mot nya aventyr!

2 dagars festival med Anna och Lina tog pa krafterna men var sjukt kul. idag pa morgonen drog dom till Laos, for deras visum har gatt ut. sjalv drog jag till koh pangan och har mott upp ulrika och malin som jag traffade nar jag var i australien :) vi ska fira fullmoon har i morgon. det kommer bli galet sjukt !

det blev en kort uppdatering nu men jag har lite viktiga saker att fixa. har fortfarande inte kopt min flygbiljett hem..hehe..maste fora over pengar och kolla flyg och sant kul nu...suck!

over and out

~L.E




festivaaaal

igar var det festival, timbuktu var 1 timma sen och det var ju typiskt eftersom under den timman lyckades jag pimpla upp nastan en hel bucket som gjorde mig lite lagom kalas sa nar det val var dax for spelning sa sviker minnet lite...men vad lina och anna har berattat idag sa var det inte sa mycket att komma ihag for det var tydligen inte sa jatte bra anda:) vaknade upp hemma idag med ingen nyckel och inga skor (?!) och idag ar det festival igen. josses. undra hur detta ska ga. vi har ju inte varit i tipp topp form idag om man sager sa. det enda vi har lyckats prestera ar att ta oss till mc donalds hehe...nu maste jag samla krafter !! festivaldax !! :)


vetlanda trion pa festival :)


~L.E

typiskt!

gick ner till stranden, sol till en borjan, sen regn, sen lite sol igen och sen totalt mulet. jag traskade hem och vad hander da? klarbla himmel och sol igen !! gaah..nepp jag gar INTE tillbaka till stranden nu. jag ska ladda upp lite bilder pa facebook ( man vet ju aldrig vad som hander med kameran sa det ar ju bra om man har bilderna sparade nan stanns) och nar jag har fixat med det ska jag, Lina och Anna dra till starbucks och ta en kaffe :) mums! sen blir det hem och svida om till en liten dress och sa ar det festival som galler. den borjar egentligen om 10 minuter men vem orkar ga dit nu i 35 grader och sol och redan ta forsta olen?! inte vi i alla fall..men sen ikvall kor vi all in :)

 


forresten, nu ar mina lappar pussvanliga igen :)
ANTLIGEN har lappen lakt !! wiiihhhooooooooooooooo !! :) :) :)
smack



~L.E


tiden laker alla sar !

snart ar min lapp helt lakt :) ingen ar gladare an jag !! tjohooo! trodde aldrig den skulle bli bra igen ! det har varit sa drygt nu i 3 veckor med detta elande! har kannt mig ful som ett monster med en trasig lapp som har varat och blodit! usch...nu ar det bara smasar kvar och om jag har tur har det lakt lagom till festivalen i morgon :) da blir det livat. den borjar redan kl 1 i morgon pa stranden och haller pa till lordag morgon med artister fran sverige bla timbuktoooo :) .. josses hur ska man orka festival i 2 dygn? ajaj jag har i alla fall inte festat nu pa 12 dagar ( nojd )  sa jag ar taggad till tusen !! idag har jag bara slappat pa stranden, stekt nagra timmar men tror inte jag kan bli brunare nu, det hander inte sa mycket med skinnet tycker jag..traffade aven Ida och sara, mina grannar fran koh tao en snabbis , sen drog jag hem , tog en dusch och slappade lite i sangen! nu ska jag snart dra och kaka groncurry igen. jag ar verkligen beroende av denna starka ratt :) mums! sen ska jag se om inte Lina och Anna har anlandt till vart hotell. vi maste smida planer infor morgondagens festival! :)

over and out !



turistigare strand far man leta efter..svenskarnas nya alanya eller nat..
men den funkar att steka pa :)


mitt nya rum for 80 kr natten. har varldens storsta megasang helt for mig sjalv :)
och varldens mjukaste !! nice!

