Legally blond2

Jag genomförde träningspasset och överlevde..:) men det var hemskt i början..svetten pärlade sig redan innan passet hade dratt igång, av att bara bära fram vikterna! var helt kallsvettig, ömmade i alla musklerna men nu efterråt känns det faktiskt bättre..jag behövde komma hemmifrån lite och få frisk luft...nu slappar jag bara i soffan och kollar på legally blond2..inte någon favorit film direkt..men tidsfördriv nu när jag inte kunde träna hela kvällen...imorgon är det jobb hela dagen som gäller, om jag inte är sjuk vill säga...hoppas hoppas INTE !! fast vara hemma från jobbet hade ju varit skönt ;)


nä nu ska jag spara mina krafter och vila upp mig i soffan och se klart filmen!

slut för idag, tack för idag

*smack

träning trots allt..

usch! mitt huvud är verkligen tungt och kroppen verker precis som idag på morgonen! faaan....piss tråkigt! jag får panik av att bara vara hemma och inte göra något så nu ska jag trots mina krämpor dra iväg och träna..dock bara ett 30 minuters pump pass, skulle kört 1timmas bosu efter det också egentligen men det är ju typ det jobbigaste passet på hela veckan så jag hoppar över det idag annars blir jag väl sängliggandes..svininfluensan härjar ju i landet också...borde kanske inte ens träna det korta passet idag men jag pallar verkligen inte att bara vara hemma.. bära eller brista!
hörs sen

*smack

laaazy

När man inte mår bra får man vara lat..så nu medans jag väntar på tvätten softar jag bara här vi datorn och samlar mina krafter så får jag se om jag pallar träna sen...fick tips av Angelina innan på lite roliga saker man kan göra med bilder :)







så detta är vad jag pular med nu :)

*smack

skål och välkommen

som sagt idag börjar det nya livet vilket innebar att jag sparade
mina pengar idag på lunchen med Angelina och käkar hemma sen..
idag köpte jag mig bara en juice med massa Cvitamin:) 
ett försök att bli kvitt min täppta näsa som bara blir värre..
börjar fundera på om jag kommer klara av att träna ikväll..
men ibland blir man ju faktiskt bättre av att träna..
fast igår var det nog inte så smart att lira match, jag kände
ju faktiskt att jag hade en infektion eller nåt på gång i kroppen..
och så var ju också fallet..suck!
det enda som är bra med att vara täppt i näsan är att man inte blir sötsugen :)
passar ju bra nu i mitt nyttiga hälsosamma liv !

*smack


underbart är kort..

Efter att ha slumrat 20 minuter i brassestolen vaknade jag och det var mulet! aja, jag fick i alla fall några minuter som värmde skönt, koftan behövdes inte ens:) men nu får jag snällt ta tag i mina sysslor här hemma! suck... 

På MTV visar dom just nu musikvideon Leave the world behind med Axwell, Sebastian Ingrosso & Steve Angello, den är inspelad i MIAMI...tror ni man längtar tillbaka dit då eller??! gaaahh....


miami baby !


*smack

jobbat klart för dagen :)

Kom nyss ut ur en kokhet dusch! precis vad jag behövde..all min verk i nacken axlarna och huvudet släppte :) jag känner mig som en ny människa! nu dras jag bara med en lite snorig näsa men förhoppningsvis försvinner det idag oxå för jag orkar verkligen inte bli sjuk på rikitgt !! pest och pina..
nu borde jag egentligen betala mina räkningar, städa och tvätta men solen skiner och eftersom det bästa botemedlet mot att bli sjuk är att vila så funderar jag på om jag kanske ska lägga mig med en mysig kofta ( eller är det för varmt? ) i brassestolen en stund..få lite D vitaminer av solens strålar och kanske på köpet behålla lite färg... i ansiktet i alla fall..yes så får det bli..ut i solen och vila lite, sen blir det lunch med Angelina..räkningar och städ tar jag i eftermiddag innan det är dax för träning!

later

*smack

pain

jag fattar inte riktigt vad det är som är fel, men jag har så satans ont i kroppen! hela nacken, huvudet och axlarna verker, sådär som det brukar göra när man har feber men jag har ingen feber..vaknade i natt med vid tolv tiden och låg vaken en timma undefär och kunde verkligen inte somna, helt seg och mör i kroppen..svettas gör jag också i omgångar, bli sådär panikvarm på två sekunder! usch...jag pallar inte bli sjuk....

dax att dra till jobb...tur att jag slutar tidigt idag..


just det jag, god morgon på er förresten :)

*smack

*>?#"@=+&%¤!!!

ÅÅÅÅÅÅH så trött jag blir på att förlora varje matchjäkel! visst mitt hjärta till laget är väl inte det största men det är bara sååå tråkigt att få stryk hela tiden när vi inte ens är så dåliga..men visst, det handlar ju om att göra flest mål, då vinner man ju sen spelar ju spelet mindre roll..man kan äga bollen hela matchen men gör man inga mål så vinner man ju inte...piss piss piss  tråkigt!!

ont i hela kroppen har jag med, tungsprungen plan eftersom det precis hade kommit ett skyfall innan vi började lira..fick en spark också precis över benskyddet, rakt på smalbenet..det bränner och pulserar i hela benet, snyggt blåmärke man kommer få, kul när man ska springa runt i kjol på jobbet i morgon, dom kommer med all säkerhet tro att jag har klantat mig på fyllan igen eller nåt..men så är icke fallet och i morgon börjar ju mitt ''nya liv'' också, hälsa och harmoni står på tapeten...fast eftersom jag var nykter denna helgen så kanske man kan ta en utgång nästa helg;) det beror på om jag ska hem till vetlanda eller ej..ska jag hem är det inte omöjligt att det blir lite festligheter! annars är det ytterligare en nykter helg som gäller!

med snuvig näsa och söndersparkat ben ska jag nu krypa till sängs där jag önskar att en varm famn väntade som lite tröst, ibland känner man sig verkligen ynklig..:)

over and out

*smack

--- förresten, såg att jag tidigare skrev Agnes och
Himlas dop i min rubrik, det ska ju naturligtvis stå Agnes och Hilmas dop! slinter lite på tangenterna ibland...det var dagens rättelse !

anklagad för utgång på väg till Agnes och Himlas dop!


Glada dopfirare, Maria, Andreas, Rickard jag, Robban och vår kära fotograf Dans pekfinger ;)

Kom nyss hem från dopet, är mätt och belåten!hehe..och som ni ser på bilden så hade jag klänning på mig dagen till ära och när jag idag på morgonen finklädd gick ner på waynes för att köpa en kopp kaffe innan vi skulle åka till kyrkan så träffade jag en man och en kvinna.....

mannen till mig : - jaha, där ser man, är det dags att stappla hem från festen nu? det var en lyckad natt antar jag?! mohahaha...

Paff han blev när jag svarade att jag faktiskt skulle på dop och att jag hade sovit hemma, nykter i natt !! ;)

nähä nu ska jag ut på nästa projekt idag...matchdax..inte alls sugen! känner mig lite hängig, lite seg i kroppen, nästan som om jag har en förkyldning på gång eller nåt....vi får väl se hur mycket vi får stryk med idag ;)



världens sötaste tårta :) kändes dock lite vemodigt när jag fick sticka kniven
i huvudet på Agnes för att ta mig en liten bit..

later

*smack

söndag !



När jag slog upp mina två blå idag fick jag för mig att jag hade varit ute inatt ( av ren vana lixom )och trodde att jag var bakis och undrade hur jag skulle palla gå på dop och fick megaångest! men sen insåg jag att jag aldrig gick ut igår och att jag var pigg som en lärka :) tjohooo! och det bästa av allt är att jag har en supersöndag att se fram emot! inte ligga hemma bakis och ha Ågren som bästa vän resten av dagen! nä jag ska först på dop och därefter blir det att lira match :) en perfekt söndag! annars kan söndagar vara ganska sega, så man kan nästan lika väl ligga hemma bakis men idag är en bra dag ! kanske dax att stryka klänningen..Maria hämtar ju upp mig om 1½ timma..nu fick jag lite stress, ska hinna duscha, stryka, fixahåret, käka frukost och nää nu hinner jag inte sitta här mer....hej så länge....

*smack

dricker mjölk !

tro det eller ej men Jag Linda Maria Therese Eriksson sitter hemma i soffan en lördagkväll som denna !! partyhumöret lös med sin frånvaro, huvudverk hade jag oxå och ingen fest som lockade så värst mycket så det fick bli att stanna hemma...funderade på att ta mig ett glas rött innan för att koppla av lite men var inte alls sugen ( vad har hänt? är jag sjuk? ) så det enda i dryckes väg jag har fått i mig denna afton är mjölk! skål :) kors i taket...

lite nytta har jag gjort nu på kvällskvisten eftersom det inte fanns nåt sevärt på tv..jag har nämligen rensat garderoben så jag får plats med allt nytt jag har köpt i veckan! :) och nyss var jag ute på en lite kvällspromenad med frida som oxå stannade hemma från utelivet idag..och vi kom fram till att vi faktiskt är ganska nöjda ändå..vad missar vi ikväll som inte har funnits eller kommer finnas ute någon annan kväll? utelivet ser exakt lika dant ut här från helg till helg! och jag ska ju åka på dop i morgon halv tio och då kan det  ju vara skönt om man är pigg och slipper bikta sig det första man gör när man stapplar in i kyrkan ;)

nu är det nästan dax för sängen! har faktiskt lite ont i halsen så jag beögver nog vila upp mig ordentligt nu så jag inte riskerar att blir sjuk!


lite nytt som nu ska fåplats i mitt lilla hem...


nattinatt

*smack


Hon som bara skulle köpa det nödvändigaste..


