Nu har det börjat !!


mitt liv i mina väskor  plus en pastasallad i högsta hugg..kolla handbagaget..hehe..det går inte stänga så fullt är det. får packa om lite på flygplatsen, det jobbiga är bara att jag inte kan trycka ner så mycket mer i min stora väska för den ligger nog redan på övervikt..ooooops..


fick avskedspresent av Frida..hon känner mig om man säger så ;) perfekt..min resa på 14 timmar kommer gå jääätte snabbt nu..hehe!

hoppas ni hänger med mig nu här på bloggen. nu kommer den inte vara så trisst med alla mina ''to do'' listor, detoxkurer, gnäll om mina tåg och mitt schema och träning utan lite mer äventyr ;) hoppas jag i alla fall :)


later

~L.E

I made it :)

Fy f*n va gött ! jag är klar med ALLT :) som jag har kämpat för att äntligen nå denna dag..

tester på nätet, telefon intervju på engelska, stor gruppintervju uppe i stockholm hos Fritidsresor, sagt upp mig från jobbet, fixat lyan uthyrd och nu flyttstädad, packat ner mitt liv i förrådet och grejer i min väska för att klara mig i minst ett halvår utanför sveriges gränser.

allt detta plus massa massa mer ( ni vet väl mina ''to do'' listor jag har jobbat med hehe ) samtidigt som man har jobbat, tränat och umgåts med vänner samt tatt hand om sig själv..tankar hit och dit, val hit och dit. har varit sjukt stressigt och riktigt tungt vissa dagar men nu är jag sååå NÖJD !

mindre nöjd är jag över den resan som ligger framför mig nu. tågresa kl 20.38, framme på flygplatsen vid ett tiden i natt, vänta där på flyget som går 06.00 i morgon ( förhoppningsvis, jag döööör om det blir strejk och planet blir inställt ) landar på gran canaria runt elva tiden i morgon och då blir jag tilldelad ett boende med någon annan som jag inte känner. Sen på torsdag börjar en veckas utbildning på engelska. om jag tar mig igenom den så blir jag sedan skickad till en av Fritidsresors destinationer..kan bli allt från cypern, egypten till Thailand.. mig spelar det ingen roll ! jag är glad att jag har vågat chansa och nu ska testa ett nytt jobb/liv/land och träffa nytt folk !

hejdå lilla landet lagom ! Sverige är tryggt men ganska trisst..så känns det just nu i alla fall! kommer vara med blandade känslor jag lämnar Svea i natt...

har nog fortfarande inte fattat att jag är på väg om 2 timmar !

later


vink vink !

~L.E

det ser ju inte ljust ut !

Kaos i flygtrafiken till Spanien i morgon

aftonbladet.se

En spansk nationell strejk sätter stopp för flyget.

Flera fackföreningar utlyser generalstrejk i morgon onsdag.

– Det kommer att bli stökigt, säger Stefan Chatzopoulos, informationschef på Airtours.

Bland annat uppmanas flygplatspersonal att strejka, vilket kan leda till kaos i flygtrafiken till och från Spanien i morgon.

Flygbolag som SAS, Norwegian, Ryanair med flera kommer att påverkas. Även charterbolagen och deras resenärer kommer att drabbas av strejken under morgondagen.

 

 

okey..detta är så skrattretande! förvånar mig inte om jag kommer bli fast på Kastrup i flera dygn och aldrig komma iväg till utbildningen! det sköna är att det inte bara är jag som drabbas utan alla vi som ska på utbildingen från norge, finland, danmark och sverige sitter i samma sitts...

nä nu ska jag tokstäda och packa det sista ! sen hålla tummarna för att man kommer iväg..jösses!

~L.E


jalla jalla

sprungit runt på stan som en tok. brännt pengar på tråkiga ''bra att ha'' saker. hemma och vänder nu. ska ner till skomakarn igen som inte hade gjort klart mina skor när jag var där innan, suck.. gå hem till farmor IGEN hon var inte hemma innan :( sen köpa present, luncha, städa , packa, träffa frida ja och allt det där ni vet... 8 timmar kvar till avfärd!! inte så stressad eller så va.....

later

~L.E

inte rätt dag att vara trötter


omg! somnade vid ett snåre och skuttade upp vid 7. önskade att jag fick ligga kvar längre..just idag var sängen så jäkla skönt. sista morgonen in my bed ! well.. det var bara att ta sig i kragen. ingen tid att tänka idag. bra. skönt. har varit på ''gamla jobbet''  och skrivit ut flygbiljetten och träffat anna samt varit på waynes och käkat frukost med henne och tagit farväl !

Inser även att tvättningen av mina vita tygskor i maskinen gick åt h*lvete, får köpa nya nu på stan, samt köpa ny väska att ha som hanbagage. Gå till banken, posta brev, köpa lite ''bra att ha saker'' bla resorb ;) , besöka farmor, hämta skor som vatt på lagning, luncha och  säga hej då till Frida och Sophie, städa det sista här hemma, packa det sista, träffa min andra frida och ta farväl och till sist hoppa på tåget..

Nä just det ja en sak till, jag fick ett sms nyss, Linda vår vänn fyller ju år idag, ska vi kanske köpa något? Alla andra jobbar idag så jag tolkar smset som att, Linda kan du köpe en present till vår vänn idag, du är ju ledig...
Jösses, jag HINNER INTE !! suck..

later

~L.E

ni kanske tänker : varför är hon nervös?

Reseledare måste vara världens enklaste och framför allt roligast arbete. Inte sant?

Tänk att få ha betald semester. Och inte krävs det någon särskild utbildning. En reseledare behöver inte kunna så mycket.


Utom språk förstås. Några års universitetsstudier i ett par olika språk är naturligtvis en bra grund. Annars är det inte mycket en reseledare behöver kunna.


Utom sjukvård förstås. Det är verkligen inte dumt om reseledaren är sjuksköterska eller läkare. För att inte tala om mentalvårdare. Reseledaren måste kunna svara på vilka mediciner som hjälper mot solsting, värmeslag och förfrysningar. Diarréer och förstoppningar måste kunna lösas. Enklare typer av hjärtsvikt, nervproblem samt givetvis akut alkoholförgiftning.

De mediciner och sjukdomar som reseledaren inte känner till, lär hon/han sig snart. Resenärerna är mycket generösa när det gäller att dela med sig av sina sjukdomar och mediciner. Samt sina släktingars. Och vännernas. Annars är det inte mycket en reseledare behöver kunna.


Utom juridik förstås. Vad får och framför allt vad får man inte göra i detta land? Vi skandinaver är vana att det alltid finns någon som talar om det för oss. Det skall reseledaren kunna.

Får man smuggla äkta mattor, om man låtsas att man tror att de är oäkta? Får man gå nedför trappor utan att hålla i ledstången? Får man skratta utan hjälm och hur får man ut sitt ressällskap ur finkan? Annars är det inte mycket en reseledare behöver kunna.


Utom historia förstås. Det är väl ändå skamligt att betala massor av pengar och inte få en guide som åtminstone har Alf Henrikssons kunskaper.

Hade man velat läsa en massa själv, hade man inte valt en guidad busstur. Lite kan man väl ändå kräva. Annars är det inte mycket en reseledare behöver kunna.


Utom gedigen kunskap i matlagning och vin förstås. Några år i Grytthyttan skadar inte. När man reser till en ny plats vill man naturligtvis veta allting om traktens restauranger, vad som serveras, hur det är tillagat och vilket vin som passar bäst till vilken sorts mat. Har inte reseledaren varit på alla restauranger? Märkligt. Vad gör de egentligen år efter år på samma resmål? Solar och badar mest förstås? Eller åker skidor. Nej, det är inte mycket en reseledare behöver kunna.


Utom psykologi förstås. De är alltid några resenärer som blir osams, drabbas av paranoia, västerprasslar eller försöker byta sin fru mot ett par kameler. Sådant leder ofta till psykodramer. Vem skall kunna lösa detta, om inte reseledaren.

Att ha erfarenhet från dagis, mentalsjukhus och/eller socialarbete är inte dumt. Har man varit morsa eller farsa på stan, är det en fjäder i hatten. Annars är det inte mycket en reseledare behöver kunna.


Utom metrologi förstås. Hur blir vädret imorgon? Är det någon idé att åka med på bussturen eller passar det bättre att sola? Hur blir vädret i övermorgon och hur är vädret hemma? Regnar det i Sala? Vet inte reseledaren det? Märkligt. Man har väl betalat för att få lite service.

Nej, det är inte mycket en reseledare behöver kunna.


Utom lite administration förstås. Det handlar om enklare typer av kontorsarbete, som att ta hand om växling, deponering av pengar, ordna utflykter, bilhyror och vespor, arrangera välkomstmiddagar, barnpassning, kontakten med huvudkontoret i Sverige, skriva rapport och fixa rum, när det finns några.


Dessutom är det bra om reseledaren är utbildad musicalartist med författartalanger. Det gör det lättare att få jobb. Sjunga och dansa ska väl reseledaren ändå kunna. Man har ju inte rest på restplats. Lite show är det minsta man kan begära.


Nej, det är verkligen inte mycket man behöver kunna för att ha betald semester. Det känns skönt att veta att reseledaren inte är överbetald. Ett par tusenlappar i månaden. Brutto. Det är helt OK. De får ju mat. Ibland får de till och med ett rum som de får behålla hela säsongen.

 

Hittade lite skön läsning på nätet och detta lättar upp min stämning lite ikväll..hehe :)

 

~L.E


för här kommer alla känslorna på en och samma gång

I en tom lägenhet med regnet mot rutan så känns det ikväll ganska ensamt och vemodigt. I morgon är dagen då jag lämnar Sverige på obestämd tid och mot en okänd destination med främande människor och nytt jobb. Försöker hålla känslorna borta med hjälp av massa god mat, tända ljus och Idol. Jag känner mig riktigt nervös och har en klump i halsen. Men jag antar att om ca en månad när jag sitter där på min nya destination med massa nya vänner ( hoppas jag ) och har kommit in i jobbet lite så kommer jag ( förhoppningsvis ) tänka, jösses satt jag verkligen där i regniga kalla sverige och lipade över att åka där i från..haha..

~L.E

hej övervikt

okey, det går nog inte att ta med sig 17 klänningar...

fortsättning följer...

~L.E

hög tid

Min hyresgäst kommer hem till mig för att hämta en av nycklarna. Garderobsdörren står öppen och hon utbrister : OJ är det allt du ska ha med dig, det som hänger kvar?!
Jag : eehh näää lite av det ska jag plocka ner i lådor och ha här hemma.
Hon: okey men när åker du? var det inte i morgon?!
Jag: eehh..jaa joo..
Hon: ja då har du lite att göra då...

kanske dags att börja packa? men hur fasen ska man få plats med ett liv i en väska på 25 kg, för att vara borta MINST ETT HALVÅR ?!

