och detta får jag betalt för ;)

mätt som en plätt ! jösses..

efter att ha strosat runt bland tusentals människor på stan själv i 3 timmar ( vilket jag älskar ) så kom jag tillbaka till mitt hotell och det serverades kvällsbuffe..bästa buffen ever tror jag..megastort salladsbord där jag fyllde min tallrik med soltorkade tomater, oliver, fetaost, tomat, gurka, sallad, tzatziki, chilimarinerade champinjoner ( yes jag har lärt mig äta lite svamp på senare dar, kors i taket ) pastasallad, potatis sallad gjord på nypotatis, bulgursallad och sen gick jag till ost och kexbordet och nallade lite också..detox tider...well well...jag tog i alla fall inte något kött och inget av tacobuffen  eller efterrättsbordet ( trots att det innehöll bland annat kladdkaka med grädde) och ingen alkohol så jag får vara nöjd trots allt..visst osten och kexen var nog lite väl onödigt, men ack så gott ( saknades bara ett glas vin ) ! skulle ju inte köra all in med detoxen denna gången..får tänka på att det är sommar och att det inte är var dag man bli bjuden på hotell och käk :)

strax ska jag upp på avenyn och möta Karin, Michaela, Sara och nån mer som jag inte känner..vit helg skulle det vara ja...inte det lättaste..fick dessutom entre' biljetter här från hotellet för 3 pers till bland annat Hard rock cafe..vilket hotell säger jag bara ;) är sjukt sugen på ett glas vitt ikväll..det var länge sen..

vit helg = några glas vitt ? ;)

ska verkligen försöka att inte dricka nåt så min detox inte är förgäves..hejja hejja...men jag är frestad som aldrig förr! det bästa vore nog att krypa ner här under täcket och kolla på film och sussa...är lite sugen på det också faktiskt..är ju mättast i stan och ganska trött så det vore lite mysigt. det regnar  ute nu med tror jag..men äh, man är ju bara ung en gång! och hur ofta är jag i götet då?! nä precis..nu får jag allt rycka upp mig och göra mig lite fin !

tjingiis

~L.E

I Lund en stund :)


sol sol strålande sol ! lite trisst bara att jag tog på mig stora regnjackan, långbyxor och långärmat idag eftersom det visades regn på prognosen..well well, jag kanske är glad att jag tog med regnjackan sen trots allt, det kanske regnar i götet..vad vet jag..3 timmar kvar sen är jag där :) då ska jag ut och försöka leta reda på vart hotellet ligger..har jag inte en aning om men det löser sig ! har ju adressen och datorn..

later

~L.E

på tåget

egentligen hade jag tänkt att dra till Göteborg redan kl 5.38 idag på morgonen men när klockan ringde låg jag så skönt i sängen så jag bestämde mig för att åka 7.38 i stället och tog lite sovmorgon :) några timmar mindre i Gbg gör verkligen inget för shoppat, det har jag ju gjort hela veckan så idag ska jag försöka hålla i plånboken.

Ikväll ska jag ut och ta ett glas med Michaela och Karin från min australien resa, som jag även träffade och festade med förra helgen..som sagt ett glas eller två föreslog Michaela, farligt farligt..jag ska verkligen försöka att hålla mig till vatten! tror det är lugnt..har jag bestämt mig för någor så brukar det oftast hålla! :) får se om det bir en liten utgång sen med..har ju sovmorgon i morgon också :) börjar 9.30 fick jag veta så det är ju alla tiders..sova kan man ju göra på vägen hem sen!


tycker det är skönt att åka tåg när man slipper jobba :) dessutom är tåget fullproppat, så det känns ännu bättre att den inte är jag som tjänstgör...det jobbiga är att det är JAG som ska ha detta passet nästa lördag så jag vet vad jag har att vänta mig..urk...den dagen den sorgen!

later

~L.E


from my window


dunka dunka dansa dansa

här är det livat..men jag är rastlös i vanlig ordning. skippar dock träningen ikväll (!) , spinningpasset är med en intruktör som är hyfsat seg och passet faller mig inte alls i smaken så jag känner inte för att dra dit..har ju ändå ont i baken sen träningen igår så sitta på en sadel känns ju sådär lockande...hehe..ska ut och käka med angelina i stället..eller njaa, knapra grönsaker och dricka ramlösa med andra ord..hehe..well well..får tänka på att min kropp verkligen behöver detta ! :)

~L.E

clarion collection hotel odin





kollade lite bilder på det hotellet jag ska bo på imorgon som jobbet står för ;) på takterassen i morgon bjuds det på kvällsbuffe samt live band ! Trevligt trevligt :) sen bjuds det även på eftermiddagsfika och frukostbuffe ! jösses..och jag som går på detox .. känns som jag kan ''fuska'' lite lätt en dag faktiskt..fast jag tänker inte hälla i mig kaffe, alkohol eller stoppa i mig kött, mycket socker eller salt..jag har ju kört detoxen the hard way nu några dagar, vilket jag faktiskt inte tänkte från början..det viktigaste är att undvika det som jag nämnde ovan och det ska jag göra i göteborg med men lite gottigheter kommer det nog finnas som jag kan mumsa på :)


~L.E

ett klenare konto







allt detta och mycket mer finns under mitt fönster just nu..dunkande musik från tältet ( just nu något uppträdande av några hipphoppare, senare kommer Shirley Clamp) jag hör nästan inte vad jag tänker och hela gatan är full med folk, från stora scenen några meter bort hör jag nån dansbandsmusik och där finns även öltält och långbord och grejer..jag får inte en lugn stund ! lätt att hålla sig nykter ikväll med...ehe....

efter jag fixat allt här hemma med disk, städ, samtal så tog jag mig ner till stan och mötte upp anna för en fika. efter  det skulle vi bara strosa på stan lite..jahapp...kom hem med: ett par nya jeans, en tröja, en långklänning, ett par skor, smink och nagelack.. har letat efter ett par nya svarta jeans och idag bara låg dom där inne på JC och satt som en smäck :) och har länge velat men inte vågat prova långklänning ( har trott att jag skulle se ut som en dvärg), asså en sån riktigt lång som till och med täcker fötterna men idag tog jag mod till mig och drog på mig en svart inne på hm och jag blev kär :) visst den är lite för lång, man är ju inte född med längsta benen på denna jord precis men med ett skärp i midjan sitter den som handen i handsken :)

skönt med lite shopping, det behövdes idag kände jag !

later

~L.E

LeDiG fReDaG :)

Lite ont i rumpan och lite ont i ryggen..gött att det känns att man tog ut sig på träningen igår! nu är jag verkligen sugen på att köra järnet igen men höstschemat med alla roliga pass börjar inte förren 15 augusti så jag antar att jag får ''slappa'' lite ett tag till..blir spinning och core sen i kväll så denna vecka lyckades jag skrapa ihop 3 träningsdagar i alla fall..well well... har sovit som en prinsessa i natt och nu är jag ledig idag vilket känns fantastiskt skönt! ska ju dra till göteborg i morgon för att sova där på hotell och sen jobba 4 timmar på söndag morgon men det känns inte ens jobbigt, det känns bara kul :) sen när sa jag att jag tyckte det var kul att jobba ? haha..aja...

idag har jag massa saker jag måste ta tag i, städa lyan, packa upp väskan från semestern, betala räkningarna, ringa lite samtal och allt detta sak vara fixat innan kl 10.30 för då ska jag möta upp anna för en fika..tur man vaknar med tuppen även att man är ledig! men nu har jag suttit här och slöat förlänge vid datorn..på med musiken och fram med dammsugarn !

later

~L.E

knäckeliknäck

jaha då var 10 timmar avklarade..idag reste verkligen ALLA med MINA tåg..jösses..så mycket folk att man knappt kunde röra sig. och vissa måste ju såklart klaga på allt och inget..well well..att sluta 16.30 idag var ju skönt i alla fall och nu ska jag egentligen vara ledig till måndag morgon :) !! yeeey...trisst bara att man har bestämt sig för att ha en nykter helg då och får massa öltält nedanför sitt fönster..denna helgen är det tydligen Viva Karlskrona, festligheter med andra ord..suck !! MEN....

jag ska dra från stan !! jag ska till Göteborg och jobbaextra ! yeeeess..så jäkla gött för jag behöver verkligen det för att tjäna in lite extra timmar till mitt kompkonto. det enda jag ska göra är att jobba kl 10-14 på söndag morgon (glassigt) och får hotell och lite tillägg så det blir klirr i kassan med :) och det bästa av allt är att jag kan dra till götet precis när jag känner för det på lördag ! lisseberg någon? ;)
känns lite som en minisemester..perfekt för denna helgen hade jag verkligen inget planerat ändå! synd att jag verkligen har beslutat mig för att inte festa i helgen, annars hade jag dratt dit redan i morgon...eller ska man kanske avbryta detoxen..?? näää....eller?

nu blir det snart träning i alla fall.. kommer DÖ! det nya bodycombat passet släpps nämnligen idag..huuu! lär ju inte vara att leka med, speciellt inte nu efter semestern...