riktigt såhär glad var jag inte under min vistelse på stan idag...det blev jag dock efter att ha köpt mig en påse med center ( se påsen till vänster som jag håller glatt i ) för att trösta mig lite..spederade ytterligare ca 1600 idag och blev så jäkla trött på mig själv eftersom jag bara sprider mina pengar till höger och vänster hela tiden...sen skulle jag fixa det sista med dop presenten idag oxå men det gick åt pipsvängen och mitt tålamod höll på att brista..men med lite center i magen blev jag på bättre humör..eftermiddagen har spenderats hemma hos angelina där vi åt upp resterna från thaimaten igår..smaskens! sen kom frida förbi med lite plättar och glass som vi avnjöt med kaffe :) kom nyss hem, finfixad i håret, det är inte alla som har sin egna bobby inte :) men det har jag vid namn Angelina..så nu slipper man fixa frillan inför kvällens bravader...gilla :) men frågan är vad som egentligen händer ikväll egentligen...blir det utgång eller blir det den vita helgen....?!

hhmm...från och med måndag börjar i alla fall mitt nya liv med vita helger, hälsosam mat och shoppingförbud!!
så ikväll är det inte omöjligt att det blir utgång trots allt...måste ju passapå ;)


later

*smack

morgonstund har guld i munn

jag bara älskar lördagmornar...minns inte sist jag vaknade upp hemma i min egna säng, ledig, inte bakis och med strålande sol ute ! men idag hände det :) och jag snoozade från 7 till 7.30..helt fantastiskt att slippa gå upp när klockan ringer....

strax blir det en liten promenad, ska lämna tillbaka filmen vi hyrde igår och sen drar jag och tränar aerolates 9.30..sen väntar en dag på stan! har lite saker jag ska handla, parfym och hårsnoddar t ex. sånna saker man behöver, ska försöka hålla hårt i plånkan idag och inte slänga ut massa onödiga pengar på kläder och sånt...

sen är det kvällning och då hade jag ju bestämt att jag skulle göra ett nytt försök att hålla fingrarna borta från flaskan...men det ser inte så ljust ut..ALLA ska verkligen ut ikväll.hur kul är det att sitta hemma själv lixom? plus att det är löning, jag har en flaska vin på kylning, fint väder, sista helgen på sommaren, rockbaren öppnar igen, jag är ledig och man ska ju passa på att ha kul när man är ung....suck! jag vill egentligen inte ut! och då menar jag verkligen att jag inte vill !! hatar när man är helt förstörd när man ska till jobbet på måndagen med en ångest som följder med i ryggraden hela dagen...blää...sen ska jag ju faktiskt på dop i morgon plus att jag ska lira match oxå..borde verkligen stanna hemma ikväll..men som sagt, hur kul är det att sitta själv?!


antar att min lördagkväll kommer sluta såhär som alla andra har gjort...

aja..nu väntar promenadskorna på mig ute i hallen!

later

*smack

bed time next


det var godare än vad det ser ut att vara..friteradkyckling och sötsur sås låg på min tallrik! :) smaskens..
avnjöd denna måltid hemma i angelinas kök tillsammans med henne och frida...



och såhär mycket mat fanns det kvar när vi var klara!! trots att vi åt tills vi stupade...dom snålar inte borta på thairestaurangen i alla fall !!

efter käket kollade vi på twilight !! asså....jag är ju förtrollad!! vilken film...bästa på länge! vet inte riktigt hur jag ska beskriva den, vi kallade den en sexfilm med inslag av skräck blandat med lite romantik och tårar på slutet! härlig mix..nu sitter jag här hemma i soffan redo för sängen...men har sån satans magknip..till filmen smaskade vi såklart i oss godis och dippade lite chips..jösses..tur att man ska träna i morgon på morgonkvisten! phu....
kvällen var i alla fall till belåtenhet..skratt attacker i mängder! tack tack  brudar :)

nattis

*smack

myspys..

Sådär ja...då var dop presenterna fixade , vi blev riktigt nöjda, riktigt fyndigt :) berättar på söndag vad det blev..kan ju inte avslöja det här i bloggen idag för frida lär ju vara här och snoka ;)

nu blir det strax myskväll med frida (frisör frida) och angelina..vi ska hämta mat på thairestaurangen..mitt 3 besök där i veckan..hehe..sen hyra film också 3 gången...hehe..hoppas vi lyckas bättre med filmvalet än vad jag och samuel har gjort bara.. men har precis fått tips hemmifrån vetlanda, av Ida..jag tror vi kör på säkert kort och väljer någon av hennes rekomendationer..

FREDAGSMYS here we come!!

Här kommer den enda anledningen till att jag vill att det ska bli höst..
stövlarna jag köpte i malmö igår :)



från Zara ca 1000rixdaler :)

*smack


det blir inte alltid som man tänkt sig..

Idag blev jag inringd från jobbet 30 minuter innan jag började..5.00 skulle jag rycka in på ett kamrathjälpsjobb och strunta i mitt vanliga jobbpass...så det blev snabba ryck här hemma i ottan.. men allt gick bra tillslut , fick i och för sig jobba lite längre idag men det blev ju klirr i kassan för min insatts :) alltid nåt... nu ska jag och Maria på stan och fixa lite inför dopet vi ska på på söndag...


förresten...idag är det FREDAG och LEDIG helg på ingång :) tjohoooo...lovely

later

*smack

nyttigaklubben.nu

Ja då var man hemma efter att ha varit ute i 1½ timma med promenadskorna...men tro nu inte att jag traskade runt så länge..näää...jag gick kanske 50 minuter resterande tid spenderade jag på en klippa vid havet i solen och funderade på livet....nu sitter jag och kollar på Anna Skippers Du är vad du äter, samtidigt som jag käkar en gorbys pirog med kanelbulle och mjölk till efterrätt eftersom jag inte pallade laga käk idag....låter bra va?! tur hon inte är här i soffan hemma hos mig ikväll....

*smack


Äntligen hemma

Idag blev jag försenad på vägen hem från malmö med mitt lilla tåg..som tur var så var det bara EN resenär som klagade men han var å andra sidan riiiiktigt dryg...! han stod och skällde på mig i säkert 10 minuter...suck ! tillslut fick jag honom förstå att det inte var MITT fel att det var fel på rälsen så vi fick köra med reduserad hastighet och blev sena hem..men då började han gnälla över att ALLT ont här i världen ALLTID drabbade honom och att inget gick hans väg här i livet och bla bla bla....han drog en lång historia om hur eländigt allt var och jag bara stod där och undrade om jag helt plötsligt hade fått ett nytt jobb som psykolog eller nåt....

aja nu är jag hemma i alla fall men har insett att jag inte hinner till träningen som börjar om 15 minuter...inte hela världen för jag är rätt mörbulltad efter gårdagens match och eftersom det är så jäkla fint väder så ska jag passa på att utnyttja det i stället och gå en riktig långpromenad..och än så länge är det ju sommar då får man vara lite latare än vanligt ;) träna innomhus kan man ju göra hela mörka kalla hösten i stället...

Har förresten spenderat 1666kr idag och inte ett öre mer eller mindre ! så nu är jag ett par stövlar, en t-shirt, en kofta och en tröja rikare ! :) men ångrar nästan stövlarna lite..fast dom är grymt snygga..men om jag nu får ledigt nov-feb och drar till varmare breddgrader, när ska jag då använda dom lixom? oktober och mars kanske...hmm..jag är nog egentligen inte i så stort behov av att ha dom..men dom är ju fina att titta på i alla fall ;)

strax dax för promenix...

later

*smack


ZzZzZzz :)

åååhh som jag har sovit i natt !! :) hela 8 timmar..det är inte ofta det händer i detta hemmet..i natt var det verkligen välbehövligt efter 2 nätter med minimal sömn och en fotbollsmatch som igår körde slut på mig totalt! så idag var det faktiskt skönt med sov morgon!

strax blir det att hoppa i uniformen och dra ner till malmö och där väntar en lång rast som ska spenderas på storstadens gator, nu ska jag sätta sprätt på lite av lönen men sen ska  jag försöka hålla hårt i plånboken ett tag..

slutar 16.30 idag och då blir det lite käk innan jag ska knalla iväg till träningen..skiter i fotbollsträningen, inte sugen för 5öre! tränan var skit sur igår efter förlusten och sa att vi endast skulle ta med löpaskorna till dagens träning!! men NEJ TACK säger jag då..jag lirar för att jag tycker det är kul och om vi ska straffas idag och bara löpa så skiter jag faktiskt i det ! så det blir lokomotion i stället :) ska köra ett bodycombat pass..pust och svett, jobbigt som bara den men ändå tuuusen gånger så roligt än att löpa!

nähä nu rinner tiden iväg här...dax att försöka göra sig lite fin!

later

*smack

over and out...

förslust med 3-2 ..kan man säga att jag har fått dubbelt upp i förluster idag? hmm... med krampande vader och ömma muskler kryper jag nu till sängs..i morgon har jag sov morgon och ska sedan spendera 2 timmars rast i malmö och då blir det att shoppa, det är nästan lika bra plåster på såren som choklad..men bara nästan ;)

nattinatt på er

*smack

Free fallin'

Där var den sagan slut...jag som bara hade hunnit börja på det första kapitlet.....

aja..hög tid att plocka fram fotbollskorna, match dax.....motivation = 0.00%

later

*smack

Nya tag!

Hösten närmar ju sig som sagt med stormsteg! och varje höst känns nästan som ett litet ''mini nyår'' för mig..då får jag helt plötsligt alltid lust att ta tag i mitt liv, förändra saker och sätta upp nya mål ! sommarens lata dagar är snart förbi och nu ska planering bli prioritet så därför har jag nu köpt mig en kalender så jag kan lägga upp all min tid med jobb, träning måltider och framförallt så tänkte jag bokföra min ekonomi där i också, nu är det slut på fröken slösa, här kommer fröken spara :)


Det bästa är ju att man kunde välja framsida själv..detta får duga sålänge..en bild jag hittade i en av mina tidningar här hemma..tycker ändå att den passar väldigt bra ändå för den på minner ju mig om varför jag planerar och sparar :) resan i vinter :) hoppas hoppas hoppas jag får ledigt..annars går jag under!

Nu blir det lunch med Angelina innan det är dax att säga hejdå till samuel.. !

*smack

VARNING!

nu ska jag gå och lämna tillbaka en av dom sämsta filmerna på väääldigt länge !

Hyr den INTE !



*smack

ösregn!

