kottbullar med lingon ska det va !

Annu en dag dar vi har hunnit med sjukt mycket !! och jag har borjat fundera pa hur lite varlden egentligen ar. det borjade idag pa morgonen, vi satt och vantade pa en buss och helt plotsligt stannar en buss framfor oss och ut ur den kliver Malin och Linda som vi motte i Byronbay. vi sa att vi skulle horas nar dom kom till sydney men det beshovde vi visst inte eftersom dom dok upp mitt i centralaste Sydney rakt framfor nasan pa oss. odet !

sen bar det av till Manly. helt fantastiskt mysigt stalle. vi skuttar glatt ner till stranden och vem ligger inte dar da??! Jo tyskan Kristin som vi motte i Byronbay ! mm...varlden ar som sagt liten..sen efter nagon timma hander det igen....dar ligger jag med ett linne som tacker hela ansiktet for det var sa varmt, sen hor jag nagon saga - ar inte det du Linda??! och dar star Erika, fran vetlanda. har inte traffat henne pa sakert 6 ar!! och hon kande igen mig utan att ens se mitt ansikte. helt sjukt!! jaaaaa, varlden ar inte alls sa stor som man kan tro.

nar vi var fardig grillade i manly drog vi till IKEA med Linda och Malin. taget dit tog kanske 20min. sjukt smidigt. IKEA ar paradiset. hur underbart tror ni inte det var med kottbullar och lingon??!! vi som typ lever pa brod, pasta och hamburgare..mumma! kopte lite julpynt och lite julamat :) och det basta av allt KNACKEBROD !! har kakas det typ bara vitt brod. jag ar sa fruktansvart trott pa det. men nu har jag bunkrat upp med knacke! gott mos !! dagen avslutades med delicatoboll och tva koppar kaffe! nojd

fantastisk dag

take care

manly

paradiset

gaaaahhh!! dreggel..det var saaaaa gott !

 


:)

~L.E


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0