bakis?

oj vad det pimplades vin här hemma igår kväll..!! galet kul även att melodifestivalen sög!! vi satte på lite reggae och timbukto i stället och jag bara önskade att jag hade värsta högtalarna så jag kunde dunkapå ordentligt och ge igen på min granne..! men mina högtalare till datorn var inte mycket att komma med..och jag måste faktiskt utse mig själv till husets bästa granne, redan kl kvart över tio var festen här hemma slut ! sen bar det av till en fest någon stanns över playbar i en helt underbart fin lägenhet med massa trevligt folk där det fotades med kameror hejvilt..haha..lägger upp några sen om jag lyckas få fatt på dom :)  Toves kamera gick oxå het igår..som vanligt när vi är i farten med lite vin ..
så det kommer bildbevis från kvällen kan jag lova ! idag gör man inte många knop..är fortfarande mätt sen i natt för när jag kom hem rensade jag faten här hemma på alla ostar och kex som var kvar :)
senare idag ska jag cykla ut med fridas cykel hem till henne och softa lite i hennes soffa och prata om nattens bravader! uppdatera henne om utelivet eftersom hon själv inte kan vara ute om nätterna och skaka rumpa, hon är ju gravid min lilla sötlök ! :)
sitter och försöker känna efter om jag verkligen är nykter än, är inte bakfull så risken finns att man fortfarande är på lyset.. 
nä nu blir det duschen och en hel burk med inpackning på det..!! håret är ett stort fågelbo !!  ( oscar du vet vad vi snackar om här , värsta burret ! ) haha..
får se hur det blir med veckans lista sen idag..hehe..jag brukar ju bli lite sliten framåt kvällen men förr eller senare kommer den, det lovar jag :)


här är jag och min partypingla nr 1 på bild från en av alla våra festkvällar ihop..
nya bilder kommer som sagt inom snart framtid..håll ut vänner!! bjuder på denna så länge :)


*smacken

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0