ösregn på väg till jobbet innan idag..suck ! men resten av dagen ska det tydligen vara solsken..vågar man hoppas på det?! aja..även om det är solsken så kommer denna dagen kännas som ett ösregn i vilket fall...trodde inte att jag skulle känna såhär inför att säga hejdå..! tur att jag inte har en bil för då hade jag säkert kört efter upp mot norskagränsen ;)
nähä..nu blir det en stor kaffe, blev ju inte många timmars sömn i natt..det var ju filmkväll...sällskapet var underbart men filmen kunde ju dock varit en aningens bättre..vi kollade inte ens klart, så bra var den..i eftermiddag vankas det fotbollsmatch också, jag hoppade ju över träningen igår och förra veckan med..hehe..men som sagt idag ska man spela ;) nice.... nu rullar mitt tåg in..bäst att kila så man kommer hem !

later

*smack

gäsp !

det tar på krafterna att gå upp halv 4 på morgonen känner jag nu! helt slut...så bion ställs in och byts ut mot hemmakväll här i soffan med film..så strax ska vi göra ett nytt försök att hitta nåt sevärt att hyra, förra filmen var väl si så där..inte dålig men inte direkt bra heller...bättre lycka denna gång :)

hörs i morgon

*smack

Runnin' out of days

Sommaren lider mot sitt slut och idag har jag passat på att njuta in i det sista av den..det är inte bara sommaren som snart tar sitt pick och pack och drar utan även en favorit som flyr landet och drar till Norge redan i morgon..så efter att ha sovit i brassestolen och lapat lite sol 2-3 timmar efter jobbet så spenderade jag dagen på stadens gator med honom, det blev det godaste käket vi vet och lite sistaminuten shopping inför hans flytt och nya jobb...ikväll vankas det bio som får bli den sista dejten denna sommaren...tycker faktiskt det är lite tråkigt..till och med så tråkigt att jag ikväll struntar i allt vad träning heter och att jag ska upp med tuppen i morgon..lite trötthet har väl ingen dött av..det är det värt för ett biobesök i alla fall :) hoppas på en trevlig afton och att Norge bjuder på -26 grader varje dag så du tröttnar och flyttar hem hit igen ;)

innan det blir bio ska jag fixa lite med en grej inför söndag...ska ju på dop då ! :)

later


i lördags var säkerligen sommarens sista grillning oxå...om inte pappsen
drar igång grillen när jag kommer på besök nästa vecka.. :) ( om jag får ledigt vill säga)

*smack

kaffe JA tack !

huuu...sova 5 timmar med mardrömmar och vakna 30 minuter innan klockan ringer är ingen höjdare! men upp kom jag 03.30 i alla fall !! sitter på rast i kristianstad nu med en stor kaffe och en banan! är vråål hungrig eftersom jag inte kunde käka efter träningen igår kväll..jag var ju helt spyfärdig! ska bara vända hem nu..2 timmar kvar av jobbdagen och idag knäcker jag så det blir extra klirr i kassan nästa löning...denna löningen som kommer idag är inte heller fy skam inte :) tjohooo! nähä....när jag kommer hem blir det att slumra i brassestolen och lapa lite sol innan jag ger mig ut på andra äventyr....

later

*smack

hurra för måndagar

Nu kan jag efter 9 timmar på jobbet och 2 timmars träning äntligen lägga denna måndagen bakom mig ! sitter helt slut och spyfärdig i soffan....nu kan det bara bli bättre :)

over and out

*smack

I gotta feeling

Ikväll spelas I goota feeling - black eyed peas flitigt hemma hos fröken Eriksson..borde gå och lägga mig nu men vill inte, vill inte somna, för när jag vaknar är det måndag...huuu...har ett segt jobbpass och lika segt lär mitt träningspass bli efter denna helgen...men ack så trevligt jag har haft..tråkigt att sommaren nu sjunger på sista versen......

*smack och god natt

fantastiskt uderbart !

Vilket dygn jag har haft! jag är nöjdare än nöjdast :)
Efter jobbet igår drog vi ut till Emanuel för lite grillning och jag släpade glatt med min baginbox för att kunna smutta på lite vin...riktigt så lugnt gick det dock inte till sen framåt småtimmarna efter en underbart god måltid...slurk sa det bara och vips så satt vi i en taxi in mot stan..

taxifärden gick  hem till angelina där vi festade vidare med lite pusskalas innan vi drog till statt...därefter träder minnesluckorna in i bilden...vi träffade i alla fall nån norsk snubbe som vi hängde med ett tag, jag slarvade bort min telefon utan att ens veta om det själv, det dansades inne på slagern där även Karolina Klyft försökte sig på några dans steg (!) ..

sen hamnade vi hemma hos Angelina igen där vi höll igång till halv 7 idag på morgonen innan vi deckade i sängen alla tre som packade sillar, Angelina jag och Samuel...men någon livad efterfest hade vi inte direkt..det jag kan minnas var en bölande linda och samuel ute på balkongen medans det spelades balader på högsta volym av angelina som gjorde att det var ännu svårare att hålla tillbaka tårarna! herre jösses så känsliga och blödiga vi var där i natten...

innan läggdax passade jag även på att krama toalettstolen lite med..urk! visste ni förresten att om man käkar grillat och dricker rödvin och sedan kastar upp det i en tillbringare (om man inte hinner in till toaletten när illamåendet tar vid) så ser det ut som blåbärs smootie ;) i alla fall om man ska tro på Samuel efter att han städade undan lite efter mig..hehe..

halv tio slog jag upp mina blå idag och väkte genast mina inte lika morgonpigga sovkamrater..strålande sol och Emanuel körde in och hämtade oss i stan..sen bar det av ut mot havet med en puttrande liten båt ! en av dom bästa dagarna på hela sommaren! vi hittade oss en mysig liten ö där vi slog läger, grillade, badade från klipporna, sov, solade, och buskarna på ön fick även smaka lite på vad angelina hade i magen denna dag, hehe, hon var nog sjösjuk tror jag ;) dagen har i alla fall varit toppen och nu sitter jag här i soffan lite smått sliten...jobbångesten börja krypa fram..härligt härligt...nä nu måste jag ta och vila lite..håller tummarna för att det är något sevärt på tv.....

här kommer lite bilder från mitt fantastiska dygn !

utsökt mat avnjöts som sagt igår ute i emanuels trädgård...


sen flyttade vi in i soffan och slogs om vilken musik vi skulle lyssna på..hehe


efter taxifärden in till stan hamnade vi hos angelina en sväng innan statt...


lite pusskalas han vi med oxå :)


och idag har vi glidit runt på havet :)

bättre kan det inte bli...

*smack

grillkväll

jag genomförde min jobbdag och där hände inget mer spännande mer än att jag blev utbjuden på middag av en pendlare..hehe..men jag tackade nej och drog en vitlögn om en pojkvän här hemma ;) men han försäkrade mig om att han inte var svartsjuk och han inte hade något emot att dela mig med någon annan...men jag sa tack men NEJ tack..! annars var det inget speciellt denna lördag...trisst tid att jobba var det i alla fall...men nu har jag hunnit duscha och fixa lite, ska iväg och grilla ikväll :) mys ! sen får vi se hur natten slutar..boxen med rödvin följer med i alla fall... och fotbollsmatchen är inställd i morgon och jag är ledig.....  = fler glas vin till Linda !! :)

ha en trevlig afton där ute

*smack


FAKE IT TIL YOU MAKE IT



har hoppat i uniformen och leendet ( det fejkade men det får duga ).....

later

*smack

jobblördag

För ungefär 12 timmar sedan käkade vi lite pizza på olearys och jag är fortfarande mätt !! hur är det möjligt ?! aja...vet att det inte är bra men jag hoppar över frukosten idag! inte hungrig för 5öre..får käka nåt när jag kommer ner till malmö sen, för dit är precis vart jag ska idag..

om ca 2 timmar kommer jag vara tvungen att klistra på det där fejkade smilet ( för jag är inte alls så speciellt munter över att behöva jobba 9.30-17-30 idag ) och vara trevlig på turen ner till skåneland..hurra hurra..en timmas rast i malmö, sen drar jag till kristianstad och har en timmas rast där innan jag gör mina 2 sista timmar hem till karlskrona...

17.22 landar jag här igen och då ska jag hem fort som attan och göra mig redo för kvällen..blir möjligtvis grillning..får se lite..ett glas rött hade i alla fall suttit på sin plats, vet att jag senast i typ måndags sa att jag skulle vila från alkoholen..hehe..och då hade jag faktiskt nästan bestämt mig på riktigt...men nu har jag kanske ändrat mig lite.. ;) det är ju faktiskt fortfarande sommar..och vin hör ju sommaren till !! så livet utan flaskan kommer nog få vänta till nästa helg eller september....

nähä om man skulle ta och göra sig redo för lite jobb....megasuck !!


denna bilden tillägnar jag mitt jobbpass idag...

later

*smack

stuck in a moment

Fröken Eriksson har haft en konstig dag..humöret har pendlat upp och ner..har känt lite stress, ångest och vemod innom mig..kanske satte 18timmars jobb sina spår ändå..eller är det något annat..hmm... 

Bästa stunden på dagen, när jag mådde som bäst och kunde koppla av på riktigt var i alla fall här hemma i soffan med regnet utanför och kaffe som avnjöts med en favorit...Snäll som han är så kämpade han även lite med min dator så nu är onödiga program borta och Spotify är fixat  och används flitigt :)

Har nyss varit på olearys med angelina och frida där det blev ett glas vitt och lite pizza..trots bästa sällskapet och gott käk med dryck kunde jag inte riktigt koppla av, det är något som lixom skaver i mitt huvud...känner mig nervös för något som kommer hända tror jag....äh...eller är det bara hormonerna som spökar ;) 

Nu blir det några låtar med U2 innan det är dax att hoppa i säng! jobb i morgon..pissigaste tiden man kan ha..9.30-17.30..hurra en lördag lixom! tur man är ledig på söndag i alla fall...


ikväll skulle jag haft min lilla kiisse att kela med
när humöret åker berg och dahl bana..

natt i natt

*smack


dansa är mitt botemedel

en favorit just nu...



*smack

wiihoo !