KäMpA Linda!


Götet slipper inte mig nu..hehe.. jag fick inte nog förra helgen ;)
blir kanske ett besök på bästa fiket ever igen ! detta är bara halva negerbollen !! ( dessutom har jag ganska stor trut också ! )

MUMS !

later

~L.E

Helsingborg here I come

tänk en filt, film, soffan och godis idag i detta ruggiga väder..men icke..jag ska iväg och jobba 10 timmar. fast det kanske är lika bra för om jag känner mig själv rätt så hade jag aldrig pallat sitta inne och kolla på film och mysa en hel dag, inte med mina myror i kroppen ;) minns inte sist det hände, måste vara när jag var mycket mycket liten!

oj dax att sätta fart här, börjar om en halvtimma och sitter här i pyjamas i soffan..skynda skynda!


later

~L.E

ja tack...







Russell brand

det är något speciellt med långt hår...


god natt

~L.E

finns inget dåligt väder!


här under filten sitter jag nu med blött hår och tungt huvud.. 10 timmars jobb överlevde jag men det var segt, riktigt segt ! när jag kom hem var jag bitter för att det enda jag har hunnit med idag var att JOBBA..jag tog mig i kragen och trotsade regnet och traskade ut. faktiskt riktigt skönt, härligt att rensa hjärnan lite. nu blir det chill i soffan för att skutta upp 05.30 i morgon och ta ännu ett 10 timmars pass men i morgon slutar jag 16.30 TiDiGt om man jämför med idag ju :)

over and out

~L.E

seeegt

jobb idag 10 timmar.. 9.30 - 19.30. denna dagen förstörd med andra ord! urk..

nu blir det frukost.. bananer, rikligt med vatten och detoxdryck..nu kör vi !

denna dagen blir nog inte den roligaste, inte i morgon heller..då är det ytterliggare ett 10timmars pass 6.30-16.30 hurra...så ikväll när jag kommer hem kan man inte göra så mycket mer än förbereda sig för sängen..kul..verkligen jätte kul..



men hela livet kan ju inte bara vara en semester..välkommen till verkligheten fröken Eriksson!


over and out



~L.E

jobbångest igen !

färdigtränad och känner att jag börja hitta mig själv. efter en vecka med detox och träning kommer jag vara tiptopp igen :) men frågan är när jag ska kunna somna i kväll, har ju sovit massa idag i brassestolen.. aja..vad gör det..har sov morgon i morgon. ska jobba 9.30-19.30...SKJUT MIG !

over and out

~L.E

detox

i hälsokostaffären fanns det bara 7dagars detox kur eller 20 dagars kur att välja mellan . jag burkar ju köra 10 dagar. 20 dagar är på tok för mycket nu när det är sommar så det fick bli en 7 dagars. den är tydligen starkare och kan ge huvudvärk. men men..gifterna ska ut och jag börjar i morgon..idag har jag förberett kroppen för vad som komma skall med frukt , sallad och inget kaffe. i morgon kör jag detoxdrycken, 1 liter extra vatten och nyttig mat . yes..7 dagar..funderar nästan på att köra den lika hårt som jag brukar när jag kör 10 dagar..nu är det ju bara 7 dagar..det borde man ju klara lätt som en plätt. i så fall blir det endast frukt och grönt..inget kaffe, inget salt, ingen alkohol, inget kött, inget socker och inga mejeriprodukter..vi får se hur jag känner i morgon..hur det än blir ska det bli skönt att bli renad :) även om det kanske inte funkar ( fast det känns faktiskt som det gör det) så kommer det kännas bättre mentalt i alla fall :)

nu ska jag iväg och träna..core och spinning. känns tungt efter semester, var i och för sig ute och sprang milen, halv milen och gick 18 hål med pappa förra veckan men det sabbade man nog i helgen..hehe...bara att bita ihop ! hejja!


~L.E

I'm back

jahapp då var man tillbaka i sitt vanliga JAG då :) har sovit 2-3 timmar i brassestolen, vadå att jag var sliten efter semester..haha ! men nu, nu är jag rastlös..yes nu är jag tillbaka i min verklighet igen! myror i kroppen. älskar det samtidigt som det kan vara drygt att ha sån energi och inte riktigt veta vad jag ska göra av mig själv..skönt att inte gå runt som en zombie i alla fall !! ska snart traska ner på stan för grönsaker och detox dryck ska inhandlas! jag ska bli REN igen :) sKöNt !!



~L.E

at home

är hemma och har piggnat till lite efter en lång varm skön dusch ! måste erkänna att jag inte är helt återställd än sen helgens bravader..hehe..jösses ! ska nog ut och lägga mig nån timma i brassestolen och hoppas på att somna lite. sista dagen med sol nu har jag hört på ca en och en halv vecka framöver..jahapp...svensk sommar i ett nötskal :)

later



~L.E

Yeeees

här sitter jag som en apa med banan i handen :) har precis fixat så jag bara har 20 minuters rast och kan sluta en timma tidigare ! nice... det går bra nu... :)

later

~L.E

morsning korsning

dax att hoppa i uniformen och knäcka lite..vad är en ledig tisdag lixom? usch...inte så smart att jobba extra när man redan är jobbtrött som få..inget klirr i kassan ger det heller eftersom jag ska spara timmarna i tid i stället så jag kan ta ut lite ledighet framöver..well well..hej hooooo lets goooooo !!

är föresten sjukt taggad för min lilla detox ! hej igen mitt hälsosamma liv :)

later

~L.E

all I really need is LOVE but a little Chocolate now and then doesn't hurt ..

asså mina 9 timmar på jobbet idag var dom tröttaste på länge ! jag är verkligen inte i bästa form efter denna livade semester..jag hade behövt en semester nu för att vila upp mig från min semester..undra om planeringen på mitt jobb godkänner det? :) haha...troligtvis inte.. i morgon har jag till och med tatt på mig att jobba extra !! men jag är verkligen tvungen. alla mina semesterdagar är slut och kompkontot är tomt så i morgon är det bara att bita ihop och skutta upp 4.30 och göra lite nytta..ska lägga mig tidigt ikväll. längtar redan efter sängen, det har jag gjort ända sedan jag lämnade den i morse !

jag har verkligen inte varit den hurtbulle jag brukar vara idag.. har testat ALLT för att få mig på humör igen men utan resultat..jag shoppade på rasten i malmö , käkade god lunch ute i solen och har käkat massa choklad nu i soffan och hoppade till och med över träningen (?!) ikväll. men icke...idag är bara en sån dag där man lixom inte riktigt vaknar...skönt att den är över snart ! längtar tills i morgon för då är den vanliga Linda tillbaka :) det är jag nästan säker på ! då är det hälsa, fart och fläkt som gäller igen ! hejja :) funderar på att köra lite detox nu igen, inte lika hårt som jag brukar, ni vet bara käka frukt och grönsaker..men det hade nog varit bra för min kropp att få i sig lite av den där nyttiga renande men äckliga drycken. skölja ut gifterna i kroppen och skippa alkohol, kaffe och sötsaker i 10 dagar..jo då, det ska jag nog allt klara av även att det är sommar ! i morgon kör vi.. min kropp måste få lite vila och bli ren !

nu ska jag köra lite mer rehab här med choklad på sofflocket sen blir det skönhetssömn !

over and out



~L.E

PiNk

nu är det slut på det roliga. jag är hemma från min semesterturne och är mer död än levande! jisses vilken avslutning det blev på det hela. kom  nyss hem till min lilla lya och håller på att laga mat ( läs: har slängt in en färdigrätt i mickron )
berättar mer om mitt äventyr i härliga gbg senare ikväll om jag orkar annars drar vi historien i morgon..efter jobbet i så fall......huuuuu...JOBBÅNGEST !


