inte mig lik

inte arg men inte glad

inte hungrig men inte mätt

inte stressad men inte lugn

inte trött men inte pigg

inte missnöjd men inte nöjd



jag vet inte vad jag är ikväll faktiskt..jag bara sitter här och är !

konstig känsla..

skuttar i säng nu och hoppas på att jag vaknar pigg, go och gla' i morgon i stället :)

god natt

~L.E


en helt vanlig dag på jobb

dagen började ju bra men sen skulle jag ha rast i hässleholm..suck! sveriges tråkigaste håla, nu ligger typ alla mina raster där och det börjar gå mig på nerverna ! när jag hade överlevt 2 timmar och skulle ut och åka tåg igen så står tågtrafiken helt stilla på grund av att något har rivit ner kontaktledningen så tågen inte får ström..suck suck suck !

blev utskälld i vanlig ordning för att folk missar sina flyg, operationstid mm..ja jösses..jag förstår inte hur man kan ta tåget till Kastrup som enligt tidtabell ska vara där 15.00 och man har ett flyg som går 16.30, har man inte mer hjärna och kan planera sin resa mer än så, ja då får man fan skylla sig själv ! aja.. jag satt fast ytterliggare 2 timmar i hässleholm innan jag sen fick skickas i taxi där i från för att inte komma hem allt för sent..det enda bra med dagen var att jag fick jobba tillsammans med Anna hem från Kristianstad, vi jobbar ALDRIG ihop, det var nog 2 år sedan sist men idag så :) annars så har dagen mest varit slitsam och det har bara kännts bra att jag har sagtupp mig ;)

missade träningspassen ikväll och nu sitter jag här i soffan och har funderat på en promenad men kommit underfund med att NEJ, jag är helt slut och stannar hemma..en påse choklad hade suttit på sin plats men NEJ jag tar en banan..kul jul


förmånga timmar på jobb och chokladsug !!

over and out !

~L.E

time goes by

vart tog denna dagen vägen? spenderade kanske lite mer än 2 timmar på lokomotion nu med seg träning, kroppen var lite sliten efter passen igår kväll men jag tog mig igenom..nu har det hunnits med lite käk och dusch men vips så var dagen slut och det är dags för sängen..i morgon väntas jobb 10 timmar. hoppas morgondagen går lika fort som idag, snälla snälla snälla..

fick föresten ( trots kylan och regnet ute ) ett sjukt sug efter glass, grädde och kolasås !! skålar med en proteinshake i stället, det är i alla fall chokladsmak :)



Häagen-Dazs missbrukade jag och Ida under vår Miami-resa..GE MIG !!

over and out

~L.E

cinema :)

Idag fick jag en biobiljett av min arbetsledare :) jag hade ju strul förra veckan med mitt tåg, vi tappade ju delar och körde sönder tåget och blev strandsatta mitt ute i ödemarken 2 timmar innan vi kunde rulla därifrån. Jag hade i alla fall varit flitig den dagen och belönades alltså med en biobiljett ! kalas..nu har jag 3 biobiljetter från jobbet att spendera! hurra hurraaa ! undra om eclipse fortfarande går här, jag har ju inte sett den än (!) så det måste jag ju göra innan jag drar ut i världen.

Slutade jobbet redan 11.40 idag och nu här hemma har jag fixat med massa telefon samtal, kul med telefon köer verkligen.. men nu är cellprov (urk) bokat, ledighet i helgen är fixad ( ska ta ut mina sista komptimmar jag har sparade på kontot, jag är hellre ledig än få ut dom i pengar när jag slutar ) och min mobil och mitt bredband är fryst medans jag är i utlandet ! skönt att picka av lite saker från min ''att göra lista'' som är låååååång !

Jag la ut min lägenhet på bocket idag också och har redan fått massa massa svar av folk som är intresserade men 90% av dom heter Husa, Matmata, Ashmed osv..Pakistanier och indier som studerar här i karlskrona och jag är ledsen men dom kommer tyvärr inte få tak över huvudet hos mig denna vinter på grund av erfarenheter från tåget, dom åker med mig varje dag och jag får nästan hålla andan. deras matlagning och deras kroppsodör är ingen härlig kombination av dofter som jag vill ha i min soffa.. men jag hittade 2-3 stycken andra som verkade intressanta för mig att ha som hyresgäster. Måste bara ringa min kära hyresvärd och få klartecken, ringde nu men hon hade bara telefon tid till 12..hatar telefon tider och köer. well well..

nu ska jag fixa något att käka samt seöver min lista och kolla om det är något mer jag kan pricka av idag !
det går frammåt i alla fall , 28 dagar kvar nu...


Välplanerad 1,5:a centrala Trossö


later

~L.E

bara 4 och en halv vecka kvar !

när man har haft dagar som denna så kan det kännas vemodigt att lämna Sverige ! morgonpromenad i frisk och orörd luft, kaffe,våfflor med sylt och grädde i solen med en fantastisk vän vid namn Frida, 2 timmars hård träning på lokomotion där svetten sprutade och adrenalinet pumpade, nu en lugn kväll i soffan med käk !

Tack fantastiska underbara sköna söndag !

~L.E

s(k)öndag

detta kan nog bli en härlig söndag trots allt..igår när jag pratade med Frida så funderade vi på vad i hela fridens namn vi skulle göra idag, en söndag när man är ledig och inte bakis .. jag har i alla fall varit ute på en morgonpromenad i en och en halv timma i STRÅLANDE SOL nu :) hur underbart som hellst. Har precis tryckt i mig en halv melon och lite keso till frukost men nu börjar jag bli lite rastlös men ska spendera en liten tid här vid datorn samtidigt som jag kollar på nyhetsmorgon. En söndagsfika är bokad med Frida lite senare och några av affärerna är öppna här i stan idag så det kanske kan bli lite shopping med och i afton är det träning i vanlig ordning !

Så jäkla skönt att vara LEDIG och bara göra det man känner för :)

later

~L.E

Remember me

tog filmen utan att läsa på baksidan,  Robert Pattinson spelar ju huvudrollen och jösses vilken film ! jag är helt tagen, inte bara av hur snygg han är ( han spelar ju inte ens vampyr i denna rullen) utan hela filmen bara fick mig att tappa hakan..



~L.E

realisation

under tiden jag väntade på att Frida skulle jobba klart ( hon fick jobba över lite ) så var jag inne på Cubus, för det ligger bredvid salongen och där inne fyndade jag verkligen !! för 170 kr fick jag ett par shorts, en bikini samt solkräm :) perfekt ! jag kan ju inte handla höst och vinterkläder ( precis som förra året ) så jag får hålla mig till rean där det fortfarande finns lite lättare och luftigare kläder ! passar utmärkt för min plånbok med :) så jag är mer än nöjd. igår handlade jag ju after sun på rea också ! perfa :)

kom nyss hem..jag och Frida gick ju och käkade..kycklingfile med tzatziki blev det, mumms !! vi satt och käkade och pratade i lite äver två timmar.. riktigt skönt. nu ikväll blir det bara lugnt. känns som ALLA ska på fest och kräftskivor hit och dit men jag ska fasen dricka vatten, kanske lyxar till det med kolsyra i ;) blir kanske filmkväll med Frida eller så myser jag själv här hemma. kan vara skönt det med ibland. tända ljus, choklad och en bra film ! härligt att lyan är städad också, då kan man verkligen bara koppla av..kan behövas i dessa stressade tider. Pratade med pappsen innan i telefon också. han grattulerade mig till jobbet och sa att han tycker jag gör helt rätt att jag tar chansen.. känns skönt att han står bakom mitt beslut om att dra utomlands och jobba och att jag har sagt upp mig från jobbet och allt..han var lite skeptisk innan men nu förstår han mig. känner mig lite lugnare nu efter hans samtal :)

nu ska jag kolla reprisen av förra veckans The Hills, I löööve ! missade det förra veckan för jag tränade..passar mig perfekt här i soffan :)


inte så bra bild men detta är mina kakigröna shorts som jag köpte idag, höga i midjan och svart skärp, 60 kr på rea :)

later

~L.E

FÄÄÄRDIG !



färdig tränad

färdig duschad

färdig tvättat

färdig städat

nu drar jag ner på stan för att besöka Frida på jobbet och shoppa lite hårgrejer av henne till bra pris ;) och sen hinner hon förhoppningsvis med en fika när hon slutat jobba ! orka laga mat lixom .. hehe

later

~L.E



lördag it is

då var det lördag ! skönt att vara ledig :) har dock inte speciella planer vilket känns lite trisst..har precis käkat frukost och ska dra och träna nu sen får vi se vad som händer ! en fika med frida när hon slutat jobba är inte omöjlig :) hoppas hoppas..min sköna böna har varit sjuk heeela veckan så jag har inte hunnit träffa henne något ! hoppas hon inte smittar mig bara, för jag har verkligen INTE tid att bli sjuk nu !!


