Noll koll kokosboll

Då har man slutat för dagen :) Halv sex till halv tio var ju lovely !! och tevliga resenärer, mina trogna pendlare på 5.38 tåget mot malmö..alltid lika pratglada! Idag önskade dom till och med att jag skulle följa med dom till deras arbete och liva upp stämningen lite för där jobbade det visst bara gamla kärringar..tur att man är mer uppskattad än en gamal kärring i alla fall, alltid nåt :) Så jobb dagen har varit till belåtenhet..
Förrutom att jag även idag fick ett papper i min hand som sänkte humöret en aning. Sommar semestern hade kommit..fick 3 veckor i juni när jag hade önskat 2 veckor i juli eller augusti...mycke koll dom har där borta på planerningen..Nä de får bli ett besök på deras avdelning nästa gång jag är i malmö.ska även försöka fixa 2-3 veckors ledigt i mars för då blir det förmodligen Miami :)
Nä mina kära vänner nu är det dax för mig att göra mig redo för en dag på stan och spendera pengar på saker jag egentligen inte borde.. men nu är det bara 3 dagar kvar till löning :) :) :)

Ha det kalas

*Tjing

Kommentarer
Postat av: Patrik "34 slak" Sjöstedt

Hej hjärtat! =)

Kanooonblogg verkligen,man sitter och skrattar när man läser den och det måste vara ett tecken på att det är en bra blogg,eller hur? =))



Så keep up the good work baby



/En trogen läsare

2009-01-20 @ 11:11:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0