minisemester

I morgon

 
KlartKlart

Högsta: 21°

     
fredag
KlartKlart

Högsta: 23°

     
lördag
KlartKlart

Högsta: 22°

     
söndag
KlartKlart

Högsta: 24'

     
måndag
KlartKlart

Högsta: 23°

     
tisdag
KlartKlart

Högsta: 24°

     
onsdag
KlartKlart

Högsta: 24°

     
torsdag
KlartKlart

Högsta: 26°


oj oj oj vågar man tro på detta ?! NÄ såklart inte men man kan ju hoppas i alla fall..jag är nu efter 10 timmars jobb och 1 timmas spinning och en härlig kvällspromenad i solen ledig fram till onsdag morgon! hade ju varit fantastiskt bra om man hade fått reda på det lite tidigare och inte i går kväll. planeringen ringde innan idag och bad om ursäkt för att det hade blivit lite tokigt där..aja..

nu har jag ju som sagt inget planerat på mina lediga dagar men om vädret är fint så blir det ju bra ändå :) funderar på att åka hem till vetlanda IGEN. var ju nyss hemma men eftersom det inte är något uppstyrt här nere under midsommar så åker jag hellre hem och tar det lite lugnt än följer med på någon spontan fest här nere och dricker mig full bara för att det är midsommar lixom. jag är faktiskt inte fest sugen alls. midsommar ska vara långbord, sill och snaps med goda vänner eller familj. är det inte det så kan man spara sig med festandet till någon annan trevlig helg tycker jag!

synd bara att det ska regna fre, lör nu hemma i vetlanda men men , man kan ju ha trevligt med familj och vänner ändå, jag kan ju steka i brassestolen i morgon så man håller brännan ;) ska hinna med att gå en sväng på lövmarknaden med Frida också , det brukar vara trevligt ! 

 skönt ska det bli med ledighet i alla fall och nästa vecka jobbar jag bara onsdag och torsdag sen är det långledigt över helgen igen fredag lördag söndag..jag jobbar inte ihjäl mig just nu ;) men är det sommar så är det, då tycker jag att man ska passa på att norpa åt sig all ledighet man kan..jag har ju som sagt ingen lång sammanhängade ledighet i sommar 4 veckor i rad så jag får vara glad för det jag får, och det är jag, tro mig :)

Nu blir det VM och proteindrink..

over and out !

~L.E

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0