God morgon lediga lördag!

Ledig lördag men inte är jag ledig för det inte..Nu blir det att städa lyan innan jag ska sticka iväg och svettas lite på lokomotion 9.30...( det är inget fel på mig för att jag städar kl 8 på morgonen, jag är bara lite morgon pigg av mig)  
När träningen är klar ska jag hem och fixa i ordning mig för en traditionell lördagsfika 12.00, för att sedan klia bort och prova ut klänning 13.00..Repetition mellan 14-16 sen måste jag fixa så jag får lite mat i kaggen oxå så klart innan det är dax att gå loss med hårspray och make up inför kvällens utgång...
Så jag har lite att fixa med idag..men det är bara skönt så man inte sitter och rullar tummarna...
Nä nu ska det städas !!
Ha en toppen lördag !!

*smack

Fredde när jag sa: - tänk vår..

Så menade jag något i stil med -->>
                         






( ni andra kommer förstå så småning om när Fredde har hjälpt mig med en sak... )

wiiiiiee :)

Plåtningen gick som en dans !!Den enda som saknades var Tyra Banks !! ;)
det blev lite pooser...men fick allt några tillsägelser oxå : - Linda se inte så glad ut, Linda försök lee med munnen stängd och bla bla bla....men det kom vi fram till att det var ingen hit!! Jag kan verkligen inte smila med munnen stängd, det ser ut som jag har stoppat kinderna fulla med köttbullar...så det fick bli tänderna på tork i stället..hehe!!
Nu ska bilderna väljas ut och läggas upp...när allt är klart så avslöjar jag vart ni kan hitta dom..troligtvis blir det nu i helgen...den som väntar på något gott :)
Angående bröllopsmässan så har det löst sig..ska dock inte bära brudklänning, det blir i stället festklänning.. och det är ju inte heller fel..:) så i morgon ska jag iväg och prova klänning, får försöka trycka ner mig i något snyggt fodral utan att se ut som en stoppad kassler..hehe!! sen blir det repetion hela eftermiddagen..
Till kvällen vankas det sedan utgång !! :)

Nu blir det sängen för skönhetssömnen !!

*nattis


Gissa vem som var där...

Idag tog jag mig i kragen direkt efter jobbet och begav mig till gymmet för att köra styrka lite lätt och gissa vem som var där ??!! mm mycket riktigt den störiga tantan från förra fredagen..Nu tror hon dessutom att vi är best friends oxå bara för att vi nu råkar träna samtidigt och hejade så glatt på mig och skulle hela tiden köra miskinerna bredvid mig..Hennes klädsel idag var svarta byxor med en vit tröja där det stod ALL WE NEED IS LOVE...hhmmm..hon lär inte ha någon love där hemma så som hon raggar runt bland gubbarna, fick åter igen höra hur stark hon är och bla bla bla...
När jag var färdigtränad gick jag upp i omklädningsrummet och träffade Tove och Maria...Maria visste direkt vem jag menade, hon är tydligen ökänd på lokomotion, ska höras och synas över allt!! det är väl inte jag om 40 år??!!  Hjälp....!!

Ska snart på stan och luncha med Tove Maria och Sofie men idag är det är en såndär dag ni vet när håret saknar sin glans, huden är grådassig och alla plagg i hela garderoben gör att man ser ut som man är stor som ett hus..så det får bli lite extra make up och hårspray..det bruka lösa det mesta :p

I morron skulle vi ju öva inför modevisningen med bröllopsklänning och allt..men vet ni vad som hänt...?!! dom har skickat ut mejl till fel adresser...vilket innebär att man inte har kunnat svara och då tror dom att man inte kan medverka..så nu har dom skaffat andra modeller från andra städer...inte så lyckat.skulle få besked senare om vad som kommer att ske nu när dom har dubbelbokat oss..jag som såg fram emot att vara brud för en dag :(
I eftermiddag ska man i alla fall iväg och plåtas...berättar mer om det ikväll....men som sagt..det är dock inte så glammigt som det låter..:p hehe
nu ska jag gå loss med hårsprayet och försöka piffa till mig lite man vet ju aldrig vem man möter på stan :)

*smackiis

full rulle..

