when you walk, do the talk

just nu känner jag mig som en tickande bomb som kan explodera vilken sekund som hellst. är inte alls arg över något som har hänt eller nåt, men ändå är det något som skaver i hjärnan, något som ligger där inne och gör mig frustrerad. känner mig förvirrad, irriterad, ledsen, stressad, orolig, nervös, galen och bara helt konstig! varför blir det så ibland?! jag förstår mig inte på mig själv idag. jag tror att jag tänker lite för mycket, min blonda hjärna är inte van vid det ;)  jag tar mig i alla fall ett glas rött här hemma i soffan nu och försöker lugna ner mig lite. ska slå klackarna i taket denna afton är det tänkt! nya klackar dessutom :)




¤ L.E

dragspelsmelodier

att hoppa i ett par nytvättade jeans, när man dess utom nyss har smort in sig med bodylotion efter en dusch, är ju nästan svettigare och kämpigare än en brottningsmatch! jösses..men nu är dom på ! :) och jag börjar bli redo för en dag på stan, ska dock bara vara smakråd, 7dagar kvar att hålla plånboken stängd, sen ska jag sätta sprätt på pengarna ute i vida världen :)

förrutom jeansen så har jag ett annat problem denna dag. samma problem som jag har haft nu i 3 dagar! jag börjar bli RIKTIGT trött på det. nedanför mitt fönster, utanför H&M sitter det en polack, eller ryss eller vad fasen han nu är för något, och spelar dragspel. Högt så det hörs hela vägen upp till mig på tredje våningen trots att jag har fönstret stängt. drar jag på lite musik hör jag inte honom men nu är det ju så att jag tycker det är skönt att få in lite frisk luft i lägenheten såhär på förmiddagen och då spelar det ingen roll hur hög musik jag spelar, jag hör hans jäkla melodier ändå. och grejen är den att han kan bara 3 låtar. jag har alltså hört some where over the rainbow 100 gånger från kl 9 på morgonen till 7 på kvällen i snart 4 dagar !! och varje gång han ser mig komma ut ur min port där nere så hejjar han så glatt på mig och ger mig sliskiga blickar......ge upp!

nä nu ska jag sätta lite fart här så man kommer ut i det fina höstvädret :)

later

¤ L.E

säger god morgon

Thaimat, choklad och en film blev fredagsmyset. helt i min smak :) synd bara att vi hyrde Madagaskar 2, den hade jag visst redan sett. hyra film är verkligen inte min starka sida. får lätt ett psykbryt i affären och blir på såå dåligt humör när alla filmer ser meningslösa ut och inte alls passar mig i smaken!

kom i säng nån gång efter tolv i natt, jösses, sent för mig ;) kunde inte somna heller, konsitgt nog. låg och grubblade på allt och ingenting. trött man kan bli på sig själv ibland när man ligger och ältar saker som man ändå inte får några svar på när man ligger där under täcket. sitter och grubblar lika mycket nu här i min soffa. till vilken nytta lixom? lika bra att bara ta allt som det kommer i stället.. hade föresten en hemsk natt också. när jag väl hade somnat vaknade jag efter typ 3 timmar, stel som en pinne och högsta pulsen, mardrömmar, usch...vågade inte somnaom sen för jag ville inte fortsätta drömma. men till slut slocknade jag och resten av drömmarna bestod av kärlekstrubbel. härlig natt :(

trodde att jag skulle sova länge idag, till i alla fall 8tiden. men icke. 06.54 exakt, slog jag upp mina två blå :) inget jag ångrar. jag älskar mina stunder för mig själv på morgonkvisten ! lycka :) ska ut på en liten promenad sen tänkte jag, solsken ute och luften är helt frisk och oanvänd ! härligt. sen blir det träning 9.30. lördagmornar is the shit !



¤ L.E

fredagsmys it is

träningen gick bättre än bäst ikväll, jag var laddad till tusen och svetten sprutade, gott ! och nu resten av kvällen är jag utbjuden på middag. det blir thaimat, en favorit! mums..måste erkänna att jag nog allt är lite nervös, känns lite konstigt, det var länge sen vi sågs..men jag tror faktiskt att det blir en trevlig afton för min del :)

hörs i morgon

¤ L.E

Dagens


Dagens lunch. inte den bästa men det är ju fredag ;) inget slår kaffe och choklad! mums..

Och nu är hela lyan redo för uthyrning. det är skinande rent in i alla hörn och kanter! NÖJD. härligt att jag tog tag i det denna veckan så jag slipper stressa sen innan resan. nu blir det ju bara att plocka undan de sakerna jag kommer använda fram tills dess att jag åker och det blir ju inte så värst mycket. städningen har tatt mig 3 dagar nu men det var det värt ( får ju 4 hyror betalt för detta :) ) och jag har ju inte städat och putsat hela tiden direkt, så det blir en bra timlön ;) idag har jag tillexempel hunnit med en runda på stan med frida och tvillingarna också, inte var dag dom är i stan så jag avbröt mitt toalettstädande och passade på att mötta upp dom en sväng. sen avnjöt jag alltså min lunch ni ser på bilden. det får bli rikitgt käk ikväll i stället. ska ta mig en knäckemacka med ägg nu och ladda inför spinningen och corepasset jag ska köra vid 5 sen blir det fredagsmys på hög nivå....

¤ L.E

stig öppna din butik, jag är hungrig!

då var det fredag. ingen i sverige missar väl när denna dagen kommer?! alla facebookuppdateringarna skriker som vanligt FREDAGSMYS! hehe... för mig är det dag 2 av 4 lediga dagar och har faktiskt ingen fredagskänsla alls, typiskt..känner mig lite rastlös trots att dagen just har börjat, vaknat på fel sida? har lite småplock kvar här hemma i lyan men annars är finns det inte så mycket mer på tapeten, känns lite konstigt eftersom jag har haft fullt upp nu några dagar. jag har alltid samma problem att ''bara vara'' och njuta av lugn och ro. ikväll blir det i alla fall ett kärt återseende, besök från norge :) en middag för två är inte omöjligt, eller så får det bli hemmakväll, det är ju inte heller fel! någont som inte heller hade varit fel just nu är frukost. men kylskåpet ekar, jag är vrålhungrig och får snällt sitta här och vänta en halvtimma till innan affärerna öppnar :( kurr i kistan....

 

¤ L.E


9 more days to go

om ni har någon fråga angående flygstolar till någon destination vart ni än vill i hela stora världen så tror jag att jag och johanna kan ge er direkt upplysning om pris, när flyget lyfter, landar och vad det serveras för mat..njaa nästan i alla fall.hehe.. men pålästa är vi nu i alla fall och har kommit fram till, efter mycket om och men, att det smidigaste, skönaste, billigaste och bästa blir att ta flyg från kastrup till london och sen ett direktflyg till kuala lumpur i malaysia. där ska vi slappa några dagar och kanske lapa lite sol :) sen tar vi flyg från malaysia till australien för en billig peng!

guud vad vi har knepat och knåpat nu med flygstolar hit och dit men detta känns faktiskt bra. vi slipper ta oss upp till stockholm ( som dom billigaste flygstolarna till australien går i från just nu) och vi får faktiskt ett bättre pris av att boka alla dessa flygstolarna separat på egen hand, vi slipper en lååång resa på 30 timmar till sydney , nu kan vi ju vila upp oss halv vägs i malaysia plus att vi förhoppningsvis får lite färg på skinnet och känner och fräschare innan vi ska visa oss bland brunbrända surfare i australien ;)

lite kul ( läs galet ) att äventyret drar igång om ca 1 vecka, jag ska vara borta lite över 4 månader ( tycker inte det låter så mycket med 4 månader men när jag tänker på att jag inte är hemma förren i mitten av mars så känns det som en ganska lång tid faktiskt , skööönt) och vi har inte ens bokat nån biljett än..haha...hur ska detta sluta?! :)




¤ L.E


aktiv !

dålig jag är på att uppdatera nu om dagarna. men jag har fullt upp. har tvättmaskinen igång idag igen, torkar hyllor , skåp och har snart en renbäddad säng också :) har även hunnit med ett träningspass (aerolates) innan det blev lunch med frida. om 1½ timma ska jag till lokomotion för andra gången idag,  torsdagar kör jag alltid ett pass vid lunch och ett på kvällen..stolt :) håller även på att smida nya resplaner med min kära respartner Johanna ! våra flygbiljetter blev ju avbokade och nu planerar vi nog om resan lite..... och jag tror faktiskt inte det blir till det sämre :) berättar mer ikväll...


för ett halvår sedan var man på bahamas..nu får vi se vart man hamnar ;)


¤ L.E

söt som socker


Morning. här sitter jag som en chokladpralin i soffan! har lagt en chokladansiktsmask! det lär jag göra fler gånger, vet ni hur gott den luktar??! och jag som älskar choklad :) ljuvligt.. ska strax bege mig ut på en liten promenad, strålande solsken och jag är ledig! men nån vidare bränna får man ju inte av solen såhär års så jag ska faktiskt ta och fuska lite idag och hoppa in i solariet innan jag kommer hem och ska käka frukost.. 

underbar morgon stund idag :)

¤ L.E

håll igång..

phuuu...nu intar jag soffläge med bönderna på tv, har precis kommit hem från kvällens svettiga träning. har haft fullt upp hela dagen så jag trodde nästan inte att jag skulle orka mig igenom mina träningspass men I made it. har knappt suttit ner en sekund denna onsdag, bara under lunchen med anna och mina 2 minuter uppe i ''heta stolen'' då ;) sen har dagen varit fylld med stök i lägenheten. och när jag väl ska göra något måste jag göra det ordentligt så idag när jag skulle dammsuga lite, tvätta mattor och gardiner i lugn och ro så satte jag helt plötsligt igång att torka lister också. det gick av bara farten och jag får lixom panik i fall jag inte gör allt på en och samma gång , hade ju tänkt att moppa golv och sånt i morgon men som sagt, det gick inte att sluta så nu sitter jag här med rena golv, lister, mattor och gardiner. har dock sparat en sak, det roligaste till sist, toaletten.. hehe...den får jag fixa i morgon för nu har ju bonde söker fru börjat!