PINKgänget


pink in action


mina fina :) sist vi sågs var i sydney i januari men igår hade vi efterlängtad grillfest ihop !


kärt återseende :)

over and out !

~L.E


4 days left

igår blev det som sagt räkfrossa på hotellets uteservering. Inga räkor för mig så klart men ost kex sallad och paj slank ner tillsammans med lite rose'..280 kr kostade en flaska här i stan ! skandal..i karlskrona kostar den 210 och i halmstad 250...det är ju ett skämt att den ska vara dyrast i vetis ! aja...gick hem i bra tid faktiskt, jag var i säng runt tolvtiden. nu har jag varit ute i lite över en och en halv timma på en svettig morgonpromenad med Ida. det är grymt kvavt ute ! vill typ bara bada..men det blir inget bad inte..idag blir det lite fika och sen golf med pappa. undrar hur det ska gå..mitt humör är inte det bästa, huvudet hänger inte riktigt med efter gårdagen känner jag..sen längtar jag hem till min lägenhet. det är skönt att vara hemma i vetlanda och så men ibland behöver man bara vara lite själv. ha tappat lusten lite inför GBG också..blir ett himlans farande fram och tillbaka och vi ska tränga ihop oss 7 st i en lägenhet i morgon natt och det passade tydligen inte alla, så alla är inte helt nöjda. hade jag kunnat hade jag mer än gärna betalat och sovit på hotell men allt är ju fullbokat så nu får vi lixom sova som packade sillar med vad gör det lixom? man kan väl göra det bästa av situationen och inte hänga läpp..aja..alla blir väl på bättre tankar i morgon antar jag..

4 dagar kvar av semestern nu..det suger ! har gått sjukt snabbt...





Ida och jag igår med vårt rose'

later

~L.E


glassat

blir bara en snabbis här inne idag..har varit iväg och stekt med Ida, Henrik och Nils och kom nyss hem. en helt fantastiskt skön dag med gott käk, sol och bad! vi avslutade med en tiptopp MUMS och nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig redo för Räkfrossa på hotellet ikväll med ett glatt gäng! varken jag eller Ida käkar räkor men alkohol lär det nog slinka ner ;) hon kommer hit om en timma och hämtar mig, då ska vi lyssna på musik, ta en drink o chilla på hennes balkong så jag ska sätta fart nu för jag har inte en susning om vad jag ska ha på mig...vanliga återkommande problemet för oss tjejer ni vet....

hörs i morgon igen !

semester är livet :)


~L.E

mätt som en plätt

nu sitter jag och jäser i soffan..har nyss grillat med pappa, eller idag var det faktiskt JAG som skötte grillen! pappa tappade sin mobil på golfbanan idag så han blev sen hem så jag tog saken i egna händer..blev kanon till slut efter att ha hälltpå tändvätska typ3 gånger även att jag redan tänt grillen, jag lever farligt jag !!

innan grillningen hann jag löpa en runda, var lite rastlös och det är så gött att springa här ute på grusväg och bara ha kossorna som åskådare..ínte som i karlskrona där det känns som hela stan ser en när man är ute och motionerar, gillas inte..aja idag var det segt i benen så det blev bara halva milen.

resten av dagen har spenderats på stan med Ida. det blev lite shopping, lunch, fika med henrik och ett besök hos frida och hennes små knoddar elsa och annie. I morgon bär det av till lammåsa,har ingen aning om vart det ligger men där ska vi i alla fall bada Ida, jag, Henrik och Nisse..det ryktas även om att en flaska coconut-oil ska med :) steeeek !

slut för idag

~L.E

mot cecil!

sicka sega ben man hade idag ! men promenaden här ute var lika underbar som alltid :) nu ska jag fixa mig för en dag på stan med Ida och det bästa av allt, fikan på CECIL :)



~L.E


nytt rekord

ååhhh detta var den bästa sömnen på länge..huset hos pappa är svalt och skönt och det är helt tyst här ute på landet! jsag slog nytt rekord, sov till 7.20 det var länge sen sist vill jag lova och då ska tilläggas att jag gick och la mig strax efter tio igår..jag behövde detta! drömde en fantastisk dröm om att jag var tillbaka i Sydney och klättrade på bron :) jag trivdes som aldrig förr, jag hade inte ens sagt upp mig från jobbet (!) hade bara tatt en flygstol helt själv och stängt av min mobil och kastade jobbmobilen från bron ner i havet..haha.. uppdaterade på facebook och skrev Im in Sydney BITCH !! någon som är trött på jobbet och längtar bort?! ;) aja idag är humöret på topp, ledighet hemma i Vetlanda behöver man verkligen ibland! har bara lite ont i benen och ryggen sen löpningen igår men det tänkte jag mjuka upp nu under min morgonpromenad här ute bland kossorna :)



later

~L.E

ViLjA

jisses..direkt när jag kom hem hit till pappa så snörade jag på mig löpaskorna..jag hade panik efter att ha legat still i solen idag och sen suttit still 4 timmars resväg hem + att helgen inte var den bästa för kroppen. pappa ställde jobbiga frågor också så det var bara att ge dig ut annars hade det blivit krig och sura miner, inte för att han var jätte jobbig men med min dagsform idag så kunde det bara sluta illa..

det händer typ bara 2 gånger om året jag löper runt sjön. kan lixom bara göra det när det känns rätt. om man är lite förbannad går det ännu bättre. idag var en sån dag, så jag passade på..det är en sån förbannat jobbig jävla runda att om man inte har viljan går det vekligen inte.. jag tog mig hem men det är tur man är så tjurskallig som man är! nu dröjer det nog ett halvår innan jag ger mig på rundan igen..haha

nu blir det sängen..löpningen var grädden på moset. jag deckar snart!

god natt


~L.E

spotifyar, facebookar och bloggar


att ta med datorn är nog det bästa jag har gjort, speciellt idag för idag går hemresan segt !det kommer dock upp ett medelande innan man går ut på nätet som säger att jag surfar på ett annat nät än mitt hemnät så en roamingavgift kan tas ut..aja...pengar är det enda jag har ;) nä men det får det fasen vara värt i så fall.. hoppas bara inte pappa säger eller frågar fel saker sen när vi ses för då får jag nog ett psykbryt..hehe..ibland kan det vara jobbigt med föräldrar som tjatar, det vet vi ju alla !speciellt när man inte är på humör, det är jag inte idag..men man kan ju inte alltid ligga på topp! så idag blir det inga diskusioner om framtiden, plugg och jobb och sånt..idag vill jag komma hem och bara vara ! snart framme 30 minuter kvar...

~L.E

I'm at växjö central



väntar på bussen som går om en halvtimma och om 2 timmar är jag hemma..lite komiskt att det tar 1½ timma att köra hem med bil..denna resa tar mig nästan 4 timmar..hurra hurra !

