Hulk Hogan

just nu på MTV har dom HOGAN KNOWS BEST WEEKENDBREAK..massa avsnitt med Hogan och hans familj..
han är så jäkla cool! och det coolaste av allt är att jag, Linda Maria Therese Eriksson har sett honom i verkligheten !! jag har varit 1 endaste liten meter i från honom där han satt i sin stora feta vita bil med nedvevad ruta mitt i Miami !!
jag tappade verkligen hakan när jag såg honom, jag bara pekade och försökte hämta andan sen typ skreeeek jag  till Ida sofie och chriss- TITTA!! BILEN  !! omg...!!  och dom fattade ingeting först...vad är det du säger Linda ??!
KÄNDIS I BILEN.var typ det enda jag fick fram..kändes så overkligt att se honom bara sådär, är ju van vid att se honom i tv rutan här hemma och sitta och tänka att guud vilket liv han lever och guud vad häftigt det verkar vara därborta på andra sidan jorden och heltplötsligt stod jag själv där på gatan med honom...helt sjukt ! hehe..och nu är jag tillbaka här hemma i soffan och han är kvar där i tvrutan....är inte sådär kändis tokig och så men han var fasen kul att se i verkligheten ! den karamellen kommer jag suga på länge :)

aja nog om mig när jag speglar mig i stjärnornas glans..
kom nyss hem från en runda på stan..har lunchat med ''gravidafrida''  och fick en födelsedagspresent av henne så här lite i förskott! världens mysigaste rosa filt till min soffa som jag har tittat på länge inne på åhlens och det hade hon tydligen snappat upp och införskaffat till mig :) den är som en dröm..jätte mjuk och go ! en stund efter att jag öppnat mitt paket dyker Mattsson och grabbarna grus upp ( johan, smulis och andy) så vi slog ihop våra bord och hade en riktigt härlig fika stund där vi disskuterade namn till fridas små knoddar som ligger i magen...roligare fikastund får man leta efter..frida och jag skrattade så ögonen började rinna...! trevligt att se Jonas i stan igen, han och johan tillsammans är verkligen helt sjukt kul...dessa historier dom drar asså..!påminner om den gamla goda tiden för nåt år sedan..

nähä nu ska jag förbereda inför kvällens bravader samtidigt som jag kollar på Hogan i Tvrutan :) !


Hogan is the shit

*smacken

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0