~L.E


3 ynkliga ar

3 ar sedan jag var har och jag kanner knappt igen mig ! nar jag kom hit idag till ko samui sa var det ju dax att leta boende. strosade runt har pa gatan och undrade om jag verkligen hade hamnat ratt, visst sist jag var har sa var jag och anna nog bara har kanske 2-3 dagar for vi gillade inte stallet sa speciellt mycket men lite borde jag ju kanna igen men icke. jag kande mig helt lost. jag gick in till ett stalle om sag mysigt ut och nar dom val visade mig rumet sa insag jag att det var samma stalle som vi bodde pa sist , rummet bredvid faktiskt :) men nu hade dom byggt om massa och har pool och grejer sa jag kande allvarligt talat inte igen mig ! galet.

aja i morgon ska jag ta in pa ett annat stalle som ar lite billigare, dar aven Lina och Anna kommer bo :) mitt pa bargatan sa det kommer bli livade natter framover..hehe.. och jag ar laddad till tusen nu efter min lilla ''halso vecka'' pa koh tao. kan till och med ha mina jeans shorts nu utan att behova dra in magen :) tank vilken skilnad det gor nar man avstar fran alkohol och socker !! :) men snart lar val shortsen vara tranga igen eftersom
MAT...mums. jag ar faktsikt vralhungrig. har inte kakat sen kl 8 idag pa morgonen, har ju rest hela dagen och sen var jag ju tvungen att kila ner till havet en svang och bada nar jag kom hit och sen kollade jag faktiskt pdet vankas skandinavisk festival har sa det lar drickas och atas gott...
a film, for jag har tv pa rummet, sen lyx ar jag inte van vid men nu ar klockan halv 7 sa det ar hog tid att bege sig ut pa jakt efter foda. mc donalds och burger king och starbucks ligger precis vagg i vagg har ( har blivit sa jakla turistigt har sa det ar inte klokt, men pa ett satt gillar jag det nu eftersom jag har spenderat en vecka ute pa lugna koh tao , sa har kan jag nog spendera nagra dagar men sen kommer jag nog fa panik och maste forflytta mig till nagot mindre turistigt) men jag ska nog avsta fran skrapmaten, har blivit helt beroende av groncurry med kyckling gronsaker och ris..MUMS !! nu maste jag kila...matdax !! :)


ศใฎ

jag drar nu !

paradisoar i all ara men igar nar jag lag pa stranden borjade varje liten cell i min kropp att krypa och klia.. AKTIVERAS, jag behover AKTIVERAS! nagra lata dagar pa stranden, inget festande pa over en vecka och bara chill, det var skont och alldelses underbart men nu maste jag ut pa aventyr ! sa igarkvall bokade jag biljetten till Ko samui, tankte ju dra dit forst i morgon nar Lina och Anna ska dit men jag drar i forvag. alltid kul att komma till nytt stalle pa egen hand :) sa om 30 min gar min bat sa vi hors lite senare idag !! :)

over and out !


~L.E

relax !

har varit daligt med bloggande nu pa senaste. jag kan inte direkt pasta att jag har haft fullt upp men har bara inte haft lusten. Bussresan ner hit i tisdagsnatt gick hyfsat. akte buss  fran kl 19 till 5 pa morgonen. sen sag jag soluppgangen och vantade pa baten till Koh Tao som avgick kl 7 !

Dom forsta dagarna har pa on spenderade jag SJALV ! och det var sa jakla skont. solade, badade, laste bok pa stranden, kollade pa film pa kvallarna pa strandens restauranger, drack vatten, kakade frukt och at ris med gronsaker! Nu har jag haft en VIT vecka ! :) inget godis, ingen glass, inga drinkar eller ol och bara vilat upp mig !

