organiserat kaos


Såhär se det ut i min säng just nu :)

Efter att ha slumrat en timma i brassestolen efter jobbet så blev det lunch på Thai-restaurang med Johanna, min kära kollega från kristianstad..lunchens samtalsämne var typ : vad är det för fel på killar?? hehe..ungefär samma ämne som det alltid blir när vi ses ;)

När man har lunchat på stan så kan man ju lika väl ta en fika oxå , eller hur?  ;) och den spenderades på Waynes med Frida som är på benen igen efter graviditet och förlossning !! äNtLiGeN :) sooom jag har längtat !! 

Har även hunnit med lite shopping ( har blivit lite väl mycket av det denna månaden känner jag,fundera på att rensa och sälja lite grejer, jag får ju knappt plats själv i lyan snart !! ) idag blev det i alla fall ett par jeans på h&m faktiskt..sjukt snygg färg ! sen har det även blivit shopping på bolaget, glöm inte att det bara är en dag kvar till midsommarafton, kila dit innan det är försent med er !! det brukar ju bli ganska utplockat..speciellt när fröken Eriksson har varit i farten  ;)

Nu är det packning som väntar, åker ju hem till Vetlanda i morgon..som ni ser på bilden så har jag redan börjat lite smått..Det är ett jäkla projekt att packa även att man bara ska hem 4 dagar..Eftersom det är Sverige vi bor i så måste man ju ta med sig typ halva garderoben för man kan ju inte lita på vädret..det skiftar ju lika ofta som fröken Eriksson äter choklad ;)

later

*smack

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0