Frida och jag, goa och glada under sailet :)

hörs

~L.E

fredagsmys ?

efter lunchen med frida och lite spring på stan ( fyndade en after sun för 30 kr på rea, bra att ha ) så kom jag hem till en massa tvätt. suck. hade även bokat in mig på core och spinning ikväll men var så osugen man kan vara. jag velade in i det sista men tog mig sedan i kragen och drog till lokomotion igen. hade ju sjukt sega ben i morse på promenixen och lunchpasset, power training var också hyfsat tungt att ta sig igenom men när jag kom till träningen ikväll lossnade allt :) skit bra musik också under spinningen så jag cyklade för glatta livet ! så jäkla glad att jag gick dit och inte stannade hemma i soffan och degade ! nu käkar jag knäckebröd för sötsuget är enormt även denna afton, var lika dant igår eftermiddag..skumt det där! inget godis idag inte, kanske lite lördagsgodis i morgon dock ;) tänk center..mmmmmm....

nä nu blir det ner i tvättstugan och kanske lite städ..roligare kunde man ju haft det..bara skit på tv är det med! äh det blir nog bra..jag somnar ju ändå om typ 2 timmar i vanlig ordning..hehe....


Go och gla' med kexchokla knäckebröd..
mm visst...

god natten

~L.E

pluggis

ångesten bara slogtill sådär..den om framtiden ! har massa att fixa och det går framåt. har prickat av lite saker från min lista men när jag gick hem från träningen, körde ett pass power training, så började jag fundera på studentlivet..när kommer jag dit? nu drar jag ju iväg kommer hem om ett halvår, kanske ett år..kanske trivs jag och stannar ännu längre? 23 år har man passerat..visst jag har sett mycket och restrunt en hel del, det jag har lärt mig och det jag har upplevt under tiden kan inget slå ! och jobben jag har haft/kommer ha är riktigt bra erfarenheter med utbildningar och stort ansvar så man växer som person... men just nu fick jag bara panik vad det gäller pluggandet..jag vill inte sitta där i skolbänken när jag är 30 och alla andra 19-21 typ..studentlivet är något jag vill vara med om, men jag vet ju inte vad jag ska bli !!!! nä nu grubblar jag förmycket..

lunch med frida nästa !

~L.E

sega ben och 3 gäddor !

idag är dagen då jag MÅSTE checka av massa saker på min ''att göra'' lista..verkligen MÅSTE ! skulle börjat dagen kl 06.00 med ett spinningpass men mina ben var tunga som bly efter gårdagens träning så jag insåg att nä, jag får dra täcket över huvudet en stund till. sen skuttade jag upp kl 7 och tog en promenad i stället. benen va segare än segast men jag tog mig runt. det roliga var att vattnet låg helt stilla idag, här inte till vanligheten här i karlskrona..när jag gick där vi havet såg jag 3 gäddor ligga och lura !! 2 av dom var små och säkert bara på något kilo men den tredje var en riktig biff på säkert 3-4 kilo ! skit äcklig ! jag hatar fiskar..

detta var morgonens rapport !

nu blir det tvättstugan, lite viktiga telefonsamtal och sen är det powertraining kl 11.30..bara att bita ihop med segaste benen och tänka på att jag har en god lunch på stan med Frida , som är barnledig några timmar idag, att se fram emot :)



brossan är lite tuffare än mig när det gäller fiskar ! skulle inte ta i denna frivilligt ! blää


later


~L.E

*

*  jobb 7.20 - 17.40

*  träning 18.00 - 20.00

*  kvällsmat 20.00 - 20.30

*  blogg/facebook 20.30 - 20.50

*  21.00 ZzZzZzzz


men i morgon är jag ledig ! :) samt heeeela härliga helgen om jag inte får för mig att hoppa in extra nån dag..

god natt


~L.E

klump i magen

idag har jag ju knegat 9-19, ett pass som brukar var pest och pina men idag så gick det smidigare än smidigast..inget har strulat, ingen har klagat, ingen har varit otrevlig, inga förseningar, glada trevliga kollegor och en Linda på gott humör efter ett morgonspinningpass samt en kalasgod kycklingsallad på rasten i hässleholm. inga fel alls, en lugn och fin dag på jobbet trots mycket resenärer och fullt upp ! toppen tänker ni, jobbigt tycker jag.. för idag lämnade jag in min lapp om uppsägning..lite fel dag att göra det på. klumpen i magen knöt sig ordentligt fast och nästa lite gråt i halsen..usch..kommer tro det eller ej sakna järnvägen och allt som hör där till trots att jag har haft riktigt pissiga dagar och fått ta mycket skit genom dessa åren ! hade varit lättare att lämna in lappen en sån dag när allt bara går fel, när man får så mycket skäll att man bara vill slita sitt hår, slänga av sig sin uniform och hoppa av tåget och ta en taxi hem.. men men...det blir nog bra det här..nu är det vattenmelon och en favorit på tv sen barnaben, fångarna på fortet .. tv4 är bäst !  :)


kan inte beskriva med ord hur mycket jag hade velat vara ute på fortet och svettas, lipa och få mjölksyra och känna adrenalinet pumpa ! drömmen sen man var liten ju, att höra Gunde skrika - skyyynda skyynda, ingenting är omöjligt !
mina vänner, detta önskar jag mig på min möhippa ;)


~L.E

1 timmas spinning och 10 timmars jobb heja !

sitter och käkar frukost och kollar på nyhetsmorgon. har skuttat upp med tuppen idag och körde ett spinningpass eftersom jag slutar 19.40 ikväll och inte hinner träna denna afton .. underbar start på dagen men det hade varit skönt att vara ledig nu men jag får snällt hoppa i uniformen och knega hela dagen lång ! så vi hörs senare..

föresten om ni vet någon som vill hyra min lägnehet, 1.5a i andra hand mitt på centrala Trossö så hör av er ! måste fixa detta nu..5 veckor kvar sen drar jag ! jösses...

later

~L.E

you only live once

lunch med anna var perfekt efter träningen och jag fick lätta mitt hjärta lite om tankarna om uppsägningen. det är inte helt lätt att säga upp sig från ett jobb där man har varit i nästan 3 och ett halvt år för att gå till ett annat jobb där jag kommer tjäna endast en tredjedel av vad jag tjänar nu (!) och när jag kommer hem till svearike igen så får jag bara hoppas på att det finns tillräkligt med timmar till mig på tågen så jag kan överleva.. I morgon kommer jag lämna in en ansökan om tjänstledigt ( vet dock redan att den förmodligen kommer att nekas ) samt en lapp om uppsägning !

har velat fram och tillbaka men har kommit fram till att jag sökte det här reseledarjobbet för att jag faktiskt har klagat och varit ganska arg och irriterad på det jobbet jag har nu och min kropp och knopp skriker efter att lära sig något nytt och utvecklas. känner man så , ja då är det nog värt att säga upp sig ! tycker inte man kan gå och klaga över sin tillvaro om man inte gör något åt den och jag har tatt mig i kragen och sökt andra vägar och nu när jag har fått chansen till att göra något annat kan jag inte tacka nej..gör jag det, ja då får jag skylla mig själv om jag går och här hemma och är bitter och det tänker jag inte vara ! så i morgon lämnas som sagt lapparna in... vemodigt men men.. man måste chansa här i livet för att komma någon stanns..

nu tillbringas kvällen i soffan, kom nyss hem från 1 timmas funktionellträning och 1 timmas bodybalance..hur ska jag klara mig utan mina träningar på lokomotion när jag flyttar egentligen ??!! well well det löser isig nog det med..lite vattengympa i poolen får man väl köra nån gång ibland ;)

trevlig afton på er !