Idag ør det full rulle..Hade i och fær sig sovmorgon idag till halv nio men det uppskattas  inte från min sida..Jag trivs bøttre med att gå upp med tuppen och sluta tidigt..Idag slutar jag helv fem !! vad ør det lixom??!! Ena dagen slutar man halv tio på morgonen och nøsta dag kan det lika vøl vara halv fem..vårat schema ør færtillføllet rubbat..men men..snart kommer det nya och då ør det søkerligen bøttre :) lite mer tidiga mornar till mig tack !! :)
Missade att åka till kastrup idag..vi blev lite sena så så det blev stressigt så jag fick hoppa av tåget i Malmæ syd fær att ta mig tillbaka till Malmæ igen..och jag blev ju inte ledsen direkt..:p Nu sitter jag hør och har rast..
Datorns skriver tyvørr med danska bokstøver, hoppas ni færstår vad jag skriver..knappt jag gær det sjølv...
jag ør ingen viadre færtjust i danska precis..Om en halvtimma bør det av mot vackra Karlskrona igen, kommer hem halv fem och kl fem bærjar fotbollstrøningen så då ør det bara att løgga benen på ryggen och kuta hem fær att byta om och sedan færsæka lira lite boll på nogon gyttjepæl som ska færestølla en grusplan...
Sen blir det hem och fixa mat fær att sedan krypa till søngs och i morron ska jag upp tidigt till jobbet fær att sedan hoppa in i en studio fær en liten plåtning till ett projekt...vad det blir fær bilder och vad dom kommer anvøndas till berøttar jag nog i morron , så då måste ni in och løsa :) Kenza sløng dig i vøggen med dina modellbilder....hehe..skoja bara..det ør inte så glamouræst som det løter..I helgen blir det ævning till brællopsmøssan som ør nøsta helg :) Hoppas man får en fin klønning på visningen :) sen ska jag hinna med en utgång på lærdag kvøll oxå..har inte varit ute på fem veckor !! vet inte nør det hønde sist..hehe..så nu ska det ut och skakas rumpa vill jag lova..!! Yes så ligger planerna , full rulle, få se nør jag har tid æver att kladda ner något har igen..
Tills dess, Ha de bra gott folk

*smackis

Här går det hett till..

Nä riktigt så bra är det inte :p Men ett litet tips till alla er  där ute som är frusna och vill få upp värmen lite snabbt...blås med hårfönen under tröjan och känn hur värmen sprider sig :) riktigt nice..jag gick precis loss med min fön och är nu varm och go igen !! Lovely !!

*smackis


Tio snabba med fröken Eriksson

Idag har det varit en helt okey jobbdag..allt gick som på räls (börjar jag bli tågnörd?)
Har väl inte hänt något speciellt som är värt att skriva här..ni har säkert  bättre saker för er än att läsa om mig och mina biljetter som jag har klippt idag..Planerna för det som återstår av denna dagen är träning kl sex, Bosu blir det då..
Men tills dess är det ju 2 timmar så jag tänkte bjuda på tio snabba om mig själv som tidsfördriv...

Vad har fröken Eriksson på sig ?
- Uniformen åkte precis av ( patrik hoppas inte din 34:a reser sig nu hehe) så nu sitter jag här i mjukisbyxor, linne och håret i en slarvig toffs..

Vad ser man utanför fröken Erikssons fönster?
- Massa frusna människor i gråa trissta kläder som springer in och ut ur H&M..

Vad är fröken Erikssons favorit godis?
- Om det nu mot all förmodan är någon som har missat det så är det choklad, mina älskade CENTER !!

Vem var den senaste personen fröken Eriksson nuddade?
- Nja..vågar jag svara min lokförare utan att folk tror att man har en romans på jobbet ?? ;)


Kan fröken Eriksson dansa ?

- ööhh..inte nykter i alla fall..men inne på borden på Nivå en sen lördagkväll brukar jag få för mig att jag kan...