¤ L.E

jag har en plan

då har man varit uppe i ''heta stolen'' och vänt idag då. alltid lika spännande, nästan som att åka karusell..hmm..eller..njaa...det gick bra i alla fall och snart ska jag fira med en lunch på stan med anna för att jag har varit så duktig, kan jämföras med firandet man gjorde när man var liten och hade varit hos tandläkaren, då fikade jag alltid med mamma efterråt :) 

har även hunnit med lite jobb i ottan, klev av mitt pass 9.30 och gick då på ledig helg, hörde ni?! redan..hehe.. ja jag klagar ju inte! men innan det blir helg på riktigt ska jag hinna plocka lite mer i lägenheten inför uthyrningen, betala försäkringar, tvätta ytterligare en maskin tvätt, skura golv och lite annat smått och gott. men planen är att allt ska vara top notch innan det är fredag, då blir det fredagsmys på riktigt och nästa vecka ska jag ( förhoppningsvis) bara kunna softa utan stress och bara behöva packa min ryggsäck innan det blir resa! låter som en bra plan va..? :)



gynekolog i thailand..haha :)

¤ L.E 

klapp på axeln

jag repade mig från morgonens illamående tillslut och har hunnit tvättat 3 maskiner, gjort plats i förådet på vinden, plockat ur 2 garderober, burit upp kläder på vinden, slängt 3 påsar kläder, ja listan kan göras lång av saker man måste fixa med nu när man ska hyra ut lägenheten i andrahand. är nöjd över att jag redan har tatt tag i allt denna veckan så kanske jag hinner bli så gott som klar till nästa vecka så jag bara kan njuta mina sista dagar innan jag lämnar landet.

mitt bloggande kanske inte är så jätte kul för tillfället men jag lovar att det kommer bli roligare när jag är ute och reser, då lär jag ju ha en hel del äventyr att berätta om :) just nu så kan ni ju notera att jag sitter i soffan med lite keso ocn inväntar desperata houswives. har varit på lokomotion 2½ timma. kvällens skörd blev: core, spinning och bodybalance, trippelpass..inte illa! nu känner jag mig som en ny människa och är grymt nöjd med dagens prestationer med jobb, stök och bök hemma och träningen, det trodde jag inte med tanke på hur jag mådde tidigare idag...

i morgon blir det åter igen lite jobb på morgonkvisten, hoppas jag slipper illamåendet så jag slipper bli misstänkt för att vara med barn..hehe.. mina kollegor på jobbet har lagt ihop mitt chokladsug och dagens illamående och kommit fram till att jag har en knodd i magen..men detta stämmer alltså INTE mina vänner!! hehe.. efter jobbet i morgon ska jag faktiskt upp i gynnstolen på ett litet besök ( suck) , måste ju införskaffa mig ett lager av piller som räcker hela resan så om det nu är någon som nu tror att mitt illamående beror på en bulle i ugnen kan ju följa med mig i morgon och få det bekräftat att det inte är en bäbis påväg :)

godnatt önskningar

¤ L.E

eeuuuh..

vilken morgon det har varit. tog mig upp halv 4 och gjorde mig redo för jobbet. mådde lite illa men trodde att det bara berodde på smönbrist eller nåt. väl på jobbet började jag känna mig yr men försökte hålla humöret uppe. när jag hade 1 timma kvar orkade jag inte mer och fick sätta mig ner och vila resten av resan hem till karlskrona. var spyfärdig och kände mig svag i hela kroppen. och åka tåg när man mår illa är verkligen inget kul alls. tog mig hem med nöd och näppe, sen la jag mig på soffan och lyckades somna. vaknade efter en timma och nu är jag nästan återställd. har lite ont i huvudet och ingen vidare aptit men kan i alla fall ha ögonen öppna och sitta upp utan att känna mig yr. ska försöka sätta lite fart här hemma nu och fixa tvätt, disk, plocka ur garderober och betala räkningar. hoppas jag inte får ett återfall av det jag fick idag på morgonen, vad det nu kan ha varit för något...

later

¤ L.E

härligt linda

det var lite träning jag behövde för att bli mig själv igen :) nu känns livet mycket lättare, och kroppen med för den delen, vilket behövdes efter en helg med massa gottigheter hemma i småland.hehe. det var dock inte världens smartaste att glömma vattenflaskan när man skulle köra dubbla pass denna afton. torr som en öken i munnen så nu har jag redan pimplat i mig 4 stora glas vatten ! vatten är underskattat.

lyckades förresten flirta till mig gratis träning nu mina 2 sista veckor också. mitt träningskort gick ut i helgen och jag var inte så sugen på att betala 800kr (!) för att få träna 12 dagar till, så jag tog ett snack med daniel i reseptionen och han sa att om jag lovade att komma tillbaka och träna i vår när jag kommer hem till sverige igen så kunde han som sagt fixa fri träning åt mig nu fram till nästa lördag. jag svarade att jag nog med all säkerhet kommer att komma tillbaka i vår, det lär ju behövas efter över 4 månaders resande. han skrattade och tvivlade inte en sekund på en sån trogen kund som jag och fixade alltså gratis träning :) tjohooo..en utgift mindre!

planen inför i morgon är att försöka palla mig upp 03.30 ( kanske borde gå och lägga mig snart) och jobba, betala alla räkningar, tvätta och städa hela lyan från topp till tå , börja plocka undan lite saker i hemmet och boka flygstol ( igen) sen ska jag nog lyckas trivas i lugn och ro mina sista dagar här i sverige. jobbar bara 4½ timma i morgon óch 4½ timma på onsdag, kort och skön vecka :) och till helgen kommer förresten ett efterlängtat besök från norge hit också :)

god natt

L.E

nu tar vi nya tag

då var man hemma i karlskrona, det är nattsvart ute. har en väska full med tvätt, disken bildar ett berg, räkningarna ligger här på bordet och väntar på att bli betalda, ja en massa stök och bök helt enkelt. strax blir det träning, vet inte riktigt hur jag känner inför det nu efter en helg med äppelpaj, center och vin. Nya flygbiljetter måste bokas också eftersom dom andra har blivit avbokade på grund av ''tekniskt fel'' som dom nu så fint har förklarat det för oss..suck..just för tillfället känns det lite tungt. kan vara den vanliga ''måndags sjukan'' som man bruka drabbas av efter en soft helg med inga måsten. men nu är man som sagt tillbaka i verkligheten..

det kommer med all säkerhet kännas bättre efter träningen, ska bara orka ta mig igenom den först :)

¤ L.E

vetlanda efter kl14.00 tummen ner

fikastunden var till belåtenhet, hallonpajen smakade lika gott som vanligt :) när mina kära vänner lämnade mig på stadens gator utforskade jag min hemort lite på egenhand i väntan på att pappa skulle spela klart sin golfrunda och hämta mig, klockan slog två och helt plötsligt märkte jag hur ensam jag var och hur lamporna började släckas i butikerna. vetlanda dog. jag traskade bort till Åhlens som jag misstänkte hade öppet till i alla fall kl tre, så där inne spenderade jag ca en timma, haha. kom ut där i från med ett par nya solglasögon vilket var toppen eftersom jag satte mig på mina andra i sommras så dom gick av och jag har desperat letat land och rike runt efter ett par nya som passar mig i smaken och idag fann jag alltså vad jag sökte, i vetlanda med av alla ställen !

nu myser jag i soffan. kom nyss hem från en blöt höstpromenad. det regnar i småland. sitter för tillfället och kollar på fotboll med pappa, JÖN-ASS.. ska snart hoppa in i duschen. ikväll blir det käk och vin med anna och ida på hotellet ( jag inriktar mig nog mest på vinet hehe ). har hört av säkra källor att staden kommer vakna till liv igen vid 23 tiden så då hoppas jag få se lite kända ansikten på hotellet som också är vinsugna. vi får se hur kvällen slutar....

¤ L.E


morgon stund :)

luften låg helt stilla och det enda som hördes ute var fågelkvitter och små regndroppar mot bladen på träden. idag fick jag mig en ljuvlig morgonpromenad :) jag saknar verkligen lugnet, skogen och landsbyggden här i småland. eller jag vet att jag skulle få panik av att vara här 24 timmar om dygnet 365 dagar om året men det hade varit skönt om man kunde välja att få detta lugnet precis när man vill. man behöver dessa stunder. när jag kom hem från min lilla promenad stod frukosten framdukad på bordet och bortplockad blev den också utan att jag behövde lyfta ett finger :) Lyx!! nu ska jag göra mig redo för en dag på stan med den obilgatoriska, traditionella lördagsfikan på cecil ! life is gooood ( om det inte vore för mina avbokade flygbiljetter då som jag fortfarande inte blir klok på , men det löser sig )....

later

¤ L.E

ibland är det bara sååå skönt med hemma kväll..

firade hemkomsten till vetis direkt med thailbuffe med Ida samt en fikastund :) här hemma hos pappa har jag tatt mig en promenad ute på landsbyggden i regn rusk och mörker med alla husets reflexer min kära far kunde hitta och packapå mig. han föreslog också en ficklampa som man kunde sätta i pannan som jag dissade men ångrade mig verkligen när mörkret väl smög sig på. tur jag hade min mobil med mig så jag kunde ringa lite samtal när jag började fantisera om troll i buskarna..hehe.. nu ligger jag nerbäddad under filten i soffan med datorn på magen. pappa sappade precis över till Idol, det är rocktema denna afton. det gillas !
far och dotter tid ikväll... :)

¤ L.E

?! åååhhh

igår kändes det som livet var för bra för att vara sant. alla pusselbitar la sig precis så som jag ville. men visst var det så att allt var lite fööör bra för på kvällen innan jag skulle gå och lägga mig upptäckte jag att våra flygbiljetter har blivit avbokade !!! ??!! vad har hänt undrar jag??! ringde i panik till johanna och vi förstod ingenting. vi har fått bokningsnr och en bekräftelse på att allt är betalat men ändå har vi inte fått några biljetter och när man loggar in sig med bokningsnumret står det att resan inte finns, att den är avbokad....hmm..och inte svarade dom på kundtjänst igår heller. så det blev inte många timmars sömn i natt. och ingen väska var packad heller när jag klev upp idag så jag fick packa på tio minuter, traska till jobbet, nu har jag lite rast och hoppas på att vi kommer i tid hem till kralskrona för då har jag ju 1 timma på mig att hämta väska, slänga av mig uniformen och fixa nån frukost..sen bär det av hem mot VETLANDA :) så får jag ringa om flygbiljetterna när kundtjänst öppnar vid13.00. ååhhh som jag ska skälla... jag vill ha mina biljetter för 4600 !! vart har dom tagit vägen??!!!