ååhh...jag har nog inte riktigt insett att jag faktiskt åker i morgon !

skynda skynda , ingenting är omöjligt som Gunde säger..

~L.E

to doooooo

jag som trodde att jag typ är klar med allt inför i morgon inser nu att jag har faktiskt lite att göra..

plocka undan det sista i lyan ( och det är visst mer saker än jag trodde) , skriva ut flygbiljetten ( vart? jag har ingen skrivare ), hämta ett par skor som har varit på lagning, fixa med a-kassa, kvittera ut nyckeln till min hyresgäst, hälsa på farmor, betala räkningarna, föra över pengar till pappsen så han kan betala lite av mina räkningar som kommer dyka ner i hans brevlåda och PACKA.. har inte packat ner en endaste sak. jösses. ska vara borta i minst ett halvår och jag har typ inte ens funderat på hur allt ska få plats i min väska..lovar att jag kommer stå där i morgon innan avresa och slita mitt hår för att jag inte får med mig allt !! urk..

när jag tänker på allt detta så får jag ångest..vilken rolig måndag jag har framför mig. har i alla fall checkat av disken från i lördags, nu ska jag bara fixa rödvinsfläckarna på väggarna, drinkarna på golvet och tvätta ett par skor som någon visst hällt en drink i. typiskt nog är det dom vita tygskorna som jag skulle använda som jobbskor på Fritidsresor..håll tummarns för att det går att köra dom i tvättmaskinen !

later

~L.E

monday morning


Av det jag redan har fått höra så är jag inte den enda som har lite måndagsångest idag ! det sköna är att jag i alla fall är en av dom få som inte har något jobb att gå till och det känns ju jäkligt bra i alla fall :) sitter här med lite huvudvärk och noll motivation till att börja städa lyan efter lördagens bravader..tar några bitar av denna oförskämt goda chokladen och kollar på nyhetsmorgon en stund nu för att samla krafter..

i morgon går tåget mot flygplatsen.. JÖSSES !!

~L.E

myspys söndag

mmmmm! mat i kisstan, kollat på Berg flyttar in på web-tv, kollat på ensam mamma söker och nu burrar jag in mig under filten i soffan och det slår mig att en dag som denna lär jag inte ha på bra länge !! har gjort 0 knop idag och njutit av att bara ha mig själv som sällskap och lyckats med att ''bara vara'' en heeeel dag. olikt mig ! men kan bero på huvudvärken kanske..hehe.. men dessa dagar är som sagt nu förbi. om 2 dygn beger jag mig till flygplatsen och ska ut på nya äventyr..blir förmodligen att dela boende med nån annan reiserleiter , undra hur det ska gå. ensamtid på morgonkvisten och kvällskvisten är det bästa jag vet.. ska ta en chokladbit nu och passa på att njuta av min egen tid !

~L.E

klick

hade ju nästan glömt bort min kamera. kollade bilderna nu..var inte många (?!) jag som alltid brukar vara så flitig men eftersom jag hade tillställningen hemma hos mig denna gången så hade jag ju fullt upp med ( eftersom jag var en artig värd ) att se till att inga glas var tomma osv :) men några knäpptes det :


lugnt och stillsamt till en början..jag, flaskan och lite gott :)


sen började jag servera lite olika drycker, var ju tvungen att göra slut på allt här hemma eftersom det blir flytt nu..kanske därför huvudet inte hänger med riktigt idag..hehe


damerna i svart :)


vid halv 2 snåret


drinken i högsta hugg :) blandad av MIG såklart !


mindre lyckad gruppbild på angelica frida sophie och mig i min hiss..


utgång jepp jepp


fråga inte....det gick som det gick när det inte gick som det skulle!


ååhh jag vill ha käk , NU bums på momangen..orkar bara inte tvätta bort sminket, hoppa i kläaderna o begemig ut i regnet..hemkörning kanske ? hehe

~L.E

det börjar ordna upp sig på Borgmästaregatan 15

även att jag mått piss idag så har jag det ganska bra..ligger här hemma med datorn på magen i pyjamas ( har äntligen slängt av mig gårdagens blåsa ) regnet slår mot rutan, käkade chips till frukost vid 2 tiden, nu är det sen lunch/middag beståendes av godis.. ligger här och samlar krafter för att orka gå o köpa flåtmat :) jobbigt liv..hehe

det bästa av allt är att jag är ledig i morgon !! inget arbete..hurraaaaaa ! ingen ångest här inte .. eller lite synd bara att jag har vatt så dålig idag att jag inte kunde träffa Frida som jag hade bestämt dejt med idag men hon ska komma o sällskapa mig på tisdag kväll innan jag drar iväg med tåget mot flygplatsen i stället :)

nu ska jag fortsätta surfa runt här o snoka på nätet :) ansiktsboken är allt spännande den !! hehe..

later


middag ;)

~L.E

idag på fejan..

Linda Maria Therese Eriksson

Linda Maria Therese Eriksson ‎10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3.... snart SPRÄNGS nog mitt huvud !!

Linda Maria Therese Eriksson hej huvudvärk , hejdå sverige om 3dagar !! omg...




HAHAHA ! jag är rolig jag :)

igår på fejan

Linda Maria Therese Eriksson

Linda Maria Therese Eriksson jag kan inte hålla mig.. nu tar jag en kall öl :) fy fan va glad jag är !! skål

Linda Maria Therese Eriksson

Linda Maria Therese Eriksson är reda sugen på att korka upp ;) sista helgen hemma nu !


va det värt det?



14.43

kanske borde försöka sätta mig upp nu..byta kläder?

~L.E

va det lyckat om man kom hem nu ?! :)



09.34

~L.E

hon som slår klackarna i taket !


klar.. blev inte rakt, blev inte lockigt, det blev en blandning..den vita spetsklänningen är på och en flaska rose och en flaska rötjut ligger på kylning..undra vilken färg min klänning har när jag väl kommer ut ! vad gör väll det en kväll som denna.. nu ska det FIRAS !

skål !

~L.E

bildbevis - tjuvstart



kan inte hålla mig, SKÅL ! :)

( ska fixa nagelacket till ikväll så oroa er inte hehe )


~L.E

håret, kvällens fråga

sitter och funderar på om det blir rakt eller lockigt hår ikväll..? hmm...grubbel..

jag har verkligen inget vettigt för mig ..hehe

är i alla fall  sjukt sugen på att korka upp !! 6 veckor sedan det festades sist ! jösses :)

hoppas jag inte är allt för ivrig ikväll så det blir för mycket av det goda !!


kollade på gamla fest kort och hittade detta, fest här nere i karlskrona 3 månader innan jag flyttade hit för över 3 år sedan ! flaskan i högsta hugg..hehe..det var här nere jag lärde mig dricka vin, på både gott och ont ;)

later

~L.E

piggelin


pigg igen !

gött..trodde aldrig jag skulle vakna idag men efter lite städning här hemma och en dusch så är jag redo att möta min lediga lördag.. next stop blir Systemet, ska inhandla lite gott till ikväll.. visseligen är det redan fullt med flaskor att välja mellan här hemma som blivit över sen i sommras men inget som denna helg faller mig i smaken, det får bjudas bort i stället..tror ingen klagar ;)  framåt småtimmarna kommer nog även jag vara i dom flaskorna sippa lite..hehe...

later

~L.E

ZzZzzz

om man ränar med att jag sov i soffan igår så har jag sovit 12 timma i natt! vadå trött, hehe.. nu har jag precis kommit hem från träningen som jag trodde skulle pigga upp mig men jag är segast i stan. kan verkligen inte vakna till liv idag. för mycket sömn antar jag.. skulle egentligen en runda på stan med Frida och fika men hon hade fullt upp med kidsen och Jimmie nu, det var lite struligt där idag. well well.. en dusch kanske piggar upp mig och mitt humör sen blir det lite ärenden på stan. trisst att alla andra faktiskt jobbar denna lördag :( typiskt..

nä nu får ja rycka upp mig! ledig lördag för tusan :) sista helgen i Svea.. heja heja !!

later

~L.E

bakis

okey nu mår jag illa, vet knappt vart jag är eller vad som har hänt. typ minnesförlust. jag är lost ! undra hur jag kommer må på söndag när jag mår såhär av att bara ha deckat på soffan..hehe..måste somnat efter kanske max 5 minuter av idol..jösses..detta slår nog alla rekord ! frida ringde nyss och väkte mig och nu är jag klarvaken men ska skutta in i sängen , antar att jag somnar bums ändå..bra, så jag kan njuta av min lördag :) rolig fredagkväll man hade, inget firande att man har slutat jobbet inte...hehe..

god natt

~L.E

glädjeruset



lycka och spring i benen.. men lyckan varade inte länge..hehe...det var endast den första kvarten som jag flög fram sen vet jag inte varför benen strejkade men jag antar att jag brassadepå ganska rejält där i början eftersom jag var så glad och jag tog nog ut mig lite förtidigt. jag kan inte skylla på dom nya skorna i alla fall för dom var det inga fel på :)

nåja... jag tänkte att Linda du dör inte av att det är jobbigt att springa och  Linda du kan mer än du tror! VILJAN tog mig långt. eller långt och långt, löpte i alla fall på i 40 minuter men sen resterande tid av min timma jag var ute så blev det gång med lugn musik i lurarna genom staden som låg helt stilla..så jäkla vackert !





inte många städer man har det såhär fint mitt inne i stan , 1 minut hemmifrån !
fick en liten klump i halsen när jag spatserade här och tänkte på att jag ska lämna detta om 5 dagar..men sen tänkte jag på hur det kommer vara här om typ 1 månad.. kallt, blåsigt, mörkt och dött !  huuu...

och karlskrona ligger ju kvar, och jag kommer tillbaka :)

nu blir det myskväll i soffan..få se hur länge man kan hålla dom två blå öppna. har ju varit i full gång sen kl 03.00 idag på morgonen med mycket att stå i och mycket känslor..

slut för idag, tack för idag !

