 23 från säsong 5 ( vårens avsnitt ) av favoritprogramet Desperate huosewives. Dom kör dubbelavsnitt ikväll på kanal 5, en liten up date innan dom nya avsnitten kör igång nu när det är höst :) lovely..favorit i repris :) hinner dock bara se avsitt 23 ikväll för jag ska upp med tuppen i morgon också och behöver min skönhetssömn. Om jag har tur så går avsnitt 24 kanske i repris på söndag med, om inte så är det inte hela världen. minns rätt bra vad som hände hela säsong 5, satt som klistrad hela våren! och äntligen ska fruarna tillbaka in i rutan, lycka !



snart är season 6 igång :)


nattinatt där ute

¤ L.E


lite ledighet till helgen är ju aldrig fel :)

gotteligott, planerningen ringde innan och gav mig ledigt på söndag som jag hade önskat! wiihoo..inte för att jag ska göra något speciellt mer än att träna lite fotboll men fasen så skönt. jobba helger är verkligen drygt men nu till helgen jobbar jag bara ett kort, tidigt pass på lördag morgon ! I like :) vet inte vad det är med dom på planeringen just nu, bara ger mig ledigt till höger och vänster ..hehe..

har hunnit med lite nytta idag trots att jag har varit en aningens seg. Betalat räkningar och tvättat. En runda på stan blev det också men inget shoppande för min del men anna tog fram stora plånboken och investerade i lite höstkläder. Lite avundsjuk blev jag allt, det är faktiskt en aningens tråkigt att inte kunna gå loss bland stickade mysiga tröjor, stora halsdukar, stövlar mm men är ju ingen större mening att spendera pengar på det, när jag ändå ska vara borta från november till mitten av mars! även när det var dax för fika/lunch så var jag ekonomisk! Vi var riktigt sugna på att käka något gott men efter mycket velande bestämde vi oss i sista sekund att ta varsin kopp te i stället och fixa egen mat hemma sen. plus poäng till oss !vad är lixom en stickad tröja och en lunch mot en resa till varmare breddgrader? ;)

Nu ska jag sätta lite fart här.. Har nyss käkat lite grillad kyckling med sallad och het salsasås, sååå underbart att käka stark och varm mat igen efter detoxtiden !! ska göra ett sista ryck i tvättstugan innan det blir träning. Coore 30 minuter sen hinner jag med lite kondition på löpbandet eller crosstrainern 20 minuter innan det är dax för 1 timmas affropowerdance som avslutning! nu ska det svettas för att sedan ha soffkväll :)

later

¤ L.E

Jag borde..

 betala räkningarna, ringa om reseförsäkringar, kolla upp regler för visum, ringa hyresvärlden, fixa vaccinering samt kolla upp lite andra viktiga saker inför resan och mycket mycket mer...

vad gör jag i stället? jo, sitter i soffan och läser bloggar, aftonbladet och är inne på facebook. Är lite smått sliten faktiskt efter att ha gått upp 03.30! så alla dom där ''måste göra sakerna'' kanske jag tar i morgon i stället. hmm.. dålig jag känner mig. egentligen är det ju bara att ta tag i det så har man det gjort..

well well, en maskin tvätt och en dusch ska jag i alla fall hinna innan det blir fika med anna vid 12. sen får vi se vad jag orkar med att fixa..

hej så länge

¤ L.E

måndag - check

jobb - check

2 tränings pass  - check

hollywoodfruarna  - check


upp och jobba om 6 timmar.......



¤ L.E

kom igen nu !

gaaah..jag trodde inte det var sant när klockan ringde innan idag! redan måndag??!! tänk om veckodagarna kunde gå lika snabbt som helgerna gör.underbart är kort. kul har jag i alla fall haft och det känns idag. just nu längtar jag bara till träningen ikväll, svettas ut helgens synder. kommer vara segt, pest och pina. men som man bäddar får man ligga! ska strax hoppa i uniformen för att åka ner till malmö. Har 2 timars rast där nere och brukar då oftast spendera lite pengar på stadens gator inte idag inte. Måste hålla i plånboken nu inför resan. Aja jobbpasset jag har idag brukar vara lugnt så jag hoppas det är samma idag som alltid för något annat orkar jag inte med!

låt denna måndag passera smärtfritt tack!

over and out

¤ L.E

what to eat?

2 timmars (!) fotbollsträning en söndag..ja bättre har man ju mått! fast så jätte bakis vill jag inte påstå att jag är (konstigt nog efter att ha tatt emot alldeles för många drinkar ute igår)  men ack så trött !! funderar på något gott att käka till ensam mamma söker som börjar kl åtta men kan inte bestämma vad jag är sugen på. kanelbullar med mjölk, pannkakor med sylt, glass med kolasås, center eller kanske nån smarrig bakelse? vilka problem man kan ha. hehe....

¤ L.E

jag kanske inte är oskyldigast i stan...


här har ni några av oss som gjorde det igår.. :) en galet vild kväll! innehöll det mesta en utekväll ska innehålla! lyckat i alla kategorier! samvetet...ja det finns här! äh..aja...om nån timma är det dax för fotbollsträning. lär va en aningens segt efter nattens dans..

later

¤ L.E

dressed for success


redo för att fira! skål på er :) nu blir det fest hos Angelina sen ska jag ut och dansa med mina lockar! klackarna i taket för nu kör vi!


¤ L.E

dagens i-lands problem


varför finns det inte strumpbyxor för oss lite brunbenta?! visst det är väl kanske inte världens största skillnad på det högra benet med strumpbyxor och det vänstra benet utan men tillräcklig skillnad för att jag ska störa mig!! har letat genom hela stan efter några som ska i alla fall lite likna min egna färg och dessa från h&m var dom som kom närmst..jag ska fasen öppna en ny butik med strumpbyxor för ben i alla färger! aja dessa får jag stappla runt i i natt vare sig jag vill eller inte annars blir man väl sjuk. Höst ute ju, då kan man inte springa barbent!


¤ L.E

nyss hemkommen

Yes då har man gjort stan! Men fick panik ett antal gånger under min lilla runda på alla pensionärer som stoppar upp min väg hela jäkla tiden och idag var en sån dag då fröken Eriksson INTE hade tålamod till detta! morr..jag förstår inte...helt plötsligt när dom kommer där och vaggar fram i 0.001km/h och man går bakom, så bara stannar dom, rakt upp och ner, utan anledning och bara står där (?) och bakom står lilla jag och kommer inte förbi...megasuck! aja...fick allt uträttat i alla fall och nu blir det att ta tag i disken och dammsuga. vill inte vakna upp bakis i morgon i en skitig lya! då kommer man ha ångest in i ryggraden! när städningen är avklarad ska jag faktiskt sätta igång och locka håret inför kvällen så jag har det gjort för vid 18.10 ska jag se säsongspremiären av The Hills, missa INTE :) och kl 19 ska vi vara på födelsedagsfesten hemma hos Angelina så enda tiden till att fixa partylooken ( som vi vet kan ta allt för låång tid när inget i garderoben passar, sminket kladdar och man har en bad hairday) är ju efter städningen. Så det kanske är dax att köra igång snart...


Ni missar väl inte säsong 5 av The Hills som drar igång idag 18.10 på MTV?!! jag gör inte det i alla fall ! :) en favorit!

later

¤ L.E


lediga lördag!

Strax ska jag kicka igång denna lediga lördag med ett aerolates pass. Därefter blir det dusch och käk innan det ska uträttas lite ärenden på stan, bolaget bland annat ;) sen ska man ju välja kvällens outfit, det kan ju ta några timmar.... mycket mer är det inte på tapeten idag, ganska skönt!




strax ska det svettas lite. man ju inte ligga på sofflocket bara för att det är helg!

later

¤ L.E

normal igen :)

nu är jag lugn som en filbunke :) härligt.. var helt hög innan, måste varit kaffet! efter en promenad kändes det bättre och jag gick hem till Angelina där vi har fixat lite inför morgondagens kalas och firande! och kollat på Idol och Anna Anka så klart. slank ner någon bit center också vilket var välbehövligt eftersom jag inte lyckats få i mig middag idag. Så i morgon blir det inget kaffe innan maten för jag vill inte bli helt speedad igen och inte kunna äta. Nä i morgon måste jag lägga en bra grund i magen för på kvällen ska det pimplas vin!
nu är det läggdax

söta drömmar

¤ L.E

vad är det med mig?!

stressad, glad, fundersam, orolig, otålig, nöjd, nervös, ledsen, rastlös, trött, tankspridd, laddad, missnöjd, speedad...

ja säg nåt jag inte är just nu! jag är så full av känslor att jag snart kokaröver !! fattar inte vad det är. jag kommer inte till ro! jag som hade det så lugnt och skönt innan, satt på waynes med min kalender, planerade i lugn och ro, läste Plaza och Veckorevyn med ett tänt ljus på bordet. 2½ timma bara satt jag där i min egna lilla värld med några koppar kaffe och min värmda ostfralla. smask! funderar på om jag har fått nån slags kaffekick?! känner mig helt upp och ner...typ som om jag skulle kunna lägga mig ner på golvet och börja toklipa när som, eller likaväl hoppa upp och ner av glädje och få en skratt attack.skumt!

nu ska jag ut på en promenad och ta mig lite frisk luft. mår nästan lite illa av alla känslorna. har typ en klump i halsen och ingen aptit alls! näää skärpning nu, det är faktiskt fredag! ge hit fredagsmyskänslan tack ! I need it..