Vem pratade fröken Eriksson med i telefon senast?
- Min kära kollega Patrik som oxå har en blogg värd att läsa : nyfiknapatrik.blogg.se

Går fröken Eriksson i Kyrkan?
- eh..nä..men kanske borde gå dit o bikta mig :p hehe

Vilken är den västa känslan man kan ha fröken Eriksson?
- nja det måste ju vara ångest!! den man kan känna på söndagmorgonen blandad med huvudverk ni vet :p

Vilken dag i veckan är fröken Erikssons favorit dag ?
- Lediga lördagar..Fredagar funkar oxå..men söndagar kan slänga sig i väggen !!

Är allt detta verkligen värt att veta om dig fröken Eriksson?
- Nä kanske inte men ni som har kommit ner hit har tydligen tyckt att det har varit värt att läsa i alla fall sen är det kanske inget man behöver lägga på minnet...om det finns mer ni vill veta så fråga bara :)

Nu blir det chill i soffan innan träningen..

*Tjingis pingis


slut på ketchup :(

Kom nyss hem från jobbet och det enda som finns hemma för tillfället är grapefrukt, två korvar, senap och grönsaker..Det ekar i kylskåpet.. Så nu blir det två korvar med senap..har inte ens någon ketchup !! hinner inte gå och handla något nu heller för ska snart kila iväg till trippelpasset på gymet..Det blir pump,core och spinning..svett svett !!

*tjingeling  så länge

 


Toalettpapper och träningsbyxor

Denna lediga måndag har jag hunnit med en himla massa..Jag och anna kämpade oss igenom en morgon promenad och denna gången utan fredde med hans små moster ;) Så det blev lite lugnare tempo..skönt start på dagen.
Väl hemma blev det frulle, dusch och hann till och med att slänga in en maskin tvätt innan det bar av till Citygross för att shoppa loss med anna...Så jäkla kul att spendera pengar på toapapper, rengöringsmedel och grönsaker... verkligen KUL...
Aja efter det blev det den traditionella måndagsfikan och idag gästades vi av fin besök från storstaden Kristianstad :p Johanna var mäkta imponerad av 1344 där hon hann med en lunch, planering inför höstens eventuella resa och lite skvaller..Johanna och Anna gick iväg på nya äventyr och dom byttes av med min andra trogne fika partner Tove så det blev några timmar på 1344 för mig idag :) Innan det var dax att sticka hem och fixa käk så sprang jag in på Stadium och köpte ett par nya träningsbyxor ( lite roligare än att köpa toapapper ) som invigdes på kvällens Bosupass som gick strålande idag..!! :) Hade mycket energi i kroppen och kunde köra för fullt..kände mig lite seg och slutkörd förra veckan men helgens vila från träning och istället bara promenader visade resultat..Har dessutom hunnit med att diska upp ett stooort berg med disk så nu sitter jag här i soffan hel nöjd :)
Nu ska jag borsta gaddarna så jag har det gjort innan jag blir för trött och det är bed time!

*nattis


Sopbilen min väckarklocka

Varje ledig måndag väcks jag av sopbilen..7:30 glider den in på min gata och hämtar gamla pizzakartonger, mjölkpaket och allt annat smått och gott..Förr blev jag irriterad men nu för tiden blir jag nätan lycklig av att höra den brumma fram..låter kanske konstigt att bli lycklig av en sopbil men grejen är den..att när jag vaknar av den ( i stället för alarmet på mobilen) så vet jag ju att : JAG ÄR LEDIG :)  Lovely!!
ojoj nu börjar det bli ont om tid!! ska möta upp anna för en morgonpromenix..
Rusar iväg nu och tar på mig långkallingarna....

*chiaooooo!!


lönehelg = vin...

lönehelg = utgång ...
lönehelgen blev : Jobb, lunch, promenix, solning, filmkväll och vin...druvor.....
ganska oväntat när det gäller mig :p
och nu blir det att hoppa i bingen för lite skönhets sömn!

*nattinatt


Gymmet = pensionärernas mekka ??!

