kaffe kaffe kaffe

Jag har nu en städad lya och en mätt mage :) ska ner på stan för att ta en kopp kaffe med Sophie sen blir det träning och måndagar bjuder ju på den jobbigaste träningen på hela veckan och det känns bara bra ! härligt att ta ut sig totalt efter helgen då det lätt slinker ner nån sötsak eller två ;) så ikväll blir det en timmas pump och en timmas bosu, hejja !

over and out

~L.E

vad gör man om det regnar?

Jo man städar så klart ! :)

jag vaknade pigg som en lärka vid sex tiden idag på morgonen men när jag hörde regnet mot fönstret drog jag täcket över huvudet och sov en stund till..nu har jag gjort mina morgonrutiner som jag har på mina lediga vardagar, nyhetsmorgon, frulle, facebooka, kolla veckans väder, lägga upp träningsveckan och pratat med frida.

Nu ska jag ta tag i städning. det har varit lite dåligt med det dom senaste dagarna,har haft lägenheten full med loppis saker men dom blev jag ju av med igår :) dom flesta i alla fall, det som blev kvar ska jag bära upp på vinden nu så får dom åka fram till nästa loppis igen..så idag blir det alltså städning för hela slanten. om jag börjar nu så blir jag säkart klar till lunchtid, då får jag komma på någon annan aktivitet att sysselsätta mig med i detta trissta väder! well well, såg att det ska vända på torsdag, då ska det bli 20 grader och sol fram till tisdag men det har vi ju hört förr. jag funderar i alla fall att ta ledigt på Fredag, sen är jag ledig resten av helgen. vi börjar med våra nya scheman nu i veckan och det innebär jobbtider till 16.30 17.30 och 19.30 vissa dagar, jag kommer DÖ !! detta är ju inte jag van vid precis..och jag har långa dagar ons tors och fredag så fredagen vore skön att vara ledig när man ska vara ledig i helgen också..vi får se vad planeringen tycker om det.hehe..jag ska slå dom en signal nu innan det blir städning..

later

~L.E

TyPiSkT

när jag kom till lokomotion så var spinactiviopasset inställt :( jag som var så sugen på att testa något nytt men det bjöds på ett vanligt spinpass i stället och det var inte helt fel det heller..spinning kan jag inte gå på för ofta, högst en gång i veckan..annars blir jag lite uttråkad, man sitter lixom bara där på sadeln och trampar..jag gillar när man lixom rör på heeela kroppen, kanske hoppar och stutsar lite också. känner mig lite fast där i cykeln men med en bra instruktör är ju spinning lovely ! som idag, svetten sprutade och jag var riktigt sugen på att spinna eftersom det var 2 veckor sedan jag satt på sadeln, gött !

på vägen hem passade jag på att gå en omväg för lite extra motion, pratade med mammsen som var så glad för presenterna jag hade köpt och tro det eller ej så hade hon varit inne på Kapahl i veckan och kollat på just DEN tunikan som jag köpte till henne och hon hade tänkt : en sån skulle vara en typisk sak som Linda köper till mig i present ! hur sjukt är inte det?! slog en signal till pappsen också som blev stolt över sin ögonsten när jag berättade hur mycket jag hade tjänat på loppisen idag! alltid lika kul att berätta för pappa när jag lyckats med något för han blir alltid super mega nöjd och glad ! då känner jag mig extra duktig :)

när jag nästan var hemma så ville jag verkligen inte gå in för vädret var så härligt, då mötte jag Johan och P.O som var ute och spatserade så jag hakade på dom en extra runda.. dom höll dock inte riktigt mitt tempo. jag minns att Johan var ganska seg när vi skulle promenera förr men inte såhär seg..hehe..men jag bet ihop, i stället för att klaga och sura som jag gjorde förr när han inte hängde med i mitt tempo ;) vi kunde bli riktiga ovänner under en promenad för jag kunde lixom inte förstå varför man släpar benen efter sig så, men nu märkte jag att P.O höll samma tempo som Johan så jag började fundera på om det kanske var mina ben och mitt tempo det egentligen är fel på ;) hehe..oooops!

nu sitter jag i soffan och är super nöjd med min söndag, inte ofta det händer precis..ska se om det är någon bra film på tv och det bästa av allt är att jag inte behöver ha någon Måndagsångest eftersom jag är ledig i morgon :)

over and out

L.E

lyckoloppis

tio i sex skuttade jag upp idag och bredde mackor och packade ner alla sakerna till loppisen ! frida kom och plockade sedan upp mig och det bar iväg till Ronneby..

när vi kommer dit och ska packa upp våra saker vid halv 8 på morgonen var det KAOS ! så fort vi fick ut våra påsar och kartonger från bilen började folk slita och dra i sakerna, vi hade inte ens tid till att plocka upp sakerna på bordet innan folk började buda och pruta, jösses..folk låg i princip i mina säckar..loppisen började egentligen inte fören kl 9 så vi trodde vi var ute i god tid men icke..nu har vi lärt oss en läxa. nästa gång får vi vara där redan runt 6 tiden för att få plocka upp sakerna i lugn och ro. folk var som hökar ! det värstra jag har varit med om..värre än tanterna på mellandagsrean !

men men klirr i kassan blev det. På 7 timmar ( inkluderar packning, färd, försäljning, kafferep och hemfärd ) så skramlade jag ihop ca 1500 kr, inte fy skam med tanke på att det var ''skräp'' jag tjänade pengar på. visst vissa av grejerna var lite jobbiga att sälja när man lixom själv har köpt det för 500kr en gång i tiden och nu kanske bara fick 30 kr för det..hehe..men men många bäckar små, och grejerna använder jag ju inte nu ändå..är väldigt förvånad över vad folk köpte, allt från urtvättade noppriga linnen till nya oanvända skor! men vissa saker trodde jag skulle gå som smör i solen men dom tittade folk inte ens på...vi fick med oss lite av grejerna hem men dom ska vi sälja efter sommaren igen, loppis is the shit :) klirr klirr... en liten rolig sak som vi upptäkte under dagen var att mina kunder bestod av fatiglappar och folk med utländskt ursprung medans Fridas kunder bestod av gamla damer.. kan bero på att mitt stånd erbjöd mestadels kläder och skor i alla dess former från bland annat Thailand och Turkiet som jag har köpt på mig, billig skit hehe .. medan Fridas stånd erbjöd vackra vaser, dukar och barnkläder..

lyckad dag med andra ord och vi hade inte tråkigt det minsta! dagen gick jätte fort. när vi var klara och körde in till stan igen gick vi i lite affärer men på nått sätt så kändes det fel att köpa på sig något som kostade över 100 kr! man var fortfarande kvar i ''loppis tänket'' . så vi höll hårt i våra pengar och köpte oss faktiskt ingenting ! antar att det tänket är som bort blåst i morgon och att man kommer shoppa upp dom 1500 ganska lätt ;) men nu ska jag fasen försöka tänka lite innan jag köper något. det är faktiskt inte så kul att betala hundralappar för saker som kanske bara blir hängandes hemma för sen när man säljer det så får man bara några tior för det....

nu ska jag strax bege mig till mitt andra hem, lokomotion. ska testa ett nytt spinningpass idag som jag inte varit på innan, SpinActivioExpress... låter svettigt eller hur?! kanske blir ett bodybalance pass också efter det om jag orkar vill säga...det är ju bara söndag idag så då behöver man ju inte ta ut sig totalt ;)

later

~L.E

gilli gilli








nu var det ett tag sen det hände..skönt..men nu ikväll slog det till igen! ibland bara saknar jag platser jag besökte under min resa så fruktansvärt mycket! ikväll önskar jag att jag befann mig på gilli öarna utanför Bali. tiden där var obeskrivlig . inget spelade någon roll, jag ''bara var'' varje dag i typ 2 veckor..levde ett mycket simpelt liv med fläkt i taket, mängder av mygg, spindlar, kackelackor, saltvatten i badrummet, hård säng, ingen tv och begränsad elektricitet.. allt var så enkelt !

nu kryper jag till kojs.. upp med tuppen i morgon för att dra till loppis med frida :)

~L.E


den blomstertid nu kommer lallalllaaalaalaalaaa

♪ Den baddräktstid nu kommer, när magen är
förstor. ♫ Då valkar bara sväller och celluliter gror. ♪ Generande
behåring,.....lyftsfram i solens ljus. ♫ Nej stranden verkar
boring, vi stannar inomhus. ♪De krav som sommar´n ställer, förstör
vår ledighet.♫Vi sitter där å gnäller, fy fan vad jag e fet. ♫Fast
...
.....vem vill motionera, .....när man .....kan sitta still. ♪ Nej låt oss revoltera, vi tar en kaka till♪





jag har inte kommit ut på min promenad än, fastnade på facebook :) där jag bland annat fick syn på denna vackra sång...haha klockren tycker jag !