God morgon ! då sitter man här en ledig fredag med sol, en fetare plånbok och en fungerande dator  (?) !! vet inte vad det är som har hänt med internet idag men fungerar gör det i alla fall ! och då är det ju bara att tacka :) jag är glad så länge det fungerar..datorn kanske bara behövde vila en dag för det fick den ju göra hela dagen igår eftersom jag spenderade 18 timmar på jobbet! kom hem 00.30 i natt men är ganska pigg idag trots allt..ska strax bege mig ut på en liten promenad, har vaknat typ 5 gånger i natt med kramp i benen så nu ska jag traska ut på en runda och känna hur benen känns och om det ska tränas i kväll eller ej..

hej så länge


en glad Linda :)

*smack


dagens skörd !

Under mina 9 extra timmar nu på kvällskvisten har jag skramlat ihop till dethär :

1/9Burgas (Bulgarien)
Från Göteborg
Ospecificerat boende1 vecka2 598:-

Tänk så lätt det är...knäcka några timmar sen har man råd med detta !! blev sjukt sugen nu..men antar att det är bäst att spara för resan i höst/vinter kommer kräva STORA plånboken....men drömma kan man ju!

*smack

bara 4½ timma kvar nu !!

phuu...tillbaka i malmö med röda ögon och stripigt hår, det börja kännas att man har jobbat sen 6.30! sitter åter igen på rast här nere i skåneland! nu med en påse center..tyckte att jag var väl värd detta denna dag även att det inte är helg..har gjort 13½ timmar nu av arbetsdagens 18! har inte hunnit med att käka nåt bra alls..bara frukt macka och nu center! usch...funderade ju på att dra på malmöfestivalen, ta en bit mat och spana på folk men känner att det är bättre att vila kroppen nu så man orkar hela vägen hem också...ska bli så jäkla skönt att vakna i morgon och vara ledig, ledig med en fetare plånbok :) nä nu måste jag trycka i mig lite mer center så jag får energi för när mitt tåg lämnar malmö 21.28 antar jag att det kommer vara fullproppat med folk från malmöfestivalen så jag lär ha att göra!! hejja hejja....

over and out


kvällens räddning.....

*smack

klirr i kassan !!

Nu sitter jag på kontoret i karlskrona och frågar mig själv vad jag har gett mig in på?! har nyss jobbat 9 timmar och ska nu jobba över 9 timmar till !! phu...kunde inte motstå när dom erbjöd mig extra klirr i kassan....så snart ska jag dra ner till malmö IGEN..jag har 2 timmars rast där nere så jag tänkte besöka malmöfestivalen och käka något gott om jag är hungrig...kommer hem igen efter midnatt! så idag knegar jag från 06.30-00.30...18 timmars jobb på en dag! phuuu...frågan är om man kommer ångra sig sen?! äh jag kommer ju i alla fall gå och lägga mig några kronor rikare i natt :)




*smack

Hej bloggen !

Är triktigt trött på att datorn där hemma strejkar!man känner ju sig helt handikappad..och dåligt med uppdateringar här blir det ju oxå tyvärr.. ska göra något åt det i morgon tror jag, jag är ju ledig...

Aja igår efter träningen var det i alla fall onsdagsmys hemma hos fröken Eriksson fram till midnatt ;) så jag var kanske inte på bästa humör när jag gick upp idag 05.30 .. traskade bittert till jobbet som en riktig surmule!  Väl på tåget mötte jag mina kära pendlare..och guud vad jag är glad att jag har dom! det första jag fick höra var : god morgon, här kommer ju våran solstråle !! Hur glad blir man inte då lixom ?! :) vips så var bitterfittan innom mig som bortblåst och det fejkade leendet ( som man vissa dagar måste klistra på när man är på jobbet ) på mina läppar förvandlades genast till det äkta :)
Färden ner hit till malmö gick som en dans och nu har jag fixat och trixat lite med planeringen och redovisningen här på kontoret..ska snart gå och köpa mig en macka, har bara fått i mig ett äpple idag..vet inte riktigt vad det är som är fel för jag brukar ju vara hungrig helatiden och lite till....hehe...slutar 15.30 idag och då är det fotbollsträning som gäller! OM INTE jag tackar JA till att jobba till 00.30 inatt...yes ni hörde rätt..planeringen är i desperat behov av hjälp och frågade om jag hade lust att ställa upp och jobba ytterligare 8 timmar efter mitt 9 timmarspass idag..hhmm......vet inte hur jag ska göra faktiskt...kommer vara sjukt drygt men antar att dom kommer betala mig bra ;) har verkligen beslutsångest...men pengar är ju inte alls...men gaanska mycket !

Nä nu tror jag magen kurrar...

hörs kanske sen vänner!

*smack

gutten morgen!

La precis upp gårdagens inlägg som inte publicerades igår kväll  på grund av min cp data !!

Nu sitter jag i alla fall i kristianstad och har en kort rast..om tio minuter ska jag hem mot karlskrona igen! slutar 9.30 idag med :) tjohooo! och pengar till reskassan rullar in nu eftersom jag jobbar extra..nice !!

Dagen kommer spenderas i brassestolen( blev inget igår för det var ju sviin kallt, burr ) men idag är det strålande väder ! sen ska jag förmodligen träffa Frida och hennes små knoddar innan jag beger mig bort till lokomotion för dagens träningspass..kvällen kommer sedan att spenderas i soffan! filmdejt står på tapeten :)

hörs kanske senare...beror ju på om datorn där hemma vill vara min vän eller ej!

*smack och ha en bra dag där ute

smider planer..

Så tråkigt när datorn inte funkar som den ska men nu har jag haft tur med den i ca 10 minuter så vi håller tummarna för minst 10 till :) 
kom hem för en stund sen efter fotbollsträningen som toppades med att cykla hem i motvind 40 minuter! Där kan jag ju inte säga att jag var guds bästa barn...blev en hel del svordomar !

nu har jag käkat keso och knäckebröd i vanlig ordning och ikväll testade jag med chili smak ! I LOVE !! inte så oväntat kanske eftersom jag älskar mat med lite hetta i :)

Har även planerat in min nästa tripp hem till vetlanda, det blir troligtvis den 2-7 september...sen har jag börjat med en lite större planering, nämligen resan i höst/vinter som troligtvis kommer ta mig till malaysia, australien, bali, kina/japan och kanske thailand..får se lite hur mycket pengar jag hinner fixa och hur länge jag får ledigt..börja bli lite stressad, mycket som ska fixas inför en sån tripp..och det värsta är att man är ganska beroende av internet vilket sätter käppar i hjulet för mig eftersom det strular så i min dator för tillfället....suck !!

nä dax för sängen..upp med tuppen i morgon för jobb, skulle egentligen vara ledig men jag ska faktiskt knäcka lite :) välbehövligt inför resan !!

nattinatt

*smack

Morning!

Då har man avverkat halva jobbdagen :) vaknade till och med 10 minuter innan klockan idag! pigg och glad..hur det nu är möjligt när klockan bara stod på 4.20..har rast i kristianstad nu och är lite smått nervös eftersom kaffeautomaten inte fungerar här!! vilket i sin tur kan innebära att min trötthet kommer att slå till nu på resan hem..aja klockan är ju inte mer än 9.30 när jag slutar idag så jag kan ju sussa någon timma i brassestolen om det skulle behövas :) sen blir det kanske dejt och dopp i det blå! kvällen kommer spenderas på fotbollsplanen där det vankas fysträning i 1½ timma...lagom sugen...där har ni min dag i alla fall..få se om vi kan höras senare eller om min dator där hemma fortfarande strejkar....

*smack

YEEES !!

Det publicerades !! tjohooo :) men snart krachar den väl ingen..hehe... Nu blir det knäckebröd, kassler och keso :) smask!! *smack

suck !

Nåt har hänt med min dator..den är helt skum! internet funkar inte riktigt som det ska..det bara kopplar ner hela tiden så vi får väl se om detta inlägget publiceras...

Har i alla fall kommit hem från 2 timmars pest och pina! körde både styrka och kondition idag..1 timma pump och 1 timma power puls..precis som förra veckan! men denna gången var det dubbelt så jobbigt men det visste jag ju att det skulle vara eftersom man körde en 2dagars i helgen som var! fy...nu ska fröken Eriksson hålla sig borta från flaskan ett bra tag! den ska bara plockas fram i fall det är något speciellt som händer, om något ska firas eller kanske bara nåt glas rött till lite ost och kex här hemma i soffan nån myskväll...men inga mer sjöslag här inte, inte den närmsta tiden !! det känns så nu i alla fall..sen får vi ju se hur bra man kan hålla det ;)

Aja..nu har jag tagit mig igenom ännu en måndag ! skönt...ska upp i ottan i morgon! men ganska skönt ändå, slutar ju redan 9.30 :) nice!

over and out

*smack

är i malmö

min rast spenderas nu på vårt kontor i malmö..gäsp! är till och med så trött att jag inte ens har orkat äta något än...borde nog ta och göra det så man får lite energi i kroppen! tänk att man kan vara så glad fre-lör och så nere sön-mån..här är det snabba vändningar :) hehe....aja...det enda jag längtar till just nu är träningspassen ikväll, visst det kommer vara pest och pina men det ska bli så satans skönt att svettas ut alla gifter som cirkulerar innom mig!!
strax blir det en sväng till kastrup och därefter bär det av mot karlskrona och min älskade keso som väntar så snällt på mig i kylskåpet :)

later

*smack


härliga måndag :)

är på jobbet med en uniform som spänner runt magen efter all mat i helgen, svettningar och frossa om vart annat, antar att gifterna tar sig ur kroppen...denna dagen är oslagbar ! hurra hurra...9 timmars jobb blir det nu innan det blir 2 timmars träning..sen lär jag vara slut som artist! om jag hade fått bestämma så hade alla fått vara sjukskrivna minst 2 dagar efter sailet !!

*smack

tröttast !

På olearys samlade vi ihop gänger från gårdagen och Pizzan satt fint i kisstan och som vanligt gick vi igenom nattens bravader och skrattade så tårarna sprutade!! där efter blev det en promenad med Angelina för att till sist komma hem och decka i soffan..somnade sittandes här vid datorn när den hakadeupp sig....

Ångesten inför att jobba i morgon är total ! lär ju vara hyfsat trött efter att ha firat Sailet hela helgen...tur att det bara är en gång om året! blir nog några glas vin till nu i augusti sen får det vara nog...kroppen känns lite sliten!

