heavy rain!

Morsning korsning! osregn pa Bondi beach, vad gor man?? hhmm...trodde jag skulle kunna sova bort halva dagen idag men icke. trots en livad utenatt sa slog jag upp mina tva bla 8.30, i alla fall 1 timma senare an vanligt.hehe! nar jag kollade ut genom fonstret ville jag bara dra tacket over huvudet och dromma mig bort till solen. det oste verkligen ner regn. efter ett tappert forsok pa 30 minuter att forsoka somna om sa blev jag tillslut sa rastlos att jag helt enkelt fick ga upp. blev en riktig ''linda frukost'' idag med en stor kaffe och mjolk med ett knackebrod och keso, keson smakar dock inte lika bra har som hemma men battre an rostat vitt brod och ost som frukostarna tidigare har bestatt av. langtar redan tills jag ska kaka frulle i morgon faktiskt :)

typiskt att man ar pigg som en larka en dag som denna. kanner inte alls av att jag var ute igar. drack helt perfekt lagom. jag borjade pimpla lite vin inne pa rummet med mina tva rumskamrater fran egnland precis nar dom drog in till stan sa kom mina nyfunna vanner fran sverige 2 goa tjejer ( en av dom har hor och hapna legat med en kille hemma som jag kanner, sjukt vad varlden ar liten!!) som hade slapat med sig en tysk kille och en svensk sa vi drack lite mer vin och satte oss sedan ute pa takterassen pa mitt hostel med kanske 40 andra :) sen drog vi ner till BBC och dansadeloss och drack shottar som det bjods pa till hoger och vanster :) stallet stangde dock redan vid midnatt men det var ganska lagom, vi drog till donken och kopte en burgare sen blev det sangen. en lyckad kvall !

men fragan ar vad jag ska sysselsatta mig med idag. en rastlos sjal som jag kommer ju bli tokig i detta vader!! funderar pa att traska upp till kopcentrumen och kika lite precis som igar. det ar ganska trevligt, ta en kaffe, kolla pa folk och strosa i affarer dar jag inte har rad att handla..hehe! eller ska jag kanske ge mig ut i regnet och kora SOLDANSEN??!! solen solen komsi komsi!!!!


utsikten fran mitt fonster. nedanfor ar terassen dar vi pimplade vin igar och nedanfor det ligger beachen :)




mmm det kliar i fingrarna. dyrt dyrt och allt for onodigt att slapa runt pa i manader innan jag ska hem till sverige. suck! se men inte rora, jepp sa far det bli aven idag..

~L.E

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0