~L.E


skål


sveper min proteindrink efter  45minuters pump av ben på gymmet och ett Corepass för rygg och mage! nu ska formen tillbaka efter sommarens lata dagar..har hunnit med disken och lite småplock här hemma med. ska hoppa in i duschen nu för att sedan luncha med anna. därefter återstår det att fortsätta pricka av saker på min ''att göra'' lista och ikväll blir det träning igen ! träningen är skön, inte bara för min kropp utan även för min knopp.. då slipper jag tänka på uppsägning, hyra ut lägenheten, utbildning på engelska, utomlandsvistelse i ett halvår, nytt jobb och allt annat som snurrar i huvudet just nu..

later

~L.E

fix- städ - tvätt - träningsdag

ja jag hoppas jag tar mig i kragen idag på min lediga tisdag och tar tag i min ''att göra'' lista.. det är ju en hel del att fixa när det vankas nytt jobb och utomlandsflytt..sen behövs det städas, tvättas och så ska jag såklart hinna med några träningspass :)

jag börjar med en morgonpromenix med rixmorgonzoo i öronen :)

later

~L.E

stabilt

jag vågar inte ens berätta allt som hände under färden från malmö hem till karlskrona med mitt tåg idag. hastigheten låg i alla fall mellan 160-180 och jag märker att vi tappar delar av tåget...helt sjukt ! fick nyss ett samtal om att vi tydligen har slått sönder rälsen samt en växel under denna incidenten..jösses..efter 2 timmar mitt ute i ödemarken med reparationer så kunde vi sakta rulla in i hässleholm och byta tåg.. över 2 timmar sen hem blev jag och arg som ett bi (men glad att jag lever, undra vad som hade hänt om vi inte fick stopp på tåget) , jag missade mina träningspass...OCH på vägen hem från jobbet, iförd kjol och t-shirt fick jag ett ösregn över mig ! tack , tack så jäkla mycket... mitt humör som tidigare var på topp av nyheten om mitt nya kommande jobb är nu åter nere i botten..well well..i morgon är jag ledig..nu är det tända ljus och fångarna på fortet som gäller :)

over and out

~L.E

destination unknown

glädjeskutt !!

idag fick jag beskedet som jag trodde jag skulle få gå och vänta på ett tag nu men icke ! fick mail från Fritidsresor för någon timma sedan, jag har klarat alla deras tester. dvs webbtester, telefonintervju och tillsist hela dagen uppe i stockholm i fredags med gruppintervju och enskild intervju ! nu blir det utbildning på gran canaria 30de september vilket är SNART ! nu måste jag in till planeringen och prata lite om hur jag ska göra med mitt jobb jag har nu..helts vill jag ju ha tjänstledigt såklart men får jag itne det så kommer jag nog faktiskt att säga upp mig..känns lite hårt men ibland måste man chansa !



later

~L.E

kuckelikuuu





idag gick jag upp med tuppen trots sovmorgon på jobbet..kunde inte blivit en bättre morgonstund! promenad i solsken, frisk luft, folk påväg till jobb och rixmorgonzoo i öronen! nu har jag precis duschat och käkat frulle. dags att hoppa i uniformen. jobb 9.30 - 17.30..seg tid men i alla fall inte ett 10 timmars pass idag :)

later

~L.E

från och med du

här sitter jag nu hemma som en degklump i soffan och bara gäspar och gäspar och gäspar och känner mig bara helt orkeslös ! när jag har sovit för mycket och inte aktiverat mig tillräkligt så mår jag verkligen inte bra..har inte tränat sen i torsdags och bara ätit massa skräp, jag blir helt förstörd då..jag bara degar ihop och orkar inte göra många knop och får nästan huvudverk ! ge mig aktiviteter , fart och fläkt kanske till och med lite stress då mår jag som bäst..sega söndagar som denna är ju bara pest och pina..jag är så trött av bara slappa och äta..hehe...ge mig kl 16.30 för då är det äntligen TRÄNING ! :)

~L.E

idag gillar jag SJ




först regnade det lite


sen öste det ner så man såg inte ens ut !

så det gör inget att jag sitter på tåget denna dag..det är verkligen en riktig söndag. ingen gör något vettigt och vädret är inte det härligaste! efter som jag bloggar från tåget så förstår ni kanske också att jag lyckades med att lifta på mitt tjänstelegg :) fullt tåg med dom fixade mig en plats ändå,SJ är bra ibland...fast sena är dom ju i vanlig ordning ;) men jag är glad att jag kommer hem i alla fall !

later

~L.E

snälla SJ

igår var det som sagt en riktig vetlanda dag..fika på cecil, jag tog två chokladbollar (!) dom är ju så små man käkar ju upp en på två tuggor..hehe.. sen blev det lite shopping faktiskt, en lågklänning och en ljuslyckta..sen vankades det fotboll på Vallen och efter det taco- filmkväll hos Ida :) och jag är fortfarande mätt. vi hade ALLT som hör taco till. ostships, chips i ugn med ost på, guacamole, het sås, köttfärs, bröd , grönskaer, gräddfil ja you name it ! vi tryckte i oss tills vi mådde illa, sen kom godis skålen fram också..urk..men ack så gott ! det spelades Alias, jag hatar egentligen att spela spel men detta var ju riktigt roligt, kanske för att jag och Ida ägde och slog anton och Henrik med 34 poäng..hehe..sen blev det skräckfilm som kanske inte var den bästa men helt ok ändå.. är som sagt fortfarande svullen och mätt sen gårdagen men mamma har påls limpa, edamerost, smör och mjölk hemma..det är ju inte var dag det dukas upp sånna godsaker så jag lär ju trycka ner allt som går :)

kollade precis biljetterna hem till karlskrona..slutsålda..bra, kul, smidigt.. well well..ska ta mig till nässjö sen ska jag försöka lifta med SJ med mitt tjänstekort och hoppas på att dom låter mig åka med till alvesta sen kan jag har biljett där i från och hem för det fanns och kostade bara 125 kr..så förhoppningsvis kommer jag hem idag för en billig peng om mina kära SJkolleger släpper på mig på tåget gratis idag..jag brukar faktiskt ALLTID ta med deras personal på mina tåg om dom vill lifta..men det är ju jag det..SJ är ju SJ...

vi får se hur det går..spännande! hem vill jag i alla fall så fort som möjligt. det vankas träning :) äntligen har lokomotion fattat att man faktiskt vill träna på söndagar..innan erbjöd dom 1-2 pass, orftast tråkiga pass dessutom..nu har dom en hel hög att välja på :) gött, för det finns ju ändå inte så mycket annat att sysselsätta sig med på söndagar, om man inte har besök av ågren och ulrig vill säga..hehe..men det har ju inte jag idag eftersom det blev en vit helg ! känns bara bra faktiskt, vi hade ju trevligt ändå :)

dags för frulle, sen gosa lite med katten, umgås med mor och tillslut försöka lifta hem..håll tummarna..


fotboll på Vallen :)


tacos MUMS !

later

~L.E



ZzZzZ

i natt sov jag nästan 10 timmar !! 22-7.45.. pappa sa att det märktes att jag hade sovit ut rejält.. jag var tydligen en lite trevligare dotter nu än vad jag var igår kväll..hehe..jag var ju helt slut..har avnjutit en stor frukost med pappsen nu och ska snart hoppa in i duschen.

idag blir allt precis som det var förr här hemma i Vetlanda. Fika på Cecil med Ida och Anna :) sen blir det fotboll borta på Vallen, hemmaplanen..saknar mina fotbollstider endel faktiskt ! ska kolla på när Anton ska dominera ;) sen blir det taco och filmkväll hemma hos Ida i sällskap av anton o henrik tror jag..precis såhär ska en lördag vara här hemma när det inte vankas utgång !

later

~L.E

dead meat

jösses vilken dag med tester, intervjuer, övningar och massa nytt folk. kul men krävande. jag är slut som artist men sjukt nöjd med min insatts. jag gjorde verkligen mitt bästa och kunde inte gjort bättre. så vill dom inte ha mig, ja då tar jag det. jag är nöjd att jag ens har tatt mig så långt och sjukt stolt över mig själv att jag drog upp till stockholm on my own och genomförde dagen och presterade så bra, man kan mer än vad man tror ! detta var en bra erfarenhet om inte annat.. nu vill jag bara hem till Vetis. 2 timmar kvar på tåget...

over and out !

~L.E

mina nerver

jösses nu åker nerverna bergochdahlbana i min kropp ! helt plötsligt efter lite plugg så blev jag toknervös..bäst att letaupp närmsta toa....fixa mig lite och lugna ner mig lite..jag presterar ju oftast bäst under stress och press men just nu känner jag mig lite skakis..well well...får nog bli taxi sen, ska be chaffisen spela nån skön låt för mig så blir det nog bra :)

later

~L.E

vackert Sthlm i soluppgång


tröttast i sverige och ser ut som något katten har släpat hem..överfullt nattåg gör en inte till miss universum precis men jag får rätta till det som går efter min frukost..sitter på centralen nu och har precis käkat klart min frukost för 95 kr, en stor fralla och en kaffe ! ja det var vad jag fick för pengarna men gott var det :) borde sitta här och plugga lite men jag sitter mest och kollar på folk. inte var dag man är i huvudstaden ju ! nervositeten har inte kommit än, den körde ett rus över mig i natt på tåget..nu är jag lugn, oroväckande lugn..men det är ju 2 och en halv timma kvar tills jag ska vara på plats så nerverna kommer nog börja spöka. fundera på om jag ska ta pendeln och följa vägbeskrivningen jag har fått i mailet eller om jag ska lyxa med taxi..det senare allternativet är lockande!

nu känner jag att jag börja piggna till också efter kaffet och frallan, energin kommer smygandes :) behövligt !