~L.E


slutstation



Efter nästan 3 ½ år  nådde jag idag min SLUTSTATION..sista biljetten är klippt , sista blåset i visselpipan är gjort, uniformen är nerpackad, utrustningen inlämnad och sista utropet har ekat i högtalarna !

fällde några tårar i morse.. dom bara kom från ingenstanns. jag var inte ens ledsen men helt plötsligt bara började tårarna rinna..hehe..

kändes vemodigt fram tills det firades med tårta på kontoret och jag hade fixat i ordning allt och kunde koppla av. då känndes det bara helt rätt ! :)

nu börjar ett nytt äventyr med utomlandsflytt i minst ett halvår.. men först mina vänner, först är det HELG ! :) är riktigt taggad för i morgon..då ska allt FiRaS !!

nu ska jag snöra på mig mina nya löpar skor och se vad dom går för!

lyckoruuuuuuus !! :)


~L.E


grädde på moset !

kladdkaka med grädde till frukost är inte fel :) 2 timmar kvar på jobbet.. man skulle haft vattenfast maskara idag, att jag inte tänkte på det..har redan fällt några tårar! det var oväntat..trodde jag skulle springa runt i ett lyckorus hela dagen !! :)

nu ska jag ut och klippa min sista biljett !!

later

~L.E


i morgon smäller det !

en riktigt seg dag på jobbet , 10 ½ timma..började ju med strul men efter lite möda och besvär så ordnade det upp sig senare. kom hem halv 6, drog till träningen som började kl 6 och nu är jag hemma i soffan och borde gå och lägga mig. men det känner jag inte för för 5 öre.. men ska upp i morgon kl 03.00 ! då ska jag packa ihop uniformen och släpa den till jobbet, städa ur mitt skåp, redovisa min kassa och sen jobba 4 timmar. sen blir det att åka till min arbetsledare i Kristianstad och lämna in uniformen, all utrustning, lämna in min kassa ( hoppas den stämmer hehe ) och bjussa på tårta ;)

Sista dagen på jobbet i morgon.. heja !

fick ett brev hem på posten idag med ett intyg från jobbet, ett helt A4 och det stod allt några fina rader :)

Som medarbetare är Linda en positiv, glad och vänlig person, med stor förmåga att snabbt ta egna beslut för att kunna utföra sitt arbete på bästa sätt.  Linda är en serviceminded medarbetare som fått beröm från kollegor och uppdragsgivare för sina arbetsinsatser i tjänsten. Linda Eriksson har utfört sitt arbete till företagets fulla belåtenhet, med hög servicenivå och under högt tempo :)

man blir nu nästan lite rörd när man läser ;)



det blir med blandade känslor jag traskar till jobbet i morgon..

~L.E

skojar ni med mig?

jag har inte ens hunnit börja jobba än och det strular REDAN ! jag fick precis reda på att mitt tåg inte startar nere på stationen så bussar är beställda och något annat tåg ska släppa vagnar till oss i Ronneby och massa bök.. trött jag blir, eller trött är jag redan..det har jag varit sen jag slog upp mina två blå..men det ordnar nog upp sig ..

nu ska vi se hur långt detta 10timmars passet blir på jobbet idag...

later

~L.E

I-lands problem

oohhh nooo ! för det första..mår illa av förmånga center..visste jag ju redan innan jag öppnade påsen ! urk


för det andra..denna är svår ! håll i er....



nu är det så att Skånefruar OCH Berg flyttar in är SAMTIDIGT på tv denna afton...
what to doooo ??!!


~L.E

övertid

jahapp då kom man nyss hem från jobbet..blev nästan 12 timmar där idag ! tågförseningar och kaos i Lund.. informationen ändrades var och varannan minut och jag visste inte mer än resenärerna.. jag stod där som ett frågetecken i över en timma, helt vilsen bland alla spårändringar och inställda tåg. hade jag inte vetat att jag endast har 2 dagar kvar på jobbet hade jag kokat över av ilska MEN nu rörde det mig inte i ryggen..jag tyckte till och med att det var skönt, eftersom jag just då förstod att jag verkligen har gjort rätt val :)

ska upp och jobba i morgon vid 7 tiden igen.. om ca 11 timmar. MEN som sagt 2 dagar kvar. I can do it ;)

nu tröstäter jag lite center och varvar ner med Idol innan det blir sängen!

over and out!

~L.E

morgon stund

vaknade vid 6 tiden idag, piggast i stan. sovmorgon på jobbet till 9.30. typiskt..men jag har varit ute på långpromenad nu i alla fall i solsken ! fick megajobbångest , hade varit helt lovely att vara ledig idag. men jag får bita ihop, sista gången jag jobbar detta pisspasset ! lite tråkigt att mitt schema ska förstöra så mycket av hur jag trivs på jobbet..för egentligen så trivs jag väldigt bra men som sagt, dessa tiderna gör att jag får sån ångest ! tur att jag har tatt mig i kragen och sökt nya vägar och inte bara stanna kvar, mår dåligt och går och klagar..

käkar frukost nu, knäckebröd med ägg och en kanelbulle samt ett glas mjölk. hur kan man lixom motstå att köpa en kanelbulle på morgonkvisten när man är vrålhungrig och det doftar nybakat i hela butiken? hejdå beach vinter 2010! aja orka bry sig... mår magen bra, mår jag bra...hehe..







ganska härlig morgon :)

oj, hög tid för smink och hoppa i uniformen nu  ! hemma igen 19.30...ALDRIG MER !! :) hurra hurra

~L.E

jag visst det !

på vägen hem efter träningen tog jag en lite omväg..solen sken ju så jag passade på att njuta lite av värmelampan :) kunde till och med ta av mig jackan! lovely... i alla fall.. när jag gick där slog det mig, jag har visst lite saker kvar att fixa med..precis som jag visste ! måste köpa nya ''jobb skor'' , kvittera ut nyckeln till min hyresgäst ( mer papper ) , säga upp facket, fixa tårta till sista dagen på jobbet och fixa lite annat smått och gott.. bra att jag har bloggen så jag kan kladda ner allt här för då glömmer jag det inte :) inte så intressant läsning för er kanske..men men..det får nu stå ut med nu i stressiga tider.. bättre läsning kommer när jag väl har lämnat Svearike för då hoppas jag ni följer mina dagar :)

nu blir det chill i soffan..ladda för jobb i morgon.. 9 - 19.. ÅNGEST i vanlig ordning..men jag får tänka att det är SISTA gången jag har det passet nu, fa faaaaen  så gött !! :)

~L.E

pusselbitar

Det börjar ordna upp sig ! känner att jag har läget under kontroll.. kan förhoppningsvis bara ta det lugnt i helgen och dricka vin och njuta av sista tiden i Svea :) har checkat av det mesta som går att checka av på listan..men det kommer säkert dyka upp nya saker som jag kommer på i morgon att jag måste fixa..lever i en ständig stress just nu. men för tillfället känns det som sagt som om jag har allt klappat och klart ( förutom lite småfix och packning), det gör mig lite nervös....så bra kan det väl inte vara? nää..säkert något som strular med det som är kvar på to do listan..

well well..efter lunch med anna och sen fika ( STOR negerboll.. mums ) så är det läge för den dagliga träningsdosen!

tjingiis

~L.E

checkis !

3 maskiner i tvättstugan - check

tele.samtal hemförsäkring - check

adressändring - check

skicka skattesedel - snart chek

skicka present till min lillebror ( födelsedag på måndag ) - snart check

duschad och klar - check , och nu drar jag till min hyresvärdskontor och hoppas på att hon är där , sen till brevlåda och posta mina brev, lite fler ärenden på stan och tillsist fika med anna :)





~L.E

one week only

Grått grått grått ! yes grått så långt ögat kan nå idag när jag tittar ut .. suck.. lite solsken hade ju inte skadat. speciellt inte i lilla landet lagom som nu är ett land i djup sorg och förtvivlan sedan valet..hehe.. vi hade nog behövt se den stora gula lite så folk kommer på bättre tankar ;)

Om exakt en vecka sitter jag på tåget till Kastrup med livet i en resväska. denna väska är inte packad än ! har lite saker att fixa idag..känns som jag bara fixar, fixar och fixar..ni måste ju undra vad jag håller på med egentligen. hehe ! men det är mer att göra än man tror när man ska flytta utomlands. hade man fortfarande bott hemma hos mor och far, inte haft något jobb och fått allt sevrverat på silverfat så hade det ju bara varit att packa väskan och dra..men så är ju icke fallet..

Ett besök hos farmor hade suttit på sin plats kan jag känna. dåligt barnbarn som jag är.. jag tänker faktiskt att jag SKA gå dit varje vecka men får aldrig tummen ur..nu har jag en vecka på mig och jag SKA gå dit. idag, på fredag, på måndag eller på tisdag. så är det bara !

Nä nu springer jag ner i tvättstugan. ska tvätta mattor och lite handdukar.. yes nu vet ni det :) känner att min blogg är väldigt givande för mina läsare för tillfället..haha

later

~L.E


dagens snackis

Ja hela dagen har det traggats som valet..har dock inte mött så många som har varit överaskade eller arga över att SD har tagit sig in i riksdagen..kan kanske bero på att jag har hållt mig på jobbet innom i Belekinge och Skånes gränser ;)

Jag är ingen rasist men som jag skrev innan idag så tycker jag det är intressant att SD har kommit in i riksdagen och rör om i grytan.. Läste precis var Katrin Zytomierska skrev på sin blogg och jag håller med henne fullt ut..kunde inte sagt det bättre själv !

Jag tycker att det är bra att det gick som det gick för SD av två anledningar. Dels för att det är en väckarklocka och dels för att det så tydligt visar att media inte kan påverka allt. Och dels för att vi en gång för alla får det hela svart på vitt. Utläningar är inte så populära i Sverige. Anledningen till det vill jag inte spekulera i, men det är ganska uppenbart att det är så och det ska man kanske ta åt sig av? Det tycker jag i alla fall. Varför är det så? Hur kommer det sig att det finns så många människor som röstar mot invandrare? Svaret är ju superenkelt såklart. Det är fel i vårt system. Systemet är uppbyggt på ett sätt som gör att det det tas in många flyktingar (vilket är bra) (det tror jag de flesta håller med om), som hamnar fel (på grund av bidrag tror jag) och sen stannar i det här onda mönstret. Lär sig inte svenska, acklimatiserar sig inte i vårt samhälle, kanske blir bråkiga och kriminella... vad vet jag vad som sker med dem, men tydligen är det inget positivt eftersom så många inte tycker om dem. Men det är så. Det är ju fakta.

Nu är valet klart och SD ska in i Rikstagen. Vad händer då? Alla tar avstånd från dem. Är inte det så typiskt Sverige? Vi har en demokrati, men när alla sagt sitt så ska det inte gälla ändå?? Nu får man gilla läget. Folket har bestämt att SD ska vara med och bestämma och då ska de få vara det tycker jag. Jag tycker att det är omoget och oproffsigt av de andra partierna att vända dem ryggen. Gå ut ur sminket bara för att Åkesson kommer in, sluta fika om en Sverigedemokrat kommer in i fikarummet? Jag blir mörkrädd när jag lyssnar på våra politiker. Hela valvakan kändes det som om det var BigBrother på ett dagis. Och varför vad det ingen som ifrågasatte? Varför var det ingen som sa "Folket har röstat fram dem. Vi lever i en demokrati. Ska de då inte få vara med och bestämma? När folket vill det?"

