jetlagad

jaha då var man hemma i Sverige och har fullt upp med att skriva med å ä och ö igen på tangentbordet!
hemresan gick riktigt fort men har bara sovit kanske 2-3 timmar det senaste dygnet ! känner mig typ bakfull eller nåt..
bilder från resan kommer undan för undan, har några här hemma men de flesta ligger i Idas kamera på väg mot Vetlanda men så fort dom finns i min dator dyker dom upp här :)

nu ska man ställa om kroppen med bade klimat, tid och matvanor..usch + 2 ½ kg lyckades jag med under 16 dagar i USA !! har levt pa endast skräpmat..jag skojar verkligen inte ! vitt rostat bröd med smör och sylt till frukost, hamburgare, pommes eller pizza till mat och mega stora bakelser och glassportioner till efterrätt/kvällsmat...

och vad var det första jag köpte nu när jag kom hem?! Jo en stor fet godispåse med massa massa Center..bra Linda!! det lindrar ju säkert din ångest över dina kilon...nja..nää kanske för stunden, tröstäta är ljuvligt..men hur känns det nu så här efterråt då? ! gaaaah fyy faaan !! aldrig mer godis, aldrig mer hamburgare nu blir det grönsaker resten av livet !! .....aaa just det.inte om man heter Linda..haha.skulle INTE troooo det !
det blir i alla fall att komma in i sin vanliga kostvanor nu och sina träningsrutiner så försvinner nog kilona förhoppningsvis innan det är dax för beachen igen !! hoppet är det sista som överger människan..


south beach, Miami

*smacken

Kommentarer
Postat av: Siran

gawwd, läcker bild!

2009-03-27 @ 22:53:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0