¤ L.E

tick tock

japp då var man mööör i kroppen efter all träning kvällen bjöd på. sitter här i mina favorit mjukisar, nyduschad i soffan och har kollat på mammas pojkar nu..jösses. underhållande är det i alla fall men hyfsat töntigt. hehe. har lite stress i kroppen som gör sig påmind, jag skruvar lite på mig, borde egentligen inte sitta här och slappa.. i morgon när jag slutar jobba halv tio har jag 1 ynka timma på mig att springa hem, byta kläder, käka frukost, hämta min väska och springa ner till tåget. phuu...har inte börjat packa än och vet inte ens om det som jag har tänkt ta med mig hem är tvättat, lägenheten är inte direkt städad heller och jag som hatar att komma hem till stök. känns ju kul också att jag snart borde hoppa i säng eftersom jag ska upp 4.30.. bra linda! bra planerat....

¤ L.E


som en duracellkanin

jag går på högvarv. har nyss kommit hem från 9 timmars jobb och nu ska jag iväg och träna aerobic och bodycombat, hinner med lite crosstrainer i mellan också, då idag blir det 2½ timma på lokomotion. har sån energi att jag nästan blir rädd för mig själv. tycker inte ens att allt detta är jobbigt, annars brukar jag vara död bara efter ett långt jobbpass men dom senaste veckorna har jag glatt skuttat till träningarna om kvällarna och jag njuter av varje sekund. skumt. orkar man hur mycket som hellst om man bara gör saker som man tycker är kul?



¤ L.E

för bra för att vara sant

jag är i malmö på rast och gick in en snabbis och pratade med planeringen. kom nyss där i från lyckligare än lyckligast! dom hade nämligen räknat lite fel på mina jobbdagar under året  och sa att jag MÅSTE ta ut 3 extra lediga dagar innan jag åker ut och reser..oj vad jobbigt heheh ;) jag som redan har plockat ut 4st denna månaden .. hur ska detta gå, vara ifrån jobbet så mycket lixom..;)

nu har jag i alla fall fått 7 extra lediga dagar från ingenstanns(!) och jag ifrågasatte det hela och undrade om dom inte har räknat lite fel nu, jag fattar lixom inte vart alla dagarna kommer ifrån, det gjorde inte dom heller men dom sa att det var bara att tacka och ta emot och vara LEDIG :) tjohooo! så nu har jag bara 6 arbetsdagar kvar och kan dessutom stanna hemma i vetlanda lite längre nu i helgen eftersom jag tog ledigt på måndag! wiihoo! nu ska jag på stan och se om jag hittar mig nåt fint. malmö är nice, denna dagen är nice, vill nästan påstå att livet är ganska nice också :)

later

¤L.E

knaprar..

när man har börjat stoppa i sig knäckebröd kan man ju inte sluta. har redan ätit 3st på kanske 5 minuter..hehe. aja några till kan jag nog knapra i mig efter att ha svettast flitigt i 1½ timma. Min lediga dag lider mot sitt slut och jag inväntar Bonde söker fru med Roger i spetsen och jag tror att det vankas pusskalas i dagens avsnitt.. :) i morgon blir det en heeeel dag på jobbet med lite träning på kvällskvisten men sen mina vänner, sen är det bara 4 ½ timmas jobb på fredag innan det bär av hem mot småland, hälsapå alla nära och kära en sista gång innan jag ger mig ut i världen....det drar i hop sig, snart snart....


17 dagar kvar till det nya äventyret...denna bilden är från min födelsedag förra året på phi phi.
dit bara MÅSTE jag dra nu igen! där lever man i lycka, som ni kanske ser :)


¤ L.E

ännu ett steg närmare resan :)

världens bästa läkare, världens bästa syster och ingen väntetid! sen när flöt allt såhär bra på ett sjukhus?! idag får dom i alla fall två tummar upp av mig :) och sprutan, den kändes inte ens, som sagt jag hade världens bästa syster! blev dock lite besviken att jag inte fick något klistermärke när allt var överstökat, som man fick när man var liten och ett bamseplåster ;) 595 kr fattigare blev jag i alla fall men nu är jag färdigvaccinerad och redo att ge mig ut i världen. var så nöjd när jag lämnade sjukhuset och eftersom det var strålande solsken så blev det en promenad tillbaka in till stan i stället för bussen. tänkte belöna mig själv med lite choklad efter mitt sjukhusbesök men ångrade mig snabbt, mat/godis ska INTE fungera som någon belöning i mitt liv. det är bara onödigt plus att det var en bra anledning till att unna mig något annat i stället, shopping ;) så det blev två nya linnen till resan samt en chokladansiktsmask som jag ska testa nån dag nästa vecka. måste ju ha ren och fin hy nu när den snart ska få lite sol på sig :) nu ska jag smälta maten lite, det blev ärtsoppa idag, snabbt, enkelt och billigt ..hehe...

later

¤ L.E

en spruta eller två i armen...



om jag har fattat det hela rätt så har saw 6 premiär i USA på fredag..hmm..kikade precis in på Sfbio för att kolla när den kommer hit till sverige..svar: - ja inte innan 2010 i alla fall..suck!aja.. det ryktas även om att en 7:de film är på gång att spelas in ! hurra hurra...finns det några bättre filmer?! I lööööve

 
något som känns mindre bra är att jag nu ska till sjukhuset för lite sprutor. det får bli att promenera ut dit så man får frisk luft och kan lugna nerverna lite..hehe..så får jag ta bussen hem sen och fira när det hela är över :)
bäst att kila nu för om 1 timma ska dom sätta nålen i mig.....

¤ L.E

Nu är det dax att bege sig till Angelina och hennes sax



later


¤ L.E

sprut och saxdax

när man slår upp sina två blå en dag som denna, mitt i veckan, förstår man inte riktigt alltid att man är ledig. det tar några sekunder innan man fattar att det verkligen är sant. ledighet är oftast förknippat med helg. men idag har jag alltså en jobbfri dag trots att det inte är helg :) och det är perfekt när man ska fixa massa viktiga saker som inte alltid går att fixa på lördagar och söndagar. idag ska jag t ex vacineras (!) och klippa mig..huuu..jag har nästan lite ångest, känner mig lite nervös. inte så jätte sugen på sprutor. har aldrig varit rädd förr när jag har vacinerat mig men sist jag gjorde det så gjorde det så s*tans ont, plus att jag fick nån allergiskreaktion på ena armen från sprutan mot japanskhjärninflamation eller vad det nu hette, så hela armen började klia och blev helt röd och sen när jag skulle gå ut från sjukhuset blev jag helt yr och kände mig svimfärdig. den gången hade jag i alla fall någon som kramade mig och bjöd mig på fika efterråt...hmm..dom stunderna är det allt bra att ha en man vid sin sida ;) idag får jag hel enkelt klara mig på egenhand!

nä nu ska jag ut i friska luften på en liten promenad innan frukost och samla mod till klippningen också .. hehe...





idag är jag inte så kaxig ;)


¤ L.E


lugn som en filbunke

8 timmars jobb och 2½ timmas träning är summan av min dag ! allt har gått bra förrutom ett fruktansvärt chokladsug när halva jobbdagen hade gått, center, chokladpuddingar och kladdkakor snurrade i huvudet på mig och gjorde mig nästan galen. men med 2 koppar kaffe löste jag det problemet någorlunda i alla fall. Träningspassen denna afton har varit de bästa på länge, svettigt och jag var stark :) det avslutades med lite yoga och meditation och precis som förra gången jag testade detta så fick jag LyCkA i kroppen. nu sitter jag med lugn och harmoni, toknöjd i soffan och inväntar favoritprogramet Desperate och bara njuter av att vara jag...


¤ L.E

lunchtime

tänk om alla dagar kunde vara såhär lugna på jobbet som denna hittills har varit. lagom mycket folk och allt har gått som på räls :) Nu har jag rast i malmö och skulle prata med planeringen lite men då var dom inte där på kontoret, typiskt. dom är säkerligen ute på lunch. jag ska också fixa mig lite lunch nu tror jag. sätta mig på nåt bra ställe och spana på lite folk innan det bär av hem mot karlskrona. då är det snabba ryck som gäller. byta kläder och sticka till träningen.

over and out

¤ L.E


jaha då var det tisdag också

idag är det sovmorgon för min del. faktiskt skönt. men när jag skulle gå upp så var det ju lika nattsvart som det är kl 03.30 så jag kände nästan ingen skillnad. har hunnit stryka till uniformen lite efter gårdagens tvättning så nu blir manren och stilig på jobbet :) ska strax få i mig lite frukost innan det är dax att traska iväg. ska ner till malmö och ha 2 timmars rast. men idag blir det nog ingen shopping, ska fixa lite på kontoret med planerningen. kolla om jag kan byta lite jobbdagar och vara ledig lite ;) efter jobbet blir det full rulle. hem, byta om och traska till träningen..idag blir en såndär lååång dag. hoppas den går fort..

later

¤ L.E

måndag - check

ett pump pass och spinning blev det ikväll och summan av det hela blev toppbetyg !! aldrig genom mina 22år och nästan 7 månader har jag varit så stark som just idag , måste vara helgens stora intag av spenat ( läs choklad ) som har byggt upp mina muskler.hehe. spenat eller ej, bra gick det i alla fall och det känns på ett sätt lite surt att man nu ska resa bort och endast träna högerarmen när man lyfter drinkglasen ;) well well vad är lite muskler i jämförelse med ett sånt äventyr som jag snart ska ut på ?! och man ska ju sluta när man ligger på topp har jag hört :)

det enda som saknas nu denna kväll är hollywoodfuarna i rutan,snyyyft !! vad ska man nu kolla på dessa måndagkvällar? megasuck ! tur man har sin dator i alla fall :) nu såg jag precis att Mat akuten med Bert Karlsson börjar på tv4. det kanske kan vara sevärt? det är värt ett försök men Bert kommer med all säkerhet inte ligga i närheten av Anna Ankas kvällsunderhållning. Förresten på tal om tvprogram... ett program som jag saknar som tusan förutom hollywoodfruarna är I en annan del av Köping! där snackar vi sevärt.