Näe... Istället satt de där och snyftade om att det är så hemskt och förargerligt. Men va fan kom igen. Ta tag i saken istället. Sätt er ner och disskutera med Åkesson han verkar inte helt oresonlig. Det är de där supertragiska Mona och Lars som inte är det. Sitta där med armarna i kors och sura som små barnungar är vad de gör. Och att hon inte avgår??? Hur jävla många bevis behöver en människa för att förstå att hon inte är populär? Hos någon. Lite narcissistisk kanske?

Äe, jag tycker att det är bra det som hänt. För att det rör om. För att det visar hur läget faktiskt ligger till. Och för att det måste få politkerna att inse att de totalt misslyckas med sin politik. Nu gäller det för Alliansen. Nu har de fyra år på sig att bygga ett trevligare Sverige där folk inte röstar på ett främlingsfientligt parti.

Lycka till Alliansen! Jag håller tummarna.

http://www.finest.se/katrin

Yes precis så tycker jag, orkar inte snacka mer om valet..svenska folket har sagt sitt..
lika så jag om detta val och nu sätter jag punkt.


Nu är det soffläge som gäller efter en seg dag på jobbet men med träning som var fantastiskt bra :)

over and out!


~L.E


blå smurf innerst inne så får vara nöjd

lugnet efter stormen idag? njaa..forfarande kuling i svearike på grund av valresultatet verkar det som ! jag tycker det är intressant och se hur dom löser detta i riksdagen.. folket har ju sagt precis vad dom tycker, så är det bara ! dom fick svart på vitt igår..

obildade eller inte, det finns nog en poäng ändå, det råder redan arbetslöshet i detta land, det råder redan bostadsbrist och vi har redan tillräkligt med folk att ge bidrag med våra skattepengar..i Blekinge blev SD tredje största parti ! så kan det gå..

Sverige är så snällt så snällt. Men ibland måste man kanske tänka lite på sig själv..

nog om det , intressant att det blev som det blev i alla fall..det rör om i grytan !

här sitter jag i soffa och har sovmorgon till 9.30 på jobbet. funderade på en promenad men det regnar och jag känner mig lite seg så det blir en lugn morgon. lika bra det kanske. jobb till 17.30 sen blir det träning direkt 18.00 så jag spar på krafterna :) hungrig som en varg är jag så nu blir det frulle, sen ska jag seöver min ''to so'' lista och fyllapå den med grejer som ska fixas denna veckan. det drar i hop sig nu..

drygt en vecka kvar här hemma! blandade känslor...  :)

~L.E


typiskt

olägligt att bli sugen/hungrig när klockan börja närma sig natt och sängen kallar och kylskåpet ekar..

well well, det måste vara det spännande valet som gjort att min hjärna och kropp har fått jobba med tankar hit och dit och adrenalin chockar till höger och vänster, där av utmattning och hunger..hehe !

nä nu ska jag hoppa i säng !

svenska folket har fått säga sitt idag..hur det blir nu, ja det undrar vi alla...den som lever få se!

god natt

~L.E

valvaka på högsta nivå

demokrati? är det inte det som råder här i svearike? jag blir minst sagt förvirrad.. hela det här valet handlar om sverigedemokraterna, att det är katastrof att dom får så mycket röster..

jahapp men om dom nu får det, ja då är det väl så folket tycker..och är det inte det som demokrati är? att alla ska få säga sitt  ? eller har jag missat poängen? kan partierna sluta kasta skit på varandra och ''mobba'' vissa partier..

om sverigedemokraterna får massa röster, ja då är det väl uppenbarligen något som är fel i landet? ta tag i det i stället då för att snacka skit om partiet.. jösses vilken röra !

jag kollar på valet för att jag vill se vad svenskafolket tycker, jag orkar inte sitta och höra massa smutskastning på Sverigedemokraterna. folket har väl röstat på det partiet dom vill av en anledning.. ge mig en lugn, trevlig och spännande valvaka nu tack !

over and out

~L.E

mitt knark!

Nu har jag åter igen fått min dagliga dos av träning ! pratade lite med Ulrika ( favorit instruktören ) om min träning som går väldigt bra just nu .. formkurvan går upp upp upp för varje vecka :) vi kom även in lite på kroppens endorfiner också eftersom jag blir på väldigt dåligt humör om jag inte har tränat på 2 dagar och jag undrar hur det kommer gå för mig nu när jag flyttar om jag inte kommer kunna träna lika mycket..jag kommer antagligen bli lite bitsk av mig ..hehe..

Det förklaras med att: endorfin utsöndras vid skratt, stress och motion och endorfin anses ofta vara kroppens eget morfin (som man blir beroende av) eftersom det ger ungefär samma effekt, det lindrar smärta och påverkar vår lust till att äta, sova och dricka. jag anser mig vara lite beroende av att få min dagliga dos av endorfiner för att må bra. detta har utvecklats av all min träning. men så länge man mår bra av träningen så är det inget farligt alls :) fortfarande oklart dock hur det kommer bli med humöret när jag drar iväg. förhoppningsvis är det så pass stressigt på mitt nya jobb , att min kropp kommer att utsöndra massa endorfiner ändå trots att jag kanske inte kan träna så mycket..sen kan jag ju hoppas på skratt i mängder för det påverkar ju också endorfinerna ! annars får resenärerna helt enkelt försöka stå ut med en riktigt bitch ;)

yes här fick ni lite träningslära i bloggen ! vassegooo :)

nu blir det soffläge, ensam mamma söker samt valvaka. sovmorgon i morgon till 9.30, kors i taket.. 4 dagar kvar på jobbet!! 9 dagar kvar i Svea..

~L.E


dagensrätt - rösträtt och hälsovåfflor

Mätt som en plätt ! Idas ''hälsovåfflor'' ( jag förstörde det nyttiga med att ha grädde och bär på mina, men valde i alla fall bär i stället för sylt ;) ) till frukost och nu har jag käkat kyckling med potatilssallad samt lite bär och grädde till efterrätt eftersom jag hade det kvar i kylskåpet..

Ida har åkt hem och jag är rastlös i vanlig ordning ! ha varit härligt att ha haft en vänn här som är precis som jag. vi gick på bio igår kväll, Inception. Heltklart en bra rulle men Ida och jag var tröttast i stan och det var med dom tröttaste ögonen vi kämpade oss igenom filmen. när vi kom hem somnade vi bums och slog upp våra ögon vid halv 7 tiden, sen låg vi och drog oss lite men vid halv 8 skuttade vi upp och traskade ut på promenad i blåsten innan det blev frulle ! som sagt, Ida och jag vi drar lika där på morgonkvisten ! gött :)

Våfflor blev det innan det var dags att rösta och aldrig har det kännts så gött och viktigt att få göra det ! sist ( min första gång jag röstade) var jag inte så insatt, jag gick fortfarande i skolan och hade inte kommit ut i verkliga livet än så då röstade jag blankt...

denna gången var det annorlunda och jag önskade att min röst vägde tusenmiljoner gånger mer än alla andras..hehe..kändes i alla fall jäkligt gött att få lägga min röst och visa vad jag tycker ! den som inte gör det IDAG , ja den får fasen skylla sig själv..kom inte och klaga sen..så tycker jag det är med allt här i livet, går man bara och klagar och är missnöjd och man inte gör något åt det eller inte vågar stå för sina åsikter, ja då får man som sagt skylla sig själv ! Så ni som fortfarande inte har röstat, ta er i kragen NU !!

Jag älskar att få säga vad jag tycker, det är på både gott och ont. Men folk vet ju i alla fall vart dom har mig då !

Om jag fick bestämma så skulle jag få Sverige på fötter på nolltid, jag har den rätta lösningen, så är det bara ;) tävlingsmänniska som jag är och eftersom jag verkligen har fastnat för en fråga i valet som har blivit viktig för mig så kommer jag följa valet ikväll med största intresse !!

men först blir det dammsugning ( Ida och jag var och köpte nytt dammsugarmunstycke till mig idag, hurra hurra ), söndagsträning :) och favorit programmet som får mig att le, Ensam mamma söker !


Idas hälsovåfflor som jag toppade med grädde och frysta bär :) MUMS !


och DU där ute som inte har visat vad du tycker än , gör det !! rösta, det är för din egen skull ju :)

later

~L.E

oh no !

jag gick förbi biografen nu i veckan och då stod det att Eclipse visades alla dagar kl 21.15 nu när jag kollade på nätet stod det INTE att den visades ikväll :( dom måste ha bytt filmer nu till helgen..suck..aja antingen blir det I rymden finns inga känslor eller Inception istället .. eller så blir det helt enkelt bara en film kväll i min soffa! well well..jag får dreggla över vampyrer nån annan dag då!

~L.E

oh no !

jag gick förbi biografen nu i veckan och då stod det att Eclipse visades alla dagar kl 21.15 nu när jag kollade på nätet stod det INTE att den visades ikväll :( dom måste ha bytt filmer nu till helgen..suck..aja antingen blir det I rymden finns inga känslor eller Inception istället .. eller så blir det helt enkelt bara en film kväll i min soffa! well well..jag får dreggla över vampyrer nån annan dag då!

~L.E

vips så var den jobblördagen slut !

jag hade glömt hur det är att ha ett normalt arbetspass på bara 8 timmar ! så jäkla gött..dagen gick jätte fort trots huvudverk och trötthet efter gårdagens bravader. jag HATAR mina 10-11 timmars pass.. detta kändes som rena semestern idag ju ! nu sitter jag med en godispåse i soffan och kollar på reprisen av The Hils :) jag tränar ju alltid söndagkvällar när det normalt sänds. blev överlycklig nu när jag såg att reprisen gick ! inväntar Ida som ska komma hit idag. hon är på middag hos Karin nu, jag har ju jobbat så jag följde inte med. Om någon timma eller 2 är hon här hos mig och då ska vi på bio ! och inte vilken bio som helst, Eclipse !!! ÄNTLIGEN :) och jobbet betalar, ska änvända biobiljetterna jag fick sist det strulade och vi körde sönder tåget..

nu måste jag kolla på The Hills igen !! bättre än bäst :)

~L.E

tjänstgöring

Huvudverk av endast 2 glas rött igår..jisses ! jag dricker för sällan nu för tiden märker jag ;) men nästa helg ska jag slå klackarna i taket och då kommer ja skita i allt vad dagen efter heter för då är det sista helgen i Svearike ! All in med andra ord..farligt värre !

middagen igår har fått mig att inse att jag faktiskt snart snart snart lämnar landet, i minst ett halvår ! har ingen aning om vart jag ska, hur det nya jobbet kommer vara och om jag trivs.. det känns i hjärta och mage nu kan jag säga.. att resa ut i världen själv med en ryggsäck är INGENTING mot detta..nu måste man ju prestera, sist jag lämnade sverige så kunde jag ju bara göra det som föll mig in :) och jag hade jobb, lägenhet och allt kvar här hemma...

aja..än har jag inte slutat jobbet och flyttat, nä jag ska faktiskt hoppa i uniformen nu för jag börja jobba om typ en halvtimma och jag sitter fortfarande i pyjamas..seg idag !behöver i alla fall inte käka frukost, för jag är fortfarande mätt sen vi var ute och käkade med jobbet igår..hehe!