fick typiskt nog också nyss ett megafestsug! kände mig rätt död efter jobbet men nu känner jag att jag hade tyckt att det varit skönt med några glas..well well..jag ska traska iväg och köpa mig något sött i stället och gotta mig i soffan ikväll , det är inte heller fel :)

~L.E

och ikväll ?

nu sitter jag här i soffan och har en löprunda kl 6 i morse och ett 10 timmars jobbpass i ryggsäcken...

måste erkänna att jag är lite sliten..eller helt okey i sinnet men kroppen är lite halv trötter..har ingen aning om vad jag ska hitta på i kväll...jag är ledig i morgon ( förrutom att jag och frida ska till loppisen tidigt på morgonen) , solsken ikväll, lönehelg och singel i mina bästa år. kan man verkligen bara sitta hemma en lördag då? middag med frida och sophie blir det i alla fall inte.vi slår nog klackarna i taket nästa helg i stället om inte jag drar till Gbg då men what to do ikväll ??!! som vanligt får jag panik och blir rastlös som få när jag inte har några planer...

promenad i solskenet får det väl bli en sväng så länge annars börjar jag klättra på väggarna ( jösses, jag har bara varit hemma 30 minuter, hur ska jag överleva kvällen...)...

later

~L.E


L L L L L

efter en lång jobbdag med förseningar så kunde jag ändå njuta av FREDAG tillslut. snabbt hem för klädbyte sen blev det käk med frida på stan samtidigt som vi satt och spanade på baltjejer som tyvärr fick bära både skinnjacka och paraply i regnet på väg till den stora balen..stackarna! annat var det på vår bal, då rann svetten längs ryggraden! efter maten gick vi till biografen med fetaste godispåsen i högsta hugg. filmen var toppen ! sex and the city 2 har bara sågats till höger och vänster men jag hyllar den! precis en sån film man behöver nån gång ibland.inget komplicerat alls! jag bara satt där med ett leende på läpparna och hade inte tråkigt en endaste sekund av nästan 2 och en halv timma! stor del av undehållningen höll ju samantha för i filmen, hennes sexskämt slår ju allt, och alla hennes snygga hunkar i filmen var ju inte heller helt fel :) jag ( och förmodligen alla andra tjejer inne i biografen ) satt och dregglade konstant..hehe..jag ger alla tummar upp till filmen!

nu blir det sängen för i morgon är det jobb från 8-18..inte jätte motiverad men på grund av banarbete så ska jag i alla fall bara åka fram och tillbaka mellan karlskrona och kristianstad hela dagen :) det gillar vi, skönt att slippa åka ner till stressiga trafiken i malmö och köpenhamn, så jag överlever nog morgondagen om inte banarbetet stället till allt för mycket förseningar..sov morgon har jag ju ialla fall och jag funderar på en löptur vid 6 tiden på morgonkvisten innan jobbet, eller så får det räcka med en promenad, beror på dagsformen och humör..nu ska det i alla fall sovas..lovely :)


en riktig måbrafilm :)

~L.E


Oboy vilket vackert väder...

en hel dags jobb och 2 timmars träning ( yes jag orkade ) och nu jag är inte hungrig (?!) skumt..detta hör ju inte till vanligheten. alltid är man väl sugen på nåt, i alla fall choklad..hehe...men konstigt nog inte ikväll..tur att det finns Gainomax. fick panik när jag gick i affären och kollade på tusen saker att stoppa i mig, allt från köttfärspaj och sallader till glass och choklad men inget föll mig i smaken. då kom jag på Gainomaxen :) hurra hurra..snabbt och smidigt, bara att hälla i sig..ska bara blanda ut den med vatten först för annars tycker jag den är lite väl ''grumlig'' och svår att få ner...men med hälften vatten i så blir det mumsfillibabba :) nästan som Oboy !


SKÅL !

over and out

~L.E


klirr klirr

det är alltid lättare att gå till jobbet när man jobbar extra. man vet att för varje minut man är där blir lönen fetare :) och man kan ju inte klaga för att man är på jobbet eftersom man själv har valt att gå dit i stället för att vara ledig..

kom nyss hem och har hunnit käkat lite men nu är det dax att hoppa i träningskläderna. får se om det bara blir 1 timmas träning idag eller om jag har krafter kvar till att köra 2 timmar..börjar i alla fall med favoritpasset funktionellträning där jag bruka lyckas ta ut mig totalt, en helt underbar träningsklass! har längtat hela veckan :)

later

~L.E

det går bra nu

sakerna inför söndagen är nerpackade..hoppas vi får med allt i Fridas bil till loppisen. hade mer kläder än jag trodde, hälften är riktigt bra och fina men den andra hälften är gamla linnen och t-shirtar och sånt trams som jag ska sälja för 5-10 kr..bättre än inget i alla fall. skönt att bli av med det men vissa grejer blir jag verkligen förvånad om jag får sålt.men man vet ju aldrig. lika bra att testa lixom. har ju verkligen inget att förlora!

har även hunnit med att städa undan det värsta. ska diska lite med nu tänkte jag. present till mamma är också fixat, det blev en tunika från Kappahl och i morsdagpresent blev det 2 trisslotter. det får duga. hoppas nu det kommer fram med posten som det ska tills på fredag!

spenderade lite tid på stan med frida och hennes sötlökar Hilma och Agnes också, vi var i lekpark och sen lunchade vi ihop :) tjejerna blir 1 år nästa vecka (!) helt sjukt vad tiden går..

nu kom jag på ytterliggare en sak jag skulle göra idag, betala räkningarna.det får jag ta tag i nu innan disken. sen blir det träning och promenad med Sophie om jag har några krafter kvar..sen har jag gjort allt som jag hade på min ''att göra lista'' :)  hej vad det går !!

later


~L.E


jisses

hur ska jag hinna allt?! varför sa jag JA till att jobba extra i mogon? jo, pengakåt som man är så kan man ju inte missa ett 9 timmars knäckepass. well well jag jobbar ju hellre extra nu än i sommar när det är varmt och skönt i alla fall.idag är jag färdigjobbad för dagen. mycket skönt, mindre skönt var det när klockan ringde 03.30. jag får skylla mig själv att jag satt uppe och kollade på desperate igår kväll men det var ju bara sååå spännande :)

idag ska jag försöka hinna med att rensa på vinden, jag och frida ska nämligen stå på loppis tidigt på söndag och sälja lite ''skräp'' ( jag vet inte om man kan räkna klädesplagg och skor som fortfarande har prislappen kvar som skräp men det ligger i alla fall bara uppe på vinden och skräpar). lär bli en jäkla massa som jag ska släpa med mig. har ju faktiskt bott här i 3 år nu och lyckats samla på mig en hel del så det lär ju ta mig några timmar att fixa med detta..

sen ska jag försöka hitta tid och ork till att 

diska och städa

betala räkningar

handla födelsedagspresent till mammsen som fyller år på fredag

fixa nån morsdagpresent

och skicka grejerna på posten och hoppas att det kommer fram tills på fredag

träffa Frida och dom två små söta och gå en runda på stan och njuta av solsken

och till sist träna....

just det ja, en promenad med Sophie efter träningen har jag visst lovat också..

har jag tatt mig vatten över huvudet nu?! aja...jag presterar alltid bättre under stress faktiskt :)

ja nu är det inget att be för, jag har lixom ingen annan tid i veckan att göra dessa saker.. i morgon är det som sagt extra jobb och träning sen är den dagen slut. fredag är det jobb, sen ska jag kolla på balen och sen blir det sex and the city med frida på kvällen.. lördag är det åter igen jobb hela dagen och sen ska jag ut på middag på kvällen och vips, sen är det söndag ! !

later

~L.E


3 byten..

