lövis !

idag har det varit lövmarknad i stan, som alltid innan midsommarafton med godis- och klädstånd,musik, karuseller och mat..hela min gata här nedanför mitt fönster är kaos, inte en lugn stund får man.. har nog aldrig sett så mycket folk i karlskrona. man fick verkligen använda vassa armbågar för att ta sig fram på stadens gator. när man har legat o stekt i solstolen och är vrålhungrig har man inte riktigt tålamod till att slåss med barnvagnar, tant greta och alla små barn och få ballonger i ansiktet i jakt på föda men jag överlevde. det blev en fika på waynes med Frida som lämnat ungarna till svärföräldrarna, skönt, så slapp vi vara dom som var i vägen med vagn bland allt folk..

nyss var jag och tränade, vi var en tapper skara idag. dom flesta gottade väl sig i solen på stan antar jag eller satt hemma och grillade. när jag sedan var ute på en promenad på väg hem så gick jag förbi där aspöfärjan ligger, guuuud vad folk ! tänk vad mysigt dom kommer ha det. ut till ön och sina sommarställen, sill , snaps, blommor i håret, långbord och solsken och HAVET ! jag blev helt rörd när jag såg allas lycka :) själv ska jag ha en lugn midsommar, just nu lutar det åt att bara grilla lite hemma hos pappa och njuta av att vara ledig och av den svenska sommaren som just nu är helt underbar!! finns alternativ för fest om jag känner för det men jag känner som sagt inte för att dricka massa alkohol bara för att det är midsommar..kanske ändrar mig i morgon, vi får se..

när jag blir stor ska jag i alla fall samla hela min familj och mina vänner och deras vänners vänner och grannar och hela köret och fira med långbord i min stora trädgår ute på aspö vid mitt stora vita hus , drömmen ;)

kom föresten att tänka på en sak till under min promenad..för 4 år sedan ( tror jag det är, eller är det 5?) så drog jag från vetlanda till öland i en minibuss med tjejerna till en stuga vi hyrde och firade midsommar, galet kul.. det var där jag träffade Johan, hade jag inte träffat honom då, hade jag nog inte bott här nu :) så kan det gå....


nu ska jag packa väskan, i morgon ska jag ju till vetis !


~L.E

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0