Nu ska jag fixa lite pasta!! det enda som finns hemma...förrutom keso då så klart :)


Vi som körde en 2dagars i helgen....

*smack

hurra !

knappt bakis idag heller :) tjoho....farligt dethär...det är nästan bättre att bli tokbakis för då håller man sig i från flaskan i alla fall en helg eller två..aja...gårdagens festande var kanske lite segstartat men efter någon timma var man i form igen och vi dansade hela kvällen som aldrig förr ! idag slog jag upp mina två blå vid åtta tiden pigg som en lärka..mindre pigga var mina nattgäster..fick tillslut upp dom på fötter efter tio någon gång då vi drog ut på stan och käka frukost ! Nu har jag slumrat i solstolen en timma och ska möta upp bakisbrudarna för att få dagens dos av onyttigheter..pizza på olearys så klart !! bakis tradition denna sommaren....

later

*smack


skål !

Nu är jag klar, fick bli lite lockigt idag till vitt linne och jeans..soft ! drar på fest  nu! hörs i morgon..simma lugnt!



*smack

bra jobbat fröken Eriksson!!

Nytt rekord !! 10 minuter tog det, sen var outfitten fixad...inget märkvärdigt dock ! jeans och linne blev det..klänningen får snällt stanna hemma ikväll men kavajen åker nog med på en svängom...nu blir det duschen sen väntar nåt ännu jobbigare än att välja kläder.....styling...smink och hår ska fixas..hur kul är det då??!
en privat stylist tack!!

*smack

strax dax att ge sig ut på de 7haven igen..

Dagen har spenderats nere i hamnen med alla bakisbrudarna :) vi mådde efter omständigheterna förvånansvärt bra! Idag bjöd Sailet på, regn, sjömän från Visby, segling och karuseller så klart ! tjohoooo..jag fick mig en riktig åktur....


Glada karusellåkare innan turen upp i luften...


In the air..skrattade och skrek konstant hela åkturen...roligaste på länge..


och såhär mår man när man har åkt karusell en bakis dag ! haha....men det var det värt !!

Nu sitter jag i soffan mätt efter vårt lilla restaurangbesök nyss...idag blev det fläskfile klyftpotatis och rödvinssås :) smask! kollar ut på dom gråa molnen och känner för att spendera kvällen med en filt och godispåse..men hallå, det är ju lördag, här kan jag ju inte sitta! nä precis, ikväll bär det av till Henrik för fest..huuu...ska INTE bli full som en kastrull, det har jag redan avverkat denna helgen...

känner mig sjukt omotiverad för att rota i garderoben ikväll igen efter nåt att ha på mig, såååååå jobbigt! funderar nästan på att bara ta ett par jeans och nåt linne, skit tråkigt men det är ju pissväder ute..aja..önska mig lycka till nu, igår tog det ca 2 timmar att hitta rätt outfit...det har jag inte tid eller ork med idag.....att man alltid ska vara så omständig....

later

*smack

segast!

En kaffe och ett knäckebröd med keso, det är vad fröken Eriksson har petat i sig! är inte hungrig för 5 öre...men lite choklad sugen är jag allt..huvudverken bärjar smyga sig på och det börjar märkas att det inte blev så många timmars sömn på båten i natt...


Min kära far har anlänt nu men är hos farmor, jag är dock inte så sugen på att dra dit, dåligt barnbarn som jag är..får nästan lite skuldkänslor..men men..

med risigt hår i en toffs och röda ögon ska jag nu bege mig bort till angelina och resten av tjejerna för att gå igenom nattens bravader! käk på stan lär det också bli så småningom...sen ryktas det om gummibåtsrace på stumholmen kl 16.00 det måste man ju nästan se..hehe...känns dock lite avlägset att det ska festas ikväll igen, men när man har sänkt dom två första glasen så känns det nog bättre :) det är ju som sagt bara sailet 1 gång om året ;)

later

*smack


bakom flötet...

God morgon bloggen ! det är ett under att jag står på benen idag efter gårdagens sjöslag ! sailet firades som aldrig förr med en bra början hemma hos Angelina innan vi drog ner till hamnen och avslutningen blev en natt på en segelbåt..kom nyss hem från mina bravader och har en hel del svarta luckor vilket gör att ångesten börjar krypa fram...vet att jag yrade nåt om någon bandy match och grejer...hehe..fick saker och ting bakom flötet om man säger så...mår i alla fall inte illa men risken finns att jag fortfarande är berusad..hehe..så när alkoholen går ur kroppen kanske man inte mår lika bra längre.ikväll är det i alla fall dax för ytterligare ett sjöslag..hur det går får vi ju se..antar att jag inte kommer vara så värst pigg i morgon! pricken äver i:et är att pappa ringde innan och beräknas vara i stan om 1 timma....kan man lixom inte ringa dagen innan och säga det??! panik...dax att slänga av sig partykläderna, duscha och borsta gaddarna för att möta upp pappsen....huuu....




*smack och tack !

Tagga tagga...

kl 20KlartKlart17C

just för tillfället är det sol ute..och det ska det tydligen förbli ikväll..då kan man ju lämna sydvästen hemma angelina ;)



nä nu måste jag peppa mig själv..sätta på lite musik, hitta nån snygg trasa att ha på mig och ta mig ett glas vin så jag kommer i rätt stämning...

nu får det bära eller brista, nu korkar jag upp...SKÅL !

*smack

Vilket väder, vad ska man ha för kläder?!

Innan idag låg jag i bikini och solade i min solstol, nyss gick jag och huttrade i min klänning på stan i regn...vad trött man blir !!
Har verkligen ingen aning om vad jag ska ha på mig ikväll..kan inte betsämma mig eftersom vädret inte heller verkar kunna göra det...jaha...

då är det väl bara att rota igenom heeela garderoben och stökatill här hemma, bli arg, få panik, få tårar i ögonen, slita sitt hår för att till sist komma försent till festen..hehe....nä hoppas det går lite mer smärtfritt att välja kläder än så...



Jag och brudarna här ovan har precis varit och käkat lunch på NiVÅ :)

*smack

HELG :)

Nu sitter jag hemma i soffan i mina älskade mjukiskläder och har precis käkat lite frukost! Känslan av att komma hem från dagens jobb och kunna slänga av sig uniformen redan kl 8.30, när alla andra i princip just har börjat dagens knegande är obeskrivlig ! och det bästa av allt är att det är  min lediga helg också :)

Tänkte slänga i en maskin tvätt snart , känns som jag tvättar varje dag, det blir väl så när man tränar hela tiden men i helgen ska jag ha tränings vila, möjligtvis någon promenad eller två..beror ju på hur hårt festandet blir ;) Eftersom solen skiner idag så hoppas jag även på att kunna lägga mig i solstolen en sväng och kanske sova någon timma. Jag tror det behövs eftersom det säkert blir sent i natt ;) Men temperaturen får nog allt stiga några grader till innan jag sticker ut näsan utanför dörren igen, 9 grader var det idag när jag traskade till jobbet !! BURR* jag hade till och med halsduk på mig !! sensommarvärme, JA TACK ! komsikommsi..

Sen ska jag besöka favorit butiken en sväng idag med, systembolaget..hehe..inhandla lite saft inför helgens bravader! Och choklad ska jag ockxå införskaffa mig efter en nyttig vecka och den ska jag smaska i mig med gott samvete efter att precis ha läst följande på Aftonbladet.se :

Ju mindre choklad, desto mindre skydd, konstaterar studien som är den första som visar på ett samband mellan chokladkonsumtion och hjärtinfarktpatienters hälsa, enligt Imre Janszky på Karolinska Institutet i Stockholm som lett forskningen.

De välgörande effekterna gäller dock endast choklad och inte andra sorters godis, eftersom det är antioxidanterna i kakaon som tros inverka positivt på patienterna.


Jajjemän !! så sant som det är sagt ! Jag visste väl att chokladen bara gör gott för mig...i alla fall för själen om inte annat :) gottegrisen Linda, hejja hejja !


Och ikväll är det ju dax för fest  och besöka Sailet ! Såhär såg det ut på fredagen för ett årsedan.. vi får se om det blir lika livat även denna afton...


Tvättstugan nästa....
*smack


Morning !

Jaha då drar jag till jobbet nu då...beckmörkt ute och säkerligen kallt! burr ... jobbar bara lite över 4 timmar nu på morgonkvisten innan jag går på ledig helg, men det känns som en heeel evighet!! och ikväll är det party party...men måste erkänna att jag inte alls känner mig så värst party idag faktiskt! hade hellre föredratt fredagsmys med godis och film...fast det lär väl ändra sig under dagen..hehe...hur sugen är man på fest när man går upp 03.30 lixom ?! nä jag kommer nog på andra tankar när kvällen närmar sig, det är ju bara sailet 1 gång om året ;)

later

*smack

höst deppig redan??!!

Idag slog det mig, 2 veckor kvar av augusti = 2 veckor kvar av denna sommaren typ !! såg till och med att vissa träd redan ha börjat få gul/röda blad..tiden går så sjukt snabbt...visst kan september bli jätte fint med sol och så men det är ju ändå inte riktigt samma sak som sommaren lixom...

Antingen får någon jätte gärna stanna tiden just här och nu eller så kan någon jätte gärna dra fram tiden till november då jag förhoppningsvis beger mig till varmare breddgrader för sol fest och äventyr....

känner lite vemod idag på nåt sätt..fick mig lixom en tankeställare när jag såg trädens blad som påminde mig om vad som väntar...sommaren överlever man ju ganska lätt utan några direkta planer men när hösten smyger sig på så måste jag ha något mål att jobba mot för att inte bli rastlös, missnöjd och deppig! nä nu sitter jag här och grubblar för mycket...jag har ju faktiskt en plan för min höst ! går den igenom så klarar jag hösten galant :)

nu är det välbehövlig sömn som gäller efter en lång dag på jobbet och ett riktigt hårt träningspass ( bosu) och i morgon ska jag upp innan tuppen..03.30 ringer klockan! slutar jobba 8.30 så är det ledig helg som ska firas nere på sailet ! :)

*smack och god natt

raaast!