~L.E

Im leaving


denna gången bjuder jag med mig min dator hem till vetlanda! ska packa ner den i min fina dataväska nu..kanske hörs på tåget eller så blir det ikväll ! chiiiaaaoooo

~L.E

märkligt

jag började bli lite rastlös här hemma nu. ligger och steker i brassestolen samtidigt som jag kör sista maskinen tvätt. började fundera på om jag kanske skulle åka hem till vetlanda lite tidigare idag och gick in på nätet och kollade priser och avgångar..helt sjukt, om jag tar ett tåg som går om 2 timmar kostar det nästan 500 kr ! tar jag den avgången jag har planerat kl 15.30 istället kostar den 180 kr...ja jag stannar nog hellre här lite rastlös men sparar 320 kr..

later

~L.E

monday morning

asså det är tur att man är ledig idag för huvudet hänger inte riktigt med känner jag efter denna helgen men kul har det vatt :) lite seg och sliten men har ändå varit uppe sen kl 7 fast har inte presterat så mycket.fastnade på facebookchatten hehe men nu ska jag ta mig i kragen..dax att packa väskan ! halv 4 drar jag till vetlanda. ska bli lite skönt..längtar efter golfrundorna med pappa ! avkopplande, om allt går som det ska vill säga..hehe.. drygt att packa bara..vädret vet man ju inte hur det blir och till helgen ska vi till GBG och kolla på Pink också så jag är inte hemma på en vecka nu. det blir en tung väska..

later

~L.E

jag är hellre sårad av sanningen än lycklig av lögnen


nu är chokladen slut..ni MÅSTE prova den.den slår nästan center, då är det bra skit ska ni veta ;) geisha dreamy caramel.

nu ska jag ut och gå en mil eller två, är sjukt rastlös. här hemma har jag bara legat och kollat på kort, lyssnat på musik och stirrat upp i taket och tänkt för mycket i över 3 timmar nu !

over and out


~L.E

standing where you left me


skulle gå ut i trädgården..när jag öppnade min dörr låg detta vid mina fötter..
någon är tydligen ångerfull efter helgen..älskar choklad men jag vet faktiskt inte om det hjälper denna gången..

~L.E

pengar är det enda vi har..haha

då har man kört en tvådagars och ändå vaknar man innan kl 7, pigg som en lärka och har inte kunnat sova sen dess..mår inte ens lite dåligt (?) . det som egentligen skulle bli en middag för två, för frida och mig, blev till en kväll med rose', inget käk alls ( förutom fyllekäket när vi skulle hem hehe ), dans och avslutning i VIPhörnan med dricka som flödade ! med tanke på fredagens bravader där allt inte kanske gick som det skulle så var detta precis vad jag behövde. lite sviken och lite ledsen i ögat men en kväll med mina bästa tjejer gjorde att jag repade mig ganska lätt :) guld värda !


musiken var den bästa igår så det var svårt att sitta still, livat var det i VIPhörnan kan jag lova :)


jag och kvällens King i baren, eller rättaresagt hörnan!


så himla kul att ''gravidfrida '' ;) följde med ut igår! det var nog 2 år sen sist vi hade en hel natt ihop ! lyckat blev det :)

mina tjejer, det är grejer :)



har hakat upp mig på en ny låt nu också, Love the way you lie med Eminem och Rihanna..tummen upp !

later

~L.E



semestertider är bra tider

jisses jag dööööör så svettig och varm jag är..vet inte om det är vädret eller nattens bravader, troligtvis en kombination..phjuuu...är så varm att jag inte ens kan käka godiset som jag köpte innan..mår bara illa när jag ser det..

har spenderat dagen på stan med Sophie, frida somnade på soffan..hehe..shoppade loss lite inne på gina sen gick vi och käkade och då började man känna sig som människa..men nu, nu när jag är hemma igen och har chillat lite i soffan så börja jag känna mig risig igen..och ikväll ska man på att igen ;) nä det blir inget sjäslag här inte, ska bara ut och käka med Frida, men det är inte omöjligt att det slinker ner några öl, köpte visst ett 6pack innan som står i kylen ;)

nu ska jag gå och handla dasspapper !

later

~L.E

hur ärlig ska man va

usch vet ni..jag sitter här med lite ågren faktiskt, kvällen blev ju som den blev när det inte blev som det skulle om man säger så..aja...vill ni veta mer....ja gär sugen på en cigg?! då är det illa...vad kom det i från lixom?! nä fy...det blir inget med det inte !

har föresten hakat upp mig på annan musik nu föresten..nu spelas Monday morning med Melanie Fiona om och om och om igen och igen och igen....

later

~L.E


söndag?

nej nej det är lördag. men det tanke på gårdagens sjöslag så känns det som söndag..hehe..jag slapp dra ut till klipporna igen för gänget kom hem hit i stället så vi hade allsång i min trädgård och allt var på topp tills det börjades disskuteras politik..så korkat att göra det på fyllan, lätt att komma överens då lixom..nä..sen gick det väl utför hela kvällen..tråkigt men sant!  innan det var det i alla fall en kalas kväll :)

well well har sovit som en prinsessa i natt trots ovädret, vet att jag vaknade en snabbis och hörde regnet ösa och åskan mullra men jag slocknade igen och nu börjar solen kika fram..håller på att fixa mig, ska på stan med sophie och frida..känner mig inte helt hundra men lite mat i magen löser nog det!

har föresten blivit helt fast i Kent..spelar deras nya som gammla låtar om och om igen!
några favoriter:

gravitation
om du var här
kungen är död
spökstad
en himelsk drog
socker
utan dina andertag
skisser för sommaren
musik non stop

oj jag skulle kunna fortsätta och typ rabbla upp ALLA deras låtar...finns det någon som INTE är bra?!

vad vore livet utan musik

~L.E

skisser av sommren


här sitter jag...lyssnar på skisser av sommaren med kent och dricker öl! har suttit ute på stakholmen med philip 4 timmar och nu kom dom andra i sällskapet men nu var jag tvungen att dra hem på toa och hämta lite mer kläder...och dricka ;) ska strax dra ut till klipporna igen, tur man bor så nära ! :) niiiice

skål

~L.E

sommrigt


grekisk sallad och en kall öl blir dagens middag :) är det semester så är det !

~L.E

12.30 smäller det :)


sovmorgon, läppen är äntligen nästan läkt ( kan i alla fall skratta utan att den pricker och blöder :) ) 5 timmar på jobbet sen är det minisemester :) det går bra nu !

~L.E

sommar tider hej hej

vilken torsdag det blev..sist ni hörde från mig var jag rastlös som få--det fanns det visst en till som var, så vi slog våra kloka huvuden ihop och tog en fika, Philip och jag. kvällen smög sig på och i normala fall är det då jag drar till lokomotion och svettas i 2 timmar och sedan deckar på soffan..idag smygstartade jag i stället min semester och köpte öl med Philip, sen tog vi med oss dom och traskade ut till klipporna på stakholmen och njöt av sol solen och havet! nyss mötte vi upp frida och jonatan och snackade lite skit på thairestaurangens uteservering och nu är det dags för sängen, jobb i morgon men har sovmorgon så det ska nog gå bra :) 7.30-12.30 sen är det SEMESTERTIDER ! nöjd

god natt

~L.E

aktivera mig

slumrade en timma i brassestolen och har tvättat lite nu..myrorna börjar krypa i kroppen! rastlös i vanlig ordning..inget direkt stekväder just nu. funderade på att gå en sväng på stan men är ju inte ens shoppingsugen.hungrig är jag dock men det är ju så förbannat tråkigt att laga mat till endast sig själv..går väl ner på stan och köper en glass, två flugor i en smäll, fördriver tid och lunchen fixad ;)

~L.E

färdigjobbad

god morgon där ute ! jag är nyss hemkommen från jobbet. hoppade över min frukostrast idag så jag kunde sluta en timma tidigare :)

solsken ute idag men inte lika varmt som det har varit innan..lite trisst faktiskt, jag gillade hettan..förrutom när man skulle sova eller träna då..aja inget väder att klaga på i alla fall , solen skiner och allt :) funderar på att ligga i trädgården idag, tror att man överlever där idag utan att behövad bada, det blåser ju lite skönt och samtidigt kan jag passa tvättmaskinen om det finns nån ledig tid..vi får se vad som händer...