5 arbetspass kvar, 11dagar i Svea..

later

~L.E

det känns i hjärtat !


vilket fantastiskt lyckad kväll med jobbet.. känner precis som några av mina kollegor sa : - vi trodde inte det skulle kännas så här mycket Linda nu när du ska sluta...

jösses..jag kommer tydligen bli saknad.... och jag kommer sakna dom !!

nä nu måste jag sova, är sjukt trött !! tur jag gick hem, dom andra spårar nog ur ;)

natt i natt

~L.E

min nya älskling är äntligen här !


och jag är 1600 kr fattigare ;) hoppas dom springer fort så dom är värda sitt pris !!

~L.E

tar 5 minuter

jag är helt färdig ! blev ingen storstädning av toaletten. kände inte alls för att rensa badrumsskåpet och sånt. jag drog igång och har torkat alla lister, dörrar, skåp, element, garderober, bänkar, kakel, bord och allt som i princip går att torka! det tar på krafterna och det luktar så mycket rengöringsmedel i lyan nu att jag blir helt yr.. tar en liten återhämtning här vid datorn nu och sen blir det att hoppa in i duschen. Frida kommer om en timma !

later

~L.E

Fredag it is !

Det är något speciellt  med fredagar  ! trots att jag ska jobba en sväng i morgon så har jag fredagsmyset i kroppen :) tog lite sovmorgon idag. gick upp för en halvtimma sen, sovmorgon för mig det ! hehe.. jag var uppe till lite efter tolv igår.. Ida undrade om jag har blivit sjuk när jag berättade det..hehe..nä jag fick bara ett sånt där ryck man kan få.. frysen var precis klar när jag först tänkte krypa till sängs ( jag frostade ju av den igår) och då tänkte jag att det kunde vara skönt att ha torkat ur den innan jag gick och la mig och sen såg jag att det hade runnit ut lite vatten på golvet också , så jag körde av köksgolvet med moppen när jag ändå var igång :)

nu står äggen på spisen och jag sitter här i soffan med träningsvärk i rumpen efter träningen igår ! prima skinka jepp jepp.. ska efter frukosten ta tag i dagens ''to do''. Idag är den roligare än den någonsin har varit faktiskt.det går frammåt nu :) visst den börjar lite segt med att skura rent badrummet och tvätta alla mattor och gardiner ( om det är ledigt i tvättstugan ) MEN sen, sen trillar det in lite roliga saker på listan ! Ska en sväng på stan med FRIDA :) vi ska fixa lite ärenden som gå till apoteket, gå till min hyresvärd, hämta mina nya löparskor ( som jag hoppas har kommit nu EFTER 3 VECKORS VÄNTAN ) gå till skatteverket och fixa lite , sen blir det FIKA ! lovely..träningen trillar in på listan i vanlig ordning och sen är det kväller men det blir inget fredagsmys i soffan ikväll inte. jag ska ut på dejt ;) middag på två rum och kök! romantiskt värre .. jag ska dit med......med jobbet ! trevligt trevligt..hehe !

yes där har ni min underbara dag ! hoppas den blir såhär härlig med nu, för jag är laddad, laddad för fredag :)



later

~L.E

VILL HA !!


okey, bara för att jag har kommit underfund med att det är SPARA som gäller nu ( i och med att jag på nya jobbet kommer få en lön som ligger på en tredjedel av vad jag tjänar nu )och inte SLÖSA så blev jag helt plöstligt sugen på att köpa mig en klocka i guld..eller den behöver ju inte bestå av guld men ni fattar..skulle bara kika lite på klockor påm nätet för ''skojskull''..fösta klockan som kommer upp är naturligtvis denna ( ovan ) TYPISKT, nu kan jag inte sluta tänka på den...om jag hade pengar, trallallallalalllalaallaalaaa...

god natt

~L.E

Bali abstinens

En av favoritkillarna från min resa som jag hängde med på Bali fyller år idag såg jag på facebook..började kolla lite på hans bilder och började längta tillbaka.. där hade jag sjukt softa dagar med folk jag aldrig träffat innan! vi bara tog dagen som den kom och njöt av lifet !


födelsedagsbarnet i mitten :)


Bali baby


softa dagar


christin och jag


finnarna vågade sig i för ett dopp i det BLÅ !


en galen natt med gänget på Bali..

SAKNAR !!

~L.E

gick lös

GOTT E DE !

träningen ikväll var den bästa på länge. 2 timmars fullt ös och det lossnade så jag kunde lassa på ännu mer vikter..nu jäklar går det bra ( bara för det kommer det väl gå piss i morgon, hehe ) nu suger jag på denna karamellen ikväll i soffan. sjukt nöjd med min dag för övrigt. fått massa gjort, har en hel del kvar att göra på ''to do listan'' men dom tunga bitarna är nu avprickade ! check på det .. och high five för att jag har kompat ut morgondagens jobb ;)

slut för idag, tack för idag

~L.E

prickar av

har rensat den sista garderoben, den med underkläder, handdukar och sånt. slängde en hel påse med underkläder..man har ju alltid kvar slitna grejer som man tar i nödfall ( förhoppningsvis tvingas man inte ta något ur denna högen en lördagkväll hehe ) men nu är allt borta ! skönt..

Nu har jag bara grejer kvar i mina garderober som jag kanske ska ha med under flytten ( beror ju på hur mycket som fårplats i väskan , resten åker upp på vinden) och kläder som jag kan använda nu dessa ykliga 13 dagar jag har kvar i Svearike!

min hyresgäst har varit här också, vi gick igenom kontraktet. inte det lättaste men nu tror vi att vi har gjort rätt för oss ! Litar på henne fullt ut för hon verkar vara en toppen tjej men kontrakt och sånt är ju alltid viktigt !! lämnar nog inte papperna till min hyresvärd idag, jag tar det i morgon. orkar inte fixa iordning mig för en runda ute på stan. går här i sleetna mjukisbyxor och en lysande röd finne i ett osminkat ansikte.

rensat avloppet har jag också hunnit med. har stört mig länge på att vattnet i handfatet har runnit bort så sakta men inte orkat ta tag i att rensa. det tog mig max 5 minuter idag så nästa gång ska jag fasen inte dra ut på det. det är ju faktiskt inte jobbigt alls.

startade nyss upp min gamla dator. var rädd att den inte skulle gå igång men det gick så bra så. förrutom att den startade med facebook (?)  utan uppkoppling och sen gick det inte att ta bort facebook så det ligger som bakgrund nu när jag håller på att föra över alla mina bilder till en bärbar hårddisk. vågar inte ha bilderna i datorn längre, man vet ju aldrig vad den får för sig och nu ska den upp på vinden också medans jag åker iväg. få se vad jag gör av den när jag kommer hem sen..har ju en ny så jag bryr mig inte så mycket om den gammla burken men bilderna vill jag ju ha kvar. dom håller på att föras över till min externa hårddisk nu och det står att det är 15 min kvar..suck...det är en heeel del bilder om man säger så. lovade dock mig själv att inte börja klicka upp dom och kolla för sen är man ju fast i flera timmar. nä det får jag göra någon regning dag när jag är på andra sidan jorden och har tid över !

yes såhär långt har jag kommit på min lista..ska strax bära upp lite grejer på vinden, fixa klart bilderna sen blir det att ta tag i skafferi och kylskåp..hurra hurra..sen panta, handla käk och bla bla bla bla....det finns och göra så jag slipper ju bli rastlös i alla fall ;)


ett utav alla papper vi har gått igenom och skrivit under om uthyrningen..tummen upp, det går frammåt!

later

~L.E

den lilla röda


jahapp, rödaveckan och titta vad vacker man känner sig.. den kom igår och jag försökte med ''tandkrämstricket'' under natten men när jag kollade mig i spegeln denna morgon så var den fortfarande där. halva ansiktet känns typ förlamat så ont gör den ! morr

skuttade glatt upp i morse, ledig dag och solsken. begav mig ut på en promenad som dock inte varade mer än 30 min, storm och himeln blev helt plötsligt helt svart..nu sitter jag inne och beklagar mig över min finne och lite magont. äggen står på spisen. har en lååång to do lista idag. Rensa avloppet, urk, fixa med skattesedel, skriva kontraktet med min hyresgäst, gå till hyresvärden, gå till apoteket och hämta lite piller, torka ur kylskåpet, försöka tömma skafferiet, panta flaskor och bla bla bla...

vad som oroar mig: halsen känns konstig när jag sväljer.. jag har INTE tid eller lust att bli sjuk just nu så hoppas det försvinner !

Nu - FRUKOST !

later

~L.E



Laila Bagge:

- Linda Eriksson är en topp tio !

synd bara att det inte var mig hon snackade om..men det lät bra i mina öron ändå :)


Laila är i alla fall  ''topp tio snygg''  :)

~L.E

hässleholm i våra hjärtan

nu är jag här igen, sådär slutkörd efter 10 timmars jobb, inkluderat pisstråkig rast i hässlehåla som vanligt, direkt hem för ombyte till träningskläder och ett pass på lokomotion. slut som artist.ännu en värdelös dag i bloggvärlden ! ledig i morgon, då blir det andra bullar ;)


Patrik och jag var glada att vi i alla fall hade varandra som sälskap i ca 30 minuter i Hässleholm..resten var döden, som vanligt..kommer INTE sakna hässleholm när jag slutar jobbet..5 arbetspass kvar nu.. kommer dock sakna mina söta små skolbarn som åkte med mig och kläckte ur sig : - kan inte du ALLTID jobba på detta tåget Linda?! så vi får åka med dig varje dag, du är vår favorit..det bästa är att vi alltid slipper visa våra skolkort för dig ( säg inget till chefen ;) ) ! haha...naaaaw vad dom är söta !

over and out!

