back in bangkok !

josses. da var man i Bangkok igen. 3 ar sedan sist! bor saklart pa backpackergatan nr 1 Khaosan road! jag alskar atmosfaren har. men kunde inte i min vildaste fantasi forestalla mig hur mycket det har forandrats sen forra gangen! mycket renare, mycket mindre tjat fran forsaljare, manga fler restauranger och barer, dom har till och med burgerking och subway har nu..men som sagt stamningen ar lika go som den var forr ! och inget slar pankakorna med choklad i Bankok. usch. jag som redan rullar fram efter min vistelse i australien..men men, lever man livet sa gor man :)

lamnade mina surfare (finnarna)  idag pa morgonen, var inte alls sa ledsen over att lamna Bali faktiskt. Grabbarna ska jag ju mota upp har i thailand om nan vecka och jag foredrar thailand tusen ganger med an Bali, folket har ar mycket lugnare och trevligare och eftersom jag redan har rest runt har tidigare sa vet jag vart det ar som finast , vilket ar skont! flygningen hit var dock inge vidare. min lapp gor ondare an ondast, har vaknat nu 3 natter i rad av att lappen svider, ar svullen och varar och bloder. i natt vaknade jag till och med 2 ganger..suck !! sa jag var pisstrott pa flygningen men kunde inte sova for lappen gjorde ont. orkar snart inte med den langre. jag ger det en vecka till sen drar jag fasen till sjukhuset! nu ska jag ut pa min favorit gata igen, forsoka att inte shoppa nagot, har redan kopt en klanning men nu far det vara nog for jag orkar inte dra runt pa for mycket, jag ska i stallet boka buss och bat for i morgon kvall drar jag ner till Koh Tao, en underbart vacker o :)

over and out  !!

~L.E

Kommentarer
Postat av: Anna

det låter ju ändå som att det har förändrats åt det bättre hållet!

nu är jag lite avundsjuk på dig :) men kommer ihåg att den där 12 timmars bussresa ner till koh tao inte va det roligaste vi gjorde på våran resa ;) lycka till. Kram

2010-02-15 @ 21:41:26
URL: http://annastrid.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0