Tänkte att jag skulle få träna lite i fred, så jag kilade iväg till gymmet direkt efter jobbet, slutade halv nio idag :) Men när jag stegade in i lokalen möttes jag av Agda, Berit , Gun, Hilda, Stina, Bertil, Arne , Ture ...you name it !!
Hela PRO var ju fasiken där..!! vad händer lixom?? vad är det som gör att Karlskronas alla pensionärer ska träna kl nio en Fredag morgon när just jag ska dit ??!!ååhh....Fick ju vänta jääätte länge på att få köra mina maskiner, för det var ju självklart att dom skulle köra just dom jag ville..riktigt irriterad var jag..Sen kommer pricken över i:et..En tanta med knallrött hår, rött läppstift och slimmade träningskläder..Hon var ju skogstokig..sprang runt till alla gubbarna och tokflirtade.. berättade vilken bra form hon var i, hur stark hon var, hur många gånger hon var på gymmet i veckan och bla bla bla...bara sååå störig..!! helt desperat kärring...
Jag fick nog och traskade hem..Fast det var nog lika bra det för jag är ganska sliten i kroppen känner jag..
Idag är det shopping, lunch och filmkväll med Frida som står på tapeten!! :) Lovely!

*smack och hej

Stanna hemma nästa fredag tack!!

grus i strumpan

Visst är fotboll kul..Men jag vet fasen inte om det kallas fotboll det vi håller på med..Att springa runt i en gyttjepöl som yra höns och jaga en gul plastboll..njaa..inte riktigt min melodi. Grus överallt..skulle inte förvåna mig om det det finns gruskorn som inte bara har letat sig in i strumporna utan innanför trosorna med ,och hur skönt är det då??!!
Nää fotboll ska spelas i kortbyxor på sommaren..Egentligen kallas det nog inte fotboll det vi tjejer utövar, snarare hönsboll eller nåt.. :) damfotboll har ju egentligen aldrig varit någon vidare underhållning tycker jag..men det är kul att lira.Men jag avråder er att komma och kolla om ni inte vill dö i tristest..
Har egentligen lagt skorna på hyllan sen 2 år tillbaka när jag flyttade ifrån Vetlanda men i höstas plockade jag fram dom igen och tränade några pass med ett korplag..Riktigt soft..Men nu har dom gått i hop med ett annat lag så det är div 4 som gäller fram över..Kan ju inte påstå att jag ska vara där nu 3 gånger i veckan och köra löpträning precis..
Det får bli när jag har tid och lust. Så få vi se sen, dom kanske skulle ha ett sjumannalag till våren och där hade jag mer än gärna spelat..Där kan man ju nästan springa med bollen från eget mål till det andra och näta utan att bli trött :) passar mig som handen i handsken.. Vi tjejer ska inte ut på en elvamanna plan och försöka spela, vi springer ändå bara runt som yrahöns :p
Ojojoj..hoppas jag inte får allt för många sura komentarer till detta innlägg nu..hehe.. Men jag tror ni fattar vad jag menar :)

Nä nu är det snart handboll på tv så jag ska koncentrera mig på den..
I morron är det fredag och då anländer lönen ( som denna månaden blev hyfsat saftig =)  )  in på kontot = shopping !!! yeeeeees

*smack


roligare än så här blir det inte...

Problemet med ekorrhjulet är att även om man lyckas springa fortare än alla andra, så är man fortfarande bara en ekorre..

Kom nyss hem från ett Bosu pass..Är helt slut..
känner mig lite bitter..eller är jag bara trött ?? kanske ångest?? kan inte riktigt sätta fingret på vad det är..
hmm..men när jag är off är det bäst att bara låta mig va...
så jag säger tack och hej

*nattis


Julskinka

Kom precis innan för dörren efter en låååång promenad som Anna, Fedde och hans två monster till hundar drog ut mig på. 1 timma och 18 minuter om man ska vara exakt ! och fyyy faaasen va min kropp är seg..När vi gick idag kändes det sådär som det kan göra i mardrömmar, man springer och springer men kommer ingenstanns..Exakt så kändes det..
Och det blev ju inte bättre av att jag ständigt hade ett monster upp i rumpan som nafsade efter ett bett av min julskinka..Just julskinka är vad jag blev kallad när jag var liten..Eller liten var väl kanske fel ord. Yngre passar väl bättre för liten det var jag inte direkt..Fast det fattade jag aldrig, inte ens när jag blev kallad julskinka..Jag var lika glad ändå och det enda jag tänkte på när jag hörde ordet julskinka var att det är ju gott..hehe..Efter några år slog det mig och jag insåg att det var nog inte för att vara snälla killarna i sexan kallade mig julskinka..Skönt att jag inte fattade det när jag var liten..Ibland kan det vara en fördel att vara en dumm blondin ;)
Nu blir det frulle sedan väntar en dag på stan med Tove och naturligtvis en maratonfika i några timmar :)