igar akte jag pa snorkelutflykt med mina grannar Ida och Sara, jag snorklade dock inte eftersom min lapp forfarande inte kan vara i saltvatten :( men det var en harlig dag med sol bad och fina strander. Efter utflykten motte jag upp Lina och Anna ( fran Vetlanda) dom ar oxa har, skit kul att se dom, det var langesedan! funderar pa att hakapa dom till Koh Samui pa onsdag, det ar skandinaviskfestival dar med svenska artister. sa skot att resa sjalv och kunna ta sig vart man vill nar man vill utan att behova planera sa mycket. garkvallen spenderades pa en av strandens restauranger med Ida och Sara dar vi kakade grillat och kollade pa film :)


sorry att jag inte uppdaterat sa mycket pa senaste men jag har som sagt bara latat mig och vilat i min ensamhet och det var helt underbart! nu ar jag redo for galna upptag igen ;) om bara min forbannade lapp kunde laka oxa..suck !!

nu ska jag ta mig en fruktsallad och dra till beachen. Lina och Anna kommer och steker med mig idag :)

over and out !


forsta dagarna pa on gomde jag mig och var helt sjalv :)
saaa skont !



L;E

smack !


sugen pa en puss ??! naaaa....usch sa har har min lapp sett ut!
ont har det gjort oxa !



nu har den borjat laka och ser ut sahar. men gor fortfarande piss ont!



men jag ska val inte klaga..jag ar ju i paradiset :)
Koh Tao ar vackert !!


later

~L.E

sorry..

bloggtorka...njuter for fulla muggar pa koh tao..hors snart igen ! lovar..


~L.E

gommer mig !

jag har tagit skydd inne pa ett internetcafe nu. det ar galet varmt ute. inte sa harligt med tanke pa att jag ar mitt i smeten av Bangkok, luften star helt stilla och inget hav att bada i...phuuu!! jag har redan varit ivag och shoppat mig en ny kamera..wiiihhooooo !! :) en lika dan som jag kopte i australien , den som blev snodd ni vet. fick den for 900kr plus stort minneskort! den som jag har med mig fran sverige har helt pajat, den gar inte ens att sattapa.
nattens somn var hel ok sa idag ar jag nagorlunda utvilad. vaknade bara en gang av att lappen gjorde ont men idag ser den mycket battre ut faktiskt ! skont. den lakte daligt pa bali eftersom det var sa fuktig luft dar, det ar vad jag tror i alla fall. hoppas den laker ihop nu sa man kan kanna sig frash igen. inte sa kul att ga runt med sondertrasade lappar som bloder och varar. efter en brakfrukost har pa hotellet, som var annu battre an sist jag var har (!) for 3 ar sedan sa tog jag en tuktuk till MBK ( shoppingcenter) jag trodde jag skulle do ! chaffisen korde som en dare. nar jag val kom fram till MBK fick jag en chock ! josses vad det har forrandrats, mc donalds, starbucks och KFC fanns nu mera dar. allt har vaerkligen blivit sa mycket mer turistigt har. bekvamt kan tyckas men lite av stamningen har faktiskt forsvunnit, den slappa backpacker stamningen.

nu vet jag faktiskt inte vad jag ska gora. kl ar bara halv 3 och min buss gar halv 8 ikvall. jag har ingen vidare lust att ga ut i varmen. kanner mig redan helt sunkig och svettig och tanken pa att jag inte kommer kunna duscha forren imorgon pa morgonen runt 10 tiden kanns ju sadar bra..urk! ska spendera natten pa en buss, kl 7 blir det bat over till koh Tao. ingen jatte rolig resa precis. hoppas jag kan sova storre delen av farden. hoppas hoppas lappen inte haller mig vaken!

