säger god morgon

Thaimat, choklad och en film blev fredagsmyset. helt i min smak :) synd bara att vi hyrde Madagaskar 2, den hade jag visst redan sett. hyra film är verkligen inte min starka sida. får lätt ett psykbryt i affären och blir på såå dåligt humör när alla filmer ser meningslösa ut och inte alls passar mig i smaken!

kom i säng nån gång efter tolv i natt, jösses, sent för mig ;) kunde inte somna heller, konsitgt nog. låg och grubblade på allt och ingenting. trött man kan bli på sig själv ibland när man ligger och ältar saker som man ändå inte får några svar på när man ligger där under täcket. sitter och grubblar lika mycket nu här i min soffa. till vilken nytta lixom? lika bra att bara ta allt som det kommer i stället.. hade föresten en hemsk natt också. när jag väl hade somnat vaknade jag efter typ 3 timmar, stel som en pinne och högsta pulsen, mardrömmar, usch...vågade inte somnaom sen för jag ville inte fortsätta drömma. men till slut slocknade jag och resten av drömmarna bestod av kärlekstrubbel. härlig natt :(

trodde att jag skulle sova länge idag, till i alla fall 8tiden. men icke. 06.54 exakt, slog jag upp mina två blå :) inget jag ångrar. jag älskar mina stunder för mig själv på morgonkvisten ! lycka :) ska ut på en liten promenad sen tänkte jag, solsken ute och luften är helt frisk och oanvänd ! härligt. sen blir det träning 9.30. lördagmornar is the shit !



¤ L.E

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0