Pöss
 


the one and only Julskinkan  ;)


my perfect life

Ja då kommer det tredje inlägget för dagen. Jag börja tycka detta är riktigt kul. Skönt att skriva av sig lite. Sen om det är så intressant för er andra att läsa vet jag inte men jag har i alla fall ökat läsarantalet från 4 till 44 nu så blondibella se upp för här kommer blondinlinda...haha :)
Sen förra gången jag skrev har det inte hänt så speciellt mycket mer än att jag har varit och skakat rumpa på Afropowerdance 1 timma, gjort ett tappert försök att pumpa upp lite muskler på Power pumpen 30 minuter och tillsist fått svart på vitt att jag inte kommer ha brädad mage till beach 2009 när ja var på 30 minuters core..oooo så otränad lilla kaggen har blivit under december...jag får helt enkelt gömma mig i vassen :)
Har precis tittat på Top model 11 och väntar nu på att vår kära Vickans program, my perfect life ska börja.. Hon är bara såå skön. Och hur mycke fejk hon än må vara så är hon fejk på ett snyggt sätt !! Tänk om man kunde få vara henne för en dag !! och JA gott folk, blondiner har roligare ;)

*nattinatt på er

här kommer lite bilder på skönheten själv

                                 



Jag är inte gjord för att bo i Sverige Nov-Mars !!

Frågan är varför jag klämdes ut i Sverige.. Mörkret Nov-Mars gör mig tokig..okey november och december går väl okey då är de juletider mm, men Januari-Mars ja då blir jag en riktig bitterfi**a..Folk snackar om höstdepprisioner men min mörka tid är nu..just NU !! usch.. Måste, bara måste fixa ledigt i Mars och åka bort lite..Det lutar åt Miami. Har varit på många ställen här i vår värld men aldrig på den sidan jorden så nu tycker jag det är dax !!
När vi gick på stan innan jag och frida var det helt underbart att gå i affärerna igen, vår och sommar kläderna börja komma in och det kliar i fingrarna..men glädjen varade inte länge när jag vi räknade ut att dom färglada kläderna skulle vi inte kunna använda förren om typ 3 månader..hhmm KUL :( Jag får väl hålla ut..
Nu bjuder jag på lite bilder från några av mina resor så kan ni drömma er bort och ni som mot all förmodan inte blir sugna på att resa bort när ni ser dom kan ju höra av er ....
Jag vill i alla fall till värmen så jag slipper vara bitter !!

Pyramider, EgyptenEgyptenEgyptenAnna och jag, EgyptenEgyptenJag och Ida i TurkietTurkland med Anna :)turklandannie i turklandturklandgreklandgreklandgreklandgreklandThailandThailandhittade en liten krabba i ThailandThailandThailandThailanddykning i thailandthailandCypernFrida och jag, Cyperncypernpoool :) cypernEgyptenegyptenEgypten

Noll koll kokosboll

Då har man slutat för dagen :) Halv sex till halv tio var ju lovely !! och tevliga resenärer, mina trogna pendlare på 5.38 tåget mot malmö..alltid lika pratglada! Idag önskade dom till och med att jag skulle följa med dom till deras arbete och liva upp stämningen lite för där jobbade det visst bara gamla kärringar..tur att man är mer uppskattad än en gamal kärring i alla fall, alltid nåt :) Så jobb dagen har varit till belåtenhet..
Förrutom att jag även idag fick ett papper i min hand som sänkte humöret en aning. Sommar semestern hade kommit..fick 3 veckor i juni när jag hade önskat 2 veckor i juli eller augusti...mycke koll dom har där borta på planerningen..Nä de får bli ett besök på deras avdelning nästa gång jag är i malmö.ska även försöka fixa 2-3 veckors ledigt i mars för då blir det förmodligen Miami :)
Nä mina kära vänner nu är det dax för mig att göra mig redo för en dag på stan och spendera pengar på saker jag egentligen inte borde.. men nu är det bara 3 dagar kvar till löning :) :) :)

Ha det kalas

*Tjing

Som en berg och dalbana..