Dagen började med ett ösregn över mig på väg till jobbet..måttligt nöjd jag var då!! men resan ner hit gick fint och under rasten har jag flirtat med planeringen ;) nu ska det sökas ledigt för äventyr i höst/vinter :) :) :) !! hoppas hoppas...bokade även in mig på lite knäckepass nu i augusti, klirr i kassan !! lyckades även få ledigt från mitt kvällspass nästa fredag ! nöjd!

nu bär det av mot kastrup...inte lika kul men sen vänder jag hemmåt karlskrona :)

later

*smack


at work

God morgon bloggen ! nu ska jag kila till jobbet..sjukt omotiverad..slutar halv fyra..mega suck!! jag är lite bortskämd på jobbet nu med korta pass så idag när jag för en gångs skull ska jobba länge känns det verkligen pest och pina !! antar att vi hörs på rasten nere i malmö! tjingeling så länge...

*smack

Sailet har dratt igång :)


Efter träningen så blev det en snabb dusch för att möta upp Frida och Angelina, sen bar det av ner mot Sailet som gick av stapeln idag och självklart var vi där för att fira :) tjohooo!! dock väldigt lugnt..satte oss vid ett bord, lyssnade på bandet som spelade och kollade på folk, Frida och Angelina fick sig lite mat i magen med, själv sitter jag här nu med knäckebröd och keso (smak feta oliv) var faktiskt riktigt sugen på det när jag kom hem..yaammie :)
Som ni ser på bilden ovan så välkomnades jag extra varmt till Sailet i år  med en helt egen skylt, bara till MIG :) måste vara för min succe last year..haha..och i år blir det livat igen !

nähä..lite chill i soffan nu sen väntar en mega tråkig dag i morgon...jobb hela dagen och sen hinner jag i princip bara med lite träning på kvällskvisten innan det är dax att hoppa i säng igen för fredagens jobb...suck !! men sen är det ledighet hela helgen lång :)

*smack och godnatt

Magnificent :)


Mätt och belåten ! nu drar jag ut på promenad, solen skiner ju :) sen blir det några rep. armar på gymet innan det är dax för 30 min spinning och 30 min coore! där efter är det fika med Frida som står på tapeten !

later

*smack

så ja ..

MTV på högsta volym, dom högklackade åkte på och sen var jag i full gång...nä inte med att festa som det kanske låter, utan med lite stök och bök här hemma! musiken och skorna gjorde det hela lite roligare ( och lite gratis träning på köpet, gå i klackisar ska tydligen vara nyttigt ) ..hehe...sorterade i besticklådan, skafferiet och snyggade till lite i alla skåpen i köket sen åkte kläder in i garderober och lådor..nöjd !

Naglarna fixar jag innan träningen för nu blir det lunch med Angelina!

later

*smack

en rastlös själ...

Morgonkvistens jobbpass är avklarat och frukosten likaså....

och NU...??!!

söker aktivering...jag kan inte gå en hel dag här hemma och vänta på att det ska bli kväll och träningen ska dra igång, den börjar kl fem.. tills dess är det ju hela 7 timmar som jag ska försöka slå ihjäl!! visst, jag har lite tvätt att vika och borde fixa naglarna..men är inte direkt sugen på något utav det! stan avverkade jag ju igår och nu ska jag fasen inte slänga ut mer pengar på kläder, augusti har varit extremt..skärpning fröken Eriksson!!

men vad gör man en mulen onsdag?! kom inte med nåt förslag som att spela kort eller se på film bara...har för mycket myror i kroppen för att klara av något sånt mitt på ljusa dan....nu skulle pappa varit här med golfklubborna......




jag tar väl tag i att vika tvätt så länge....


later

*smack


sleeeeeten!!

Soffan, min kära soffa...guuud så skönt att äntligen sitta här!! det ömmar i baksida lår och hela rumpan...nu är jag segast i stan !

det var en riktigt tuff match idag där vi torskade med 4-1 ...lite tråkigt att det var ett b-lag vi mötte som hade plockat med 8-10 a-lags spelare från högre division..dom hade inte med alla a-lags spelare på sin förra a-lags match så då kunde alla dom vara med i b-laget idag....det blev lite väl kämpigt för oss..men men...jag lirade 80 minuter, började som offensiv innermitt, gick till defensiv innermitt, till vänster yttermitt och hamnade till sist som mittback...hehe..så jag var runt lite överallt idag.funkade bra, men bäst var jag faktiskt som mittback idag där jag lirade hela andra halvlek..

Till kvällsmat nu så testade jag keso smaksatt av fetaost och oliv..den var riktigt god men tror den passar bättre till någon köttbit eller till sallad i stället för på knäckebröd som jag hade idag! fick några smarriga tips av er där ute som jag ska testa i veckan , man tackar man tackar! :) tänk att jag heltplötsligt bara blev helt kär i keso...en totalvändning bara sådär från ingen stanns lixom..! 

jag har faktiskt börjat äta massa saker de 2 senaste åren sen jag flyttade hemmifrån, som jag nästan hatade innan , som t ex majs, brockoli, halloumi ost, grapefrukt, spenat, bambuskott, nötter, grädde, kaffe, avokado och nu då keso! men fisk och svamp har jag fortfarande inte riktigt förstått tjusningen med..men en vacker dag så kanske till och med jag kan peta i mig en spättafilè eller kantarell macka utan att spotta och fräsa...men just nu känns det väldigt avlägset..hehe...

nähä...nu ska jag snart tänka på refrängen..jobb i morgon, 4.30 ringer klockan..inte så skönt kanske men desto skönare att jag slutar redan 9.30 :)

god natt


3 har blivit mitt nummer i år...men spelar fortfarande i grön/vita färger, precis som hemma i vetlanda ;)

*smack


jag som skulle spara

jaha...ALLTID när man har bestämt att man ska spara pengar så hittar man nåt att spendera dom på..fick lite ångest! 1100 kr på ett impulsköp....ett par jeans..fast det var faktiskt längesedan jag unnade mig ett par så dyra ( för att ha nåt att skylla på , hehe ) men dom satt som en smäck! lite varmt att använda dom nu på sommaren dock..det är ju tråkigt men hösten närmar ju sig med stormsteg..nu har snart halva augusti redan gått....hhmm....
nu ska jag packa väskan, strax matchdax ! hejja hejja...har förbannat med träningsverk i röven nu, har blivit värre och värre ju längre dagen har gått så vi får väl se hur detta går..hörs ikväll..om jag inte är för arg efter matchen....blir lätt så ibland ;)



inte så bra bild på jeansen jag köpte
men orkade inte fota dom lägga in här..
och denna hittade jag på nätet...
i verkligheten är dom mer blå i färgen med ljusare slitning...


later

*smack

KK till frukost :)

 
Min promenad varade bara 30 minuter sen fick jag ett ösregn över mig och då skyndade jag mig in på waynes coffe och köpte en stor Kaffe och nu sitter jag med den framför nyhetsmorgon ( ett favorit program :) ) tillsammans med massa Keso..så det blev alltså Kaffe med Keso till frukost idag ( inget annat om nu någon fick snuskiga tankar efter att ha läst rubriken ;) ) smaskens...vet inte varför jag helt plötsligt har blivit beroende av keso...har aldrig gillat det innan, har gjort tappra försök för att lära mig äta det tidigare ( eftersom det ska vara så nyttigt när man tränar) utan resultat men igår när jag lunchade så beställde jag sallad med just keso till för att göra ytterligare ett försök och blev frälst! så 500g burken jag köpte igår kväll efter träningen är redan slut !! undra om man ska våga sig på att testa någon smaksatt keso nu..någon som har nåt tips på god smak, eller nåt gott man kan ha till sin keso?



*smack och tack

ledig idag igen :)

Sooom jaag äälskaar att vaara LeDiG !! Visst det är inget bad väder, det regnade faktiskt lite nyss men vad gör det?! jag har ju inga måsten idag :) den enda tiden jag har att passa är 17.00 då det är samling inför dagens match..serieprämiär dessutom..det känns väl kanske lite tungt, kommer bli kämpigt eftersom det har börjat krypa fram lite träningsverk i rumpa, armar och rygg efter gårdagens träningspass...funderar på att traska ut på en promenad i ett litet försök att få verken att lätta...planerna för idag annars är att tvätta lite, ta en sväng på stan med Anna och lunch, träffa Frida och sen alltså fotboll....
har inte så mycket mer att informera om såhär på morgonkvisten..så nu får ni ha en bra dag mina vänner :)

*smack

kickat igång träningsveckan !!

Vad händer hemma hos fröken Eriksson ikväll då ?
jo jag har precis laddat kroppen med keso, knäckebröd och grapefrukt efter 2 timmars träning..körde 2st 60 minuters pass idag..inget jag gör om..först ett pump pass som var pissjobbigt, instruktören var helt galen idag och envis som jag är så kan jag ju inte lägga ner vikterna och vila lite när det bränner i musklerna..hehe...blev helt slutkörd men det var bara att bita ihop för sen var det dax för 60 minuters Aerolates med, som är en salig blandning av pilates, aerobix, styrka och kondition..men instruktören på det passet var som tur väl inte lika speedad som hon på pumpen, så jag överlevde :) är en aningens stel i kroppen nu måste jag erkänna, bäst det går över tills i morgon för då är det serieprämiär med fotbollen och då ska jag kötta på innemittfälltet...hejja hejja..!!

Nu ska jag fixa lite med mina bilder i datorn och lägga över dom på USBminnet jag fick av jobbet idag :) kanske slänger in några fler semesterbilder på facebook med, det kan ju vara trevligt ,har ju ändå inte så mycket annat för mig nu ikväll...

over and out..


