gainomax gainomax gainomax gainomax

upp och hoppa halv 5 idag, jobb, rast och hotellfrukost, jobb, shoppat paket till Fridas små sötlökar som fyller 1 år i morgon (!) jag fattar inte, tiden har gått sjukt fort, visst jag var borta nästan 5 måndader i vintras men ändå..sen blev det lunch med Anna och sen sprang jag runt med Frida och tvillingvagnen några varv på stan inna jag begav mig bort till lokomotion för 1 timmas step styrka och 1 timma body balance..

nu sitter jag i soffan med en halv Gainomax som jag har blandat ut med vatten, jag har typ blivit beroende av det nu.. inväntar säsongsavslutningen av desperatehouswives som börjar om en timma..yes detta var min dag det ! en riktigt bra en :)

i morgon blir det andra bullar.. jobb 7.20-17.40 urk...ska åka heeela vägen till Helsingborg, vi har ju ändrat våra scheman och turer nu..urk fy pest och pina...well well..sen blir det att löpa hem och byta om till träningskläder för kl 18 är det dags för träningspass och sen promenad med Sophie! så jag antar att vi hörs i morgon kväll igen!

take care

~L.E

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0