hur svårt ska det va?!

igår tog jag mig hem till karlskrona tidigt på morgonen. drog ut på promenad med Sophie och på vägen genom stan mötte jag sedan P.O och Johan och slog mig ner för en fika i solen jobbångesten var total..jag skulle ju jobba kväll igår..

jahopp, det var ju bara att ta tjuren i hornen och gå dit..suck! och någon rolig jobbdag blev det inte. vi fick problem med en sigenarfamilj på 4 vuxna och 3 barn som först inte hade biljett och extremt otrevliga. tillslut fick vi dom att betala och vi trodde allt var frid och fröjd...den yngsta sonen i  familjen började då dra igång deras sigenarmusik på sin mobil med högsta volym , efter 3 tillsägningar av mig sänker han volymen. men så fort vi försvinner in i nästa kupé min kollega och jag så drar han igång musiken igen och en ung passagerare går lugnt fram och ber snällt att han ska sänka musiken, då går storebrossan i familjen fram till killen och klipper till honom i ansiktet (!) och allt detta ser vi som jobbar ombord och rusar dit och förklarar att deras resa är slut för dagen och att dom inte får åka med mer, då blir storebrossan i familjen helt skogstokig och skriker, sen blir hela familjen tokig och det slutar med att storebrossan vevar med armarna och ska klippa till mig och min kollega, hans mamma kom dock i mellan för att rädda situationen så hon fick sig en lavett som heter duga ! då fick vi nog och lämnade kupén och tillkallade polis som fick ta över..

över 30 minuter sena till karlskrona blev vi och alla andra stackars resenärer men vi slapp i alla fall packen på vårt tåg resten av resan, dom fick följa med pappa blå i stället...och jag blir så jäkla trött, ska det vara så svårt att ha ett normalt beteende, uppföra sig som andra gör och visa respekt för medmänniskor när man får komma till vackra sverige och leva på mina skattepengar?! jag bara undrar, är det för mycket begärt av mig? dom borde kyssa mina fötter, dom får ju för fasen allt serverat på silverfat i detta land..hade jag betett mig som dom gör i deras land hade jag fått ett skott i nacken...fy fan vad trött jag blir..jag börjar fundera på om sverige inte är ett lite för snällt land...

nu är det i alla fall en ny dag och nya tag och jag är ledig igen , vilket känns fantastiskt bra :) och på onsdag börjar mitt nya schema vilket innebär inga mer kvällar någonsin ( detta året i alla fall ) för min del och jag sopar händelsen igår under mattan och beger mig ut på en promenad i solen sen får vi se hur dagen blir, inga planer än så länge..

over and out !

~L.E

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0