har sagt det förr och säger det igen....

jag måste verkligen lära mig att ''bara vara'' !

eftersom jag vaknade vid 6 idag så har jag redan hunnit med morgonrutinerna, promenad, handlat och frulle. nu sitter jag här i soffan och försöker få tiden att gå. kan ju inte skutta ut i brassestolen redan kl 9 ( eller? ) . men jag har verkligen inget annat att sysselsätta mig med. och det gör att myrorna i min kropp springer runt mer än vanligt ! jag kan inte bara sitta rakt upp och ner och ''slappa'' vid tvn eller datorn, det tycker jag är skiiit tråkigt..

allt är i sin ordning här hemma städat och fint och jag kan ju inte sticka och träna eftersom jag ska träna 2 timmar ikväll..vad gör man då lixom?! jag borde ha ett litet husdjur att ta hand om, eller ska man kanske adoptera några bebisar? ;)





trots rastlösheten så finns det något som är fantastiskt underbart...jag slipper vara på jobbet 10 timmar idag :)


gött, nu har jag dödat några minuter här i bloggen, tur jag har dig :)

så nu hoppar jag fasen i bikinin, tar med mig några tidningar och slänger mig i brassestolen :) och vid ett tiden blir det lunch med angelina och frida in die sonne !

~L.E

Kommentarer
Postat av: Lena

Om du vill ha ngt att göra å morgonen så är du välkommen att hämta våra godingar Leia och Nova och lämna dom på dagiset på Saltö. Bara att höra av dig. ;0)

2010-06-03 @ 20:49:23
URL: http://www.mammalenas.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0