~L.E

om 2 veckor lämnar jag mitt andra hem, lokomotion

jag och anna burrade in oss på ett fik i 2 och en halv timma idag. regn och rusk när det är som bäst :) nu har jag nyss kommit hem från 2 timmars träning. blev et funktionellt styrkepass samt body balance.. det jag funderade på under promenaden hem var : hur i hela fridens namn ska jag överleva i utlandet utan mina träningspass med jobb dag som natt? antar att reseledarjobbet är grymt kul, MEN min TRÄNING, kommer det finnas tid, ork, möjlighet?!

nu - Idol..

over and out

~L.E

jo det finns dåligt väder

är inte alls sugen på promenad i regnskurar och kalla vindar hela vägen ut till elgiganten för ett dammsugarmunstycke... jag viker mig och stannar inne !

~L.E

jag klagar inte

oj oj oj så trötter jag var när klockan ringde idag, kunde inte somna igår..men jag tänkte direkt när jag låg där och drog mig i sängen , att här ska jag inte ligga och tycka synd om mig själv, det kunde varit värre. det kunde varit jobb 9-19 och då hade det varit synd om mig ! nu fick jag bara ta mig i kragen och traska till jobbet och här sitter jag nu på rast och har redan gjort halva min dag :) ska snart med tåget hem mot karlskrona och då ska jag direkt hem och skutta i mina promenadskor och GÅ hela vägen ut till Amiralen, elgiganten och allt det där och leta reda på ett dammsugarmunstycke ! mitt där hemma är kaputt så jag kan inte dammsuga :(

yes det är dagens mission. motion förenat med nytta :) perfekt..tar dock bussen in till stan sen för annars lär jag ju inte komma hem förren det är mörkt känns det som ..hehe..


later

~L.E

det blev en bra måndag tillslut

en hel måndag med ångest inför morgondagens jobbpass och plock i lägenheten ! första gången jag tog mig utanför dörren var nu på kvällskvisten när det var dags för träning. gick kalas och mitt humör steg mot skyarna och bättre blev det...Jag och en kollega på jobbet bytte pass i morgon!! så han får sovmorgon till 9.30 och jag får skutta upp 4.30 i stället ! helt i min smak ! ångesten är som bortblåst .. så jäkla gött !!

nu hänger jag i soffan och är nöjd !

~L.E

bara så ni vet

så har jag skit tråkigt !

jag går runt här hemma, fortfarande i pyjamasbyxor och jag tvättar, har organiserat på förådet uppe på vinden, samlat ihop delar av min uniform som jag har liggandes lite här och var i hemmet som snart ska lämnas in på jobbet, packar ner kläder i kartonger, funderar på hur mycket kläder jag egentligen ska ha med mig under flytten och vad jag ska låta hänga kvar i garderoben så jag klarar mig nu dom 2 sista veckorna jag har kvar här i Svea, kollar ut genom mitt fönster och ser regn regn regn, tänker på hur gott det hade varit med choklad, har ångest inför mina jobbdagar denna vecka och försöker peppa mig med MTV på högsta volym..

en seg , trisst , grå måndag men ack så skönt det kommer vara när jag är klar..

later



~L.E



morning lediga måndag !

vaknade med värsta måndagsångesten trots att jag är ledig. har massa saker jag måste ta tag i denna dag och måsten är ju aldrig kul. fast det som stör mig mest är min megaångest inför i morgon då jag ska jobba 9-19 sen i princip bara komma hem gå och lägga mig och sen jobba onsdag igen 7-17..fy faen ! inte så kul att ha ångest på sin lediga dag för det man ska göra på jobbet i morgon..just nu förstår jag inte hur jag skulle ha överlevt om jag inte hade sagt upp mig från jobbet, mitt schema knäcker mig ju ! har sökt ledigt fre och sön denna vecka och jag hoppas verkligen jag får den beviljad!

nu ska jag tvätta bort min anisktsmask, kila ner i tvättstugan, ge mig ut på promenad eller rensa garderober eller rensa badrums skåpet... ska i alla fall försöka glömma jobbet i morgon, den dagen den sorgen lixom.. idag är jag LEDIG ju :)

later


skönheten

~L.E

Lider med SJkollegor


mår dåligt när jag läser om olyckan och ser bilderna ! fy fan..

~L.E


hejdå lilla Vetis !

inte så mycket bloggande denna helg! har ju varit hemma hos nära och kära i vetlanda..drar det lite snabbt. lördagen blev det lite löpträning i regn och härlig skogsluft innan det serverades frukostbuffe ala pappsen :) det bar av till mammsen där jag nästan gosade ihjäl lilla Tess ( kissemissen som har varit överdrivet snäll och mysig denna helg, kanske har hon på känn att jag ska lämna landet snart? djur är verkligen speciella <3 ) sen drog jag och kollade på innebandy med grabbarna grus, hade traditionell lördagsfika med Ida på Cecil, sen blev det fotboll borta på GIF, mycket bra match vill jag säga ! lördagskvällen spenderades i Idas soffa med hemmagjord pizza och film :) fantastiskt skönt !

idag skuttade jag upp med tuppen, gjorde mammsen glad genom att städa köket ( städade ju pappas kök i fredags, man får ju vara rättvis ) sen körde Henrik mig till Växjö där jag tog tåget hem. Det var lite vemodigt att lämna Vetis idag faktiskt.. I hate goodbyes så jag kramades varken med mammsen eller pappsen denna helgen...hoppas inte dom tog illa upp men jag tror dom fattade..vi får se när jag kommer tillbaka och träffar dom igen..blir nog dock tidigast i April ! men pappa har ju lovat att komma och hälsa på mig i utlandet och mamma ska försöka övervinna flygräddslan ( tvivlar jag på men håller tummarna) för ett besök ! well well..jag är ju van vid att var i från dom ! lite konstigt nu bara för nu har jag verkligen inte ett datum då jag kommer hem igen....

Nu myser jag i soffan efter att ha varit och tränat , gick riktigt bra idag. Måste va all pizza vi käkade igår som gav mig energi ;)

Ni missar väl föresten inte Ensam mamma söker som börjar ikväll? det gör inte jag i alla fall :) lycka !

det var allt för idag !

~L.E

smålands guld?

när jag anlände hit till Vetlanda mötte Jocke och Anton mig vid stationen :) hade en timma att döda innan pappa slutade jobbet så vi traskade in på Cecil och tog en kaffe..efter en stund dök ytterliggare en favorit upp, Henrik :) där efter åkte jag och pappsen för att handla mat..massa mat ! så nu är hela kylskåpet fullt med gottigheter. Idag blev det potatisgratäng med falukorv i ugn..mycket gott, alltid gott när pappa lagar. nu är han iväg och dömmer fotboll. när han åkte tog jag på mig gummistövlar och regnjackan och traskade ut på vår runda i skogen som pappa och jag alltid gick när jag var liten..då kändes det som det tog typ 2 timmar att ta sig runt,idag tog det 30 minuter..hehe...ja man ser världen med andra ögon när man är liten! jag fick faktiskt en chock när jag märkte att jag redan efter en halvtimma var hemma i trädgården igen..och inga kantareller hittade jag heller :( tänkte att det hade varit trevligt att överraska pappa med en kantarellmacka när han kommer hem..men icke ! någon annan har hittat våra gömmor och det fans inget guld till mig idag :( det enda jag fick med mig hem är myggbett över heeela benen..kliar satan ! jag har endast haft 2 bett på hela sommaren och varit tok nöjd..nu är benen som prickikorv..en timma kvar tills pappsen kommer hem igen, tror jag ska överraska med ett städatkök i alla fall och kanske lite pannkakor ! blev sjukt sugen på det..vi får se ! städa ska jag göra nu i alla fall..OCH FORTSÄTTA KLIA PÅ MINA BEN , REDAN TOKIG !!

ha det!

~L.E

Redo för avfärd !



Mot VETLANDA !

vi ligger föresten bra till i Idol för tillfället..hela 2 st som redan gått vidare..Vetlanda må vara litet med inte så mycket invånare men det är inte kvantiteten som räknas, det är kvaliten ;)

later

~L.E


If you snooze you loose !

somna 23.?? och skutta upp 03.30 ja det funkade faktiskt bättre än jag trodde idag.. antar att tröttheten kommer slå mig med ett knytnäve slag senare idag men den stunden den sorgen lixom :) dagens utmaning är alltså att hålla sig vaken OCH att hinna med tåget hem till småland.. jag har ändrat mina planer. tänkte egentligen åka i eftermiddag men vad ska jag göra i regnet i karlskrona en hel dag? nää jag ska rusa hem sen efter jobbet och ta mig en dusch, packa väskan ( vilket lär ta ett tag, har inte en aning om vad jag ska ha med mig, men det ryktas om regn i helgen och lugna aktiviteter så jag ska försöka att bara ta med mig det nödvändigaste) och hoppas att jag hinner med tåget 10.30 ! anläder i lilla Vetis 14.20 tror jag det var, i stället för 19.00 ikväll :)

nu ska det pimplas kaffe och ta sista rycket på jobbet innan jag går på ledig helg ! och inte vilken ledig helg som helst..låång ledig helg, till Tisdag morgon ! det är lyx..sen att mitt schema är piss dom andra veckorna det skiter vi i nu :) det ska NJUTAS !

ha en trevlig fredag mina vänner !

later

~L.E


lite eftertanke

nu när jag har käkat lite, samlat mig efter mitt lilla ''psykbryt'' och tänkt lite så kom jag att tänka på alla gånger min mamma och pappa faktiskt har sagt till mig hur stolta dom är över mig och allt jag fixar. jag VET innerst inne vad dom tycker för dom har faktiskt alltid berömt mig när jag har varit duktig och jag vet själv allt jag har fått slita och kämpa för och jag är NÖJD !

det är bara det att alla har blivit så jäkla vana vid att jag alltid ska lyckas och vid allt jag gör och presterar..min ribba ligger lixom bara lite väl högt kan jag tycka ibland, förväntningarna är uppe i skyarna.. men jag har ju själv lagt den där ! folk är vana vid att jag tar mig över den..

men men nu känns allt bättre ! som sagt , ibland bara måste man bryta ihop..sen tänka efter lite, så klarnar allt :)

nu är det hög tid för sängen, ska ju skutta upp 03.30.. men det är ju inget märkvärdigt.. det fixar ju jag lätt som en plätt ;) hehe

slutet gott, allting gott!

god natt på er där ute !

