Kina?

befinner jag mig i kina eller vad? idag kryllar Sydney av kineser, japaner och allt vad dom heter. dom ar overallt. det ar i och for sig alla. har aldrig i hela mitt liv sett sa mycket folk pa en och samma gang. hittar inte en endaste liten kvadratmeter som ar folktom. vad hander??!! Joooo REA ar ordet. om ni tycker rean hemma i sverige ar stressig, galen och vild, da skulle ni se det har!! josses. tur man inte ar ute efter att shoppa nagot speciellt. det ar lixom ko in i butikerna!!

det enda jag har kopt mig i dag ar en sot liten pase/vaska dar jag kan forvara min mat ( nar man bor pa hostel maste man ha sin mat i en pase i kylskapet med namn pa sa man inte blandar i hop kaket med andras), eller ha som strandvaska ( inte for att jag behover nan nu eftersom det ar 22 grader och regn hehe), den var ju bara saa sot och kostade bara tva dollar sa jag slog till. en rosa med en brun kaka pa och texten cupcakelicious :)
och inga kottbullar blev det for IKEA var STANGT !! sa det fick bli hamburgare i stallet. oj oj oj sa man har fatt tillbaka kilona som man tappade dom forsta veckorna, och lite till haha.. hoppas man kommer i bikinin nu efter jul och nyar, om det blir sol vill saga!!
i morgon flyttar jag till Bondi, kanske inte sa kul nar det ar daligt vader men skont att byta boende anda. har bott mitt i sydneys smet nu i typ 1 vecka. ska bo dar sjalv, johanna kanske aker hem i morgon, hennes flyg gar i alla fall da men hon kanske ska boka om. vi far se vad som hander.. Bondi beach ar det som galler for mig nu i alla fall dom narmsta dagarna till nyar! ikvall har jag ingen aning om vad som hander. inte fest sugen, tank vad lite vader kan gora med partyhumoret! men faktiskt ganska skont att vila levern lite ;)

later
~L.E

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0