Thank god it's friday !!

Sooom jaag ääälskaar FREDAGAR !!
spelar ingen roll att jag hade ett piss pass på jobbet idag (halv nio till halv fem)
jag sprang ändå runt med ett leende på läpparna hela jobb dagen igenom :)
Fredakvällar är nog enda stunden i veckan som jag verkligen kan koppla av..ingen stress och inga måsten!
tänkte gått till badhuset och simmat lite nu men läste på deras hemsida att dom hade Familje bad ikväll..hmm..
För det första är jag ju inte någon familj så alla kommer ju titta konstigt på mig när jag kommer dit själv och plaskar, sen har jag ingen lust att simma runt i barnpiss, få vatten stänk i ögonen eller typ halvt drunkna när jag får en svallvåg över mig när papporna ska tävla inför sina barn om vem som kan göra bästa bomben i bassängen !! nej tack..
men guuud vad skönt det hade varit att glassa lite i bubbelpoolen, sitta i bastun och sola lite solarie.Men känner att jag behöver en lite lugnare kväll utan alla barnaskrik så jag stannar nog hemma..måste ju se när Leila Bagge dansar skiten ur dom andra i let's dance sen med sina välsvarvade spiror ikväll med !
Något som jag har gått och längtat efter hela dagen är en massage !! är så stel nu efter all träning så min söndagspojkvän hade faktiskt fått kika förbi här ikväll ( även att det är fredag!! ) och gett mig vad jag behövde om han nu existerade!! aja man får ta vad men har, jag får värma min vetekudde i stället sen och lägga över axlarna så kanske jag mjuknar till..ikväll blir det i alla fall träningsvila...fanns inga roliga pass på lokomotion ändå..
Men på söndag blir det nog att lira lite fotboll..skulle egentligen jobbat då men dom inne på planeringen frågade om jag kunde tänka mig att jobba 4 timmar onsdagen den4 mars i stället...ööhh JA TACK !! dom behöver ju inte ens fråga..vem fasen tackar nej till att slippa 9 timmars jobb en söndag och i stället jobba 4 timmar en onsdag??! bra byte :)
nä nu ska jag ta en liten promenix, kanske kika förbi ett solarie och få lite värme och sedan handla något gott att äta till min myskväll !

hej så länge

*smack


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0