~L.E



blod svett och tårar

Jo för 2 veckor sedan beställde jag mina nya löpaskor inne på Intersport..dom skulle ha kommit till butiken förra fredagen..idag var jag för fjärde gången inne och frågade vart i h*lvete dom har tagit vägen..som alla andra gånger fick jag svaret - dom kommer säkert i morgon, kom tillbaka då, vi är ledsna, vi ber om ursäkt och så fort vi vet något nytt om skorna så ringer vi och bla bla bla.. jag morrade och muttrade inne på intersport idag igen och när jag är hemma i vetlanda över helgen ska jag kolla om dom har skorna där, i så fall slår jag till direkt och köper dom så kan dom sitta här i karlskrona sen med skorna, för då vill jag inte ha dom längre !! där av min irritation innan idag...

well well...denna afton har jag tagit mig igenom den jobbigaste träningen på länge. var ju sliten redan när jag kom dit ! pumpen överlevde jag med hjälp av lite bra musik och adrenalin men spinningen den vet jag faktiskt inte hur jag tog mig igenom..min vilja antar jag men jag var så slut och så nere både psykiskt och fysiskt där ett tag att jag nästan började lipa ! jag hade tur att instruktören precis då sa något som fick mina tankar att flyga iväg på något annat håll..minns inte vad det var men det var perfekt läge i alla fall annars hade jag nog brytit ihop och aldrig orkat komma igen...

bröt ihop gjorde jag däremot i telefon med pappa nu...

han frågade: vad har du gjort?

jag : tränat 2 timmar, jag höll på att dö så jobbigt var det..

han: jaha...inget annat som hänt i veckan?

jag: nja jag har jobbat i ottan hela veckan, tränat, jobbat lite till och tränat..känner mig ganska sliten faktiskt..

han : jaha, vad bra...

hallå??!! vadå bra??!! jag blir så jäkla trött..min familj och mina vänner dom tar lixom för givet att jag ska träna 10-12 timmar i veckan och skutta upp innan tuppen pigg som en lärka, vissa säger till och med att ååh jag önskar jag hade dina arbetstider, guud så härligt, jag kan säga er att även om det verkar lätt som en plätt för mig så får jag faktiskt bita ihop när jag ligger där under täcket och ska upp i ottan, testa själva några dagar i rad så får ni se hur kul det är.. ingen som klappar mig på min axel och säger oj jösses vad du är duktig, alla verkar tro att jag har det så jäkla lätt här i livet bara för att jag oftast har ett leende på läpparna !!

och när folk ringer mig och frågar hur allt är och jag säger att jag har varit iväg och kört slut på mig under ett träningspass och att det var så jäkla tungt och segt så får jag höra typ det som pappa sa : jaha, va bra..eller ååhh gud va skönt..hur många timmars träning blir det i morgon då? jaha vad händer nu då? vad ska du hitta på mer ikväll då? SOM OM JAG ORKAR GÖRA NÅGOT MER?!

asså jag vet inte riktigt om alla fattar vad man gör när man tränar...det är inte så att jag drar till lokomotion och hänger där i två timmar och lyfter 2 kilo, vilar lite, lyfter 2 kilo, snackar lite skit, vilar och trampar lite lätt på cykeln osv..det är inga kärringpass jag går på ! men är man inte pinnsmal eller har muskler så tröjan spricker så tycks folk inte tro något annat...

men så fort någon annan har varit ute på en timmas promenad, eller kanske till och med har orkat med att springa 20 minuter, då är dom så jäkla bra och duktiga och höjs till skyarna! men jag, jag ska bara göra sånt, för det är sånt jag gör, ingen som förväntar sig något annat...

TRÖTT jag blir..jag sliter som ett djur !

sorry, var bara tvungen att få ur mig detta..alla dessa tankarna kom lixom upp i huvudet på mig eftersom min kära far idag sa samma sak som han alltid säger och som jag alltid får höra från alla håll..så länge man presterar på topp så är det ingen som bryr sig, det är mer när jag INTE gör det folk börja reagera..och om jag är orolig över något som typ t ex när jag skulle upp på intervju i Stockholm för mitt nya jobb, så fick jag bara svaret av alla : äh det är lugnt, sånt klarar du..inget du behöver oroa dig för.. eller som nu när jag ska på utbildningen nere på gran canaria på engelska som man är lite nervös över så får jag bara höra : äh, du klarar det..

asså det är inte så att jag bara kan göra allt jag vill utan att anstränga mig, jag får fan kämpa, rakt igenom, jag är ingen naturbegåvning..det är tur att jag har en vilja som tar mig långt, utan den hade jag inte varit mycket att hänga i granen kan jag äsga..men alla verkar tro att jag dansar mig igenom allt och att det alltid ska vara så SJÄLVKLART att jag lyckas med allt...

pratade igenom detta med pappa och nu kännas allt bättre..han förstår mig och sa förlåt och fick mig på andra tankar. pappa är bäst !

känner att detta innlägget blev väldigt personligt och jag tveker om jag ska lägga ut det över huvudtaget...men nån kanske känner igen sig i detta med förväntningar , press och sånt..det kanske hjälper för dig då att läsa detta: mitt liv är inte heller en dans på rosor, det är blod svett och tårar för mig också ibland :)

nu blir det käk och god sömn så vaknar jag på topp i morgon..man måste bryta ihop ibland, sen är det bara att komma igen :) what doesnt kill you makes you stronger !

~L.E

arg som ett bi


glömde säga det men jag är inte bara trötter jag är pissed off också...berättar när jag kommer hem ! nu jäkla ska det tränas !!

det är bara att KÖRA !!

~L.E

detta är såååå INTE jag



kaffe hjälpte inte, varken för mig eller anna..hon började jobba lite efter 4 idag på morgonen och jag timman efter..jösses..slut i kroppen efter veckans träningar, jobb och för lite sömn..hade helst velat bädda ner mig i soffan nu och ligga här tills jag ska upp och jobba i morgon.. är inte ens tränings sugen ( ! ) men jag ska ta mig i kragen och palla mig dit ändå! så är det och så får det bli.. 1 timmas pump och 1 timmas spinning.. gaahh.. jag erkänner, idag tar det emot...

~L.E

latmaskar mig!

det kändes som jag hade en hel sandlåda i ögonen när jag jobbade i ottan idag..4.15 ringde klockan..jösses..kunde inte somna igår kväll och i natt har jag vaknat tusen gånger..skumt, jag brukar somna på 2 röda och sen sova som en stock till klockan ringer..aja..när jag kom hem från jobbet vid halv elva tiden så funderade jag på en promenad innan kaffen kl 12.30 ( snart! ) som är planerad med Anna men jag hamnade här i soffan och har fortfarande inte orkat flytta på  mig !


man kommer ju inte i bikiniform av att sitta i soffan precis...hmm..

nä nu får jag rycka upp mig ! leta reda på lite kläder och fixa frillan för Anna kommer ju snart..KAFFE KAFFE KAFFE !!

~L.E

ingen bloggdrottning precis

mina 10 timmars pass på jobbet gör mig inte till en bra bloggare.. hade visserligen en väldigt bra 10 timmars dag idag ( med många skratt och för mycket tragg med johanna, vi håller vår lilla tabbe med tåget för oss själva , hehe ) men det slet på mig ändå. direkt efter jobbet fick jag bokstavligen springa hem för att byta om till träningskläderna utan att hinna käka så efter 1 timmas träning kände jag mig helt klen och slutkörd så jag skippade att köra dubbla pass idag. mötte upp Frida i stället för en liten promenad och nu sitter jag här i soffan i myskläder och kollar på lite favorit program..ska krypa till sängs tidigt idag eftersom klockan ringer 4.30 i morgon !

förresten, fick min flygbiljett till utbildningen idag. 06.00 den 29 sep lyfter jag från Kastrup ! blir borta på obestämd tid men jag vet att det blir i alla fall : hej då svenska vinter men även hej hej destination unknown...


oj där ser man..det blev visst några rader ändå trots att jag bara tänkte kladda ner något kort !

over and out

~L.E

min första brygga

det var glädjeskutt när det blev eftermiddag och dags för träning ! asså denna dagen har varit den längsta på lääänge, tiden stod lixom stilla mellan 11 och 15 och ändå försökte jag aktivera mig med allt som fanns att göra , diska, skriva andrahandskontrakt, ringa jobbet, handla, promenera IGEN , gick till och med till hm för att köpa hårspray för det här hemma NÄSTAN är slut ( typ en tredje del kvar i flaskan men jag hade verkligen inget att göra ). Träningen var i alla fall höjdpunkten på min dag. körde slut på musklerna under 1 timmas funktionell träning sen blev det 1 timmas bodybalance, grymt skönt ! nu har jag mys i soffan med lite favorit program. Halv 8 hos mig och Idol, på så sätt är hösten lovely !


kan ni tänka er, jag har sett världen upp och ner idag..under body balance passet, trodde aldrig jag ens skulle våga testa först , jag har lixom aldrig försökt innan, men vi var några tappra som faktiskt lyckades :) man kan mer än vad man tror, man måste bara våga !

~L.E

jag och mina myror i vanlig ordning

undersökt, promenerad, tränad, duschad..

VAD GÖRA NU ?!

idag är en sån panikdag när jag har tusen myror i kroppen..varför kan jag inte bara vara? jag har lixom fortfarande inte lärt mig det..blir stressad på nåt sätt av att bara sitta här och göra nada men vet inte vad jag ska ta mig till?

ska man börja rensa i lyan inför flytten kanske? har egentligen massa saker att fixa men inget som jag direkt kan göra nu..jag har ju lixom fortfarande 3 veckor kvar här hemma i sverige så jag kan inte plocka undan en massa saker..

suck suck suck

AKTIVERA MIG !


blir tokig av att vara hemma !!


~L.E

Wish me luck

usch vilken start på den lediga dagen, jag ska strax bege mig till tandläkaren, fast för en munn längre ner och värre..dags för cellprov ! lika bra att få det gjort innan man lämnar landet.. måste fixa lite mer piller att knapra i mig också. När jag är klar blir det nog promenad, fantastiskt fint väder ute , sen drar jag nog till gymmet !

see ya !

~L.E

Tack Johanna!

Efter lite käk mådde jag bättre men inte bra, tog mig ut på promenad för frisk luft, mådde kanon, fick för mig att jag skulle springa, ( det var ju så skönt igår ) inte skönt idag! kändes som benen knappt lyfte från marken och jag flåsade som en ko med astma ! det blev bara en liten runda och kom hem till min kära dator där jag snackade med Johanna som gav mig tipset att gå ut och sätta mig i solen och vila lite eftersom jag beklagade mig över hur trött och seg jag är idag..jag han i princip sätta mig ner sen somnade jag och sov 1 timma och 10 minuter ! så jäkla underbart .. lite fräknar i ansiktet fick jag också..nu är jag lite seg men det är eftersom jag nyss vaknat. ska fixa lite käk och se möta upp frida för en liten runda på stan sen ikväll är det träning. Måndagspassen = mördarpassen ( bosu med Ulrika och lite spinning efter det ). Men idag ska jag försöka ta det lite lugnt eftersom jag inte har mått helt hundra..men jag ska gå dit i alla fall för här hemma i soffan får jag ju bara damp , det vet jag!