¤


kaffe.nu


hemma en snabbis för att ta på mig lite mer kläder! burr..skit kallt ute, nu har nog hösten kommit för att stanna! min stora sjal och nya stövlar är det som behövs idag :) Sophie ska dra och jobba nu men jag behöver KAFFE, har ju inte tatt en endaste kopp på 10 dagar !! så jag ska knalla ner till Waynes, sätta mig där och surpla, själv, köpa en god macka ( har konstigt nog svårt med aptiten nu när jag väl får käka men en smarrig macka kommer jag nog inte kunna motstå ) läsa lite tidningar och planera lite i min kalender. mycket som ska fixas nu ju ! att ta med sig datorn ner hade varit perfekt men denna är för klumpig, skulle ju köpt en mindre smidigare men detta prioriteras såklart inte nu när det ska ut och resas! det får jag ta när jag kommer hem sen i mars, kanske kan önska mig en i födelsedagspresent?! komer ju hem lagom tills dess :) nä här kan jag inte sitta längre, kaffe kaffe kaffe kaffe kaffe kaffe......

later

*smack

mums mums

Jobbet idag gick som en dans! Har slutat för dagen och ledig helg är vad som väntar nu ! och detoxtiden är över,  vad fort det har gått!! svepte sista slurken i flaskan nu och det första jag gjorde när jag kom hem från jobbet var att sticka till Ica och köpa KESO :) så det har jag smaskat i mig till frukost tillsammans med massa söta goda vindruvor. hoppas magen inte reagerar allt för hårt nu när man ska börja äta ''normalt'' igen men keso borde nog inte vara någon fara. ska nog försöka ta det lite stegvis med maten så kroppen inte får en chock! men lite choklad ikväll borde den väl tåla ? ;)

Ska strax göra mig redo för en sväng på stan med Sophie. Funderar på en liten fika också :)

ha en härlig fredag



dax att börja käka igen :) gööött

later

*smack

den efterlängtade fredagen är här :)

klirr i kassan !! idag är det löning för min del. och det är ju inte den lilla lönen som trillar in på kontot! bästa löningen i mitt liv faktiskt ! wiiihooo :) nu ska jag jobba 2 timmar till sen slutar jag och tar ledig helg :)



later

*smack

här direkt i från soffan

nyduschad och färdigtränad. var på bodycombat idag, har varit på det nu 4-5 gånger och idag lossnade det verkligen, börja kunna slagen riktigt bra nu och svetten sprutade som vanligt :) härligt! nu är det idol och fruktsallad en sista gång! berättade förresten för pappa innan om resan, han blev helt tyst i luren när jag sa att jag ska resa 1½ månad själv sen i slutet. resten av samtalet svarade han i princip bara mm aaa jaha okey nää mmm på mina frågor.. han blev nog orolig och fundersam. aja..bara han får sova på saken så blir det nog kanon :) mamma får jag väl ringa i morgon. eller det kanske är bättre att berätta på måndag så jag inte förstör hennes helg..hehe...min helg är absolut inte förstörd i alla fall ! gladare kan ingen vara..men visst, man är väl samtidigt lite nervös kanske...kul ska det bli i vilket fall! hoppas man kan somna ikväll och inte tänka allt för mycket på stränder och äventyr, ska ju upp 03.30 i morgon med!

nattinatt

*smack

Wiiiiiiihhoooooo!!

Är detta verkligen sant? vågar knappt tro det. men det är så sant som det är sagt !

Ledigheten är beviljad och ingen är lyckligare än jag! :) ÄNTLIGEN!! en sten har lyft från mitt hjärta!

4 månader hejdå sverige, hej hej världen :) australien, thailand, bali ja sen får vi se vart det bär av ! i november lyfter vi i alla fall, jag och johanna ! 1½ månad ska jag dock spendera i stora vida världen helt själv på egen hand, jösses. Mamma kommer INTE vara lika glad som jag över att jag har fått ledigt..hehe..nu känns livet fantastiskt !! kvällens träningspass kommer sitta fint nu med all denna energi !! ååhh..jag vet nästan inte vart jag ska ta vägen? ni märker att jag är glad va ??!! fniss.. :)



 

later

*smack

botten upp

det blev typ en halv drink kvar i flaskan nu! trodde den skulle ta slut. är ju på tionde dagen! aja..i morgon får helt enkelt bli en halv detoxdag. sakta men säkert komma tillbaka i verkligheten :) keso lär det bli och på kvällskvisten antingen nåt sött eller något riktigt salt, varm mat står också högt upp på listan !


lie lagom grumlig drink med brännässlor, björkblad mm..sugna? inte jag ! men i morgon blir det bara ett halvt glas i alla fall :)

*smack

i väntans tider

aaah såå sköönt ! kan inte beskriva hur nöjd jag är idag över att vara ledig resten av dagen nu! 03.30 var det upp och hoppa som gällde och redan 8.30 avslutade jag mitt jobbpass. tjoohoo. nu sitter jag hemma och väntar, väntar som ett barn på julafton. men jag väntar inte på tomten. jag väntar på något mycket bättre än så. samtalet från planeringen på mitt jobb! snälla snälla snälla säg att jag har fått ledigt ! ! ! !

Nu ska jag ta mig en sista drink av min utrensningskur! sista dagen på detoxen idag. klappar mig själv på axeln! fy fan vad duktig jag har varit ! nu ska man tydligen vara ren på insidan och det känns faktiskt så. några kilo lättare blev man ju på köpet också :) dom lär man väl dock få tillbaka i helgen när det vankas festligheter. men bör nog inte chockstarta kroppen i morgon med typ en gyrostallrik och stark sås..hehe..nä ska nog försöka hålla mig hyfsat lugn vad det gäller maten i morgon så inte magen sabbas!

I väntan på telefonsamtalet och min lunchdejt med Frida som är planerad vid ett tiden så ska jag försöka sortera  bland mina kläder. Hänga och vika in dom i garderoben lite fint. dom ligger huller om buller lite över allt tycker jag.. antar att det inte kommer gå så smidigt som att hänga och vika lite fint, det blir nog att trycka in i garderoben, annars lär det inte få plats..jultomten är faktiskt också välkommen idag nu när jag tänkerefter, med en större garderob tack!


förresten, har ni kollat på kändisdljungeln? ganska dåligt program egentligen men jag har ändå kikat lite och kan inte släppa skämtet dom drog ett avsnitt :

-Vad är det för skillnad på mannen och E.T?
-...?
- E.T ringde hem.

hehe... japp min humor :) hej så länge





visst det ser ju gott ut, men bara frukt och grönt i 10 dagar...njaa...då är det inte lika gott längre! men nu är det sista dagen.hejja hejja ! nu ska man bara se till att inte snubbla på mål linjen och köpa sig en bakelse idag på lunchen..nej nej det får bli en kopp grönt te eller ett glas juice en sista gång :)


*smack


det var allt för idag

Träningen avklarad 1½ timma = 2 pass :) gött. Nu blir det fruktsallad idol och lite grubbel...
ingen bra bloggare idag. är inte bitter, inte sur, allt är egentligen bra förrutom en liten sak som skaver i hjärnan. när det är en sak man vet att man inte kan få, är det inte lika bra att sluta tänka på det då??! hmm.joo...troligtvis är det så! sudda sudda sudda bort.. Ungefär så som jag har fått sudda bort min choklad nu under detoxen, inte tänka på den så man slipper frestas så glömmer man tillslut bort hur underbar den är..tills den dyker upp framför näsan igen för då lär man ju trilla dit igen såklart....nu bara svamlar jag..hehe. nu lägger jag ner för idag :)

*smack

vart har jag hållt hus hela dagen`?!

jooo jag har varit på jobbet så klart....men det var en riktigt lugn dag även att den har varit lång :) en sak gjorde mig dock besviken, hade blivit lovad besked om min tjänstledighet men fick inget svar idag heller!! min planering på jobbet är inte den snabbaste och dom ger många löften som dom sällan håller. trött man blir. Men det såg tydligen ljust ut och i morgon skulle dom ringa och säga vad dom har kommit fram till. well well vi får väl se om dom slår en signal..hade varit en sån jäkla lättnad om dom beviljar mig ledigheten så man kan börja planera och ha något att se fram emot i denna gråa vardag! aja..har precis käkat mina grönsaker nu och ska strax dra och träna, ska bli skönt, rensa hjärnan lite. Jag har nämligen varit en såndär grubblare idag... I morgon är sista detox dagen förresten !! wiihooo.. 

later

*smack 

i mina fotsteg

3 promenader senare så sitter jag nu här i soffan och funderar på om jag verkligen orkar träna afropowerdansen ikväll.. klart jag gör :) men bara för att den är så kul annars hade jag aldrig gått dit idag kan jag säga..mina ben är tunga som bly! blev fler promenader än väntat idag. Gick ju min vanliga lilla runda idag på morgonen i lugn och ro sedan mötte jag upp frida och hennes små knoddar för våran planerade promenad som dock blev längre än väntat, minst 1½timma för dom små liven sov så sött i vagnen vilket vi tyckte var skönt så vi ville inte väcka dom..sen började det regna och eftersom det var närmre hem till frida så följde jag med henne hem och där har jag sedan spenderat större delen av min dag :) sen var det dax att traska hela vägen hem också och det var ju sådär lagom segt i benen! ja här har ni min dag. inte ett steg mer eller mindre har jag tagit!


agnes och himla nöjda i vagnen :)


over and out

*smack


get me out of here

Nu kom dom..REDAN! myrorna i kroppen. Det räckte med att gå in på facebook och kolla på galna resbilder som folk lagt upp. Jag vill inte vara lilla Linda i landet lagom !! Sist jag var på äventyr var i mars då jag var i Miami och glassade! på tok för längesen. Nu sitter jag här 22 år, knegar och drar in massa pengar och tränar mina pass. Allt lugnt och fridfullt i mitt lilla ekorrehjul.. Detta livet kan jag ju leva om 10 år, nu ska man ju vara på äventyr!!! Ta galna jobb utomlands, leva det galna studentlivet, vara ute på galna resor eller korsa kontinenten för nån kärlek långt borta..livet ska vara galet kul helt enkelt i denna åldern! 
Ge mig min tjänstledighet nu så jag kan fly...




nu: tvättstugan


*smack

Lediga tisdag

Tisdag it is! och ledigheten är ett faktum :) och vad gör då jag uppe vid 7 tiden? jooo..det gick inte sova längre men det kanske inte är så konstigt för jag somnade i soffan igår vid halv elva tiden som ett litet barn.Nu är det nyhetsmorgon på tv4 som gäller, en favorit! vädret lovar visst lite ostadigare väder denna dag men det stör väl inte mig så värst mycket. Har inget planerat idag mer än promenad med Frida och dom små knoddarna, lite tvätt och träning ikväll. Lugn dag. Skönt kan man tycka. men njaa..jag håller kanske itne riktigt med. Finns risk för att myrorna kryper fram i kroppen om jag inte kommer på nåt mer att syselsätta mig med. Men vad gör man en tisdag egentligen?? nu ska jag gå igenom det vanliga här i datorn på morgonkvisten och uppdatera mig om vad som händer här i världen och bäst på att upplysa mig är ju facebook ;) snabbare än nyhetsmorgon till och med !

later

*smack

Tjejkväll i tvrutan

Jag överlevde! det blev massa svett, mjölksyra och början till tårar i ögonen..hehe..men jag bet ihop! nu är det jag mina vindruvor och 3 skåningar. Jag pratar såklart om Mat-Tina , Carolina Gynning och Anna Anka. Sitter här bänkad i soffan nu och kollar på favorit brudarna! På måndagar brukar jag annars kolla på Färjan på kanal5 men idag när Carolina Gynning är med i Mat-Tinas Cookalong på tv4 så väljer jag såklart det :) sen blir det Svenska hollywoodfruar på 5:an! gooo gooo gooo giiirls , vilken höjdar kväll !