for att fordriva tiden lite sa youtubar jag, har kollat latlistor dar hemma i sverige och jag kan saga som sa att jag hanger inte alls med i svangarna nar det galler musiken.vissa latar kanner jag igen men manga av dom har jag aldrig hort talas om tidigare!! det ar faktiskt 101 dagar sedan jag var pa svensk mark. tiden gar fort nar man har roligt. kommer kannas konstigt att komma hem. nar jag sitter har sa dyker minnen upp fran sist jag var har, nar jag satt har vid datan och verkligen inte ville aka hem till sverige igen. jag var helt nere! nu nar jag sitter har har jag ju hela thailand framfor mig :) kanns dock inte sa markvardigt. kanns numera som att thailand har blivit svenskarnas nya cypern. kanns som jag bara ar ett stenkasst fran sweden! ser varlden med helt andra ogon nu efter denna resan eftersom jag har varit sa himla langt bort som hela vagen ner till Australien. Thailand ar ju fasiken bara 10 timmars flyg hemifran. det ar ju INGENTING ! och aven att jag har 5-6 veckor kvar av mitt aventyr sa vet jag att jag nu ar inne pa min sista destination. det kanns jatte trisst. slutet lixom...aja...jag ska njuta in i det sista och ha sa galet kul man bara kan ha det !! resa ar livet, sarskilt nar man reser sjalv. jag lovar, det ar verkligen det basta jag har gjort i hela mitt snart 23ariga liv !!

nu ska jag youtuba vidare har..lyssna lite pa latar som har snurrat i mitt huvud under resans gang..har har ni lite smakprov: ( i brist pa annat att gora sa listar jag ner nagra av dom hehe )


avresa fran sverige och malaysia:

Black Eyed Peas - Meet Me Halfway      ( tummen upp upp !!)

David Guetta feat. Akon - sexy bitch

Akon- Keep You Much Longer

Kelly Clarkson - Already Gone





latar som far mig att minnas australien med ett stort leende pa lapparna :

Black Eyed Peas - I gotta feeling

Lady GaGa - bad romance

Ke$ha - tik tok
Jay-Z & Alicia Keys - Empire state of mind    ( tanker pa alskade melbourne !! )

Counting Crows - Mr Jones                           ( skonats ! )

Tenacious D - The Greatest Song in the World



Bali minnen

wellcome to my paradice -  steve and the coconut treez

Sublime - Santeria

blot party - banquet       ( ger mig tankar pa baren med kottbullarna och finnarna !! )



Thailandslaten for mig ( och sakerligen for anna ocksa som vi horde for 3 arsedan) ar:

Job 2 do - doo doo doo



sen far vi se hur listan fortsatter..nu ska jag ta och kaka nagot smarrigt ute pa gatan.. ut i varmen..pust och svett. hors sakert snart igen ;)

over and out


~L.E


back in bangkok !

josses. da var man i Bangkok igen. 3 ar sedan sist! bor saklart pa backpackergatan nr 1 Khaosan road! jag alskar atmosfaren har. men kunde inte i min vildaste fantasi forestalla mig hur mycket det har forandrats sen forra gangen! mycket renare, mycket mindre tjat fran forsaljare, manga fler restauranger och barer, dom har till och med burgerking och subway har nu..men som sagt stamningen ar lika go som den var forr ! och inget slar pankakorna med choklad i Bankok. usch. jag som redan rullar fram efter min vistelse i australien..men men, lever man livet sa gor man :)

lamnade mina surfare (finnarna)  idag pa morgonen, var inte alls sa ledsen over att lamna Bali faktiskt. Grabbarna ska jag ju mota upp har i thailand om nan vecka och jag foredrar thailand tusen ganger med an Bali, folket har ar mycket lugnare och trevligare och eftersom jag redan har rest runt har tidigare sa vet jag vart det ar som finast , vilket ar skont! flygningen hit var dock inge vidare. min lapp gor ondare an ondast, har vaknat nu 3 natter i rad av att lappen svider, ar svullen och varar och bloder. i natt vaknade jag till och med 2 ganger..suck !! sa jag var pisstrott pa flygningen men kunde inte sova for lappen gjorde ont. orkar snart inte med den langre. jag ger det en vecka till sen drar jag fasen till sjukhuset! nu ska jag ut pa min favorit gata igen, forsoka att inte shoppa nagot, har redan kopt en klanning men nu far det vara nog for jag orkar inte dra runt pa for mycket, jag ska i stallet boka buss och bat for i morgon kvall drar jag ner till Koh Tao, en underbart vacker o :)

over and out  !!

~L.E

surfers !