Johanna och jag i Australien förra året :) vi snackade om vår resa lite innan idag och om typ 3 veckor drar vi ut på nästa äventyr, hon ska också bli reseledare på Fritidsresor precis som jag ! :)

over and out

~L.E

what's wrong

på vägen hem kom svett attacker, illamående, frossa och huvudet bankade..jösses..vad händer?! samma som igår ju fast då blev jag liggandes i soffan..nu kan jag i alla fall stå på benen men känner mig helt matt... ?????

gaaahh....orkar inte !!

ska stoppa i mig något att käka så kanske jag blir normal igen !

~L.E

omotiverad

sen jag sa upp mig från mitt jobb så är jag så jäkla omotiverad till att gå till jobbet på morgonen! 3 veckor kvar nu..på ett sätt vill jag bara att tiden ska stanna, 3 veckor är ju INGENTING, snart sitter man där och drar iväg på något helt nytt och har inte en aning om vad som kommer ske och när man kommer hem till Sverige igen.. men mina resterande jobbdagar önskar jag redan var slut..blää...har rast i kristianstad nu och åker tillbaka hem till karlskrona om en timma och slutar 10.30 ska ju inte klaga egentligen men jag vet inte riktigt vad det är men just nu står jobbet mig upp i halsen....

later

~L.E


bättre men inte bra

filmen är inlämnad, har avverkat ett avsnitt av The Hils och ett The City och nu börjar jag bli människa igen..till och med lite hungrig men har inte mycket ätbart hemma eftersom jag höll på att spy när jag handlade min risifrutti innan och var tvungen att lämna affären fortare än kvickt.. well well är glad att jag är på benen igen i alla fall :) kvällen fortsätter dock här i soffan, vågar mig inte på några andra aktiviteter för jag vill inte bli dålig igen !

trevlig afton på er !

~L.E

urk


jösses..såhär har jag legat i 2 TIMMAR ! stirrat upp i taket och kännt mig megabakis ! och jag som var så nöjd över att inte ha festat i helgen, där fick jag för det lixom..skulle ju fika med Frida och Katja men dom var inte klara med håret så jag fick vänta och under tiden började jag må illa, hällde i mig massa vatten, tog friskluft men inget hjälpte så jag gick och köpte mig en risifrutti för att få i mig lite socker för jag trodde jag behövde näring men det hjälpte inte..fick gå hem och lägga mig i soffan och här har jag alltså legat nu med en hink brevid i fall olyckan skulle vara framme! fick ställa in kvällens träningspass :( och nu måste jag försöka ta mig till Hemmakväll för jag ska lämna in en film där innan kl 18.00..jag kan ju i alla fall sitta upp nu så jag får kämpa mig ner till filmbutiken.. usch..jag brukar verkligen inte klaga och vara känslig men nu mår jag faktiskt inte bra alls ! varför ?! jag som var så fruktansvärt pigg innan och skrev - I FEEL GREAT ! det fick jag ångra bittert...

over and out

~L.E

sensommar :)


nu drar jag och min långklänning ut och fikar i solen med Frida och Katja !

see ya!

~L.E

I feel great !


Jag är inte i huvudstaden och springer tjejmilen men jag borde vatt det, för idag så flög jag fram i stekande sol med ben som gick som trumpinnar ! fucking fantastic :) måste vara allt godis vi tryckte igår frida och jag som gav mig energin ;)

2 timmar var jag ute..först promenerade jag runt Långö, traskade vidare med sikte på vattentornet..löpte upp för berget ( andnöd ! ) kollade på den fina utsikten över staden, löpte ner, löpte in i skogen på stigar och flög fram bland träden, kände mig nästan som Edward i Twilight hehe..sen avslutade jag med nedvarvning, promenad längs havet.. det var så varmt att jag nästan ville hoppa i och ta ett dopp !


Jag bor långt där borta på andra sidan vattnet mitt inne i stan..

Dags för dusch, make up och lite bekväma kläder sen hoppas jag på att Frida blir klar med Katja nere på salongen, Frida sätter löshår på henne, så vi kan hinna med en fika i solskenet innan jag ska iväg på funktionell träning och spinning !



ännu en helt lovely söndag när jag inte är bakis :)

later

~L.E

lördags mys

Efter en heeel dag på stan i malmö och tågresa fram och tillbaka så är vi lite slitna frida och jag, så nu blir det mjukiskläder, chips, godis, film och Fridis sover här i natt :) myspys..

hörs i morgon

~L.E

Lustig

asså varför hyr jag en film när det är fotboll på tv ?! tänkte jag inte ens lite på..och nu har matchen börjat och jag är fast, fastnat med ögonen på Lustig.. gaaaanska mycket min smak ;)





heja ! :)

~L.E


dejt igen ;)

nytt corepass och fredags spinningen var lika grym som vanligt ! gött :) har nu tatt en varm dusch, tänt ljus, laddat upp med choklad, myskläderna är på och nu blir det filmtajm med... mig själv ! :)
trivs!



smack och tack !

~L.E

lyckad dejt, jag är kär

skön runda på stan i solen med en fantastisk dejt på waynes ;) vad ska man men killar till? hehe..skönt att bara sitta i sin egna bubbla för sig själv och kolla på folk, läsa tidning, käka mat och pimpla kaffe. funkar i karlskrona men ännu skönare i en storstad, Melbourne typ praktexemplar !

är dock lite irriterad nu. mina löparskor skulle ju ha kommit in till intersport idag MEN det hade visst blivit något fel med leveransen..SUCK ! jag vill ha dom NU..drar till malmö i morgon och hittar jag dom där så köper jag skorna. punkt slut. där kan dom stå inne på intersport med näsan lång sen! dom skulle vara här idag och nu är dom inte det..

aja mitt humör blir lite bättre när jag tänker på min fina klänning jag köpte idag inne på h&m i gräddvit spets. spelar ju ingen roll om den är lite sommrig och att jag kanske inte hinner använda den så flitigt här hemma, jag drar ju snart till värmen ändå ;)

nu ska jag skutta i träningskläderna och bege mig till lokomotion för att värmaupp lite på crosstrainern innan det blir core och spinning ! sen väntar ytterliggre en dejt med...MIG SJÄLV :) men vad jag ska göra då , det får ni reda på sen..

later

~L.E

lunchdejt med :


MIG SJÄLV :)

alla andra jobbar eller har annat för sig så jag drar ner på stan nu, ska bland annat hämta mina nya löparskor jag har beställt och sen blir det käk inne på waynes ( ute i solen? för kallt?) tillsammans med nån bra tidning och bara njuta av att vara färdigjobbad och att det är FREDAG ! :)


*vinkar hejdå *

~L.E

burr va kallt !!

idag när klockan ringde och jag kollade ut genom mitt fönster och såg att det var kolsvart och när jag kände med tårna utanför täcket hur kallt det var i rummet så tänkte jag : - jag har inte försovit mig en endaste liten gång på mitt jobb under alla dessa år trots att jag har skuttat upp 3.30 och så, så idag kanske jag kunde försova mig med flit ;) men nää..samvetat tog emot och jag traskade snällt till jobbet ! och hela denna morgonen har jag bara tänkt på hur skönt det ska blia tt man om 4 veckor är på gran canaria !!  VÄRME  :)



~L.E

EXHAUSTED

upp i ottan, 10 timmars jobb, rusa hem och trycka i mig en banan samt skutta i träningskläderna, svettas och pumpa på lokomotion, FINITO!

men i morgon är det fredag och jag har tagit ut komp hela helgen så det känns bara bra !

det var allt jag orkade idag !

over and out

~L.E

Lin(d)a

Lina har varit här och kollat på min lägenhet ! både hon och jag blev nöjda och hon flyttar in när jag drar ut i världen den 29 sep. känns jätte bra, hon var här i nästan en timma ( lägenheten är bara på 34 kmv så den gick ju snabbt att visa) och vi snackade mest en massa resminnen och sånt som inte alls har med uthyrningen att göra. hon var en tjej precis som jag 23 år , blond , pratglad och med samma intressen och hon verkade även väldigt skötsam och ordentlig ! jag hittade en annan Linda heltenkelt, fast vid namn Lina :)

nu ska jag dra och träna igen men denna gången blir det lite längre än lunchens 30 minuterspass..nu ska jag svettas i 2 timmar !! phuu...kan jag behöva för idag åt jag en rejäl lunchbuffe ( i stället för sallad som jag har tuggat nu det senaste) med anna som jag fortfarande mår illa av. men gott var det..

later

~L.E

shortsväder ! :)



har tränat ett lunchpass nu, bara 30 minuter men det var 30 svettiga minuter !
Nu blir det lunch med anna i STRÅLANDE SOL och VÄRME !!



~L.E

min hyresvärd är den bästa !

Pernilla som är min hyresvärd är verkligen toppen ! hon är super trevlig, jätte duktig på det hon gör och jag skulle kunna tänka mig hennes jobb faktiskt. Hon sitter på ett jätte fint kontor med stora fönster och högt i tak och pratar i telefon, knapprar lite i datorn, är ute på visningar och dricker kaffe vid sitt jättestora skrivbord iförd kavaj :)

jag pratade i alla fall nyss med henne och hon skulle skicka hem lite papper jag måste fylla i angåenge uthyrningen och allt och hon sa att det inte var några problem med att jag ville hyra ut min lya även denna vintern :) ringde en av typ 50 st som har mailat om min lägenhet, Lina heter hon, och frågade om hon ville komma och kolla på mitt krypin idag och det ville hon så gärna så hon kommer hit vid fyra tiden !

nu ska jag ut och sätta mig och njuta av solen en liten stund och läsa lite i min nya tidning som jag köpte idag :


cosmopolitan träning och hälsa

later

~L.E

morgon stund



idag startade jag dagen med en liten promenad i solskenet iförd T-shirt, våga vägra höst, trots att det är 1 september idag !! och jag blev faktiskt helt svettig, jätte skönt ute och det ska tydligen vara sol flera flera dagar framöver :) jag gick in en sväng på Ica också och handlade frulle. senaste tiden har min frukost betått av ägg och knäckebröd eller keso och banan som jag har slängt i mig ståendes i uniform precis innan jag ska dra till jobbet men idag lyxade jag till det med en lugn stund i soffan, skinksmörgås med nybakat bröd och lite keso såklart, samt nyhetsmorgon. det som saknades var kaffet men det kom jag på när jag redan hade börjat äta så det fick gå ändå.. nu ska jag ringa min hyresvärd och fixa lite med min uthyrning sen blir det träning kl 11.30 och efter det väntar lunch på stan med Anna !

Lediga dagar - I lööööve !

take care


~L.E

RSS 2.0