*smack

jag har nåt som inte du har

Ingen har så skinande toalettstol som jag, ingen har så skinande golv som jag trallallaallalaaA :)
Supernöjd med förmiddagens insatser. Skurade hela badrummet, gjorde till och med rent i avloppen..urk.. samt moppade mina golv i lyan! Nu är det bara alla satans kläder som ska tvättas, torkas, vikas och hängas. Det tar lixom aldrig slut när det gäller tvätt hemma hos mig. Skulle no kunna tvätta hela året varje dag och ändå ha grejer att slänga i maskinen. Är det inte uniformen, är det partykläderna eller träningskläderna eller underkläderna osv...aja den biten tar jag tag i imorgon när jag är ledig.

Jouren på jobbet var lugn, fick inte rycka ut på något :) tummen upp upp upp ! så det känns nästan som jag har varit ledig idag. Har hunnit med en trevlig lunch med Angelina där jag fick ta del av helgens bravader som jag stodöver denna gång! Men nu till helgen ska vi slå klackarna i taket hemma hos henne igen för då ska Angelinas födelsedag firas hurra hurra ! 

men först har jag ju några jobbpass och några träningspass att ta mig igenom innan det är lördag och första träningspasset går av stapeln om 1 timma då blir det dax för det fruktade ''måndags bosu passet'' alltid lika segt, jobbigt, tungt, hemskt, svettigt och überjobbigt men samtidigt så jäkla kul! hoppas på att det går bra idag eftersom jag denna måndag kan gå på passet utan att ha en helg med alkohol med mig i kroppen. och nyss var jag ute på en promenad i vårt vackra höst väder (helt sjukt att man fortfarande kan traska runt i solen i bara t-shirt, vi är lixom i slutet av september!) och rundan som i normala fall bruka ta ca 55 minuter klarade jag av på 45 minuter idag utan större problem vilket måste betyda att min detox gör nytta för min kropp och då borde väl även träningspasset ikväll kännas lite lättare än vanligt ! den som lever få se....



japp såhär kan det seut under ett bosupass, en av dom jobbigare övningarna där man har bollen upp och ner och ska hålla upp sin kroppsvikt samtidigt som man gör massa övningar med benen en heeeel låt!! pest och pina..
under dom andra övningarna så har man bollen på andra hållet då kan man springa, hoppa och köra styrkeövningar sen kör vi även med vikter uppe på den härligt underbara bollen..allt detta blir en salig blandning av styrka, kondition och framförallt balans för hela kroppen, en bra genomkörare med andra ord!

later

*smack

grubbel



Måndag. Måndag i en vecka som känns riktigt bra! Har inte så värst mycket jobb denna veckan, jag är pigg efter en nykter helg, löning på fredag, slutet på detoxen, festligheter i helgen står på tapeten och innomhustränigarna med fotbollen börjar på söndag :) wiihoo !

Vaknade på helt rätt sida innan idag och bara kände hur laddad jag är inför denna veckan! Har börjat dagen lite försiktigt med Nyhetsmorgon och läsa bloggar, facebook och aftonbladet nu i lite över en timma..lite senare är det några timmars jour på jobbet som gäller, hoppas åter igen att dom inte ringer ut mig på nåt tåg..då är man nästintill ledig ju :) tycker jag kämpade tillräckligt på tåget igår. Guud så jag gäspade sista timman. Skönt när jag klev av här i karlskrona och kunde lägga alla sega kvällspass bakom mig!

Är dock en aningens nervös..Nervös över att det känns så bra med måndag! dagen jag brukar hata. Känns nästan lite tomt här utan herr ågren bredvid mig i soffan. Har så mycket att se fram emot denna veckan och är rädd att jag har längtat så mycket att allt tillslut floppar! Ni vet ibland när man har settfram emot något och sen när man väl får det så käns det inte så speciellt ändå.. Tänk om jag blir uppringd av jobbet idag och måste åka ut och jobba, tänk om min lediga tisdag i morgon blir pisstråkig och jag får psykbryt för att inget kul händer och blir deppig, tänk om chokladen inte smakar så gott på fredag, tänk om jag inte alls blir piggare av min detox och i stället bara blir svagare och träningspassen går skit denna veckan,tänk om det strular på jobbet i veckan och får jobba över, tänk om utgången floppar, tänk om jag blir så bakis att jag missar första innomhusträningen som jag har längtat efter med fotbollen och tänk om hela helgen bara regnar bort när man väl är ledig...ja tänk om min härliga vecka inte blir så härlig!


nä nu är jag kanske lite barnslig..men det är bara för att jag befinner mig i en ovanlig situation. Att veckan redan känns bra från början.. Annars brukar ju måndagen kännas piss men då kan man ju alltid tänka att resten av veckan bara kommer bli bättre! Nu har den ju redan börjat bra och då är jag rädd att den kommer bli sämre..haha näää nu grubblar jag för mycket! Få heltenkelt ta dagarna som dom kommer, finns ju inte så mycket att göra åt saken lixom!

men jag hoppas hoppas hoppas verkligen att jag och ni där ute får en så härlig vecka som vi förtjänar!

 
*smack


äntligen

Sista kvällspasset avklarat med nöd och näppe !!seegt som tuggummi men nu är det över. känslan är obeskrivlig. Nu är det bara morgonpass för min del framöver :)

Im exhausted Good night dear readers..

*smack

sunny day



Frida är uppe på benen !yeey.. så nu blir det fiiiika innan jobbet! hurra :)


*smack

bored



Jag har promenerat, käkat, fixat naglarna och försöker desperat få upp folk från sina sängar !! hallååå??!! vad är det med alla? vakna!! solsken ute ju ! sitta inne en sånhär dag? ligga i sängen? nää kom igen nu. tråkigt tråkigt tråkigt...

Om jag inte får med mig någon ut på en fika snart så går jag fasen ner på waynes och sätter mig där själv med en tidning och en kopp te! inne tänker jag ju inte vara i alla fall, måste ju hinna njuta lite innan jobbet...

later

*smack

vaken

Hur var min myskväll igår då? jotack..den började bra men slutade redan 21.30 för då slocknade jag i soffan och vanknade 23.00 igen och då var det ju bara att fortsätta skönhetssömnen fast inne i sängen i stället..jag förstår verkligen inte, detta var fjärde gången denna veckan som jag somnar innan 22.00 i soffan! pinsamt ju.. aja man vaknar i alla fall tidigt dagen efter :) så nu funderar jag på att ta en uppfriskande söndagspromenad och försöka fåbort lite ångest samtidigt inför mitt kvällspass jag ska börja 14.30 idag..suck! förstår inte hur jag ska kunna hålla mig vaken hela passet igenom utan kaffe. slutar 22.30..visst det är ju inte jätte sent, men om man kollar statistiken för när jag har somnat denna veckan så kanske ni förstår att det inte är några glada miner från min sida..kan ju i alla fall glädjas åt att det är mitt sista kvällspass ever, för sen börjar jag på mitt vanliga morgonschema igen :) förresten, jag åt djungelvrål i natt.. i mina drömmar, f'n så gott det var!! en helg utan godis är snart avklarad och 6 av 10 detox dagar! hejja

later

*smack

Me myself and I

1 timmas promenad, en anisktsmask och några nötter senare burrar jag nu ner mig under min älsklingsfilt med lite tända ljus och kollar på film :) trots att det är lördag är jag inte det minsta sugen på utgång utan trivs som fisken i vattnet här hemma i min soffa och med min hälsokväll ! detox is the shit ;)

*smack

Lite Lördags Lyx


jag la i alla fall upp det lite finare än vanligt :) men kan inte påstå att det är roligast i världen att knapra grönsaker en lördag..hehe..


*smack

run this town

Kikade en runda på stan. Kollade på lite kläder trots shoppingförbudet. Spelar inger roll att förbuder råder för det fanns inte ett endaste litet plagg som intreserade mig ändå! Inget kul folk var det heller att titta på, bara sura mammor med griniga barn och uttråkade pappor samt lite översminkade småtjejer hit och dit. Inne på Hemköp mötte man även en och annan pensionär. Inte mycket att hurra för i denna stad idag fakstiskt. Aja syftet med min runda på stan var ju att fixa käk tills idag och i min kasse hem fick jag med mig groddar, tomater, paprika, päron och apelsiner 67kr. bra köp :) Hoppas magen blir glad för idag lever sitt lilla egna liv med konstiga ljud och ibland känns det som det lever en liten alien där inne eller nåt?! hhmm...den saknar nog chokladen.... det gör jag oxå !
aja..om en stund ser det ut att bli en fika med Frida i solen ! lovely...skönt att ha nån och prata med lite. Har ju gått runt och varit tyst nu i flera timmar i min ensamhet, förrutom innan när jag diskade och rockade loss med spotify :)


skinande rent ! med musik på högsta volym går det som en dans..

fasen..nu kom jag på att jag glömde köpa citron innan. fast ändå lite bra, då måste jag ju göra ett nytt besök i affären. det dödar ju lite tid och man vet ju aldrig, man kanske träffar nån trevlig :)


later

*smack


??!!!!

Gick in på facebook en snabbis nu och fick läsa en hemsk sak som hänt på mitt jobb idag..blev helt skakis..har det verkligen hänt igen??! fy faaan säger jag bara....


AV TT | PUBLICERAD 19 SEP 2009 09:35
KÖPENHAMN. En person dog när ett tåg med 20–30 passagerare på lördagsmorgonen körde på en lastbil nära Tølløse i Danmark, uppger DR nyheter. Två människor rapporterades från början ha klämts fast, däribland en lokförare. Flera passagerare fick lindrigare skador.

Olyckan inträffade strax före klockan sju på lördagsmorgonen vid en övergång i Soderup, uppger det danska järnvägsbolaget DSB.

Bland passagerarna på tåget som var på väg till Köpenhamn fanns en del DSB-personal på väg till jobbet. Dessa bidrog med hjälp vid olyckan.

Olyckan väntas enligt DSB få stora konsekvenser för tågtrafiken på sträckan mot Kalundborg.

