häj häj :)

oj..fullt upp idag..har inte ens hunnit sätta mig ner vid datorn 5 minuter och skriva ett litet inlägg till er ! och nu är jag trött som en gris...

04.30 ringde klockan, då var det bara att hoppa i uniformen och traska till tåget som tog mig ner till malmö där jag hade en mysig frukostrast på centralen med ostfralla och kaffe samtidigt som jag kollade på alla vilsna resenärer ! :) hur skönt är det inte att bara sitta ensam och kolla på folk då?? helt lovely..måste verkligen flytta till en större stad, snarast ! ska bara ut o resa lite först ;)

turen tillbaka till Karlskrona sen gick bra, var lite trötter men lokföraren höll mig vaken hela vägen hem och sen var det bara att sticka upp i lyan och bytakläder..Mötte upp Angelina och Linda på stan, shoppade en sväng ( men bara på rea idag och det är ju tillåtet ;) ) sen tog vi en lunch och nu sitter jag helt död i soffan och undrar hur jag ska överleva en kväll med Rosé och en flaska rött ?? eller frågan är kanske snarare hur jag ska överleva morgondagen ??

ska bara vila en sväng så hörs vi snart igen :)

*smackis

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0