¤ L.E


min hyresvärd är guld värd :)

Bit för bit faller på plats inför min resa. Var och besökte min hyresvärd på kontoret innan idag och fick tillåtelse att hyra ut min lägenhet under min utomlandsvistelse :) hurra !! skönt att slippa betala hyra, el och bredband när man är ute och reser, dom pengarna kan man ju ha betydligt roligare för ;) Så nu har jag mailat och diskuterat med Jessica, juristen från malmö, som ska hyra min lya i lite över 4 månader. Kontrakt ska ju skrivas och massa annat som ska bestämmas. Men det är värt varje sekund jag får lägga ner tid på att få allt fixat !

Kaffe har jag fått i mig, lunchat med Angelina har jag gjort menhHar fortfarande inte gjort det roligaste jag hade på min ''att göra lista'' idag.. TVÄTTA, så jag antar att jag kommer svära i morgon igen när jag ska ta på mig min uniform som jag tycker börja bli sunkig. känns som jag måste tvätta den hela tiden, den känns ofräsh så jäkla snabbt men det kan ju bero på att våran arbetsmiljö inte är den renaste i världen. Massa konstigt, skitigt folk som åker med våra tåg dagligen och städningen är ju inte den bästa. Men om jag är lite flitig kanske jag hinner slänga i en maskin innan jag sticker till träningen. eller varför inte nu? hmm..nä...orka.....hehe..eller kanske?

jo så få det bli. nu ska jag allt bege mig ner i tvättstugan. det finns ingen återvändo, förr eller senare måste jag ju ner dit ändå, så det är lika bra att ta tjuren i hornen....

later

¤ L.E

en vanlig måndag morgon

jobbtimmarna avklarade. gäspade stoooort när jag klev av tåget här i karlskrona vilket en resenär var snabb att påpeka:

-Oj här har det varit en hård helg ser jag ( med ett hånflin på läpparna)
- Nää du jag har faktiskt varit lugn som en filbunke, men har man stigit upp 03.30 så tycker jag att jag får gäspa hur mycket jag vill, svarade jag lite smått irriterad..
-oj, eeh, jaha, eeeh. på det viset, sen kilade resenären skamset iväg..

Förrutom det så fick jag även höra följande av en manlig påträngande resenär i 50års åldern:

- värst vad du låter trevlig och mysig i dina utrop här på tågen så tidigt på morgonen..tänk om man skulle kunna få vakna upp med dig bredvid sig resten av livet..?! vad tror du om det gullet? kanske bara för en natt i alla fall??

eeh. vad svarar man på det?! jag la på ett falskt leende och svarade att : - ja du, drömma kan man ju alltid, tack för biljetten..och traskade snabbt där i från. innerst inne tänkte jag j*vla snuskgubbe gå hem och lägg dig...

Ja såhär kan en morgon se ut för mig på jobbet. hehe..lite blandad kompott. Nu här hemma har jag gått igenom mina morgonrutiner med facebook, nyhetsmorgon, bloggar, frukost mm så det börjar bli dax att ta tag i dagens planer. Först blir det en dusch sen ska det tvättas, gå till min hyresvärld och fixa med andrahandsuthyrningen ( om jag nu får hyra ut min lägenhet ) , visum och boende i australien ska bokas, träffa angelina över en lunch och fixa lite andra småärenden på stan. Det viktigaste av allt är dock : ta mig en stooor KAFFE! vissa dagar dricker jag inte ens en endaste liten koppe och andra dagar, som just denna, är kaffe det enda jag suktar efter !


Jag och anna var flitiga besökare på starbucks förra året i Egypten. medans alla andra rökte vattenpipa pimplade vi kaffe om kvällarna :)

 

¤ L.E

 


S(k)öndag

Bli inte rädda nu...



Detta har varit en hälsodag som jag började med lite hudvård, ansiktsmask och skrubbning av ansiktet. Där efter färgade jag ögonbrynen som annars är nästan osynliga efter sommarsolen. Sen bar det av till hallen för 2 timmars fotboll och efter det behövdes ju lite gott för magen, det blev pizza med två bakfulla vänner som kanske inte riktigt hade lika bra aptit som jag..haha. nu har jag lite gott för själen också, choklad såklart ;) som grädde på moset är det ensam mamma söker på tv ! lycka

¤ L.E


ny dag och nya tag :)

God morgon där ute, ja ni som är vakna. många ligger nog fortfarande och tar igen sig från gårdagens bravader..


söndag idag och jag är i bra form med humöret på topp till skillnad från igår kväll..inte ens min filmkväll blev lyckad. hehe. somnade efter halva godispåsen och halva filmen. vaknade vid tolv tiden och fortsatte skönhetssömnen inne i sängen.

har varit vaken en stund nu och njutit av den bästa stunden på dagen, morgonen :) knäckebröd med smör och ost samt ett stort glas mjölk har jag startat dagen med. och under frukost stunden lärde jag mig att varje månad som börjar med en söndag har ''fredagen den trettonde''. det stod det i alla fall på mjölkpaketet och jag var ju såklart tvungen att kolla upp det i almanackan och dra på trisso, det stämmer. bra då har man redan lärt sig nåt nytt denna dag och är lite klokare, fast detta kanske räknas som onödigt vetande?

aja.. idag är jag i alla fall ledig och har inga mer planer än att lira lite fotboll kl två. skönt. och nu ska jag inte jobba en endaste liten helgdag mer innan jag drar ut på resan. det är meeega skönt! igår var dock en riktigt bra jobb dag trots att det var helg. jag förenade nytta med nöje. Jag och Kathya jobbade ihop och hade lagom mycket folk som dessutom inte klagade på nåt för engångs skull och inga förseningar så alla var nöjda och glada. nöjdast var nog ändå jag och kathya när vi insåg att vi hade 2 timmars rast tillsammans i malmö :) det blev lite shopping och fika, så vi hade det riktigt nice på jobbet igår, annars brukar det vara pest och pina att jobba helger.

under vår shoppingrunda hittade kathya och jag ett passande kuddfodral för oss som tvingas upp i ottan vid si så där 3-4 tiden och hoppa i uniformen innan ens tuppen har vaknat...


later

¤ L.E


precis så som jag vill ha det



Chokladen i skålen, filmen på tv och jag i soffan med filten..

Me myself and I ikväll, just the way I like it !


¤ L.E

it's going down down down...

hade en toppen dag på jobbet men när jag kom hem tappade jag allt..humöret är bortblåst. har inte haft lust att socialisera mig med någon eller något..inte ens bloggen och facebook har jag varit sugen på. svarat i telefon eller på sms har jag inte heller gjort. hoppas ingen blir ledsen men det tror jag nog inte, alla har väl ändå fullt upp med att fira lördag, antingen med fest, mys eller nåt annat trevligt. vad gör då jag denna kväll?! hmm.. ingen direkt lördagskänsla här i soffan. vet inte vad jag ska göra. känner inte för nått. inte ens käka choklad. jag vill bara komma iväg nu, ut på resan.... ''rödaveckan'' närmar sig med stormsteg, kanske därför utebliven lust till allt och allting. äh lika bra att gå och köpa sig choklad ändå, det brukar hjälpa mot det mesta ;)

¤ L.E


jag lever :)

det gick ju som en dans. det var allt en trevlig pålitlig tjej det där. Hon hade till och med andrahandskontrakt med sig och massa andra viktiga papper, ordning och reda. det gillas, skönt för min del så slipper jag fixa med sånt. kan ju inte bli mer klockrent än en jurist som hyresgäst! :) Så om jag får tillåtelse från min hyresvärd ska hon hyra min lägenhet! håller verkligen tummarna. då pröjsar hon ju hyra, el och mitt bredband när jag är borta vilket innebär att jag får mer pengar att köpa paraplydrinkar för på stranden ;) hehe..

kollade precis på papperna hon hade med sig, hon är född 1985 !! jösses, jag trodde typ hon var 30 nånting. hon betedde sig verkligen som det och såg faktiskt ut att vara det också. usch nu känner man sig nästan som en barnunge. hon hade verkligen koll på ALLT, pratade såntdär ''vuxet'' språk och var elegant klädd...här stod jag i mina foppatofflor, pladdrade om allt och inget och visade stolt upp min rosa inredda toalett..Hon berättade glatt om sin semester i turkiet på all inclusive hotell hon precis hade kommit hem i från med sin man och sina barn och jag pratade om min ganska oplanerade resa jag ska göra med min ryggsäck nu i 4 månader där jag bara ska luffa runt. hon tyckte jag var galen..hehe.. jösses.känns som jag ligger 10år efter henne, där ligger jag i lä med mina ynkliga vuxenpoäng jag har samlat på mig, hon har redan full pott..aja..men man ska väl vara ung så länge man kan antar jag , eller?! :)

nu ska jag hoppa i träningskläderna och bege mig bort till lokomotion..


¤ L.E


främling vad döljer du för mig?

åååhhh min mage ! mätt som en plätt. har lunchat med frida i si så där 2-3 timmar. vi tog en kaffe och delade på en kladdkakebit med grädde också. tur att vi inte tog en hel bit var för då hade jag inte kunnat stå på benen för den biten vi delade på räckte gott och väl som efterrätt för magen vill jag lova. men ack så god den var!! helt perfekt krämig i mitten och fluffig grädde ! är det helg så är det :)

nu sitter jag här i soffan och inväntar min jurist från malmö som ska komma och kolla på min lägenhet. känns lite jobbigt, en främande människa hem till mig lixom. tänk om det är värsta psykopaten?! fast hon lät ju i och för sig riktigt trevlig igår i telefonen men i de lugnaste vatten simmar de fulaste fiskarna...hhmm...hon beräknas i alla fall vara här om ca en timma, sen efter det sticker jag direkt och tränar lite spinning och coore. så om det nu är någon här som läser min blogg som ska på samma spinningpass som jag ikväll : - om jag inte dyker upp på passet kanske ni kan ringa polisen så dom kommer hem hit och kolla om jag lever ;)


ooooops, nu ringde telefonen.. hon är på ingång redan...nervös nervös.......



later

¤ L.E

lite rikare och snart lite snyggare

Hemma i soffan med en fetare plånbok :) tog ju ett extra pass idag.något jag ångrade när jag vaknade och det kändes som jag hade grus till en hel sandlåda i ögonen 4.30. men så fort uniformen åkte på så har jag varit pigg och i bästa form :) jobbpasset flötpå bra.. och flöt är det rätta ordet för en av toaletterna svämmade nämligen över idag på tåget så det rann vatten längs med  golvet i heeela den bakesta vagnen..eeeuu..annars var det en fridfull tur denna morgon.

