Miami dag 14

I'm back :) jag har inte drunknat eller blivit uppaten av hajar sa ni kan vara lugna! ar i miami igen och ska vara har tills pa onsdag kvall da det bar av hem mot sverige igen..
hur va nu lyxkryssningen da undrar ni sakert...hehe! ja....vad ska man saga...tanten som vi bokade kryssningen hos hade bokat in oss pa fel bat..inte alls den vi skulle aka med egentligen..vet inte vad hon sysslade med men nar vi stod har utanfor och skulle bli upphamtade av taxin traffade vi 2 andra svenskar, tva killar fran jonkoping som oxa skulle pa kryssning sa nar taxin kom hoppade vi alla 4 in i bilen och taxichaffisen sa att han skulle kora oss till hamnen...nar vi nastan var framme borjade jag kolla pa min biljett och markte attt vi inte alls hade betalat samma pris som grabbarna och dessutom var det inte den hamnen vi skulle till..PANIK !! snabbt ivag med taxi till den andra hamnen som lag 45 minuter bort och killarna blev kvar vid den andra hamnen...det var den baten som dom skulle aka med som vi oxa skulle aka med i fall tantan inte hade bokat fel !! aja..nar vi val kom till varat skepp var det inte halften sa stort som det vi hade tankt oss och full av pensionarer..hehe.lyckat ! men det blev trots allt en lyckad kryssning..mat i mangder och bahamas var lika fint som det ser ut i resekataloger ! lovely..sen rakade jag kara ner mig i en av killarna som serverade maten inne pa restaurang Rio...gaaahhh ! saknar honom redan..hehe nada..sa illa ar det inte..man hittar ju alltid en semesterkarlek nar man ar ivag....han har jag snart glommt..
traffade nyss killarna som akte pa den andra kryssningen och vi hade tydligen inte missat nat sarskillt pa den andra baten sa det kanns bra ! ikvall blir det den sista shoppingen och nagot gott att ata..
sag vadret infor i morgon och det ska tydligen regna :( neeeeeej ge mig sol i morron och sista dagen tack !!
na nu kurrar magen !
take care

*smack

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0