Idag har jag skrapat ihop 9 timmars jobb, direkt hem för klädbyte. bytte uniform mot träningskläder och spenderade sedan 2 svettiga timmar på lokomotion, stepstyrka och bodybalance blev det. idag njöt jag verkligen av träningen och i avslappningen i slutet av bodybalance passet fick jag ett pirr i magen när vi fokuserade på andning och närvaro, kände mig nästan lite kär. inte kär i någon speciell men typ kär i tillvaron! lovely. träning is the shit :)

nu har träningskläderna bytts mot pyjamas och jag har gottat mig i soffan med omelett, knäckebröd och keso. är proppmätt och ska sitta uppe någon timma till innan det blir sängen. vill egentligen se desperate houswives kl21 men i morgon ringer klockan 03.30 så jag är lite kluven..grejen är den att jag tackade ja till att jobba extra på torsdag på min lediga dag så jag kommer lixom inte få så mycket sömn denna veckan, fredag är det jobb, lördag lika så och söndag ska jag och Frida ut på ett litet äventyr, nästan lite välgörenhet kan man kalla det..välgörenhet för min plånbok och andras lika så..berättar mer när det närmar sig..well well vi får se hur länge jag sitter uppe, tanken på att inte få sova som man vill förren på måndag kan kännas tung även för den piggaste ;)


behöver jag tillägga att jag idag saknade dagar som denna ?! pissväder..
gåshud i slutet av Maj är INTE okey...jag blir så trööööött , ge mig sommar!!


over and out

~L.E

inte mig lik

jösses så trött jag har varit idag ! jag förstår inte riktigt för jag tycker helgen i vetlanda var ganska lugn för ovanlighetens skull. lördagen börjades i och för sig ganska tidigt med en golfrunda tillsammans med pappa kl 7 på morgonkvisten sen blev det fika på stan med Ida Frida och anna, kollade på fotboll och eftermiddagen spenderades hemma hos anna och Erik där vi grillade fläskfile, kycklingfile, halloumi ost och hade klyftpotatis, sallad med fetaost, tzatziki, vitlöksbröd och beasås till , mums ! och några kalla öl såklart ;) en riktigt härlig afton..

sen kollade vi på fotboll med grabbarna i bowlinghallens ''sportbar'' där jag försökte få ner en öl, utan resultat. jag mådde inte helt hundra..hade haft illamående sen eftermiddagen och det släppte lixom inte riktigt helt..när vi sedan begav oss ut till hotellet så köpte jag ytterligare en öl men inte heller den fick jag ner..lite konstigt. anna och jag gick hem vid halv ett tiden och när jag kom hem stupade jag i säng men hade problem med att somna för jag mådde så illa och jag hade lixom bara druckit 4 öl på hela kvällen (!)...jag slocknade men vaknade igen kl 3 på natten och spydde som en gris :) hehe.. ingen aning om varför!

söndagen blev det inte många knop gjorda. jag och Ida åkte och handlade frukost som vi åt på balkongen, sen somnade vi i hennes soffa när vi kollade på sommarkrysset..helt slut var vi! sen åkte vi till Maxi igen för att handla middag, då tog vi en fika men kaffet piggade inte upp så värst mycket. så hela gårdagen var vi helt sega, vi börjar bli gamla,jag klarar lixom inte ens en utekväll till kl 00.30 pinsamt ju ;) det blev potatismos med korv hemma hos Ida sen bar det hemmåt för min del. buss och tåg och buss igen. kom hem kl 9 och var tröttare än tröttast.

idag har jag också varit superseg..vart tog all min energi vägen??!! tog mig ut till wämöparken och mötte upp frida med knoddarna, vi har lekt i lekpark och promenerat lite. nu ska jag snart ut och gå en sväng igen med Sophie. vi är egentligen inte sugna men vi ska ta oss i kragen, man kan ju inte sitta inne och glo! och en extra promenad skadar nog inte efter denna ''svull helgen'' hemma i vetlanda! ikväll blir det 2 timmars träning också..kan behövas kan behövas. kommer bli jobbigt men det ser jag faktiskt fram emot!

over and out!

~L.E

sweet

ibland är det så jäkla skönt och härligt att vara hemma i vetlanda. denna gången var en sån gång..

sorry för dåligt bloggande men nu är jag hemma i karlskrona igen och fortsätter med kladdandet här i morgon !

take care

~L.E


vetis

tänk om alla dagar kunde vara som dessa ! varmt och skönt väder, kelat med min lilla kisse, lunch med två kära vänner, lite glass i solen, inga måsten, inga direkta tider att passa, fotbolls match och en mor och far som tar hand om mig :) skönt att komma hem ibland !

i morgon startar jag och pappa dagen med en golfrunda vid 7 tiden, sen blir det fika med tjejerna, lite fotboll, sen vankas det grillning och kanske nån öl på det? skulle ta det lugnt var planen men när grabbarna grus la fram förslaget och Ida också är sugen så är det svårt att säga nej..jag sa att jag festar på ett vilkor, eller 3 egentligen.. 1 om det är fint väder, 2 om vi grillar och 3 om vi spelar kubb.. vi får se hur kvällen blir! vi hoppas på solsken i alla fall precis som idag! lovely

nattinatt

~L.E

alla är vi olika...

vilken dag på jobbet asså.. har hamnat i både komiska och hemska situationer! var helt slut när jag kom hem. dessa 3 lediga dagarna jag har nu behövs verkligen! idag på morgonen hade jag en resenär som drog ner byxorna i ett fullt tåg med massa massa folk. mitt där i gången så drar hon alltså ner byxorna, ställer sig på alla fyra och får en spruta uppkörd ''där bak'' (?!) av en annan resenär ( ska tilläggas att jag 30 sekunder innan detta fick frågan : - du jobbar här va? då kan du ta sprutan på hon som sitter där borta, ni kan väl sånt?! jag sa naturligt vis nej men följde med för att kolla så att allt stod rätt till )! när jag såg vad dom höll på med tappade jag hakan och det enda jag fick fram var: -asså det finns en toalett 3 meter framför er.. men kvinnan som blottade hela sig brydde sig inte och stod där med rumpan bar, hon hade nog inte alla hästar hemma..skumt det där, undra vad det var för spruta. den var typ en halv meter lång och undra varför hon var tvungen att ta den just på tåget, hon skulle lixom bara åka en station som tar max 10 minuter...aja...

på vägen hem från malmö sen råkade jag i trubbel med 4 killar. orkar inte ens dra historien för den gör mig så upprörd. lite kort..... bad lite snällt om biljetter, fick ingen respons, höjde rösten och frågade igen om biljetter fick till svar : - håll käften jävla rasist jävel.. jag svarade att på tågen är det samma för alla, alla måste visa biljett. fick svaret : - håll käften jävla hor jävel och sköt ditt jobb och hacka inte på oss! och bla bla bla bla bla bla bla...ja jag minns inte allt jag blev kallad, alla hot och skit..dom trackaserade inte bara mig under resan utan annat folk på tåget och det slutade i alla fall med att en polis ( hon skulle hem från jobbet) som jag tur väl hade med på tåget ringde förstärkning och en bil kom och plockade dom i bromölla...

jag var så arg när jag kom hem att jag skakade. fan vad skit jag fick ta, och vad hade jag gjort?! inte ett skit..mitt jobb ! vad gör dom killarna när dom ska till ICA och köpa mjölk? när kassörskan säger : - 10kr tack ( precis som jag säger biljetten tack) svarar dom då : - nää jag tänker inte betala jävla rasist jävel ??! jag tar det verkligen inte personligt det som hände för dom killarna hade problem och var allmänt otrevliga men jag blir så jävla trött på att få höra sån skit, att människor kan uppträda på det viset..trött man blir ! när jag sedan skulle iväg och träna, tränade jag som aldrig förr och jag orkade mer än någonsin! jag var så arg och tog ut allt på min träning ( så nått gott kom med det onda) så att svetten verkligen sprutade och det sved i varenda muskel och nu känns det bättre..

nu ska jag släppa allt vad jobb heter och packa min väska för i morgon ska jag hem till VETLANDA :)

over and out

~L.E

punktform

*fullrulle

*jobb

*underbar kaffestund i solen nere i malmö

*färskpressad juice på uteservering med Sophie

*Affrodans och core

*bokat och hämtat biljetter till sex and the city 2 till mig och frida ( jobbet betalar, hehe )

*kvällspromenad i linne (!) fantastiskt väder

*soffan och anna anka

idag gjorde jag bloggande lätt men kanske lite tråkigt.. men har inget speciellt roligt att fylla ut raderna med bara! har haft en toppen dag trots jobb. hoppas ni har haft det med !

over and out

~L.E


awesome day !

jag är så fruktansvärt glad att jag var ledig just idag! äntligen har vi haft solsken. jag , frida och småtjejerna började i lekparken men när tjejerna tröttnade blev det promenad för att sedan avsluta med en svalkande kall ramlösa medans dom små fick mat.

nu på kvällskvisten har jag spenderat 2 härliga timmar på lokomotion, lite segt att komma igång efter som jag körde slut på kroppen igår men när det väl lossnade efter uppvärmningen gick det åter igen kalas :) dagens pass var stepstyrka och sen bodybalance. efter det skulle jag egentligen ut på en promenix med Sophie men hon hade huvudvärk så den blev inställd, skönt tycker jag för jag är helt slut som artist för dagen! nu käkar jag fruktsallad, det enda jag blev sugen på efter träningen. det är så fruktansvärt tråkigt att fixa käk till sig själv.suck.. aja fruktsallad blev det och sen har jag faktiskt lite efterrätt, några lakritsbitar, känner att jag behöver något salt också :) smaskens..

imorgon är det jobb..inte jätte sugen men mer sugen än vad jag var förra veckan när jag jobbade kvällar i alla fall! det ska nog gå bra..det är ett långt pass men när morgondagen är över så är det bara en dag kvar att knega sen bär det av hem till vetlanda :)

nu inväntar jag dom desperata hemmafruarna på femman :)

härlig dag !

god kväll

~L.E

en solskenshistoria

Folk går ut och rastar sina hundar på morgonkvisten, jag rastar mig själv..hehe.. idag var morgonpromenaden helt underbar. tänk vad lite sol kan göra :) när jag solg upp mina två blå vid sju tiden skuttade jag verkligen upp ur sängen när jag såg de stora gula där ute!! den har varit efterlängtad. resten av dagen ryktas det om moln och kanske lite regn, hoppas dom har fel, det har ju hänt förr med väderprognoser, speciellt här på kusten. förhoppningsvis håller sig molnen borta för jag och Frida ska spendera dagen i lekpark med Agnes och Hilma !