later

~L.E

varför utsätter jag mig för detta?!

det fanns verkligen inget sevärt på tv när jag sappade. det blev kanal 5 som fick ståpå medan jag fixade mina naglar och heltplötsligt började ett program som heter Livet på BB. jag blev helt fast, trots att jag har lovat mig själv att inte kolla på sånna program..jag sitter här och svettas, mår illa, börjar nästan gråta, är nervös och helt uppspelt..huuuu...jösses vad jag är imponerad av alla mommor där ute som har gått igenom detta!! modigare och starkare än hårdaste killen inne på kåken lixom..åh vad jag älskar min lilla mamma kände jag nu :) fy fasen för att föda...MEN VARFÖR KOLLAR JAG ??!! jag ä ju skit rädd nu..detta är bättre än en skräckfilm.... haha

~L.E

phuu



jag höll bOkStAvLiGeN på att koka över på träningen idag och drack 1 och en halv liter vatten under passet !! jösses..solen och värmen tar mer på krafterna än man tror! det var skönt att köra igenom kroppen i alla fall..eftersom jag inte tränar lika många pass nu under semestertiden gäller det att verkligen ta ut sig totalt när man väl är där men det är ju inte så svårt i denna hetta ! nu hade det suttit fint med några kalla..gick igenom stan på vägen hem, alla ueserveringar var smockade...ååhh...jag önskar verkligen att man hade sommarlov igen...tänk..inga bekymmer, ingen stress och ingen ångest på över 2 månader ! lovely....but those days are gone! nu är det vatten hela kvällen som gäller för det är jobb i morgon men bara till senast 10.30 ! saknar mitt gamla schema som bara den..då hade jag nästan bara sånna tider ju..nu får man passa på att njuta när dom dagarna väl är här, tur man har lyckats pricka in dom när det är superväder i alla fall :)

nä nu ska jag ta mig en kall........dusch...

over and out

~L.E

semester it is

yes yes yeeeeeees!

efter jobbet idag så traskade jag iväg till stummis för att bada och sola, gick dock dit själv idag för jag var så jäkla trött och förmodligen inte mycket till sällskap ..hehe..vaknade inatt helt dyngsur av svett och en läpp som blödde..suck..sen låg jag vaken nån timma och vips, sen ringde klockan och jag skulle upp innan tuppen och jobba..när jag precis hade slummrat till under solens strålar så ringer jobbmobilen..blev lite småsur först men när jag svarade och insåg att det var Petra från planeringen sken jag ikapp med solen, glada nyheter.. min tisdag nästa vecka fick jag tillslut ledigt ändå :) nu kan man slappna av och göra vad man vill från och med fredag och 10 dagar framåt ! härligt ska det bli...

nu blir det något mindre härligt, hehe..träning..phuu vad jobbigt i värmen men ack så behövligt dessa lata dagar :)

later

~L.E

restless



gaaaah! det där med att skippa träningen och mysa i soffan ikväll i stället gick snett..jag är rastlös som aldrig förr och har tusen myror i kroppen..ge mig lite action! jag mår verkligen inte bra av att bara vara..jag blir typ deppig..aja, bara att snörapå sig skorna och rasta mig själv en runda så jag blir lugn..dags att promenera mera, i brist på annat...

~L.E

sol i hjärtat sol i sinnet !

jag har haft en sån fantastiskt härlig dag ! fick sällskap av Philip ner till havet och där har vi solat ikapp hela dagen och badat en massa sen drog vi till Waynes och käkde lite och nu är jag hemma och hoppar faktiskt träningen ikväll för det känns lite obehagligt med 1 timmas spinning i denna hetta..kanske blir en promenad eller så myser jag bara i soffan..åååh vad jag älskar lediga dagar på sommaren !


philip och jag en sommarnatt, eller morgon kanske jag ska säga,här hade han slängt i mig i vattnet med kläderna på, jag tappade min sko så den har han dykt och letat efter idag...utan resultat..haha..men vad är ett par skor när allt kommer omkring? :)


take care

~L.E

hatar läppen


kände hur det blev blött på läppen, yes där sprack den upp igen..fan så trött jag blir !
pusskalas kan man ju glömma varje sommar , resten av sitt liv....

~L.E

oj då !

detta trodde jag faktiskt inte, inget jag hade räknat med... jag har blivit antagen till mäklarutbildningen i malmö i höst ! wiihooo... är riktigt nöjd, den utbildningen är ju ganska svår att komma in på nu för tiden !! är verkligen jätte sugen på studentlivet och hade jag kännt att detta var rätt hade jag hoppat på utbildningen direkt, men nu är ju grejen så att JAG VET INTE VAD JAG VILL BLI..... tänk om jag tackar nej, ångrar mig och inte kommer in när jag söker nästa år....typiskt! har egentligen inget bättre för mig i höst så plugga hade verkligen varit kalas..men..nä...eller...äh kan ju inte börja plugga bara för att plugga....fast fasen så kul det hade varit....

nu ut på promenad och grubbla...

~L.E

formen var bäst innan sommaren

på senaste har jag kännt att jag har tappat formen lagom till att man ska skutta runt i bikini på beachen och det är varmare än varmast..typiskt...men sommar är ju för mig och för många andra, glass, rose och lata dagar! det blir ju inte bättre av att lokomotion har lagt upp ett sommarschema med mindre träningspass..men å andra sidan, hur kul är det att gå in 6-7 dar i veckan och köra 2 timmars träning när det är sommar? nääää...det är nog lika bra att schemat ser ut som det gör! en timma, 4 dagar i veckan får det bli nu när det är semester tider så man hinner njuta av dom veckorna vi faktiskt har helt underbart klimat här i sverige ! sen får bikinin sitta hur den vill.. lägger i en extra växel igen med träningen när höstschemat börjar i augusti i stället så har man bra form till jul kanske..haha..typiskt för då gömmer man ju sig ändå under stickade tröjor och grejer..aja nu har jag precis städat lite och ska ut på en promenad för att sen lapa sol hela dagen ! :) lata dagar....

later

L.E


morr !

nu är jag arg..detta är såå störigt! jag hade ju hittat en på mitt jobb att byta arbetspass med så jag skulle jobba i morgon och sen kunna gå på semester på fredag men när jag pratade med planeringen idag så sa dom att bytet inte är godkännt..suck ! på grund av att johannes ( min kollega jag skulle byta med) inte får 11 timmars vila mellan passen han ska jobba om han byter..han får bara 9½! så nu måste jag gå in och jobba en dag under semestern.tänkte åka hem till vetlanda mån-fre men nu blir det väl ons-fre..KUL!! tack, hemskt mycket tack. nu vet jag ju att jag inte tänker ställa upp nästa gång planeringen behöver någon som jobbar extra, glöm det ! ska ta ut min illska på träningen strax, sjukt svettigt lär det bli också..sitter här i bikini och svettas ändå, av att bara vara ! men jag älskar värmen :)

over and out

~L.E

svett svett

urk..det var ju inte jätte skönt att springa på stan i denna värmen med uniformen men jag blev i alla fall 2 klänningar, 2väskor och 2 halsband rikare :) nu ska jag snart ta mitt tåg hem till karlskrona och sluta..blir att slappa i brassestolen eller ta ett dopp!

later

~L.E

el fel !