Ansvarig utgivare: Daniel Sandström
Telefon växel: 040-281200
Postadress: Sydsvenskan, 20505 MALMÖ
Besöksadress: Krusegatan 19, Malmö


*

Entertain me ! !


jaha då är man tränad och har hoppat i dagens outfit..och nu då?
solsken och en fika i värmen hade ju suttit på sin plats men alla andra verkar vara upptagna
av jobb, plugg, pojkvänner, familjer, flytt mm..jaha...jag får väl traskar ner på stan
då och panta flaskor..? finns det verkligen inget annat jag behöver fixa? hhmm...
hitta nåt käk tills idag kanske. mm, så får det bli. nu ska jag på jakt efter föda
i brist på annat att göra....

later

*smack


Lördag morgon

Morsning korsning på er där ute ! nu är lördagen här och en härlig känsla infinner sig i min kropp, precis som på fredagar! Härligt att vakna tidigt, se solen stråla, öppna fönstret och få in ny frisk luft i lägenheten. Morgonen är absolut min favorit stund på dagen, och ännu mer underbar är den stunden på lördagar :) mer helg åt foket!

idag har jag i alla fall några timmars jour på jobbet, hoppas inte dom ringer och behöver mig. men det tror jag knappast. skönt i så fall. känns nästan som man är lite ledig då. Strax blir det lite träning, aerolates är på tapeten. kvällen är fortfarande öppen men det lutar åt en kväll med lite egentid..funderar på att fixa naglarna och lägga ansiktsmask och sånt, utgång blir det i alla fall inte , detox it is :) börjar faktiskt kännas riktigt bra i kroppen. 5:e dagen idag så sen är det bara 5 dagar kvar! tjohooo! kÄmPa

later

*smack


och så kom äntligen...

 

Fredag fredag älskade fredag! Jag vet inte vad det är för speciellt med just fredagar men mitt liv känns i alla fall tusen gånger roligare när den dagen anländer. Trost att det är min jobbhelg och att vi blev försenade med tåget hem från Malmö idag så känner jag ingen stress ! bara lugn och harmoni :) fredagskänslan är oslagbar !



nöjd över att det är fredag och nöjd över mina söta nya örhängen är jag oxå ! fina va? :) kanske inte syns så väl men det är i alla fall små rosa rosor ! I like it pink

Har precis slängt i mig lite föda, idag blev det det som fanns hemma i kylen det vill säga morötter, tomater och ägg..ingen lyx direkt. Ska strax hoppa i lite bekväma kläder och ta en riktigt lång höst promenad i solen innan det blir fredagsmys för hela slanten ikväll. ska till Angelina för lite soffläge, synd bara att chokladen inte gör mig sällskap denna afton, den resätts av gurkstavar eller nåt ! suck... men är det detoxtider så är det, även att det är fredag! men nästa helg är kroppen rensad och redo för nya choklad- och alkoholintag..haha ;)

later

*smack


fredag it is

hej kära bloggen ! här är allt lugnt..knaprar i mig lite äpplen här på rasten i malmö.. har precis pratat lite med planeringen om min ledighet..ska äntligen få svar nästa vecka. Dom har svårt att få ihop det över julen om jag ska vara borta.. har ju tänkt mig vara ledig 1nov-28feb. men tanken att kanske skjuta lite på resan har dykt upp..orkar man kanske kämpa sig igenom nov och dec ?! och ta resan senare och vara borta jan feb mars och april i stället..? hhmm...men inte så kul att komma tillbaka i april utan pengar och vara tvungen att knega hela sommaren för att få ekonomin på fötter igen..och om man ska börja plugga, då blir det ju ännu stressigare om jag kommer hem sista april....detta blir dagens funderare! nu ska jag till kastrup innan jag vänder tillbaka mot kallekrona! sen är det fredagsmys :)


*smack

Dagens

Efter att ha pimplat 2 koppar te på fiket med anna har jag nu avnjutit en utsökt middag :) kanske inte ser ut att vara det godaste i era ögon men för mig som bara har käkat kalla grönsaker och frukt nu i 2 dagar var detta lovely :)


Wookade lite grönsaker och vräkte på massa chili, för den kryddan får jag äta :) hett blev det, nästan så svetten pärlade sig..hehe...men gott gott i gott gott! jag neutraliserade hettan lite med gurka och rostade solrosfrön ( som jag nästan har blivit beroende av nu ) ! Drycken som serverades idag var citronvatten, nästan lika gott som vin..ehe..? !

lyckad måltid var det i alla fall och den var välbehövlig efter träningspasset ( aerolates) jag lyckades klämma in efter jobbet innan fikastunden med anna :) och strax är det dax för träning igen..kl sex ska jag på bodycombat. Pratade lite med en av instruktörerna på lokomotion innan på mitt förra pass idag om detox och sånt och hon sa att jag borde hoppa över styrkepassen nu resten av tiden och köra på promenader och konditionspass för att inte tappa muskler och ork så aerolatespasset och bodycombaten är godkända pass :)

Bröt föresten mitt shoppingförbud innan idag, fast med mening. Det är ju löning redan nästa vecka och jag kollade mitt konto innan och upptäkte att jag har varit duktigare med ekonomin än vad jag trodde (!) denna månaden så det fanns gott om pengar kvar och då passade jag på att köpa lite nya träningskläder, faktiskt välbehövligt :) så det blev ett par långa träningsbyxor och en ny fleecejacka! behövs ju lite varmare plagg nu när kylan kryper sig på!


kanske inte världens bästa bild, svart blev färgen, det ser ni ju i alla fall :)

later

*smack

Morning !

Idag känns det i kroppen att jag går på detox! har ont i varenda kroppsdel efter träningen igår och det är knappt jag orkar lyfta min kopp med te nu såhär på morgonkvisten! Nu är gifterna påväg ut ur kroppen :) hurra hurra !! sitter förtillfället på rast i kristianstad och slutar jobba 9.30 idag ! det gillar vi :)

trevlig dag på er där ute !

*smack

mörker..

träningen är avklarad..kan ju inte påstå att man presterar på topp när man går på detox! men första passet ( 60 min bosu) gick lika bra som vanligt :) det andra passet däremot ( 30 min coore ) var lite kämpigare..tappade koncentrationen, motivationen och mådde lite illa...huu.. så nu ska jag försöka ta det lite lugnare med träningen fram till nästa fredag då kuren är över. Det blir inga mer dubbelpass för min del om jag ska orka med detta men sen när jag är ren och pigg på insidan och kan käka normalt igen så kan man ju träna hårt i vanlig ordning :) nu blir det tvkväll..skönt att burra ner sig under filten när det mörknar utanför, lite tända ljus kanske..?

*smack

mums!


Har varit och fikat med Sophie nyss, för min del blev det a cup of geen tea ( har förresten värvat Sophie till min Detoxkur, hon börjar i morgon :) ) 
nu är det dax för min lilla lunch...gurkstavar,tomater,paprika och nötter..till det severas det en flaska vatten.. smaskens...ehe.. guuud vad jag saknar saaaalt och varm mat!!

later

*smack

Lediga Linda


Idag är jag rastlös så jag tänkte att jag hoppar in i mitt privatplan med min feta rika husband ( tillhöger ) och åker till Paris för lite shopping......



aaaa eller inte! suck ! jag ska dricka min detoxdryck och gå en promenad nu...life goes on


later


*smack


sängen nästa

hade en sån super go kollega på jobbet idag, han struntade i sin rast i karlskrona idag och det gjorde att jag fick åka hem 1 timma tidigare från jobbet !! :) LOVELY ! jag hatar ju verkligen att jobba kväll..och nu kom jag hem 20.30, det var ju inte så farligt ! jag hann ju till och med att kolla lite på Idol.. och i morgon är jag ledig :) är faktiskt trött nu, jobba kväll tar på krafterna plus att jag idag har överlevt min första dag på min detox! det har blivit ett himla spring på toan eftersom man dricker massa utrensande örter till frukost och sedan fyllerpå med vatten hela dagen och för mig som är super sämst på att få i mig vätska om dagarna så det har nog blivit en stor förändring för min kropp! aja...in med frisk hälsosam föda och ut med det gamla sunkiga som finns i min kropp..hejja hejja... nu blir det lite skönhetsömn, ögonlocken trillar snart ner..

god natten

*smack

ren och fin

urk !! benen vägde ju bly...flåset var det faktiskt inte så illa med men benen lyfte knappt från marken! men jag tog mig igenom min lilla runda..för liten var precis vad den var..började med promenad 10 minuter sen blev det löpning 25 och sen avslutade jag med promenad 10 minuter igen...sen var jag slut som artist! och under min runda mötte jag hela 3 personer som jag kände...kuuul....suck! ååhhh...jag vill bara vara i fred när jag motionerar!! aja jag kan ju gotta mig med att dom som jag mötte förhoppningsvis bara blev avundsjuka för att jag var så duktig och gav mig ut på en motionsrunda :) vi säger så.....

har även börjat med ett annat litet hälsoprojekt nu i veckan ! funderade på det redan för någon vecka sedan..Detox! misstänker att kroppen är fullproppad med massa gifter och slaggprodukter efter en inte allt för hälsosam sommar så nu är det på tiden att göra sig av med dom! och efter min helg hemma i vetlanda med onyttigheter och alkohol fick jag verkligen nog och nu har startskottet gått ! så nu är det 10 dagars detox som gäller vilket innebär att jag ska dricka någon vidrig vätska som jag köpte på hälsokost igår gjord av bland annat kardborre,brännässleblad, fläderblomma och björkblad tillsammans med ett stort glas vatten innan frukost plus att jag ska tänka och äta ungefär såhär:

  • Undvika vetemjöl, vitt socker och salt 
  • Undvikaa härdade fetter
  • Undvik kaffe och alkohol
  • Äta mycket linser, bönor, quinoa, bovete, alger, soja, och frön
  • Äta ekologiska nötter
  • Äta Fisk, skaldjur, kyckling, ägg välj ekologiskt. Uteslut rött kött som nöt- och fläskkött
  • Undvika vete, råg, havre och korn
  • Sluta med mjölk, ost, ja mejeriprodukter helt enkelt 
  • Frossa i frukt,bär och grönsaker
  • dricka 1 liter extra vatten om dagen
  •  

    jaha...kan ju säga som så att några alger och bönor ska det inte ätas hemma i detta hus i alla fall..men frukt sallad ägg och kyckling lär min meny numera bestå av..det blir ju 10 härliga dagar dethär...hehe! men sen kommer jag vara ren på insidan :) nu är det dax för att bli ren på utsidan oxå..duschen nästa!


    lite mer lockande än alger och linser kanske..hehe..men nu är det historia!

    later

    *smack


    orka?