Nu ska jag plocka i ordning lite i mina garderober, ska ju visa lägenheten idag vid kl fyra och det kanske inte är så kul om man öppnar garderobsdörrarna och ett berg av kläder trillar ut på golvet...dax att dra på lite musik och sätta fart för sen måste jag ju hinna piffa till mig själv lite också innan det blir lunch på stan med Frida ! :)


later

¤ L.E


bara några timmar kvar..

nu brinner det i knutarna i fall ni är sugna på att söka någon utbildning till vårterminen! sista dagen idag mina vänner. Jag har sökt lite program, inte för att jag ska plugga till våren egentligen, jag är ju inte ens i sverige när skolorna drar igång, men kul att söka så man vet hur man ligger till. detta blev det för min del :

1
MAH-09615
  • Fastighetsmäklarprogrammet
  • 120hp, Dagtid, Helfart (100%)
  • Malmö högskola , Malmö
2
LU-81502
  • Sjukgymnastprogrammet
  • 180hp, Dagtid, Helfart (100%)
  • Lunds universitet , Lund
3
GU-29735
  • Sjukgymnastprogrammet
  • 180hp, Dagtid, Helfart (100%)
  • Göteborgs universitet , Göteborg
4
MAH-09616
  • Fastighetsmäklarprogrammet
  • 180hp, Dagtid, Helfart (100%)
  • Malmö högskola , Malmö


Vet faktiskt inte vad det ska bli av mig i framtiden. Förr funderade jag på att utbilda mig till lärare, men när jag pratade med en kollega på jobbet som berättade hur dålig lön det var så tappade jag suget.hon tjänar bättre på vårat företag än vad hon gjorde som lärare efter 20 år...det är helt sjukt. visst pengar är inte allt men det känns ju inte kul att plugga 4 år för ett yrke med betydligt sämre lön!

Hela förra året var jag inne på att utbilda mig till sjukgymnast. kollade upp lönerna även i detta yrke och kom fram till att jag skulle behöva jobba minst 5 år innan jag kom upp i den lön jag har nu och då ska det tilläggas att i Maj går jag in på vår treårslön, den högsta och det kommer innebära att jag med en sjukgymnastlön kommer ligga ännu fler år efter..suck. och om jag ska bli sjukgymnast vill jag inte hamna på något dött sjukhus och jobba med tant agda som har stukat handleden. nää jag vill jobba med idrottskillar som har problem med ljumsk skador hehe ;) men hur lätt är det att få ett sånt lyxjobb då? nä...sjukgymnast blir jag nog inte heller...eller?..hmm..

Nu dom senaste månaderna har jag funderat skarpt på att bli mäklare. Jag ser mig där med plattat hår, kavaj och massa viktiga papper och klirr i kassan ;) utbildningen ligger på bara 2 år och nere i MALMÖ !! detta låter ju som klippt och skuret för mig..trodde jag också tills jag nu har fått höra hur många mäklare det är som går in i väggen och är hyper stressade eftersom dom aldrig kan stänga av sina jobbmobiler eftersom det kan ringa folk som vill gå på visningar hela tiden och vill dom t ex gå på en visning kl 21.00 en lördag kväll, ja då får man ju se till att fixa en visning då om man nu vill sälja och tjäna pengar. Arbetstiderna verkar piss, typ kontorstid 10-18 och visningarna sker oftast på kvällstid och helger....buhuhuuuu...för det lär ju inte vara någon som vill följa med på visning kl 6.00 på morgonen när jag är som piggast ! nää...så vad ska det bli av mig egentligen??!

Drömmen har ju alltid varit att bli väderflicka på tv4 och kicka ut Tone ur rutan eller hitta mig en rik fotbolls spelare så jag kan gå hemma i lyxhuset och laga mat, sola, städa, ta hand om barnen, shoppa, baka bullar, dricka vin , träna och mingla på läktaren och kolla på svettiga pojkar som jagar boll ;)

nu blir det bed time för i morgon ska jag upp och knega så pengarna rullar in ! extrapass i morgon, klirr klirr klirr i kassan :)

natt i natt

¤ L.E

 


svettas lite igen

ska strax bege mig bort till mitt favorit ställe att hänga på för tillfället nämligen lokomotion. :) blir mitt andra besök där idag och nu ska det köras body combat. Hur ska jag egentligen klara mig när jag är ute och reser i över 4 månader utan mina tränings pass?? hehe.. förresten, nu är det bara lite över 3 veckor innan det bär av :)

på tal om resan ( som kommer på tal ganska ofta här i bloggen nu, sorry, det är inte för att retas jag lovar men har mycket som ska fixas nu inför min utomlandsvistelse ) så har jag idag pratat med en tjej från malmö som ska jobba här i karlskrona nov-april, hon är tydligen jurist så hon verkar pålitlig, och hon behöver en lägenhet mitt i stan att hyra i andra hand för en billig peng :) perfekt ! så hon kommer hit i morgon och ska kolla på min lilla lya. hon ska bara bo här i veckorna eftersom hon har hus och familj i malmö. kan vara gött för då kanske man slipper plocka undan alla kläder i garderoberna. om man har tur nöjer hon sig med att bara behöva använda en ;) måste bara få tag i min hyresvärld också och fråga om det är okey att jag hyr ut mitt lilla bo. hoppas hoppas! annars gör jag det ändå, eller kan man göra så...?? hhmm...

later

¤ L.E
 


en härlig magkänsla

Har för första gången varit på Body balance och det var ett pass som verkligen behövdes för min kropp och själ efter alla mina styrke/konditionspass jag kör dag ut och dag in. Detta passet var mycket balans och stabilitet för ben, mage och rygg i kombination med vighet. Töjde verkligen ut hela kroppen. gudomligt skönt! vi avslutade med 10 minuters yoga och jag fick en konstig känsla i kroppen, kände mig nästan nykär. pirr i magen ni vet! detta är verkligen något jag ska fortsätta köra , i alla fall en gång i veckan. musklerna känns pigga och friska. men rumpan och ljumskarna kommer nog ha en släng av träningsvärk i morgon. vi har stått, legat och böjt alla lemmar i alla dess konstigaste ställningar. tur det inte filmades hehe....


riktigt såhär grasiöst såg det ju inte ut hela tiden precis.
det ser kanske inte så jobbigt ut men testa att stå i denna
ställningen flera minuter. tillslut suuuger det i benen!



har föresten fått årets första snöflinga på mig idag, på väg till träningen.tur man drar till värmen snart ;) buuuurrr !!

lunchtime

¤ L.E

inget kött på benen här inte

Annonsen som orsakade debatten.

Nu avslöjar Filippa Hamilton att hon fått sparken från Ralph Lauren – hon var "för stor".
Hon blev uppsagd i april eftersom hon "inte levde upp till kraven i sitt kontakt".
– De gav mig sparken eftersom de sa att jag var överviktig och inte passade i deras kläder längre, säger hon till Daily News.

Yes detta läste jag precis i aftonbladet! tänk att hon är 178 centimeter lång, väger 54.4 kg och har storlek 32 i kläder! detta innebär att hon är minimalt liten och trots det får hon sparken för att hon är för stor..??! dessutom retucherar dom bilderna ( se bilden ovan) på henne så att midjan blir mindre än hennes huvud..jösses vilka krav det är i modell branchen nu för tiden, sjukt.......

¤ L.E


Morgonstund i soffan

Var kanske inte sveriges nöjdaste när alarmet ringde idag på morgonen och jag var tvungen att hoppa i uniformen för att sedan traska till jobbet. men men. nu är det gjort och man är färdigjobbad. resterande planer för dagen då? hmm..ska testa ett nytt träningspass vid lunch tid, bodybalance. mer då? jo jag ska träna bodycombat ikväll som vanligt. funderar på att klämma in en promenad också men det blåser ju så satans kallt idag. ja mina vänner där har ni min dag. på hösten har jag inte mycket till liv..hehe..min livsstil denna årstid är jobb och träning. men jag gillar't :)

slänga i en maskin tvätt och ringa ett samtal om mina försäkringar borde jag kanske göra också ( berättar jag nu bara föra att fylla ut texten lite för jag tror knappast det intresserar er det minsta) sen vore det trevligt att luncha nåt gott på stan, borde spara alla slantarna och käka ärtsoppa egentligen hehe men ska faktiskt jobba extra i morgon så man kanske ska unna sig nåt smarrigt..?

later

¤ L.E

äntligen hemma !

Traskade hemmifrån vid åtta tiden idag på morgonen och är hemma NU, nästan 12 timmar senare. Detta mina vänner gör jag ALDRIG om igen. Började med att jobba ner till malmö, spenderade sedan hela min rast på stan och sprang i affärer, sedan var det dax att jobba hem till karlskrona igen , slutade halv fem. Kilade upp till kontoret där jag slängde av mig uniformen och hoppade direkt i träningskläderna och körde ett 60minuters Bosu pass och 30 minuter coore! svettig och dan så var det bara att  bege sig till Ica för att handla eftersom jag kom på att kylen gapade tom.typiskt. Nu är jag hemma och slut i både kropp och knopp....
detta var en heldag med Linda det! full rulle

Soffan och bonde söker fru här kommer jag :)


over and out

¤ L.E

step by step


Vid elva snåret trotsade jag dom iskalla havsvindarna och begav mig ut i höten och mot Lyckeby! Frida mötte mig ungefär halvvägs med tvillingvagnen och vi begav oss hem till huset.


