i väntans tider

aaah såå sköönt ! kan inte beskriva hur nöjd jag är idag över att vara ledig resten av dagen nu! 03.30 var det upp och hoppa som gällde och redan 8.30 avslutade jag mitt jobbpass. tjoohoo. nu sitter jag hemma och väntar, väntar som ett barn på julafton. men jag väntar inte på tomten. jag väntar på något mycket bättre än så. samtalet från planeringen på mitt jobb! snälla snälla snälla säg att jag har fått ledigt ! ! ! !

Nu ska jag ta mig en sista drink av min utrensningskur! sista dagen på detoxen idag. klappar mig själv på axeln! fy fan vad duktig jag har varit ! nu ska man tydligen vara ren på insidan och det känns faktiskt så. några kilo lättare blev man ju på köpet också :) dom lär man väl dock få tillbaka i helgen när det vankas festligheter. men bör nog inte chockstarta kroppen i morgon med typ en gyrostallrik och stark sås..hehe..nä ska nog försöka hålla mig hyfsat lugn vad det gäller maten i morgon så inte magen sabbas!

I väntan på telefonsamtalet och min lunchdejt med Frida som är planerad vid ett tiden så ska jag försöka sortera  bland mina kläder. Hänga och vika in dom i garderoben lite fint. dom ligger huller om buller lite över allt tycker jag.. antar att det inte kommer gå så smidigt som att hänga och vika lite fint, det blir nog att trycka in i garderoben, annars lär det inte få plats..jultomten är faktiskt också välkommen idag nu när jag tänkerefter, med en större garderob tack!


förresten, har ni kollat på kändisdljungeln? ganska dåligt program egentligen men jag har ändå kikat lite och kan inte släppa skämtet dom drog ett avsnitt :

-Vad är det för skillnad på mannen och E.T?
-...?
- E.T ringde hem.

hehe... japp min humor :) hej så länge





visst det ser ju gott ut, men bara frukt och grönt i 10 dagar...njaa...då är det inte lika gott längre! men nu är det sista dagen.hejja hejja ! nu ska man bara se till att inte snubbla på mål linjen och köpa sig en bakelse idag på lunchen..nej nej det får bli en kopp grönt te eller ett glas juice en sista gång :)


*smack


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0