GÖTT !! el fel i hässleholm vilket innebar att tågtrafiken stod stilla idag på morgonen, så jag kunde inte ta mitt tåg till malmö, sov en timma på kontoret i karlskrona i väntan på att tågen skulle börja fungera igen. nu har jag åkt tåg med en kollega till kristianstad så nu sitter jag här och väntar på ett tåg som går 12.45, det ska jag jobba på hem till karlskrona och sen sluta :) det blev en skön måndag på jobbet..hehe...

nu ska jag strax bege mig upp på stan här i kristianstad och fördriva lite tid :)

later

~L.E

1 vecka kvar till frihet

jag har lyckats byta bort mitt jobbpass tidagen den 20de, jag ska jobba denna tisdagen i stället.. så nu på fredag går jag på semester! ååhh så gott :)

nu behöver jag choklad!

over and out

~L.E

drar till kastrup

god morgon ! hade en mycket trevlig afton med frida igår..vi var ute och käkade och kom hem nån gång vid tolv snåret..det var en mindre trevlig natt, vaknade vid 3 tiden och kunde inte sova för jag hade så satans ont i läppen, den var svullen, sved och pulserade..nu sitter jag på jobbet och ska jobba, är seg som tusen och är redan helt svettig i uniformen..det blir nog trevligt det här med typ 300 resenärer också och 30 graders värme..phuu ! huvudvärk har jag också men nu har jag klagat klart och ska bita i det sura äpplet medan ni kan äta frukost i lugn och ro och sedan bege er till stranden ;) ha en skön dag !

over and out

~L.E

barbröstade männ

när det blev på tok för varmt in the garden så tog jag en runda på stan med sophie och öppnade plånboken, jag köpte 2 klänningar och 6 trosor för ....*trumvirvel* ...500 kr ! billigt va ? ! :) nöjd ! sen drog vi ner till fisktorget och kollade på barbröstade männ som spelade volleyboll sm- deltävlingar och kollade på ännu fler barbröstade killar på läktaren :) men även där blev det för varmt och vi stod bara ut 2 matcher..nu är jag hemma och fundera på om jag ska göra nåt ikväll elle bara stanna hemma..frida ville hitta på nåt, grilla, ut och käka eller så...men jag vet inte..ska ju upp 6.30. det är visserligen sovmorgon men jag kommer ha sjukt mycket att göra på jobbet i morgon! det är det alltid i semestertider, folk ska resa och har noll koll på platser och biljetter..nä nu ska jag ringa frida och styra upp kvällen,,kan ju inte sitta hemma när det är 25 grader och sol eller hur? ;)






later

~L.E

vätskepaus


varför drog jag inte till stranden efter jobbet? jag ligger i trädgården och svettas som en gris..blir en liten stund till men sen drar jag ner på stan i stället och fixar lite ärenden,kanske köper en svalkande glass ;) här kan man ju inte ligga !en dag som denna skulle man haft pool !!  phu...

later

~L.E



mumsfillibabba

oj oj oj...nu spricker nog jobbkjolen snart ! har haft lång rast i kristianstad och då passade jag på att käka lite hotellfrukost, vi får den för 50 kr vi på vårt jobb :) men ack så mätt man är nu..om 10 minuter rullar jag vidare hem mot karlskrona. slutar 10.30 ! då ska jag vila lite i brassestolen om vädret tillåter..




later

~L.E

power

jahapp, då kommer jag inte kunna gå, sitta eller stå igen då på typ 2 dagar...AJ ! denna torsdag kördes det powertraining med en instruktör som tränar militärerna i stan..ja det var ju inte smärtfritt kan jag säga. han var och petade på allt man gjorde..gick man inte tillräkligt nära golvet när man gjorde armhävningar kom han och tryckte ner en tills man hade näsan i golvet och sen var det bara att ta sig upp igen..gaahh! denna hårda kille, som man hatade ( fast på ett bra sätt) under hela passet, sa något väldigt fint i slutet av träningen när vi hade avslappning som faktiskt berörde..

- Det ni har tagit er igenom idag ska ni vara stolta över. Ni är fantastiska människor, det enda negativa med er är det ni själva skapar om er i ert egna huvud, så sluta med det !


dom orden ska jag försöka bära med mig , det borde ni också göra !


nu ska jag sova för i morgon ska jag skutta upp ( läs försöka hasa mig upp ) ur sängen kl 04.30 för att jobba lite !

god natt mina vänner !

~L.E



smarrig middag?

10timmars passet gick förvånansvärt bra idag trots en svullen, pulserande läpp och stekande sol. jag passade på att springa på stan lite när jag var i helsingborg och hade lunch. hittade en fin sommartröja inne på Gina som var så söt så! när jag jobbade på vägen hem så åkte Sophie med mitt tåg hem från jobbet i Ronneby så hon följde med mig hem så jag fick slänga av mig uniformen och sen skulle vi gå och handla mat men först mötte vi upp frida också och hon ville till Hemmakväll och köpa godis..så vi traskade dit..jag som var vrålhungrig från jobbet kunde inte hålla mig och köpte en påse jag med..bra gjort linda...nu är påsen slut, jag mår illa och det lär inte bli någon middag idag....inte så lyckat för snart ska jag iväg på värsta träningspasset..well well..bara att bita ihop!

later

~L.E

finn ett fel


jaha...svaret är : - LÄPPEN !!

ser ni hur läppen är helt sne och uppsvullen ?! kul...verkligen skit kul..nu är det tillbaka igen, problemen med läppen och det värsta av allt är att jag vet att detta är bara början. först svullnar den upp och gör ont och sen kommer jag få varblåsor och sen kommer jag ha problem i nja 2-3 veckor..hurra ! suck...har tyckt att det har varit konstigt att jag har kunnat vara ute i solen ett tag nu utan att läppen har blivit cp..trodde nästan på allvar att salvan (mot herpes)  som sköterskan på vårdcentralen rekomenderade hjälpte, men tydligen inte..den har jag vräkt på varje dag. vad gör man? jag blir så jäkla trött..jag orkar inte med detta, det är verkligen skit drygt.när jag får sår på läppen sen så kommer jag inte kunna käka stark mat, inte kunna sova för läppen pulserar och jag kommer inte kunna skratta för då spricker blåsorna upp och det börjar vara och blöda...ÅÅÅHHHHH ! vem hjälper mig? vårdcentralen går jag inte till en gång till det är ju en sak som är säker...SUCK !

dags att sminkatill sig lite och försöka ''förmindska'' läppen..eller läppens vänstra sida ( bildens högra) för det är ju bara den som har svullnat...snyggt linda, snyggt !

jobb 7-17 idag också, yes, precis vad jag behöver ! bitter, njaaaa...en aningens sur faktiskt!

over and out

~L.E

typiskt

kollade lite väder nu med innan jag går och lägger mig..

fredag
den 16 julRegnRegn
Högsta: 18 C'


hurra hurra, då börjar min lilla semester..hehe..aja..ska bli skönt att vara ledig i alla fall men man kan ju hoppas att dom har fel !

god natt

~L.E

SINGEL DÅ ??!

om man ska välja civilsatus och man får dessa allternativen : änka, gift, ogift, sambo, skild.

vad gör man då om man är singel som lilla jag ?! väljer man ogift då eller? för änka är jag ju inte i alla fall, och inte gift heller, sambo har jag ingen och skilt mig har jag inte heller gjort.jag måste ju räknas till ogift då.. men det låter lite som om jag har en respektive men inte är gifta än..aja...det blir nog bra!


nu ska jag hoppa i säng.. jobb i morgon 7-17 hurra vad kul..not

synd förresten att tyskarna åkte ur VM nu...well well..

