Dagens

Efter att ha pimplat 2 koppar te på fiket med anna har jag nu avnjutit en utsökt middag :) kanske inte ser ut att vara det godaste i era ögon men för mig som bara har käkat kalla grönsaker och frukt nu i 2 dagar var detta lovely :)


Wookade lite grönsaker och vräkte på massa chili, för den kryddan får jag äta :) hett blev det, nästan så svetten pärlade sig..hehe...men gott gott i gott gott! jag neutraliserade hettan lite med gurka och rostade solrosfrön ( som jag nästan har blivit beroende av nu ) ! Drycken som serverades idag var citronvatten, nästan lika gott som vin..ehe..? !

lyckad måltid var det i alla fall och den var välbehövlig efter träningspasset ( aerolates) jag lyckades klämma in efter jobbet innan fikastunden med anna :) och strax är det dax för träning igen..kl sex ska jag på bodycombat. Pratade lite med en av instruktörerna på lokomotion innan på mitt förra pass idag om detox och sånt och hon sa att jag borde hoppa över styrkepassen nu resten av tiden och köra på promenader och konditionspass för att inte tappa muskler och ork så aerolatespasset och bodycombaten är godkända pass :)

Bröt föresten mitt shoppingförbud innan idag, fast med mening. Det är ju löning redan nästa vecka och jag kollade mitt konto innan och upptäkte att jag har varit duktigare med ekonomin än vad jag trodde (!) denna månaden så det fanns gott om pengar kvar och då passade jag på att köpa lite nya träningskläder, faktiskt välbehövligt :) så det blev ett par långa träningsbyxor och en ny fleecejacka! behövs ju lite varmare plagg nu när kylan kryper sig på!


kanske inte världens bästa bild, svart blev färgen, det ser ni ju i alla fall :)

later

*smack

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0