önska mig lycka till, jag har en lååång dag framför mig !


over and out

~L.E

mot huvudstaden

säkert 6 år sedan jag var i stockholm om inte mer..hittar varken ut eller in där men det ska nog gå bra ! väskan är packad och jag hoppas jag har med mig allt jag ska till morgondagen.. är nytränad och nyduschad. känns drygt att inte få sova i sin egna säng i natt utan behöva traska ner till tåget om en stund och sitta där och skumpa alla milen upp till huvudstaden. kommer vara lagom pigg när jag anländer kl 05.59 ( om allt går som det ska )  då är det bara att hälla i sig kaffe, käka lite frulle, byta kläder och lägga en lite make up och hålla humöret uppe ! vila får jag göra hemma i Vetis sen hela helgen.. nä nu ska jag slänga ner datorn i väskan och börja förbereda mig för min tripp..


mjukiskläderna är på och jag är redan pömsig..hoppas på att jag deckar och sover hela vägen upp till Stockholm..

hörs i morgon

god natt !

~L.E

ledig men ändå inte

kuckelikuu kl är 7 ! yes då slog jag upp mina två blå.. har varit en effektiv morgon med mycket fix av papper, tågbiljetter och snack med min arbetsledare . i natt drar jag ju upp till Stockholm med nattåget. har en nervös fredag framför mig! sen landar jag i vetlanda över helgen. har ju tatt ut kompledigt fredag lördag och söndag, så jäkla skönt ! ska bara vila upp mig hemma med frisk luft, fika, golf och film :)

nu blir det lite städ och packning. kanske ut i solen en sväng och suga in lite av den sista energi innan hösten kommer. sen blir det en runda på stan med Anna samt lunch ! en bra ledig dag helt enkelt men kan inte riktigt känna mig helt ledig förren jag har min dag i huvudstaden avklarad...


later

~L.E

over and out !

10 timmars slit på jobbet för att sedan rusa hem och byta kläder och dra och träna direkt, det KÄNNS !

god natt

~L.E

mamma muuuu

shit vilken dag! omotiverad som få när jag traskade till jobbet men försökte ryckaupp mig..dock inte så lätt när allt bara strular..värst var när vi skulle åka hem mot karlskrona från malmö kl 16.28, värsta rusningen som vanligt,trötta pendlare som är sura och vill hem från jobbet, för få vagnar och sittplatser, trasiga toaletter, förseningar och en påkörning som stoppade upp hela tågtrafiken..ett under att jag kom hem utan en halshuggning ! jag lyckades faktiskt hålla folket hyfsat lugna idag trots allt..

men när jag kom hem kände jag verkligen hur jag behövde frisk luft och en promenad för att rensa hjärnan.skönt..en liten rolig sak som strulade till det lite idag på jobbet var faktiskt att vi hade en ko som gick MITT I SPÅRET !! vi körde långsamt bakom den men den vägrade flytta på sig. tur att bonden hade ringt in och varnat oss för annars hade det blivit gratis hamburgare till alla idag ;) till slut flyttade den lite på sig så vi kunde smyga förbi den men den gjorde oss 15 min sena, fast då skrattade folk mest faktiskt..så det har inte bara varit skit på jobbet idag, lite kul har jag haft också.

I morgon blir det 7.20 - 17.40 , ännu ett 10 timmars pass men i morgon kommer jag ju i alla fall hem i rätt tid så jag kan träna :) då har man i alla fall nåt kul att se fram emot.. nu kollar jag på en dokumentär om SD, mycket intressant faktiskt ! inga mer komentarer om det denna afton..lite vattenmelon slinker det ner här också mellan varven..mums !



tack för idag :)

~L.E

min lilla tisdag

jag vet ju i alla fall vad jag ska göra idag!

jobba 9.20 - 19.40

skitkul, en hel dag förstörd..yes så känns det verkligen och missar alla träningspass också..tack tack !

åååååååååhhhhh !

over and out

~L.E

Hallelulja !!

jag blev helt rörd här hemma i soffan och började nästan lipa nu..
lyssna på detta, detta är MIN MAMMA !!



hon älskar verkligen att sjunga och nu har hon fått spela in en låt, asså bara med sina vänner då på lite skoj, där av ljudkvaliten..fast för min kära mor betyder det nog väldigt mycket ! och hon ska spela in en hel skiva tills hon fyller 50 nästa år ! jisses...mamma kan det där med att sjunga och måla och skriva dikter och allt..min bror är också bra på att måla och sånt..och vad fick jag ?! hmmpf.. jag sjunger bara när jag är ensam hemma eller på fyllan och då vrålar jag väl mest hehe, måla nja...be mig måla en streckgubbe kanske jag lyckas..well well jag har haft denna diskussionen med min kära mor några gånger när jag kännt att man inte riktigt räckertill och då har hon alltid sagt att om hon ens hade lite av den utstrålning som hon tycker att jag har och den förmågan att alltid vara rak på sak och säga vad man tycker så hade hon varit glad..dom orden brukar jag ta fram när jag känner mig nere, jag har dom i ett sms som min kära mamms har skickat till mig så fint när jag var ute på min långresa <3 aja jag och min brossa skojade om att skicka in mamma till Idol en vacker dag men sen kom vi på att hon kommer inte ens våga kolla in i kameran och säga hej..men om vi fyller henne med lite vin är det nog inte omöjligt...hehe...

nä nu ska jag ta mig knäckemacka med massa ägg, lite keso och en proteindrink  ! jag körde alla 3 passen ikväll och mina armar skakar ... på spinningen skakade typ hela jag.. imorgon har man nog onte lite överallt...men nu har jag kickat igång träningen igen ..heja !

~L.E

rock that body

sicken seg dag !

Powertrainingen var så jobbig att jag höll på att spy ! det satt fint med en thaibuffe med Frida och Sophie efter det kan jag säga, var hungrig som en varg ! annars har jag inte uträttat så speciellt mycket annat idag..köpte nya gardiner, kände att jag behövde shoppa något för att få upp humöret lite men när jag kom hem och hängde upp dom blev jag bara missnöjd och fick plocka ner dom igen..suck..sen bokade jag tåget upp till Stockholm på torsdagnatt..kommer vara sjukt sliten när jag kommer fram 06.00 på morgonen och ska på intervju hela dagen men det är ju bara att bita ihop !

nu ska jag snart iväg på ett trippelpass ( 35 min pump + 35 min core +35 min spinning activio)..jag velar fortfarande..är ju redan sliten i ben och rumpa sen Powertrainingen så jag funderar på att skippa spiningen och byta ut det mot lite promenad i stället.. men är ju så GLAD att träningschemat har dratt igång igen så man vill ju gå på ALLT :)

nä nu måste jag bytaom..

over and out

~L.E

det känns att man lever

lördagens sjöslag blev ännu mer galet och ännu mer lyckat är fredagens ! lördagnatten är svårslagen..vaknade i går morse och hittade min hallspegen på golvet bredvid min säng i sovrummet..hmmm...ingen aning om hur den hamnade där och det säger väl en hel del om den natten ! haha...galet kul och igår mådde jag tro det eller ej bara bra..traskade hem till Frida och Jonatan där vi hade mat-marathon och film-marathon allihopa från helgens sjöslag :)

idag är det måndag ! en seg sådan..man är kanske inte riktigt på topp efter diverse drycker helgen bjöd på men idag börjar det nya lifet igen. Höstschemat drar äntligen igång på Lokomotion idag :) nu blir det hälsa och harmoni..visst det kanske blir ytterliggare några vilda sensommarnätter men veckodagarna då kör jag fullt ös inne på lokomotion från och med idag. Jag går uthårt och vid lunchtid ska jag på Powertraining, svettas ut helgens synder kommer bli hårt men som man bäddar får man ligga..

nu ska jag försöka ta mig ner till affären och inhandla frukost ! jösses så seg man kan va ..






inte konstigt att man mår som man gör...en kul hade vi ju :)

~L.E

sail away

idag har man mått som man förtjänat ! direkt efter jobbet igår drog jag och frida och käkade gott och tog en kall öl för att fira ledigheten , sen komm Jonatan och grabbarna och beställde in öl och shotts till alla, då var klockan bara 3 på dan..jösses sen blev det bara galnare ju längre dagen gick..det blev en sväng nere på sailet men efter en stund kände jag att jag kanske hade fått lite väl mycket av det goda och slängde in handduken och gick hem ! bra gjort tycker jag faktiskt  :) idag som sagt har man kanske inte varit på topp, trodde verkligen inte att jag skulle säga detta men nu är jag fest sugen igen..hehe..så nu har jag hoppat i min lilla svarta och sattpå mig klackarna..drar till Frida och Jonatan för ännu ett sjöslag.det är ju bara sailet en gång om året ! hejja :)


trodde aldrig att jag skulle kunna bli såhär pigg idag !