~L.E

fick ett samtal nyss

Petra på planeringen ringde mig nyss..jag fick semestern beviljad v 29, alla dagar utom tisdagen..attans..men jag kanske lyckas byta bort den med någon kollega. jag ska kolla det i morgon för om jag lyckas med det är jag ledig från den 16-26 ! wiihooo..10 dagar, alltid nåt :)

oj oj oj..känner mig helt plötsligt lite stressad inför semestern, det är ju så mycker jag vill hinna med dom dagarna. måste lixom få ihop allt så det klickar med vänner och familj..vill så klart hem till vetis, till göteborg och njuta lite här hemma med vännerna i karlskrona med, en tripp till gottland hade ju inte varit fel heller ( Ida ?! ;) ) och pappa vill att jag hänger med några dagar till tyskland ( vilket jag tyvärr inte kommer hinna känner jag) .. aja dessa 10 dagarna (om det nu blir så) ska jag i alla fall fira semester och göra precis det jag vill ! vågar man hoppas på att vädret håller i sig? troligtvis inte..men vad gör det. ledighet är ju inte fel :)

nu ska jag bytaom för nu blir det träning..lär bli svettigt!


någon utomlandsresa blir det i alla fall inte på semestern, det tycker jag den
svenska sommaren är alldeles för kort för. bättre att stanna hemma och njuta av den tid då vi äntligen kan springa runt i klänning och sandaler :) utomlands blir det på vintrarna för min del..det passar mig som fisken i vattnet, vi får väl se hur det blir till denna vintern...

over and out

~L.E

hemma igen


hej igen ! :) jag är redan hemma från beachen !! jag gick heeela vägen ut till Dragsö idag, där brukade jag och pappa alltid bada när jag var liten och vi hade alltid med oss farmors bullar och hemmagjorda saft, det är något utav dom bästa minnerna jag har från när jag var liten. idag blev det inte så lyckat, typiskt när jag för en gångs skull tar mig hela vägen ut dit..dät blåste det typ storm så jag låg där och huttrade en halvtimma sen fick jag nog och traskade hem. aja jag fick en skön promenad i alla fall och tog massa fina bilder med kameran på vackra karlskrona ! visar sen..

nu ska jag ligga på trädgården och steka i stället för där ute är det hett :)

later

~L.E

kungligt


jag kanske fortfarande ser lite risig ut men det har inte med förkyldningen att göra, det är bara det att jag inte har fixat mig än :)  idag mår jag TOPPEN !!

har sovit som en prinsessa, och drömmt att jag var en prinsessa också för den delen...hehe...jag drömmde att jag fick gå ut och shoppa vilken klänning jag ville med självaste kronprinsessan viktoria ! sen drömmde jag om en gammal kärlek och om en tripp till göteborg med bästa vänner där vi köpte så många klänningar att vi fick beställa en bil med kärra att lassta på alla kläder på.. ja ibland undrar man vart man får allt i från.hehe.. skönt att ha härliga drömmar i alla fall för den senaste veckan har jag sovit oroligt och drömmt konstiga saker..

och i natt tog jag äntligen bort duntäcket också och sov bara med påslakanet, guuud vad skönt ! kanske därför jag sovit så konstigt innan, för att det har varit för varmt. varmt är det nu också så in i..... har precis städat lyan och solen lågpå in i lägenheten så jag är helt svettig. ska bli skönt att dra och bada. tyvärr är det ingen som är ledig som kan följa med och nu när jag är pigg och mår bra antar jag att jag kommer bli en aningens rastlös!

aja härligt att jag inte blev sjuk ändå, jag var lite orolig igår för då var jag lite risig där efter jobbet men immunförsvaret svek mig inte denna gången heller :)

nu blir det frukost!

ha en bra dag !

~L.E

nytta och fotboll

ikväll har jag såklart kollat på fotbolls VM men samtidigt gjorde jag faktiskt lite nytta. jag har uppdaterat och gjort om mitt CV lite. det var ju över 3 år sedan jag skrev det så nu har man ju lite mer meriter att lägga på listan :) kan vara bra eftersom jag känner ett stort sug efter att göra någonting nytt och utvecklas lite. jag tänker inte säga upp mig från mitt jobb jag har nu, det är jag för smart för ;) den lönen vill man inte bara kassta bort inte ! men man kan ju söka tjänstledigt och göra något annat ett tag.. vad det blir får vi se mitt CV är nästa klart i alla fall..ska finslipa det lite i morgon ! nu blir det sängen..

god natt !


dags för ny karriär kanske?

~L.E

kraften vart är du?


vilken skönhet va?! så som jag ser ut på bilden känner jag mig just nu..så jäkla trött efter 10 timmars jobb med resenärer som är virrigare än  virrigast, sätter sig på fel platser, hamnar i fel vagnar, inte lyckas köpa biljetter och blahablaha och täppt snok. jag vaknade dock pigg idag och trodde jag hade lyckats motarbeta förkyldningen som jag kände var på gång men efter halva dagen på jobbet fick jag ont i halsen och blev hes och snorig..riktigt segt!

när jobbdagen var över ( för en timma sen) så hade det faktiskt redan släppt i halsen men huvudet är tungt och jag snorar lite fortfarande, kan fortfarande inte kalla mig sjuk men efter 10 timmars jobb så är jag definitivt inte pigg. jag skippade spinningen ikväll, inte så mycket på grund av min snoriga näsa utan mer för att jag var så matt och hängig efter jobbet och jag hade bara 30 minuter på mig att traska hem och byta kläder och ta mig till lokomotion. men nu har jag vilat lite här vid datorn i soffan så nu känns det bättre så nu ger jag mig ut på en långpromenad..

later

~L.E

work work

efter träningen tog jag en liten promenad i den härliga kvälls solen..då ringde min jobbmobil, och som alltid när den ringer tänker jag : ooh nej, vad har jag nu gjort ?! hehe. men jag hade inte varit olydig. jag fick bara gå ner till stationen och jobba en liten sväng. jag är ju utbildad kamrathjälpare och ikväll fick jag ett litet uppdrag. alltid lite oroligt att bege sig ut på sånna uppdrag för det kan verkligen gälla allt mellan himmel och jord som har med vår personal och välbefinnande att göra och det är alltid olika, nya saker så det är lite svårt att förbereda sig men det gick bara bra :)

nu ska jag dricka min proteindrink och snart hoppa i säng. jobb 7-17 i morgon. hoppas jag inte är sjuk..visst det är ju skönt att vara hemma från jobbet men jag vill verkligen inte må dåligt, det är inte värt det..är lite snorig nu men vanligtvis så bryter det aldrig ut på mig fullt ut, sist jag var sjuk var julafton för 2 år sedan tror jag men då var jag bara dålig 1 dag, juldagen var jag frisk igen :)

aja hoppas jag är pigg i morgon i alla fall, den om lever får se :)

god natt där ute !

~L.E

klippan havet och jag


idag har jag legat på min favorit klippa på saltö och bara vilat, helt själv. riktigt skönt faktiskt! vågade dock inte bada eftersom jag inte vill bli sjuk nu. är ju lite halv risig idag..ikväll blir det träning, då svettas jag nog ut skiten. det brukar fungera på mig :)

over and out !

~L.E

vila

fick sluta en timma tidigare på jobbet, bytte ett tåg med en kollega :) nice ! nu har jag käkat lite frulle och ska packa väskan för stranden. eller strand och strand, jag går nog och lägger mig på min klippa ute på saltö, bredvid stranden. då slipper man sanden, barnen och allt stök och bök. jag tänkte nämligen sova lite. natten har ju varit den drygaste på länge. även att jag gick och la mig vid nio så är jag inte utvilad det minsta eftersom jag vaknade var och varannan minut. är fortfarande lite tung i huvudet och halsen känns inte riktigt som den ska..tror det är för jag smakade av johans potatisgratäng igår när vi var ute och käkade, han har ju varit krasslig nu ett tag..aja..lite sol och vila kanske gör susen :)

later

~L.E

hett och svett

idag mår jag inte som jag ska.. har vaknat tusen gånger i natt och är svettig som aldrig förr, magen är uppsväld, lite rosslig i halsen och huvudet väger bly ! urk..törstig som en kamel är jag också.. antar att det är vädret och lite bivärkningar sen helgens bravader med för lite sömn, lite rose' och massa stek i solen...well well...jag kanske kommer igång lite senare idag, eller så blir det en sån där pissig måndag..lutar åt det tror jag. men bara jag överlever jobbpasset nu , som jag tror jag gör eftersom det inte är så långt, slutar halv 11, sen kan jag sova i solen resten av dagen. fast just nu känns det som jag skulle vilja lägga mig i en frysbox och sova, jag kokar snart över av värme !

just det ja, God Morgon på er :)

later

~L.E

ZzZzZzz

oj oj oj..såhär trött som jag är nu minns jag inte sist jag var..har verkligen kämpat nu sen jag kom hem för ca 1 timma sen för att hålla mig vaken. man kan ju inte krypa till sängs redan kl sju men det hade varit skönt ;)

dagen har spenderats ute i solen på stumholmen i gräset vid havet med frida. vi har badat, käkat glass och fått panik-skratt-attacker , sånna som man bara kan få ''dagen efter'' och badat lite till ! bada är verkligen det bästa att göra när man har festat natten lång. kroppen blir pigg och vaken igen. när jag var färdig stekt för dagen så tog jag sällskap upp till stan med Johan och Smulan som också hade badat, sen satte vi oss på Stars and stripes på uteseveringen och käkade lite mat. nu sitter jag här hemma och är SÅ nöjd med min helg :)  

ska äta lite choklad nu som pricken över i:et på dessa onyttiga men underbara dagar !
sen blir det sängen...mmm lääängtar !



