god morgon

eller nja god middag om man ska räkna efter min dygnsrytm..idag ringde klockan 03.40 ! och 03.39 vaknade jag..såå stöörigt !
det kändes riktigt tungt! och om jag bara hade fått sova just den enda lilla ynka minuten så lovar jag att jag hade varit mycket piggare..det kändes så i alla fall men men det var bara att palla sig upp till jobbet och klistra på det där lilla leendet och vara trevlig! lite kämpigt var det allt eftersom jag satt uppe och kollade på desperate igårkväll när jag egentligen hade behövt sova..men kunde ju inte missa nu när dom kör i gång igen så som jag har längtat !! men kom på innan idag att jag missar hela 3 avsnitt  ( !! ) nu när jag drar till miami ! ska man stanna hemma kanske ?? !!
skulle inte tro det :)
kom nyss hem från en kämpig promenad, sliten efter träningen igår! och nu har jag massa jag ska fixa och dona med idag..*kolla upp boende i miami * fixa med pengar *fundera över packning * fika med anna * fixa lokal till min födelsedagsfest * handla mat * träna och till slut SOVA ! full rulle idag med andra ord ..

take care

*smack

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0