~L.E

lady gaga

i natt sov jag som ett litet barn trots oväder utanför..drömde att jag var på koncert med Lady Gaga och den var grymmare än grymmast ! när jag sedan loggar in på facebook fick jag se detta :

When Life Gives You a Bad Romance, show everyone your Poker Face, buy a new Telephone, call Alejandro, and you guys Just Dance

ibland är det lite läskigt att man drömmer om något som sedan återspeglar sig i verkligheten..

well well..nu sitter jag på rast i kristianstad och ska vända tillbaka hem om någon timma. slutar 12.30 och då checkar jag ut efter 13 dagars jobb. ska fira detta med öl och lunch med Frida , vi går båda på ledighet fram till tisdag :) bra planerat nu när det är Sail och härligheter i stan. det jag ser fram emot mest idag är gummibåtsracet vi ska kolla på vid halv sex tiden, fulla människor som ska ro gummibåt och förstapriset är ett VIP-bord inne på Statt ikväll, så jag antar att folk är taggade :)

later

~L.E

Ulf du förstör ju golvet !



är uttråkad i soffan..inget bra på tv alls, det enda som håller är ICAreklamen som dessutom denna veckan spelar en av mina favvopratylåtar :) en ulf i coconutoil är ju inte heller fel ;)

~L.E

Första ölen på årets SAiL är tagen, sällskapad av Angelina och Mette :)







~L.E

skepp o hoj

asså denna eftermiddagen går verkligen saaaaaaaaaaaaaakta ! ge mig morgondagen NU !

gick och lämnade filmen innan, pantade alla mina flaskor och köpte mig en kycklingsallad och lite choklad. nu är jag mätt som en plätt och har hela dagen varit sugen på att träna men nu känner jag mig som en degklump, matkoma.. ska ner på sailet och sätta mig i ett öltält och kolla på lite band om lirar ikväll i stället med Angelina..har ju sovmorgon i morgon ;)


angelina och jag förra året på Sailet :)

later

~L.E

sunny side

idag var det inte så tungt att gå till jobbet för jag vet att i morgon är det äntligen FREDAG och sovmorgon ! behöver ''bara'' ställa klockan på 6.30 jag kommer ju vara piggast i stan :) ute är det kanon väder..låg ute i brassestolen en sväng efter jobbet men det är för varmt där nu..vet inte riktigt vad jag ska göra..rastlös i vanlig ordning..alla andra jobbar eller är upptagna. lyan är ju städad och jag har faktiskt inte så många måsten att göra..faktiskt inga alls när jag tänker efter..typiskt när man har tid över lixom. drar nog ner på stan en runda, fixa något att käka och lämna in filmen jag och Frida såg i går kväll, Make every day valentines day..ganska bra faktiskt. men inte i klass med skräckisen jag såg i lördags :)

ååhh..nu kollade jag på klockan också..den är bara 3 ! vad ska jag ta mig till heeeeeela dan som är kvar? ! behöver ju inte lägga mig efter barnprogramen idag som dom andra kvällarna..jösses..jag har några timmar att döda..



nä nu drar jag ut i solen...förresten, dom som spådde vädret inför idag hade ju inte ett rätt, vad tjänar dom i månaden egentligen?! enligt nätet, tidningar och tv skulle det bli regn idag! aja..skönt att dom hade FEL :)

later

~L.E


ny mopp

yes jag har köpt mig en ny mopp och moppat mina golv skinande rena :) har även hunnit med övrig städning, lunch på satan med Frida och dom små :) även inhandlat nya mysbyxor. att slänga av sig uniformen och komma hem och hoppa i mjukisarna är det bästa jag vet, eller hoppa i dom efter ett hårt träningspass och en dusch, sen bara njuta i soffan ! nya påslakan blev det också samt lite skurmedel..yes där har ni min dag och mitt shoppingintag..kanske inte det roligaste men nödvändigt så klart och massa vuxenpoäng ! nu ska jag ta med mig min träningsvärk och dra till träningen..jobbigt men men..

later

~L.E

grus i ögonen

idag när jag slog upp mina två blå kändes det som jag hade en hel sandlåda i ögonen..nu börjar allt slit och alla tidiga mornar kännas..sen lättade det lite eftesom jag fick för mig att det är Fredag i morgon och sovmorgon till kl 7..men när jag sedan traskade till jobbet insåg jag att NEJ det är ju bara onsdag..suck ! well well..nu har jag haft frukostrast här i kristianstad och är faktiskt pigg och glad ! snart bär det av hemmåt så jag har bara 2 timmar kvar på jobbet..sen blir det städning en sväng tror jag...

nu kommer mitt tåg..dax för tjänstgöring !

later

~ L.E

sova sött

efter en lååång promenad som jag släpade med mig Philip på så kommer jag nu somna gott i soffan om säkert en kvart eller två..har precis mumsat i mig lite ägg och knäckebröd och några chokladbitar som var kvar i godispåsen från helgen så nu är man mätt och belåten också..ska kolla lite på tv men lär som sagt inte bli långvarig om jag känner mig själv rätt..lika bra det för i morgon ska jag upp i ottan igen och jobba ! 3 dagar kvar sen är det ledighet med stort L !!

god natt

~L.E

sol i hjärtat

att lite sol kan göra så mycket, humöret är på topp och livet känns lite enklare :)

jag somnade en timma när jag låg ute i gräset och läste..ljuvligt ! sen blev det en snabb dusch och sen mötte jag upp Philip för lite käk på stan i solskenet. har även uträttat lite ärenden t ex köpt mig en ny kalender..släpade med mig Philip och kollade på ett ANTAL kalendrar och han fattade nog inte riktigt varför jag inte bara kunde ta en..kalender som kalender lixom..men icke ! jag vill ha den organiserad på MITT vis och jag hittade en till slut som passade mig i smaken...helsvart och kanske lite tråkig men enkel och bra .. nu blir det nog en kvällspromenix längs havet. vilar musklerna lite idag dom fick så dom teg i går kväll och det känns idag.. gött :)

later

~L.E

sunrise

SOM jag ångrade mig när klockan ringde idag 4.30 ! men när jag väl kom till jobbet var jag pigg som en lärka och fick skåda en vacker soluppgång, inte fel inte..hemma igen 9.30 eftersom jag bytte bort min rast så jag kunde sluta en timma tidigare..nu har jag slumrat i brassestolen nån timma, härligt med sooooool ! :) nu är jag lite rastlös...få se vart denna dagen tar vägen!

later

~L.E

min terapi

fan vad jag älskar mina träningspass ! äntligen har jag lite possitiva tankar i huvudet och inte bara massa skit som skaver :)

har varit sjukt trött på mitt jobb, irriterat mig på minsta lilla..ha fått ta mycket skit och gnäll nu, denna sommaren har nog varit den drygaste ever på våra tåg, jösses vad folk har varit otrevliga och till slut får man ju nog! detta har jag hakat upp mig på och min bägare har lixom varit nära att rinna över ett antal gånger..MEN nu när jag har tränat skiten ur mig så känns det bra igen..jag tror det är mycket därför jag har tatt åt mig och inte kunnat släppa allt, jag har inte fått träna ut det, har inte fått ta ut mina aggressioner..men det är ju inte så lätt när man jobbar 10 timmars pass till 17 eller 19 på dagarna, det passar inte riktigt in med dom träningspass som erbjuds och inte med min ork heller faktiskt..det har lixom blivit att man bara har kommit hem, gubblat på skiten, gått och lagt sig och gått till jobbet dagen efter och fått ta skit igen..då mår man inte så speciellt bra !

