tufft men går bra ändå

jösses vilka nötter jag har träffatpå idag !! har redan slängt av 8 personer från mina tåg... ska det vara så svårt att fatta, har man biljett åker man tåg, har man INTE biljett åker man INTE tåg ! i alla fall inte med fröken eriksson, då skulle man behöva vara väääldigt söt och trevlig i så fall men inte bete sig som dessa pappskallarna har gjort som jag har mött ! well well, trots lite incidenter har jobbdagen gått bra, jag har varit på bra humör och är fortfarande hyfsat pigg. skönt ! hoppas turen hem till karlskrona går smärtfritt för jag pallar inte med massa båkiga fyllisar såhär en fredagkväll inte ....

höres gott folk. se till att ha lite fredagsmys där hemma nu ni som kan , varför inte dra fram grillen? hörde att vi går mot lite sämre väder nu så passa på  medans solen skiner , det hade jag gjort om jag var ledig i alla fall :)


~L.E

Kommentarer
Postat av: Marie

Har du nån bra låt/några bra låtar du vill dela med dig av? Kommentera inlägget via länken nedan, bästa tipset länkas i min blogg. Lite gratis reklam är ju inte helt fel :)



http://mmary.blogg.se/2010/april/dagens-lat-7.html#comment



♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

2010-04-16 @ 18:54:20
URL: http://mmary.blogg.se/
Postat av: New York Catcher

Kan inte komma fram till om detta är en metafor eller inte, men jag antar det. Livet går framåt, likt tåget. Du lägger själv rälsen och kan åka dit du vill. Lycka till.

2010-04-16 @ 19:43:13
URL: http://newyorkcatcher.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0