Fantastiskt skönt att vara ledig idag !
Det är min tur nu, vinden har vänt ;)


ska man kanske synda lite och inviga glassiären idag? :)


later

~L.E

Toppen !

Jag vet inte om det satt i mina nya fantastiska träningsskor, huvudet eller musklerna men fasen så bra träningen gick idag ! 2 tuffa timmar men med superinstruktörer som gjorde det både jobbigt men skitkul på samma gång. nu har jag faktiskt gått ner mina extrakilon från resan och kan knäppa mina jeans och min uniform igen och är bara något kilo efter styrkemässigt mot vad jag var innan, snart är jag där :) nu vill jag inte på något sätt skryta men jag är faktiskt jätte nöjd för jag har gjort detta helt på egen hand trots att det kändes motigt efter ett uppehåll på 5 månader med alkohol och andra onyttigheter, det är ingen som har sparkat mig i baken för att jag ska börja träna igen, ingen som har dratt med mig på flera timmas träning, ingen som har sagt åt mig att pressa mig själv och lassa på mer vikter, ingen som har peppat mig när det kändes tungt och omöjligt där i början. jag bet ihop och visste att om jag en gång har lyckats träna upp mig så klarar jag det igen och nu är jag nästan där ! och kul har jag haft, jag älskar verkligen träningen, den får mig att bli glad på riktigt :)

nu kollar jag på hollywoodfruarna, dom ger mig också ett leende på läpparna :) synd att det ä sista avsnittet idag :( buhuu...

tack och adjö för denna dag !


~L.E


dragit hej vilt

oj som kortet har dragits idag ! nya jobbskor ( inte så perfekta som jag önskade men dom får duga sålänge tills jag hittar dom rätta) , nya träningsskor som jag redan ÄlSkAr, lite nytt smink och en ny kavaj. kavajer har jag blivit helt frälst i på senaste och redan införskaffat 2 denna månaden!  hoppas temperaturern håller sig över 10 grader så man kan använda dom bara..kom nyss hem från stanspring och kaffe med anna och har nu avnjutit en smarrig middag med grilladkyckling, keso, soltorkade tomater och oliver ! mumma..tänk att jag lärde mig käka oliver för kanske 2 veckor sedan när jag och frida hade ost och kex kväll, nu är jag besatt. hehe..det var ju lika dant med keso, det gillade jag inte för ca ett år sedan, nu kan jag knappt leva utan det :)

nähä här kan man ju inte sitta och uggla, snart börjar kvällens träningspass. jag går ut hårt ikväll. hoppas jag överlever. det blir 1 timmas pump och 1 timmas bosu. känns svettigt och en aningens tungt men med mina nya superduper skor klara jag allt ( försöker jag intala mig själv för att det ska kännas lättare) nu kör vi! hejja...



min nya bästavänn:)


~L.E

det mesta regnar bort

God morgon mina vänner ! ingen måndagsångest här inte. idag är jag ledig med stort L :) och arbetarna nedanför mitt fönster drog inte igång fören 6.30, skönt. jag låg och drog mig i sängen en timma och lyssnade på dom när dom kämpade där nere och jag njöt av att veta att jag är helt ledig ! nu är jag utvilad och myser framför nyhetsmorgon. tänk vad underbart att inte ha några måsten idag ! jag ska strax kicka igång denna måndag och ta en promenad. blir bara lite depp när jag ser väderprognoserna, fortfarande sol och 25-28 grader i norr, regn så långt ögat kan nå flera flera dagar till här nere i söder. jag orkar snart inte mer. ge mig sol, fötter i sandaler och grilldoft !

även att jag är ledig så tycker jag att det är något som saknas, jag behöver lite mer lyx i tillvaron. här drar jag varje månad in pengar som säkerligen skulle räka till att försörja en hel familj men hur lever jag? jo som vilken annan 23åring som helst med ett jobb i butik eller nåt, ibland lyxar jag väl till det lite men bara ibland, jag är en flitig sparare.  jag känner faktiskt att jag borde unna mig något nu. det var länge sedan. har inte direkt unnat mig något i varken sötsaker eller shopping på bra länge så idag funderar jag på om jag ska slå på stort och bränna lite pengar på kläder och en lunch på stan. man ska väl känna att man har en bra lön, det ska väl inte bara synas på sparkontot? så idag kan det mycket väl bli är ett par nya skor till jobbet ( det behöver jag faktiskt ) ett par nya träningsskor och en kavaj jag hittat på hm... dagens fråga är, ska man spara eller slösa denna gråa måndag?!

nu ska jag hoppa i mina promenadskor och tänkaöver min ekonomi :)

later

~L.E


Its Over, Sooooo Over!

asså vad är det som händer?! nu såg jag på vädret att dom hade haft 27 grader och sol (?!) idag uppe i norra sverige, vad har vi här nere i söder? jo, regn och typ 14 grader..hurra hurra ! skumt...

aja..nu ska jag inte hänga läpp här, jag är gladare än gladast! äntligen är jobbhelgen över! den som har fått mig att se rött i 4 dagar ! jag har kämpat med spydiga personer utan biljett, pengar och legg, aspackade ungdomar utan biljetter och idag väsktjuvar som var beväpnade med kniv ! ja tacka vet jag mina morgonpass..och morgon är det enda jag ska jobban nu framöver..visst det blir sega tider nu till sommaren och vårt nya schema som 6-16, 7-17 och 9-19 men hellre det än att hålla på med dessa idioterna på kvällstid i alla fall..

den kommande veckan jobbar jag bara onsdag torsdag och jag förtjänar det verkligen , så det så :) detta kastar jag nu i ansiktet på er som har varit lediga torsdag fredag lördag och söndag ;)

bed time next

~L.E

ååååååååååååååååååååååååååååååååh!

har precis varit och tränat och vad händer mer? jo jag ska ut på en promenad och sen fixa lite käk sen är det jobb som gäller igen till 00.40 i natt..omottiverad till tusen ! är på så dåligt humör och missnöjd med dagen att det inte ens är lönt att försöka lägga på ett leende på läpparna!




SKJUT MIG !

~L.E

wish I was somewhere else..

jag har hunnit med en promenad, dusch och frukost. om ungefär en timma ( kl 12) ska jag vara på jobbet. kommer hem typ halv elva ikväll och då är det dags för sängen. ja detta är min dag det. hurra så motiverad jag är! åååhhhhh...om jag bara hade fått bestämma mina arbetstider själv så hade jag sluppit all denna ångest..pisspass jag har idag, och i morgon..det nästan kokar innom mig. hur kul är det att ägna heeeeela dagen åt jobb? hinner inte med nån träning eller att ses eller höras med vänner....nä fy fan... ja, jag är bitter, riktigt bitter..förhoppningsvis är detta sista gången jag jobbar kvällshelg!!

aja nu ska jag fixa iordning mig och hoppa i uniformen!
sorry för ett bittert inlägg, jag är ärlig i alla fall , dagens dagsform är bitterfitta ;) men det kanske ordnar upp sig...

over and out

~L.E

promenera mera

det fick bli ytterligare en promenad i brist på annat efter disken och städningen, kom verkligen inte på något att göra.. sen gick jag och handlade en enligt mig lyxmiddag till mig själv. soltorkade tomater, oliver, haloumiost och grönsaker! mums.. sen var det bara en timma kvar till jobbedax som jag tänkte spendera i soffan men då ringde Sophie och frågade om vi skulle ut på promenad, jag tvekade men hoppade sedan i promenadskorna för tredje gången denna dag..ja vad ska man annars göra en röd dag?! nu har jag rast i kristianstad, 2 jobbtimmar kvar sen slutar jag för dagen. lättförtjänta pengar. men imorgon blir det som sagt tuffare...aja..den dagen den sorgen!

over and out

~L.E

caught somewhere in time

När man har promenerat, tränat, diskat och städat vad gör man då?! jag hatar röda dagar. jag minns inte sist jag var ledig en röd dag. brukar alltid jobba. ska ju jobba idag med men inte fören kl 18 ju. jag fattar inte vad man sysslar med dessa dagar?! 