1 timmas spinning och 1 timmas funktionell träning blev skörden ikväll och trots att det var svettigt och jobbigt så bara älskade jag det in i minsta sekund ! och nu mår jag toppen..får jag inte träna så mår jag inte bra, så är det bara! nästa vecka drar höstschemat igång med massa träning :) wiihooo !! SOM jag längtar !!

resten av veckans jobb kommer gå som en dans nu !! har bara korta pass med ( fast måste ju upp i ottan) så nu är det nedförsbacke...slutar tidigt på fredag sen är jag äntligen LEDIG !! lör sön mån till och med :)

och snälla snälla ge oss lite sol, det är ju Sailet här i helgen och då vill vi ha värme, alkohol och kärlek !!

nu är det snart dax för sängen..extrapass i morgon ju ! klockan ställs på 4.30..


sailet är alltid ett galet sjöslag :) jag och frida förra året, inte helt kapabla till att fota...hehe

god natt

~L.E

kan inte klaga, får skylla mig själv

jobbtrött så in i....vad gör jag då? jo då tackar jag JA till att jobba extra i morgon..jösses vad jag har jobbat nu på senaste..när jag går på ledighet på fredag har jag jobbat 13 av 14 dagar .. urk..men men. i morgon är det bara 5.30-10.30 det ska jag väl överleva..

nu ska jag lämna malmö och åka till karlskrona och sluta för dagen..jobba jobba joooobbaa!

over and out

~ L.E                                                               

sista rycket

okey idag är det tungt..jag är sliten! men jag är uppe och det är dags för 8 timmars jobb..borde jag ju överleva. en helt normal arbetstid lixom och i morgon är jag ledig..malmö here I come !

later

~L.E

Spa

jag samlade lite krafter och sprang ner till Hemmakväll och lämnade in gårdagens film och köpte mig lite choklad, urk, har blivit mycket av det i helgen känner jag..skönt med måndag i morgon , då är det lite ordning och reda med maten igen :) skulle hyra en ny film men orkade inte välja, var så utplockat också eftersom det var en regnig söndag kväll...så jag hade lite SPA här hemma i stället med lugna favoriter på soptify, choklad, hårinpackning, ansiktsmask, varmdusch, krämer och jag plockade faktiskt mina ögonbryn (!) det händer typ en gång i halv året! dom är inte så buskiga av sig och dessutom jätte blonda, speciellt nu på sommaren, så dom gör lixom inte så mycket väsen av sig..men idag plockade jag alltså bort några överflödiga strån, aj, ont när man inte är van men vill man vara fin får man lida pin :)

nu ska jag hoppa i sängen för lite skönhetssömn också..
jobb i morgon igen..men skön tid 6.30-14.30..den hade jag kunnat jobba varje dag..helt normal tid! mer sånt tack..när jag är klar i morgon kan jag klappa mig själv på axeln, då har jag jobbat 9 av 10 dagar..phuu...sen har jag bara glidarpass resten av veckan! lovely

god natt

~L.E

luften gick ur mig

kom hem från 10 timmars hårt slit nu och tänkte att jag skulle gå och lämna in gårdagens film och hyra en ny samt köpa lite gotte och burra ner mig under filten ikväll...MEN jag orkar inte ens gå bort till Hemmakväll och det ligger 2 minuter gångväg från mig..jösses..mår illa och känner mig helt matt och tappade lusten till allt..vad hände ?



~L.E


tjänstgöring 10 timmar nu


ååhh ser ni vad kul jag tycker det sa bli ? :) ehe...well well det regnar ju ändå idag så man kan väl lika väl knega..hemma igen 17.30

see ya !

~L.E

min första gång

jag var helt deppig innan här hemma som ni kanske märkte i förra inlägget MEN jag tog mig i kragen :) gjorde något som jag aldrig gjort innan....

hyrde film SJÄLV !

en liten sak för er men en stor händelse för mig.har aldrig velat gå ner till filmbutiken på egenhand. känns muppigt att stå där SJÄLV bland alla par och gäng som ska hyra film..typ känna sig mobbad. men jag mötte min räddsla och till min förvåning var det många som skulle hyra film just SJÄLVA :)

jag packade på mig en fet godispåse, en chipspåse och filmen A perfect getaway ! har nästan smällt i mig allt, har inte kunnat käka nåt idag, har kännt mig helt ut och in på nåt sätt men nu har jag nog fått i mig dagsbehovet av kalorier i ett naffs och lite där till..hehe..och jag överlevde filmen men med lite slitna stämmband! jisses som jag har skrikit! sååå läskig film men det roliga var att jag faktiskt fattade vem mördaren var ganska tidigt i filmen..lite nöjd faktisk..men det var läskigt ändå ! helt klart sevärd , bästa jag sett på länge..

nu ska jag snart krypa till sängs..jobb i morgon 10 timmar, hejja !


undra hur mina drömmar kommer vara i natt :s

nattinatt

~L.E

It's not my time



segaste kvällen på länge...ljuset i tunneln? ge mig nästa helg tack !

tack för idag bloggen, nu checkar jag ut..

~L.E

onormal

jag fattar inte vad mitt problem är..har sovit 4 timmar i natt och nu jobbat 9 jobbiga timmar men ändå sitter jag här i soffan och har inte ro till att bara vila eller sitta hemma..det kryper i hela mig ! panik panik panik!
usch, jobbig kännsla. speciellt när jag inte har en aning om vad jag vill göra. hungrig är jag inte heller. hag jag inte varit på hela dan. idag är en konstig dag! jag är helt upp och ner..

kvällen igår var i alla fall lyckad till en början.. jag och frida pimplade lite drink hemma hos henne innan vi gick ut och delade på en pizza och en flaska rose'. sen heltplötsligt blev vi bjudna på en flaska till av killarna vid bordet brevid. snällt tänkte vi MEN sen.....fy...vi blev ju inte av med dom och riktigt dryga var dom. dom ville diskutera jobb, religion och radioaktiva grisar i tyskland (?!) en fredagkväll lixom när jag och frida hade ''tjejkväll''. aspackade var dom också..tillslut gav dom upp och drog då drack vi upp flaskan och gick hem till Fridas och Jonatans place där jonatan hade lite partay med Filip och Andy..killarna var väl inte i nyktrasta laget och ganska dryga! tog sällskap med dom upp på stan sen, vilket tog typ 1 timma, en promenad som max tar 5 minuter egentligen.. men när dom drog ut gick jag hem.. kunde dock inte sova..somnade runt halv 3 nån gång och gick upp halv 7. jag borde vara död..men icke!

RASTLÖS !

hade det inte varit för jag ska jobba i morgon hade jag nog korkat upp en flaska vitt och satt på bra musik och dansatloss själv här hemma i lyan..men men..jag får komma på bättre tankar..

later

~L.E

sweet

tänk om alla arbetsdagar kunde vara som denna ! lagom med folk, härlig lokförare, skippade rasten och slutade 1 timma tidigare och kommer hem 9.30 och är klar för idag..kan jag behöva eftersom jag vet att det krävs en stor kraftansträngning i helgen på jobbet! aja den dagen den sorgen, alltså i morgon...

solsken även denna dag. ska strax ut i brassestolen och läsa lite om mina heta vampyrer igen, snart är boken slut..får nästan gå och köpa 3an också då..men kan man köpa den på engelska här i sverige med? när jag redan har läst dom andra på engelska så kan jag ju lika väl fortsätta, jag tappar nog lite av kännslan annars har jag fått för mig ..fråga mig inte varför..


tar nog med mig denna ut också ;) mums

~L.E

uppe med min tupp :)

oj igår somnade jag nog redan halv tio, vilket resulterar i att jag är pigg som en lärka trots att klockan ringde 4.30 :)
nu ska jag traska till jobbet men är hemma igen halv 11. perfekt ! det är dessa tider man ska jobba, inga 7-17 9-19 nä urk för dom.. föresten vet ni...det var ju någon som mådde rejält illa igår av allt sitt godisätande..sen var det visst någon som gick och nallade några bitar i påsen nu på morgonkvisten vid 5 snåret..normalt? nä..hehe...gottegrisen nr1! nu blir det tjänstgöring och riktig frukost i kristianstad !

later

~L.E

vad var det jag sa?!

nu mår jag illa..

yes..som vanligt när man stoppar in center efter center i truten..att man aldrig lär sig..aja det finns i alla fall halva påsen kvar, om inte mer.. funderar på att hälla ut den i soppåsen men det är ju synd för i morgon kommer jag säkerligen ha glömmt bort hur illa man mår när man trycker i sig godis och kommer vara sugen igen..hehe.. ett stort glas vatten får det bli nu sen vet i katten vad jag ska göra?! skit på tv i kväll..funderar nästan på att läsa lite om snygg Edward i min bok och sen krypa ner i sängen. ska ju ändå upp med tuppen i morgon, fast inte lika tidigt som idag dock. ikväll ställer jag ''bara'' klockan på 04.30 ;)

god natt

~L.E

någon kommer må illa snart

detoxtiden är över :) det firar jag med min godispåse för 55 kr..jösses..så mycket godis har jag nog aldrig köpt på en och samma gång till bara mig själv..förhoppningsvis räcker den heela helgen men troligtvis inte..hehe

~L.E

oh no !

jag somnade som en stock i brassestolen vaknade upp nu en timma senare kokhet ! då slog det mig, JAG HAR GLÖMT SMÖRJA IN LÄPPARNA !! rusade nu in i PaNiK ! smörja smörja smörja smörja...hoppas hoppas hoppas inte den har tatt skada redan nu ...


detta vill jag ju inte gärna ha tillbaka....fan...

ska smörja OCH ta på mig solhatt nu ! kan behövas både för läpp och huvud idag, det är tokhett..