Min dag kan kan jag beskriva med ett ord..berg och dalbana!! mitt humör har gått upp och ner..
Den startade ju ganska hyfsad med sovmorgon till halv nio men på nått sätt kom aldrig det där leendet och glimten i ögat jag bruka bära på jobbet..kanske var felet att jag just hade sov morgon..på nått sätt så fungerar jag bättre när det är tidigt på morgonen.
Ungefär en timma innan Malmö började jag bli yr och må illa precis som igår kväll så mitt humör blev knappast bättre.kände mig som en gamal urkramad disktrasa. Ingen utstrålning för fem öre..Väl framme i Malmö gick humöret upp för en kort stund när jag träffade lite trevliga kolleger som tog hand om mig men glädjen varade inte länge för i min hand fick jag mitt schema inför februari..massa jobb jobb jobb jobb !! visst trivs jag på jobbet som en fisk i vattnet men inte så mycke att jag vill spendera nästan varje dag där och vara trevlig mot resenärer var dag..jag kan ju i alla fall trösta mig med att det ibland är väldigt korta dagar jag jobbar..sluta halv tio på morgonen är ju inte helt fel.
På resan hem kom illamåendet tillbaka och jag var lika sur som en citron..riktigt bitter faktiskt. vet inte vad det var med mig idag..Men sen dök det upp en sak som gjorde mig glad som ett barn på julafton igen..ett span på tåget.. :) alltid lite roligare att jobba när man har något att titta på ;) blickarna gjorde mig varm i kroppen och innan jag hann lämna vagn 11 så sitter där ännu ett span och jag kände hur jag blev sådär fnittrig av mig och tänkte, detta är ju för bra för att vara sant, kanske två kandidater till mina söndagar ..hehe.. Olofström och Mörrum skulle dom till..kanske inte världens mest upphetsande ställen på vår jord men det duger en rutten söndag..;) tillslut fick jag ta mig samman och gå fram till lokföraren för att lugna ner mig, kan ju inte springa runt på tåget som en brunstig kossa!!
så resultatet av dagens jobb: 2 span + 3-4 lammkött oxå ;) lammkött ska inte underskattas som jag och Tove bruka säga :) skämt o sido..
när jag var tillbaka i Karlskrona åkte humöret ner igen på grund av detta pissväder samt för att jag inte hade någon mat hemma så de fick bli 2 stekta ägg..inga grönsaker ingen frukt och ingenting..vatten till det...KUL !!
Sen kom frida förbi och jag skulle iväg med henne på nåt ''mamma'' möte men det blev inställt så det blev en fika i stället och det tackar man ju inte nej till så humöret steg upp som en sol igen :) och nu har ja precis kommit hem från dagens träning, bosu, som gick super bra !! både jag och Tove som satte igång med träningen igen förra veckan efter decemberuppehåll, kände hur vi blivit tusen gånger starkare sen första passet som var förra veckan då vi var halvt döda efterråt..men idag kändes det riktigt bra. De tar tydligen inte så lång tid att komma tillbaka till träningen när man väl sätter igång igen.skönt skönt skönt !!

Nu blir de lite chill i soffan och i morron ska jag up med tuppen och jobba igen och jag tror att morgondagen kommer bli mycke bättre än idag för då ska jag upp i normal tid :) 04.30 ringer klockan och konstigt nog mår jag kanon av att gå upp tidigt ...sen väntar en dag med Frida och lite träning! lovely !!