LyCkA !!

vilken fantastiskt kul natt och vilken perfekt bakis dag !!

igar gick vi som sagt ut och kakade kottbullar finnarna och jag. efter kottbullarna blev det nagra drinkar, fler drinkar en ny bar, nasta bar och nagra drinkar till. det var inte meningen att vi skulle dra ut egentligen men vi hade sa trevligt vid middagen och det var sa harligt att bara sitta och snacka och bli lite smafnittriga! smafnittriga var vi dock inte nar vi vid 4 tiden kom hem till poolen, langt i fran..haha! dar blev det efterfest dar jag tydligen stod for underhallningen med sang och konster i poolen, vilet jag dock har lite svart att minnas idag..men men..hehe den bjuder jag pa :)

och igar efter nagra drinkar sa beslutade vi tydligen att vi skulle samlas vid poolen idag pa moronen kl 9 for frukost och sen dra och surfa..haha.. ingen var dar vid 9 som ni kanske forstar, men halv elva var vi dar och foljde planen vi hade smitt inatt. killarna hyrde vespor och skjutsade mig och Mirka ( finska tjejen) tillsammans med surfingbradorna till stranden. vi var livradda. haha..trafiken har nere ar ju galen och dom finska killarna lika sa. men mamma och pappa kan vara lugna for jag hade saklart hjalm :) mindre lugna blir dom om dom far hora att dom finska killarna hade ol till frukost..men men. vi klarade oss utan minsta lilla skrama :)

surfingen var dock inte sa lyckad. riktigt svara vagor, jag slangdes mest runt dar i vattnet och bikinin flog at alla hall och kanter..jag  bjuder finnarna pa den oxa ;) men surfa med min lapp var ju inte sa smart. kanns som den aldrig kommer laka..ar saaaa trott pa den nu. den varar och bloder och gor ont. aja vi hade en fantastisk dag pa stranden i alla fall, nar vi blev trotta pa att aka runt som om vi var i en tvattmaskin dar ute i vagorna akte vi till mcdonalds och kakade:) nu har jag sovit en svang och vi ska snart ut och kaka nat litet. men ikvall blir det vatten till maten ;)

life is goooood!





~L.E

kottbullar !!



Idag drog Christine till Bangkok. vi han med lite morgonshopping innan hon akte. sen har jag bara hangt vid poolen och traffade en tjej fran finland, det ar verkligen finnar OVERALLT!! hon reser ocksa sjalv. men bara i en manad. vi funderar pa att dra till nan fin strand i morgon,.ikvall ska vi ut och kaka med mina finlandskagrabbar som ar tillbaka nu fran Gilioarna :) tjohooo! vi ska ut och kaka kottbullar. har redan provat dom har men Christine och dom ar GODA, lika goda som MAMMAS. kan ni fatta, det ar helt ljuvligt med svenska kottbullar, potatismos och brunsas. man far lingon till ocksa om man vill :) billig ol ar det pa stallet ocksa! perfekt!

vad har hant mer pa senaste..hmm..dagarna flyterpa...i onsdags reste vi heeela dagen fran gilioarna och hit. tog oss typ 11 timmar. forst bat, sen buss, sen farja och sen buss igen. nar vi kom hit ( till kuta ) hopppade vi snabbt in i duschen och sen blev det party..som det bjods pa drinkar den kvallen. det var inte manga jag och christine kopte for egna pengar :) det ar massa australienare har pa bali och dom ar inte direkt snala mot oss blonda svenska flickor ;) och vi tackar ju inte nej inte. 

igar madde vi faktiskt ganska bra efter partynatten,. vi glassade i solen, shoppade och kakade kottbullar! vi stuupade dock i sang vid elva tiden helt slut och sov som stockar inatt for vi markte inte jordbavningen som tydligen harjade har runt 3-4 tiden! josses..folk pa hotellet berattade att sangarna hade skakat och vattnet i poolen hade haft varsta vagorna. manga turister har har varit oroliga for sunami idag men jag har tatt det med ro faktiskt.hander det sa hander det. jag orkar inte ga runt och vara radd.. sen blev det ovader. aska och regn och strommen gick. den ar fortfarande inte tillbaka i vissa delar av staden. men men...huvudsaken ar att restaurangen med kottbullar har el :) dit ska jag nu , sa jag maste kila..

later!!