Nu lyssnar jag på Iron maiden med högsta volym och drömmer mig tillbaka 5-6 år..då var alla dagar bra dagar även om den var röd , vit , svart eller blå !

nästa helg ska jag hem till vetlanda, idag är en sån dag jag längtar dit !


Han som lärde mig att älska Iron maiden ! :)

over and out

~L.E

tyst som i graven

att vakna idag var helt underbart. det var knäpptyst ! arbetarna har ju röd dag så ingen grävskopa eller andra störande ting finns nedanför mitt fönster. sitter och funderar lite på vad jag ska hitta på idag . undra om allt är stängt på stan? jag börjar jobba kl 18 ikväll så jag har ju nästan hela dagen fri. träning kl 11.30 är det enda jag har planerat. tror dock inte det kommer hända så värst mycket mer tyvärr , röda dagar är verkligen trissta, men jag får njuta av att bara jobba 4 timmar i alla fall, har lixom redan ångest inför morgondagen och lördagen, 12-22 och 14-01 är det som gäller då.. urk ! sen blir det jobb även söndagkväll... ni som är lediga 4 dagar nu, grattis grattis.. men nästa vecka är jag den som bara jobbar ons tors och det ryktas om kalasväder ;)

nu ska jag ut på morgonpromenad och mjuka upp min stela kropp. träningen igår satte sina spår, härligt :)

later

~L.E


bilbana is the shit

I värsta motvinden traskade jag ut till leklandet efter ett gymbesök och det var värt all möda och allt besvär. när man ser dom små liven ( Hilma och Agnes) så blir man ju helt lycklig och såklart när man träffar lilla Frida också :) Vi spenderade 3 timmar där ute bland bollhav, bilbana , russekanor ( vet att det inte heter så men ni fattar ) och kaffekoppar. tjejerna trivdes men roligast hade nog jag och frida där i våra elbilar på bilbanan..hehe..det gör vi om snarast tycker jag :)

sen fick jag skjuts in till stan där jag hämtade en liten matlåda som angelina hade gjort till mig. Hon och Claes skulle äta thaigryta igår med rödcurry och kyckling med grönsaker men Claes strupe höll på att brinnaupp och det var lite väl starkt även för Angelina, hon hade visst lyckats slänga i lite mycket curry, så hon ringde och frågade om jag ville ha det i stället :) javisst, gött att slippa laga mat lixom..och guuuud så gott det var ! inte alls för spicy, det var perfekt ! mums...tackar tackar :)

sen blev det träning i vanlig ordning och jag tog ut mig ordentligt och svettades floder i 1½ timma. nu har det blivit dusch, käk, anna anka och snart sängen..jobbar en konstig tid i morgon. 18-22 inte många timmar så det blir ju gött! värre blir det på fredag, 12-22 bläääää...hoppas på lite bättre väder inför morgondagen, ösregn och åska bjöds det på denna afton..urk! undra om man kommer få sova i morgon förresten? eller kommer knäppgökarna där nere på gatan väcka mig igen 5.30, åååhhh, jag vågar inte ens tänka på det. dom gick nyss hem för dagen så nu är det tyst, ääääntligen! det var så jäkla skönt när regnet öste ner innan idag, där låg dom på alla fyra och jobbade.HAHAH !! kan ni ha...så går det när man väcker fröken Eriksson lite väl tidigt en ledig dag och för ett fasligt liv !

det var min dag det

natt i natt

~L.E

morgon stund

ÅÅÅÅÅÅÅÅHHHH !!!! mitt morgonhumör är INGET man leker med ! jag är morgonpiggare än tuppen MEN jag behöver alltid 5-10 minuter med tystnad för att kunna börja dagen bra. jag kan inte bara slängapå MTV på högstavolym, vill helst inte prata ( tro det eller ej ), och när jag var yngre och bodde hemma tyckte jag att det till och med var störande när brossan satt jämte mig vid frukostbordet och tuggade flingorna..jag kräver total TYSTNAD! sen resten av dagen är jag allt annat än tyst ;)

idag vaknade jag 5.30 av att en grävskopa skyfflarupp kullersten ( eller vad dom där små stenarna på gågatan här nedanför heter) ni vet sånna små fyrkantiga stenar som väger bly, han skyfflar upp dom och lastar ( läs slänger och kastar ) dom på ett lastbilsflak..vet ni hur mycker det låter? det låter som en jordbävning !! nyss startade dom någon slags borr ner i marken också, jag kan inte ens höra mina egna tankar!! jag är INTE på humör just nu. är det förmycket begärt att få ha sovmorgon till kl 7 en ledig dag?! tydligen, för som sagt 5.30 körde dom igång här nere med byggandet..är det lagligt att föra ett sånt väsen så tidigt på morgonen?!

well well..tur för dom att jag somnade till desperatehouswives runt halv tio igår kväll så jag är i alla fall utvilad men det känns ju skumt att gå upp innan sex en ledig dag. morgonpigg är jag men jag brukar försöka hålla mig till 7snåret på en ledig dag ialla fall..nu sitter jag här lite rastlös. funderade på en promenad men känner att kroppen inte har hunnit vila ordentligt från träningspassen jag körde igår som till slut blev 3 stycken plus en promenad! ja igår var jag flitig och dom fyra timmarna känns idag! härligt men frustrerande när man är lite träningssugen. efter lite frukost kanske det känns bättre....

later



dagens väckarklocka, lovely....


~L.E

vem kom först, hönan eller ägget?

färdigjobbad för dagen och har käkat frukost. även denna dag var det ''tvillingägg'' men det var dom sista äggen i förpackningen så nu är det slut på sagan, the end! av 10 ägg var 9 st tvillingägg. förvånar mig inte om det andra ''normala'' ägget också var det bara att jag slevade i mig det så fort att jag inte såg det. men detta måste ju dom på ''äggfabriken'' vetat om att det bara var tvillingägg i mitt paket..dom röntkar väl äggen eller nåt och kollar så allt stämmer innan dom levereras, eller? då kanske dom samtidigt sorterar äggen och slänger i alla tvillingägg i ett paket. fast vad är det för mening lixom? eller var det något fel på den hönan som värpte? hon kanske fick fnatt och pluppade ut 10 tvillingägg..hmm..skulle äggen kanske slängas, för det är fel på dom ? hoppas det inte är något farligt att trycka i sig massa tvillingägg. aja gott med dubbel gula är det ju i alla fall :) det där med tvillingäggen i min förpackning förblir en gåta...

en annan fundering är vad det ska bli av mig egentligen. jag funderar fortfarande över hösten som kommer. plugget har jag lagt ner. tyvärr. jag som var så fruktansvärt sugen! men vet ju inte vad jag ska bli riktigt. kände i alla fall igår på vår utbildning hur jag bara älskar att lära mig nya saker just nu, jag suger åt mig som en svamp. jag är understimulerad och behöver nya utmaningar. när jag frågar folk som känner mig om vad dom tycker att jag ska bli så svarar hälften direkt flygvärdinna och den andra hälften lika snabbt reseledare, nån enstaka ( efterbliven ;) ) föreslår lokförare, hehe...

lokförare går ju bort direkt, jag är alldeles för social för att kunna sitta där framme i hytten en hel dag och köra. jag måste vara ute bland folk ! flygvärdinna är väl något som alltid har varit en dröm sen liten men inte nu. det är lixom inget jag hade velat jobba med en längre tid och springa där och passa upp på folk i en smal liten gång mitt uppe i luften lockar inte längre. förr tänkte jag ju bara på att få bära den söta lilla uniformen och servera kaffe. uniform bär jag ju redan idag och det är ju inte så märkvärdigt..hehe..och sen när man får familj och sånt, då vill jag ju vara hemma med dom och inte vara på resande fot hela tiden och då känns det ju onödigt att slänga ut massa tid på en ganska serriös utbildning när man bara ska jobba något år eller så, inga framtidsplaner där alltså.

reseledare har ju också varit lite av en dröm. har alltid velat stå där längst fram i bussen och prata om sevärdheter, väder och annat löst pladder :) eller stå på poolkanten tidigt på morgonen och ha vattengympa för hotellgästerna! :) finns ju 2veckors utbildningar till reseledare har jag läst och sen kan man åka iväg och jobba en säsong, typ över vintern. man tjänar nog ingen fet lön men tänk er att få vakna upp i ett varmt och soligt land varje dag !! lovely. det är ju dock inget jobb som jag hade velat ha sen när det är dags för familj och sån men kul att testa kanske, kul att lära sig något nytt och göra lite nytta när man ändå är utomlands, man kan ju inte bara glidarunt och dricka paraplydrinkar i flera månader runt om i världen som jag brukar göra ;) det håller ju inte hela livet..hehe..så förena nytta med nöje kanske vore nåt?! annars hade det ju varit fantastiskt att åka ner till australien igen men då vet jag att det inte blir något vettigt utav mig, hehe, jag lär jobba på något fik, i nån bar eller plocka apelsiner och när jag tröttnar kommer jag resa upp massa pengar och glidarunt i vanlig ordning.hehe men kan man så ska man kanske det ? :) aja vi får väl se vad som händer..