*nattinatt


God morgon bloggen

Ja då var det dax att bege sig till jobbet. Har precis smaskat i mig två äggmackor, kjolen sitter på plats, skortan likaså..nu är det bara att ta på sig det där leendet också så ska nog allt gå bra med mina resenärer på tåget idag :)

*tjingeling

Söndagen blev...

nja söndagen blev väl inte så rolig men jag har verkligen tatt tag i saker som jag har tänkt göra innan men inte riktigt kommit till skott..redan i sommras tänkte jag gjort debut som bloggerska men blev dock inget mer än användarnamn och lösenord den gången :) nu där emot är jag ju i full gång..andra inlägget på en dag, det är bra jobbat tycker jag..applåd till mig! fixa bakgrund och grejer det kommer så småningom ni får nöja er med vad som erbjuds för tillfället. bilder kommer det väl inte heller så många eftersom kameran är trasig, men har faktiskt plåtat lite med mobilen. inte värdens bästa kvalite men jag hoppas ni kan se vad det ska föreställa på bilderna..

En annan sak som jag har tänkt göra jätte länge är att skura golven. Inte världens roligaste grej så ni förstår säkert att jag har skjutit upp det hela tiden men idag tog jag mig i kragen och gick loss med hink och mopp!! jag hade myror i hela kroppen och absolut inget att göra så städningen fick bli min räddning. Så nu kan städexperterna Marie-Louise Danielsson-Tham och Marlené Eriksson från Rent Hus i tv4 komma på besök i min lilla lya och leta dammkorn om dom vill :) och våran älskade Anna Skipper från Du är vad du äter är ochså varmt välkommen idag för att räkna kalori intag och kaloriförbrukning.. min städning idag på två timmar krävde nog ca 300 kalorier! :) hard work.. och några onyttigheter har det faktiskt inte blivit idag om man jämför med vad en söndag bruka innehålla.var i och för sig och fikade med Anna efter städningen men idag blev det en kycklingsallad på min meny. under fikan kom vi in på diverse ämnen, bland annat hur ett barn får syre när den ligger i magen..(fråga mig inte hur vi kom in på det ) men men..vi funderade och min teori var väl att det kom syre från navelsträngen på något sätt men jag var inte riktigt säker och då kom anna med ett lysande förslag..haha.. anna: - eeh asså ja tror den är som en fisk typ..för bäbisar kan man hålla under vattnet jääätte läänge när dom är på babysim..( anna vem är den blonda av oss två egentligen) jag dog av skratt och bestämde att ringa till den blivande mamman Frida för vidare information om den där fisk grejen..men hon gjorde mig lugn igen och sa att, nää den är inte som en fisk..hehe..skönt att höra..anna fick i alla fall testapå att ha ett blond moment idag :) fikastunden var var väl höjdpunkten idag. det fanns till och med lite att spana på i soffan lite längre bort..eller lite och lite, hetast i stan vill jag kalla honom ;) nice med lite ögongodis en trisst söndag som denna så man slipper anmäla sig till bonde sköner fru som jag tidigare har haft planer på ..hehe..men anna och jag kom på att pojkvän är inget för oss, bara på söndagar..dessa jäkla söndagar...så här med söker jag : brunbränd, vältränad, inte allt för lång pojkvän på söndagar och då menar jag verkligen bara på just söndagar! resterande dagar i veckan vill jag spendera min tid själv tack :) om det finns någon villig där ute så finns jag här :)

aja efter fikan tog jag och packade min nya fina ryggsäck ( ja, jag använder en nördig ryggsäck men den är otroligt praktisk ) och tog på mig mitt nya fina träningslinne, sen bar det av till lokomotion där jag spenderar några svettiga timmar i veckan..var egentligen inte så sugen men hade verkligen inget annat att göra och sen ville jag inviga mitt nya linne också så det blev en timmas kondition samtidigt som jag kollade på handbollen på tv..
när jag sedan kom hem innan så blev jag helt yr och mådde illa så jag har faktiskt legat i soffan tills nu och sovit. helt svettig men jag kunde verkligen inte resa mig upp. vet inte vad som hände men nu mår jag prima skinka igen så nu blir det duschen innan jag hoppar i säng. I morrgon har jag sovmorgon på jobbet :) lovely..börjar halv nio till halv fyra. helt okey :)

Tack för idag
slut för idag !

