grus i strumpan

Visst är fotboll kul..Men jag vet fasen inte om det kallas fotboll det vi håller på med..Att springa runt i en gyttjepöl som yra höns och jaga en gul plastboll..njaa..inte riktigt min melodi. Grus överallt..skulle inte förvåna mig om det det finns gruskorn som inte bara har letat sig in i strumporna utan innanför trosorna med ,och hur skönt är det då??!!
Nää fotboll ska spelas i kortbyxor på sommaren..Egentligen kallas det nog inte fotboll det vi tjejer utövar, snarare hönsboll eller nåt.. :) damfotboll har ju egentligen aldrig varit någon vidare underhållning tycker jag..men det är kul att lira.Men jag avråder er att komma och kolla om ni inte vill dö i tristest..
Har egentligen lagt skorna på hyllan sen 2 år tillbaka när jag flyttade ifrån Vetlanda men i höstas plockade jag fram dom igen och tränade några pass med ett korplag..Riktigt soft..Men nu har dom gått i hop med ett annat lag så det är div 4 som gäller fram över..Kan ju inte påstå att jag ska vara där nu 3 gånger i veckan och köra löpträning precis..
Det får bli när jag har tid och lust. Så få vi se sen, dom kanske skulle ha ett sjumannalag till våren och där hade jag mer än gärna spelat..Där kan man ju nästan springa med bollen från eget mål till det andra och näta utan att bli trött :) passar mig som handen i handsken.. Vi tjejer ska inte ut på en elvamanna plan och försöka spela, vi springer ändå bara runt som yrahöns :p
Ojojoj..hoppas jag inte får allt för många sura komentarer till detta innlägg nu..hehe.. Men jag tror ni fattar vad jag menar :)

Nä nu är det snart handboll på tv så jag ska koncentrera mig på den..
I morron är det fredag och då anländer lönen ( som denna månaden blev hyfsat saftig =)  )  in på kontot = shopping !!! yeeeeees

*smack


Kommentarer
Postat av: IDA

fan jag vill oxå ha en FET löön, men det kommer jag inte få så länge jag jobbar på BIAB,men ska nog va glad att man har ett jobb, så jag klagar nog inte egentligen....

Vi måste diskutera USA lite snart....

lite frågetecken är det...

2009-01-22 @ 20:46:04
Postat av: Vivi

Duuuu snacka nu inte skit om damfotboll, blir så svårt att försvara det sen i lunchrummet ;)

Kram

2009-01-23 @ 10:56:27
Postat av: Linda

hehe ja men ja kommer ju spendera min lön på stan idag :p

Men du Ida, jag tror jag kommer hem v 7 till vetlanda..är ledig tre dagar då så kan vi planera resan..kan ju höras nu i helgen eller nåt så kan vi snacka lite mer om de :)

Miami here we come !!

2009-01-23 @ 11:05:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0