får nog lugna ner mig lite och ta en dag i taget än så länge och se om jag kommer fram till något.. men jag är ju så fruktansvärt målinriktad hela tiden och vill se en mening med det jag gör och få resultat..aja..om en halvtimma ska jag i alla fall iväg och träna powerpuls, ett styrke och konditionspass helt enkelt. svettigt och jobbigt antar jag.. sen blir det kafferep med anna på nåt fik ute i solen, som skiner som aldrig förr idag och blåser gör det knappt heller för ovanlighetens skull här nere i blåshålet nr 1 , karlskrona :) niiiice!! hoppas man kan fånga lite strålar idag och få upp brännan lite igen, börja känna mig färglös !



leda lite vattengympa vid poolkanten varje dag hade jag lätt kunnat tänka mig som jobb ;)

later

~L.E



hoppas hoppas

nu när jag fick se detta hoppas jag verkligen att jag får fler biobiljetter från jobbet !

Sex and the City 2, den har premiär 27de maj!

Frida Nylin, du är här med bjuden på bio så fort filmen kommer hit till karlskrona :) jag hoppas vi kan hitta nån dag när du är barnfri så vi kan ha tjejkväll med mat och film. biobiljetterna har jag i min hand !

sen såg jag detta

30 juni - The Twilight Saga: Eclipse !!

Det lär jag ju inte heller missa!! :)

och

7 juli - Shrek: Nu och Föralltid

kan ju också vara trevlig att se :)

så mina biobiljetter kommer utan problem komma till nytta ! wiihoooo


TOPPEN som min idol Maria i hollywoodfruarna hade sagt, hon är ju helt lovely ! jag skrattar så fort hon öppnar munnen, måste sluta nu för nu är hon på tv igen :)


~L.E


inte som en vanlig måndag

idag bar det av kl5.38 ner till malmö för utbildning. vi kom ner till malmö 35 minuter försent på grund av strul i tågtrafiken..aja det gjorde inte så mycket, trots detta var vi klara med kursen 30 minuter tidigare än planerat :) så i stället för att komma hem 20.22 kom jag hem 19.22 :) det tackar vi för!!

hade en trevlig dag nere i malmö, utbildningen var inga konstigheter, kunder redan det mesta som hade med vår handdator (den vi säljer biljetter med) och biljetter att göra, vi hade fint väder, fikade frukost, gick och lunchade sen blev det tårta till kaffet för vi har gjort så bra resultat på jobbet nu i alpril månad så dom bjöd alltså på lite sött och en present som jag inte har hämtat än, antar att det är biobiljetter men det är ju aldrig fel :) så om någon är snäll där ute så kanske jag kan bjuda på ett biobesök eftersom jag fortfarande har 2 st kvar sen sist vi fick på jobbet...

kom nyss hem från en promenad, härligt väder ute ju så jag tog mig lite frisk luft, och jag missade träningarna idag :( men det sägs ju att en vilodag kan vara bra ibland (även att det ger mig damp) så det fick bli en träningsfri dag denna dag eftersom jag kom hem så sent, en bra anledning till att köra dubbelt i morgon i stället ;) lite frisk luft blev det i alla fall och nu ska jag kolla på hollywoodfruarna sen blir det sängen. 03.30 ringer klockan då är det dags att tjänstgöra igen ! slutar 8.40 och hörde att det ska vara strålande sol så det känns ju TOPPEN ! :)

god natten !

~L.E

säg omelett :)

tillslut fick jag plats med alla kläder här hemma men det lär bli stökigt snart igen eftersom jag fick stuva in allt så det knappt gick att stänga dörrarna.så när man öppnar så kommer typ allt trilla ut igen..well well! nu vet jag vart jag har allt i alla fall och det är organiserat i färger och vinterkläderna är uppe på vinden! skönt för nu vill jag ha sol och värme!

värme fick jag på lokomotion innan idag. skulle gå på bodybalance som är ganska lugnt. det passet är perfekt att köra på söndagar eftern en hård jobb och träningsvecka.man sträckerut kroppen och gör den mjuk, kör lite styrkedelar också så man hittar sina muskler långt där inne bakom massa annat ;) men i slutet kör man mycket avslappning och meditation som är helt lovely......

MEN idag kom inte instruktören så passet blev inställt :( jag fick snällt traska ut i gymet för hem ville jag ju inte gå när jag hade tatt mig dit. så det blev en halvtimma på roddmaskinen innan jag körde igenom axlar och rygg. inte var dag jag är på gymmet och pumpar inte :) jag brukar ju svettas inne på något utav passen istället men nu efter dagens träning blev jag lite sugen på att börja lyfta lite skrot där nere bland vikterna igen nån gång i veckan :) det enda är att man verkligen måste vara sugen på det när man väl gör det annars finns det riskt för att man blir lite lat och kanske inte tar i ordentligt, det gör man ju i alla fall alltid när man går på något pass för där har man ju en instruktör som står och skriker på en att röra på arslet :)

blir mycket om träning nu här i bloggen, vet inte riktigt hur kul ni tycker det är att läsa. detta är ju inte direkt någon livsstilsblogg men börjar nästan bli det..hehe..detta är väl en blogg i dagboks form där jag skriver vad jag har presterat under dagens timmar och just nu är det mycket träning som gäller och då blir det ju det jag tjatar om :) men på helgerna ibland så kan det ju slinka in något kul innlägg om mina nattliga bravader ;)

när jag skulle hem gick jag en liten omväg så jag fick lite motion också och frisk härlig luft, det blåser ju inte så farligt idag så nu kan man ju vara ute i alla fall ! här hemma sen skulle jag göra mig en liten omelett för att fyllapå musklerna och detta börjar nästan bli lite tråkigt det här med mina ägg för nu blir jag inte förvånad längre när det ploppar ut 2 gulor i stället för en..... det var precis vad som hände nyss med mina två ägg.. så ytterligare en gång blev 2ägg=4gulor :) hur är det möjligt?! nu blir jag nog mer förvånad i fall det bara är en gula...

nu ska jag plocka fram lite kläder tills i morgon. då ska jag inte jobba som vanligt och bara hoppa i uniformen, nej, i morgon ska jag ner på utbildning i malmö med jobbet. åker 5.38 så jag vill inte stå där i morgon och försöka få ut det som ligger längst in unders bland alla plagg tidigt i ottan... kommer hem 20.22 så det blir långa dagar när man ska hela vägen ner till malmö på utbildning..aja..det händer ju inte så ofta och jag får ju extra betalt i alla fall, det är ju gött det :)

slut för idag , tack för idag..


~L.E




dagens i-lands problem

okey nu har jag rensat, sängt, plockat i lådor, burit upp på vinden, vikt, hängt och planerat..men ändå så får jag inte plats med sommarens kjolar, klänningar och kavajer !! gaaahhh...tokig blir man. jag som tyckte jag planerade så bra men icke. och alla kläder som nu ligger i kartonger uppe på vinden, vad gör man med dom?! vissa har ju till och med prislappen kvar ! åka ut och ställa sig på en loppis vore ju en kalas ide men det kräver tid och planering och undra om man når ut till rätt målgrupp där? aja nu ligger det på vinden i väntan på bättre tider...två plagg har jag i alla fall hittat som jag ska skänka Frida ! kommer passa tusen gånger bättre på henne än mig :) sen har jag några till plagg som jag funderar på att skänka till någon av mina nära och kära..

nähä om man kanske skulle försöka knäcka nöten om vart jag ska lägga klänningarna, kjolarna och kavajerna!

later

~L.E

jag och mina ägg

detta börjar bli en liten följetång här i bloggen om mina ägg..haha..som jag tidigare berättat har jag haft 3 ''tvillingägg'' (som jag kallar det, när man har 2gulor i ett ägg) i samma äggförpackning denna veckan. nu var det dags för frukost och ägg igen, snabbt, enkelt, gott och nyttigt :) dagens summa blev : 2 ägg = 4 gulor ! vilket guldpaket jag har köpt ! älskar ju gulan :) 4 ägg återstår i förpackningen så fortsättning följer hehe...

nu åter till mina garderober..på med MTV så högt det går och rensa rensa

later

~L.E


nytt rekord !