    Vad bjuder nu denna tisdag på då? nja...13.30 börjar jag jobba, kvällspass men ändå ett rätt soft pass så det ska nog gå bra..slutar 21.30..lite dumt bara att man missar träningen ikväll så nu sitter jag här i soffan och funderar på om jag ska plocka fram löparskorna...funderar..men det lutar åt att det i stället blir en powerwalk..har verkligen ingen motivation till att springa..usch så dålig jag är..ska man kanske ta tjuren i hornen trots allt?!pest och pina..träning ska väl vara kul? springa är INTE kul... hade varit en annan sak i fall jag hade en skog här precis utanför, hur kul är det att springa här mitt i stan, på asfalt, när det kör förbi tuusen bilar?! nä nu gnäller jag på tok för mycket! försöker ju bara hitta bortförklaringar så jag slipper bli svettig, flåsa som en häst, bli förbi sprungen av Arne 77år som säkerligen har bättre kondis än mig och slippa känna att det kanske blev lite förmycket av det goda hemma i vetlanda i helgen...svart på vitt..så är det ! nu fröken Eriksson får du stå ditt kasst..hoppa i löparskorna nu.....hejja hejja......

    later

    Har i alla fall världens skönaste sko att löpa i :) Acics gel kayano rekomenderas, kanske inte världens snällaste mot plånboken dock!


    *smack


    Fru Anka

    haha..jag skrattar fortfarande..svenska hollywoodfruar var ett program helt i min smak! Fru Anka blev en favorit :) längtar redan till nästa veckas avsnitt ! hejja blondinerna over there !!

    Fru Anka lever lyxliv...men verkar faktiskt inte lyckligare än någon annan här i världen!kul att kolla på var hon i alla fall :)

    *smack


    Hemma i verkligheten


    Hemma i Vetis var det glada miner :) nu sitter jag här hemma i Karlskrona med mindre glada miner..tillbaka i verkligheten , ensam i soffan och med en heeel vecka fullproppad med jobb och träning..tycker man borde vara ledig lite oftare så man kunde njuta mer i livet!

    Vistelsen i Vetlanda har varit till belåtenhet..har varit lite dålig på att uppdatera men har ständigt varit på vift! I torsdags hade jag ju pannkakskväll med pappa och Idol, fredagen bestod av golf, spring på stan och tacokväll tillsammans med Ida anna och frida..lördagen spenderades på stan inklusive fka med Frida och Annie innan jag åkte och kollade på fotboll med daniel...så långt har ni nog hängt med här i bloggen men efter det har jag nog inte berättat vad jag har varit med om...

    lördakvällen bjöd i alla fall på vin med Sofie och Hanna, vi drog sedan till Hotellet där det tro det eller ej var FULLT så vi fick till en början inte komma in !! kors i taket...men efter lite dividering med vakter osv så slank vi till sist in med glada miner! 01.00 stängdes dörrarna och då spenderade vi någon timma på vetlandas torg tillsammans med alla andra invånare, kollade på poliser och letade efter Sofies nycklar som försvunnit...vid 3 tiden kom jag till slut i säng efter att ha käkat pasta med köttfärssås som jag hittade i mammsens kylskåp :) alltid lika gott att käka nattamat på fyllan ! 

    Sen hade jag världens softaste söndag! regn och rusk ute men jag tog min regnjacka som jag är nöjd över att jag packade ner :) och traskade hem till Emma där vi drack te och snackade framtidsplaner tillsammas med anna..sen kollade jag och Anna på repriserna av veckans Idolprogram hemma i hennes soffa och käkade godis och kakor :) därefter kom Ida och hämtade mig, vi åkte ut och kollade på lite fotboll i Myresjö innnan det blev tacopaj och Ensam mamma söker...sen var jag slut som artist och somnade gött i Idas soffa och vid 22nyheterna skjutsade hon hem mig och jag fortsatte min skönhetssömn...trött och nöjd efter en underbar bakisdag med nära och kära :)

    Idag har dagen mest bestått av ångest..hehe....alltid lika hemskt att känna hur ledigheten börja glida en ur händerna..efter att ha käkat thaibuffe med Ida i vetlanda så skjutsade hon mig till växjö där jag tog bussen hem och nu sitter jag här i min lya med en resväska fylld med tvätt, vissna blommor som jag glömde vattna innan jag åkte, tomt kylskåp och en vecka med jobb framför mig ! hurra hurra...mer ledighet åt folket tycker jag !! visst jag ska väl inte klaga..har varit ledig sen i torsdags...hehe....

    nu ska jag strax bänka mig framför ett nytt program som drar igång idag...svenska hollywood fruar tror jag det hette...det kanske vore ett framtida yrke? massa ledighet ju :)

    over and out

    *smack

    Burr !!

    Att kolla på fotbollsmatchen idag var en kylig historia , kalla vindar och inget värmande spel direkt ! men trevligt att träffa hela familjen Wiklund igen i alla fall :) dom forna svärföräldrarna är alltid lika glada och mysiga likaså exet.. annars var det inte mycket att hurra för ute i Fastorp idag..nu blir det käk med pappa sen åker jag in till stan till mamma! gosa lite med kattungen och göra mig redo för kvällens bravader...alla ska tydligen ut.så jag kan ju inte bara sitta hemma och rulla tummarna..inte ens mamma ska vara hemma, hon ska tydligen också pimpla vin...får se vart jag tar vägen...hopaps vinet värmer i alla fall för jag är riktigt nerkyld nu ! burr burr..

    later

    *smack

    Lördag i vetis !

    Vaknade halv 7 idag och var fortfarande mätt från gårdagens tacokväll..!! hehe...så det fick bli en timmas promenad innan frukosten för att maten skulle lägga sig lite..nu är jag redo för att göra stan ! det blir fika med Frida och hennes söta lilla tös Annie :) efter det ska jag slå 3 flugor i en smäll! då blir det att umgås med Daniel mitt kära ex , vi ska kolla på fotboll som min pappa samtidigt dömmer :)
    kvällen är fortfarande öppen.....

    later

    *smack

    Huldiis


    kolla min brossas kisse han har skaffat...avundsjuk man blev ! Hulda..fast jag och mammsen kallar hemme Huldis, lite finare i alla fall..
    nu är jag hemma hos Ida..det vankas FREDAGSMYS! :) Ida anna frida och jag..tacos, Idol och kladdkaka ! wiiiiie 

    *smack 

    Härlig morgon!


    glada golfare, pappa och jag :)

    kl 7 var vi ute på banan idag och svingade klubborna lite ! dagens överraskning stod jag för när jag på sista hålet, 30 meter i från, tog min Sklubba och slog rakt i flaggan och ner i hålet ! tjohooo..vilken avslutning..pappa och jag trodde inte våra ögon! hehe..ja...ibland lyckas man :) Nu blir det brunch här ute i huset, pannkakor, mackor, ägg, massa gott pålägg, grönsaker och kaffen :) smaskens....

    later

    *smack

    Mätt som en plätt !!

    pappa kan läsa mina tankar....när han hämtade mig på stationen sa jag att jag var sugen på pannkakor...vad säger han då?! Jooooo...att han tänkte exakt samma sak innan idag och funderade på att fixa det tills ikväll, men sen hade han ångrat sig, för han tänkte att hans lilla tös har blivit äldre nu och säkerligen inte alls ville ha det som kvällsmat, utan knäckebröd eller nåt annat hälsosamt!

    fel fel fel pappsen , jag blir aldrig för gammal för pannkakor :)

    i vilketfall så blev vi båda helt paffa när vi upptäkte att vi hade tänkt samma sak så när vi kom hem ställde sig min kära far och stekte pannkakor till enhel armé :) precis som när jag var liten..då åt vi ALLTID pannkakor på fredagkvällarna, jag med jordgubbssylt och pappa med socker lika så idag ( fast det är 10 år senare och torsdag) men dom smakade lika gott som då ! nu har vi kikat på Idol och jag ska krypa till sängs..i morgon ska vi upp med tuppen och spela golf..eller göra ett försök i alla fall ;)

    nä nu ska jag och mina säkert 15 pannisar i magen sussa!

    *smack


    mot Vetis :)



    Weekend i Vetlanda nästa :) happy happy!

    Träningen avklarad och väskan är packad! nu drar jag hem..hoppas pappas kylsåp är laddat med massa gott för jag har käkat ägg och knäckebröd både till frukost och lunch...suck !! kanske blir lite resgodis sen i växjö när jag väntar på bussen :) annars blir det att fixa pannkakor ikväll ! :)

     

    later

     

    *smack


    packelipack

    I morgon
    den 11 sep
    Em. molnigtEm. molnigt

    Högsta: 18° Lägsta:

    2 m/s NV    
    lördag
    den 12 sep
    Em. regnEm. regn

    Högsta: 16° Lägsta:

    6 m/s V    
    söndag
    den 13 sep
    Em. molnigtEm. molnigt

    Högsta: 15° Lägsta:

    6 m/s NNO    
    måndag
    den 14 sep
    Några regnstänkNågra regnstänk

    Högsta: 15° Lägsta:

    4 m/s NNO    

    Dax att packa och som ni ser är det bäst att tamed sig kläder för alla väder ! kommer bli en tung väska igen som pappa kommer sucka över när jag kommer och släpar den efter mig...och dubbelsuck lär det ju bli när jag radar upp alla mina skor och jackor i hallen...men man måste ju gardera sig. man vet ju aldrig vilka äventyr man ska ut på..skor/jacka till promenader, skor/jacka till att gå på stan, skor/jacka till att träna, skor/jacka till att spela golf skor/jacka till utgång, skor/jacka till att gå i skogen..you name it! inte konstigt att väskan väger bly då...

    nähä nu måste jag sätta fart här...nu ska jag in i garderoben och rota! på med MTV så kör vi..skynda skynda 11.30 är det träning som gäller. Aerolates..skönt att lokomotion har lunchpass på dagarna så man hinner svettas lite även denna dag innan det bär av hemmåt , för där hemma vet man ju inte hur det blir med motionen precis..mycke mat lär det väl bli i alla fall :)  smaskens ! funderar på att göra pannkakor ikväll, stöka till lite i pappas kök..hehe..

    nä nu tickar klockan....

    later

    *smack 

    Nu börjar min helg !! :)

    huuu..det är inte direkt så man skriker av glädje när klockan ringer 03.30 men så fort man är på benen är jag pigg som en lärka :) och det bästa med mitt jobb är att vi inte knegar mån-fre! idag går jag nämligen redan på HELG :) ledig fram till tisdag! tjohooo...och idag bär det av hemmåt skogarna! först ska jag bara jobba klart mina 2 timmar jag har kvar, packa, träna och käka!´:) kl 19 landar jag i vetlanda och blir upphämtad av min kära far på stationen ! lovely..

    later

    *smack

    MÅÅÅÅÅL

    81:a minuten..det var på tiden grabbar :) hörde ni min bön ? ;)


    *smack och tack

    MÅL tack !!