*smack


Phuuu*

svettigt värre !! nu ska jag hoppa in i duschen..är hyfsat nöjd med mig själv efter 1 timmas promenad i värmen plus att jag har torkat ur kylskåpet och köksluckor samt putsat mitt fönster där det var tuuusen likdelar från mördade flugor men nu är jag äntligen av med kräken :)

snart är det lunchdax med Johanna min kära kollega och kanske blivande reskompis...idag ska vi smida planer ! :) äventyr i stora vida världen står på tapeten ( om planeringen beviljar oss ledigt villsäga) i höst/vinter.... tjohoo...

fick förresten ett brev nu från vår VD på jobbet, han skickade ett USBminne på 8 GB till oss anställda för att vi har kämpat så bra nu i sommar med alla förseningar och skit..alltid nåt..sooom man har fått stå ut..i brevet förklarade han även att det kommer bli värre..hehe..eftersom dom nu ska stänga av stora delar av Malmö central fram till December..det ser man ju inte direkt fram emot..aja USB minnet kom lägligt i alla fall för nu kan jag lägga över alla mina bilder på det så datorn inte blir så jäkla seeeg!! :) tackar tackar

later

*smack

LeDiG :)

Måndag morgon och jag är ledig! nice..ska strax bege mig ut på en liten promenad, har fastnat här i soffan, har kollat på resor eftersom jag inte kan släppa tanken på att dra iväg en vecka när hösten börja krypa sig på..men snart ska jag ta mig i kragen och hoppa i promenadskorna! inte så värst sugen idag egentligen men har ju inte något annat för mig nu på morgonkvisten direkt , får panik av att bara sitta inne, sjukt rastlös blir jag och på semestern blev det ju som sagt massa gottigheter och i helgen är det Sailet så då är det dax att vara onyttig igen, så kroppen tar nog inte skada direkt av att gå en liten promenad nu ;)

ett och två traska på.....

later

*smack


fantastisk dag :)

dagen har spenderats ute på stumholmen med frida i solen :) riktigt kanonväder blev det idag ! så nu är man brun och fin igen :) härligt härligt....när vi låg där började vi drömma oss bort till allinclusive hotell i turkiet eller nåt så nu är jag riktigt sugen på att ta en sistaminuten i slutet av augusti eller början av september..har gjort det nu 3 år i rad..så det är ju nästan en tradition! och traditioner är till för att hållas...vi får väl se om man hittar något som passar plånboken, måste ju var lite sparsam..,man vet aldrig vad jag drar ut på för äventyr i vinter ;) om mina planer går som jag vill så lär jag behöva en hel del pengar då...... :)

nähä...nu är det dax att hoppa i uniformen..suck! aja, jag har köpt mig en bit mörk choklad som plåster på såren för att jag ska jobba kvällspass idag..ska bara ner till malmö o sen hem igen så det ska jag väl överleva...hemma halv tolv..kanske hörs då om jag inte totaldeckar när jag kommer hem...jobba kvällar är ju inte min starka sida....

*smack

ut i solen :)

jaha då har man varit vaken i si så där 2½ timma..har hunnit gå en promenad ute i hettan, kändes som man var ute och traskade i spanien eller nåt..phu! men nu är benen pigga igen, träningsverken är borta! :)

har precis ätit en utsökt frukost....eller inte..det enda som fanns hemma var gurka tomat och ägg...jepp så det blev min frukost det!jag blev ju mätt men så värst gott kan jag ju inte säga att det var..hade ju inte varit fel med fil, flingor, rostade mackor med massa smör,ost och marmelad och ett glas oboy ! smaskens..aja..mitt alternativ idag var ju betydligt nyttigare i alla fall...alltid nåt bra med det dåliga...:)

nu ska jag packa strandväskan och bege  mig till stumholmen med Frida för att lapa lite sol in i det sista..det sägs ju att solen är på väg bort nu för ett tag ..suck..aja idag skiner den i alla fall och jag börjar inte jobba förren 16.30, jobbar kvällspass idag men men.. jag har i alla fall några timmar på mig att plaska och steka nu , det känns ju bra :)

hörs sen

*smack

läggdax...

oj det blev rätt sent nu ändå även att jag inte festat ikväll...inte ofta jag är upp efter kl 00.00 då !! jösses...
aja jag har gjort lite nytta ikväll i alla fall, har rensat i min dator...skönt eftersom den är fullproppad...men även att jag resade så är den full nu igen, la in lite bilder från min semester nu..ska köpa mig en externhårdisk  nästa vecka tänkte jag så jag kan spara alla mina bilder där..det blir ju en hel del !! :)


Såhär såg det ut vid denna tiden förra helgen i göteborg :)
betydligt lugnare är det här hemma ikväll..och jag gillar det faktiskt!
längtar efter att vakna i morgon och INTE vara bakis ! tjohooo


God natt där ute

*smack

hemmakväll...

som sagt, solen skiner, vinet ligger i kylen och jag börjar jobba i morgon kväll ett kort pass, plus att mitt lag i fotbollen har grillfest nu...men vad gör då jag hemma undrar ni säkert?! jag har ju alla förutsättningar för att gå ut....

usch nä...jag fick nog förra helgen i göteborg! mådde ju som en klubbad säl på söndagen efter nattens bravader och då bestämde jag mig att jag skulle var nykter, i alla fall i 1 vecka..hehe...slår på stort igen nästa vecka när det är Sailet här i stan..då blir det nog 2 dagars festande till och med så det är bara bra att jag sparar på mina krafter..men måste erkänna att man blir lite sugen när det är så fint väder.önskar nästan att det regnade ikväll ;)

fotbollen gick förresten hyfsat bra ! vi lirade mot ett lag i en division högre än oss så vi borde torskat med typ 0-5 men det blev bara 1-2 och vi var till och med bättre än dom, fast vi hade lite svårt att få in bollen i mål och det är ju det fotboll går ut på så vi var väl kanske inte bättre än dom trotsa allt..eller joo....spelmässigt var vi fasen det...jag spelade nästan hela matchen, utom 15 min. och dom nya skorna satt som gjutet idag med :) inte nåt skoskav alls....men i ljumskarna och låren däremot har jag ont så in i h**vete !! sååån träningsverk från fysträningen i torsdags och nu har man en match i benen med som vi spelade i stekande sol ! Pust stånk och stööön! hade behövt en rejäl massage nu....

nä nu är det dax för sommarkrysset på tv....känner mig som en pensionär! hehe..men detta är nyttigt för min kropp efter semestern med alkohol och sötsaker var och varannan dag..nu får man stå sitt kasst ;)

later


hemmakväll men lika glad för det :)
det mår jag bra av men lite choklad nu hade ju inte skadat ;)

*smack


knyta fotbollsskorna !!

jobbet gick smärtfritt idag ! :) har precis sovit 1 timma i brassestolen , riktigt varmt !! nu ska jag slänga i mig en grekisk sallad och springa till bussen sen blir det att hoppa i matchstället och knyta skorna för idag är det match !! pust svett svett....VATTEN JA TACK !!

hörs ikväll mina vänner...fröken Eriksson ska försöka sig på en nykter lördag, trots vin i kylen, strålande sol och inget jobb förren i morgon kväll.........


*smack

upp och jobba om 6 timmar..hurra

jaha då blir det sängen nästa! har nyss kommit hem från Frida.. vi har tatt tvillingarna ut på en promenad med vagnen, dom sov så sött så :) härligt..sen hade vi fredagsmys på ballkongen med sallad..inte som mina fredagar brukar se ut precis..dom brukar innehålla onyttigheter som ost kex och vin..men tycker inte ens det känns som fredag idag..ska ju jobba i morgon..usch pest och pina! jag vet att jag kanske gnäller och tjatar men fy fan vad segt det är att komma tillbaka från semestern....

nähä...bäst att krypa ner nu då så man kommer upp i morgon!

nattis

*smack

beachen nästa!

blev bara ett 40 minuters pass på gymet idag,sjukt varmt ! har även hunnit med 2 maskiner tvätt och jaga lite flugor :) nu är väskan packad så nu tar jag min brassestol och beger mig ner mot havet :) lovely...måste bara springa förbi pressbyrån först, köpa ett sånt där stick till läpparna med solskyddsfaktor i..hittar inte mitt och om jag inte använder det så kommer jag att bränna upp läpparna! har ajg redan gjort 1 gång denna sommaren och det tycker jag räcker..satans ont gör det ! nä nu väntar brassestolen otåligt på mig, bäst att skynda ;)  tjingiis...

later

*smack

Morning !

Jaha då var det fredag och jag är ledig ! solen skiner så det lär bli en dag på beachen idag med dock är det ingen som kan följa med..jag kommer ju bli sjukt rastlös av att spendera mina schteeektimmar där själv..aja man ska väl inte klaga, jag slapp i alla fall mitt 9 timmars pass på jobbet idag :)

funderar på om jag ska vara så duktig och gå till gymmet nu på morgonkvisten...jag väljer mellan det eller städa, tvätta, mörda flugor och diska innan jag drar ut i solen..är inte så speciellt sugen på något ut av det men har inget bättre för mig och rastlös som man är så kan jag ju bara inte sitta här och vänta på att dra till beachen...

nää det får bli en promenad och gymmet ! lokomotion här kommer jag !

*smack

massmördaren Eriksson har varit i farten!

nu har jag jagat oinbjudna inneboende min lägenhet ! det är blod på tapeten och likdelar lite överallt...förbaskade flugor !! så jäkla vidriga..men jag har lagt ut fällor nu :) lite skal från en grapefrukt som jag har lagt i en påse, så i morgon när dom sitter där och smaskar i lungan ro så knyter jag ihop påsen och slänger den nere i soprummet :)

är nyss hemkommen från fotbollsträningen som var pest och pina idag ! lite uppvärmning och några passningsövningar men sen...... löpning i 30 minuter !! vi körde idioten, staffetter, grodhopp och massa skit !! jösses...frågan är om jag kommer kunna kliva upp ur sängen i morgon..och som grädde på moset spelade vi dom sista 30 minutrarna..då var man inte pigg i benen vill jag lova! huuu...det känns att man har haft semester! skorna satt i alla fall som handen i handsken :) inte ett endaste litet skoskav !! fotbollsskor brukar ju annars vara skit jobbiga att springain men dessa var som gjutna för mina små tassar :)

nähä....nu blir det inte mer bloggande för idag! gäsp...