igår var jag vaken till 00.10, det ni ! det är inte var dag det händer. jag kollade på film och dippade gurka..först såg jag 28days och efter det blev det Underbar och älskad av alla, jag ser egentligen aldrig på svensk film. tycker inte alls om det men denna var riktigt bra..så bra att jag alltså höll mig vaken till efter tolv ! :) tummis upp. nu är jag lite smått rastlös här hemma i vanlig ordning men ska ta tag i att rensa garderoben. bort med sånt man inte använder så blir det lättare att hålla ordning och reda bland alla trasor :)

later

~L.E 

det blev tvillingar igen !

jag är hungrig men inte sugen på nåt, det brukar ju normalt vara tvärtom när det gäller mig ;) har ingen aning om vad jag ska stoppa i mig ikväll. något nyttigt är det i alla fall som gäller trots att det är lördag! när jag kokade ägg innan idag förresten så var ett av äggen ett ''tvillingägg'' igen! nu har jag haft 3 st tvillingägg i samma förpackning!!jösses... vad har dagen mer bjudit på då? jo en kaffe med anna, lite spring på stan, sen fick jag träningsabstinens här hemma och satte på rock i högtalarna och tog fram mina hantlar och körde ett pass rygg och armar här vid spegeln i hallen..jag är knäpp! hehe...sen gick jag ut för en sväng frisk luft och träffade då Sophie så jag följde med henne och handlade och följde henne hem innan jag traskade vidare på min låångpromenad! nu är jag hemma och lite rastlös..blir kanske filmkväll hemma hos jonatan och frida annars får jag väl göra ett försök själv här hemma att kolla på film men det vet vi ju redan hur det kommer sluta...jag lär somna efter 30 min eller nåt..hehe...




ha en trevlig afton!

~L.E 


morning

lördag it is och jag är ledig. perfekt att då sitta uppe på fredagkvällen huuur länge man vill. men i vanlig ordning slocknade jag under filten halv tio..vaknade, precis som vanligt halv elva och gick och la mig i sängen..hehe...jaja..utvilad blir man ju i alla fall :) under natten har jag drömt om midsommar firanden, snö (!), att jag hade en dotter och om träning.. träning är precis vad som står på schemat just nu. har käkat frukost och hoppat i träningskläderna och sticker iväg nu...hörs sen !

over and out

~L.E

sommarspinning

träningen gick kalas idag. nu är jag på gång på riktigt :) hela veckan har träningen gått toppen trots en täpt näsa då och då. Lycka lycka !! efter att vi hade kört 30 min core var det dags för spinning, annica ( instruktören ) hade bytt ut det vanliga passet mot ett pass vi körde förra sommaren bara för att vi skulle få lite mer energi nu i stormen och kylan och tänka på sol igen! och jösses som vi cyklade, bra gjort annica! ja nu längtar man verkligen efter den stora varma lampan långt där uppe...

nu blir det fredagsmys under filten med tända ljus och stormen utanför fönstret. känns som det är november eller nåt. som jag och Frida sa innan, man har ju valt rätt helg att vara nykter i alla fall ( ska vi vara i helgen, nästa helg och helgen efter det också, det ni :) ). tänk om det hade varit 20 grader varmt och grilldoft i staden, då hade det varit svårt att inte ta sig ett glas..hehe..nu blir det ramlösa istället, ramlösa kaktus. min favorit, frisk och fräsh !

förresten, jag saknar ( tro det eller ej ) mina arbetande pöjkar här nedanför fönstret. har dom kanske läst min blogg och tatt sitt pick och pack och dratt ?! har inte sett röken av dom sen igår mitt på dagen..inget stök och bök igår kväll och har inte sett dom på hela dagen (?)  vad har dom nu för sig? kom hit och bygg klart gatan !! :)

nu är det postkodmiljonären med drömprinsen Rickard Sjöberg , måste sluta nu !! hehe..när man är inne i en nyttighetsperiod och inte käkar sötsaker så måste man ju kunna få lite ögongodis i alla fall ;)



Solen vart är du ?!


~L.E

snuskigt !

idag har inte varit en vanlig fredag. fredag för mig brukar oftast innebära shopping och lunch eller fika på stan! idag byttes det ut mot att skura golv, torka lister skåp och hyllor samt att städa toaletten, snuskigt som min mamma hade sagt! ja inte så speciellt kul men snuskigt är väl fel ord, det tycker jag har en annan innebörd som inte alls har med att skura toaletten att göra ;) nu är i alla fall lyan skinande ren, lite disk och lite kläder här och var men jag har ju en hel ledig helg på mig att fixa det..

har precis käkat omelett, I looove ! med tomat och lök i och så klart massa salt och peppar! perfekt att käka nu innan jag ska iväg och träna. äter jag lite mer ''tung'' mat som pasta eller en stor köttbit blir jag så mätt och känner mig otymplig och får håll. men ägg och lite grönsaker är precis vad jag klarar av och nyttigt är det med ! förresten, när jag skulle kläcka äggen i stekpannan så var första ägget ett tvillingägg !! hur ofta händer det då?! när jag sedan kläckte det andra ägget, jooo då händer det igen !! dubbel lycka. nu fick jag 4 äggulor i stället för 2. jag som ääääälskar gulan :) mums.. nu ska jag dra till lokomotion för core och spinning, kanske lite styrka ute i gymmet också om jag hinner..


gulligt och gott !


later

~L.E

dagar som dessa förtjänar jag verkligen min lön

vaknade pigg som en lärka och frisk som en nöt idag 4.15 , 5 minuter innan klockan ringde! traskade till jobbet för tjänstgöring och allt gick som en dans tills jag kom till krisitanstad! ett träd hade trillat ner ( på grund av blåsten ) och förstört så vi hade ingen spänning till tågen, alltså ingen ström så vi kunde köra. där stod jag i ett svinkallt , blåsigt kristianstad, själv med mina resenärer och kunde inget göra! vårt telefonsystem till vår drift gick ju så klart sönder med så jag fick ingen information och kunde inte ringa någon...lyckat! 55 minuter sena och med min näsa rinnandes igen efter att ha stått ute i kylan, kommer vi efter mycket strul iväg mot karlskrona igen! men lite mer strul på detta och till sist blev vi inställda i mörrum och jag fick åka taxi hem. 2 timmar sen blev jag och min näsa rinner igen! suck..men det är fortfarande bättre än igår och hade jag inte stått ute i blåsten i en timma så hade jag inte haft massa extra snor i snoken, det stör mig lite, men nu ska jag hålla mig innomhus och varm resten av dagen så försvinner det nog igen..blir jag sjuk nu på grund av detta så vet jag inte vad jag gör! nu funderar jag på att dra fram moppen och skura lite golv i brist på annat. ut tänker jag inte gå mer idag i alla fall.. BURR !

är det sommar eller vinter vi går mot kan man ju undra..
+6, mulet, regn och storm...



saknar värme!

later

~L.E

sex laxar i en laxask

här ligger jag som en död sill i soffan.. 8 lite halvt snoriga timmar på jobbet tog jag mig igenom och sen rusade jag hem och byttekläder och slängde i mig 2 ägg som jag kokade i morse och traskade iväg till gymmet. körde 1 timmas funktionell träning ( styrka, skit jobbigt) och avslutade med lite kondition i form av aerobic 1 timma. nu är man slut som artist och näsan är täppt så jag kände ingen smak när jag käkade innan..hur tråkigt är inte det då?! ååhh...sååå drygt. annars känner jag mig frisk, hade massa energi på träningen och var stark precis som igår, så sjuk är jag inte. bara näsan som är dryg! försvinn !!

nu kollar jag på något program om kungafamiljen på tv 4. ganska kul. drottningen var grymt vacker och faktiskt riktigt snygg när hon var ung tycker jag ! kungen lika så ;)

 
så fina så :)

snart blir det god natt för min del kära vänner..over and out!

