Linda hissar och dissar

jaha denna gången kom den 2 dagar sent..sorry !! bättring bättring ..

Veckans hiss ( v 9 )

Fredags lunch på 1344- alltid lika gott där på fredagar då det oftast serveras någon god köttbit med potatis i olika varianter och alltid gudomlig sås !! där hittar ni mig och tove på fredagarna :) mumma !!

2 Fettisdagen- mer sånna dagar tack när svenska folket kan svulla med gott samvete :) 3 semlor lyckades jag pressa ner!

3 Tulpaner- Nu finns det färglada tulpaner i varje butik till olika pris och jag kan säga att det funkar lika bra att köpa billiga på hemköp som dyra i en riktig blomsteraffär..mina har nu stått sig i en vecka och ser fortfarande lika vackra ut :) *vårkänsla!!


Veckans diss ( v 9 )

1 Scoretts frånvaro i Karlskrona ! Jag vill ju köpa snygga vårskor men då finns det inte många bra butiker i stan enligt mig..ge oss Scorett !!

2 Melodifestivalen - Denna veckan ägde den rum i Malmö och de flesta bidragen sög..Vi sattepå egen musik i stället..

3 Kändisromanser som blir uttjatade..visst det är en stor sak att vår blivande drottning ska gifta sig, men dom behöver inte tjata om det på nyheterna i flera dagar och att Bagge har hittat kärleken i let's dance blev oxå drygt att höra om ! hela fredagens program förstördes av programledarnas påhopp mot kärleksparet..det var inte alls underhållande..bara pinsamt..skärpning!låt dom vara lyckliga i fred..men visst, lite skvaller är ju alltid kul fast i lagom mängd tack!!

Denna veckan ( v 10 ) har ju redan börjat och jag har redan allternativ till söndagens listan :)
over and out

*smack

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0