*nattinatt


Me Myself And I

Jaha då sitter man här och har en hel söndag framför sig..va härligt..eller inte !!
Vad gör man en söndag när vädret suger, gymet är stängt, alla sover och man vaknar upp själv och är inte ens bakis..
ja ni hörde rätt ... Jag Linda Maria Therese Eriksson var alltså inte ute igår !! jag vet att detta kom som en chock för många men jag hoppas att ni återhämtar er snart :) Halva befolkningen i Karlskrona däremot måste tro att jag är sjuk eller nåt när jag svarade att planerna för min lördagkväll var att har filmkväll...alla stod som frågetecken :) och när dom sedan inte såg ett blont yrväder skaka rumpa och shotta turkiskpeppar ute igår så blev dom nog lite oroliga...kommer säkert gå ett rykte på stan snart om att man är med barn... :p

På tal om barn...min kära vän Frida här nere ska klämma ut en liten knodd i Juni :)
Det fick jag reda på nån dag efter juletider..Frida och Jimmie ( pappan till bullen i ugnen) kom hem till mig och chillade i min soffa..Frida hade sagt att hon skulle komma förbi och lämna en sen julklapp..men när dom anlände så såg inte jag ett enda litet paket så långt ögat kunde nå och redan då började jag misstänka något..och när Frida sedan började lite nervöst : - eeh..Linda..det är något som....eehh..asså jag..ska..... Då fattade jag direkt.. :) - Frida är du med barn ??!!
hon nickade: - jag visste att du skulle fatta ... tårarna forsade ner för mina kinder och fridas ögon började vattnas dom med och Jimmie han bara satt där och undrade vad det är för fel på oss fruntimmer :)  jag är i alla fall överlycklig och trivs som fisken i vattnet med att vara smakråd på mamma avdelnigen inne på H&M ( vilket verkar vara det enda stället i stan där som säljer dessa plagg vilket är skandal ) och ge namnförslag över en kopp kaffe..

En sån dag hade varit perfekt idag..för idag finns verkligen ingenting att göra..när jag vaknade och såg vädret och insåg att jag låg där helt ensam, Me Myself and I, ville jag bara dra täcket över huvudet och sova bort hela dagen..jag är inte van vid dessa stunder..söndagar brukar ju oftast innebära bakfylla..då kan det ju till och med vara skönt att få vara lite själv och göra minsat möjliga.. om man nu inte vaknar själv så brukar det ju inte heller vara fel..hehe ;)  om man nu inte lyckas med att ha sällskap hem med någon som man trodde var James Bond kvällen innan men sedan inser när man vaknar dagen efter att han i själva verket är utklädd till Hugh Hefner... aja..tänk vad lite vin kan göra...It was a little sidestep :p nog om det...
men att vakna själv en helt vanlig söndag kan jag berätta för er mina vänner att det var inget att hänga i julgranen det heller ... men så slog det mig, jag kan ju gå upp och kladda ner något i min blogg som jag så länge har tänkt att jag ska göra, men har hela tiden skyllt på tidsbrist osv...men då kände jag att tiden var inne..som en skänk från ovan har nu mina fingrar dansat över tangenterna :)

Pratade nyss men min kära vapendragare Ida där hemma i Vetlanda på msn och vi satt och beklagade oss över detta trissta vädret och denna sega söndag....men Ida gav mig hopp om denna dagen..När jag surade över att alla ligger och sover svarade hon : - men linda..det kanske inte är så konstigt..klockan är bara nio.....och hon har rätt..alla kan ju inte vara uppe me tuppen som jag...det finns nog hopp om denna dagen som sagt..så fort folk vaknar till liv i staden så ska nog denna dan bli ganska lyckad den med ..den som lever får se :)

jaha då har man skrivit sitt första inlägg och för er som har orkat ta er ända ner hit så vill jag tacka för mig och önska er en fortsatt trevlig dag  :) eftersom det nu inte står något särskillt på schemat idag så lär ni höra från mig snart igen..
over and out....

*smack


testing


RSS 2.0