~L.E


vilken natt

killarna nedanför mitt fönster tycker jag synd om ! dom håller på att lägga nya stenar på gatan här nedanför mitt fönster. dom har byggt om hela gågatan snart. fint blir det men både dom och jag får lida! dom börjar innan klockan sex på morgonen, vilket är störande till och med för mig som är så morgonpigg när man är ledig eller har sovmorgon. och när man ska gå och lägga sig vid tio tiden på kvällen så kan man ju glömma att få lugn och ro för grabbarna packar inte ihop sina grejer förren 22.30..jösses...stackars mig och stackars dom..visst dom jobbar nog shift eller nåt sånt men en kille såg jag igår där nere slitandes med stenarna när jag kom hem från jobbat 9.30 på morgonen , och jag såg honom utanför mitt fönster, fortfarande slitandes med dom där stenarna kl 22.30 precis innan dom plockade ihop! riktiga arbetsmyror...men snart är dom klara och fint blir det :)

idag har jag sovmorgon och det behövdes efter denna natten. kunde ju inte somna igår för dom jobbade här nere, sen vaknade jag helt dyngsur av svett vid ett tiden i natt, hade inte drömt mardrömmar eller nåt. vet inte vad det var...äckligt var det i alla fall, sen efter det sov jag oroligt fram tills 05.45 när killarna där nere körde igång igen..då sov jag inget alls men har legat och dratt  mig i sängen..ganska skönt ändå :) idag är det mulet och regn i luften och trots att jag brukar föredra sol så har jag en mysig kännsla i kroppen av dagens väder...

har lite extra snor i näsan idag men inget som stör. tror inte jag blir sjuk nu trots allt :) men man ska inte ropa hej än..nu ska jag käka frukost och hoppa i uniformen strax dax för jobb. slutar halv 5 då ska jag kuta hem och byta om för vid 5 är det dax för träning!!

hörs ikväll, ha det bäst

over and out

~L.E


två små sockerbitar

vilken toppen dag. visst det började med att den kändes som någon slängt grus i mina ögon när jag slog upp mina två blå 04.20 men när sminket var lagt och jag hade hoppat i uniformen var jag pigg som en lärka och jobbet gick smärtfritt. när jag kom hem blev det en snabb frukost och sen traskade jag ut på långpromenad ut till Leklandet där jag mötte upp Frida och hennes små söta tjejer :) jag smälter ju, dom är sötare än socker och har precis lärt sig gå lite försiktigt !! längtar ju redan tills man får se deras söta små face igen ! efter lite lek, kaffepaus och mellis för tjejerna drog vi ut till Amiralen för att handla. Med varsin kundvagn och varsin unge kom vi 20 minuter senare ut ur affären med maten och utan några skrik och tårar :)

sen blev det lite spring på stan med Anna, fyndade en blommig skjorta på Gina, har egentligen lagt lite shoppingförbud MEN det var REA och den kostade endast 29 kr !! det kunde man ju bara inte missa ;) så om ni har enormt shoppingsug, dra till Gina och köp något billigt för att stilla behovet ! det var dagens tips.. efter våra ärenden på stan pimplade vi te inne på waynes, bra för en kropp som kändes lite stel och frusen..det gav mig energi att ta mig till träningen som jag var lite osäker på! bära eller brista tänkte jag...

hör och häpna så var jag idag stark som aldrig förr. eller det var väl att ta i men jag har nästan kommit upp i samma styrka nu som jag hade innan resan, konditionen är väl inte lika bra men den kommer väl den med så småning om..det blev till och med dubbelpass ikväll plus en långpromenad med Sophie efter det ! idag har jag varit flitig :) gällande förkyldningen som jag anar så känns det varken bättre eller sämre efter träningen. under själva träningen dock så kändes det j*vulskt bra :) hoppas jag vaknar upp pigg som en lärka i morgon. den som lever får se...

det var min härliga dag det ! nu ska jag sappa lite och försöka hitta något sevärd på tv..

ha en fortsatt trevlig afton där ute !

~L.E

nej nej nej

sjuk är det sista jag tänker bli men med tanke på gårdagens huvudvärk och hur kag känner mig idag så är jag lite orolig. har inte feber men känner mig sån i kroppen, lite ''rosslig'' i halsen och lite lite liite täppt i näsan.. får väl skylla mig själv efter lördagnatten när jag tyckte det var tillräkligt varmt för att springa runt i kavaj vid 3-4 tiden på morgonen..det kändes ju varmt och skönt med antar att det i sjäva verket var svinkallt...

jag har inte varit riktigt sjuk nu på över 3 år och vill helst slippa det nu också..men sist jag kände såhär gick jag och tränade och sen så försvann det, lika dant gången innan dess. så nu kör jag samma metod. svettas ut skiten och hoppas på det bästa ! ska dock inte köra slut på mig, för då kanske man blir jätte sjuk. är dubbelbokad ikväll men ska gå på det första passet och sen känna av formen, känns det bra är det ju bara att fortsätta med nästa pass och vara glad :) hoppas

later

~L.E

the beach

denna dagen har varit så jäkla lång. egentligen inte längre än någon annan men den har varit seg på något sätt. har nog med huvudvärken att göra. det gick som tur var över lagom tills att jag kom hem :) sen blev det bodybalance en timma + en timmas bodycombat ! riktigt gött var det idag, hade massvis med energi att ta ut ! när jag kom hem satte jag på kanal 3 på tv i väntan på desperate houswives. programet som visades, uggly betty, spelades in i ett riktigt paradis. och jag tyckte jag kände igen mig.jag fick för mig att det var på samma strand jag och Ida var på , på bahamas..och vart tror ni det var?! jo Bahamas !! det bara måste varit samma strand :) ååhh som man längtar efter att åka ut och resa igen .....




Bahamas baby


godnatt där ute


~L.E


vad nu?

på vägen ner till malmö fick jag helt plötsligt en förfärlig huvudvärk och illamående! det brukar jag aldrig få..ja bara på söndagar då..hehe...skumt. kämpade mig ner till malmö och under rasten blev det bubbelvatten och ett päron..nu efter ca 2 timmar är jag okey igen. inte helt bra men inte dålig heller..undra vad det var som hände? kan det vara min visdomstand som har börjat växa ut som påverkade mig eller är det lördagens bravader som fortfarande spökar ?! hmm..nu har jag 3 timmar kvar att jobba...

hem mot karlskronaaaaa !!!

hejsvejs


~L.E

lite typiskt va..

idag hade jag sovmorgon. 7.10 ställde jag klockan på igår..vad händer 5.45? jo då börjar arbetarna här nedanför jobba för dagen och gräver med stora maskinen precis nedanför mitt fönster. detta har pågått nu i typ 3 veckor ! kan dom bli klara med den där jäkla ombyggnaden av gatorna i stan snart eller?! dom slutar efter tio på kvällen och börjar lite innan sex varje dag..nu är det såklart tyst så dom har väl frukost nu...jag ska ge dom onda ögat när jag går för bi och säga MORR !!

och eftersom man ska jobba idag så är det ju såklart klarblå himmel och sol...

men jag är inte bitter..jag ska ner till malmö och ha två timmars rast ! det är aldrig fel :)


ha en bra dag mina vänner

later

~L.E

återställer kroppen

jag bara läääängtar till lunchspinningpasset jag ska gå på vid elva..kommer bli pest och pina men då ska jag svettas ut alla gifter och ångest jag samlade på mig under lördagen och gårdagen..hehe. jag mår väl kanske inte helt kalas idag har jag märkt nu..frukosten gav mig magknip och jag känner mig lite yr då och då...urk...

har precis deklarerat och hällt i mig massa resorb ( hoppas det hjälper kroppen att bli normal igen) nu ska jag ner i tvättstugan. har 4 maskiner att tvätta idag. mest träningskläder, handdukar, sängklader och underkläder...suck !

sen blir det alltså spinning, sen lunch med Angelina och kanske träffa Frida med favorit flickorna Agnes och Hilma :)

later

~L.E

gick lite snett...

oj oj oj...ack sicken jobbig dag det var igår. jag tog mig från sängen till soffan sen blev jag liggandes där till sju tiden på kvällen då jag kramade toalettstolen en sväng, sen blev det soffan och sen sängen. ingen lyckad söndag, lite mer lyckat i lördags hehe.. nu blir det dock ingen alkohol för fröken Eriksson på braaa länge. och det sköna är att Frida och Sophie känner lika dant! :)

idag är jag ledig och det kunde inte bli bättre. om jag skulle jobbat hade ångesten varit total! idag ska jag ha lite rehab men promenad, käk och träning..sen är jag back on track så kör vi nya tag i morgon men hälsosam kost och motion :)

det fanns dock en bra sak med gårdagen. jag har varit anställd i 3 år på mitt jobb nu så där fick jag en liten löneökning med runt 3500-4000 kr. det är inte fel inte.. :)

nu ska jag deklarera ! sista dagen idag mina vänner, glöm inte det !!



eftersom jag inte kan lägga in bilder i datorn från helgen bjuder jag på en gamal från
jamesbondgalamiddagen vi var på för några veckorsedan... Jag , Frida, Angelina och marianne.


later

~L.E

rötjut

Efter 10 timmars jobb så kan jag nu sätta mig i lugn och ro i soffan med ett glas rött ! snart kommer min personliga stylist hit med locktång, smink och 5 klädbyten samt skor i alla dess färger och former :) lovely ! ingen stress eller panik i garderoben här inte..taxin kommer och plockar upp mig om 1 timma så jag kommer i tid till Sophies fest! sen är det bara att köra all in.......


mm eller inte...får nog sätta lite fart här. ska rota igenom garderoben, försöka fixa håret utan att behöva tvätta det, kolla upp bussar och försöka vara hos Sophie innom närmsta timman.goooood luck !! eh.....

ett glas rött ska väl göra susen hoppas jag...skål....


vi  ( bland annat) ska pimpla vin ihop ikväll :)

~L.E

RSS 2.0