HELG :)

Nu sitter jag hemma i soffan i mina älskade mjukiskläder och har precis käkat lite frukost! Känslan av att komma hem från dagens jobb och kunna slänga av sig uniformen redan kl 8.30, när alla andra i princip just har börjat dagens knegande är obeskrivlig ! och det bästa av allt är att det är  min lediga helg också :)

Tänkte slänga i en maskin tvätt snart , känns som jag tvättar varje dag, det blir väl så när man tränar hela tiden men i helgen ska jag ha tränings vila, möjligtvis någon promenad eller två..beror ju på hur hårt festandet blir ;) Eftersom solen skiner idag så hoppas jag även på att kunna lägga mig i solstolen en sväng och kanske sova någon timma. Jag tror det behövs eftersom det säkert blir sent i natt ;) Men temperaturen får nog allt stiga några grader till innan jag sticker ut näsan utanför dörren igen, 9 grader var det idag när jag traskade till jobbet !! BURR* jag hade till och med halsduk på mig !! sensommarvärme, JA TACK ! komsikommsi..

Sen ska jag besöka favorit butiken en sväng idag med, systembolaget..hehe..inhandla lite saft inför helgens bravader! Och choklad ska jag ockxå införskaffa mig efter en nyttig vecka och den ska jag smaska i mig med gott samvete efter att precis ha läst följande på Aftonbladet.se :

Ju mindre choklad, desto mindre skydd, konstaterar studien som är den första som visar på ett samband mellan chokladkonsumtion och hjärtinfarktpatienters hälsa, enligt Imre Janszky på Karolinska Institutet i Stockholm som lett forskningen.

De välgörande effekterna gäller dock endast choklad och inte andra sorters godis, eftersom det är antioxidanterna i kakaon som tros inverka positivt på patienterna.


Jajjemän !! så sant som det är sagt ! Jag visste väl att chokladen bara gör gott för mig...i alla fall för själen om inte annat :) gottegrisen Linda, hejja hejja !


Och ikväll är det ju dax för fest  och besöka Sailet ! Såhär såg det ut på fredagen för ett årsedan.. vi får se om det blir lika livat även denna afton...


Tvättstugan nästa....
*smack


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0