lite ledighet till helgen är ju aldrig fel :)

gotteligott, planerningen ringde innan och gav mig ledigt på söndag som jag hade önskat! wiihoo..inte för att jag ska göra något speciellt mer än att träna lite fotboll men fasen så skönt. jobba helger är verkligen drygt men nu till helgen jobbar jag bara ett kort, tidigt pass på lördag morgon ! I like :) vet inte vad det är med dom på planeringen just nu, bara ger mig ledigt till höger och vänster ..hehe..

har hunnit med lite nytta idag trots att jag har varit en aningens seg. Betalat räkningar och tvättat. En runda på stan blev det också men inget shoppande för min del men anna tog fram stora plånboken och investerade i lite höstkläder. Lite avundsjuk blev jag allt, det är faktiskt en aningens tråkigt att inte kunna gå loss bland stickade mysiga tröjor, stora halsdukar, stövlar mm men är ju ingen större mening att spendera pengar på det, när jag ändå ska vara borta från november till mitten av mars! även när det var dax för fika/lunch så var jag ekonomisk! Vi var riktigt sugna på att käka något gott men efter mycket velande bestämde vi oss i sista sekund att ta varsin kopp te i stället och fixa egen mat hemma sen. plus poäng till oss !vad är lixom en stickad tröja och en lunch mot en resa till varmare breddgrader? ;)

Nu ska jag sätta lite fart här.. Har nyss käkat lite grillad kyckling med sallad och het salsasås, sååå underbart att käka stark och varm mat igen efter detoxtiden !! ska göra ett sista ryck i tvättstugan innan det blir träning. Coore 30 minuter sen hinner jag med lite kondition på löpbandet eller crosstrainern 20 minuter innan det är dax för 1 timmas affropowerdance som avslutning! nu ska det svettas för att sedan ha soffkväll :)

later

¤ L.E

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0