*smack och god natt


JöSSes!!

inte minns jag att det var SÅ jobbigt att gå upp 4.30...usch! jag kan faktiskt erkänna att till och med fröken Eriksson var trött idag när klockan ringde..och sjukt omotiverad för att gå till jobbet, tur att det bara var 4½ timma...med dom timmarna var riktigt dryga! tur att jag är ledig i morgon !!!! större delen av styrkan på jobbet nu är faktiskt ganska trötta på allt strul..massa ny information, ändringar och skit som man får reda på i sista sekund så man knappt kan planera sitt liv utanför jobbet..aja...det reder väl ut sig snart hoppas jag! lön får man ju i alla fall :)

efter jobbet packade jag strandväskan och promenerade ut till saltö med anna, där spenderade vi 5 timmar..och 2½ av dom sov jag...hehe....det hör inte till mitt liv direkt att sova mitt på dagen men var verkligen helt slut efter jobbet idag..har ju blivit van vid att sova till i alla fall 6.30-7.00 under semestern..men snart är man väl inne i sina tidiga mornar igen :)

vädret var i alla fall till belåtenhet och i morgon ska det lapas sol igen ! lovely...vattnet däremot var fasen kallt..anna och jag plaskade runt där bland isflaken....nästan i alla fall....mycket kallare än var det var i juni-juli men man var ändå tvungen att hoppa i plurret eftersom det var så jäklans varmt att ligga och steka!

Nu ska jag inviga mina nya fotbolls skor som jag köpte hemma i vetlanda ! tjoho...fotbolls träning nästa ! kan behövas...semesterkilo hej då !!


fler än vi som steeeekte idag :)

later

*smack


back in town!

Jaha då var man tillbaka i sin lilla lya igen..här var allt som vanligt, blommorna har överlevt trots att ingen har vattnat dom :) duktiga ! jag var lite orolig..det enda som stör är några småflugor, jag hade glömt ta ut sopåsen innan jag åkte..suck..så nu har jag jagat flugor med en tidning..har lyckats slå ihjäl dom flesta men antar att dom säkert har lagt ägg så det lär väl komma fler...aja...det är ju en piss i havet om man jämför med min ångest...hehe...

att det alltid ska vara så förbaskat jobbigt sista dagen man är ledig ! när jag släpade väskan ut till bilen hemma i vetlanda innan fick jag tårar i ögonen, har haft en klump i halsen hela dagen...har verkligen haft det såå skönt och såå kul ! ville inte att det skulle ta slut..men det sägs ju att man ska sluta när det är som roligast så jag antar att tiden var inne :) fick bita mig i läppen för att inte börja böla när jag sa hejdå till pappsen på stationen...varför blev jag så jäkla blödig för ??! hmm... inte lätt att vara en blond liten tös på 22 bast i denna stora vida värld...Köpte mig en stor påse godis som jag smaskade i mig på vägen hem! jag struntade i mitt nyttiga liv för en sekund..är man ledsen så är man!!

nu när jag väl sitter här hemma i soffan känns det kanske inte riktigt lika jobbigt som jag trodde..har ju faktiskt bara en kort dag på jobbet i morgon, sen väntar sol och bad med anna och fredagen är jag ledig :) och om jag har fått fritt från jobbet dom dagarna jag har sökt nu i augusti ( har massa komptimmar jag vill ha ut )  så kommer jag bara jobba 3 dagar i veckan fram till september...det kan jag nog leva med ;)


Såhär fint hade jag det mina sista timmar hemma i småland :) tog vår lilla båt och rodde ut på sjön en runda innan jag la mig i trädgården och läste lite bok..när pappa kom hem blev det grillning och till sist tog jag mitt pick och pack och åkte tillbaka hit till karlskrona....

hörs i morgon!

*smack

Ångesten är olidlig!!

Idag är min sista dag här hemma....änkte åkt hem till karlskrona nu på morgonen eftersom det var lämpligast tåg som gick då men min kära far tyckte att jag skulle stanna här hemma i huset och vila upp mig in i det sista nu när det är fint väder...så han kör mig till växjö senare i eftermiddag så tar jag tåget där i från...smidigt ! idag blir en lugn dag ute i huset..är strand satt, ingen bil ingen cykel och pappa är på golfbanan....

jag har varit ute på en joggingrunda och käkat frukost..nu tänkte jag ta med mig en bra bok, hoppa i bikinin och ta båten ut på sjön ! solsken idag ju :) när pappa kommer hem blir det lite grillning innan jag ska packa väskan...usch fy piss fan skit åååhhhhh morr !! vill inte vill inte vill inte åka här i från....så jäkla skönt att vara ledig, vara hemma och få allt serverat på silverfat och kunna göra precis vad man vill när man vill.....nere i karlskrona väntar jobb och träning....hurra....aja...när man väl har gjort sin första dag i verkligheten så kommer allt rulla på som vanligt..och jag har ju faktiskt några softa dagar framför mig på jobbet nu så det kunde verkligen varit värre, jag kommer ju kunna njuta av sol och bad trots allt...

nä nu ska jag ro ut på sjön och steeeka :)

later


*smack

slutet på vistelsen i vetis...

DETTA INLÄGG SKREV JAG IGÅR MEN DET PUBLICERADES ALDRIG, INTERNET KRÅNGLADE......


Usch idag har ångesten smugit sig på lite....idag är min sista dag här hemma i vetlanda..någon gång under morgondagen så bär det av ner mot karlskrona igen och på torsdag är det jobb som gäller..suck ! men bara 4 timmar :) och på fredag fick jag ledigt mina 9 timmar, så det blir i alla fall en mjukstart...

Denna dagen har lixom alla andra av mina semesterdagar här i vetlanda, varit kanon :)
Steg upp med tuppen och käkade frukost innan vi körde till golfbanan jag och pappa där vi mötte upp Leif som följde med oss på dagens runda..och idag gick det riktigt bra...slängde inte klubban en endaste gång ! och bara EN svordom :)
Efter 9 hål lämnade jag dom andra två och tog en promenad hem till mammsen, vi gick på loppis och tog en kaffe..efter det lunchade jag med Henrik, Pär och Tobbe där efter spenderade jag lite mer av min semesterkassa, frågan är hur jag ska kunna få med mig all shopping hem i morgon..men men..den dagen den sorgen...

Har även hunnit med en fika med Ida och kvällen spenderade vi på speedwaybanan tillsammans med 5300 andra i vetlanda som hadehittat dit :) publikrekord ! Ida och jag var nöjda med kvällen vi slapp betala det dyra inträdet på 150 kr, vi flirtade lite så vi gick in för 50 kr var så vi unnade oss en varsin grillad korv i paus, smaskens..Det blev seger till VMS Elit och jag och Ida traskade gatt hemmåt...

Nu blir det läggdags..i morgon ska jag försöka njuta av min sista dag hemma i vetis ! tack alla nära och kära, jag har haft de tsuper bra !! förmodligen kommer jag hem en gång till innan sommaren är slut, över en helg eller nåt...

natt i natt


Har även träffat anna idag :) honoch erik gick tätt framför oss på golfbanan :)

*smack och tack

mina dagar i bilder...

här har det varit ganska tyst från min sida dom senaste dagarna! sorry....har nog inte haft någon riktig uppdatering sen i onsdags så jag tänkte visa några bilder, det säger ju mer än tusen ord :)



onsdagen spenderades med Daniel, det blev 18 hål och en fika :)


på kvällskvisten bjöd kurre över mig på fest i hans trädgård med alla grabbarna i myresjö :)


Micke och Henrik var mina vapendragare den aftonen :)

Torsdagen tillbringade jag på stadens fik, först med Anton, sen bytte vi fik och fick sällskap av Pär och Henrik, där efter blev det buffeafton där jag, Ida, Emma, Frida och Anna smaskade i oss grekisk mat :) En riktig bakis dag med massa onyttigheter med andra ord :)

Fredagen spenderade jag på stan med Anna, det blev fika och shopping..På kvällen käkade jag korv och glass med Ida och kollade på fotboll, precis som på den gamla goda tiden :)


lördagen drog Emma Ida Ida och jag lite spontant till Götet och gjorde den stan osäker ;)


Där förfestade vi i gräset utanför Ullevi med 10 000 andra personer som hade samlats där och lyssnade på U2 och såg små skymtar av idolerna på storbilds skärm :) resten av kvällen spenderade vi på Nivå men det som hände på Nivå, stannar på Nivå, eller hur tjejer ;)

söndagen lunchade vi med anna ( som vi bodde hos) och även Vickan som mötte upp oss på stadens gator.trevligt att träffa töserna som har bosatt sig i gbg, det är ju inte var dag...sen var meningen att vi skulle shoppa men det blev inget shoppande för min del...jag fick snällt sitta på en bänk, med svettningar, yrsel och illamående! nattlivet i götet hade satt sina spår..tillslut fick jag besöka enbuske som fick smaka på min tacopaj jag åt till lunch...hehe..oooops!!
När det var dax förhemfärd piggnade jagtill och smaskade i mig korv med mos på en mack! det sattfint i min tomma kissta...hemma i vetlanda lagade jag och Ida en utsökt mat, mitt sista svullande denna semestern!

Idag har jag tatt tag i mitt nyttiga liv igen...efter massa onyttigheter längtar man faktiskt efter att vara lite hälsosam igen..det blev18 hål på golfbanan med pappa som gick riktigt bra..i alla fall dom första nio hålen där jag lyckades skrapa ihop 22 poäng..dom andra 9 hålen, blev det lite sura miner..hehe..pappa tvingade mig att slå från rött och det var lite väääl långt för mig som spelade mitt livs andra runda! så därblev det endast 11poäng och några nya hål på vetlandas bana :) slängde klubban 2 gånger med..mitt tålamod är intedet bästa..haha...
men i morgon ska vi ut och slå igen..det har blivit en riktig golf semester dethär...mixat med en del fest..:)

har även hunnit med ett träningspass ikväll med Anna, vi körde ett  friskis och svettis pass som dom har utomhus nu på somaren och svettigt var precis vad det var...phuuu...aja nu är man igång med träningen igen efter några lata dagar...

nu vet ni lite av vad som har hänt dom senaste dagarna i alla fall :)

nattinatt


*smack






Götet

Hemma från Götet ! gaaanska sliten...vilken natt vi hade ! :) Nu ska Ida och jag käka kycklingspett sallad och ugnsbakade potatisar...kan behövas, min mage är ganska tom efter en liten olycka i en buske innan idag..bakfyllan är ju ljuvlig...bläääääää

*smack

RSS 2.0