    Idag har jag hunnit med allt jag hade planerat ! så jäkla skönt när man går upp tidigt och jobbar sen har man hela dagen på sig att prestera mera :) har avverkat mina två träningspass nu ikväll och det blev lika svettigt som jag trodde, lovely! nu kikar jag på fotbollen...vad händer ?! det är fasen WM-kval mina svenska gubbar!! VAKNA FÖR F*N !! 10 minuter kvar nu.... jösses....vill vi , eller vill vi inte till sydafrika?kanske dax att lägga i en växel?!

    *smack

    Vi som fikade i solen :)





    Idag blev det vatten och kaffe för min och annas del på fiket..måste erkänna att dagenslunch som var kycklingfile med klyftpotatis lockade en aningens..nära ögat att jag trillade dit och handlade käk..men vi höll i pengarna :) funderar dock på att käka ute i morgon, har ingen mat hemma och det är ju ingen idé att köpa hem grejer eftersom jag åker till vetlanda på eftermiddagen..det blir ju förstört undertiden jag är borta..hehe alltid hittar man anledningar till att öppna plånboken och unna sig en massa..vi får se hur hungrig jag är i morgon, jag kanske kan hålla mig och käka mat hemma hos pappa när jag kommer dit i stället..jag har ju ägg och knäckebröd här i alla fall..alltid nåt :) nu ska jag strax göra mig redo för träningen..idag blir det Bosu 1 timma och sen 30 min coore..lär bli svettigt idag, sjukt varmt är det !

    over and out

    *smack

    vilket vädret :)


    Svanen ville visst vara med på ett hörn också såg jag nu..hehe

    Som ni ser är det kalasväder och jag har utnyttjat det till fullo..undertiden tvätten låg i maskinen så passade jag på att ta en promenad och nu när den ligger i torktumlaren så har jag sovit i brassestolen en timma :) nu ska den plockas upp och sen blir det fika på stan med Anna... härlig dag va ? jag klagar inte i alla fall :)

     

    *smack


    Silly boy

    Jobbet avklarat :) har precis käkat lite frukost..planen inför kommande timmar är tvätta och sortera lite kläder, börja packa inför smålandsvistelsen, försöka palla mig ut på en promenad samt njuta av det fina vädret och lapa lite sol och passa på att vila lite i brassestolen....

    Nu spelas:


    Tycker typ detta är en blandning av Lady gaga och Rihanna eller nåt...hyfsat bra faktiskt


    *smack

    God morgon!



    03.30 skuttade jag upp idag och traskade till jobbet i mörker..nu börjar dock solen gå upp och jag har 2 timmar kvar att jobba :) samma tur i morgon sen är jag ledig fram till Tisdag och ska spendera mina lediga dagar hemma i vetlanda..kollade upp hur vädret skulle bli nu framöver så man kan planera sin packning lite...och fick se detta (!) :



    I dag
    den 9 sep
    Em. molnigtEm. molnigt

    Högsta: 20° Lägsta: 10°

    7 m/s SV 65% 5%
    I morgon
    den 10 sep
    Molnigt/em. solMolnigt/em. sol

    Högsta: 19° Lägsta:

    3 m/s NNV 44% 5%
    fredag
    den 11 sep
    KlartKlart

    Högsta: 17° Lägsta:

    2 m/s ONO 50% 5%
    lördag
    den 12 sep
    KlartKlart

    Högsta: 17° Lägsta:

    1 m/s V 48% 5%
    söndag
    den 13 sep
    KlartKlart

    Högsta: 17° Lägsta:

    4 m/s NV 55% 10%
    måndag
    den 14 sep
    KlartKlart

    Högsta: 15° Lägsta:

    6 m/s NNO 55% 5%
    tisdag
    den 15 sep
    KlartKlart

    Högsta: 16° Lägsta:

    4 m/s N 56% 5%
    onsdag
    den 16 sep
    KlartKlart

    Högsta: 18° Lägsta:

    7 m/s VSV 57% 5%
    torsdag
    den 17 sep
    KlartKlart

    Högsta: 14° Lägsta:

    6 m/s NV 47% 5%
    fredag
    den 18 sep
    KlartKlart

    Högsta: 17° Lägsta:

    6 m/s NNV 54% 15%

    Kan det verkligen stämma? det är ju nästan för bra för att vara sant ! :) vilket guldväder! tjohooo...dax att bege sig ner till tåget nu..

    later

    *smack

    NöJd!

    Finns det något härligare än när man är helt slutkörd efter träningen ( ikväll blev det coore + afropowerdance ) har duschat, dratt på sig mjukisarna, käkat kvällsmat och burrar ner sig i soffan?!

    mår sååå bra :)

    och ikväll startar ytterligare ett av höstens program som kommer följas..IDOL ! hurra hurra...

    *smack

    sommar?


    Här har ni dagens väder i Karlskrona..har jag missat något? är det inte höst nu??!

    Igår gick jag runt och huttrade hela dagen och idag när jag traskade till jobbet så tänkte jag att nu får jag sluta leva i förnekelse..sommaren är över,  thats it! går lixom inte att springa runt lättklädd längre så idag åkte jackan på ! meeen guuuuud så varmt det blev! idag är ju rena sommarvärmen..till och med när jag traskade ut till frida i bara t-shirt blev jag toksvettig!! pust svett...

    vi tog i alla fall barnen i bilen för lite ärenden och det gick smärtfritt.dom låg som små änglar i sina stolar :) allt gick som sagt bra förrutom.....att jag bröt mitt shoppingförbud :( jag skulle bara köpa nya jobbskor ( det behövde jag faktiskt ) MEN kom hem med 2 par skor...jag är hopplös...aja..detta var det enda jag har köpt på en och en halv vecka! lite framsteg i alla fall och skorna var ju inte så dyra..såå...jag förlåter mig själv...hehe...

    Har nyss sussat en timma i brassestolen ute på gården, blev väl kanske inte direkt brun men skönt var det i alla fall och blekare kan jag ju knappast ha blivit.. strax ska jag göra mig redo för dagens träningspass...måste bara hälla i mig typ 1 liter vatten först eftersom jag snart törstar ihjäl! käkade nämligen kassler, sallad och keso till lunch idag och allt salt i kasslern gör att jag är som en öken i munnen hela tiden...

    kranen nästa!



    inne på maxi tog vi småttingarna i varsin vagn..funkade toppen :) lugna och söta!


    jag posar glatt med Agnes i vagnen på parkeringen :)

    later

     

    *smack


    happy time :)

    Nyss hemkommen från jobbet utvilad och mätt ! :) på rasten i Kristianstad bjöds det på ägg och räkmackor av maria eftersom hon ska hem på mammaledigt nu..smaskens! petade dock bort räkorna så klart...hehe..sen blev det en riktigt slapp tur tillbaka till karlskrona för jag fick extra hjälp från Malmöpersonal som var ute och ''övningsåkte'' så då kunde jag sitta och gotta mig i 1:a klassen hela vägen hem...nu blir det en promenad ut till frida, vi ska på äventyr med hennes små knoddar Hilma och Agnes, handla mat bland annat..kan bli en intressant dag..hehe :) Hilma och Agnes här kommer eran favvo NaNNy :)

    later

    *smack

    go kväll..

    AAAAJ mina armar ! det var visst lite vääl jobbigt att först gå på ett pump pass och köra slut på överkroppen för att sedan fortsätta direkt in i nästa sal för att köra 1 timmas Bosu (kondition och ännu mer armar)..det kändes vill jag lova..lite sliten från fotbollsmatchen igår var man visst också. så dagens träningspass kan jag inte ge 5solar av 5 möjliga.. det får bli en svag 4:a i betyg..segare än segast var det men jag tog mig igenom i alla fall..imorgon hoppas jag på att kroppen är fit for fight igen :) nu är det Färjan på kanal 5 som gäller...soffläge!


    *smack

    träning för hela slanten!

    Jobbdagen tog jag mig igenom smärtfritt..är dock lite less på det, eller jag trivs ju och har verkligen inget att klaga på men nu har jag gjort samma sak i snart 2½ år ..jag blir lixom lite rastlös..vet inget som egentligen skulle passa mig bättre men jag behöver faktiskt en liten paus från jobbet för att hitta gnistan igen!

    pratade med planeringen idag om min tjänstledighet jag har sökt nu 4 månader i vinter och dom skulle ha möte om det nu i dagarna så dom kan ge besked :) hoppas hoppas ! jag håller alla mina tummar och tår !

    har precis käkat nu. det blev grilladkyckling med keso till..det var det som fanns hemma..nu drar jag till lokomotion där jag ska spendera min kväll..det blir först ett pump pass och efter det vankas ett bosu pass :) kommer vara mör och fin i kroppen efterråt ..hehe..

    later

    *smack


    Ny vecka !! :)

    Idag är jag pigg som en mört och överlycklig för att jag åter igen ska jobba morgonpass på jobbet :) wiihoooo!! inget pissigt kvällspass som det har varit i helgen inte.. sovmorgon idag också, det var inte fel...känner mig tipptopp !

    måndagar brukar ju annars vara pest och pina, motivationen bruka ligga på 0 och med ångesten i ryggraden traskar man till jobbet för att försöka överleva jobbdagen och veta att man har en hel seg vecka att ta sig igenom..men min vecka känns lätt som en plätt nu ! idag jobbar jag extra vilket ger klirr i kassan ( skönt att ha och tänka på i fall jobbdagen blir tråkig ) tisdag onsdag och torsdag jobbar jag bara tidiga och korta pass och efter jobbet på torsdag vankas det lite minisemester igen hemma i Vetlanda fram tills på måndag :) 

    Nu tänkte jag kicka igång denna härliga vecka med lite frukost innan jag hoppar i min uniform !!

    later

    *smack

    oslagbar söndagkväll :)

    sappade lite här hemma i soffan och hamnar på kanal 3 och här kommer jag stanna hela kvällen !!
    har precis sett en repris av Victoria's Secret Fashion Show från 2008..har nog sett den 5 gånger nu! I lööööv! alla tjejerna är verkligen 10poängare och favoriten är Heidi Klum så klart :) vilken kvinna !! Såg nu att det är dax för nya avsnitt av Top model efter det är det som sagt Ensam mamma söker....vilken tvkväll i soffan, tvprogram helt i min smak..det var längesen! tjohoo..lycka!

