Buuurrr

Nu ligger jag nerbäddad under filten hemma i soffan hos pappa, han är iväg på någon dommarkurs så jag är själv en stund till..Är halvt ihjälfrusen efter fotbollsmatchen..det blåste verkligen sviiin kallt..tur att Ida tog med sig mussepigg-filten som vi burrade in oss i..

frågan är hur det ska gå för oss i morgon i våra klänningar..hmm..vi får väl dricka desto mer så vi håller värmen antar jag ;) Ser verkligen fram emot morgondagen...

en hel dag med firande! ska försöka vara hemma hos Ida redan nån gång vid tio tiden då vi ska fixa jordgubbstårta och fixa kransar samt korka upp dagens första !!

sen bär det av på midsommarlunch hemma hos Hanna med tjejerna för att sedan dansa runt stången med småbarnen borta på Paradisvallen...

Sen blir det att pimpla lite hemma hos Hanna igen innan vi ska ta cyklarna bort till GIF's fotbollsplan för att möta upp grabbarna och grilla samt leka lekar! Till sist återstår ju bara att tömma allaflaskorna ;)

där har ni planerna för min midsommarafton :)

det lär bli några uppdateringar i morgon på förmiddagen från mig och Ida med bilder så ni får se våra kransar och tårtor, det kan ju bli intressant..hehe... :) Nu hörde jag att pappa kom hem..ska säga god natt till honom och krypa till sängs...lååång dag i morgon med :)

Nattis

*smack

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0