fick ett samtal nyss

Petra på planeringen ringde mig nyss..jag fick semestern beviljad v 29, alla dagar utom tisdagen..attans..men jag kanske lyckas byta bort den med någon kollega. jag ska kolla det i morgon för om jag lyckas med det är jag ledig från den 16-26 ! wiihooo..10 dagar, alltid nåt :)

oj oj oj..känner mig helt plötsligt lite stressad inför semestern, det är ju så mycker jag vill hinna med dom dagarna. måste lixom få ihop allt så det klickar med vänner och familj..vill så klart hem till vetis, till göteborg och njuta lite här hemma med vännerna i karlskrona med, en tripp till gottland hade ju inte varit fel heller ( Ida ?! ;) ) och pappa vill att jag hänger med några dagar till tyskland ( vilket jag tyvärr inte kommer hinna känner jag) .. aja dessa 10 dagarna (om det nu blir så) ska jag i alla fall fira semester och göra precis det jag vill ! vågar man hoppas på att vädret håller i sig? troligtvis inte..men vad gör det. ledighet är ju inte fel :)

nu ska jag bytaom för nu blir det träning..lär bli svettigt!


någon utomlandsresa blir det i alla fall inte på semestern, det tycker jag den
svenska sommaren är alldeles för kort för. bättre att stanna hemma och njuta av den tid då vi äntligen kan springa runt i klänning och sandaler :) utomlands blir det på vintrarna för min del..det passar mig som fisken i vattnet, vi får väl se hur det blir till denna vintern...

over and out

~L.E

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0