~L.E

froken eriksson ar pa vag tillbaka, tillbaka for att stanna!

josses. aldrig har jag varit sa trott som foregaende dygn. jag sov nog 20 timmar av 24. jag var helt slut i kroppen. magsjuka tarpa krafterna, men idag pa morgonen vaknade jag pigg som en larka och ska sa forbli nu hade jag tankt. lappen borjaroxa laka nu efter att ha blivit helt sondertrasad efter snorkling och solning. gottgott. idag har vi var sista kvall har pa gilioarna och vi tankte ta oss en ol och kolla pa solnedgangen jag och Kristin. sen bar det av tillbaka till Kuta i morgon,finnarna kommer pa fredag,perfekt for da far jag salskap for kristin drar till bankok da. jag drar dit pa mandag.langtar faktiskt! bali ar bra men jag vet att thailand ar battre ;) men bast ar anda.......ja ni vet nog vad jag kommer saga Australien saklart ;)

over and out!

~L.E

urk

det ar med nod och nappe jag kan sitta har och knappra vid datorn nu. jag kanner mig helt   nerdrogad. trots 10timmars somn sa somnar jag  vart jag an tar mig. har sovit i en korgstol med assa kuddar pa ett fik nu nagra timmar. ska kila hem och lagga mig pa rumet snart. svetten parla sig o ch jag har yrsel. ont i magen och mar illa. kristin ar oxa sjuk. det blir en lugn dag idag.. maste kila nu..hors nar jag mar battre~~

~L.E

rastlos

det blev bara lite barhang igar i reggybaren. tjotade med lite folko ch tog nagra ol. vi kom i sang vid ett tiden. och idag ar det MULET !! suck. det gor mig oerhort rastlos. eftrsom jag har varit ute pa denhar on nu i over en vecka sa jag har ju sett allt som gar att se..sa nu fick det bli lite internet i vantan pa solen. kanske spricker upp runt lunch. det brukar bli sa har :) annars har det inte hant sa mycket. min trasiga kamera har helt lagt ner nu. sa det far bli att kopa yttterligare en ny. det blir sen i bangkok. nu platar vi med kristins kamera. min lapp ar forresten helt sodertrasad. den forstordes nar vi var ute och snorklade och nar vi har solat. den ar helt sarig och gor pissont, brand och uttorkad! tur man inte ska ha pusskalas!



vanta nu...ar det solen jag ser dar ute??!! joda..den ar pa gang :)

seee yaaa!!


~L.E

regn, wiiihhooo :)

detta ar inte likt mig, inte alls men nar jag horde regnet mot rutan idag pa morgonen sa kom ett leede pa mina lappar. perfekt dag att ha regn pa. en bakisdag :) jag hade dott om vi skulle dratt till beachen en dag som denna. det blev manga tio kroners drinkar igar.

vi borjade med middag pa ett favoritstalle med finnarna sen blev det en stor stark inne pa reggybaren och sen drog vi till Rudis dar det som sagt finns drinkar for 10kr, som hittat :) sista timman ar lite suddig men minnet hanger faktiskt med riktigt bra fran igar. minns aven att jag blev lite kans;osam dar ett tag, dom spelade  massa latar som paminner mig om australien och jag vill tillbaka, jag SKA tillbaka!! annars var det bara glada miner igar :)

nyss var jag och kristin och kakade pa favoritstallet igen :) dom lovade oss lite gratis dricka om vi kommer dit ikvall igen. saklart vi gor, maten ar smaskens, priserna  bra och gratis ol tackar man ju inte nej till! sen blir det fest pa reggybaren, Bob marley ska firas, hurra hurra pa hans fodelsedag :)

nu behover jag en cola.