    Victoria's Secret Angel Heidi Klum walks the runaway during the 2008 Victoria's Secret Fashion Show at the Fontainebleau on November 15, 2008 in Miami Beach, Florida.  (Photo by Alexander Tamargo/Getty Images) *** Local Caption *** Heidi Klum
    såå snygg! tänk att denna kropp har klämt ut barn oxå !! otroligt..
    och här sitter jag med min choklad...haha

    *smack

    torskade i vanlig ordning...

    förlust idag igen..hehe...orkar inte ens snacka om matchen...nu är det 3 matcher kvar, jag missar 2 av dom men inte gråter jag för det inte..skönt o slippa förlora mer ;) ska ju hem till Vetlanda nästa vecka det känns lite roligare ! längtar som tusan..skönt att komma hem lite och ladda batterierna inför hösten och få lite goda råd av min kära far om vad jag ska göra med min framtid..jag känner mig lite rastlös och vilsen för tillfället då är pappa den bästa att fråga! och mamma den bästa att krama :) men innan jag drar hem har jag måndag tisdag onsdag och torsdag fulla med jobb och träning... nu spenderas kvällen i soffan, ensam mamma söker börjar tydligen ikväll..alltid trevligt och se att det inte bara är jag som är den ensamma desperata här i världen. ;) ''Desperata Linda söker'' är snart i rutan ...det hade väl varit något..haha..... måste erkänna en sak förresten..sitter inte helt ensam i soffan, min godispåse är här med...usch så dålig jag är..jag har trillat dit ! jäkla center..måste ni vara så goda?!

    *smack

    Urk !

    Här kommer dagens VARNING ! När jag var och handlade innan köpte jag ju fördiga pannkakor som jag enkelt skulle kunna värma som lunch innan matchdax..kollade inte så noga på förpackningen utan bara tog ett paket..nu när jag skulle värma dom så såg jag att pannkakorna var ICAs Gott liv pannkakor, vilket innebar att det var utan socker och med fibrer i..aja tänkte jag, det kanske är bra, lite nyttighet kan ju aldrig vara fel :) men usch...hemska var dom!! jag var tvungen att hälla på socker för att över huvudtaget kunna få ner dom..var ju lixom tvungen att käka pannkakorna eftersom jag inte har så mycket mer hemma att sätta tänderna i...3 st fick jag ner, visst med socker på var dom väl inte så hemska men det var ju långt i från så gott som pannkakor i normala fall är..så kära vänner köp dom INTE !!


    nyttiga pannkakor som blev onyttiga efter att jag dränkt dom i socker
    för att dom skulle kunna gå att äta..misslyckat! nästa gång gör jag mina egna pannkakor!


    nu ska jag packa ner fotbollsskorna så drar jag och möter upp Emma eftersom hon också hade tråkigt nu innan matchen så vi tänkte att vi kunde ha tråkigt ihop :)

    hörs ikväll..

    *smack

    söndag

    Idag är en såndär söndag då man skulle ha mjukiskläderna på hela dagen och vara ute i skogen och plocka svamp, i trädgården och kratta löv eller kanske gått en golfrunda...MEN inte mycket till skog här inne i stan inte, inga löv att kratta och golfbana+partner existerar inte heller.....

    eller så skulle man haft barn, hus, katt och man...då hade man allt haft att göra..tänk vad mysigt nu när hösten kryper sig på..nästan så man längtar lite..jag får sånna ryck ibland och drömmer mig bort till familjelivet.... men jag antar att när man väl sitter där med sina skrikande ungar, en man som bara jobbar och katter som hårar ner hela hemmet så är det kanske inte en dans på roser det heller...hehe

    så vad gör man nu en söndag som denna då? inte ens på facebook har folk uppdaterat sina statusar (!) som annars kan vara ett tidsfördriv att läsa igenom i brist på annat.. alltid lika intressant när folk berättar för alla sina vänner genom sin status att dom precis har : diskat, stekt köttbullar eller sitter och pillar navelludd.....eller? hhmm...

    jag har i alla fall hunnit med att städa lite ( igen, jag fattar inte hur jag kan stöka till så fort! ) käkat frukost, traskat ut på en liten promenad i höstvädret, gick genom stan och det var helt dött det kändes som en spökstad..mötte bara nån enstaka gubbe som rastade sin hund..jag brukar ju aldrig uppleva söndagar såhär eftersom man oftast ligger bakis då..hehe..men nu är det andra helgen i rad som jag har varit utan vinet :) kors i taket och fler kommer det bli..kan man behöva såhär efter en livad sommar...

    var nyss och handlade också inför dagens lunch som kommer att bli pannkakor ! smaskens.. nåt gott måste man fasen ha när det är helg..har ju till och med hållt mig från att köpa godsaker på jobbet nu dom två kvällarna jag har jobbat och tyckt synd om mig själv!! så idag blir det som sagt pannkakor som uppladdning inför dagens fotbollsmatch som börjar kl tre..har några timmar kvar att slå ihjäl innan det är dax men nu har jag ju dödat några minuter av dom i alla fall här i bloggen .. hurra :)


    later

    *smack

    hit by a train..


    * 10 timmars kvällsjobb -
    ceck

    over and out


    *smack


    mätt som en plätt

    frukost- check

    träning- check

    handla- check

    middag- check

    10 timmars jobb - ............

    låååååååång seeeeeeg löööööördaaaag!

    *smack


    lördag morgon

    Lördag morgon it is.. känns som torsdag eller möjligtvis fredag..Idag är det ju kneg igen som gäller och det fram till 00.30 ikväll ! suuck..men i morgon är jag LEDIG, det ryktas om en solig söndag :) en solig söndag som bland annat kommer spenderas på fotbollsplanen...brukar aldrig längta efter söndagar, men snälla snälla låt timmarna dit gå fort , det är precis vad jag önskar nu ! Lördagar å andra sidan brukar ju vara en favorit dag men inte denna veckan, idag blir det träning 9.30 Aerolates sen har jag inga större planer för det vankas ju jobb 14.30..segast !

    oj vad det klagas här idag igen från min sida ;) inte så kul för er att läsa om min ångest över helgens jobbpass kanske..men det är väl det som rör sig i mitt huvud just nu...på tal om huvud...Undra vad som rör sig i huvudet på Gynning, eller ska man säga magen? frågan är om hon inte har gått och blivit gravid ...brukar kika in i hennes blogg och har på senare tid läst lite om att hon har slutat röka ( eller försöker i alla fall ) och börjat käka järntabletter..är inte det misstänkt?! hhmm...aja...saknar i alla fall hennes blonda kalufs då hon nu mera är brunett..... gravid eller inte, blond eller brunett, om någon vecka börjar i alla fall hennes nya program Dagens man ( tror jag det hette) det ska bli lite kul, älskar att se Gynning i rutan :) Desperate houswifes är oxå välkommet tillbaka i rutan tack, saknar..nu när hösten kryper sig på så är det ju helt underbart att dra och träna ett pass på kvällen för att sedan komma hem och burra ner sig i soffan och ha nåt sevärt på tv :)

    och vad gör man nu i väntan på träningspasset? hhmm.... känns som en liiiite seg lördag detta och för min del är den inte slut förren om 17 timmar...wiiiehoooo...not

    over and out

    *smack

    I made it !

    HEMMA ! gaaah..jag är INTE gjord för att jobba kvällar...dead meat...min lokförare sa till och med : - Linda du ser lite blek ut (!) när vi tillslut var hemma i Karlskrona för ca 30 minuter sedan!! sen när såg jag blek ut lixom??!!

    Huuu... jobbdagen började ju med ett inställt tåg och taxifärd till Ronneby och avslutades nyss med att komma hem 20 minuter sent från Ronneby... det enda som jag skulle kunna säga var tummen upp med att jobba kväll var väl att man fick 100 gånger så många fler ragg nu så här på fredakvällskvisten än vad man får t.ex en måndag morgon kl 04.30 hehe..gör ju jobbet lite roligare i alla fall...i morgon är det kvällspass igen som gäller och då till 00.30 frågan är hur jag ska palla det?! gäsp*

    bed time

    *smack

    jobbelijobb

    Taxifärden till Ronneby gick ju fint, hoppadepå mitt lilla tåg som stod där så snäll och väntade! sen bar det av ner mot malmö med hela bakersta vagnen full med militärer som förgyllde mitt jobbpass.. trevligt att se lite annat folk på tåget än mina kära pendlare, inget ont om dom men lite omväxling förnöjder ju alltid, speciellt när det är en hel drös av grabbar med ögon som blinkar hejvilt.. ;) efter ett kort uppehåll i malmö bar det av mot Helsingborg och på den sträckan har jag inte jobbat på på ungefär 2år så det var lite trevligt där fanns faktiskt ett och annat ögongodis med....resenärerna i Blekinge har man ju sett dag ut och dag in nu och där finns inte mycket att hämta.. nu sitter jag i alla fall på rast i malmö och ska om ca 1 timma dra hem mot Karlskrona..det här med att jobba kvällar är väl inte sådär jätte uppsakattat från min sida, hade ju hellre haft lite fredagsmys hemma i soffan nu..men men... ska man köpa sig lite choklad som tröst kanske?! hhmm..antar att det inte är en sån jätte bra idé´........

    *smack

    taxi taxi

    sitter på kontoret i karlskrona, gick hit lite tidigare idag eftersom jag skulle fixa med lite papper.. fick reda på att jag ska börja jobbdagen med att åka taxi till ronneby eftersom mitt tåg dit är inställt..hmm...mitt kvällspass börjar bra..redan strul..hehe...... fortsättning följer.........


    *smack

    Maby tomorrow

    Denna fina lilla bit lyssnar jag på här hemma nu tillsammans med alla mina tankar...
    förresten..hur snygg är hon inte i videon då ?!



    *smack

    Ågren och jag, vi är goda vänner...

    Nu sitter jag här i soffan med Ågren bredvid mig..hurra för att jobba kvällspass idag.bläää.. jag är inte sugen för 5 öre ! jag förstår inte hur folk kan jobba kvällar, man har ju ångest redan när man vaknar, känner sig orolig och stressad..veta att man lixom har en tid och passa mitt på dagen och sedan ska vara borta fram tills man ska gå och lägga sig igen..hur kul är det? man kan ju inte koppla av alls..

    ca 12.30 ska jag vara på jobbet idag. vad hinner man göra fram tills dess ? inte många man hinner träffa i alla fall eftersom normala människor som jobbar vanliga tider är på jobbet, så mitt sociala liv kan jag ju glömma denna dag..suck! tur man är morgonpigg så man kanske lyckas att hinna prestera nånting innan det är dax för att hoppa i uniformen..ja detta var dagens klagan här till klagomuren... nu ska jag käka frukost, slänga i en maskin tvätt och ta en promenad !

    over and out...

