Söndagen blev...

nja söndagen blev väl inte så rolig men jag har verkligen tatt tag i saker som jag har tänkt göra innan men inte riktigt kommit till skott..redan i sommras tänkte jag gjort debut som bloggerska men blev dock inget mer än användarnamn och lösenord den gången :) nu där emot är jag ju i full gång..andra inlägget på en dag, det är bra jobbat tycker jag..applåd till mig! fixa bakgrund och grejer det kommer så småningom ni får nöja er med vad som erbjuds för tillfället. bilder kommer det väl inte heller så många eftersom kameran är trasig, men har faktiskt plåtat lite med mobilen. inte värdens bästa kvalite men jag hoppas ni kan se vad det ska föreställa på bilderna..

En annan sak som jag har tänkt göra jätte länge är att skura golven. Inte världens roligaste grej så ni förstår säkert att jag har skjutit upp det hela tiden men idag tog jag mig i kragen och gick loss med hink och mopp!! jag hade myror i hela kroppen och absolut inget att göra så städningen fick bli min räddning. Så nu kan städexperterna Marie-Louise Danielsson-Tham och Marlené Eriksson från Rent Hus i tv4 komma på besök i min lilla lya och leta dammkorn om dom vill :) och våran älskade Anna Skipper från Du är vad du äter är ochså varmt välkommen idag för att räkna kalori intag och kaloriförbrukning.. min städning idag på två timmar krävde nog ca 300 kalorier! :) hard work.. och några onyttigheter har det faktiskt inte blivit idag om man jämför med vad en söndag bruka innehålla.var i och för sig och fikade med Anna efter städningen men idag blev det en kycklingsallad på min meny. under fikan kom vi in på diverse ämnen, bland annat hur ett barn får syre när den ligger i magen..(fråga mig inte hur vi kom in på det ) men men..vi funderade och min teori var väl att det kom syre från navelsträngen på något sätt men jag var inte riktigt säker och då kom anna med ett lysande förslag..haha.. anna: - eeh asså ja tror den är som en fisk typ..för bäbisar kan man hålla under vattnet jääätte läänge när dom är på babysim..( anna vem är den blonda av oss två egentligen) jag dog av skratt och bestämde att ringa till den blivande mamman Frida för vidare information om den där fisk grejen..men hon gjorde mig lugn igen och sa att, nää den är inte som en fisk..hehe..skönt att höra..anna fick i alla fall testapå att ha ett blond moment idag :) fikastunden var var väl höjdpunkten idag. det fanns till och med lite att spana på i soffan lite längre bort..eller lite och lite, hetast i stan vill jag kalla honom ;) nice med lite ögongodis en trisst söndag som denna så man slipper anmäla sig till bonde sköner fru som jag tidigare har haft planer på ..hehe..men anna och jag kom på att pojkvän är inget för oss, bara på söndagar..dessa jäkla söndagar...så här med söker jag : brunbränd, vältränad, inte allt för lång pojkvän på söndagar och då menar jag verkligen bara på just söndagar! resterande dagar i veckan vill jag spendera min tid själv tack :) om det finns någon villig där ute så finns jag här :)

aja efter fikan tog jag och packade min nya fina ryggsäck ( ja, jag använder en nördig ryggsäck men den är otroligt praktisk ) och tog på mig mitt nya fina träningslinne, sen bar det av till lokomotion där jag spenderar några svettiga timmar i veckan..var egentligen inte så sugen men hade verkligen inget annat att göra och sen ville jag inviga mitt nya linne också så det blev en timmas kondition samtidigt som jag kollade på handbollen på tv..
när jag sedan kom hem innan så blev jag helt yr och mådde illa så jag har faktiskt legat i soffan tills nu och sovit. helt svettig men jag kunde verkligen inte resa mig upp. vet inte vad som hände men nu mår jag prima skinka igen så nu blir det duschen innan jag hoppar i säng. I morrgon har jag sovmorgon på jobbet :) lovely..börjar halv nio till halv fyra. helt okey :)

Tack för idag
slut för idag !

*nattinatt


Kommentarer
Postat av: Don Juan

Hej Linda. Jag är 180, väldigt vältränad med mycket markande muskelatur. Jag är brun då jag har halv spanjor. Jag jobbar 24 timmar om dygnet alla dagar förutom söndagar och är då helt ledig. Jag gillar att mysa och hitta på saker som inte sträcker sig längre än en dag.



Är jag den rätta tror du?

Jag finns här för dig om du är intresserad.

2009-01-18 @ 22:35:38
Postat av: Anonym

Haha jag dör :)

2009-01-18 @ 22:40:40
Postat av: Anna

haha...fisk va de ja;)

2009-01-18 @ 22:59:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0