underbara vååår !

vilken fantastisk dag! jobbet gick som en dans. bara en liten insident tidigt runt 5 snåret i sölvesborg då 2 killar hoppar på tåget och springe runt som galningar (?) och utanför tåget står en kvinna och pratar hetsigt i telefon..när hon lagt på luren frågar jag vad som är problemet och om dom letade efter någon. Ja svarade hon ochbad mig hålla kvar tåget på stationen tills hon gav klartecken..hmm...jag fattade ingenting och frågade vem dom letade efter. en inbrottstjuv svarade hon stressat....jaha tänkte jag, måst vara ett aprilskämt..men det var det inte. kvinnan legitimerade sig som polis och hennes kolleger sprang runt på mitt tåg men dom hittade inte den misstänkta så vi kunde 10 minuter sena köra där i från..detta var nog det mest spännande som hänt mig så tidigt när man jobbar i ottan..

efter jobbet blev det dusch och packning och sen en dag på stan med samuel inehållande lunch ( som jag till min förtjusning blev bjuden på ) shopping och en kaffe med glass i solen. UNDERBART !!

sen var det dax att lifta med min kollega hem till dom småländska skogarna och nu har jag spenderat lite tid med pappsen vid köksbordet. vi har gått igenom min post och han har fått se min film när jag hoppar fallskärm, han blev lite avundsjuk :)

nu blir det häng i soffan!

glad påsk där ute!!


glassigt :)

~L.E

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0