    *smack


    dyngsur..

    När jag kom hem från träningen var jag totalt dyngsur, det gick bokstavligen att krama ur mina kläder..det var inget skyfall jag hade fått över mig på vägen hem utan allt det blöta var SVETT !! linnet var genomblött, till och med byxorna hade stora blöta fläckar, inte så trevligt kanske,hehe ! jag tror jag gjorde mitt livs träningspass idag !! ett ut av dom i alla fall.. allt kändes så jäkla bra, allt var på topp, allt var så kul och allt gick perfekt! boxades och sparkades som aldrig förr med pumpande adrenalin , kändes som jag skulle kunna stå där i flera timmar och bara mata slag efter slag, sån energi!! :)
    ibland är det bara sååå underbart att träna! dethär behövde jag !

    LyCkA !!





    *smack

    välförtjänt soffläge intas !

    Är helnöjd efter vad jag har presterat denna lediga torsdag hittills, städning, Aerolates pass ( har redan träningsverk i ryggen, gött ) , lunch med Frida ( jag höll dock mitt löfte om att inte käka ute så jag tog endast en kaffe, duktigt Linda ) handlat, fixat käk här hemma, pratat med planeringen på jobbet och fixat extrapass på måndag *klirr i kassan och diskat..nu blir det soffläge en stund, spotifya lite och invänta nästa träningspass !skulle egentligen tränat fotboll ikväll men jag ''skollkar'', hehe..det regnar ute så jag är inte så sugen, plus att det tar 30 minuter ut dit med buss/cykel..det är hyfsat segt! sen kan det ju inte vara bra att träna ute och bli blöt när man har varit krasslig, eller hur ? ;) så ikväll blir det i stället ett bodycombat pass..svettigt svettigt men härligt härligt ! är verkligen superglad att jag är pigg igen och kan träna ! därför firar jag med två besök på lokomotion idag :)


    tummen upp för att jag är pigg igen och för att soffläge intas nu :)

    later

    *smack


    mumsfillibabba mummsfillibabba:)

    såååå dååligt... men ack så kul...
    haha :)
     


    *smack

    lunchpass

    nu är det äntligen lite ordning här hemma. dock inte på alla mina kläder, men det är ju en omöjlighet.. disken har jag kvar oxå..har varvat städning med datorn och tjöta i telefon så det är därför jag inte är ritigt klar..men disken tar jag i eftermiddag..kläderna är ju ingen vits att få ordning på eftersom det kommer ta en evighet plus att det kommer vara oreda redan i morgon om jag känner mig själv rätt..men eftersom jag har ett organiserat kaos vad det gäller mina kläder, så jag hittar det jag söker i alla fall ;) 

    nu ska jag dra iväg och träna Aerolates ( konditions pass med styrka och lite pilates ) sen blir det lunch med Frida och Sophie...

    later

    *smack


    utvilad :)

    pigg och redo att möta min lediga torsdag sitter jag nu här i min soffa och kollar på tv4s nyhetsmorgon ! en favorit..
    strax blir det att städa lite här hemma, det ser verkligen ut som en ungkarlslya ( eeuuw ) , om man byter ut pizzakartonger till kesoburkar och ölflaskor till lokaflaskor, strumpor och kalsonger existerar väl inte heller men det finns gott om kläder både här och där slängda till höger och vänster..jag som brukar ha sån ordning och reda har den senaste veckan grisat ner ordentligt...jag får stress av röran, på med MTV nu så kör vi !! :)

    thereseIMG_0459kopia1.jpg image by therese35
    nää ni kan vara lugna..riktigt såhär stökigt är det inte i alla fall ;)

    *smack

    hoppas på söta drömmar

    Kvällens aktiviteter har varit träning, fika med Frida och Sophie och nu är det chill i soffan som gäller..men funderar på att snart krypa till sängs så man är pigg på sin lediga dag i morgon och kan utnyttja den för sen väntar ju två pissdagar på jobbet fredag o lördag..

    träningen gick i alla fall kalas, var kanske lite klenare än vanligt men kände inte av hostan eller snoriga näsan nåt alls :) bra jobbat imunförsvaret, 3 lite halvrisiga dagar sen var man frisk igen ! gött..

    något som är mindre gött är att jag är så jäkla orolig och nervös inför min kommande höst/vinter, pengar är sparade och nu borde jag börja med mina förberedelser inför mitt lilla äventyr MEN har så klart inte fått besked från planeringen på jobbet än om jag blir ledig eller ej...och idag har jag börjat fundera massa på vad jag ska göra om dom säger NEJ, vilket jag nu börja misstänka lite smått....gaahh...!! PaNiK! jag kommer bryta ihop...måste ha en reservplan på vart jag ska spendera mitt kommande halvår..inte blir det här i alla fall, jag kommer bli sjukt rastlös av att bara fortsätta mala i mitt ekorrehjul.....

    nu hoppar jag i säng tror jag..hoppas jag slipper drömma om att jag träffar Jörgen ( från planeringen) som säger att jag snällt måste knega hela vintern, har redan haft den drömmen 3 gånger !! det har känts lika tungt varje gång...huuu....

    natt i natt på er där ute

    *smack

    sol i hjärta sol i sinne..

    Idag var det ÖSREGN när jag gick upp och skulle till jobbet..inte trodde jag att dagen skulle bli sähär fin...


    Jag har helt enkelt underskattat hösten..när jag traskade ut på min promenad innan idag var jag iförd långärmat och långbyxor..svett svett!! promenaden varade bara i 30 minuter, 30 svettiga minuter sen stod jag inte ut och slängde jag av mig kläderna här hemma och sov i brassestolen 2 timmar i stället :) yeeeey !!


    så nu är man pigg och glad :)

    *smack

    vad gör man på onsdagar?

    jobbet är avklarat och frukost har jag oxå redan fått i magen..nu då?!

    skulle ju i och för sig behöva städa..men känner inte riktigt lusten..oftast älskar jag att springa runt här hemma i slappt linne och tofflor och plocka, diska , torka och fixa men då ska det vara en dag när jag har sånt där städhumör! då går allt som en dans med musik på högsta volym...men idag har jag nog inte den där lusten...

    däremot har jag träningslust! fast jag har fått hosta nu under natten som inte vill ge sig än, så jag sparar mina krafter till träningen i kväll i stället..men annars mår jag bra, mycket bättre än innan :) ingen snorig näsa eller ömma kroppsdelar ! gillar mitt imunförsvar, det jobbar på bra! bort med hostan sen är jag pigg som en mört igen!

    det får helt enkelt bli en promenad i solen nu, myrorna i kroppen tar snart över och gör mig galen.....
    en mer rastlös själ får ni leta efter..

    later

    *smack


    härligt !

    dåså gott folk, då har ni glada Linda tillbaka igen :) 1 timma med promenadskorna, vackra vyer, mina tankar och värme återställde mig till mitt vanliga jag..kan man lixom bli annat än lycklig när man traskar runt i denna miljön?


    långt där borta bland husen på andra sidan havet bor jag :)


    kändes som jag var utomlands ikväll...


    ett litet samtal med pappa lugnade min oroliga själ..pappa är absolut den bästa att prata med när jag känner mig nere ! råkade dock hosta lite i luren när vi pratade, och direkt varnade han mig för svininfluensan och gav mig träningsförbud resten av veckan och bad mig ta närmasta väg hem till soffan..tur han inte bor här nere, sååå överbeskyddande! vet att han säkerligen hade sprungit ett maratonlopp med svininfluensan i kroppen så han ska inte säga nåt om min lilla promenad! :p


    slutet gott allting gott :) får bli att åka hem till Vetis nästa helg i stället om inget annat dyker upp..är i alla fall ledig fre lör o söndag då !

    bed time.. 03.30 går alarmet här hemma :)

    *smack

     


    Inte Sveriges nöjdaste precis...

    åååhhhh! framförhållningen på mitt jobb från planeringens sida är verkligen kass..har fått ringa o tjata på dom hela dagen att dom ska lämna besked om min ledighet på fredag o lördag..och till slut fick jag ett stressat svar: NEJ! tror inte ens dom har kollat upp det ordentligt!! morr.... är ledig tors, sön mån...till vilken nytta lixom? inte direkt så att jag kan åka iväg på nått och min vistelse hemma i vetlanda kan jag ju glömma..får skjuta upp det till nästa helg....ska dessutom jobba kvällspass i helgen ! det är det värsta jag vet....


    usch nu bara klagar jag och bloggen får vara min klagomur idag :

    jag är sur för att jag

    *inte kan träna eftersom jag inte mår bra
    *inte fick ledigt i helgen
    *måste jobba kvällspass fre och lördag
    *har spenderat massa pengar så jag har fått ge mig själv shoppingförbud
    *inte har fått besked om min ledighet i höst/vinter
    *köpte en glass på glassiären eftersom jag behövde tröst och med det förstörde mitt försökt till att vara nyttig.....suck !!

    det är inte riktigt den glada Linda som har talat ut i bloggen idag...känner mig sjukt omotiverad till det mesta!
    det enda leendet jag har bjudit på nu i eftermiddag var väl detta .....


    En sista smak av sommaren! man är glad undertiden man tröstäter i alla fall ;)

    nu blir det en promenad i hopp om att rensa tankarna, bli på bättre humör och förbränna glassen ;)

    over and out

    *smack


    trodde jag var på topp

    efter 9-10 timmars sömn ( somnade på soffan igår när jag kollade på film, var helt död ) vaknade jag pigg som en lärka och frisk som en nöt idag på  morgonen! trodde jag i alla fall..tills jag hade jobbat 2 timmar, sen började näsan rinna som en kran igen och nysattackerna bombarderar mig! men nu mår jag lite bättre igen och jag har i alla fall inte ont i kroppen idag :) så sängliggandes kommer jag inte bli men jag var lite orolig igårkväll..mådde verkligen kasst! konstigt att det nästan går över på en natt... nu är jag nästan tillbaka i min vanliga form! hurra..

    Sen måste jag erkänna en sak...Idag har jag syndat lite i mitt nya nyttiga liv, vi blev bjudna på smörgårdstårta på jobbet  så jag tog mig en bit, det fick ersätta min frukost, det var lite mer lockande än en äggmacka...hehe..det är ju viktigt att äta så man blir frisk! ;) men sötsaker har jag klarat mig utan sen i söndags :) tummen upp...

    later

    *smack

    RSS 2.0