Hade stegräknaren på mig idag för att mäta hur långt det egentligen är ut hem till henne men blev besviken när den endast visade att jag hade stegat 4km! troligtvis var det gaaanska mycket mer än så eftersom det tar 1½ timma dit. Enligt fridas och mina beräkningar är det närmare milen! jäkla stegräknare....morr...


Hemma i köket värmde vi oss med kaffe och hade djupa diskussioner om allt från kändisars trimmade kroppar till Gud och Jesus. En salig röra, som vanligt :) Agnes och Hilma satt nöjda vid bordet och lyssnade på vårat blurrande. dom kommer få höra mycket i sina dar dom små liven..hehe. Jag ska lära dom allt jag kan ;) Tog bussen in till stan vid halv tre tiden och sov som ett litet barn hela vägen, härligt, älskar att sova i bussar, bilar, flyg och på tåg. Lite pinsamt bara att vakna upp bland massa medresenärer och ha dreggel på halva kinden.hehe. nä så illa var det kanske inte.. Har just käkat lite ärtsoppa, skönt att få något varmt i magen, är fortfarande nerkyld från promenaden. Vinden biter sig verkligen fast i kroppen.

Vid fem är det dax för träning. Ska testa ett nytt pass idag. man måste ju det för att inte tappa motivationen och för att utmana kroppen lite. så idag ska jag på 65 minuters rygg gympa, det skulle vara nåt aerobicpass av nåt slag. få se hur det är . där efter kör jag som vanligt på tisdagar afropowerdance en timma :) Älskar förresten Anna Ankas kommentar hon kläckte ur sig i gårdagens avsnitt när hon var på gymmet. När jag är 60 kommer folk fortfarande säga - look at that hot mama, it's Anna Anka! självsäker kvinna det där! Hon passade även på att berätta hur oansvarigt det är av svenska mammor att vara tjocka och klä sig i mjukisbyxor. haha..Jag är ledsen fru Anka men jag kommer ALLTID älska mina mjukisbyxor, så är det bara!

¤ L.E


7.30

morsning korsning! en kaffe och banan är det som gäller nu i kristianstad. har rast 10 minuter till sen bär det av hemmåt :) jobbdagen slutar 9.30! härligt !!

hörs sen

¤ L.E

samma visa varje vecka, dag ut och dag in. skönt :)

då var min tränings- och tv vecka igång igen och måndagen är snart avklarad. :) det bästa av allt är att dom visar ett extra avsnitt av våra älskade hollywoodfruar ikväll! Hur skulle jag annars ha överlevt denna afton utan anna ankas sköna komentarer om hur värdelösa vi svenska kvinnor är ;) ska bli kul att se vad hon har på hjärtat i detta avsnittet.

följande dagar denna veckan så är det desperate housewives, halv åtta hos mig, bonde söker fru, dagens man med gynning, mammas pojkar, Idol, The hils, The city, Top model och ensam mamma söker som ska följas ! skönt att man har sina rutiner både med träning och i soffan..hehe.har verkligen ett favorit program och ett favorit träningspass varje dag, det är det bästa med hösten! så jag kan ju nästan lägga ner bloggandet.. ni vet ju hur mina dagar ser ut nu fram tills jag ska ut och resa :)

nu ska jag sätta skeden i min keso!

¤ L.E

nån timma kvar att slå ihjäl innan det är träning

Efter en lunch och en hel dag på stan med Frida och hennes trevliga lilla vänn från Öland som är på besök, så sitter jag nu under filten med min medköpta kaffe och värmer mig. Har även stått och blåst varmluft med hårfönen under tröjan en bra stund, mitt smartaste knep när jag fryser. :) vindarna från havet här i karlskrona är inte att leka med. känns som minusgrader när det blåser! men för tillfället befinner jag mig som sagt inne i värmen och inväntar måndagsträningen. mördar passen, 30min pump och 60min bosu. funderar lite på att inte köra dubbla pass , har ju redan varit ute på en powerwalk tidigare idag och känner mig lite trötter, men får se vilken form jag är i när kvällningen kommer. På tal om träning. När vi strosade runt på stan innan idag så blev vi intervjuade av SVT, frågan löd : - är du en soffpotatis eller hurtbulle?! lätt svar, kändes skönt att kunna svara inför kameran och hela svenskafolket ( ja okey då kanske inte hela men sydöstra delen av svenskabefolkningen i alla fall) att jag abolut inte ligger hemma på sofflocket och pillar i naveln ;) så om någon nu är intresserad av att se oss i rutan så är det ikväll kl 19.15 haha... 
NU,måndag och klockan är lite innan fem. vad gör man...?

¤ L.E


det blåser en kall vind

Idag har jag redan hunnit svära innombords säkert cirkus 10 gånger och tänkt : ååååhh såå skönt att jag snart åker här i från!! första gången när jag var tvungen att gå upp på beställning när klockan ringde, andra gången när jag traskade i motvind och mörker till jobbet, tredjegången när biljettautomaterna var trasiga på stationen i karlshamn så jag fick sälja biljetter till typ ett helt tåg, fjärdegången när vi blev försenade hem för ett annat tåg hade gått sönder och femtegången när jag och Anna nu var ute på promenad och det blåste så kallt att näsan och öronen höll på att trilla av. ja okey det blev inte tio gånger jag har svurit denna morgon men 5 är nog bara det..trots lite motgångar så är jag nu lugn som en filbunke. är ju ledig resten av dagen och nu är det bara 16 arbetsdagar kvar tills jag flyr kylan och ''landet lagom'' och ger mig ut i stora världen på diverse äventyr :) idag längtar jag verkligen till den 8:de november !!

later



¤ L.E

kvällens kommentar i ensam mamma söker:

- Varför inte lite hångel uten krångel..

sounds goood to me ;)



¤ L.E

satte några strutar :)

då var man hemma igen efter 2 timmar i hallen med stinkande benskydd och svettig t-shirt. fotbollen gick en aningens bättre än sverige matchen igår.. vi lirade en liten miniturnerning med massa 13minuters matcher där mitt lag bara torskade 1 endaste liten match med 3-2. näta lite gjorde man ju också ! :) gööööött! nu blir det soffan, The City och kööv me bröö ( korv med bröd, för er som inte är smålänningar)..

later

¤ L.E

game day

jaha då har man lärt sig en läxa. man får lite smått ont i magen av att käka godis till frukost.. men orka gå och handla nåt annat lixom och godis är ju alltid gott ;) nu ska jag ta min träningsbag och traska bort till hallen och lira lite boll ! hejja hejja :)

hörs sen

¤ L.E

morning lediga söndag

ska man göra lite nytta idag eller bara slappa i soffan, ska man vara nyttig eller onyttig, ska man hoppa i jeansen eller leva i mjukiskläderna hela dagen? det är söndag, behöver jag säga mer? svaret är enkelt. skööööönt :) ingen stress ingen press ! har ganska mycket energi i kroppen dock, så det finns en risk att jag kan bli rastlös men hoppas jag kan hålla mig lugn tills fotbollen vid två tiden. då kan jag springa av mig. matchdax! mot vilka kanske ni undrar, det undrar jag också. ingen vidare koll. tar med mig skor och benskydd så får vi se vilka det är man ska sparka på idag :)

godis skålen från igår står halvfull kvar på bordet..ska jag....? hehe
mums.....

¤ L.E

tre poäng till mig !


Förlust i fotbollen men full pott till mig, för i slutminuterna byttes Marcus Rosenberg in och jag fick se honom i närbild hela 5 sekunder ! smaskens. nu vet jag en som kommer drömma sött ;)


¤ L.E

HEJJA !!


Nu tar vi dom, kör hårt pågar, plocka fram det blågula hjärtat !!!
här ska det hejas i min soffa ikväll. frida, jag, chips med dipp
och ett eller två glas :) sen får vi se vart kvällen slutar.....


¤ L.E

gotteligottgott


Hösten är inte så hemsk trots allt. Idag har jag och anna fikat i timmar inne i värmen med tända ljus på bordet. skvallrat, spanat på folk och stillat vårt sockersug :) jag lyxade till det med prinsesstårta och en kaffe lördagen till ära ! precis vad jag har varit sugen på hela förmiddagen. den var ljuuuuuvlig ! nu myser jag under filten i soffan och kollar på tv. perfekt höstlördag!

¤ L.E



fredagar är helt klart bäst

Det blev sent igår. halv elva var jag hemma. det är sent för lilla mig som annars brukar somna i soffan vid nio tiden.hehe. men det var nära att jag gjorde det igår också fast hemma hos frida. kl halv tio gäspade jag stort och ögonlocken kändes tung. frågade frida vad klockan var. kändes som den var jätte mycket. men icke. vi skrattade lite åt varandra, hon var lika trött som jag. har vi missat några år och redan blivit penisonärer? men kanske inte så konstigt att vi var trötta som få. vi som är uppe med tuppen varje dag, hon med sina kids och jag med mina resenärer..

Gårdagen var i alla fall toppen. Lunch på stan med Frida (frissör frida) och Sophie och lite spring på stan. sen spatserade jag då heeela vägen ut till lyckeby, hem till Frida och kidsen. gaaanska långt. känns i benen idag. måste vara något på en mil ut dit och asfalt, inte det skönaste. men det var bälbehövligt med en promenix för hemma hos frida käkades det kyckling och godis till Idol efter att vi badat och nattat dom små tjejerna. Idag är det lördag och inget särskillt står på tapeten faktiskt. ska strax bege mig till lokomotion för lite träning så man kan käka mer godis denna helgen med gott samvete och kanske ta sig ett glas vin till fotbollen ikväll :)

later

¤ L.E

bad hair day


jag får PaNiK !! elektriskt hår är något utav det värsta jag vet. jag HATAR det !! och nu när vi går mot kyligare tider så blir mitt hår elektriskt efter varje dusch och jag blir alltid lika frustrerad och jag ryser i hela kroppen!går ju inte styla det för 5öre heller.. tips någon?! gaaaaahh jag blir galen......