later


uppradade i reggybaren, finnarna kristin och jag :)

~L.E

NEJ NEJ NEJ NEJ !!!

utgangen blev installd igar, hor o hapna!! kristin madde helt kasst och efter middagen foljde jag med henne hem till hennes och kollade pa film. jag tankte att jag kunde ga ut sen efter filmen och mota upp finnarna. men vad hander? jag somnar halv tio och vaknar typ lite efter tio och ar held dod. jag gick hem och la mig. men innan jag kunde krypa till sangs fick jag jaga lite spindlar, myggor, odlor och kackelackor..bor man for 40 kr natten sa ar det vart det..haha! ;) men det blir nog bara 1natt till dar sen ska jag nog lyxa lite igen.

natten var i alla fall hemsk. dromde att jag var hemma i sverige, skit sur for det regnade och snoade och var jatte morkt. jag var helt deppig. ingen var glad att se mig igen, inte ens mina foraldrar och jag ville bara bort bort bort...grat och grat. usch! och jag vet varfor jag dromde som jag gjorde i natt. jag borjar fa stress over att aka hem. det ar snart. eller snart ar det inte men for mig kanns det som jag inte alls har lang tid kvar ute pa resande fot eftersom jag snart ska bege mig till sista resmalet , Thailand....

inte mycket gladare idag blev jag nar jag kollade min mail nu. hade fatt svar fran jobbet. jag far INTE forlangd tjanstledighet utan maste ta ut semesterdagar ( = ingen semester i sommar) men det spelar ju anda ingen roll eftersom jag aven fick veta att jag har fatt semester dom 3 forsta veckorna i JUNI !!! precis som forra aret. och vem fan vill ha semester da??!!! gaahh,,, sen fick jag reda pa mitt shcema. inte heller nat som passade mig. jag jobbar fel helger och har nagra kvallstider per manad.. usch usch usch.. JAG vill verkligen INTE komma HEM !!!!!!! inte nog med att man redan har angest for att aka hem nu har man jobbtider som inte passar.....blaaaaaaaaaaaaaaaaa! och det enda jag kommer fa hora nar jag kommer hem ar : - Linda du ska inte klaga, du har varit ledig nu i nastan 5 manader...... KUL

Detta var dagens klagan.. forlat for ett pissinlagg men ar verkligen INTE pa humor idag, hatar jobbet mer an nagonsin. nu ska jag hoppa i havet och komma pa battre tankar!

over and out

~L.E

gili

befinner mig   fortfarande pa underbara gilioarna. har flyter dagarna forbi och manga timmar spenderas pa  den kritvita stranden och i det kristalklara vattnet. Ikvall blir det fest igen. ska snart ut och kaka med Kristin, hon har dock varit magsjuk hela dagen och legat inne sa vi far se om det   blir 2 blondiner som dansar loss ikvall eller om jag far skota den delen sjalv. eller sjalv lar jag ju inte vara for dom finlandska killarna som jag traffade i Kuta for nagra dagarsedan har antligen kommit hit :) dom  flog pa mig och la sig i en stor hog over mig idag pa stranden. jag blev helt paff men glad :) kanns som vi ar lite av en familj eftersom vi bodde pa samma hotell innan och var ute pa middagar och drack ol osv :) och ni vet val forresten att jag ar halvfinsk :) nu vet ni i alla fall..

fick forresten svar fran mitt jobb idag om jag kan stanna langre an vad jag planerat pa min resa, svar JA OM jag tar ut 2 veckors semester ! :( och det har jag inte sa stor lust med. jag vill ju ha semesterdagarna till sommaren. suck! jag skickade ett mytt mail och fragade snallt om  dom inte kunde  ge mig mer tjanstledigt i stallet..hoppas hoppas !!!annars maste jag vara hemma senst 14 mars..VILL INTE VILL ITNE VILL INTE !!! na nu blir det kak och drinkar. finns ett stalle har om  serverar drikar for 10kr stycket. helt galet men helt i min smak! skal :)

~L.E

RSS 2.0