~L.E

new moon

färdigjobbad och även idag skiner solen på mig :) blev en halvtimma försenad på jobbet idag på grund av en personpåkörning tidigt i morse utanför hässleholm..som tur var så var det inte där jag skulle åka..skönt. nu är jag alltså hemma och även om vi blev 30 min sena så är jag nöjd, skulle ju egentligen jobbat 7-17 idag . tackar Conny för det :)

nu ska jag vika lite tvätt sen gårdagen och försöka stuva in det i mina garderober. sen blir det ut i solen och läsa min bok New moon. köpde den när jag var ute och reste, läste ut den första men denna hann jag inte avsluta och jag tog upp mitt läsande igår igen när jag låg ute i solen och blev precis som sist, helt fast i boken ! SÅ BRA ! plus i kanten är att jag övar min engelska med eftersom jag köpte boken utomlands. måste verkligen se eclipse snart också. har velat det ett tag nu men det har inte varit bioväder dom dagarna jag har haft tid..


ÄT MIG ! ;)

later

~L.E

månljus

det är inte var dag man går upp när månen fortfarande lyser och himeln är svart..förr var detta min vardag, eller i alla fall nån dag i veckan men med mitt nya schema så har jag aldrig denna turen..idag skulle jag egentligen jobba 7-17 men bytte pass med en kollega..4-9 är det som gäller nu i stället..visst man går upp långt innan tuppen men det är det lätt värt !

nu-tjänstgöring



later

~L.E

nytta och nöje

idag har jag pendlat mellan brassestolen och tvättstugan :) perfekt att steka lite medans maskinen kör ! så nu har man fått tillbaka färgen igen :) käkade nyss lite lunch/middag..keso och vattenmelon.. vadå smidigt ;) och GOTT !! har även druckit min sista detoxdryck för denna gången och nu ska jag ner till sista maskinen i tvättstugan sen blir det träning ( har även idag lite träningsångest för detta är också megajobbigt pass, Bosu med Ulrika, hejja..gött när det är över i alla fall ) för att sedan möta upp Frida och ta en fika i kvällssolen ! ljuvligt, äntligen fick vi lite sommar igen :)

ringde föresten planeringen...tyvärr tyvärr, blir nog inget ledigt i helgen.men jag är vin sugen..kanske kan ta några glas ändå ;) ska se om jag kanske kan byta till mig sovmorgon på söndag i alla fall..well well .. nu blir det alltså jobb torsdag fredag lördag söndag OCH måndag..urk!


mums..jag har dom 3 senaste dagarna blivit beroende av vattenmelon !


later

~L.E

klart?

när jag söker på vädret här på nätet så står det att det just nu i karlskrona är KLART och SOLSKEN..vart då undrar jag?! kan dom inte ens ge rätt uppgifter om hur vädret är just nu?! då är det fasen illa..det är ju bara att titta ut genom fönstret..MULET ! aja..det ser ut att spricka upp lite senare så nu ska jag lägga på ett kol här hemma och städa lite så jag är klar lagom till att solen kommer..för den ska komma, det säger i alla fall  meteorologerna !



later

~L.E

morning lediga onsdag

inatt hade jag så starka drömmar som kändes sådär verkliga ni vet. jag drömde att jag var utomlands och badade på en strand, kan ha varit grekland eller nåt och jag var helt frälst i min nya vita Iphone 4..så när jag vaknade idag letade jag efter min kära Iphon bredvid sängen men insåg snabbt att allt bara var en dröm..hehe..attans! ska man kanske införskaffa en? lite sugen är man allt..

solen skiner så jag ska ut på promenad. ska bara vänta på att tvättstugan ska öppna ( 8.00) så jag kan slänga i en maskin tvätt så är den klar lagom till att jag kommer tillbaka :) sen blir det lite städ och om vädret håller i sig så ska jag slänga mig i brassestolen och få fram färgen igen och ytterliggare några maskiner tvätt..ringa planeringen måste jag också göra och tigga om lite ledighet i helgen! ska jag ta söndag eller ska jag söka ledigt både lördag och söndag? hmm...kanske bäst att bara ta en dag så man har lite ledighet kvar på kontot..

nä nu öppnar tvättstugan ! hejja hejja


later

~L.E

min underbara tisdag

njaa..eller inte !

folk , folk, folk i massor ! kändes som halva sverige var ute och reste med mina tåg idag..förseningar och banarbete.suck suck..på sommaren är det verkligen rörigt på vårt jobb och massa att göra! blev ju inte bättre av att jag under min korta rast på 30 min ( på grund av försening ) i helsingborg glömde min jacka med hemnycklar i på matsället där jag åt! som tur var käkade jag ju på stationen och där hade ag kolleger som jag kontaktade som tog hand om min jacka och skickade den vidare med andra tåg och tillslut fick jag tag i den i Lund på väg hem mot karlskrona..ja jösses..tur att jag kom på det i alla fall. inte så kul att komma hem och inse att jag för 5 timmar sedan glömt min jacka i helsingborg.tur i oturen..

kom hem runt halv sex och var helt slut efter 10 timmars jobb med 30 min rast men ändå sjukt rastlös och uttråkad..kan det vara vädret? brist på träningspass är en av faktorerna i alla fall..kör igång med höstschemat nu lokomotion !! jag behöver aktiveras..tog en promenad för att rasta mig själv lite men när jag kom hem så kröp det fortfarande i kroppen, i kroppen som har lite ont idag sen träningen igår..hehe..chokladsug som aldrig förr har jag denna afton..men det är fortfarande sallad och frukt som gäller för det är detoxtider med lite fusk då under vistelsen i gbg..bara en dag kvar nu :) till helgen ska jag fasen gotta mig !

i morgon är jag ledig, min enda lediga dag denna veckan. MEN jag ska söka ledigt på söndag..jobbade ju extra förra veckan så jag har lite komptimmar att ta ut.och jag behöver dom just denna helgen känner jag..jag behöver vin ;) så jag hoppas det går att vara lite ledig..ska ringa planeringen i morgon och se vad dom säger..

pratade nyss framtid med pappsen i telefon också..läste upp en artikel för honom från sydsvenskan och han blev lite bekymmrad..well well..rådet jag fick var i alla fall att åka upp till stockholm på intervju oavsett..bra erfarenhet tyckte han och det har han ju så rätt i..vi får se vad det blir av mig ! gubbel grubbel..



SYDSVENSKAN:

Tåg fulla med fulla passagerare. Tågvärdar som utsätts för misshandel. Usel bemanning. Luftkonditionering som inte fungerar. Nu hotar facket med att stoppa vissa avgångar om bemanningsfrågan inte löses på Öresundstågen.

Sommaren har varit ett litet helvete för tågvärdarna på Öresundstågen och igår hade facket ett möte med arbetsgivaren DSB First.
Sedan i maj har personalsituationen stadigt förvärrats och tågen går ofta underbemannade.

Den hårda vintern var påfrestande för tågvärdarna.

– Men helt ärligt, sommaren är inte mycket bättre. Det är pest eller kolera, säger Jonas Pincini. Jag vet att folk sitter beväpnade på tågen. Hade det här varit en bensinmack hade man fått prata med oss genom en fönsterruta. Men nu ska vi ut i tåget.


Lite av vad som stod i tidningen idag..

 

 

Imorgon är jag i alla fall som sagt ledig och det ska bli fantastiskt skönt och solsken är det lovat ! hoppas vädergudarna vill det samma :)

natt i natt!

 

~L.E


crossfit is the shit

jag överlevde passet och hade skit kul ! detta var vad jag behövde för att piggna till ordentligt :) har ju vatt en aningens seg idag..måndagar är ju alltid måndagar! frågan är nu bara, vem ska hjälpa mig upp ur sängen i morgon? hehe..

sov så gott på er där ute !