¤ L.E

nedräkning

jo men visst! då har man redan påbörjat sin lediga helg :) alltid lika härligt att kliva av jobbpasset 8.30 när ''normalt folk'' precis börjar jobba. som grädde på moset har jag fått ledigt mina kommande jobbhelger fram tills jag åker på min ''semester''. Vi fick 5 extra fridagar att plocka ut detta året på jobbet och jag var såklart snabb med att lämna in att jag vill vara ledig på helgerna! så nu när den ledigheten är beviljad är det bara 17 jobbdagar kvar att knega sen ska jag inte lyfta ett finger på över 4 månader! löööövely. och om exakt 30 dagar befinner jag mig i Sydney, förmodligen held död efter en lååång resväg. Karlskrona-kristianstad-stockholm-peking-sydney! hejja hejja. aja..det får det var värt! Men än så länge befinner jag ju mig här i karlskrona i verkligheten, det är som sagt fredag, solsken och ledig helg. det är inte fy skam det heller :)

later

¤ L.E

mama's boys

Då har jag bänkat mig framför tv'n igen. Halv åtta hos mig slutade precis och nu kör ett nytt program igång på tv4, Mammas pojkar. 30 tjejer ska dejta 3 killar, som dessutom har sina mammor med sig i leken som ska styra och ställa om vem som är den rätta kärleken för deras söner..vi får väl se om det blir en hiss eller diss! kul det måste vara för er där ute och följa min blogg för tillfället..not..hehe.. samma visa varje dag, berättar lite om mina träningspass och tvprogram..hurra så skoj...aja..det är så min ''höst tid'' ser ut helt enkelt! :)



vem är killarnas viktigaste kvinna i deras liv mamma eller kärleken?


¤ L.E

release

nu lär det bli blod svett och tårar ! det är nämligen release på body combat passet om ca 30 minuter. så nu blir det att hoppa i träningskläderna och ladda. kommer säkerligen vara pissjobbigt. dock nödvändigt! bra med nytt pass. annars kör man ju fast och kommer ingenstanns med träningen! hörs senare..död eller levande.....

¤ L.E

vart tog fröken glad vägen?

Några timmar på jobbet, ett träningspass, lite disk, och nån timma vid daton med sök efter boende i Australien senare är jag RASTLÖSAST i stan ! jag fattar inte hur folk i fängelse klarar av sina liv. Jag får ju panik av att vara inne i min lägenhet i mer än 2 timmar mitt på dagen med inget att göra. Humöret är inte alls på topp. Jag bara tappade det någon stanns på vägen hem från träningspasset innan. Blev bara sådär grinig som en treåring kan bli. inget passar fröken Eriksson just nu. Vad hände?! funderade på om jag var trött - men nej, funderade på om jag var hungrig- men nej, funderade på om det är röda veckan på gång- men nej! men vad fasen är det då??!! nä nu drar jag ut på en promenad och hoppas att det rensar hjärnan lite. ska köpa vitpeppar med på vägen hem sen, till ärtsoppan som står på menyn idag. utan extra salt, svartpeppar och vitpeppar kan man ju inte surpla i sig den måltiden :)


Efter promenaden hoppas jag att detta leendet har hittat tillbaka !


¤ L.E


torsdag och inga planer..

Efter några långa dagar på jobbet avslutar jag nu veckan med 2 korta pass. Idag slutade jag för 15 minuter sedan och i morgon 8.30 sen tar jag ledig helg ! man ska inte klaga i dessa tider :) torsdag it is och hela dagen ligger oplanerad framför mig. vad ska jag ta mig till? ja...det finns väl inte så mycket att grubbla över utan det får väl som vanligt bli ett träningspass 11.30 antar jag. verkar ju inte som det dyker upp något annat att göra direkt. Det är nu jag skulle suttit med en bok kinesiska eller nåt och blivit klokare eller haft ett stort hus som jag kunde renovera..men som sagt. man ska inte klaga. Jag får helt enkelt försöka lära mig uppskatta tiden då man gör ingen ting utan bara är....har lite svårt att tro att jag kommer lyckas..nu blir det frulle :) sen får vi se hur dagen slutar...

later

¤ L.E

tv kväll

okey, jag erkänner. jag fuskade! efter 60 min bosu var jag dead meat men envis som man är så skulle jag ju bara gå på coore passet också. så där låg jag på golvet som en klubbad säl. kroppen vägde bly och jag var sliten som få. mina situps var inte dom bästa, gick typ halv vägs upp, det fick räcka för mig idag. tog mig igenom passet med möda och besvär. magen var slutkörd sen gårdagens pass.. nu sitter jag här med en stor skål chilikryddade nötter :) mumsfillibabba !! Inväntar ytterligare en säsongs premiär av ett favoritprogram. nämligen Bonde söker fru. Hade faktiskt tänk att jag skulle söka till programet och finna mig en bonde. Men ingen föll mig i smaken så jag lät bli. men tänk, en bonde är nog inte så dumt ändå.. dom är rika, har stora hus, säkerligen katter i hemmet vilket jag älskar, dom behöver en kvinna i köket och där hade jag trivts som fisken i vattnet och dom går upp innan tuppen just the way I like it :) aja..ingen bonde för mig i år i alla fall. Nu ska jag kika på Halv åtta hos mig som även det drog igång denna veckan, och är ett sevärt program enligt mig ! perfekt tv kväll :)


Är Bonde-Fredrik från tidigare säsong fortfarande singel?? ggrrr... ;)


¤ L.E

jobb - check

Hej bloggen :) då var man hemma efter en lång men lugn dag på jobbet. Har precis slängt av mig uniformen och hoppat i mjukisbyxorna. Sms:en bara trillar in i min jobbmobil nu, det ena efter det andra. Tydligen en massa strul på banan för tillfället,sååå skönt att jag har jobbat klart och kan chilla i soffan i stället:) strax ska jag hoppa i träningskläderna. Ett 60 min. bosu pass toppat med ett 30min coore pass hoppas jag att jag överlever idag. men orkar jag inte träna dubbelt idag så skiter jag i cooren för det var jag ju faktiskt på igår också. man vill ju inte få ett sexpack på magen som killar har.. ;) ingen stor risk kanske.. haha.. men som sagt, det är ju ute med tvättbräda nu för tiden, det är ju torktumlare som gäller...... okey, den var dålig ! ;)

vi hörs senare i stället

¤ L.E

yes yes yes yes !!

äntligen har vi favoriterna i rutan igen ! dom desperata hemmafruarna på kanal 5! hurra :) hade mycket sorg i hjärtat igår när sista avsnittet av svenska hollywood fruar visades ( fast det ryktas om ytterligare ett avsnitt, hoppas hoppas och anna anka var  förresten grymare än grymast igår! ) men nu har jag alltså mina andra favorit fruar att följa. som jag har längtat !!



¤ L.E

jag har köpt vingar för pengarna

sådär ja! då var man en flygbiljett rikare. 4628 kr. vilket fynd! 8/11 kl 18.05 lyfter vi från Arlanda mot landet down under! Om 33 dagar. nedräkningen har börjat !! Resans första destination blir Sydney och bara gudarna vet vart den slutar...ingen biljett hem är bokad, vilket känns härligt. Ta sin ryggsäck och dra dit man känner för :)

Har precis firat med en tallrik ärtsoppa. Idag kryddades den flitigt med salt peppar coh chilipulver. urk kanske ni tänker nu. Jag tog en chansning och piffade upp soppan lite och gav den hetta, vilket blev en succe :) mums. Nu gäller det ju att spara lite så det kommer bli fler ärtsoppedagar för min del. Fast inte mig emot, det är faktiskt riktigt gott. Min respartner Johanna lyxade till det med varmakoppen idag, 2 påsar.. inte illa. dom rika dom kan ..hehe! vi kan ju glädjas åt att vi kommer käka finfint med mat i thailand sen där det är billigt och gott!

strax ska jag dra och köra dagens träning. ett coorepass innan det är 1 timmas afropowerdance. hett och svett! om 1 månad lär det ju inte bli mycket till träning. så det är bäst att passa på ;)

later


¤ L.E

härlig start på dagen!

Vaknade lite innan 6 idag på morgonen. NEEEEEJ var min första tanke. Jag ska till jobbet...suck! men så slog det mig, det är tisdag och jag är LEDIG ! den känslan är obeskrivlig. jag somnade om och var en av dom lyckligaste i världen :) efter 7 snåret skuttade jag upp, fortfarande lika glad över ledigheten och nu har jag varit ute på en liten morgonpromenix. ska strax käka äggmacka och ta mig en kopp te. sen bär det av ner mot stationen för att möta upp min kära reskompis Johanna! idag ska det bokas flyg. om priserna är dom rätta villsäga..

ha en bra dag där ute !

¤ L.E

vilken vändning

från en seg och lite halvt deppig linda till en pigg och glad linda :) det är summan av dagens träning! detta är en typisk måndagkväll för fröken Eriksson. Komma hem lite halvt sliten från jobbet och omotiverad till träning. Går på mina pass och kör skiten, kommer hem och är glad och nöjdast i stan. burrar ner mig i soffan och inväntar hollywoodfruarna! måndagar är nog inte så tokiga ändå, i alla fall inte kvällarna. då är man glad att man orkat med dagen och ser ljuset i tunneln och nu är det endast 30 minuter kvar sen kommer Anka in i rutan och förgyller min kväll !! :)

¤ L.E

en seg linda

GÄSP !! vet inte vad det är, borde inte vara trött. har haft en lugn helg och typ sovmorgon idag. hmm...denna dagen känns dryyyyg i alla fall. måndagar är till skillnad från söndagar bara fyllda med en massa måsten. Jobb, träning, ordentligt nyttigt käk och ordning och reda. vilket jag egentligen gillar. men just idag önskar jag bara att livet var en stor festlig helg! antar att 6.30-15.30 på jobbet inte är min melodi. såå seeegt! jag är mycket piggare och gladare när jag får börja aptidigt och sluta tidigt. då har jag massa energi i kroppen. skönt att jag är ledig i morgon i alla fall :)

har precis käkat lite rester från igår, fetaostfyllda färsbiffar. så skönt att bara komma hem från jobbet och värma dom i mickron och skära upp lite sallad sen var det klart! hatar att laga mat till mig själv. kan inte finna något mer meningslöst. men som sagt, idag var det smidigt. rester is the shit ! :) ska strax dra iväg och träna. och månadagar är alltid jobbigaste träningsdagen. För mycket av det goda över helgen, för mycket soffläge och alkohol. inte konstigt då att måndagsträningar suger. men denna helgen har jag ju faktiskt tränat och inte druckit en endaste liten droppe alkohol. ändå känns det som träningen kommer vara pest! sitter det bara mentalt? hmm..den som lever får se. nu är det i alla fall träningsdax, inget att be för, bara att palla sig dit även att det faktiskt tar emot idag. kommer vara nöjd  efterråt i alla fall. 30 min pump 60 min bosu här kommer jag..hejja


later

¤ L.E

Håll i hatten om ni ska ut !


