i Halmstad

yes jag tog mig till halmstad med hjälp av min kära lokförare :) han gav mig alla avgångstider, visade var och när jag skulle fälla bommarna med mera med mera ! trevlig tur hade jag hit och nu har jag rast i 2 timmar..det har redan gått en utav dom, jag har passatpå att redovisa min kassa och snokat runt på facebook..nu börjar jag bli ltie rastlös här. men vad gör man en söndag kl 12 i halmstad, när man dessutom har SKOSKAV !! AJ ..har nya skor på jobbet som jag köpte i veckan. normalt brukar man ju få skoskav på hälen eller lilltån men jag , jag har fått skoskav på stortån ! aja...jag ska inte gå så mycket mer idag för jag vet att tåget jag ska jobba på tillbaka till göteborg kommer vara överfullt med folk så jag kommer inte kunna kika på några biljetter..frågan är om jag ens kommer få plats själv men det måste jag ju annars kan inte tåget åka..skönt på ett sätt att man inte kan visera biljetterna när det är så trångt och man inte kommer nån stanns men man har ju ett jobbigt säkerhetsansvar som tynger ner axlarna på en rejält när det är så fulla tåg..tänk om det händer något, lätt för mig att styra upp allt då lixom när man inte kan ta sig nån stanns..well well, vi håller tummarna!

när jag kommer tillbaka till göteborg har jag två allternativ för att ta mig hem..

1 - vänta i Göteborg 1 timma och åka med våra tåg hem till karlskrona, som kommer ta mig lite över 6 timmar (söndagstrafik) och vara hemma 21.20 om jag har tur eller 22.20 om jag missar min anslutning..

2 - vänta i Göteborg 1 ½ timma och försöka ''lifta'' med SJs tåg hem till karlskrona som kommer ta ca 4 timmar och vara hemma 19.30

klart man chansar på att lifta då tänker ni..MEN..om jag inte får åka med SJ där så kommer jag få vänta 1 timma till i Göteborg och vara hemma 23.20..inte så kul inte!

vi får se hur det går !
hörs senare

~L.E

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0