sö(m)ndag

jisses så trött jag är.. har precis lämnat av folk och hämtat nytt folk på flygplatsen, fryser gör jag också. Idag har vi 25grader och nästan storm, det blåser sand lite överallt. burr.. bättre än snöstorm dock så jag ska väl kanske inte klaga :)

är som sagt seg och sliten, vi drog till beachpartyt i torsdags och hade det livat ! vi tokdansade och var hemma runt 5 på morgonen, jag har fortfarande inte repat mig och kommit ikapp med sömnen trotts att jag har varit ledig ! igår gled jag bara runt på havet och snorklade och solade på båten, underbart men nu är det fullt med jobb fram tills på fredag då jag är ledig igen.

Har en 2dagars historiautflykt till Luxor på schemat nu i veckan igen, förra veckan blev den ju inte av på grund av för få bokningar och vi får se om den kör denna veckan. jag kommer vara nervös till tusen om vi ska åka iväg. har ju bara varit där en gång och har försökt att lära mig all historia nu från år 10 000 före kristus tills idag.. det är GANSKA mycket att hålla reda på. första gången jag började läsa allt så känndes det omöjligt och hopplöst men nu när jag har läst lite varje dag i 2 veckor och googlat mycket så känns det bättre, det börjar släppa lite men jag är långt i från fullärd ! jösses det kan man nog aldrig bli när det gäller egyptiskhistoria. vi får hoppas jag inte får någon historialärare med mig på utflykten, då är jag körd !

Denna veckan har jag förresten testat på att jobba lite som aktivitetsledare på ett utav våra hotell här nere, lekt lite med barnen, haft lite vattenaktiviteter vid poolen och till nästa säsong ska jag inte söka jobb som ''vanlig guid'' jag ska söka som aktivitets/serviceguid i stället :) skit kul. jag ska jobba lite som det nu här nere också när folk är sjuka och är på semester, då ska jag hoppa in och kanske ha ett litet vattengympa pass och sånt nån gång ibland :)

well well, snart ska jag iväg och hålla i ett välkommstmöte, blir nog runt 70-90 pers ikväll, jag är inte så laddad men man är alltid sjukt nöjd när man är klar och har stått där och pratat inför allt folk. ikväll får vi se vad som händer, öva lite lucia blir det nog. vi ska ha luciashow för våra gäster i morgon och jag blev vald till vår lucia :) ska bli kul !!

nä nu måste jag kiiila !!

later

~L.E

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0