Gårdagens storm var visst inte över än. Men jag trotsade vädrets makter och med bestämda kliv spatserade jag min lilla runda i motvind och vattenstänk från havet. Här hemma nu har jag firat kanelbullens dag tillsammans med ett glas mjölk :) strax är det fotbollsträning. få se hur det går med massa deg i magen. hehe.. förr hatade jag verkligen söndagar. nu har jag börjat uppskatta dom. en dag med inga måsten och inga krav. leva i träningskläderna, osminkad och det bästa av allt idag, INTE bakfull ! :)

later

¤ L.E

vad är det för en dag? är det en vanlig dag? NEJ

Igår var det chips, godis och film här hemma i soffan med Frida. En skräckis blev det The Unborn, perfekt i höststormen. SOM vi skrek hehe ! heltklart sevärd enligt oss. Vaknade för nån timma sen och var fortfarande mätt från allt godis. Och när jag kröp till sängs igår mådde jag så illa efter vårt svullande och sa till mig själv: Aldrig mer godis! men som vanligt dagen efter när man vaknar och hittar godispåsen på bordet så slinker det ner några bitar. Godis måste vara som godast när man vaknar på morgonen en söndag. det är något speciellt med det. Men nu....nu mår man illa igen. tur det bara var 5 bitar kvar hehe. Nu ska jag neutralisera allt socker med ett knäckebröd och lite keso så man blir människa igen. Och efter gårdagens storm är det idag klarblå himel, coh jag är ledig :)  Ska man kanske ut för lite frisk luft ? fotbollsträning sen kl 14.00 står i alla fall på tapeten idag. Och en kanelbulle med mjölk såklart..Kanelbullens dag idag, icke att förglömma kära vänner!!


Något av det konstigaste jag har ätit, men något av det godaste! På Miamis flygplats i våras. Nån slags kanelbulle med världens godaste röra som smakade vanilj bland annat som man hällde över! låter skumt jag vet..men sjukt gott! dom i USA vet verkligen hur man svullar ordentligt. men gissa om vi mådde illa efterråt jag och Ida. Dom var ju stora som pizzor..urk!

¤ L.E

hard work

5.38 lämnade jag stationen i karlskrona med tåget ner mot malmö. 12.42 ( 20 min sent)  kom jag tillbaka och klev av mitt jobbpass! skönt :) ombord på tågen har jag idag fått uppleva: brandalarm, en tjuvrökare på toa som jag slängde av, två fulla gubbar som tjuvåkte inlåsta på toa, enkelspårsdrift och förseningar, en riktigt frustrerad klagande skrikande herre i 1:a-klassen och tillsist en nakotikapåverkad psykopat som precis hade släppts från polisen, inte en drömresenär precis. blev allt lite skakis innombords. jag hade fullt upp idag med andra ord.

Hemsk dag kan man tycka och egentligen skulle man kunna tro att jag skulle vara en riktig bitterfitta efter detta jobbpasset och hatat mitt jobb.. men jag har faktiskt haft ett leende på läpparna dagen igenom! Är så jäkla nöjd att jag och mina kollegor, trots alla insidenter, har fått allt att flytapå och löst situationerna utan allt för allvarliga påföljder och sura miner! :) så skönt när det kommer sånna här prövningar och man kan känna att man faktiskt har lärt sig lite saker under dessa åren på tåget ! bra jobbat mina vänner, vi var bäst idag !! :)

så fort jag kom hem slängde jag av mig uniformen och stapplade ut i stormen! regn och rusk och värre ska det tydligen bli. ett riktigt oväder påväg in! jag och Frida sökte skydd inne på coffehouse för en lunch. vi beställde en varsin paj! vilken besvikelse, Fridas paj var liten som en fågelskit och min tacopaj var smaklösare än papper. eeuuurk! inte värt pengarna! nu sitter jag här hemma i soffan, lite trött men ändå lite rastlös. Ingen utgång ikväll och ingen träning. suck. funderar på att köpa en påse godis och hyra en film. men först ska jag invänta The hills som börjar 18.10, få bli lite bloggläsande och facebook så länge :) för jag tänker ju inte sticka ut näsan i friska luften nåt mer idag, då blåser man väl bort..



vi var liiiite nöjdare med den heta maten last year, när vi besökte Cypern och en indisk restaurang sista kvällen Frida och jag. visst det var ett saftigt pris och vi fick skramla ihop våra sista pengar men mycket smaker fick vi i alla fall! inte som min tafatta tacopaj idag precis! tummen ner för dagens lunch.

later

¤ L.E

kanske lite udda val

Efter träningen skulle jag gå och handla. psykbryt fick jag. gick varv efter varv efter varv i butiken och la i varor i korgen, la tillbaka varor i hyllan, var i frysdisken och rotade, gick mot godiset och tänkte nu skiter jag i maten och svullar godis hela kvällen, ångrade mig, gick tillbaka till maten...men inget passade fröken Eriksson. jag HATAR att fixa mat till mig själv! tillslut kom jag på en sak och bestämde mig för att ha fredagsmys här i soffan med.....*trumvirvel....


taa daaa !! ärtsoppa och knäckebröd med ost ! :)


¤ L.E

Obamaeffekten

Mr president orsakade förseningar mellan sverige och danmark idag med sin lilla vistelse i köpenhamn! och dessvärre kom jag aldrig så långt som till flygplatsen idag så jag kunde säga honom några väl valda..! nä jag blev strandsatt i Svågetorp, malmö syd. Eller strandsatt blev jag ju inte, jag valde det själv faktiskt och tur var väl det för hade jag fortsatt över bron till Kastrup hade jag aldrig kommit hem för dom stängde av bron sen, tur man har lärt sig ta lite egna initiativ på jobbet ( eftersom man har lite svårt att komma fram till driften och planerarna när man ringer och det är kris) nu efter alla dessa år! med en isande vind och noll information om vart, när och hur mitt ordinarie tåg skulle komma som var försenat stod jag frustrerad och tänkte ut min plan. Jag tog första bästa tåg tillbaka till Malmö C. tillbaka till tryggheten. :) hem kom jag tillslut och trots att det har varit struligt idag så har jag faktiskt haft en trevlig dag på jobbet med härliga kolleger!

Nu har jag precis käkat ägg och knäckebröd för det var det enda som fanns i kylskåpet. :( är riktigt sugen på att bara trycka i mig en stor fet godispåse och ligga under filten resten av dagen. MEN jag VET att jag kommer bli rastlös om ca 1 timma så jag ska faktiskt dra och träna. inte sugen för 5 öre. men som sagt, här hemma kommer jag bara få panik. sen är då frågan. Nyttig eller onyttig ikväll? sjukt gott att frossa, sjukt onödigt att förstöra träningen.. Vi får väl se vad som hamnar i min korg i affären...

later

¤ L.E


at work

idag åkte en extra tröja på innan jag drog till jobbet! tur för buurr såå kallt det är! har vi hoppat över hösten och gått direkt på vintern nu eller?! aja.. jobbet har i alla fall gått bra, än så länge! ska strax se hur det blir nu när jag ska till kastrup! Mr president är ju på besök i Danmark och det påverkar våra tåg till flygplatsen eftersom han ska dit så nu är våra tåg försenade, inställda och sånt! Men jag hoppas inte Obama ställer till det för mitt tåg sen för jag vill hem, det är ju fredag! och sabbar han mitt fredagsmys så får han med mig att göra !! man kanske får se honom på flygplatsen sen? vem vet...det hade ju vatt nått :)

later


passa dig Obama! lek inte med mina tåg...

¤ L.E

dax för sängen


Efter en ledig dag innehållande lunch med dessa två sötlökarna, lite shopping, städ-diskning, 2 träningspass och Idol är jag nöjd och tackar nu för mig, jobb i morgon, heeeela dagen så det är bäst att sussa nu!

god natt

¤ L.E

when love knocks you down

nu har det hänt. det som inte fick hända. inte nu. jag har gått och blivit förälskad. och jag som ska åka till andra sidan jordklotet om en månad!! kommer ju bara hinna spendera några få ynkliga dagar med min käresta ! visst, kärleken finns ju kvar här hemma och väntar på mig och kommer kunna tillbringa lite tid med mig i vår när jag är tillbaka i sverige..men detta kom verkligen inte lägligt. vet inte vad jag ska ta mig till...??!
-köpa eller inte köpa den fantastiskt fina jackan eller inte?? hehe


¤ L.E


oktober it is

1 oktober idag och hösten är ett faktum! med 6 grader och regn utanför fönstret sitter jag nu här på min lediga dag i soffan och drömmer mig bort. Är redan rastlös. Har hunnit med mina traditionella sysslor jag har mina lediga dagar det vill säga, snooza i sängen och njuta av att slippa hoppa upp på beställning, kikat på nyhetsmorgon för att sedan slå om till MTV för att få igång pulsen och humöret lite, facebookat, bloggat och kollat flygstol till Australien och käkat frulle.

nu då? har ingen tvätt, lite lite disk finns men det lär väl inte ta mer än 10 minuter att fixa. Lite småplock här på soffbordet finns det också och kanske ett och annat klädersplagg í sovrummet som ligger och skräpar. och eftersom jag har varit så flitig nu dom senaste dagarna när jag har slutat tidigt från jobbet och fixat med alla ''måsten'' så finns det ju nu inget mer än detta kvar att göra ! skönt tänker kanske ni. en hel dag ledigt med inga måsten och inga planer..tråkigt enligt mig!  

nä nu ska jag slå frida en signal och se hur hon har det med sina knoddar. sen får jag väl vänta in aerolatespasset som börjar 11.30, där kan jag ju alltid lägga lite energi, eller lite och lite, det krävs en hel del. jobbigt pass! men då har jag ju en sysselsättning i alla fall :)

later

¤ L.E

RSS 2.0