beroende...

glömde berätta det i förra inlägget men jag har blivit beroende..och nu tänker ni säkert - Jaha nu har hon fastnat i det där chokladträsket igen och trycker i sig center 24 timmar om dygnet eller  - jaha då var det det där med vinet...men nää gott folk så är det inte..och inte är det spelberoende, sex är det inte heller , inte läsk, inte shopping och ingen tobak här inte...
Fröken Eriksson har däremot blivit beroende av 3 saker.. Mjölk, grapefrukt och halloumi ost.. vad händer med mig egentligen?? hur normalt är det? !! jag häller i mig mjölk som om det var den sista mjölken på jorden, och det första jag vill stoppa i mig när jag vaknar är en saftig härlig grape och när det vankas middag är jag inte det minsta sugen på kött och potatis utan väljder hellre massa halloumi ost...jätte nyttigt verkligen..vart kommer allt detta ifrån?! min kropp har ju blivit helt konstig... och något annat som jag oxå har blivit svag för är vindruvor..fick slå mig på fingrarna innan idag uppe på kontoret där det stod två stora skålar med druvor men ändå kunde jag inte sluta trycka i mig även att jag redan var proppmätt..kan väl erkänna att jag nästan är lite bloggberoende oxå..
Så vi kan väl säga att fröken Eriksson har fem saker hon faller för just nu : Mjölk, grapefrukt, halloumiost,vindruvor och bloggen...skumt !!

BLOGGEN !!

*smack


Kommentarer
Postat av: Patrik "34a" Sjöstedt

Snygg design på din blogg alltså..

Man kanske skulle ta och kopiera den...=)))



2009-02-09 @ 23:18:17
Postat av: IDA

behm du får bjuda mig på halloumii ost när du kommmer hem, har aldrig ätit det..

.

2009-02-09 @ 23:27:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0