mina dagar i bilder...

här har det varit ganska tyst från min sida dom senaste dagarna! sorry....har nog inte haft någon riktig uppdatering sen i onsdags så jag tänkte visa några bilder, det säger ju mer än tusen ord :)



onsdagen spenderades med Daniel, det blev 18 hål och en fika :)


på kvällskvisten bjöd kurre över mig på fest i hans trädgård med alla grabbarna i myresjö :)


Micke och Henrik var mina vapendragare den aftonen :)

Torsdagen tillbringade jag på stadens fik, först med Anton, sen bytte vi fik och fick sällskap av Pär och Henrik, där efter blev det buffeafton där jag, Ida, Emma, Frida och Anna smaskade i oss grekisk mat :) En riktig bakis dag med massa onyttigheter med andra ord :)

Fredagen spenderade jag på stan med Anna, det blev fika och shopping..På kvällen käkade jag korv och glass med Ida och kollade på fotboll, precis som på den gamla goda tiden :)


lördagen drog Emma Ida Ida och jag lite spontant till Götet och gjorde den stan osäker ;)


Där förfestade vi i gräset utanför Ullevi med 10 000 andra personer som hade samlats där och lyssnade på U2 och såg små skymtar av idolerna på storbilds skärm :) resten av kvällen spenderade vi på Nivå men det som hände på Nivå, stannar på Nivå, eller hur tjejer ;)

söndagen lunchade vi med anna ( som vi bodde hos) och även Vickan som mötte upp oss på stadens gator.trevligt att träffa töserna som har bosatt sig i gbg, det är ju inte var dag...sen var meningen att vi skulle shoppa men det blev inget shoppande för min del...jag fick snällt sitta på en bänk, med svettningar, yrsel och illamående! nattlivet i götet hade satt sina spår..tillslut fick jag besöka enbuske som fick smaka på min tacopaj jag åt till lunch...hehe..oooops!!
När det var dax förhemfärd piggnade jagtill och smaskade i mig korv med mos på en mack! det sattfint i min tomma kissta...hemma i vetlanda lagade jag och Ida en utsökt mat, mitt sista svullande denna semestern!

Idag har jag tatt tag i mitt nyttiga liv igen...efter massa onyttigheter längtar man faktiskt efter att vara lite hälsosam igen..det blev18 hål på golfbanan med pappa som gick riktigt bra..i alla fall dom första nio hålen där jag lyckades skrapa ihop 22 poäng..dom andra 9 hålen, blev det lite sura miner..hehe..pappa tvingade mig att slå från rött och det var lite väääl långt för mig som spelade mitt livs andra runda! så därblev det endast 11poäng och några nya hål på vetlandas bana :) slängde klubban 2 gånger med..mitt tålamod är intedet bästa..haha...
men i morgon ska vi ut och slå igen..det har blivit en riktig golf semester dethär...mixat med en del fest..:)

har även hunnit med ett träningspass ikväll med Anna, vi körde ett  friskis och svettis pass som dom har utomhus nu på somaren och svettigt var precis vad det var...phuuu...aja nu är man igång med träningen igen efter några lata dagar...

nu vet ni lite av vad som har hänt dom senaste dagarna i alla fall :)

nattinatt


*smack






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0