~L.E

upp som en sol ner som en pannkaka

har varit seg idag och inte orkat kladda här i bloggen men nu efter en timmas promenad så fick jag lite krafter..tur det för om en timma ska jag dra och träna mördarpasset crossfit som är ganska nytt. jag har ju varit på det en gång tidigare och då kunde jag ju inte gå sitte eller stå på typ 3 dagar.hehe..har lite ångest inför kvällens pass måste jag erkänna men det är bara att dra dit, bita ihop och sen efteråt kommer det ju kännas fantastiskt skönt :)

har hunnit jobba en sväng i ottan idag 5.30 - 10.30 samt städa undan lite grejer här hemma och gå på stan med Frida och dom små :) hittade även glada nyheter på min mail! jag hade fått inbjudan till intervju uppe i stockholm till Fritidsresor..hurra ! jag har skickat in mitt CV till dom angående tjänster i höst och vinter.. sedan har jag gjort 2 tester med massa frågor på webben som jag gick vidare från och i fredags gjorde jag en telefonintervju på engelska (ganska nervöst och lite av en plåga) och idag fick jag alltså svaret att jag hade klarat även denna ! :) nu är det en rekryteringsdag uppe i stockholm på engelska som gäller MEN mitt jobb sa idag att jag inte kan få ledigt i höst och vinter ......

så vad gör man nu? ska man åka upp på intervjun i alla fall ? känns surt att lägga tid och pengar på det när man ändå inte verkar ha en chans att få ledigt i vinter i fall man nu skulle lyckas att norpa åt sig en tjänst, vilket dess utom också känns näst in till omöjligt..dom har intervjuer hela denna, nästa och nästnästa vecka så man är ju inte precis ensam om att söka! blev nöjd över att jag har kommit såhär långt i alla fall, nu vet jag dock inte riktigt hur jag ska göra..säga upp mig på mitt jobb jag har nu känns lite osmart...

well well..nu har jag annat att tänka på.. överleva kvällens träningspass ;) hehe, urk !

later


~L.E


borta bra men hemma bäst..njaaeeää

Hemma igen! 3 timmar tidigare :) resan var dryg i början men ordnade upp sig på slutet när jag hade trevliga kolleger på tåget och vips så var man i Karlskrona.. nu kryper det i varenda liten cell i kroppen !! vill inte vara hemma.. rastlös och lite nervös på något sätt. jag vill bara bort på nya äventyr.

det var så jäkla skönt att dra till göteborg och jobba lite, göra något annat..det var lixom inte ens jobbigt med lite klagande resenärer, klippa biljetter och gå runt och vara trevlig..visst jag jobbade ju inte ihjäl mig precis men jag känner verkligen att jag behöver göra något annat nu. eller det har jag redan vetat ett bra tag men nu känns det verkligen på riktigt ! så glad och lugn som jag var när jag jobbade idag har jag inte varit på länge! och då var det bara en sån liten ändring att jag åkte på en annan sträcka än vad jag brukar.

och vara i en annan stad, en storstad, ja det var ju guld ! jag älskar verkligen att gå runt på stan bland massa folk jag inte känner, komma in på gator som jag inte vet vart dom leder och upptäcka massa saker, gå lite vilse, vara ute och träffa nytt folk i natt livet , klara mig själv på egen hand och bara göra just det jag vill, när jag vill. fasen så bra jag hade det när jag var ute och reste..många jag pratar med tycker jag är helt knäpp när jag säger att tiden jag reste på egenhand är den bästa tiden i mitt liv..men man måste ha testat det själv innan man fattar känslan..passar kanske inte alla men det var verkligen min grej..en social ensamvarg. jag är fortfarande som jag var när jag var 3 år gammal: - JAG KAN SJÄLV !!  när jag drar iväg nån stanns helt själv till något som inte riktigt är ''hemma plan'' eller ställs inför något som inte riktigt är min grej så kanske jag borde känna mig nervös och lite orolig eller så men jag känner mig i stället bara nyfiken, förväntansfull, taggad, överglad och bara älskar livet ! mer äventyr tack! måste göra något åt detta känner jag nu.. just idag är jag sjukt taggad för att förändra mitt liv !

aja..ibland bara susar tankarna i huvudet på mig som just denna afton och jag vill bara göra allt och allting på en och samma gång..vi får väl se vad jag får för mig. nu ikväll blir det i alla fall inga större äventyr. slapp i soffan upp och jobba kl 5 i morgon..jobb alla dagar utom onsdag denna veckan! hejja.. well well.. denna ''jobbhelgen'' var i alla fall den bästa jobbhelgen ever :) och nu är man lite rikare...sweet


en dag på Bali när jag tog min väska och drog iväg med en buss till en liten by mitt inne i landet helt själv på äventyr :)
det är dagar som denna man minns , nästan inga turister och massa konstiga intryck och saker att titta på. där gick jag ensam blond och ljus på byns gator men kände mig odödlig och helnöjd ! känner mig till och med mer rädd när jag går på en mörk gata här i karlskrona .. jag är knäpp :)


over and out

~L.E

i halmstad igen fast påväg söder ut :)

då var man tillbaka i halmstad ! jag lämnade ju halmstad för ca 2 timmar sedan och åkte norr ut och det tåget jag jobbade på upp till göteborg var som jag trodde smockfullt. jag kom inte en meter. jag kom knappt in i tåget. hade med mig Jimmie, en kär kollega som sa att jag kunde hoppa av tåget i falkenberg ( innan vi kom upp till göteborg) och åka ner mot malmö i stället. jag gjorde ju ändå ingen nytta och när jag klev av blev det ju platts för ytterliggare en resenär ! två flugor i en smäll :) så nu har jag precis åkt förbi halmstad och ska ner til lund för att byta tåg där så jag kommer hem till karlskrona..tack vare jimmie, att han jobbade själv på tåget, så slipper jag nu vänta i göteborg och åker raka vägen hem  i stället ! lycka :)


later

~L.E


i Halmstad

yes jag tog mig till halmstad med hjälp av min kära lokförare :) han gav mig alla avgångstider, visade var och när jag skulle fälla bommarna med mera med mera ! trevlig tur hade jag hit och nu har jag rast i 2 timmar..det har redan gått en utav dom, jag har passatpå att redovisa min kassa och snokat runt på facebook..nu börjar jag bli ltie rastlös här. men vad gör man en söndag kl 12 i halmstad, när man dessutom har SKOSKAV !! AJ ..har nya skor på jobbet som jag köpte i veckan. normalt brukar man ju få skoskav på hälen eller lilltån men jag , jag har fått skoskav på stortån ! aja...jag ska inte gå så mycket mer idag för jag vet att tåget jag ska jobba på tillbaka till göteborg kommer vara överfullt med folk så jag kommer inte kunna kika på några biljetter..frågan är om jag ens kommer få plats själv men det måste jag ju annars kan inte tåget åka..skönt på ett sätt att man inte kan visera biljetterna när det är så trångt och man inte kommer nån stanns men man har ju ett jobbigt säkerhetsansvar som tynger ner axlarna på en rejält när det är så fulla tåg..tänk om det händer något, lätt för mig att styra upp allt då lixom när man inte kan ta sig nån stanns..well well, vi håller tummarna!

när jag kommer tillbaka till göteborg har jag två allternativ för att ta mig hem..

1 - vänta i Göteborg 1 timma och åka med våra tåg hem till karlskrona, som kommer ta mig lite över 6 timmar (söndagstrafik) och vara hemma 21.20 om jag har tur eller 22.20 om jag missar min anslutning..

2 - vänta i Göteborg 1 ½ timma och försöka ''lifta'' med SJs tåg hem till karlskrona som kommer ta ca 4 timmar och vara hemma 19.30

klart man chansar på att lifta då tänker ni..MEN..om jag inte får åka med SJ där så kommer jag få vänta 1 timma till i Göteborg och vara hemma 23.20..inte så kul inte!

vi får se hur det går !
hörs senare

~L.E

morsning götet

jaha då var man mätt igen då, hotellfrukost är aldrig fel :) hoppat i uniformen har jag också gjort, ska strax göra det jag egentligen är här för..JOBBA! undra hur det ska gå..ja åker ju aldrig på denna sträckan och jobbar så biljetter och stationer har jag ingen vidare koll på måste jag erkänna..men men det löser sig ! kul att lära sig något nytt :) går det inte som man tänkt sig så är det bara att lägga på leendet och låtsas som det regnar..hur fel kan det bli lixom..ska dessutom bara jobba 4 timmar så det ska jag nog kunna överleva !

är hyfsat utvilad faktiskt trots att jag kom hem halv 2 i natt. jag vaknade till och med innan klockan runt sju tiden. Igår drog jag och Karin till Vasa och satte oss på något mysigt stället..hon drack öl jag drack.....VATTEN ! :) lite väl jobbigt bara att killarna bredvid oss vid bordet bjöd på tre shottar MEN jag tackade artigt nej varje gång trots att det tog emot..Karin däremot hon sänkte sina utan problem :) där efter drog vi in till Avenyn, försökte hitta stället där David och gänget satt men med hans dåliga beskrivning och Karins lokalsinne ( skyller inget på mig själv, jag är fakiskt inte här i från hehe ) så blev det utan vidare resultat..Karin och jag drog till lilla London i stället och hon sänkte nån öl till och jag ett glas isvatten :) sen till slut mötte vi upp David och hans ''backa gäng'' men det var bara en snabbis, det kom ett ösregn och dom skulle dra vidare ut men jag, jag tog faktiskt en taxi och åkte hem..var ju ändå blöt, nykter och skulle upp och jobba idag..hade en riktigt trevlig kväll utan alkoholen men jag måste erkänna att den hade varit roligare med, så är det bara :)

nu måste jag packa väskan och bege mig ner till stationen..Halmstad here I come !


Karin och jag samt david och joakim som vi mötte upp senare under kvällen..denna bilden är från förra helgen jag var här och kanske inte den vackraste..men men :)

later

~L.E

RSS 2.0