~L.E

grillmästaren



igår var en mycket lyckad afton med grill, rose , kubb och fest..den slutade dock lite väl sent för min del kl 5 ! jösses..vid den tiden ska jag vara på jobbet i morgon..urk ! måndagsångest..nu sitter jag här hemma och håller på att koka..är verkligen mega varm.vet inte om det är så speciellt varmt här inne i lägenheten men kroppen är ju inte som den ska när man har festat..ska hoppa i bikinin nu och traska bort till frida på stumholmen och bada, hoppas det känns bättre sen..

later

~L.E

idag tog jag den godaste ölen so far denna sommaren...



efter en morgonpromenad och träning så gick jag till stumholmen här inne i stan och där har jag och Frida legat och stekt på en brygga heeeela dagen ! angelina och claes kom förbi en sväng också. några dopp har vi hunnit med och lite öl och en glass har visst slunkit ner också ;)

gott med sommar !

nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig redo för en afton med brännboll, grillning, kubb och rosé...kan bli bra det här :)


~L.E

den gick inte

idag skulle jag vara lite ful och sno en tvättid ! eller riktigt så elak skulle jag inte vara men jag bara MÅSTE tvätta en maskin tvätt och tvättstugan är uppbokad men jag tänkte att om jag kilar ner och slänger i en maskin på morgonen vid 7 så är det ju ingen som tvättar ändå... helt rätt, det är ingen som tvättar då för det går inte..strömen slås inte på där nere fören kl 8..suck ! så där sprack min plan..aja nu ska jag ut på promenad innan det blir träning borta på lokomotion..jag får helt enkelt plinga på grannens dörr och fråga om det är okey att jag kör en maskin i eftermiddag..hoppas hoppas !

ut i soooolen !

tjaaaaaoooooo!

~L.E

gäsp

jag var tvungen att sitta uppe lite till eftersom det blev straffar i VM. spännande :) och nu har grannen sänkt musiken så jag slapp gå dit och klaga.. 

jag läste precis i aftonbladet nu också att i kväll är det stora barnmakarnatten – om 40 veckor ( alltså mars/april) blir det baby boom och så är det varje år! då slog det mig att någon gång mellan midsommar och denna helgen så blev lilla jag till för 23 år sedan..haha...tydligen har det med sol, bad, fest och semester att göra  enligt aftonbladet..ja där ser man :) så kan det gå !

nu ska jag hoppa i bingen... SJÄLV...så inga barn till våren i detta hem inte ;)


önskar dock jag hade en sån här liten sötnöt bredvid mig i sängen i natt :)
mjaaauuu !!

~L.E


gottigottgott

denna fredagkväll har jag spenderat med goda vänner på stars and stripes i kvälls solen där jag har druckit ett glas rosé och ätit fläskfile' med klyftpotatis! mycket trevligt..dock låg medelåldern på 40+ så njaa inte så mycket att spana på..lite trist för en 23årig singel som mig..suck..annat var det i halmstad förra helgen :) well well..trevligt har vi haft i alla fall....

mindre trevligt var det att komma hem, grannen som är ganska nyinflyttad med utländskt ursprung har fest och spelar sin tattarmusik så att mina tavlor håller på att trilla ner och jag hör inte ens vuvuzelorna på fotbolls VM på tv ! kul, jag som tänkte krypa till kojs snart..vill vakna pigg i morgon och ta en morgonpromenad i solen innan det blir träning.. kan man knackapå och be dom sänka?! eller blir jag deras ''bitterfitta next door'' då`? känns nästan som jag skiter i vilket..klockan är fasen snart elva och jag är trött...jag ger dom tio minuter till, sänker dom inte så sätter jag fasen ner foten och säger i från..... OJ hörde dom mina tanka??! nu blev det tyst !! haha...jösses :)




näää fel av mig, nu drar dom igång igen..aja...tio minuter till sen går jag dit..

god natt på er !

~L.E

smultronställe


ååh så gött jag har haft det på klipporna vid havet idag ! anna kom förbi en sväng och för en stund sedan skjutsade hon hem mig, för jag kunde inte gå..aj aj aj mina ben och gump ! träningsvärken blir bara värre och värre.. nu ligger jag i trädgården i stället och ÄLSKAR min nya dator :) som ni ser går det lägga upp bilder med den, hehe..det går det nog med dom flesta men inte min förra för då hakade den upp sig hela tiden. men nu kommer ni ser mer av mig här på bloggen :) bra batteri är det också så här kan jag ligga några timmar och steka samtidigt som jag betalar räkningar och fixar annat i datorn, perfekt !

later

~L.E

flitiga linda



efter en natt med hemska drömmar och orolig sömn väcktes jag idag kl 06.00 av en sopbil utanför..ganska irriterande när man är ledig. eftersom det var omöjligt att somna igen så gick jag upp och gjorde lite nytta ! lyan är städad och min mega disk är diskad :) nu känns allt bättre och jag kan ta helg på riktigt !



solen skiner utanför så nu ska jag hoppa i bikinin och bege mig ut på promenad med mina ben och min rumpa som ömmar från träningen igår , ska se i fall jag hittar mig en liten mysig klippa vid vattnet..där ska jag ligga heeela dagen och bara vara..anna kommer förbi en sväng sen med när hon har vaknat, alla är ju inte uppe med tuppen :)

ha en härlig dag !

later

~L.E

crossfit

jag har varit med om något utav det jobbigaste ever..idag var det premiär för ett nytt träningspass crossfit, alla gymmets instruktörer var där plus några tappra av oss ''vanliga motionärer'' som alltid hänger på lokomotion vägade oss dit..ett rikitigt järngäng med andra ord och där viker man ju sig inte i första taget och visar att man är trött, men jag VAR TRÖTT så in i h*lvete..jag kommer inte kunna gå, sitta eller stå i morgon..kommer ligga raklång, det kommer förmodligen göra ont det också ! tur att jag är ledig..ska lägga mig på stranden och inte röra en fena..jag vet inte hur många upphopp, utfall, armhävningar och grejer jag har gjort i kväll..vi jobbade i 70 sec sen vilade vi 20 sec o sen körde vi 70 sec till osv..så under den timman jag tränade var det fasen inte mycket man vilade! man var ju i alla fall inte ensam om att vara slutkörd efterråt, det var nog ingen som kunde gå normalt i trappan ut från gymmet, inte ens instruktörerna..huuu..jag vill inte vakna i morgon, kommer göra satans ont..gott på ett sätt men man trodde ju man var lite mer tränad än så här efter alla pass man kör vecka ut och vecka in ! well well...

är i alla fall ledig i morgon lördag o söndag, ska bli så jäkla skönt för jag verkligen spyr på mina 10 timmars pass jag har på jobbet nu för tiden..det var bättre förr när jag fick hoppa upp innan tuppen! 9-19 och 6-16 är inte min melodi.....

nu blir min melodi sängen!



lite övningar från crossfitpass..riktigt såhär snygg såg man ju inte ut när man tränade direkt..


slut för idag, tack för idag !

~L.E

test



wiihoo här sitter jag med min nya dator och pillar lite..försöker bli vänn med den..hehe

fick precis igång min webcam i alla fall :)

~L.E

RSS 2.0