överkörd

jag känner mig fortfarande som om jag är överkörd eller nåt på grund av tidsomställningen! ge mig mitt pigga morgonhumör tillbaka tack !!

vad står på tapeten idag då? jooo ikväll ska jag ju ha min födelsedags fest..en sån där fet fest ni vet som my sweet 16 ungarna har på MTV om ni har sett det...så hela dagen går åt till att bli ompysslad så jag ser helt fantastisk ut ikväll, kommer få smink och hår stylat som en riktig hollywodpingla !!
har hyrt hela kyrkan på torget som nu hållerpå att inredas i rosa och guld..dom ska även bygga mig en tron där jag ska sitta med krona på mitt huvud i min gucci klänning...
har noga valt ut vilka som ska få komma och det blir jag med mina närmsta tjejkompisar och resten består av 500 snygga killar som har fått vara på uttagning och visat vad dom går för..
sen kommer förresten Brad Pitt, Beckham och Paul Walker levereras inbakta i en tårta till mig och sedan hoppa ut och strippdansa en liten sväng  under småtimmarna.....
ja som ni hör kommer detta att bli årets fest !! synd för er som inte är bjudna...jag lägger upp bilder här på bloggen sen så ni kan se hur underbart kul vi hade ;)

mmm eller inte kanske...

mitt ''födelsedagskalas för vuxna'' som det så fint heter ska hållas här hemma hos mig i min lilla lya ( inte alls i någon kyrka) och frågan är hur jag ska få plats med girlsen som kommer ikväll ( dom där 500 killarna får hålla till på utegården, hehe )..  men det löser sig säkert..
när vi har drivit mina grannar till vansinne med att sjunga till carola, dansa och hysteriska skratt så ska vi ut och skaka rumpa i Karlskronas nattliv...nä dax att sätta fart..kan vara en god idé att kanske ha det lite städat när man ska ha besök!

Take care

*smack

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0